Új privát üzeneted érkezett!

Jovanna!
Gratulálok! Szupi, hogy mehettek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pocok001
 
 


Pocok: Mai ctg megvolt már? :roll:
bobóbaba
 
 


Bobóbaba

Igen :)
Minden a legnagyobb rendben.
Már csak ki kéne bújni...
Ezután el is mentem kicsit shoppongolni, hátha csajozós program után kijön kispocak... Meg kell hagyni nekem is jót tett egy kis pénzköltés.
pocok001
 
 

 
 

Köszi lányok a biztatást!
Itt iszonyatosan szakad most az eső, még szerencse, hogy ma nem megyek sehova.
Bobó! Én is ma elviselhetetlen HP lennék, de most még ráadásul nincs is kivel, ma derült ki, hogy a férjem kötelező munkahelyi vacsorára megy (eddig úgy tudtuk ebéd), úgyhogy mire hazaér én már valószínűleg alszom... Én nagyon nem örülök, de ő lehet h jobban járt :)

Till! Hajrá!

Jovana! Jó, hogy végre hazamehettek!

chardonnay
 
 


Csibe én nem is huzogatom Barninak.......
Sztercsi én olyan jót röhögtem!!!!!!!

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1274

Jovanna minden rendben lesz a kis Fédrával!!!!!!!:)))))))))

Szilveaaa az pedig szájpenész...nekünk is az lett......előbb a nyelv közepént majd szépen szét terjedt...


Till mindent bele.....hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajrá Till!!!!!!!!!!!!De jó neked!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zanikó te is nemsokára szülni fogsz!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello csajszik :lol:

Till
Drukkolok nagyon!!!!

Szilveeaa
Nagyon édes a kicsi lányod :lol: :lol: Ez a "vödör " is tök édi, én is próbálnám 8) ---de nektek már leesett a köldökcsonk? Mert addig ha jól tudom nem érheti víz...

Egyébként a mi dokink azt mondta kb 10 naposan már ki lehet vinni, ha kellemes az idő..háát mostanára jósolják a havazást :wink:

És érdekes a gyerekdolik is mind mást mondanak, a miénk kifejezetten mondja, oltassuk be magunkat a kicsi érdekében, mert uyge őket 6 hónap alatt nem lehet oltatni, és ennek az új influenzának a pici babákra nézve lehet komolyabb szövődménye.. :roll: Most legyne okos az ember...

Egyébként már elkezdtem irígykedni rád, hogy a te lányod egy tündér, eszik, alszik, erre olvasom milyen kis csibészke ő is :P

Gina
Egy cipőben járunk....az én mellem is rettenetesen fáj, mármint a bimbó, és ennek oka, hogy a cicit nem jól kapják be... én tudom is, de nehezen tudok rajta változtatni...nézd meg a következő honpalot, amit mindenkinek nagyon ajánlok!!!!!!
http://www.lll.hu/leche

A mennyiséget ha gondolod babamérlegen tudod nyomon követni, főleg ha kétségek merülnek fel, eleget eszik-e.. A védőnőnk szerint az 5. naptól kb 50 ml /szopás az jó átlagosan, valójában 150 ml / testsúly kg naponta amit kb ennie kell!!!

Moncsi
Kép mehet!!! Le tudod szedni a gmailról?

Tündér
Nem akarlak elkeseríteni, de az én nagyfiamnál 3 hónapos kora körül kezdődött a hasfájós korszak... :roll:

Kicsike
Nagyon nagy gratula a babóhoz, és neked pedig jobbulást!!!

Jovana
Örülök, hogy jobban vagytok, sárgaság miatt ne aggódj, rendeződni fog, már látom jobb is a helyzet!!!

Csibe
Örülök, hogy ti is jól vagytok :!:

Jaj, épp most mondatm apának, milllyen jó a férfiembernek, mi szülünk, mi szoptatunk, éjszakánként nem alszunk, nem ehetünk azt amit szeretnénk...
(Tegnap rántott karfiolt ettem, mire egész éjszaka sétálhattunka babával :roll: )

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Tillinek mennek a drukkok!

Aki szülni szeretne ma, az szüljön!

Most jöttem meg Ctg-ről, minden rendben. Benedek annyit mozgott közben (köszönhetően a kis étcsokinak és lehűlésnek), hogy állandóan elmászott az érzékelő alól, így követni kellett. Valószínűleg szerdán megyek legközelebb, ha addig nem szülök.

Nita, Csibe, a szájpenész általában a szájüreg oldalán jelentkezik és nem a nyelven. (Tapasztalataim szerint.)

Chardonnay, sajnálom, hogy egyedül leszel este, de gyere bátran, mesélj, panaszkodj nekünk, vagy röhögj velünk. Itt mindig van valaki, aki épp jó passzban van és meg tudja nevettetni az embert.

Szilveeaa, nagyon helyes Szonja a vödröcskéjében.

Eszti, csak nehogy állandósuljon ez az állapot az ikreknél, mert akkor szegény tesód egydarabig hullafáradt lesz.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Csajok, megjöttem-hát jó híreim nincsenek, bár, most, hogy átfutottam amiket írtatok és olvastam Tilli sorait, én is reménykedem...

NST-n minden rendben, viszont a doki szerint annyira éretlen a méhszáj szülésre, hogy isteni szerencse kellene ahhoz, hogy magamtól megszüljek hétvégéig, úgyhogy készüljek úgy, hogy szombaton indítják...

A legvékonyabb csövet sikerült átszuszakolni a méhszájon kínkeservesen (folyt a könnyem vizsgálat közben annyira fájt), de a doki egy tündér volt és nagyon megértő meg megnyugtató. A magzatvíz teljesen tiszta, úgyhogy babus jól érzi magát!

Találkoztam a druszámmal is, igaz, csak 3 szót váltottunk, mert ment is be NST-re, mire jött ki addigra én mentem be vizsgálatra, mire végeztem meg eltűnt :(

Az egész után elmentem a férjemhez elsírtam a bánatomat, aztán Tescoztam, de alig bírtam vonszolni magam, szörnyen fáj a hasam! Most akkora szemű szőlővel kúrálom magam, mint a fejem meg epres Milka és sós Lay's van készenlétben meggyes Apentával
Vendég
 


Till: ++++++++ :D

Őzi: befejeztem a rostos gyümilé ivását és azóta semmi gond. Lehet, hogy csak véletlen, de azóta nem bömböl sikítva. Majd látjuk...

Mellbimbó: Garmastan kenőcs gyorsan rendbeszedi. amivel tudtok rajta segíteni még, hogy a bimbót szorítsátok össze és tartsátok amíg eszik, a baba fejét pedig szóó szerint húzzátok oda a mellhez, amikor "ráharap". NAgyon látványosak azok a szoptatós fotók a lapokban ahol a baba anyai segítség nélkül szopik, de ez amíg ilyen kicsik a babák, szerintem kivitelezhetetlen.

Kaja: 150g/kg/nap. Amúgy kb. 70-80 g-kat esznek ilyenkor étkezésenként. de ez nyilván változik. Mi sem eszünk állandóan ugyanannyit.

Megyek, én is pihizek egyet. Később még benézek, hátha lesz újabb baba. :D

Kép
Kép
tündér09
 
 


Datolya
Ügyesek voltatok CTG-n!!

Eszti
Érdekes, nekem azt mondták, az amniót kiozárólag akkor csinálják, ha már nyitott egy kicsit a méhszáj..Fő, hogy monden rendebn odabnet :!: A szőlőt egyed amennyit csak bírsz :D szopi alatt tiltott listán van :?

Ja, hab a tortán, hogy meg vagyok fázva, :cry: remélem egy hetes babócám nem kapja el, mert akkor hogy fog szopizni bedugult orral???

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzi, mivel túlhordom a babát, muszáj amniót csinálni, hogy tudják, minden rendben van-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Till - hatalmas drukkkkkk! Irigyirigyirigy :?

Eszti - szombat? Hűha vazze...elhiszem, hogy a hótopánkád televan...Valamivel fenyítsd be a kiscsajt...lehet, hogy mégse alternatív pizsiparty kéne? :roll: :wink:

Egyébként nálunk dettó a helyzet, szívhang tökéles, fájás nuku, méhszáj mint a beton...csak nekem még nincs jogom türelmetlenkedni :evil:

Dokibácsi ma aszonta, hogy a 23-i hétvégét hagyjam ki (hagyjam meg neki...), de 22-én még szabad 8)

Jovana - de szuper, hogy jó az eredmény :D Az EDA után sem voltál rosszul? Ma voltam anesztes vizsgálaton, ott mondta a dokinéni, hogy a fejfájás utána akár nagyon durva is lehet :shock:

Bobó - Gabó babának is mennek a drukkkkkok!

Bocs, sok mindenkinek nem reagáltam most...hulla vagyok, két óra araszolás oda és kettő vissza...közben szakadó eső...befutottam az Auchan-ba, illetve az ott lévő Office Shoes-ban vettem egy zárt őszi cipőt, majd bementem még az Auchan-ba kenyért. Aszongya a pénztáros, hogy mutassam meg a cipő blokkját...egyébként is halál nyugodt és kipihent és jókedvű voltam, úgyhogy aszittem, leverem a fejét a vekni kenyérrel. De mivel úrilány is vagyok, csak annyit kérdeztem, hogy miért, árulja az Auchan ezt a márkát??? A maca közölte, hogy nem tudja, de én akkor is köteles vagyok a máshol vett áru blokkját bemutatni. De MOST AZ EGYSZER, eltekint tőle...Nagy magyar valóság...

Pusz nektek!

Kép
kkia
 
 


Nita, igen, szájpenész... :roll: Most konzultáltam a dokival... úgyhogy kezdhetjük a boraxos törölgetést... biztos imádni fogja szegénykém...

Jovana, vércsere??? Te jó ég, de jó, hogy megúsztátok...

Őzi... ne irigykedj, ez a szájpenész dolog totál kikészítette – nem tudom hogy emiatt-e, de a hasa is fáj, szóval nem igazán fasza a helyzet.

Kép
szilveeaa
 
 


Mrsparis
Sikerülni fog, kismanók tudják, hogy mi a dolguk. Úgy döntöttem mi is megszületünk indítás előtt ;)
Nekem nem csináltak aminot...

Datolya
Öröm ilyen ctg-ről hallani :)
Pici lányom is szeret elúszkálni az érzékelő elől.

Kkia
Te is nagyon szorgalmas voltál ma!!!!

Szilveeaa
Gyorsan meggyógyul ám a szájpenész! Ügyes baba Szonja!!!
pocok001
 
 


Pocok, pedig Te már 2 nappal előttem jársz...mikor akarnak indítani?
Vendég
 


Eszti
Még nem hordod túl a babát, az egy hét után van. Most még csak terminus túllépés van nálad, ahogy az én dokim mondaná.. :) Ha zárt a méhszáj, felsérthetik könnyedén, ahogy Till is járt...
Na mindegy,fő, hogy jól vagy!

Szilvi
Ez a szájpenész nem jó.. :cry: De sajna gyakori ahogy hallom...

Kkia
ne bosszankodj! Jellemző ez nálunk sajna... :?

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Tündér: Én úgy tudom, hogy rostos üdítőt nem szabad inni, mert az hasfájást okozhat a szoptatott babáknak, csak a szűrtet. :roll:

Eszti: Nyugi, kiscsaj simán kibújik szombat előtt! Csak még melegszik egy pár napot! :wink:

Pocok: Pénzköltés=boldogsághormon nálam is... :oops: :oops: :D :D

Kkia: Köszi a drukkokat. Holnap lesz majd vizsgálat, akkor talán többet tudunk. Pénztáros meg szórakozzon a jóédesanyukájával! :twisted: :twisted: :twisted:

Most elég morcos vagyok, majd ha lenyugodtam egy picit, akkor elpanaszkodom Nektek!
bobóbaba
 
 


cosmic girl írta:Pizsiparti 2 héttel szülés után: ILYEN IS VAN?!?
én lelkiekben felkészültem, hogy majd karácsonykor... :oops:

Persze, de csak tini-módra. :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok,csak azt akartam gyorsan,hogy írtam most egy üzit Tillnek,hogy mizu Velük.Mert ugye pont délbe írta nekem,hogy mennek szülni és azóta semmi.
Ha válaszol,megírom azonnal!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Till Kép :



"2 perces fájások, de csak 1 ujjnál tartunk."

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszedli!
Köszi az infót!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Tilli, drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kép
Vendég
 


Szájpenész,hasfájás...........gyógypuszit küldöm a babóknak!

Kkia,fő a bizalom :?

Datolya,babazsúrt még nem terveztünk,de várja a nagyszülőket,és olyan jó,hogy már felfogja a lényeget.Már gyakorolja a gyertyafújást a kis drága....

Őzi,ne aggódj,védi őt az anyatej!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Hajrá Tilli!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
zanikó
 
 


Pannit elvitték csavarogni,végre nem Halász Jutkát hallgatok(nem mintha nem szeretném),hanem kedvemre valót :D

Kép
Kép
zanikó
 
 


szilveeaa írta:Tényleg, mamik: a ti babáitok nyelvén is van fehér lepedék? A dokinő szerint ez a tejtől van, mert a szájpenész oldalt szokott lenni... De nekem akkor is soknak tűnik...
És még egy: szerintetek mikor lehet kimozdulni itthonról? Mármint nem sétálni, hanem elmenni valahova, emberek közé?

Nekünk a doki eleve írt fel Glycerinum boraxatumot a szájpenész ellen. Ha nem tetszik a baba nyelvén a lepedék, a bimbóvédőt bekenem vele (íztelen) és nincs gond.

Mi tegnap kipróbáltuk a babakocsit. Elsétáltunk édeshármasban az ABC-be néhány dologért. Milán úgy aludt, mint a bunda.
Ma pedig beszuszakoltam a szuzukiba és ketten elmentünk a teszkóba vásárolni. Persze előbb megkérdeztem a tesómat, akinek már 4 és fél éves a lánya, hogy vajon el lehet-e vinni már ilyen kirándulásokra a babát. Engedélyezte. Milán ezt is jól viselte, csak egyszer kezdett tiltakozni, de egy kis pátyolgatás megnyugtatta.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Till: Kép
bobóbaba
 
 


Jovana, gratula a jó értékhez! Most végre nyugodtan babázhatsz már otthon. :)

Tilli, nagyon szurkolunk!!!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hűha Tillnek drukkok mennek ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - Lencsi nem semmi, jól kiböjtöltette :lol:

Jovana :)

szuper hogy mehettek haza!

Szilveaa :)

Pocakfürdős kép kiiirááály!!! - és a balerina tartás ahogy ott tartogatod guggolva, az is :lol: :lol:

Ma ismét mennem kellet ... Ctg ok, már a méhtevékenységem is megszűnt :lol: visszafelé fejlődnek az események ...
Méhszáj nem változott, pénteken megyek újra és sajnos hétfőn befekszem ... Kedden császár :(
Nagyon nem szerettem volna, de az előző császár + ha túlhordás :arrow: nem engednek rendes indítást ...

Amúgy hányingerem van, nyűgös vagyok és a faxom tele ... bocs :oops: :oops:

Eszti :)
gondolom hasonló fényesen érzed magad!! Már nem is írok semmit csak hogy a remény hal meg utoljára szóval drukkok MÁRA +++++++++

Pizsiparty - csajok én őszintén irigyelek mindenkit, szerintem nekünk kb. két hete nem volt semmi ... de megmondom őszintén nem is vágyom rá túlzottan ...
Csibével ellentétben az én libidóm némileg megsínylette a terhességet ... b@sszus.
Remélem utána minden a régi lesz, mert különben nagyon nagyon nagyon nem örülök ......... :evil:

R

Cosmic :) - háát, lehet hogy talizunk :D

Kép
zsrit
 
 


Rita, a hétfő még Neked is messze van!!! Hátha... Én nagyon drukkolok Neked!
Kurva szarul vagyok, egyfolytában fáj a hasam, ráadásul túlzabáltam magam :roll: mióta hazaértem, fel sem keltem az ágyból, pedig mosogatni kellene, de mindjárt mennem kell Roliért, pedig semmi kedvem vezetni se...
Nézem a Maunikát :lol: :lol: :lol: ez már a véééééééég!!!
Vendég
 


Ha valakit érint a közeljövőben:

Amnioscopia

Szűrő jellegű vizsgáló eljárás, melynek célja a magzati állapot megítélése a magzatvíz színe alapján.
A magzatvíz normálisan átlátszó. Magzati oxigénhiány esetén egy biológiai reflexsor indul meg, melynek eredményeként a magzatvízbe a magzat széklete, magzatszurok (meconium) kerül, ami zöld színű, és zöldre festi a magzatvizet. Ez fenyegető jel (oxigénhiány), mely miatt a szülés megindítása is szükséges lehet. Általában a kiszámított terminus közelében leggyakrabban utána végezzük, mert ilyenkor a leginformatívabb.

Kivitelezése: Az amnioscop egy vékony acélcső, melyben egy fényforrás-optika foglal helyet. A csövet a méhszájon át a magzatburokig vezetik, ezen át megítélhető a magzatvíz színe.
Ha a méhszáj éretlen a beavatkozás fájdalmas lehet.
A vizsgálat igen hatékony, tévedés ritka, de előfordul.

Régebben, amikor más vizsgálat még nem volt (!) minden esetben elvégeztük, amikor csak lehetett, szinte kötelező volt a szülésre felvett asszonyok esetén elvégezni („felvételi amnioscopia”) ma más módszerek is vannak a magzati állapot megítélésére (CTG) és használata, éppen kellemetlen volta miatt visszaszorult. Mivel információtartalma nem pontosan azonos a CTG-vel használata szakmai szempontból semmiképpen sem kifogásolható.


Amit bepirosoztam: hát én konkrétan sírtam utána, pedignem vagyok egy kényes csaj :roll:
Vendég
 


Zsrit!
Akkor szülés után küldök Neked a málnaborból! Kép Isteni finom! :lol:

Pattogó!
Hát én drukkolok Neked,hogy akkor bújjon ki Bencus,amikor pa is otthon van! Kép Kép Kép

Most hallottam egy gyöngyösi anyukától,hogy itt nálunk kivárják a 42.-ik :!: :!: :!: hetet,ha minden oké a vizsgálatokon!Na ne már!Az nálunk már november 11 lenne!Addig nem akarok pocakos lenni!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Cosmic!
"én lelkiekben felkészültem, hogy majd karácsonykor..."
Mi párommal is azt beszéltük,hogy ez lesz egymásnak a karácsonyi ajándékunk! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chardonnay!
Panaszkodj csak nyugodtan!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ruhatáram nekem is elég szegényes!Mármint ami feljön,átér stb...
Melegebb kismamaruhát meg már én se akarok venni erre az 1-2 hétre! :roll: :roll: :roll: :roll:
Nálunk csak egyetlen egy bolt van,ahol kismamacuccok vannak,de egy nadrág 6-7 ezernél kezdődik! :shock: :shock:

Eszti!
A Te szüleid amúgy már tudják,hogy anyósod is velük fog menni???
Lehet Ők se nagyon örülnek majd neki,nem??? :roll: :roll:
Bár gondolom,azért megbántani se akarják,hogy nem viszik magukkal! :roll:
Sajnálom,hogy még mindíg semmi! :cry: :cry: :cry: De gondolj bele,miért is akarna kibújni a kiscsajod,hisz olyan jó dolga van bennt:meleg van bennt,eszik,iszik,alszik,kakil,pisil... :lol: :lol: Na jó,tudom ez nem nagy vigasz! :cry: :wink:

Jovana!
Sajnálom,ami Veletek történt! :cry: Biztos én is kilógtam volna a kórházból!Jól tetted! :wink:
És nagyon örülök,hogy ma hazaengedtek Titeket!Meglásd,már minden rendben lesz! :) :wink:

Bobó!
Az éjszakám dettó nekem is úgy telt,mint Neked!Sokszor arra ébredtem,hogy görcsölgettem,de semmi komolyabb! :roll:
A mi időnk még nem jött el! :roll:
Ne legyünk szenyók,hisz itt van:Pocok,Eszti,Zsrit,Zanikó,Datolya,Cosmic akik soron vannak! :) :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

NST tökéletes a dokim szerint. Kisasszony csuklott majdnem végig. Összefutottam Esztivel fél percre sajna. Az NST pedig azzal a csajjal csevegtem, akivel egy dokihoz járunk és egy napra vagyunk kiírva :) Mondtuk is, ki lesz az első és mind a kettőnknek ő a fogadott dokija

Till!
Ekkora mákot! Drukkolok!!!!

Eszti!
Ezt a rövid talit...NST után felmentem a dokimhoz, aki az ügyeletes orvos volt ma. Nem nála voltál te is kiértékelésen? Annyira szorítok pedig, hogy beinduljon nálad a szülés...

Jovana!
Örülök, hogy minden rendben van az ijedtség után. :)Adjál sok-sok puszit Fédrának a nevünkben!

Zsrit!
Sajnálom a csaszit. Remélem addíg vmi front vagy más tényező beindítja a szülést

Szilveeaa!
Ez a pocakfürdő és benne a gyönyörű kislányod! Nagyon tetszik!!!!

Bobó!

Nekem is szúr a hasam alja, Törpi mozog egyfolytában, az anyja meg a csillagokat látja. Kisebb görcs, de hogy megindulna...az még nem sajna...Igen, én is szülni akarok!

A legjobbat el is felejtettem mesélni. A dokimhoz érve persze már futottam, semmi fájdalom. Lehet segített a 3 emelet mászása, fulladás....Na de mikor lejöttem, sikerült kicsit félrelépnem(tudom, velem aztán mindíg történik vmi) :evil: :evil: . Na azóta annyira szúr, mint ebben a 2-3 napban még nem :evil: :evil:
Aztán elcsíptem a Rubint Rékát a fene se tudja milyen csatornán. Gondoltam rosszat csak nem teszek magammal, ha kicsit mozgok.
AHA! Már a másik felem is fáj, de ez most csak a Rékára fogom! :twisted: :twisted: :twisted:

Jelenleg a nappaliban a következő állapotok vannak: (férjem egyedül hagyott, de előtte....) Kép
Vendég
 


Jovana
Jó, hogy mehettek haza :lol: :lol: :lol: :lol:

Till
Hajrá!!!!
Vendég
 


Kép

Még találkoztam egy kósza gólyával :lol: :wink:
Vendég
 


Hellóka!

Eszti: :) :arrow: 40.hét
:( :arrow: Tofi nem jön :
Szerintem azért nem jön mert mindig tömöd jóságokkal, itt kint meg csak a tejecske van meg a hasfájás :shock:

Beindították ma nálunk is a fűtést :), mostmár jöhet a baba, olyan jó mert úgy kihűlt már estére most meg fincsi meleg van :)

Ruhák: nekem van mit felvennem :), van 5 hosszúnacim (sok is) még a tavasszal tankoltam őket a teszveszről, a párom pulcsijai meg éppen beérik a pocakomat :)

Jovana: örülök, hogy Fédra babádat hazaengedték és jól vagytok :)

Oltás
: ma kérdeztem a körzetit ő azt mondta nem mondhat véleményt de nem javasolja terheseknek. A védőnőm meg ellenzi is. (Én is :oops: )

Rostos üdi tényleg nem jó szoptatós mamiknak, mert az is görcsöt csinál a gyereknek. Meg a bubis is.

Zsrita: akkor nem valószínű, hogy talizunk a kórházban, mert én csak a jövő hét végén akarok szülni :), Baludat mikor műtik? El tudsz menni vele?

Sztercsi:
Vital TV-n volt a Rubit Réka. Kész vagyok tőle, hogy minden filmjén késik a kép meg a hang egymáshoz képest. :shock:

Tilli: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Az én CTG-men nem volt semmi, minden rendben, gyerek még marad bent. :wink:
anyabebi
 
 


Anyabébi :)

Balut pénteken műtik, úgyhogy lehet tényleg ott leszek vele :)
De a szombati szülésre naggyon gyúrnék - ez esetben nem talizunk

Viszont ha én 20-án szülök és Te 22-én 23-án akkor igen ...

Remélem nem baj de és azért a szombatnak jobban örülnék :) --- persze nem miattad

szóval légyszi Nekem legkésőbb a szombatot vuduzzuk be :arrow: :arrow:

Kép
zsrit
 
 


Sztercsi :)

Tornáért (is) minden elismerésem !!! :lol:

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok!


Tilli, Lencsi hajráá!!! :lol: :lol: ++++++


Gnemoni?? :roll: írok neki szerintem egy sms-t. :roll:

Őzike
letudom szedni persze! :wink:

Jovana,Aisha
ti képeitek benne lehetnek a nyílvánosban? :roll:


A mi napjaink megnehezedtek rendesen, Alex felcseréli a nappalokat az éjszakával. :roll: Viszont már 60-70 gr-ot is ki tud szopni! 8) :wink:

Na dobok egy képet a gmailre. :wink:
Vendég
 


Őrike nekem Barni 130 miliket vígan megeszik.......látszik,hogy pasi.... :)
SZilveaaa nekünk 2 nap alatt elmúlt a szájpenész...pedig elég csúnya volt...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sztercsi!
Én is,én is akaroooook ilyen tüzet a kandallónkba!!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyedül vagyok itthon és még én nem próbáltam begyújtani!nem most kéne a lakást leégetni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De holnap napközben már befűtünk! :lol: :lol: :lol:

Anyabébi!
Tollj már át nékem egy kis meleget a lakásotokból!!!!! Fázom!!!!! Kép

Moncsi!
Már kérdezni akartam,hol vagy!!!! De tényleg,nem csak úgy írom!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Alex időbeosztása :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


jaj csajok, köszi a bíztatásokat!!! Amúgy tényleg felesleges parázni, mert jön egy probléma, aztán mire beleéled magad, már vége és jön a következő... :roll:

Jovana, örülök, hogy megúsztátok ezt a vércserét.. Borzasztó lehet egy ilyen, te jó ég!!!

Till nem semmi basszus, hogy még kétperces fájásoknál sms-eket ír.. én akkor már azt sem tudtam mi merre hány méter.

Csibe, te már teszkózol a babóval?! Bakker!!! Én is azon meditáltam, hogy lassan elkúsznék, mert 1. Befordulok, 2. Apa képtelen megvenni az általam percízen összeírt dolgokat (pedig még a csomagolás színét is leírom). Olyanokkal, hogy intimbetét, mosószer, már nem is próbálkozom. :roll:
Nálunk ráadásul a Tesco mellett van egy Müller is, ami már maga a Kánaán így két hét szobafogság után.

Zsrit, lehet, hogy jobb így, hogy császár lesz. Neked csak utána két nap lesz sz@r a seb miatt. És nem kell kipróbálnod az ősnőt magadban (néha még álmodom azt, hogy szülni megyek és jó érzés utána arra felébredni, hogy NEM, már túl vagyok rajta...)Hajrá szombat!!!!!

Eszti, remélem jobban vagy! +++++++++

Moncsi, Alex ügyes baba, hogy ennyit szopizik! A napszakokkal meg ráér még törődni... Vagy vendéglátós lesz :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Lányok! Eszti, Pocok, Zsrit, ....El kellene csípni azt a gólyát! Tiétek az elsőbbség!
Vendég
 


jaj Nita, de jó, hogy ezt leírtad!!!! köszikösziköszi!!! azon parázok, hogy mennyi idő, amíg ez elmúlik...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Húú till hajráááááá!!!! Bár nagyon remélem, hogy már babázol. :roll: :D Kép Kép Kép Kép Kép

szilveeaa: gyönyörűűűű!!! Nagyon édes a picur abban a vödörben. :D :D

jovanna: hurráááá. :D

char: Kép Remélem már jobb a kedved. :wink:

zsrit: Kép szooooooombaaaaaaaat :D :D :D :D

ruha: van 2 db nadrágom, a pólókba, pulcsikba beleférek, de kabátom pl már nincs. :?

fűtés: itt fennt 20 fok van fűtés nélkül. Befűtök, ha 18 fok alá megy a hő. :)

Rólam: Vééégre valami. Egész nap fájtam. Össze-vissza. De csak jóslók, mert csak a hasam alját éreztem, igaz elég erősen, de a derekam nem fájt. Mértem most este, de egy másfél óra alatt kiderült, hogy összevissza az egés. Viszont.... Nagyon úgy néz ki, hogy egy darab a nyákdugómból elhagyódott. :D Alakulok, mint puposgyerek a prés alatt.. :lol: Apussal megbeszéltük a forgatókönyvet, kapott egy tizest, hogyha kell hívjon taxit és robogjon haza, addíg nem hívok mentőt, nehogy lemaradjon. Csak azt kérte, hogy ne akkor szóljak, mikor már csak a köldökzsinór tartja Bencét.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: De azért a héten még nem szülnék... :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó!
Méghogy a hónap vége.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aha, leelőzöl te minket is, akik a hónap végére vagyunk kiírva, ugye lányok???

Fűtés: A fa ingyen van nekünk, ezért fűtöttünk be. Ha máshogy lenne, akkor meggondoltuk volna jobban :) A fűtéssel így még tényleg várunk, addíg kandalló!De már nem rakok rá, mert meleg van!De olyan szép, a nappaliban sötét van és csak azt lehet látni...

Sziszkó!
Hát nekem se nagyon meg a begyújtás, de gyakorlat kérdése! menni fog az majd később!
Vendég
 


Hírt hoztam Gnemoniról
kórházban van, de Laura még nem bújt ki, várják, hogy beinduljon magától! :roll: :wink:
Köszöni az aggódásokat! :wink:

Sziszkó
köszi ari vagy! :wink: igazából jönnék én szívem szerint, de mikor végre 1 órákra elalszik Alex, én is ledőlök, máshogy nem bírnám! :roll: Charlotte-ot elhozzák az oviból, és így is lelkiismeret furdalásom van, hogy még ezt a "terhet" és levettem a vállamról, és még kevesebbet tudok Charral lenni. :( De még nem tette szóvá... imádom. :D segít a fürdetésnél (sámlin áll a kád mellett, és locsolja Alexre a vizet óvatosan. :lol: ), van mikor megkérem (persze fél szemmel figyelek :wink: ), hogy vigyázzon az Öccsére, amíg mondjuk elmegyek pisilni, ilyenek, hogy érezze, hogy ő is fontos, énekel neki, ilyenek. :lol:

Szilveeaa
vendéglátós :mrgreen: az lehet...de ha belegondolok, az Apja meg Én is éjszakai baglyok vagyunk..de hát akkor is...remélem hamar leszokik erről a napszak cseréről. :roll:

Pattogó
drukkdrukk, hogy Bence végre elinduljon kifelé! :wink:
Vendég
 


monica: neneneneneeeeee. Még neeee. A jövő héten. Légyszííííííí :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: