Új privát üzeneted érkezett!

upsz! laptető...csak ezt a képet tudtam hirtelen:
Képmeg egy vigyoris régebbről:
Kép
na, csak én vagyok Webber rajongó????
Metallica se rossz, de én inkább Geern day...jobban szól az az Alfából :):):) na meg most folyton Maszkabál, meg apacuka zeng...szertem azt is....meg a Halász Juditot... na és persze Phil Collinst, meg régen régen nagyon Republik, Edda, Ace of Base, Dj BOBO rajongó is voltam...hát letüntek már ezek az idők, de ha hallom valahola zenéket, mindig jó kedvem lesz :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus: 7-en tesók, nem semmi. :) Anyukádnak elismerésem! :D És ikrek, húha én ettől tartok egy kicsit, genetikailag elvileg van rá esélyem... Én egyke vagyok és épp ezért szeretnék nagyon nagyon tesót Efének, ha jók leszünk anyagilag akkor nem is egyet. :)

Kreiszi: nagyon egyetértek, én is fel akartam már vetni, hogy akié a laptető, annak képet kell tenni! :D Utólag is lehet szerkeszteni a hozzászólást! ( Ez annak szól aki eddig még nem tudta. )

Zeneileg is kilógok a sorból... :D Hip-hop, R&B... ez van... :roll: De ezenkívül Nickelback, Bryan Adams, Sting, Bob Sinclair és török zene persze persze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.10.13 13:08-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


RHCP valaki??? :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 

 
 

még asszsem március elejéről...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Amy: 1-1 számuk
Verus: olyan picike ott, olyan mintha Andrisod lenne
kreiszi
 
 


én nagyon vártam, hogy lesznek ikreim...felmenőknél volt sokfelé....na de eddig nem sikerült...most már remélem nem is fog!!!!! Majd a lányomnak!anyagiak is számítanak sajna nagyon, de nem az a legfontosabb meghatározó a gyerekvállalásnál nálam(nálunk), akor egy gyerekem se lenne, ha az határozna.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj, nagyon pici, és nagyon Andris....egy hónaposka :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkevus: nagyon édesek a gyerkőcök, mosolygós kép különösen cukorfalat!

Kép
Kép
elif
 
 


fenti 2 kép mind Vince uraság, 1 hós, és 8hós...csak mostanság Vinciről nemigen készül vigyorkép, mert meglátja a fényképezőt, és csak bambul bele nagy érdeklődéssel.... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


bryan adams,robbie williams,sting és a RHCP is nagyon szuper!!!

nemsoká megy a Fiam aludni,akkor megcsinálom a kemencéslángost,drukkoljatok,mert kelt tésztában agyon gyenge vagyok!

szépséges laptető!!ez bizony jó szokás lenne,ezért is szerkesztettem a hsz-t!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


Elif: Sting, Byran, Nickelback jöhet!!!! :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Nekem:
Repucblic, Edda, Abba, Rómeó és Júlia musical, Magna cum Laude...stb.

Kép
Kép
andabella
 
 


nila, nem hiszem, hogy létezik kaja, amiben gyenge vagy.... :) de azért szorítok!!!! :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Lenne egy kérdésem... Ki hányas télikabit vagy overált vett? Mostmár mennénk beszerezni, lehet bátor leszek és mindjárt lemegyünk... megijedtem itt a nagy hójelentéstől...
Efe 71-72 cm lehet.

Nilabali: drukkolok! :D

Kép
Kép
elif
 
 


Bebe egyszerűen nem tud aludni, pedig tök álmos! Mai alvás fél óra! Próbálkoztunk már mindennel Apával de semmi sem hat! :shock: :?

Andabella, jó az új avatarod! :D

Nila, gratulálunk Bazsinak az üléshez! :D

Verus, nagyon helyesek együtt a gyerkőcök! :D

Amy, sajnálom fejfájást, nekem tegnap este fájdult meg, jelezte hogy jön a szél! Nekem szeles idő előtt mindig fájni szokott a fejem! :?
Most olvasom, hogy Ti se aludtatok még ma! :shock: :?
zsu83
 
 


nekem egy 80as van....meg volt egy 80-86os, amit nem kaptam vissza(kölcsönadtam), Andris abban már sétált a hóban télen, csizmával, egyedül!!!!!!!!:):) Jó nagy volt rá, de legalább alá lehtett öltözteni!Attól függ milyen az overál, mert ha hosszabb, az nem baj..és lehet, még jövőre is tudja hordani, mert csizmával nem baj, ha kicsit rövidebb....Mi így csináltuk...Ági is 2 télen át hordta az a szuper overált, csak Vinci nem kapja meg :(:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ladmon, igen, arról írtam Kaandinak :wink:

Örülök, hogy többen is egy nap egy új kaja, és nem szórakoztok a 3-5 nappal, mert így én is felbátorodom, és így fogom csinálni. Olyan macerás különben, és mindig elhatározom, hogy na most jól kipróbáljuk a gesztenyét, a tejpépet, a brokkolit, stbstbstb, aztán mire eljutok odáig, megint van másik tízféle kaja a fejemben :roll:

Elif, szóval a gesztenye már itt van a fagyóban, de még nem próbáltuk ki :D de párolni tervezem, almával vagy krumplival adom majd, ezt még nem találtam ki.
Télikabátot mi 80-asat vettünk, mert Adri most kezdi kinőni a 68-as ruhákat, és szerintem a kabát inkább nagy legyen, mint kicsi - lehessen jól aláöltözni.

Voltunk kint az orkánerejű szélben levegőzni, na vicces volt. Adri úgy nézett ki, mint egy kis h óember, úgy beöltöztettem, én hülye magamra meg egy póló+pulcsi összeállítást bírtam adni. Fülem már fáj (király...), és szétfagytam. De Adri változatlanul rikkantgatott a kutyusoknak, szóval ő élvezte :D

Marci nem cicizik :( nemnyó :( de legalább a kanalas kaját elfogadja? jó lenne, ha kilábalna ebből a butaságból szegénykém :(

Zsancy, ne görcsölj!!!!!
Másik meg: házimunka függ attól, hogy Adrinak milyen napja van, hogy van-e rá időm. Volt, hogy az ebéd délután négyre lett kész, mert őnagysága épp "egész nap anyán lógok"-ot játszott. Bizonyos dolgokra nincs idő néha, akkor marad hétvégére, mikor itthon van Tomi, szombati ebéd után ráakasztom Adrit, hogy nesze, menjetek sétálni, és mire hazajönnek, megcsinálom. Inkább a lakás szaladjon kicsit, mint hogy kikészülj teljesen idegileg.
Ja, mosni-teregetni remekül lehet a gyerekkel amúgy :D a mosógép állllllati érdekes, ahogy forog benne a sok színes ruha, teregetés közben meg ha valamit lelógatsz, hogy elérje, tuti elcibálja, amíg befejezed a teregetést :wink:
Főzés nálunk pl úgy megy, hogy szombaton és vasárnap is főzünk (igenigen, ketten együtt, jó közös program), de akkora adagot, hogy maradjon nekem hétfő-kedd ebédre. Így hét közben nekem csak kétszer kell főzni, mert akkor is egyik nap kétnapi adagot csinálok.
Adrikaja dettó ahogy Ladmon írja, két napra előre, gyümi alvás alatt előkészít, ébredéskor turmix.

Andabella, aranyos az új avatarod :)

Bazsi nagyon ügyes!!!!!

RHCP yesss bár én egyébként alapvetően elektronikus zene-párti vagyok. De az alternatív vonalat is szeretem, HS7, Quimby, mr2 zenéi. Ja, asszem ezt hívják mindenevőnek :D és akkor hozzácsapom még Zsédát is, tényleg ne csodálkozzak, hogy káosz van a fejemben :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsu: hát nem, most ott tartunk, hogy üvölt, akár mit is csinálok... nem hajlandó elaludni... egyszerűen nem értem hogy bírja.... éjszaka nem alszik, nappal nem alszik...........
mostanra meg én borultam ki megint................. most úgy érzem, hogy ott tudnám hagyni az ágyában, had üvöltsön, amíg bírja.............. sosem csináltam még, de már mindent kipróbáltam, semmi sem működik............. nagyon-nagyon-nagyon elegem van....

úgyhogy most megyek és összekaparom... hátha megnyugszik... aludni úgysem fog................
és ma mégcsak ki sem tudom vinni, mert orkán fúj még mindig..........
szép az élet......................................

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Itt vagyok,az alsó szint kész...gyerek megetetve és alszik,én meg depisen bőgve a gép előtt.
Apa sejti hogy gáz van,ma 2x hazajött melóból,és közölte ha alszik a gyerek húzzak és feküdjek le és nézzek tv-vagy kapcsoljak Dvd-t,
Tudom hogy igazatok van,meg nem vagyunk elkésve semmitől,meg ráér ő füszerekell is találkozni+a tejtermékkel,igaz ma kapott sajtot rezelve,de itt volt a nagy tanácstalanság.
Ne nevessetek de úgye kell a főzibe olaj,és akkor is mehet ha pl kefirt kap mellé?(nem lesz úgy fosás?)
Vagy ha fűszert kap az egy csipet?
Mit nem lehet összefőzni?

Elif:Ha Efe 71-72cm akkor vegyél neki 76-80ast (persze ha van ilyen méretbe otthon,vagy 74-80-ba.Inkább egy kicsit legyen nagyobb szerintem mert akkor lehet aláöltöztetni a kapi alá...overált nem tudom ,de szerintem az is legyen nagyobb.

Ücsörgő Bazsinak gratula....Nila nagy gáz lenne, vagy bár ki aki irna nekem 1-2receptet.(babakajával kapcsolatosan)vagy valami linket amit ti használtok...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


bocsi, bocsi, bocsi lányok, de ezt találtam,( kerestem valami mást, amit nem találtam), és meg kell veletek osztanom..főleg, hogy kicsit dicskedjek is :):) szóval ez nagyon rég készült, az én édes két szép gyerkőcömmel, és akkor még rövid volt a hajam...le akarom megin vágatni, szerintetek jó 5let?????vagy inkább hanyagoljuk???
na, és Ágin a ruci, ami van, hát azt én varrtam, és kézzel!!!!!!!!!!! több éjszakán át!!!! És imádta, és éppen kölcsönben van a keresztmamájánál....
na, itt a kép:Kép
olyan kis helyesek voltak...de kár, hogy megnőttek ilyen hamar!!!!
jó a két kicsivel csajok!!! legyen tesó!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nosztalgia befejez.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zsancy.szívesen írok neked,de majd csak este és a közösbe felteszem!úgy gondoltad,hogy mennyiséggekel is,hogy miből mennyit,ilyenek?este megírom és elküldöm,de lehet,hogy csak holnap reggel,mert estefelé barátok jönnek Bazsizni!ne légy depi!
egy pár oldallal előbb valaki tett egy linket a babajával kapcsolatban,talán zümis,vagy kreiszi.

amy:+++++++++++++!még jó,hogy nem azt mondtad,hogy felmondasz!

elif:nekünk is 80-as a téli kabi,az átmeneti-amire lehet nem is lesz szükség az 74-es,de épp jó!

mentem sütni a lángost!

Kép
nilabali
 
 


héééé, Zsancy! ne légy depis, tök jó fej vagy, meg ügyi!!!! szeritem kell neked egy kis kikapcs! ja, és ha érdekel, én ma azon kívül, hoyg itten tespedek, és olvasgatok, meg írogatok, nem csináltam ma semmit!!!!! Felttem a sóskát, mega krumplit(5 perc), behabartam mikor megfőtt( még 2 perc), főztem 1 tojást, és Vincivel ültem, játszottunk, míg közben néztem a MC leod lányait....nem volt, kedvem semmihez, és nem mostma még, és nem is fogok ma, és nem is érdekel van e apának zoknija holnapra, meg a angyoknak pólója....van ilyen, majd holnap mosok, vagy délután...ja, és teregetni van hogy csak este jutok oda, addig már el is felejtem, hogy lejárt a mosógép sokszor...szóval fel a fejjel, és igen pihenj kicsit, és hagyd a takarítást!!!!!!!!!! Nálam keringenek a porcicák, egy fél éve még ordítottam, hyog nincs időm takarítani, meg elegem van...stb. hát már nem érdekel...majd ha van időm, feltakarítok, addig összesöpörgetek este, meg felszedem a porcicákat egyenként...amúgy én is inkább 7végén takarítok, amíg apa sétálni viszi Vincit.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ikverius: Nagyon aranyosak vagytok a képen:)

Zsancy: nyugi! sokszor nálunk is hétvégére marad a takarítás, vagy estére, amikor elalszik a babó. Gyümit én is kétnapi adagot csinálok, amíg alszik összedarabolom, reggel turmix és eheti. Főzelék szintén kétnapi, aztán váltás.
Tojás, joghurt ügyben még nem tudok tanácsot adni, még nem vagyunk 8 hónaposak, de szerintem lassan én is jövök ezzel a kérdéssel:)))

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


felkelt Vinci, elhagylak titeket, megyünk a nagyokért lassanként, aztán majd szerintem holnap jövök :)
Alvós babákat éjszakára, nyugimanókat anyukáknak, és szebb időt!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsancy, én is csak az előzőeket tudom ismételni... Háztartás mehet a sunyiba, inkább hétvégén (Apát is be kell fogni), Luluval legyél és törődj Magaddal, igenis kell olvasgatni, tévézni, zenét hallgatni, Apával időt tölteni, ami kikapcsol... Lulunak nem egy sillogó-villogó háztartásra, hanem egy kiegyensúlyozott Anyura van szüksége, úgyhogy tessék pihenni és Magaddal törődni! Irgumburgum!!! :lol:
A hozzátápiban pedig semmivel nem vagy lemaradva, Lulu majd mindent kipróbál a maga idejében.

Jaj, ez a kép nagyon édes, Verus! És jó a rövid haj (úgy nézel ki, mint egy 20 éves, hihetetlen, hogy már két gyerkőcid volt)

Összefoglaló szuperszuper! És külön felszólítás nélkül... :D Köszönjük!

Marci végül, nagy nehezen, 1-kor szopizott. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


zsanci a könyvet nem töltötted le a közösből?

Elif mérd meg Efét!De szerintem 1 mérettel lehet nagyobb mint amit most hord... :wink:


Nila drukkolok!!
Nekünk nagyon bejön....2 tepsivel kell sütnöm minimum ...jaj remélem nem felezted meg és azt tetted a nagy tepsibe!!(én megpróbáltam és rossz lett...)


Muki koppant....

Kép
zümis
 
 


Lehet nekem is igy kéne..de idegesít ha kupí van,vagy épp a fekete bútoron ott a por...
Mos úgy érzem magam hogy legszívesebben ütném a box zsákot addig amíg össze nem esek...
Kicsit hiányzik a régi magam is...és ettől is bedepízek.Hiányzik a sport a mozgás...tudom senki nem tart vissza hogy ne menjek...de mikor mehetnék tuti van valami amit meg kéne csinálnom...

Juj Nila köszi köszi nekem jó reggelre is,vagy csütörtökre...csak legyen valami támpontom...(nekem sajna ez kell)aztán ha belejövök menni fog(remélem)
Azt a Linket már elmentettem...
Irigy vagyok a lángosért...de ennék... :)

Úgy szeretnék Bree lenni a szülcsi felcsikből,de max a Suzan szintjét ütöm...(na nem a pasik terén)

Kedvenc filmek:
-Hóbortos 7vége
-Több mint testőr(kb 150x láttam)Ebből adódóan na ki a kedvenc énekesnőm?Nem Halász Judit az is biztos... :D
Szülcsi felcsik
-Helyszínelők
-De szeretem a romantikus,vagy épp az akció filmeket,csak az a baj ha kicsit is megható a film tuti bőgők...
A mackó testvéren is bőgtem pedig mese :?
Zenébe
Witnie
-Madonna
Hamvai PG
De el halgatom a Lordot ,Edda,Tiesto,Totál vegyes vagyok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zümis:de jó,hogy itt vagy!tojás nem kell?törve a krumpli igaz?

Kép
nilabali
 
 


Köszönöm a rengeteg érdeklődést, és Zsuzsi, már a kérdéstől is jobban érzem magam :lol: . Az éjszakát nem részletezem, takonykór változatlan (lekopogom, egy kis orrfolyáson kívül semmi), párásító beüzemelve, apa azt mondta, keressek valami varázsigét, mert másban már nem bízhatunk. És persze napközben sem alszik 40-45 percnél hosszabbakat, lassan átkereszteljük Terminátorra, fogalmam sincs, hogy bírja pihenés nélkül. :lol: Apa meg kel, szegény, éjszaka, de inkább visszaparancsolom, neki mégis csak dolgozni kell mennie reggel...

Negatívum ennyi, jöjjenek a jó hírek.
Natasa gyönyörűen álldogál, a leüléssel még vannak problémák, drágám szerencsére elég óvatos, ezért inkább visít, hogy mentse meg valaki. Szépen lépeget, stabilan ül. A 2. fogacskának is csak egy pici kell, hogy kibújjon (persze ez is felül :? ). Evéssel egész jól haladunk, gyümölcsből lecsúszik kb. 150g, és már főzelékből is legalább 100! Kezdenénk lassan a gluténes cuccokat, de nem nagyon tudom, hogyan. Valahogy nem tudok a kezébe nyomni egy szelet kenyeret, hogy nesze, szokjad :lol: . Gabonapép kellene kezdetnek? Egyébként mi még nem ettünk se túrót, se tojást, semmi tejterméket.

Kép
mist
 
 


zsancy:heti egyszer el kell menni mozogni,ha annyira hiányzik!hidd el kicserélődsz!és felesleges dolgok miatt nem idegeskedni,mert árt a szépségnek!

zümis:???????

Kép
nilabali
 
 


Nila nem kell tojás,én reszeltem a krumplit nyomó híján :wink:

Kép
zümis
 
 


zümis:akkor oké,nekemsincs nyomóm,én törtem.zsiradék sem kell?

Kép
nilabali
 
 


ne hari a sok kérdés miatt!majd lefotózom a végeredményt...akármilyen is lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
nilabali
 
 


Nila semmi más nem kell csak az ami a receptben van...
Végülis ez egy "Kenyér"alap...régen mikor maradt kovász a kenyérből lángost készítettek...

Kép
zümis
 
 


okés várom a képet

Kép
zümis
 
 


zümis,jó van na,én tudatlan vagyok4mindig parázok,ha új dolgot csinálok!köszikösziköszi!!!!

Kép
nilabali
 
 


Most viszont alszik mind a két kicsikém és a tettek mezejére lépek felmosóm a konyhát :lol:

Kép
zümis
 
 


Hééé, cuki laptető!
Ja, elif, jó poén lesz a képes laptető, de akkor Nila készítsd a fotóidat, jó?? :D

Jaaaj, én tavaszig nem megyek többet sétálni...
Overáll, esővédő, ergo a gyerek ki sem lát, és mozdulni sem tud... Ezért úgy gondolta, ha már ilyen car a helyzet, akkor már inkább alszik egyet a kocsiban... Na persze... Én nem hagytam, mert akkor estig nem bírta volna, akkor üvöltött egy kört és kivettem overállostól, mindenestől és a zúgó szélben toltam a kocsit, másik kézzel meg a kölyköt tartottam... Brrr....

Amy: alszotok már? Ádáz állapotok, de majd csak javul, vagy valami... Én meg nagy Timbaland fun... :wink:

mist: én úgy terveztem a glutént bevezetni, hogy kifli a kézbe, oszt egyed... :? A védőnénim is ezt mondta (más kérdés, hogy ő háztartási kekszet javasolt, ami nekem nem tetszett, de amúgy hűen követem a tanácsait...)

Andabella: az avatarod nagyon helyes, csak az előbb ez már lemaradt...

Zsancy: téged meg okosítottalak pü-ben... Hátha megnyugszol... :)

ladmon
 
 


ladmon,akkor miért akadtál ki a Boti a kiflit eszi kb 7,8 hónaposan???

Kép
kaandi
 
 


most lebuktál ám!

Kép
kaandi
 
 


[quote]s írta:óska is kipipálva, kedvenc :) betolta hamar! (...) meg krumplival, és tojással, Vinci tojássárga felét kapta...első tojáspróba...
Múltkor nem tudtam valamiér megcsinálni a sóskát, így ma lett a nagy nap!


Nos, gyakorlatilag szóról szóra így történt velünk is, kivéve hogy utálta, de hősiesen megevett belőle 50-et, pedig már az első falat után láttam, hogy nem ízlik neki...
Verus: srácok édesek, és szerintem mehet a rövid haj...
(Apropó, ha már rövid haj, hol van Bogi???)

Kreiszi: nektek lehet még kistesó? Vagy hogy is kérdezzem... Vállalkoztok rá, vagy na, érted a kérdést ugye? Mert írtad, hogy 3 volt tervezve...

ladmon
 
 


na,összegyúrtam,bár nekem a kenyér keménységű tészta sem mond semmit,de összeraktam,most pihen....

Kép
nilabali
 
 


Hoppá, nem úgy volt az!
Feldobtad a képet direkt nekem, aztán szóvá tetted, hogy nem kritizálom meg, aztán megkritizáltam, majd megállapítottuk közös erővel, hogy Boti már ehet glutént, mert pár nap múlva 8 hós!
Háháááá, nem győzhettek!!! :lol: :lol:

ladmon
 
 


Képes vagyok visszakeresni is! Háháháááá.... :lol: (hallanád, ezt milyen ördögien csinálom... Háháhááá :lol: )

ladmon
 
 


ladmon.nem kell félni,vagy 2000képen van :D :D :D
én már adtam a gyerek kezébe kiflit és kenyérhéjat is,de igazából nem ette,csak csócsálta,viszont a reggelinkből általában kunyizik és akkor iciripiciri kenyérbelsőt szokott a szájába kapni...és olyan boldog!
jó lehetett a séta,de akkor te nem fáztál....

Kép
nilabali
 
 


Jóvan, nem Amynek címeztem Timbalandot, hanem elif neked...

No léptem elfele, apjuk minnyá hazaér, oszt azt hiszi, hogy mindig itt ülök... :D

ladmon
 
 


vajon meddig kell kelni egy ilyennek............??????jó lenne,haa már kiderülne,hogy sikerült-e,mert nem bírom idegekkel és nincs Bverzió vacsira és apa nagyon kiállhatatlan,ha nem kap enni :lol:

én szinte hallom az ördögi kacajod..........

Kép
nilabali
 
 


Húú, Nila, látom főzöl... :lol:
Minimum fél óra, de nem baj, ha akár egy órán át keleszted...
Legalábbis a normál lángost így szoktam! :)

Te yve, valami fotó vagy ilyesmi nincs a tarsolyodban? :wink:

jajajj futok...

ladmon
 
 


Ladmon: sajna nincs, mert nincs photoshop a gépen, amivel át tudnám méretezni, és hiába könyörgök azuramank, hogy tegye má fel... Esetleg ha tudsz valami másik progit...

Amy és mindenkinek: kitartás!!! Ricsi is rohadtul nem aludt az első hat hónapban, és én is azt gondoltam, hogy ezt mégegyszer nem csinálom végig, de a sors ill. Vili úgy döntött, hogy hozzánk érkezik, és rájöttem, hogy teher alatt nő a pálma... :). Szóval csatlakozom Verushoz, hajrá kistesó!!!
yve
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?