Új privát üzeneted érkezett!

ladmon.komolyan,imádlak!bírom az összfoglalóidat!de saját Esztered megint kifelejtetted!

léptem etetni!

ja,boginak lesz mit visszaolvasni az tuti!!!!!!!! :shock: :lol: Kép

valamiért nem akarta tölteni képet,jól felidegeltem magam,Bazsi meg még nem éhes.....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nilabali 2009.10.13 11:07-kor.

Kép
nilabali
 
 


Jól van Andikám, lesz még nemulass!!
:lol: :lol:

ladmon
 
 


laaaaadmmmmmooooooooooon: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szuper vagy! De Ti kimaradtatok belőle ismételten!!!!!Veletek mi van? Kérdezhetné Zümis!nem??? :lol: :roll: :wink:

Kép
kaandi
 
 

 
 

Aha...
Esztike úgy eszik, mint egy kisdisznó, de legalább sokat! :D

ladmon
 
 


Móni: Szerelemről és más démonokról??? Jaj, de szeretem! Vörös oroszlánt nem olvastam, de majd pótolom! :oops:
Én is akartam írni, hogy Esztikéden jól meglátszik a hozzátápi, nagyon szép kis kerek lett.
És nyugi, rosszabb napokon (vagy ha fáradt), nálunk is így néz ki a gyerek evés után. Sőt, ilyenkor engedem is nyúlkálni kicsit, akkor azzal jól szórakozik és meg tömöm... :oops: :roll:

És én sem tartom a 3-5 napot, egy nap viszont csak egy új ételt próbálok ki.

Hófordulós (gratula!) Oli tényleg gyönyörű porcelánbaba, Alex pedig egy igazi nagy Zsivány! :wink:

Gyerek nem akar cicizni, jaj! :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Vinci imádja a körtét!!!!!!!!! Általában egy etetés némi várakozással telik, hogy édesaranyos kicsapkodja magát, meg ne mozogjon a feje ide-oda, mert hát nehéz abba betalálni, de a körténél, mint most is széttett kezekkel, folyton nyíló szájjal várja a lapátolást, mert szószerint lapátolom a kaját...olyan vazze, mintha libát tömnék :) egyszer felveszem....1 perc se telt el és 200ml körte-szilva-keksz eltünt.....:) és még a gyógyszert is belecsempésztem :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


összefoglaló csúúúúcs, mint mindig.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 hamarabb is végeztünk volna ha nem este fél hétkor találja ki a férjem.... hihetetlen család vagyunk :lol: viszont nagyon szép lett... a fogorvos meg :evil: Csak fél tízig aludt.... szóval nem olyan sokáig... :roll:

ladmon király összefoglaló :D

Nilabali azt hittem, hogy viccel a férjem amikor felszólt az emeletre, hogy kifesti a konyhát :shock: a fiam tényleg élvezte, hogy fent lehet... játszott :D de mondtam, hogy ilyet nem csinálunk többet mert ez hülyeség :!:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hűűűű!

Mire nagy nehezen megírtam a hsz-emet ti rengeteget írtatok!

Ladmon, (csak) hat fogunk van, addig még remélem megy a számolás :wink: . Amúgy mint tapasztalt fogzó :roll: írom, hogy véget érnek ezek a rossz éjszakák, már a végén én is azt hittem, hogy új szokásként van ez a sok ébredés, de csak az volt a baj, hogy alig bírt kijönni szegény felső bal egyes, mert mellette mindkét oldalon már kinn volt a fog. De amint láthatóan áttört, vége lett a car éjszakáknak! Szóval kitartás!!! Amúgy megint brillíroztál az összefoglalóval!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Jóreggelt :oops:
Ladmon köszi a választ,már épp kérdezni akartam hogy most akkor hogy is...de rendi vagy hogy válaszoltál.

Millye:
Aku feltöltve...már csak Lulunak kell aktivizálnia magát.

Nila a képet nem felejtettem el,apa átküldi blututon azt dobom is fel..

Nem tudom lányok nektek mindenre hogy van időtők de nekem kezd kicsúszni minden a kezeim közül.
Egyszerűen nem tudom hogy tudjátok megoldani a főzést(minden nap)takarítás ,mosás ,teregetés vasalás...séta,játszás...ha 6kezem lenne se jönne össze,vagy valamit marha szarul csinálok,már bocsi.Kezd az ideg is mardosni,ez a hozzátáplálás nem megy nekem...félek attól hogy mindent elrontok,próbálok mindent a legtökéletesebben csinálni de úgy érzem kudarcot valók.Lulu még nem evett tejterméket se kenyérkockákat,darabosat pláne nem,félek hogy megfullad...apa azt mondja mindenre rágörcsölök,és igy nem lehet,persze hogy görcsölök ,a legjobbat akarom csak.Na mindegy ezért vagyok depis nagyon,a magnézium készletemett felettem fel ittam...mindegy tegnap kibőgtem magam.Belső remegésem van az idegtől néha a szám is zsibad....olyan hülye érzésem van...nem akartam lehúzni a hangulatot...
Na megyek megpróbálom magam utol érni...néha a wc-re nem jutok el...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy!!!!!!!!!! Ne legyél MAximalista!!!!!!!! nyugi, nekem se megy minden egyszerre...egy havi vasalás halmozódik általában, nincs mindig rend, sőőőőőőőt, és a főzés, hát magamnak szinte alig, a gyereknek meg hamar megfő...vannak mélypontok, nem kell ám mindnet eteni még a babócával, amit nem akar hagyd, nem baj, ha még nem evett tejterméket, ráér egy hét múlva is, tök jól csinálod ám a dolgaidat!!!! Lényeg, hogy Te érezd jól magad, mert ha nem ,akkor a babócának is rosz! Ne foglalkozz másokkal, meg a véleményükkel, csináld amit szeretnél a szívedből...ha egész nap pizsiben döglenél a scemetével, hát úgy legyen!!!! Ekkora gyereknek még tök mindegy hova viszi az ember, vagy hova nem, lényeg, hogy VELED hasznos időt töltsön!!!!!! Főzzél meg előre este, amikor van más, aki elvan a csemetével, és akkor nem kell minden nap!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.10.13 11:01-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Húúú de jó témák!!!

Imádok olvasni, napokig bírnék egyfolytában...

Könyvek: Jane Eyre (nagynagy kedvenc), Száz év magány nekem is, szintén Szepes Mária Vörös Oroszlánja, ill. bármi tőle, Jane Austen könyvek, Hesse-t szintén imádom (Demian), Üvöltő szelek (imádom), Paul Auster, Márai, Veszedelmes viszonyok könyvben és filmen Malkovichal (éljen mist), Shakespeare úr is jöhet, és a kedvenckedvenc Fanny Flagg-től a Sült zöld paradicsom (bár a film überszar volt)!!!!

Filmek: régen a Hair-t imádtam, a Keresztapa nálam is favorit, Bazi nagy görög lagzit a férjemmel imádjuk, Gyűrük ura, Távol Afrikától (csúcs), Zongoralecke (Imádom Harvey Keitel-t), Lolita (éljen Jeremy Irons is), Buena Vista Social Club (imádom a zenéjét is), Kísértetház, A szív hídjai (Meryl Streep zseniális)!!

Nem akartok kedvenc zenéket is írni?
yve
 
 


Jaj, Zsancy! Azért mert már lehet tejterméket, darabosat enni, még nem kötelező! Minden gyereknek más a tempója, mi is le vagyunk maradva a hozzátápival, de nem érdekel majd behozzuk! Ha van anyatejci, vagy szereti a tápit, akkor nincs gond, nem fog éhen halni. Kóstolgassatok csak szépen lassan, és türelmesen! Amúgy én például úgy tartom magam a házimunkákkal, hogy alig vasalok, és sok mindent hétvégén csinálok meg, amikor apa vigyáz a gyerekre. De nekem a párom tényleg rengeteget segít.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


tankcsapda, green day,fantom, grease, enya

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Jajmár kiskedves!
Adjál neki óvatosan egy kevés sajtot reszelve a főzibe, minden nap. Ha nincs baja tőle, akkor íme, már evett is tejterméket...
A többit még én sem pipáltam ki...
Az idő meg: nos a házimunka jellemzően megvár... Egyszer-egyszer összekapom magam és akkor mindent megcsinálok: porszívó, felmosás, fürdőszoba... na akkor Eszter el van hanyagolva pár órára...
Főzni meg gyors kajákat szoktam, van hogy 2 napra előre. Esztikaja szintén: feldarabolom és két napig ugyanazt eszi. A husija a fagyasztóban, a zöldségek elállnak két napig simán, a gyümölcsöt meg a 2. alvásakor meghámozom, és ha felkelt turmix.
Amúgy meg itt esz a fene a gép előtt, mert olyankor a lábam alatt játszik...

ladmon
 
 


Doors, Leonard Cohen, Diana Krall (most lesz koncert novemberben), Sade, Tori Amos, filmzenék, Hair,
yve
 
 


na, a francba végre sokadik próbálkozás után tudtam szerkeszteni a laptetős hsz-t,hogy megint kép legyen!!!!!!!!

zsancy:ne csináld már!!!!!!!!!!!!!!crocus és lkverus is jól megírta!nem kell könyv szerint haladni,szépen Lulu tempójában!nyugi,szerintem szinte mindenkinél van,hogy úszik a lakás és nincs főtt kaja,nem kell ráizgulni mindenre ennyire,ebben a férjednek igaza van!csak lazán és fő a gyerek és hogy jól szórakozzatok, a többi megvár!

na,talán Bazsi mégis éhes,vagy ki tudja,mert itt nyávog nekem,pedig az ölemben van.....megyünk megpróbáljuk még egyszer!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy! Tényleg ne légy maximalista, ahogy a többiek írják! Vili is fuldoklik a darabostól, még az 5 hós babákna való üvegeset eszi, tejterméket még nem is látott! És ők Petrával egy napon születtek! Szóval türelem magadhoz és Luluhoz is, miondennek eljön az ideje. Tapasztalatból mondom, mert anno Ricsi sem kapkodott a darabosan, most meg húúú de nyomja!!!
yve
 
 


Ladmon, az összefoglalód csúcs! :lol:

Nila, annyira csibész mosolya van Bazsinak! :lol:

Julcsi, ne parázz, biztos a betegség miatt nem kell a cici Marcinak!

Millye, férjed is tud pörögni! :D

Zsancy, Te nagyon ügyesen csinálsz mindent, nálam is szalad sokszor a háztartás, de carok rá, ha apa itthon van, akkor tudok takarítani, főzni rendesen! És a hozzátápival se kell a tankönyv szerint haladni, minden baba a maga tempójában halad!
zsu83
 
 


Sziasztok!

KÉt napig nem jövök, aztán mennyit írtok:)

Szóval először is minden kisbeteg lázasnak, hasmenéses babónak és anyukájának jobbulást!

Kreiszi, Hugic: én a cukkinit sütöttem, krumplival turmix, pici olíva és imádta Mesi. (a magot kiszedtem)

Millye: Top rider, 26.990 www. minimano.hu
(dönthető menet közben:))

Elif: nagyon cuki Efe ahogyan mászik:) nagyon ügyi

Aranyos Alex is nagyon:)

KÖnyvek, filmek:
Szabadnapos baba, Made in Hungária, Valami Amerika, Szabó Magda, Wilbur Smith,...hát és én szeretem a Danielle Steel könyveket is

Inkább rajzfilm párti vagyok: Madagaszkár, Jégkorszak
:oops: :oops:

Szép napot, Andabella
Ui: tetszik az új avatarom?

Kép
Kép
andabella
 
 


Nilabali: csodás lett a laptető, hát ez a kép... annnnyira gyönyörű!

Zsancy: és ne érezd magad gyengének, és egyedülálló esetnek. Én is pont úgy érzek néha, mint te, szörnyű feleségnek és anyának, mert akárhogy csinálom a dolgaimat nem tudok semmit sem befejezni... Ilyenkor én is kisírom magam, az segít aztán másnap általában már minden sokkal jobban megy és szebb. A fáradtság sajna nem a legjobb segítség lelkes háziasszonyszerepet építgetni.

Andabella: nagyon helyes az új avatar, kérdezni sem kellett volna, tutti megjegyzem, nagyon jó! :)

Kép
Kép
elif
 
 


Köszi Elif:)

Ladmon: mi kimaradtunk 8)
Valami frappáns mondat? :D

Kép
Kép
andabella
 
 


andabella:jó az avatarod!

elif.köszi!

azt hiszem megoldjuk a mai levegőzést,kisütött a nap,de a szél nem csillapodott,sőt....bátrak leszünk és levisszük a szemetet!

Kép
nilabali
 
 


gyermekem a kompot használja járássegítőnek...csak körbe halad :lol: :lol: :lol:

Kép
nilabali
 
 


Ladmon köööööööösziiiiii!csúcs vagy !Ejnye -bejnye!!Szégyelld magad Főzit szétkenős Esztikéröl nem írsz!!De látom crocusztól megkaptad!!

Kaját óvatosan adom Muikinak...ha nem is 5 napot de 3 at várok....(para vagyok mióta a nagylányomnál az ételallergia is kijött ..)

Millye!mire rá nem vesz a párod éjszakába nyúló festés...(Naa de Millye mi nem így hívjk itthon a párommal :wink: :lol: )

Zsanci !!Nyugi..nem kelll mindennek glédába állni,kicsit legyél lazább...
(én is totál kivagyok ha vmi nem jön össze amit szeretnék,de én mire a végére érek kezdhetem előröl mert a drágáim szétpakolnak..)Főzés...és állhatnék 24 órában a konyhába ,hogy mindenkinek az igényét teljesítsem de nem!!Van kívánság lista amit hétvégén megbeszélünk és én elkészítem....régebben még tudtam tartani azt,hogy 1ik nap főztem a másik nap takarítottam és minden vasárnapom nekem is "szabad"volt minden házimunkától...De mostanában nem tudom tartani :oops:

Zene:
Meat Loaf(az isten!!)
könyv:
Réztábla a kapu alatt ...

Nila Nagyon édes Bazsi!!

Lverus boldog hófordulót Olinak!!

Kép
zümis
 
 


hej, Oli nem az én gyerkőcöm :):) De amúgy télleg boldog hófordulót neki!!!!!!!!!!!
Cronin: réztábla.., én is imádom!!!!meg az összes Cronint, vagy már írtam ???

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Aztakutyamegamacska! :oops:

Zümis:

Mesi csudacuki sapis még mindig és az anyukája hetényegyházi. :)

Andabella: hajajj, deszégyendeszégyen.... :wink:

ladmon
 
 


Lverus :oops: :oops: :oops: Bocsi...
(vagyunk Verusok 1an)
Szal még egy nekifutás...

Boldog Hófórdúlót ZVera Olijának....
(rem most jó)
:oops: :oops:

Kép
zümis
 
 


bas..us!nagyon hideg van,hiába süt a nap4levittük a szemetet és megkerültük a tömböt...még úgy is fáztam,hogy cipeltem a fiam popóját!

zene:queen,quimby,moby,u2,és még sok minden,és imádom az mr2petőfit,csúcs zenék vannak,onnan még tudnék szemezgetni!(meg ha majd soroljátok,akkor bólogatok ezerrel,hogy igen ez is meg ez is..)

zümis:én még mindig letérdelek előtted,neked azért NÉGY gyerkőcöd van...hát nem semmi melód lehet otthon,plusz még a férjed!jut szembe,mostanában minden oké nálatok?

Kép
nilabali
 
 


éééééééééésssssssss,ül a fiam!persze nem felül,hanem leül,de úgy marad és játszik,a kiságyban pedig térdelésből csinálj magát ülésbe!
nem éppen a nagykönyv szerint,de már ül és játszik ülve...olyan édi!

Kép
nilabali
 
 


éééééééééésssssssss,ül a fiam!persze nem felül,hanem leül,de úgy marad és játszik,a kiságyban pedig térdelésből csinálj magát ülésbe!
nem éppen a nagykönyv szerint,de már ül és játszik ülve...olyan édi!

Kép
nilabali
 
 


Gyönyörűséges Bazsi nálam csak most jelent meg.....ez meg hogy lehet? nagyon szép!!!

zümis én voltam, aki jól "beolvasott" ladmonnak,h Esztike kimaradt megint!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


gratula Bazsinak, majd megy a többi is!!! Boti is így használja sokszor a kompot!! :lol:

Kép
kaandi
 
 


Köszi Ladmon:) 8)

Kép
Kép
andabella
 
 


Nila szeintem hozzáállás kérdése a gyerekek száma..(előre bocsánat az egy gyerekesektől )Felfogás kérdése ,hogy basszus milyen sok meló van mert vasalni nem 1 hanem 4 gyerekre kell...Meg fel lehet úgy is fogni ,hogy milyen csinos lesz x gyerek ha ....meg milyen jó érzés mikor az "utcába a banyák"félszóval megejtik ,hogy milyxen szépen járnak a gyerekek...Én nemrég azon lepödtem meg,hogy az x néni azt mondta milyen szép fehér a textil pelenka a gyerek mellett...(mert ha négy gyerekem van akkor már nem fehérnek kell lenni?)naa mindegy....és nem csak a vasalással van így...mert ha vkinek 4-5-6 gyereke van az koszos,rendetlen,trehány stb..(Naa ezt jóól megmagyaráztam :oops: rem értitek..)

Párom...akármilyen dög is szeretem ,ha nyikkantok 1 et akkor ugrik..kiejtek vmit a számom megkapom.... a gyerekekért megtesz mindent..kell ennél jobb ...jaa reggelente Ő pakolja ki a mosogatógépet...időnkét bevásárol ...(csak én látom rosszul néha a dolgokat)meg féltékeny dög vagyok... :oops:

Kép
zümis
 
 


kaandi:megy már neki a többi is......kúszik,mászik és már egy ideje feláll,sőt kapaszkodva bárhová eljut a nappaliban.....de igáig nem ült még,hamarabb állt őkelme.
szerkesztettem a hsz-t,azért csak később lett kép.

valami gáz van a babnettel,mert 2xment el és kiírt valamit!

megyünk játszunk egyet,a következő alváskor majd hozok még képet!

Kép
nilabali
 
 


Kaandi bocsi!!szerintem mára befejezem ....
Keverek rendesen .....(esküszöm nem szedek semmit)

Bazsinak gratula!!!

Kép
zümis
 
 


zümis.én is csak azt akartam mondani,hogy csodállak!
meg többi sokgyerekes anyucit is és a nővéremet is,és anyuékat is,mi is 5-en vagyunk tesók és ha istenke és a dokik is úgy gondolják,meg ránk szakad a lottó ötös....akkor én is szeretnék három gyerkőcöt!csak most még elképzelni is nehéz,de biztosan sikerülne nekem is,ha akarnám....! milyen szerencsés férjed van,és örülök,hogy minden rendben van köztetek!

Kép
nilabali
 
 


Bazsinak mi is örülünk és gratulálunk! :) Akkor mostmár ez is kipipálva, holnap kezdhet járni, holnapután meg szaladni. :D :wink:

Kép
Kép
elif
 
 


mosolygós laptető :):) megincsak szuper, nekem is mostan jelent meg!

áááááá, nekem nem gond Zümis, olit is elfogadnám, olyan édike, bár valszeg édesanyukája nem adná könnyen :):)

csücsülős Bazsinak gratula!!!!

sóska is kipipálva, kedvenc :) betolta hamar!Én csúnya vagyok, ugyanúgy csináltam, mint magamnak..vagyis tejfölel habarva, és cukorral..., meg krumplival, és tojással, magába soha nem enném meg, íz nélkül!!!!!!! Vinci tojássárga felét kapta...első tojáspróba...
Múltkor nem tudtam valamiér megcsinálni a sóskát, így ma lett a nagy nap!Vinci így eszi a sóskát:Kép a krumplit csak összetörtem villával, így darabos maradt...
egyszer sem akart fulladni! :)

ja, és ez reggel készült tegnap:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, persze, összekevertem neki, mielőtt a szájába tettem, de azt a kotyvalékot inkáb nem mutatom :):)és kért repetát is :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus:édesek a gyerkőceid!

elif:azért a többivel még várhat a drága nyugodtan :lol: így is elég követni és figyelni rá!köszi!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy: ne viccelj már... sztem mindannyian érezzük így magunkat.... Most pl nálam is szalad a ház, és mégcsak ebédet sem főztem (Vend is üvegest kapott) de annyira fáj a fejem, hogy képtelen vagyok bármit is csinálni.....

Vend nem hajlandó aludni... :? Ma eddig egy fél órát aludt... Pedig fáradt, mert dörzsölgeti a szemét, de ha el akarnám altatni akkor veszettül tiltakozik....

Zene: tankcsapda (forever), metallica (szintén), Robbie Williams, Whitney és Celine, Jacko, U2, és még millió, szinte mindenevő vagyok, kivéve ezek a mai diszkózenék, és a house....

Ja, és eszembe jutott még egy pár film: Halálos fegyver minden része, Forest Gump, Rettenthetetlen....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


óóóóóóóóó, a Rettenthetetlen!!!!Imádom!!!! Ja és énmég az Álmosvölgy legendáját is szeretem :)meg Mátrix, és az össze s Kenau revses film!!!!!Hú bele voltam zúgva :):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.10.13 12:41-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nila: gartula az ücsörgő Bazsidhoz!!!

Verus: olyan szépek együtt a kölkök, ilyenkor mindig azt érzem, hogy nekem is keeeeeeeeell.... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Verus: ugyeugye... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


kelljen is!!!!!!!!!JÓ az, csak "néha" fársztó...mi 7en vagyunk tesók....én vagyok a legidősebb...írtam már? köztem és a legfiatalabb öcsikém közt 10 év van :) anyukám jól nyomta...ikrek is vannak...szuper volt így felnőni, tesók közt....és tök jó hogy sokan vannak, néha rám is érhetnének, de hát most mind nagy kamasz, egyetem...stb. ez van...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


:)
mondtad már, hogy sokan vagytok tesók... 8) 8)
Mondjuk én 7ben nem gondolkodom, apa a 4et mondja, de most, hogy ilyen problémásak az éjszakáink úgy érzem, hogy még egyszer sem tudom ezt végig csinálni... persze, ha már benne van az ember, akkor biztos más............

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Nila: az új laptető is cuki, zabiznivaló! Mostantól akié a laptető, tesz egy képet a babóról!
Andabella: jó az új avatarod, egyből feltűnt.
Ladmon: csúcs az összefoglalód
Zsancy: csatlakozom az előttem szólókhoz.
Amy: Metallica énisénis (de csak addig, míg Jason velük volt, utána már nem), Simply Red, Hair zenéje,
kreiszi
 
 


Nila: gratula az ücsörgéshez!
Verus: szépek a gyerkők!
Én 3 gyereket szerettem volna, mert mi is 3-an vagyunk
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?