Új privát üzeneted érkezett!

lkverus:köszi a linket!azért ezek a cuccok,jóval olcsóbbak,mint a BEBA,meg a Milupa amit veszek Bazsinak.szereti Vinci őket?milyen tápot szoktál venni?mert 2-ből csak simát látok,az fini édes?mert bazsi most vaniliásat eszik,mert a simát nem nagyon akarta meginni, csomó kérdés....

Kép
nilabali
 
 


Gerendai Zsuzsi: 4-5 ezer mg C-vitamin??? :shock: Nem sok az egy kicsit? Nehogy vesekövet okozzon!

Nem tervezitek, hogy ellátogattok a Babymarkt-ra? Én még hezitálok. Kint lesz a gyerekkosár.hu is, ott is beszerezhetitek a Humanas cuccokat, és nem kell fizetni szállítási díjat. 8) Meg hátha lesz valami kedvezmény is :wink: Meg úgy látom, hogy kinn lesz a Bababirodalom nevű cég is, ők sok mindent árulnak pl. autósülést, babakocsit.
Mi a gyerkőcnek akarunk bélelt kocsicipőt venni, tekintettel a hirtelen hidegre (hóesés :o ), nem tudja valaki, hogy ilyesmit honnan vegyünk?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Jobb reggelt!

Marci ötkor szopizott, akkor még nem éreztem, hogy lázas lenne, de 7-kor lázasan kelt. :( Majdnem egy hete taknyoska a Kicsink, de más baj eddig nem nagyon volt. Azóta adtam lázcsillapítót, alszik most, remélem jobb kedvűen kel, mert sírós, bágyadtka volt Szegénykém. Pedig annyira szeretem, Zsuzsi! :oops: Ebben baj nem lehet.
Isti szerint hívjam ki az orvost, bár szerintem semmi értelme, ugyanaz lesz, mint a múltkor, nem fognak adni semmit és két nap alatt vége lesz.
Zsuzsi, Te tényleg 4-5 ezer milligramm c-vitamint szedsz naponta? Mert én is szedek, de nem ennyit. Igen, Tesó be is lépett az ökonetbe, szóval tudok szerzni cuccokat (Te is?). Az echineat én is hallottam és a grapefriut cseppeket is. Te szeded ezeket, vagy Lénának adod? Erősen gondolkodom ilyesmin, e a szupi gyerekorvossal azért átbeszélem még a dolgot.
Köszi az infót!

Örülök, hogy Vinyóka jobban van!

Nila, Apa minden hétvégén dolgozik? Met az nem lehet könnyű... :(
Miért dél-afrikás volt a torta?

Huhh, Lulu milyen kis merész! Marci nagyon óvatos duhaj lett mostanság. :wink:

Ildi, no, a nemfizetés rossz hír, de legalább több időd van Andriskára és szupi nadrágok varrására! :D Este megpróbálok képet hozni!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

 
 

Mindenkinek köszönöm a köszöntést. Képet sajnos még mindig nem tudok hozni, mert a férjem újratelepítette a windowst, és még nincs fenn photoshop az átméretezéshez. Mi most jól vagyunk, Vilinek már 5 foga van, és még a maradék 3 metsző is ki fog bújni. Kúszogat, de elég lusta, mivel nemkis darab őkelme.

Lkverus: szuper, hogy Vinci jobban van!

Julcsi: már múltkor is akartam írni, hogy nagon hősiesen viseled a bokamizériát, le a kalappal! Boldog szülinapot így előre is!

Kangu: jobbulást!
yve
 
 


Sziasztok!

Na az állatkertnek ezen a héten lőttek, na majd jövőhéten talán, akkor is itthon lesz Apa pár napot! :roll:

Gerendai Zsu, köszi a hasznos infókat!
Bebének fürdetéskor befűtűnk villanyradiátorral, a szobáját is befűtjük egy kicsit! Ez a távhő átka, itt nem kapcsolják csak úgy be a fűtést! :evil:
Jól emlékszel, tavaly nálunk nem volt fűtés egyszer egész délután, Bebe még egy hónapos se volt, jól be kellett bugyolálnom hogy meg ne fázzon!

Verus, örülök, hogy Vinci jobban van! :D

Julcsi, Marcinak jobbulást kívánunk! ++++++++++++++++++++
zsu83
 
 


julcsi:sajnálom a lázat,gyógypuszit küldünk Marcinak!a dél-afrikás torta azért,mert mániás vagyok,minden érdekel dél-afrikával kapcsoltban,sokat olvasok és arról ír a kedvenc íróm is....
fiamat amikor letettem aludni én is melegnek találtam,de most alszik,ha felkelt én is mérek...lehet,hogy csak meleg volt,mert jól beöltöztettem,mert elég hideg van.én ma hősugárzóval befűtöm a nappalit,fürcsihez már napok óta fűtünk Bazsinak.
apa sokat dolgozik,szombaton szinte mindig,de azért haza szokott érni hamarabb,a múlt héten extra sok dolga volt,mert előtte itthon volt a bordája miatt és most kellett pótolni,amit akkor nem tudott megcsinálni,mindezt munkaidő után,mert a meszek melók maradtak el..talán a héten utol éri magát.már kezdem megszokni,hogy sokat vagyunk kettesben Bazsival,berendezkedtem már erre,ezért nagyon örülök mindig,ha apa itthon van!

yve:jó,hogy jöttél!a képeket azért várjuk ám!

crocus:tényleg havat mondanak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilabali 2009.10.12 08:47-kor.

Kép
nilabali
 
 


Yve, örülök, hogy írtál pár sort! Örülök, hogy jól vagytok! :D
zsu83
 
 


Nila, nálatok mikor indul a fűtés?
zsu83
 
 


zsu:talán már a héten,ha tartósan hideg marad!de úgy tudom,akkor mindenhol hamarabb indítják,talán.

Kép
nilabali
 
 


nila! én a jóéjt tápszert vettem eddig, meg milupa 2-est evett, de sikertelenül, és most veszek Humana banánosat 3-ast, mert az 8 hós kortól van már...hátha azt megissza...
amúgy minden jóval olcsóbb, ez így van! Vinci Humana 1est evett régen, szerette, aztán mikor akartam 2-est venni a patikában, nem volt, csak milupa, ezért lett milupás, de én inkább Humana párti vagyok, és visszatérünk! :):) Így nem tom, hogy a 2es milyen ízű, de biztos édes az is. De a jughurtok nagyon finik, Vinci szereti, meg a jóéjt tejpépet is, meg a banánosat is!Pudingot még nem ettünk, majd most!
na megyek, hajmosás....dokibácsi

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 és ha ilyen rossz idő lesz addig megfagytok? :shock: jaj szegények.... de szerintem ilyen esetben elindítják hamarabb a fűtést nem? Mármint ha hirtelen hidegebb lesz... a hétre például már fagyokat is mondanak.

Zsancy majd megnézem a neten hátha fent van a csillag születik :D Aranyos lehet Petra ahogy bohóckodik! Nem videóztad le? :roll:

Andabella mi tervezzük kicserélni a gyerekülést mert már a mi lábunk is kilóg... :D Milyen ülést vettetek és mennyiért?

Kreiszi múlt hónapban jött akkor kifizette az áprilisi tartozását.... most erre mit mondjak???? :? Megigérte, hogy elkezdi törleszteni.... ebben a hónapban még nem láttam.... :evil:

Gerendai Zsuzsi én is az Echinacea-t és a Vincetoxicum-ot szoktam ajánlani immunerősítőnek :D akkor csak nem beszélek sületlenségeket :D és ez igaz, hogy a szeretet a legfontosabb!!!

Nilabali köszi jól aludtunk bár apának fáj a foga éjszaka felsírt 11 órakor, de rögtön vissza is aludt. Utána 6 órakor cicizett és fél kilenckor felkelt.... nem lesz ez így jó... tegnap 9-ig aludt.... múlthéten 10-ig 11 ig... a végén még koránkelő lesz ez a gyerek ha minden nap fél órával hamarabb felkel :D

Crocus jó lenne kimenni a Babymarkt-ra.... biztos olcsóbban lesznek cuccok... :roll: viszont kicsit parázok nehogy elkapjuk az influenzát... nagyon paraanyu vagyok? :D Szerintem a Brendonban van kocsicipő (bélelt)

Julcsi-79 jaj szegény Marci! Jobbulást neki!!! Valóban így több időm marad másra :D csak a sok idő amit a munkával töltöttem az bosszant, hogy nem kaptam meg a pénzt.... :evil:

Yve de jó, hogy jöttél! Boldog hófordulót Vilinek! Hány kiló? Már 5 foga van? :shock: :o

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:Bazsi is felsírt 11körül....de aludt is tovább!mostanában ez szinte minden este megtörténik.éhes Andris amikor felébred?férjed megy fogorvoshoz?

lverus:ki fogom próbálni,de akkor már a 8hó utánit,úgyis most vettem 3dobozBEBA-t,addigra pont elfogy.remélem minden ok lesz a dokinál.én a helyedben inkább kihívnám,nálatok lehet ilyet?

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nem tudok visszaolvasni. :( Délután jönnek anyósomék és addig még van egy pár dolog, amit el kellene intézni. Többek között a bevásárlást is, csak az a baj, hogy egész nap esik. Szóval lehet, hogy autóval megyek... :roll:
Itt lesznek szerdáig, úgyhogy lehet, hogy addig nem is tudok jönni...

Szombaton sikerült vennünk egy új hiper szuper babakocsit... :D Majd teszek róla képet. 3 kerekű, kicsi, könnyen összecsukható, viszonylag nagy a bevásárlókosara és ami külön szuper, hogy fekvő pozícióba dönthető... :D És persze bolygós... :D Úgy tűnik, hogy kényelmesebb is, mint az előző és Hannának is jobban tetszik, mert jobban kilát belőle...

Ami durva, 1-2 napja minimális mennyiségű, pár csepp tej jön a nem műtött mellemből... Először megijedtem, hogy miért, de aztán megnyugtatott a nőgyógyász, hogy ez normális és előfordulhat hónapokkal a szoptatás abbahagyása után. Mens. előtt vagyok és ilyenkor emelkedett a prolaxin szint és ha nagyon megemelkedik, lehet ilyen.... Elég durván meglepődtem, amikor megláttam... :shock:

Minden hófordulós babának utólag is boldogságos újabb hónapot és a betegeknek jobbulást!

Panna
pandusika
 
 


Jobb reggelt! (Hogy kedvenc Júliánkat idézzem.... )

Az éjszakánkat kb úgy jellemezhetném, hogy "sose volt még ennyire durva". Ennyit erről...

Jobbulást annak a kedvesen mesélő Bogyesznak!

Léna meg Marci nagyon édesek együtt! Meg Marci a minihajú szöszke képen! Jaj, az valami nagyon helyes!!

Na meg a kopi Marci is irtó aranyos!

Azon a sok C vitaminon én is fennakadtam... Zsuzsi, biztos jó az úgy?

Köszi a babakocsi támogatást is, meg a burgonyaprobléma megoldásokat is! :)

Nomár nem is tudom, mit akartam...

ladmon
 
 


Ja igen, Zsuzsi olyan érdekeset kérdeztél!
Szóval a 3 besztof film, amit megnéznék most rögtön:

1. Donnie Darko (kissé beteg, de szenzációs, tuti senki nem ismeri.. :) )
2. Eszter hagyatéka (tavalyi "nagy mozisiker", láttam úgy a filmet, hogy tök egyedül voltam a moziteremben! Az kirááály!)
3. Moulin Rouge

Többiek is írjátok már meg! Olyan kíváncsi vagyok, ez tök jó kérdés, na?

Nila, amúgy ki a kedvenc íród, akiről az előbb írtál?

ladmon
 
 


ladmon:sajnálom az éjszakát...nem is tudom,lehet,hogy kicsit odaadnám a mi manónknak egy részét,persze nem az egészet(azt azért nem) nektek,meg akiknek még kellene... :D

panna:jól megijedhettél!jó anyósozást!nálunk is szakad és nekem is boltba kell mennem....várjuk a képet a kocsiról!

Kép
nilabali
 
 


ladmon:Wilbur Smith
három film amit megnéznék:Utolsó cserkész,Lesz ez még így se!,és ne nevessetek ki,de most néztem meg először életemben a Star Wars-t,most megnézném a folytatást,addig láttam,hogy "megszületett"Vader nagyúr.

barátnőm elszállít kocsival boltba....már csak Bazsinak kellene felébredni hozzá!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy: apa végzettsége szerint elektromérnök, de most csak annyi köze van a dologhoz mint szakácsnak a kecskefejéshez. :( na nem baj, remélem összejön neki ez az új meló.

Apa 6 hós tréning: Hát ha mehetünk megyünk vele mi is, de álítólag több országot is megjárna, és ezt egy kisbabával, hááát... Esélyes hogy mi maradnánk, aztán kéthetente-havonta valaki meglátogatná a másikat. Ez van. És Németország az egyik esélyes hely, szóval reszkess Panna. :wink:

Sajnálom a car éjszakákat, nekünk is kijárt belőle, gyakorlatilag most éjjel 2-kor feküdtem és 1 szopiébredés után 6-kor keltem (a többi olyan sűrű nyűglődés volt, hogy nem nevezhető alvásnak), meg nemevés is volt tegnap. :(
De van egy mindenhol feltérdelős, kézelengedős, mászós, kezemet fogva megállós, 2. foga is áttörtes, bújós csemetém, és ez nagyon szép és jó. :)

Gjéti Oli
nak boldog hófordulót!

Örülök, hogy Vinci jobban van és Marcinak mennek gyógypuszik!

Filmet most egyet rögtön mondok: White chicks - Feketék fehéren, állat, imádom, ha rossz kedvem van ha jó bejön, most is ez megy, mert nem volt net se tv se egy ideig. :) És ha továbbgondolnék is tutti vígjátékokat sorolnék.

Crocus: Szerintem itt c&a-ban és Magma-ban is van ilyen cipi.

Panna: szuper lehet az új babakocsi, iyi günlerde kullan! Vagyis minden napotok legyen szép amikor használjátok! :)

Nilabali: sajna Tata elmaradt mert nem volt túl jó az idő. :( Pedig én totál beleéltem magam. Na majd máskor. nekünk is menni kellene a boltba, de ahogy kinéz most is az időjárás, inkább csak téli álmot aludnék. :( Pedig asszem lassan tényleg be kéne szerezni Efe télikabiját... Ezt a Star Wars epizódot én is most láttam először, de többi megvolt. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Sziasztok!

Jelentem, még élünk, (bár én inkább élő halott létben leledzem....) Vend örökmozgó, mászik, feláll, rámol, ahogy kell. 4 fogat növeszt egyszerre, szóval mindenki képzeletére bízom az éjszakákat, és ennek következtében a nappalokat is, nem akarok nyígni....
Mostanában nálunk a napi egyszeri alvás dívik.... Ennek hatásait sem részletezném... szóval hepi vagyok, szép az élet... :twisted:

Reagálni esélyem sincs, néha bekukkolok, de egyszerűen nincs erőm már írni.... utálom, mert kezdek bedepizni......

Mindenesetre minden babónak boldog hófordulót, akinek mostanában van-volt-lesz.... :oops: :oops: :oops:

Ladmon: kérdésedre reagálva (márcsak merhogy ez itt van előttem) már hetek óta készülök Gyűrűk Urát nézni, de eccerűen nincs rá időm... Pedig imádom, és mindig kikapcsol.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Gyerek olyan nyűgös, mint még soha talán, egyedül tiltott dolgok hatására hagyja abba a nyígást rövid időre (ilyenek pl. laptop, telefon, anya hajgumija). Orvost kihívtam, lehet, hogy ma nem ér ide... :( Bennem is bújkál valami, sok erőm nincsen, Gyerkőci legalább alukál megint (asszem tényleg beteg, máskor 2 napra jut ennyi alvás :lol: ), én pedig nem rontom itt a hangulatot tovább, inkább ledőlök és reménykedem, hogy délutánra sokkal jobb passzban leszünk mindketten... :wink:

Filmeket viszont tudok mondani :):

1. Guiseppe Tornatore minden műve, elsősorban Óceánjáró zongorista legendája (Baricco örök :oops: ), de Malena és Cinema Paradiso is bármikor jöhet

2. Zeffirelli: Holdfívér, napnővér (Gyönyörű!!!)

3. Love Actually, Igazából szerelem (kb 40x láttam :D)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Amykám, mit is mondhatnék? Nekünk nagyon hiányzol, de megértjük, és jobbulást, jöjjenek ki végre azok a fogcskák!!! (Hol tartotok egyébként?)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszi Julcsi, édes vagy!!!

4 foga van, alsó, felső egyesek... és most alul-felül a kettesek indultak be... felül már nagyon közel vannak, azt hiszem....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


julcsi:+++++++++++++++!

amy:neketek is csak jobb napokat tudok kívánni!++++++!

Kép
nilabali
 
 


nila: köszi!!!!!!!!!!
valamiért az az érzésem, hogy nekünk olyan sose lesz....
teljesen kilátástalan ez a mostani helyzet, és egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy valaha megváltozhat......
kezdek az erőtartalékaim végéhez érni.............

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Amy: ez ööö.. carul hangzik....
Kistesóprojekt beindult már (hmm, ha már úgyis benne vagytok a sűrűjében.. :) )
Viszont a Gyűrűk ura jó, de én még terhesen direkt véginéztem a trilógiát, meg az Alien kvadrológiát, mert valahogy sejtettem, hogy nem mostanában kerül majd sor rá újra!

Nóri:
jaj de jó, hogy itt vagy! Szerinted a sütőtök durva lenne céklával? Mert kedvenc gyermekem tennap megzabbantotta a mai sütőtök felét még az ebédhez, így cékla van még itthon...
Ja, tegnap így 220-at evett ebédre 8) sajttal, meg cocahusival meg minden... Szerintem a sajt bejön neki!

Majd doki után jelentsél ám Verus! Remélem Vinci tényleg meggyógyult! Amúgy mitől lehet ilyen fülbaja?

Remélem, Julcsi hozzátok is csak kiér ma!

Akkor hangulatjavítok:
Alig várom, hogy Bogi visszatérjen, hogy elmondja, hogyan lehet olyan szépen enni, mint Füge. (Mert ő alapvetően, ha nem brümmög szépen eszik.)
Nos, mi ott tartottunk, hogy eszi a sütőtököt, eszi, de kenődik a száján meg az állán meg minden. Aztán egy ádáz szuszifej alkalmával -mert az kaja alkalmával elmaradhatatlan... -, akkorát szusszantott, hogy az orrából kilövellt egy adag sütőtök... 8)
Hát a kaja végeztéig nem bírtam abbahagyni a röhögést.

ladmon
 
 


á, sajna nem tom a fül-orr-gégészt házhoz hívni, így is soron kívül fogad, illene már fizetnem neki valamit, csak mindig le vagyok égve...szóval váci kórházban voltunk a dokinál, és megnézte az én nagyon bátor, és ügyes fiamat, és sajna középfülgyulladás, és kell az antibaci, és ha péntekig nm múlik a naátha, meg a fülfolyás, és nem javul, akkor komolyabb szer kell :) Remélem semmi gond nem lesz, és elmúlik...mondta, hogy Vinci bizti nagyon érzékeny az ilyen nátha dologra, mert lassan múlik neki, és könnyen terjed a füleire :( hát vigyázni kell vele, és egy kis nátha is komoly lehet nála :(

de azér jól van, meg hall rendesen, meg szuper jó a kedve, és nagyon ügyin tartotta a fülecskéjét, és nem sírt egyáltalán a dokibácsinál! Kapott is egy túrórudit, amiért ügyike volt!(csoki nélkül)

filmek:
1.Love actually nagyon kedvencem, én is láttam vagy 100x!!!!!!!!!!lehet ma meg is nézem!!!!!!!!!
2.Micsoda nő
3. Dirty Dancing 1, 2
4. Mr és MRs Smith......írtó sok a kedvencem még.....
ja és alapmű a Star Wars(tegnap este végigélveztük a 3. részt)basszus, a gyerekeim jobban tudják mint én, ki kicsoda, és mi a történet...., meg a Pulb fiction! Ezeket sokszor megnéztem már.....

ÉS Vinci lassan mászni fog!!!!!!!Leglalábbis egyre egyre űgyesebben nyomja magát, és már látszik az akarat is :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Amy: Előző kérdést a tesóról akkor visszaszívom.. Ha ennyire durva a helyzet! :(

ladmon
 
 


Ááá, Verus: Én tegnap hasonló alapokon Lacit szedtem szét...
Én egyáltalán nem tudom, mi az a Star wars...
Sok pénzért sem nézném végig, mert nagyon nem az én műfajom.
DE: nagyon érdekel, hogy mi van.
Ezért Lacit tegnap faggattam.
Ott kezdtük, hogy Ki az a Skywalker?
És a Lux, meg az Anakin az két különböző?
És hogyan lesz a csinos fiúból Darth Véder?
Gondolom sejtitek, hogy a Birodalmi lépegetőket már nem tudtam meg, hogy mik, mert egy hozzám vágott párna kíséretében távoztam a szobából! :lol:

ladmon
 
 


Ladmon: most szórakozol???? :twisted: :twisted: :twisted:
Pont azt beszéltük apával, h lehet, hogy Vend direkt egyke akar maradni, azért csinálja.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem is tudom hányszor láttam a Gyűrűt... Igazából angolul szeretem nézni... meg olvasni is.... de most nincs rá időőőőőőőőőőm.... :cry: :cry: :cry:
Azért köszi, hogy leírtad ezt az etetést, jót röhögtem... :)

Gyébként romantikus filmek közül a Szenvedélyek viharában a kedvenc... :) De a Love actually is jó... :)

Verus: sajnálom a középfülgyulladást, remélem hamar rendbe jön Vinci!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Ladmon: mindig megnevettetsz, ezért szeretlek, és én ugyanígy voltam a sztárvárzzal, de egyszer valahogy megnéztem, és azóta tetszik..., úgyhogy kérdezz nyugodtan... 8) :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


ladmon:képzeld nálunk már van,hogy ebéd után is tiszta az előke,bibiiiiii!idővel a lányod is szépen eszik majd!én még sosem adtam céklát,félek....de miért né lehetne összepárosítani?bizarr színe lesz,az tuti!meg gondolom édes is lesz,az meg nem hátrány!

lkverus:azt hittem gyerekdokihoz mentek :oops: remélem Vinyó hamar meggyógyul most már!a Ponyvaregényt én is imádom,hirtelen eszembe sem jutott :oops: hajrá Vincimászás!!!

na,csak hogy jobb kedvetek legyen:megyünk boltba,eső ömlik,de komoly szinten,esernyő nincs itthon,szombaton barátunk kocsijában hagytam..most barinőm jön értünk,szerintem Bazsit a kocsi esővédőjébe csomagolom hordózóval együtt,én meg tökig ázok a kocsiig....de muszáj menni,mert nincs itthon kaja,főzni meg kell és enni is.

mai menü.rántott pipimell,krumplipüré,leves nemtudommég,fiam ma vegyeszöldség pürét evett pipivel és párolta almát-körtét desszertnek!

Kép
nilabali
 
 


Ez a gyerek testépítő lesz... itt pakolja mögöttem az Arnold Schwarzenegger kormányzó úr könyvét..... :lol:
Csak apa meg ne tudja, hogy ezeket pakolja... :twisted:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


na, ezt hosszú lenne elmesélni....röviden: van az Anakin, eltéríti a sötét oldal, átáll, lesz belőle Dart véder(Das fatter apa szerint :):):) ), még normál állapotában volt neki helyes felesége, lett egy ikerpár gyerkőce( Luk és Leila), de ő azt hiszi meghaltak....( a feleség meg is hal a szüléskor)
Megnőnek a csemeték, és harcolnak a gonosz ellen, a kismanó Joda mester kitanítja Luk-ot jedi-nek, folyton kűzd az apja ellen, aztán a legvégén megtéríti vissza a jó oldalra, de akkor már szegény Dart véder meghal....az egész háborúról szól, és sok gyerkekenek izgi lényről, meg járgányról...egyszer nézd végig, tök jó, csak hosszú!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


óóóóóó, Amy! A Szenvedélyek viharában is tök jóóóóóóó, szeretem

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Jaja, azért csinálom Amy, :) tolom a hangulatot, mert punnyad! De jobb sztorim nincs mára...

Na Nila, én inkább nem ennék, ha ez az ára a bótnak! Még gondolkodom a céklán... Te meg ne félj már tőle, tök jó!! :)

Most mennem kell, mert Laci megfenyegetett, hogy miután nem aludtam iccaka, nem ülhetek a gép előtt, amíg Eszti alszik, hanem le kell feküdnöm aludni...
Node Eszter minnyá felkel, most már csak úgy csinálok, mint aki lefeküdt... (hülye iccaka úgysem pótolható! :twisted: )

Most már megszerzem ezt a Love actuizét, mert felcsigáztatok! :)
(És Szenv.viharában... régen szerelmes voltam Brad Pittbe! Vagy ahogy ránézek a képeire, most is az vagyok... Ohh, ollan szépfiú!! :lol: )

ladmon
 
 


Na, köszi Verus... Na ilyen férjem van látod, hát csak ennyit kellett volna elmesélnie!! :lol:
Húú, azok ikrek? Ja, azt mondta, hogy meghal a szülésben az a szép nő... Mert engem ugyebár csak az érdekelt, hogy a Dart Véder hogyan fog csókolózni a végén a feleségével hörögve abban a fekete hacukában (gondoltam biztos nagy heppiendes film... ) Asszem itt vágott ki a Laci a szobából tegnap! :lol:
De akkor nincs végső szexjelenet, mindenki meghal, ez igen! :D Kezd érdekelni... :D

Na, tutira elléptem, páá!!!

ladmon
 
 


Marcipán alszik szegényem, én meg jövök és zaklatlak Benneteket! :)

Szenvedélyek viharában szerintem is szuper!

Én sem voltam még képes egy sztárvárzt sem végignézni, de engem nem is érdekel... :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont Keresztapában nyomulunk mostanság, itthon esténként azt nézzük, mivel nekem ilyen alapművek is kimaradtak... És az kezd tetszeni. :)

Ez az etetés ez nagyon jó, Móni! :)

Ja, és Vendinek megvan az alkata hozzá. :) Bár már régen láttam... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Móni, nekünk megvan a Lova acutizé, nem jössz át este megnézni? Amíg Magdi és Nila (vagy ki is volt? :oops: ) hasznos dolgokat csinálnak a konyhában... :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Love actuizé, akartam írni... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jóvan, éljen a Lova acutizé! :lol: Magdi meg Nóri (jaja, ő volt) hadd robotoljanak!
(Khmm... közben lesz, ami lesz alapon összekevertem a s.tököt a céklával... :) )

ladmon
 
 


viszonylag jó reggelt!!!!!(még még még ilyet!!!:)) :lol: :lol: :lol:

hát én sem nézném meg semmi pénzért..............tegnap viszont rekordot döntöttem,mert kb 15 percet láttam belőle, és én is folyamatosan kérdezgettem, a francba kívántak már, a gyerek már jajjj anya ,hát ő ez meg az....... :lol: :lol: :lol:

na akkor a kis kukamesterem
Kép csenőmanó :))))))
Kép a főnök

Kép
kaandi
 
 


ladmon, miért nem aludtál az ijcaka?

Kép
kaandi
 
 


Jelentem elégettem a gyerek kajáját!!!
Addig addig molyoltam a konyhába és ügyet se vetetem a kisfazékra hogy az már sisterget mikor oda mentem,a krumpliból,"szén lett"
Még jo hogy van itthon boti...

Ladmon :
Te csucs jó fej csajszi vagy,most sirtam előbb egyett..erre idejövök és felviditottál...Amúgy én sem láttam még egy részt a SW-ból..sőt a Keresztapát se láttam.
Érdekelne a sajt?reszeled Eszti gyerek kajájába?
Komolyan én annyira béna vagyok ezekhez a gyerek kajákhoz...semmi fantáziám...

Millye:
Hát a videozás úgy kezdődőt hogy kamera bekapcs és kb 20mp-nél kiirta hogy aku lemerült,gyors be a másik...10mp és aku lemerült...mire csunyán néztem apára,és közölte hogy ő nem videokamerázik egész nap,igy néha fel is kéne nyomnom töltőre. :D

Icaka nem volt a legjobb..hol egy lábúj hol egy sarok volt a bordáimba...vagy épp a felső testemen hempergett a gyerek...megint velünk aludt..nem tudom mi lehet a baj...igaz a felső fogát már láttjuk..ez lesz a 3.De ennyire megviselné,jobban mint az első 2?Nagyon fájdalmasan sírt...úgy sajnáltuk...

4-5000C vitamin?az durva...én mikor 1000bevettem egy nap a körzetis kiakadt hogy mi a fenét csinálok,lerakodik,fogakat tönkre vágja...meg az agyba is hat valamire de azt elfelejtettem :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Nila te nem akarsz egy baba szakácskönyvet irni?

Ja ma a nagy móka az volt hogy a gyerek odanyomta az arcát az üvegajtóhoz és tátott szájjal vigyorgott,persze a nyelvét is nyújtogadta..apa lefotózta..majd elkérem a telóját azt felnyomom.

Mi is szépen eszünk,a tányérba nincs nyúkálás...sem a kanálért..én elejétől fogva nem engedtem meg neki...igy nem is kéri..de visszont ha befejeztük a kaját akkor megkapja a kanalat(persze tisztát)...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.10.12 12:25-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


ladmon! azér van benne csöpögés kicsi, mert a z ikercsaj a Leila belezúg a Luk haverjába a Han Solo kapitányban( fiatalka Harrison Ford)..meg happy end a vég, mert nyer a jó, és béke lett... :)
na ennyit a starvarsról.....tuti azé nem aludtál iccaka, mer annyira izgultál, miről is szól :)

kaandi, kis kukás édike!!!!!

Bard Pitt a 7 év tibetben volt a szívem csücske :):) Aztán én inkább a vén Ricsardgerére buktam, meg a hughgrantre :):) nah, pasik.

Vinci ma kecskeméti vadasmarhát evett, 2 perc alatt eltünt...volt közben kis ivás is, meg köptető betuszkolás :):) Szóval izlik neki :) És imádja a darabos kaját( ez is valamennyire darabos volt már) 7végén simán megette a rizst, meg a villával összetört főtt almát, meg a darált marhahusit....
Úgyhogy olyan kajcsikat kell már főznöm, hogy ő is ehesse....

nah, megyek, vasalás vár....tegnap a starvars alatt végig vasaltam, és nem értem a végére:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nálam a favorit film a Hóbortos 7vége...(látta valaki Börnit?)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


új kedvencem van!!!!! ha még nem tettétek, akkor kostizzátok meg!!!!!!!!!!:
Ferrero Rondnoir :) Imádom!!!!!!!!eddig rafaello mániám volt, apa jön is egy sűrű rafaellofügönnyel, de lehet becserélem erre...sőt még a milkát is :)
De hüle vagyok

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nálunk is van tiszta előke kaja után bibiiiiii, bár nem mindig, de azért van hogy 2 napig használhatom ugyanazt...bár a rizsevés...hát ahoz valami vályu kell a gyerek alá....Bár lehe még Ági alá is, annyit szedtem össze a földről, egy egész tányérnyi összegyült :) a műanyag partedlitől Vinci teljesen kiakadt, pedig a nagyok boldogok voltak, mikor a nyakukba tettem, nem értem a legkisebb dilibogyónak miért van vele baja?!?!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Beindították a fűtést! :lol: 8)

Nila, remélem nálatok is beindítják?

Millye, szerencsére az előbb beindították a fűtést! :lol: Már nagyon hideg volt, a ruhák alig akarnak száradni a szárítón! :?
Felháborító amit a főnököd művel veled! :twisted:

Panna, örülök, hogy sikerült babakocsit kapnotok! :D
Anyósvizit lesz!? :wink: :D

Ladmon, sajnálom a car éjszakát! :( Készülődnek a fogacskák? :wink:

Elif, most olvasom, hogy nálatok is rosszak az éjszakák, sajnálom! :(

Amy, kéne neked már egy kis lazítás, pihenés! Sajnálom a nyügis napokat! :(

Julcsi, sajnálom a nyügit, jobbulást Nektek!

Kaandi, nagyon helyes Botond, igazi pasi! :D
zsu83
 
 


Sziasztok!
Köszi még1x a köszöntéseket!
Zsuzsi: köszi a linket, már meg is kaptam a megrendelt Babylegs-eket. (C-vitamin adag :shock: )
Julcsi: remélem nincs gond, csak félve merem megkérdezni, nem a fogától lázas?++++++++++++++++++++++++++++++
Depis a hangulatom, de Ladmon köszi, megnevettettél a kajáltatós storyval. Tegnap Alex céklát evett répával, krumplival, almával és husival. Evés közben akkorát tüsszentett, csak úgy repült a céklás cucc Alexapu arcába :lol: .
Egyedül a moziban, de tuti. Mi száz éve voltunk úgy moziban Alexapuval, h mondta a pénztáros, h ha még 2 emberke jön, akkor lesz vetítés, majd rohant utánunk a körúton kiabálva, h gyertek vissza, jött még 2 néző, így 4-en voltunk az Apolló moziban, az is jó volt.
Sajnálom a horror éjszakákat. Mi ma 3-kor keltünk enni, majd fél 5-kor Alex vigyorogva kelt, h itt a reggel és játszunk. Majd 6-8-ig újra alvás. 11-től megaőrjöngés a fáradtságtól, de alig bírtam legyűrni, vele együtt zokogtam.
Zsu, Nila: remélem bekapcsolják nálatok a fűtést!
Igazi meglepi szülinap….. de szerettem volna én is egy ilyet
Kedvenc filmek:
Sztárom a párom, Igazából szerelem (mindig sírok rajta), Armageddon, Olasz meló, Sok hűhó semmiért, Transzformers 1,2 most ennyi jut eszembe
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?