Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszty, hát tényleg le a kalappal Tesókád előtt.... atyám, szegényke jól megkínlódott, de most már az a lényeg, hogy gyógyul, és jól vannak mindketten!!! :) Főleg, hogy megy a szopi is, szuper!!!!

Anhel, sógornődnek is Gratulálunk!!!! :)
Jaj milyen jó, hogy mennyi Manó érkezik :)))))) Sok kis csöppség :))))

Dóri, bizony, mindjárt jön a bűvös 30... :D:D:D:D

Képzeljétek, 53 kilóval indultam, és most 57 vagyok.... :) és nemrég mértem a pocakot, 94 cm volt :D:D:D:D remélem, most már el tudjuk kerülni a tizenakárhány kiló pluszt..... :D:D:D

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 


Dóri szerintem késik a vonalzó!!!
Etelka bizony telik az idő....de nem is bánom..szeretném ha már átaludná az ájszakát....bár ne panaszkodom mert 2x eszik "csak" éjjel..:))
én 6 kilót híztam összesen:)))))))
Anhel mikor Boeszti írta hogy megszületett a tesója babája valai hasonlót éreztem én is......JÓ VOLT ILDIVEL SZÜLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszti minden elismerésem a tesódé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon gratulálok még egyszer tesódnak, Eszty! Örülök, hogy minden rendben lett végülis! És örülök, hogy jó volt a link. :wink: Ugye aranyosak?

Nitácska, inkább siet a vonalzó, nem? :lol:

Etelka, jól tartod magad! Gratulálok! :)

Puszi mindenkinek, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Sziasztok! Olyan jó olvasni, hogy eszetekbe jut a szülés pillanata, és átélitek néhányan újra-meg újra a megkönnyebbülés és az euforikus öröm pillanatait. Megnyugtatlak Benneteket, ez olyan "fantomfájdalom", ami sosem múlik el. Ez beleég az idegvégződésekbe, és ha a hozzád közelálló, számodra fontos személy éli át a vajúdást-szülést, bizony Te is újra átéled. Ez természetes, ez az empátia alapja. Sok olyan "emlék" van a testünkben-tudatunkban ami segíti az életünket, befolyásolja a magatartásunkat, csak nem mindig tör felszínre. Anhel-Ildi: örülj az ilyen emlékeknek. A másikra való ráhangolódás sokkal könnyebb azoknak, akiknek megvan az ilyen irányú érzékenységük. Gratulálunk az unokatesó születéséhez. Lesz játszópajtása Dórinak. :D :D :D
bábaildi
 
 


Etelka: a hónap végén megszervezzük a találkát, jó? Már majdnem készen vagyunk, csak apróságok vannak( lámpák, órák, kapcsolók), illetve az ajtók elkészültére várunk. :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


sziasztok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bábaildi, már alig várom!!!! :lol: :lol: :lol: Pont itt ült mellettem a kispapa, amikor olvastam :) és kérdezte, hogy ezt nekem írtad?? Hát mondom, igen, most már mi vagyunk a sorosak, és mehetünk szülőszobalátogatásra :) :) :) és mondta, hogy jó :D Szuper!!!!!! Már nagyon kíváncsi vagyok!!! :)

Nitácska, képzeld, elmaradt... :( Nem volt semmi... így inkább dolgozgattunk itthon... még mindig van mit... Belül már kezdünk alakulni, már egyre több helyiségünk olyan, amilyennek kitaláltuk :D Már egész rend-forma kezd kialakulni :lol: :lol: :lol: csak hát így lassabban haladok, mert hamarabb elfáradok, vagy nem tudok néhány dobozt megemelni... így mindig várnom kell valakire :)

Dóri, igyekszem :D pedig mondjuk így is már dupla annyit eszek, mint előtte... de úgy látszik, nem vagyok az a típus, akire felugrálnak a kilók... őszintén szólva annyira nem bánom.... :) lehet, majd a következővel :lol: :lol: :lol:

Eszty, szabad majd egy képet a kis Picurról??? :) Mikor mehetnek haza a testvéredék?? Reméljük, minden oké továbbra is, és már vagy ma haza is mentek, vagy hamarosan otthon, nyugiban :) :) :)

Szép napot Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Anhel, már kezdtelek hiányolni... most meg vissza kellett olvasnom, hogy ki mit is írt.... :oops: a feledékenység a legrosszabb... :D

Beagle, Morca, Plutonella, nálatok is minden OK??? Mostanában ritkán jártok erre... (vagy én???) :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Eszty: Nagyon gratulálok a tesódnak. Szegénykém, nem volt neki egyszerű, de a baba biztos feledtet vele mindent. :)

Etelka: Így megy az idő, hogy már mindjárt érted lehet izgulni, olyan jó lesz majd ha látod a szülőszobát. Engem annyira megnyugtatott mikor ott körbevezettek, na meg a sok ctg... komolyan a szülésre már olyan természetes közed volt nekem a szülőszoba, remélem neked is + élmény lesz.
Szerintem tök jó, hogy nem híztál eddig sokat, nekem is az utolsó 2 hónapban szaladt meg, és így híztam 9kg-ot, de persze te tudod hogy rajtam volt előtte is :)

Nitácska: jól vagytok. örülök hogy apival minden ok. Máté féltékeny még Barnira?

Amit ANhel írt az nekem is nagyon ismerős, mert olvasok más topicot is néha itt, és mikor valaki szülsétörénetet ír, vagy éppen tudom hogy most szül akkor nekem is furcsa érzéseim vannak, de olyan jó.
Jaj lányok én annyira szeretnék tesót, pedig a szülés után 2-3 hétig azt mondtam hogy na ezt többet nem, de úgy látszik már elfelejtette az agyam...

Velünk minden rendben csak sokat Dórizok na meg tanulok mellette ami elég nehéz. Gyerek átállt a napi 1x-i alvásra ezért este 19-kor összeesik a fáradtságtól, már alszik most is :shock: de reggel 7kor könyörtelenül ébreszt minket, persze mi 11nél előbb nem alszunk... de nem panaszkodom mert jók az éjszakák. Egyszerre jön a felső 2 foga, nyüszizik kicsit, de most nem vészes. Sokat mondja hogy "nem", de inkább a ham ham, mamamaaa meg hasonlók mennek. Mindent kipakol minden fiókból, a vizes ruhát lerántja a szárítóról, a virágaimat meggyomlálja, a konyha szekrény alsó polcairól leveszi az edényeket, és egész nap meg sem áll :D szóval egészséges a lány :D

Most megyek angolozni, bocsi a regényért.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, jól vagyunk :D Csak egy kicsit nyűgös mostanában Dóri. Nappal nem sokat alszik, ennek ellenére este sem akar hamar kidőlni. Miután lerakom a kiságyba, 10 perc után felsír, majd kezdődik minden elölről. Ha szerencsém van, akkor 10 perc után újra alszik. Az éjszakákat megint kezdi végigaludni, de nem akarom elkiabálni.

Eszty gratula a tesódéknak :D Veletek minden ok?

Etelka már tényleg nincs sok hátra. És ez a kis idő is nagyon hamar el fog szaladni. Meddig fogsz még dolgozni? Én emlékszem, pont a 30. hétig dolgoztam, nekem az azért volt választóvonal. Utána meg kezdtük a vásárlást, berendezni a lakást stb. Addig mi nem is vettünk semmit.

Nálam a szülés után a ctg hangja maradt meg, azon az éjjel, mikor Dóri született semmit sem tudtam aludni és végig a ctg-t hallottam. Persze a közelemben sem volt gép, de annyira féltem tőle, ugyanis még aznap, mikor először rám tették, Dóri szíve lelassult 70-re és nagyon megijedtem. Onnantól kezdve csak arra tudtam figyelni, hogy minden rendben van-e.

Képzeljétek, nem is meséltem, 2 hete megkeresztelték Dórit. :D Nagyon jó kislány volt. A keresztelést hang nélkül tűrte, az istentiszteletet pedig végigaludta :D. Az utána lévő "buli"-t már nem viselte annyira jól, először sírt a sok embertől, végül megszokta. Nagyon elfáradt, mert napközben csak kézben tudott aludni... A cumi viszont nem jött be. Csak azon az egy napon volt hajlandó elfogadni, azóta vagy játszik vele vagy sír tőle. Úgyhogy nem is erőltetem.

Zdóri, füleddel mizu?

És megfázásilag illetve h1n1 vírusilag hogy álltok? Védőoltást kap valamelyikőtök?

Most megyek aludni.

Puszi

Kép
plutonella
 
 


Sziasztok! :)

Plutonella, Beagle, Dórik nagyon aranyosak lehetnek! Nyűgösségekhez kitartás! Milyen nagyok már!

Nálunk védőoltás nem lesz. Kb. jól van mindenki. Fülemmel még mindig járkálni kell. De ezen kívül nincs semmi, én nem érzem, csak sebes a dobhártyám. Köszönöm a kérdést! :)

Igen, Eszty, ha tudsz, majd rakjatok képet a legújab jövevényről! :) De Danóról is tehetsz! :)

Nitácska, te pedig Barniról! Hogy vagytok?

BábaIldi! És hogy néznek most ki a szülőszobák? Arról szabad képet kérni?

Etelka! Hajrá a rendezgetésekkel! :) Aztán, ha kb. kész, láthatunk képet?

Morca? Többiek?

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Plutonella: mi nem oltatjuk be se magunkat se Dórit. A szomszéd házban volt egy H1N1 fertőzött kislány, és miután meggyógyult beszélgettünk vele meg a családdal, és az infók alapján ezt a döntést hoztuk+ sok orvos is lebeszélt minket róla :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm Tesóka nevében is a gratulációkat!
Már sokkal jobban vannak!
Kicsit nehéz nap volt tegnap: úgy nézett ki, nem jöhet haza a baba, mert besárgult, meg valami szívzöreje is volt, meg a fertőzést is ellenőrizni kellett, de végül a leletek jók lettek.
Itthon egy kis angyalka: egyre többet eszik! Nagyon édes!

Rakok majd képet, csak most zsufi minden!

Mindenkinek szorítok, vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Etelka ez természetes,hogy ilyenkor már hamarabb elfáradsz!
sajnálom,hogy elmaradt a börze.........de a szombati nem fog!!!

Beagle Máté imádja a tesóját....néha tulságosan is.......:))))))

Barniról majd hozok képet csak api tegye fel a gépre őket.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A szülőszobáról természetesen csinálok képeket, sztem a jövő héten. Akkor mindenki megnézheti, és sokaknak ugyebr lesz összehasonlítási alapja is.
Én javaslom a H1N1 oltást, mert ha Te védett vagy, kisebb az esély, hogy hazaviszed a vírust. Egyébként a pánik mesterségesen szított sztem a védőoltással szemben, hiszen ez is egy influenzavírus, sok-sok ilyen volt már, ugyanaz a cég csinálja a vakcinát, mint eddig, ugyanazzal a tecnológiával, mint eddig. A különbség a H1N1 esetében csk annyi, hogy ez a vírus nem az idősebb korosztályt fertőzi jobban, hanem a fiatal felnőtteket és a gyerekeket. Persze, ha vki nem fogékony a légúti megbetegedésekre, nem jár közösségbe, nem baj, ha nem oltatja magát.
bábaildi
 
 


Kép Kép Kép

Sziasztok! Kicsit megkésve bár,de jelentem nekünk is megvan a nagylányunk!
2009-09-26án 03:20 3750grammal és 52 cm-rel,megérkezett Laura,tejcsi sajnos nincs,de ennek ellenére nagyon jól van a kisasszony!!!
Indított szülésem volt,10 óra vajúdással,de elszállt drága Zitámnak köszönhetően,EDA-t kaptam,igaz nem én kértem........de jó volt,csak sajna a tolófájásokat legyengítette,így a dokim könyökig a hasamban járt hogy sikerüljön kinyomni a csajos!
Mindhárman megküzdöttünk a Lauért!
Apa bent volt és hősiesen helytállt! :):):)
Sok puszi nektek!
Eszti tesódnak gratulálok,és le a kalappal előtte!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sok szeretettel gratuláluk Laurához! Isten hozta! :) Majd mesélj még! Nagyon szépek a fényképek! :) Szép a kicsi lány! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Pancsika, GRATULÁLUNK!!!!! Gyönyörű kis hercegnő Laura!!!! Nagyon jó egészséget kívánunk Nektek :) és valóban Ti is megkűzdöttetek a Manóért.... :) de az a lényeg, hogy már otthon vagytok, és nagyon szép család lettetek!!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Jajjjj majdnem elfelejtettem.... a bűvös 30. hét... :) :) :) :)
és képzeljétek, találtam két oldalt neten, ahol lehet használt és új babaruhákat rendelni... és annyira, de annyira édespofákat találtam.... és megrendeltem... :lol: :lol: majd ha jönnek, ma vagy holnap, lefotózom őket :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Pancsi gyönyör baba Laura!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Etelka várjuk a fotókat!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sok szeretettel gratulálunk Laura babához, nagyon szép kislány. :D
Vendég
 


Bábaildi: Unokák be lesznek oltva?
Vendég
 


Sziasztok!

Pancsika!
NAGY-NAGY GRATULA EHHEZ A GYÖNYÖRŰSÉGHEZ!!!! Csodaszép kis nyuszika! Nagyon jók a fotók! Ügyesek voltatok!!!!

Etelka: már kezdesz nagyon finisben lenni lassan!!! Vigyázz magatokra!! Ne menj nagy tömegbe!

Orsival és Dancival itthon dekkolok, mert Orsi hajnalban belázasodott és hányt. Adtam neki Nurophent, azóta jól van. Dokinő megnézte, valami vírus miatt piros hólyagos a torka, vitaminokat kap és diétázik. Remélem, Danci nem kapja el tőle.
Most nem is megyünk át Tesóékhoz, nehogy gond legyen a pindurkával.
Olyan édes az a picuri unokaöcsém! Úgy megzabálnám, csak sikerülne már meggyógyulnom, de nem megy. Estére rendszerint belázasodok, arcüregemből folyamatosan jön a genny (Bocsánat!), de nem tudom, mikor fogy már el! Mindez már 3 hete, és egy antibiotikum kúra után. :cry:

Mindenkinek sok puszi! És ne legyetek betegek!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Pancsika: hatalmas gratula a gyönyörű kislányodhoz!! :P :P

Eszty: tesókádnak is gratulálok, csodaszép kis manót hozott ő is a világra.. :P te pedig gyógyulj meg végre jó?? :wink: köszönöm a képeket, (jöhetnek folyamatosan) gyönyörűek a gyerkőceid, és milyen ügyes már Danó is, nagyon helyes család vagytok, jó benneteket nézni.. :lol: hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlődnek ezek a kis törpikék.. :P :P

Anhel: de jó, hogy látlak.. :lol: rám is mindig rám törnek ezek az érzések, ha a közelemben baba születik.. :lol: mindig kedvet is kapok még egy tesóhoz.. :lol: :lol: Dórid, hogy van?? 8)

Etelka: nagyon ügyes vagy, hogy nem híztál szinte semmit, de téged alapjáraton sem fenyegetett ez a veszély.. :P :P hurrá itt a bűvös 30. hét.. :lol: na, most aztán felpörögnek majd az események.. :lol: :lol:

Beagle: írtam privit... :P

Dóri: még mindig nem jött rendbe a füled?? :shock: most már aztán gyógyulj meg te is hamar.. :wink: :lol: azért szerencse, hogy nem fáj.. 8)

Bábaildi: a szülőszobás képeknek nagyon örülnék én is.. :wink: :P

rólunk: köszönjük jól vagyunk, csak egy kicsit több dolgom lett, mert gyarapodott a kis családunk egy 10 hetes törpe snaci kislány személyében.. :lol: most fenekestől fel van fordulva az életünk, bár már kezdünk belejönni, de nehezíti a helyzetet, hogy Borisszal nem lehet még össze engedni őket, mert a kicsinek még hiányzik ahhoz egy oltása, úgyhogy kerülgetik egymást.. :? 8) amúgy nagyon helyes, nyugodt kiskutya, a srácaim imádják, jól kijönnek egymással.. 8)

hoztam is pár képet:

Kép

Ákos már magának csinálja a szendvicset.. :lol: :lol:

Kép

Matyi így nézi M. Jackson-t, aki változatlanul a legjobb barátja..

Kép

ő Niki.. :lol:

most megyek, majd még később benézek.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: jobbulást Orsinak is!!!!!!!! 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Eszti jobbulást!!!!!!!!! :lol: :wink:
Morca tüneményes Niki!!!!!!!!de meg fognám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: már megint lemaradtál.. :oops: :oops: ne haragudj, mindig rohanva írok.. :oops: 8)

jól vagytok, minden oké?? Máté helyre billent már?? örülök, hogy apival kibékültetek.. :P

puszi

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Niki kutya szenzációs :D természetesen a fiúk is nagyon helyesek.
Vendég
 


beagle:Barnabás még csak szopik, az ő védettségét ez biztosítja, de Eszterunokát sztem ha már lehet a gyerekeket oltani, mindenképpen elvisszük. Az óvoda ebből a szempontból elég "veszélyes" üzem. Én holnap kapom a védőoltást, mindkettőt kértem. Ha lesz mellékhats, szövődmény, beszámolok. Bár a kolleganőim közül már többen megkapták múlt héten, és egy kis helyi bőrpír kivételével nem volt semmi következmény. :D :D :D
pancsika: örülök és gratulálok Laura megszületéséhez. :lol: :lol:
Morca: úgy látom, Neked mindig kell egy "neveletlen" kölyök. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Jaj, elfelejtettem: Eszty, szerezzetek egy infralámpát, és naponta kétszer lámpázd magad, ha megoldható (5-5 perc) Nagyon hamar egít kiüríteni az arcüregeket. Puszi :roll: :roll: :roll:
bábaildi
 
 


Morca semmi baj.....köszi jól vagyunk.....Barnika nem hasfájós..remélem már nem is lesz......kezd nézelődni.és annyit mosolyog.....azt úgy imádom...Mátéra meg nagyon figyel,imádják egymást!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszty, az infralámpa nagyon jó találmány... nekem gyerekkoromban is sokat volt arcüreggyulladásom, és mindig előkerült!

Morca, ezek a srácok, fantasztikusak!!! :) annyira édesek!!! és ez a kis szőrgombóc most...... :lol: :lol: :lol:

Nitácska, ne is fájjon a babapocak!! :) jól van az így!! :)
Ímhol a pocakfotó:
Kép
A férjem csinálta... kicsit lejjebbről, mint ahol én voltam, így picit csalóka... :D de nem nagyon. :)

Holnap jön az első adag bébiruci remélem!!! :) :) :) már nagyon várom őket!!! :)

Szép estét Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Morca: ezeket a fiúkat mivel eteted? Matyi annyit nőtt és komolyodott! Igazi férfi lassan! De komolyan! Ákos is tüneményes!!!

Köszönöm a jókívánságokat, lassan csak alakulok már! Holnap visszaszerzem a lámpámat és kúrálom magam!
Köszönöm a jótanácsot, Ildi! Neked is, Etelka!

Etelka: azta, hogy szalad az idő! Úgy repülnek el a hetek...
Szép a pocak, és lassan, nem is olyan lassan, itt a finis!

Képzeljétek: unokatesómék a szülőszobán vannak a Péterfy-ben 5 perces fájásokkal és egy ujjnyi méhszájjal. Első baba, úgyhogy innen még hosszú menet lesz, de reméljük a legjobbakat!

Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Jönnek ám a babák :D Gratula mindenkinek :D Pancsika, nagyon szép kislányod született :D

Eszty drukk az unokatesódnak. Lesz ám játszópajti Danónak. És gyógyulgass, vigyázz magadra.

Morca nagyon ügyi fiad van, hogy már a kenyeret is el tudja készíteni magának. Gondolom tanul a bátyjától. És ez a kutyi :D. Igazából a kutya és a macska hiányzik nekem a legjobban a falusi életből...

Etalka, nagyon szép gömbölyű pocid van. Honnan rendeled a rucikat? Én most találtam egy nőt, aki varr babaruhákat. Body 350 ft/db, rugi 500 stb. Ha érdekel, átküldöm az e-mail címét.

Az új szülőszobákra én is kíváncsi vagyok, Etelka te leszel a következő aki élőben láthatja. És utána már nem is lesz kismama a topikban?????? Mikor elkezdtelek olvasgatni benneteket, még Zdóri is pocakos volt. Még néztem is, hogy csak pár nap lett volna közöttünk. :D És már az én Dórim is mindjárt 5 hónapos lesz...

Képzeljétek, ma átfordult magától a kis lustika. Annyira erőlködött, hogy még a füle is belevörösödött. Pár napja próbálkozik, mindig egy kicsit meg kellett lökni a popsiját, mert azt nem tudta átfordítani. De ma sikerült neki. :D Doki bácsink azt mondta, hogy a súlya miatt lustika egy kicsit, de még nem vagyunk elkésve, sőt... Hát igen, Dóri 7700 g és 70 cm. Kicsit nagyra nőtt 4,5 hónap alatt.

Most megyek, jó éjt mindenkinek :D

Kép
plutonella
 
 


Sziasztok!

Nitacska: most veled kezdem, nehogy ki maradj megint.. :wink: szuper, hogy nem hasfájós baba Barnika, nekem mindkét fiacskámat rendesen megkínozta a pocak.. 8) nagyon örülök, hogy Máté is megbékélt és, hogy imádja a tesóját.. :lol: :lol:

Etelka: aztaaaa, jól belehúztál a pocaknövesztésbe.. :P szépen kigömbölyödtél.. :P :P

Eszty: én is minden nap rácsodálkozom a fiaimra, hogy hova lettek a kisbabáim.. :lol: :lol: de, viszont most már van két jóvágású pasim.. :lol: :P megy a drukk az unokatesódnak is.. :wink:

Bábaildi: szeretem magam körül a "rosszcsontokat".. :wink: :lol:

jó éjszakát.. :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Eszty, hát ez szuper!!! Drukkolunk az unkoatestvérednek is!!!!! Mennyi kis Picur érkezik a családotokba :) Ilyen kis különbséggel!! :) tök jóóóóó

Plutonella, még jóhogy érdekel!!! :) küldd csak, küldd!!! Én két weblapot találtam, az egyik az ideababaruhat.hu, a másik meg a manoland.hu. Az elsőn azért több holmit találtam, meg jobbakat is :) mondjuk drágábban is, mint az elsőn, meg amit Te írtál!!! Szóval elfogadjuk az elérhetőségeket!!!!

Bizony, bizony, gömbölyödik a pocak :) :) :) és már nagyon sokat mocorog a Manó, de ilyen esős napokon, mint most, nagyon sokat alszik :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Ildi köszönöm szépen! Puszi

És íme mégegy képösszeállítás!! Kép Kép

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Pancsika, annyira szép ez a kis hercegnő!!!! Gyönyörű kiscsajszi!!!! :) Jó egészséget Nektek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Köszönöm Etelka!!!
Neked pedig szépen gömbölyödik a pocakod!!! :wink:
Hogy vagytok??? :?:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Pancsika, köszönjük szépen, jól vagyunk :)

Most az előbb megérkeztek a Bébiholmik, amiket rendeltem :) :) :lol: :lol: olyan kis cukorfalatkák!!!
Csináltam róluk képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, kicsit sok lett... a következőket már egyben csinálom... :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: nagyon cukik a ruhák.. :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka gyönyörű pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))
cukik a baba rucik:)))))
ja és gratula a 30.héthez!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))
Morca édes vagy hogy velem kezded....:)))
Máté nekem nagyon hasfájós volt..........vissza se akarok gondolni rá....szörnyű volt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nnnna, tegnao írtam, de ELTŰNT!!! Azt hittem, már itt van, amit írtam, mert azt mondta, sikeresen bekerült a fórumba. Na, hát tessék... Szóvalakkor: gratulálok a 30 héthez, Etelka! Szép a pocid, aranyosak a kisruhák!

Nitácska, örülök, hogy nem hasfájós Barni, Samu hasfájós volt, Dani nem az.

Eszty! Tök jó, hogy egy harmadik kisember is születik ilyen gyorsan a családban! Lesznek nagy hancúrozások!

Morca, jó, hogy jöttél, nagyon szeretm fiaid képeit és mondókájukat! :) Aranyos a kutyus! :)

BábaIldi! Köszönjük, ha raksz majd képeket, annyira kíváncsi vagyok!!!

Pancsika! Nagyon szép Laurátok!

Plutonella, igen, csak pár nap lett volna a különbség - akár még találkozhattunk is volna, és ehhez képest Dani már lassan fél éves. Nagyon megy az idő... :)

Kb vmi ilyesmit írtam. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szasztok!

Itt a hirdetés :
http://www.eszakapro.hu/detail.php?id=25157&catid=54

Bocsi, de most sietek, majd még jövök.

Kép
plutonella
 
 


Dóri akkor létezik hogy i is megusszuk a hasfájást?! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen, Nitácska, sztem tökre lehetséges! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitácska, remélem megússzátok a hasfájást :) szorítunk!!!! Köszi a gratulációt :D:D:D már tényleg a finishben járunk :lol: :lol: főleg a 12. héthez képest :lol: :lol:

Plutonella, nagyon köszi!!!! Te kértél már tőle holmikat??? Pesti?? hogy találtál rá ? :) :) :)

Annyira kis falatnyiak ezek a kisruhák, alig várom, hogy legyen bennük egy kis Manó!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Dóri nagyon jó olvasni a mondatod!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Etelka használd ki az utolsó heteket..pihenj sokat.....az a 10.hét pikk-pakk eltelik...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

mit szóltok, milyen jó időnk van?? :shock: :? egy kicsit mégis kimerészkedtünk délelőtt a határba, de olyan szél volt, hogy Ákosnak külön egyensúlyoznia kellett, hogy talpon tudjon maradni..:lol: hát nem is bírtuk kint túl sokáig, de azért játszottunk egy picit, meg Matyi és anyukám még gyorsan leszüretelték a tőkéken hagyott szőlőket.. 8) :lol: már rengeteg diót is szedtünk, úgyhogy kész kincsesbányánk van már itthon.. :lol:

képeket is hoztam, de egyenlőre nem tudom feltölteni valamiért :( de ami késik, eljön.. :wink: :lol:

hogy bírjátok ezeket az őrült frontokat?? mi már teljesen kész vagyunk..:( Matyit teljesen hazavágja, én folyamatosan ingerült vagyok, Ákos meg tíz percenként kér cicit, de nem kell neki igazán, mert csak forgolódik rajta.. :? nem bánom ha hideg van, de ezekből frontokból már elegem van.. :(

na, mégis csak sikerülnek a képek:

Kép

játszik a banda.. :lol:


Kép

nagy a szerelem.. :lol:


Kép

Ákos elég sajátosan tálalja magának a kaját.. :lol:


Kép

Boriszt sem hagyhatjuk ki a játékból.. :lol:


Kép

mi is nagy barátok vagyunk ám.. :lol:

felkeltek a fiaim, mennem kell.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nitácska, én pihennék, komolyan.... de egyrészt dolgozok itthonról, másrészt, ahogy Morca is jelezte, a frontok megviselnek... igazából fáj nagyon a csípőm, nem jó ülni sem, feküdni sem, főleg háton... szóval most amolyan sehogy sem jó.... remélem, ha elmúlnak a frontok, jobb lesz a csípőmnek... Novembertől leszek úgy itthon, hogy nem is dolgozok már :) csak babaruhákat nézegetek, meg vásárolgatok, meg alszok (ha tudok), meg olvasok, meg gobelinezek... na ezt már nagyon várom. De még addig meló van.. meg az apró örömök, hogy szombaton jön a 4D :) :) meg a börze!!!! Már azt is nagyon várom!!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?