Új privát üzeneted érkezett!

Krisz, szerintem, ha decemberben kezditek a kezelést, akkor kb. 22-25 nap, mire a leszívásra sor kerül és az már január, amikor visszajönnek szabiról. Elvileg így lehetséges.
Nekünk a Kaáliban úgy volt, hogy a felét simán termékenyítették meg, a felét meg ICSI-vel és így nem is kellett kérni. És utána akár AHA-t is csináltak volna (a megtermékenyített petesejtet picit megvágják, hogy jobban tapadjon, vastag sejtfalnál javasolt ez), de mivel jó vékony szép faluk volt a petesejteknek, így csak simán bevették őket. Igazuk is lett.

Jaj,Krisz, én is olvastam rémségeket a neten annak idején. Volt, hogy magas prolaktin szintre, ami nekem volt, írták, hogy agydaganat. És nagoyn féltem, de amúgy nem volt ilyesmi, mert az csak nagyon magas szintnél van.

Mmzsó, de jó, hogy inszemitek lesz!:))) És az onkológus remélem, hogy megoldja a dolgokat ügyesen. Drukkolok, hogy neked jó legyen!

Tök jó, hogy taliztok a klinikán, tényleg szupi, hogy van kivel beszélgetni:)

Én holnap megyek terheléses vércukorra és millió kémcsöves vérvételre. Nem akartam menni, mert utálom, de a párom elvisz kocsival és megvár és igaza is van:) Oda kell rángatni engem:)
Amúgy meg múltkor is nagyon szédültem és rosszul lettem utána, ezért félek tőle. Meg ha rossz a cukrom, akkor diétázhatok, szívás lenne (csoki függő vagyok).
Vendég
 


twist:Megértelek hogy utálod a terhelésest.
Nekem is volt terheléses vérvétel,igaz nem terhesen
hanem a hormonnál néztek valamit.De én is rosszul
lettem.Nem birom az ilyet.Nekem is jött a párom velem.
Hát jó hogy ott volt.
Neked jó lesz minden.Erre gondolj.Persze mondom ezt
én aki beparáztatja saját magát,meg rosszul van.
Remélem nem lesz semmi komoly nekem sem a vérképemmel.
Bízom benne.
Azért ijedtem meg a vérvételi eredmény miatt,mert a fehérvérsejtem száma:31 ml és azt olvastam 20 alatt
csak vírus vagy fertőzés ,felette meg leokémia.(jól írom?)
Szóval ezért félek nagyon,mert ez nagyon magas.
krisztike54
 
 


Krisz, nem lehet, hogy gyógyszereket szedtél és azért magas a fehérvérsejtszám? Nekem azért volt magas annak idején. Épp mensi idején voltam vérvételen, amikor egy rakás fájdalomcsillapítót szedtem, hogy túléljem a fájdalmat.
És amióta nem szedek gyógyszereket, teljesen rendeződött ez.

Na, reméljük, hogy nálad is csak ez van és a következő vérvétel már jó eredményt hoz.
Vendég
 

 
 

Hát fájdalomcsillapító az volt bennem.Meg pont akkor mentem
amikor nagyon rosszul voltam.Hsg után.
Remélem én is hogy rendeződik,bár most meg antibiotikumot
szedek.Attól nem tudom milyen lesz.
krisztike54
 
 


Sziasztok!

7-kor értem haza :evil: tök sokat kellet várni de elintéztem az altatóorvost is.... :lol:
Lányok Otóber 20.-án műtét :lol: ...... :roll: :wink:
Találkoztam Röpcsivel,ugy hogy tök jó volt,hogy ketten várakoztunk.. :lol: Röpcsi,örülök,hogy megismertelek úgy mint Krisztát.. :lol: már csak a többieket kell :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Twist,írtam privit :!: :wink:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Ma találkoztam Adrival a klinikán! :D Jó fej, aranyos csaj :!: :!: :!: :D 8) Szegénynek lehet, hogy egy kicsi lyukat beszéltem a hasába, bocsika! :lol: :roll: Basszus telefonszámot meg nem cseréltünk, pedig szívesen közvetítek, ha kell neki, a kórházból! :roll:
Képzeljétek, tudom nem meglepő, de mondhatni egész délután ott voltunk a klinikán. :? :evil: :oops:
Adrinak 1 órára, nekem meg 2 órára kellett mennem. Fél 2 után nemsokkal érkeztem a klinikára és azthittem Adri már túl is van a konzin, amikor az ambulanciára belépve láttam, nem éppen indulóban van még, inkább várakozó állásponton. Mondta, hogy még nem került sorra és a doki sincs még sehol! :shock: Leültem és együtt vártunk! Vártunk és vártunk! Kb. olyan fél magasságában meg is jött a doki, aki Adrinak beutalót adva, az altathatósági vizsgálatra küldte őt, engem pedig az altathatósági papíromért küldött fel az ARO-ra. Együtt mentünk Adri az első emeletre én az ARO-ra indultunk. :D Az ARO-n hamar megkaptam a papírkámat, így lementem Adrihoz, aki szintén elég hamar végzett ugyanis záróra miatt fogadni már nem tudták. :? Azt mondták a második emeletre az intenzív osztályra kell felmennie, ott fogadja egy altatóorvos. Felmentünk, kb. 15 perc alatt végeztünk is. Ezekután irány a büfé és egy kicsit kinéztünk a hátsó udvarra is, jólesett egy kis friss levegő. :D Aztán vissza az ambulanciára, ahol kb. 30 percet ha vártunk, majd megjött a doki. :D

Először egy csajt, aztán Adrit és végül engem hívtak be.
A doki felvette az adataimat, majd kérdezte, hogy mikor múlik el teljesen a mensesem. Mondtam, hogy vasárnapra 1000%-k. Azt mondta holnap reggel 8 órakor jelentkezzek az ambulancián, majd vasárnap este mennyek be és hétfőn meg lesz a beavatkozás.
:shock: :shock: :shock:
Azt is mondta, hogy az IR problémám miatt kicsivel kockázatosabb a beavatkozás, mintha nem lennék cukros. A seb is lassan fog begyógyulni! :roll: :( :oops:

Mivel a várakozás után akkora volt az örömöm, hogy sorra kerültem a dokinál, elfelejtettem tőle egy, két dolgot megkérdezni. Ezeket szeretném most tőletek megkérdezni, hátha tudtok segíteni.
-A vizsgálat előtt tájékoztatni fognak majd a vizsgálat menetéről? Ma amikor a dokinál voltam és az adataim felvétele után megkaptam a papirkámat, megcsörrent a telefonja és miután én megkérdeztem, hogy végeztünk és ő azt felelte, hogy igen ki is jöttem. Magáról a beavatkozásról viszont nem beszéltünk. Azt tudom, hogy a vizsgálat előtt mi lesz mert arról az altatóorvos tájékoztatott, de, hogy maga a vizsgálat milyen lesz, azt nem tudom! Szerintetek vasárnap valaki tájékoztat majd a dolgokról?
-A méhtükrözés előtt is van beöntés? A beöntésről írna nekem valaki, hogy milyen?
-Ditke Te mobilt vittél magaddal? És ha igen hova tetted amíg bent voltál?
Vendég
 


Adri én is örülök, hogy megismerhettelek és hogy együtt várakoztunk :!: :D

A várakozás és az egy szobába kerülés közül legalább a várakozás sikerült! :wink: :lol:

Remélem a többieket is hamar megismerem :!: :!: :!:
Csajok, vasárnap este nincsen kedvetek altatódalt énekelni nekem a klinika ablaka alatt?
Vendég
 


de szépem leírtál mindent.... :lol: :wink:

ez jó Röpcsi .....énekeljünk altató dalt.... :lol: :lol: :lol: :P
megírom privibe a teliszámom...ok Röpcsi :?: :wink:
Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri:Okt 20 mindjárt itt van.Majd szorítok neked!!
röpcsi:Örülök hogy találkoztatok és sikerült mindent
elintéznetek.Szorítok ám neked is.A kérdéseidre én nem
tudom a választ,de gondolom hogy tájékoztatni fog a doki
mindenről.
krisztike54
 
 


Tyűha,
Röpcsike,de felgyorsultak az események!És Adri,okt.20.is itt van mindjárt!
Hát a klinikán jómsok időt el lehet tölteni.Én is 10-fél 1-ig vártam!De szerencsére jött egy barátnőm és beszélgettünk.
Őszintén szólva nem vagyok meggyőződve róla,hogy egyszerű lesz a dolgom az onkológusommal.Az életem a tét és egyikük sem akarja vállalni a felelősséget,ez nyilvánvaló,egymásnak dobálják a labdát.
Krisztike,kérdezted,mi a gond,az,hogy az onkológusom csak annyit írt a hormonkezelésekkel kapcsolatban,hogy megnőhet az esélye a rákba való visszaeésnek.Erre mindjárt azt mondta Urbancsek,hogy ő nem akar nekem mellrákot okozni.Egyébként visszaszívtam,amit a múltkor írtam róla,mert ma köszönéskor még el is mosolyodott! :wink:

Szóval úgy döntöttem,hogy amíg nem fut zátonyra az ügy az onkológusom "miatt",addig próbálok nem idegeskedni,majd ráér utána.

Inkább a műtétre készülőkért izgulok!Hajrá Adri és Röpcsi!

Krisztike,te meg ne pánikolj,szerintem az antibiotikumtól lehet magas a fehérvérsejt szám.A leukémiánál állandó hőemelkedés,láz is szokott jelentkezni,szerintem nincs neked semmi bajod,nyugi!
Egyébként nekem nem magas volt egyszer,hanem alacsony a kemoterápia miatt.4 az alsó határ és nekem volt 1,6 :shock:
Vendég
 


mmzsó:Hát nagyon sajnálom a mellrákra való hajlamodat.
Becsülendő hogy még így is ilyen áron is mersz menni
a kezelésekre.Kívánom neked tiszta szívből,hogy mindened
jó legyen és minél előbb legyen kisbabád,mert megérdemled.
Én meg próbálok nem pánikolni.Majd az orvosok megmondják
mi lesz.
krisztike54
 
 


Mmzsó, nem akarják stimu nélkül megcsinálni az inszemit? Tudod, volt erről szó. Nem elég nekik egy petesejt? Hát esetleg ilyen esetben jobb lenne stimu nélkül.

Röpcsi, Adri tök jók vagytok és szuper, hogy bátorítottátok egymást és jobban telt az idő. AZ eredmények is jók, mindjárt lapar.) És túl is lesztek rajta, pikk-pakk.
Vendég
 


Twist,
erről nem volt szó,nem merült fel.Talán azért,mert azt hiszem,a stimulált ciklusos inszemnél 15-20% a siker esélye,a spontán ciklusosnál meg csak 5-10% :(
Vendég
 


Jó Reggelt!


Nemsokára készülődnöm kell, Bokor dr. reggel 8 órára mondta, hogy mennyek be az ambulanciára és jelentkezzek a nővérnél. Nem tudom mi lesz, gondolom befekvés előtti adatfelvétel, hogy vasárnap amikor már be is fekszek ne kelljen evvel foglalkozni.
Remélem hamar végzek!

Mmzsó
Tegnap olvastam ám, hogy mi volt veled a klinikán, még Adrival meg is emlegettünk, hogy reméljük, jó híreket kaptál aztán! Látom óraműpontossággal Te sem kerültél be! Na, ha ezt előre tudtad volna Te is találkozhattál volna Adrival.
Örülök, hogy inszeminációval tudtok kezdeni!!! Ez óriási, nagyon jó! Sajnálom viszont, hogy a jó hír mellett, rossz is van! Jól írtad, hogy a prof.-nak igaza van, hogy elővigyázatosságból, odafigyelésből jogosan kéri az onkológusodat, hogy konkrétan írja le, a volt betegének, az egészségét befolyásolja, károsítja-e majd a kezelés vagy sem. Az onkológusod által leletedre írt mondat: a hormonkezeléssel kapcsolatban megnőhet az esélye a rákba való visszaesésnek! nem hangzik egyértelműen a prof.-nak, mert olyan, hogyhogy is mondjam, legyen is meg ne is kezelés mondat. Az onkológusod olyan véleményt írt, amivel a prof. kezébe adta a döntést, a labdát úgy értem, a prof.-on múlik, hogy ha elindítja a kezelést, akkor tudja jól, hogy avval kockázatot vállal Ő is és a betege is, ha meg nem, akkor meg esélyt se ad a babához való jutáshoz, pedig lehet, hogy semmi bajod nem lenne a kezelés v. kezelések alatt.
Az onkológusodat is meg lehet érteni, mert mivel már meggyógyultál (aminek mindannyian nagyon örülünk!!!) nem vagy beteg nem ellenzi a kezelést, de mivel nem egy új vágásról, hanem egy komoly betegségről volt nálad szó, ami hormonkezeléssel lehet, hogy ismét előjönne, visszajönne jogos az aggódalma és jó orvos lehet, hogy ilyen körültekintően, elővigyázatosan tájékoztat a kockázatokkal kapcsolatban!
Mindkét orvoson óriási felelősség van, ami ahogy írtad is teljesen érhetődő! Te, ha jól értem, ennek tudatában, amit az onkológusod írt, belevágnál a kezelésbe nem? Párodnak mi a véleménye erről?
A rák ellen, nincs valami „kúra” vagy gyógyszer, amit a kezelés előtt elővigyázatosságból szedhetnél, hogy megelőzd a hormonkezelés alatti kialakulását?
Vendég
 


Bocsi, a helyesírási hibákért, de az emotikonok beillesztése miatt kiestem az időből és elveszett amit írtam. Mivel sietek a klinikára csak bemásoltam a word-ből a szöveget, amibe vannak azért hibák! :( A lényeget gondolom érted mmzsó! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Mmzsó!Nem vagyok orvos csak orvos mellett asszisztensnő és mivel kórházba került szegénykém,minden az én nyakamba szakadt:(
Puszillak!
Olyan jó azoknak akik már találkoztak egymással!
Röpcsi irj majd mi volt a klinikán?
Képzeljétek ugy erősen érzem a jobb petefészkemet,fáj pedig sosem volt még ilyen inszem után,azon aggódóm csak nem a tüsszőm nem repedt meg és átment cisztába.
Mindig csak az aggódalmak,sokszor van már elegem,de csinálom mert hajt a reprodukciós vágy!
Twist mi újság a kisbabyvel,mocorog sokat?Én imádtam a magzatmozgást :lol: Szülés után is még hetekig éreztem :!:
Vendég
 


Dászi, vigyázz magadra, ha orvos mellett dolgozol és beteg emberek között vagy. Nehogy bajod legyen, aggódom érted! A petefészek szúrás jelenthet jót is, hogy beindult valami folyamat. A sikeres inszemik után szúrkálás lehet :wink:

A kiscsajom a pocakomban nagyon sokat mocorog, teljesen el vagyok tőle olvadva. Tegnap anyumnak is rúgdosott, ő is érezte:) Evés után szokott a legtöbbet, jelzi, hogy leért a kaja és köszöni szépen:) Nagyon szereti a hasát (mint a mami).

Mmzsó, nagyon jókat ír Röpcsi, valóban szuper lenne megtudni, hogy van-e valami megelőző kúra, vagy gyógynövénykúra, ami a hormonkezelés hatásait enyhítené és megelőzné a mellrák újabb kialakulását?

Röpcsi, olyan tündér vagy, nagyon szépen köszönöm a bíztató sms-t, nagyon jól esett:)))))))) Szerencsére a vérvétel klassz volt, mert csak 2 kémcsővel vettek le a terheléses vércukor vizsgálathoz. Így nem is szédültem el, nem lett semmi bajom. Pedig nagyon izgultam előtte. A cukros lötty most nem esett jól, borzongtam tőle, hányingerem volt. De hát én vagyok a hülye, miért nem vittem citromlevet, mint amit a csajok ajánlottak?
Vendég
 


Twist!Mostmár egyértelműen fáj a jobb petefészkem este együttlét alatt is éreztem,hasogatott amit sajnos akkor szoktam amikor cisztám van,de adja a jó Isten hogy igazad legyen és más miatt érezzem.Hétfőn ha a kolleganők tudnak időt szoritani megnéznek UH.-val hogy van-e valós alapja az érzéseimnek.Sajnos ez nem szúrkál hanem most nevetni fogsz de én azt mondom hogy karcol,tényleg olyan érzés mintha karcolnák a petefészkemet,és a csipőcsontba sugárzik.
Viszont a hőm felment tehát történt tüsszőrepedés de az lehet hogy a másik tüssző miatt van mert 2 volt.Ez meg besülhetett?
Szerinted???
Kérlek irj!
Vendég
 


Sziasztok!


Tegnap ismét jól elfáradtam, a klinikán ismét jó sokat kellett megint várnom. :( Leírom mi volt, hogy Adri is tudja, hogy lesznek, mennek majd a dolgok! :wink:

Reggel nyolc órára ott voltam az ambulancián, ahol várakozás közben összeismerkedtem egy csajjal, aki szintén műtét előtt állt. :D Először a nővér elvette a Bokor dr. által adott papírt, majd egy kis idő után egy idős orvos kijött, hogy elkérje a többi papíromat is. Kb. félóra várakozás után a betegfelvételi irodából kihozták az összes papíromat, amivel a második emeletre, az intenzív osztályra (tudod Adri, ahol másodszorra az altató dokinál voltunk és ahova a csajt is küldték) küldtek. A nővérszobánál, ami az altató doki ajtajától kettővel van arrébb, kellett jelentkeznem. A csaj, akivel az ambulancián találkoztam és egy másik nő, aki olyan 40 év fele lehetett várt a nővérszobánál. Bekopogtam, bevittem a papírjaimat, elvették majd kint leültem. A várakozás ideje alatt kicsit elbeszélgettünk mind a hárman. A fiatal csajt, aki szerintem annyi idős körüli lehet, mint én, miómával fogják műteni. Ők is szeretnének kisbabát, de a baba valamilyen oknál fogva mindig elmegy, pedig a leletei jók. Mesélte, hogy először rendszeres volt a ciklusa, amikor a 2 babája elment, majd aztán nagyon rendszertelenné vált, hónapokra kimaradt, majd megjött, teherbeesett, de a baba ismét elment. :( 1,2 hónappal ezelőtt volt az utolsó vetélése és amikor a dokijához (magánrendelős) elment, aki csinált egy uh vizsgálatot amin nem látott semmit, azt mondta minden rendben van, elment egy másik dokihoz, aki az uh vizsgálat után egyből közölte vele, hogy dió nagyságú miómája van amivel amint lehet meg kell műteni. :evil: A csaj tudja, hogy a vetéléseknek és a rendszertelen ciklusának valami oka van, de, hogy mi, azt sajnos nem tudja. A hormoneredményeit és párjának a leleteit a mostani dokija, aki a miómát észrevette jónak találta, így a műtét után további kivizsgálások várnak még rájuk.
A másik nőnek, aki olyan negyven év fele lehetett, van már egy 11 éves fia, Ő is sokat várt a gyerekére, de meddőségi osztályon nem járt, meddőségi kezelése nem volt. Neki folyamatosan cisztái vannak, most is azzal fogják műteni. :oops:
A főnővér, fél óra múlva hívott be. Kitöltötte a papírjaimat, ugyanazokat kérdezte, amiket Bokor dr. Magasság, súly, gyógyszer allergia, jelenleg milyen gyógyszert szedek stb. Mondta, hogy vasárnap fél 5-kor jelentkezzek itt a nővérszobába, hozzak magammal 2 db fáslit és egy lázmérőt. Pont, ahogy Ditke is írta, mikor Őt műtötték.
Látogatás 15:00 és 16:00 óra között van. Mondta, hogy kint üljek még le, mert az osztályos orvos még felveszi az adataimat. Rendben, kint a csajokkal még beszélgettünk egy kicsit, kiderült, mindegyikünket vasárnap estére hívtak be. :D Örültünk, hogy amikor bejövünk majd ismerni fogunk valakit. A két csajt aztán kb. fél órával, a nővérszobából való kilépésem után sorba be is hívták, majd ők aztán végeztek is és el is mehettek. Mondtuk, hogy majd vasárnap este talizunk. Dél után, fél 1-ig vártam a dokira, mint kiderült a Bokor dokira, aki folyamatosan a műtőben volt. Fél 1-kor kijött a főnővér, aki kérdezte, hogy szegénykém maga még mindig itt vár? Mondtam igen. :D :? Erre beszólt a szobába, hogy valaki vegye már fel az adataimat, hogy had mehessek haza. Behívtak ismét a nővérszobába, ahol egy aranyos doktornő ismét felvette az adataimat. Hány éves koromba volt az első mensesem, hány napig tart, mikor volt az utolsó, van-e nőgyógyászati problémám, voltam-e terhes, volt-e vetélésem stb. stb. stb. Aláíratott velem 3 db papírt, aztán a főnővér mondta, hogy ne vasárnap késő délután jöjjek, hanem hétfőn késő délután, mert a hétfőieket kihúzták, keddre tették át. :shock: :D 8) Örültem neki, mert vasárnap nem nagyon akartam bejönni, viszont annak is örültem volna ha be kellett volna menni, mert akkor hamarabb túl lettem volna. :D :? :roll:
Vendég
 


Csajok, nem vasárnap fél 5-re kell bemennem, hanem hétfőn fél 5-re :!:
Vendég
 


Ditke, te kértél karszalagot vagy nem?
Amikor Te bent voltál, a műtét előtt volt akihez bement az orvosa?

Írtad a műtéti beszámolódban, hogy amikor a főnővérre vártál, akkor olvasgattad a papírjaidat, ami az állt, amit már Murber doki is elmondott, hogy a beteget felvilágosították, hogy esetlegesen mindkét petevezetéket eltávolítják.
Nekem nem mondtak semmit, hogy a tükrözésen kívül valamit fognak-e még csinálni, így gondolom nálam petevezeték eltávolítás vagy bármi másról szó sem lehet, lesz nem?

Mondjuk ezt olvastam az egyik netes oldalon:
"A méh belső felszínének vizsgálatára használatos eljárás. Érzéstelenítésben vagy altatásban a méhszájon keresztül vékony (pár mm átmérőjű) száloptikai eszközt vezetnek a méh üregébe és a méh üregének enyhe tágítása után áttekintik annak belső felszínét. A módszerrel felderíthetők méh fejlődési rendellenességek (méh sövény, kétosztatú méh, stb.), miomák, polipok, méh nyálkahártya elváltozások, összetapadások a méh üregén belül, ill. a méhben rekedt idegentestek.

Lehetőség van operatív beavatkozásra is: a méhen belüli összenövések oldhatók, a nyálkahártya alatti miomagócok és polipok eltávolíthatók, és makacs vérzészavar esetén a méh nyálhártyája teljes mélységében eltávolítható. Ezzel az endoszkópos operációs technikával számos esetben elkerülhető hasműtét."

Akkor ha a tükrözéskor esetleg méhen belüli összenövést látnak, megoldják? Vagy ha más nem odavaló elváltozást, miómát, polipot, akkor azt ilyenkor eltávolítják?
Csak azért kérdezem mert a Bokor dr. azt mondta, hogy a cukorbajom miatt kockázatosabb a műtét és a sebeim is lassabban fognak begyógyulni. Sebek pedig a beavatkozástól lehet, nem? :roll:
Vendég
 


Twist
Én is köszönöm, hogy visszaírtál és amikor már korgó gyomorral rohangásztam, várakoztam, akkor adtad a büfés tippet! :D :wink: Vettem egy szalámis és egy sonkás szendvicset és miután befaltam jutott eszembe, hogy múltkor valami hamburgert emlegettél. :D :roll: A hamburger készen van, vagy akkor rakják össze?
Örülök, hogy viszonylag jól viselted a vérvételt :D , hányingerem az nekem is mindig van a lötyitől, fúúújjjjjj! :( :oops: :x Mikorra lesz eredmény? A citromléből csak utána szabad inni nem? Nem is hallottam még ezt a praktikát!

Twist kérdezted, hogy mi újság a lakáseladással. :( . Nos, az új táblának a felső léceibe még lyukakat kell fúrni és a spárgát azokon átdugni, mert a kartonba simán nem akarok lyukat csinálni, mert félek, hogy a tábla súlya miatt a spárga szakítani fogja a kartont. Szerintem nem nehéz a tábla, de lehet, hogy a biztonság kedvéért a kartonon és a lécen is átbujtatom a spárgát. :D Nem lenne jó, ha valakinek a fejére esne, habár ha pert indítana, már lenne egy ügyvédem. :lol:

Egyébként, ha már a lakáseladásnál tartunk, mesélek valamit. Jaj, még most is pipa vagyok emiatt :!: :evil:
Szerda délután felhívott egy pasi, hogy látta a kapualjunkba a hirdetést, miszerint áruljuk a lakásunkat. :D Mondtam, igen áruljuk, eladó még. Kérdezett egy, két dolgot a lakásról én válaszoltam és közben már magam előtt láttam a költözésünket. :lol: Az 5 perces telefonbeszélgetés végén a faszi megjegyezte, hogy az xy nevű ingatlanirodától van és ha akarjuk megbízhatjuk őt a lakásunk eladásával kapcsolatban. Mondtam, hogy ezt meg kell beszélnem a családommal, majd másnap, azaz csütörtökön visszahívom, hogyhogy döntöttünk. Ezek után egy 20 perccel jött tőle egy sms, hogy 3,6% a közvetítői díjuk. Csütörtökön délelőtt beszéltünk róla itthon és úgy döntöttünk, mivel egy közvetítő már nem oszt nem szoroz és a díjuk jó, megbízzuk őt, őket! :D Délután 3 körül vissza is akartam hívni, hogy rendben van, mehet a dolog, de mivel egész délután Adrival a klinikán várakoztunk, nem akartam és nem is jutott eszembe, hogy felhívjam. :( Láttam, hogy keresett, mert a telefonom le volt halkítva, de akkor várakozás közben nem hívtam vissza.
Késő délután 5,6 óra magasságában, amikor már hazaértem, hívtam vissza és mondtam neki, hogy orvosnál voltam, le volt halkítva a telefonom, láttam, hogy hívott, de nem tudtam visszahívni. Mondta nincs semmi baj, kérdezte, hogy döntöttünk. Mondtam, hogy meg szeretnénk bízni, mire Ő megkérdezte, mikor jöhetne ki a lakásadatait felvenni, a lakást lefotózni. Mivel tök fáradt voltam és magamhoz se tértem a Bokor által mondottaktól, hogy már vasárnap este kell, hogy mennyek, azt mondtam, jövő héten mikor lenne nekem jó. . Erre Ő kérdezte, hogy ezen a héten semmiképpen se lenne nekünk jó? Kis vacillálás után mondtam, hogy de igen, másnap pénteken jó lenne végülis. Úgy voltam vele, hogy hogyha a jövő hét helyett most pénteken kijön megnézni a lakást, legalább hamarabb túleszek rajta. :roll: Így megbeszéltük, hogy pénteken akkor kijön. Mondtam, hogy nekem a reggeli órák nem jók, mert orvoshoz megyek, meg a lakást is össze kellene egy kicsit pakolnom, nem tudom, mikor végzek, de szerintem hamar és szerintem mindennel együtt kb. 11 órára végzek is. :D De azért a biztonság kedvéért, amikor végeztem felhívom, hogy 11 órára tud-e jönni vagy sem. Ha nem jó, akkor meg megbeszélünk egy délutáni időpontot. Jól van mondta. Pénteken reggel 8 órára ott voltam a klinikán, ahol mivel láttam, hogy el fognak hózódni a dolgok, hármon negyed 10, 10 óra magasságában, mivel felhívni nem akartam, küldtem az ingatlanosnak egy sms-t, hogy nem jó a 11 óra, nem érek vissza, nem végzek, de majd jelentkezem. Ezután 1 órával később felhívott, de nem vettem fel, majd még kétszer hívott, aztán küldött egy sms-t evvel a szöveggel: ma jól lenne megcsináljuk. :shock: Mármint a megbízási szerződést! Mivel reggel a lakást úgy hagytam, hogy rendet nem raktam, az ágyat be se vettem, az előző napi edényeket el se mosogattam stb. stb. mert rohantam a klinikára tudtam, hogy ez a nap már elúszott, nem lesz időm a mai nap folyamán az egész lakást összerakni, ha végzek és esetleg még a műtéttel kapcsolatban megtudok valamit, felhívom és megbeszélek vele egy jövőheti időpontot. :D A hosszú ideig való várakozás alatt egyre jobban láttam, hogy még késő délutánra se tudom majd rendbe rakni a lakást. Ezért biztos voltam abban, hogy amint végzek, felhívom az ingatlanost, a másik időpont megbeszélésével kapcsolatban. :wink:

Hát Twist, Lányok, most nem azért mondom, de reggeltől egészen, odáig amíg be nem értem az irodába 8-szor, ha nem hívott, akkor egyszer sem :!: :evil: :evil: :evil: :evil: Ezek után eldöntöttem, nem hívom vissza! :evil: :? Hogy lehet valaki ilyen faragatlan tuskó :?: :?: :?: Mondtam, hogy orvosnál vagyok, ami jócskán okot adhatott arra, hogy nem veszem fel a telefont, a másik meg az, hogy hogyha 3,4 hívás után nem hívom vissza, akkor gondolhatja avval a kisborsó agyával, hogy valami van :!: :!: :!: :evil: De nem gondolta, mert nincs agya :!: :evil: Erőszakos, barom :!: :!: :!: :evil:
Nem akarom bántani az ingatlanosokat, mert tisztelet a kivételnek vannak nagyon normálisak, rendesek is. Van tapasztalatom, mert 7 ingatlaniroda hirdeti jelenleg a lakásunkat, de egyik se volt ilyen bunkó! :evil:
Vendég
 


Dászi, szerintem ne aggódj, mert nekem az inszemek alatt sokszor volt 1 v. 2 megfelelő nagyságú tüszőm és azért mert hozzád hasonlóan fájt, nem mindig volt cisztám. Inkább mindig az ellenkezője volt, az, hogy megrepedt, ágyazódott stb.
De mondok valamit nekem az egyik inszememnél 7 db tüszőm lett, ami után nem lett cisztám.

Kriszti, melyik nap mész uh vizsgálatra? Szerintem nincs semmibaj a fehérvérsejteddel, mmzsó-nak igaza van, Ő átélte azt amit nem kellett volna, tudja mit beszél! :wink:

Mmzsó, mikor mész az onkológusodhoz?
Vendég
 


mmzsó, köszönjük, aranyos vagy! :D

"Inkább a műtétre készülőkért izgulok!Hajrá Adri és Röpcsi!"

Én is izgulok, de örülök, hogy más is velem együtt izgul! :oops: :D
Vendég
 


RÖPCSI drága!Köszönöm a gyors megnyugtatást!!!Jól esett,bizom a legjobbakban,neked meg drukkolok,hogy minden jó uton haladjon!!!
Vendég
 


Dászi, szívesen! Az eszedbe se jutott, hogy esetleg az egyik szép nagy petikéd ketté osztódott és ikreid lesznek :?:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi Röpcsi az infót...te milyen fáslit viszel normál kell :?: telefont pénztárcát hova lehet tenni :?: erről tudsz,tudtok valamit Ditke :?:
Az tök jó,hogy csak hétfőn kell menned :lol: :lol: :wink: köszi a teliszámod :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Röpcsi,Adri:Drukkolok nektek nagyon!!!!!!!!!!

röpcsi:pénteken megyek ultrahangra.Remélem nem lesz semmi.
De tegnap egy egézségügyis ismerősöm megnyugtatott,hogy
a fehérvérsejtszámnövekedés az a baciktól van.
Egy picit megnyugodtam.
krisztike54
 
 


röpcsi:Örülök,hogy nem kell vasárnap menned.
Jobb azért hétfőn szerintem is mint vasárnap.
krisztike54
 
 


Hajnali bagoly vagyok:)

Röpcsi sok sikert kívánok a mai befekvéshez és a műtéthez, kívánom, hogy minden okés legyen a méheddel odabenn és elégedetten távozhass. Mennek a drukkok!
Vendég
 


Jó Reggelt Twist és a többiek! :D

Köszönöm Lányok aranyosak vagytok! :D :D :D
Vendég
 


Röpcsi,
hajrá!Drukkolok!Holnap már mehetsz is haza délután?

Dászi,
drukkolok a babásodáshoz!Mikor derül ki,sikerült-e?Neked kell tesztelned?
Vendég
 


Röpcsi:drukkolok neked nagyon.

Puszi
krisztike54
 
 


Röpcsi veled vagyok!!!
Mmzsó nagyon köszönöm hogy gondoltál rám!Szerintem csütörtök magasságában tesztelek először van nagyon érzékeny tesztem 10-es érzékenységű,reménykedem nagyon hátha bekopogtat a várva várt bébink :wink:
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


dászi:Neked is megy a drukk ezerrel!!!
krisztike54
 
 


Dászi, Bence babád hogy jött össze annak idején?
És természetesen én is drukkolok neked ezerrel++++++++++++++++!!!!
Vendég
 


Sziasztok!


mmzsó
Köszönöm szépen a drukkot! :D Én is drukkolok Neked, hogy az onkológusod valamilyen megoldást találjon arra vonatkozóan, hogy az inszem kezelést minél kockázatmentesebben eltudjátok kezdeni, megtudják nálatok csinálni! :D :wink:
Nem tudom, hogy holnap délután már haza is engednek, jó lenne! :roll: :D Annyit tudok csak, hogy a doki azt mondta, hogy a cukor problémám miatt a beavatkozás kicsit kockázatosabb, mint mintha nem lennék az és hogy így a seb ( :?: ) is lassabban fog begyógyulni! :roll:
Vendég
 


Dászi köszönöm! :D :(
Nagyon drukkolok, hogy a várva várt kis bébi csomagotok megérkezzen :!: :!: :!: :D Kép
Vendég
 


Röpcsike, ne aggódj, nagyon jó kezekben leszel!:-) És összepakoltál már mindent? Vigyél egy jó könyvet, ha sokat kell majd várni és feküdni. Nehogy uncsizzál.
Kíváncsi vagyok hány napig kell bent lenned. Laparnál nekem 3 nap volt. De ez más jellegű, a méhtükrözés. Remélem, hogy minden okés odabenn, szép egészséges a méhed egész felülete, babásodásra igencsak alkalmas!!!:) :wink:
Vendég
 


Csajok, tegnap voltunk pólót és melegítő nacit vásárolni, jó pizsit ugyanis sajnos nem találtunk! :D
Mindent kimostam, meg is száradt, már csak be kell pakolnom, aztán 4-kor indulás a klinikára! :(
Tudjátok, lehet, hogy nem kellene ennyire paráznom, betojnom az egésztől, de úgy vagyok vele, hogy amin még nem mentem át, nem tapasztaltam meg, attól félek, tartok! :( De a babánkért mindent :!: :D
Köszönöm Nektek, hogy vagytok, velem együtt izgultok és drukkoltok, nagyon jól esik :!: :D

Tegnap késő estig fent voltunk tévéztünk, mert kitaláltam, hogy hogyha későig fent vagyok, akkor ma a klinikán hamar el fogok tudni majd aludni és reggel még kómás, álmos állapotomba fognak a műtőbe vinni. Így nem lesz időm azon izgulni, mi lesz, hogy lesz! :lol:
Kíváncsi vagyok milyen emberekkel kerülök majd egy szobába! :roll: :roll:
Vendég
 


Drága Twist, nagyon köszönöm a biztató szavakat! :D Remélem én is, hogy minden rendben van odabent, de ha mégsem akkor, amit találnak lekezelik és ezáltal hamar összejön már nálunk is a babyke! :D
Szerintem én se fogok valami sok időt bent tölteni. Holnap délután vagy legkésőbb szerda reggel biztos hazajöhetek már! :D
Számomra csak az a furcsa, hogy találkoztam olyan csajjal, akinek ugyanezt csinálták, de Ő reggel bement és 1 órakor meg már haza is küldték! :roll:

Twist nemsokára megint mész terhesgondozásra! :D
Nem olvastam most bele a naplódba, milyen volt az ismerősöknél, rokonoknál babacucc nézőben, beszerzésben?
Vendég
 


Jaj, Röpcsike, szuper volt a rokonoknál, nagyon rendesek, semmire sincs már gondunk, mindent kaptunk.) Még tök szuper babakocsit is, amiről álmodoztam:) MÁr csak apróságokat, fürdetőt, meg fürdőlepedőt, cumisüveget kell vennem és pelenkákat. Amúgy minden megvan:) Ez tök jó érzés.) A "szám körbeéri a fejemet"!

Röpcsike szerintem gondolj arra, hogy milyen jó lesz a műtét után, lenyugodva, megpihenve, túlvagy rajta, leeresztesz és megnyugszol. Erre koncentrálj, ez lesz a legjobb része az egésznek (én így szoktam):) És utána megvan a leleted, mehetsz lombikra és most már nem tud elutasítani Urbancsek prof, mert te mindent megtettél és készenállsz a kezelésre. Ha meg találnak valamit, akkor legalább megvan a babásodás akadálya, és azonnal segítenek is rajta és ez is le van tudva. Tehát mindenképpen jól jársz.
A cukrod most hogy áll amúgy? JÓ értéken van, diétázol, ugye? Te ebben is tök rendes vagy, tudom!
Vendég
 


Sziasztok!
Röpcsi és Dászi,mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hú már nekem sincs sok hátra.....
én ma vettem hálóingeket meg bugyikat.... :wink:
Twist,beírod a táblába,hogy tegnap 11.-e megjött.... :cry: :lol:
azért örülök,hogy időbe és hétfőig elmulik.... :wink:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri:De jó neked hogy megjött.Nekem nem akar.
Pedig már úgy várom,hogy kezdhessünk.
krisztike54
 
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Kicsit kibuktam a héten.Bárkinek elmondom hogy a Sote-ra
járunk a meddőségibe,mindenki fogja a fejét,és erőteljesen
tiltakozik.Én nem fogok változtatni úgy döntöttem,mert
már itt elkezdtük,de azért elgondolkodtam miért vannak
ennyire rossz véleménnyel a Sote-ról?
Nektek van ismerősötök akiknek a lombik ott sikerült?
Rossz érzés amikor ennyi mindenkitől rosszakat hallok.
krisztike54
 
 


Krisztike,
én is olvastam róluk sok rosszat.A sikerrátájuk nagyjából olyan,mint a többi intézeté.Létezik egy tudományos társaság,Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaság.Ennek az Urbancsek is tagja,ugyanúgy,mint a Konc a BMC-ből,a Török a Pannonból,a Dévai....nézd meg a honlapon,mart.hu.
Szóval szerintem szakértelemben nincs hiány.Ami kevésbé léleksimogató,az a stílusuk.Kicsit poroszos,katonás,konzervatív a betegekkel való kommunikáció.szerintem nagyon sokan ezt nem bírják benyelni,ezért van annyi rossz vélemény.
Vendég
 


mmzsó:Nekem a szakértelmet mondták,hogy nem olyan
jó mint a többi helyen.A stílus engem annyira nem érdekel
nekem az a fontos,hogy hatékony legyen minden.
Persze számítanak a lelki dolgok is de a legfontosabb
számomra az a szakértelem.Bízom benne,hogy jó lesz minden.
Neked van ismerősöd akinek sikerült itt a lombik?
Köszönöm a válaszod
krisztike54
 
 


Lányok!!!
EGYSZERŰEN NEM TUDOM MI TÖRTÉNIK VELEM!VÉRZEK!
Ilyen még sosem volt hogy nekem inszem. után 8 nap múlva vérezzek,gyerekek én jövő hét keddre vártam a mensit,vagyis hogy nem vártam?Vagy ez nem az még,szerintetek?A hőm reggel fent volt tehát a progeszteronom magas mensi nem lehet.Nem élénk piros sem nem barna hanem rozsdaszinű és nyákos.Lányok kérek tanácsot,véleményt?Hallottam a beágyazódásos vérzésről de nem tudom mit mondjak erről.Tegnap a kollegák megnéztek uh val mert fájt a jobb petefészkem ezt tudjátok már irtam nektek,és azt mondta a radiológus hogy lát valamit a méhemben és duzzadtabb is de attól tartok csak valami kis felrakódás volt és lelöködött.Legszivesebben elküldeném a fotót a Ditkének nézze meg nekem.A dokinő azt mondta petezsák,de hamar rájöttünk hogy nem az mert egy héttel az inszem. után nem lehet 24*12 mm petezsák!Kérlek irjatok!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?