Új privát üzeneted érkezett!

mamacka: füreden nem tudsz dolgozni? a férjed is ott lakik? vagy ő ingázik? ovikezdés a szülés előtt ilyen közel nem lesz sokk a nagyfiadnak?

KépKépKép
dongó
 
 


Hűű, mamacka, ez a fotó- meg szüléstörténetlopás tényleg durva!
Köszi a fotós linkeket, profik.
Nagyon szép családod van!:D

Andrea, lehet nyugodtan inni csalánteát, legalábbis a teszt erejéig biztos, és a vízhajtós gyógynövényteákat is, biztos forrásból tudom! :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Már én is olvastam erről a lányról... Több szüléstörténetet, elveszített babákról szóló történetet lenyúlt már. Borzasztó és beteges az egész. Állítólag még férfiak helyett is írogat.

Kép
Kép
detty74
 
 

 
 

Detty, hol olvastál róla?

Kép

Kép
ktouch
 
 


Egy csomó babás fórumon garázdálkodik, azért írtam, hogy remélem nincs köztünk álnéven. Ráadásul szülésznőnek tanult, ott ahol én szültem! :shock:
Nem csak tőlem lopott sok lánytól mert mindig más-más személyiségbe bújt. Hol épp elvetélt, hol szült, hol sokgyerekes volt, hol ilyen hol olyan. Sajnos az ilyen netes csevegős felület, vonzza a hozzá hasonló beteg embereket. :(
Ráadásul egyszer a kiállításmegnyitómra is eljött... :(

Itt a babaneten egy csomó álnéven megjelent már (moflymaci, Bumpika...), az nlc-n és biztos a többi fórumon is. Amúgy meglehetősen fiatal. Nagyon sajnálom szegényt, orvoshoz kellene fordulnia. Az a legelkeserítőbb, hogy valószínűleg nincs egyedül. :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó
Szerintem nem lesz gond, hiszen neki ez már második tesó, ő már elszakadt tőlem.

Ott is kerestem lehetőséget de nem tudnék hol égetni és az interkerám is itt van egy köpésre.
Kecskeméten a Nemzetközi Kerámiastúdióban szoktam dolgozni, úgy pályázom a pénzt az NKA-nál, de most sajnos lecsúsztam egy pályázatot, így jobb híján így tudom megoldani.

Férjem Füreden van mert dolgozik, általában hétvégenként jön hozzánk.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!
Detty, nagyokat nevettem az uh-s sztorin, hát lehet valami abban, hogy a végén már hasonlít az "én-jére" a viselkedése!
Mamacka, csini kismama vagy, de tudod mit vettem észre? Az összes fényképen más az arcod! :o
Egyébként a Krupp ügyelet miatt mondtam, hogy Budai kh, nem tudom, máshol is van-e. A 11. kerületben a Budaiban van az ügyelet, és a krupp ügyelet is ott van. Ja, és a Szent Imrében ellátják a kerületi gyerekeket, ha olyan a baj. Pl mikor fül-orr gégészeti gond van, ellátják, de mikor a fiam szemére ráment a himlő, akkor elküldtek a Budaiba-onnan a Lászlóba, mert a Szt Imre szemészete ugye felnőtt és ott a gyerekek szemét nem láthatják el. A gégészet más tészta.
Vendég
 


Mamacka, ez nagyon gáz, amit írsz arról a skizo csajról. Ez tényleg beteg. Hú... és ha tényleg fiatal, akkor meg nem is értem annyira... inkább azt gondolnám, hogy mondjuk egy olyan nő válna ilyenné, aki már 40- en túl van és nem jön neki össze a gyerek... de ezekszerint nem... ez nagyon durva!
Egyébként amit Áronról írsz... az én Áronom is ilyesmi természet, hiper érzékeny és szelíd... Ő az első gyerek ráadásul. :)
Képzeljétek! Tök izé, mert Áron nagyon tiltakozik a Viktor név ellen, olyan szinten, hogy minden este azért imádkozik (!), hogy ne Viktor legyen, hanem Botond! :o
Dehát ez nem lehet, mert apának nem is tetszik a Botond.
Meg hát ne Ő döntse már el, hogy hívják! Ráadásul nem csak a Viktor ellen lázad, hanem kipróbáltam még 2 nevet és azokra is azt mondta, hogy
"csak azt ne!"
Most mit csináljak?! Mert a Viktoron kívül nincs olyan másik, ami mindkettőnknek tetszene, ráadásul ez annyira passzol a vezetéknévhez...... Meg kéne vele valahogy szerettetni...
Vendég
 


Ktouch!

Ezen a fórumon más topicokban olvastam a csajról, meg azt hiszem a Családneten is feltűnt. Sajnos már nem emlékszem, melyik topicban, de nagyon sokan szidták, mert előadta a pici babája halálának történetét, és egyszer csak megjelent az "igazi" anyuka, aki gyászolt és nagyon felháborította az egész. Jogosan!!! Olyan szörnyű és szomorú volt olvasni, hogy egy ilyen történetet "ellopnak".

Vivi!

Igen, tényleg vicces, csak kár, hogy igaza lett a dokimnak. Viszont most azt "ígérte", hogy a kistesó sokkal nyugisabb lesz. Remélem, igaza lesz, mert ha nem, bosszút állok. :D Eddig tényleg nyugisabb, érzem, hogy mocorog, de mivel mellső falon van a lepény, gondolom, ez felfogja az ütéseket. rúgásokat.

Kép
Kép
detty74
 
 


Vivi, érdekes, amit írsz a fiadról és a tesó nevéről....valahogy úgy kellene megoldani, hogy teljesen pozitív helyzethez vagy bármihez kapcsolni a Viktor nevet, úgy, hogy ő is részese legyen, mondjuk valamilyen mese, ami Viktorról szól, bár, azt is jó lenne tudni, miért nem akarja, csak azért, mert ő a Botond-t szeretné, vagy valami más oka van, rossz emlék vagy kitudja...érdekes.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok! Pénteken megjöttem Szentgotthárdról, de a hétvége is elég zsúfolt volt, úgyhogy maholnap elkezdelek bennetek visszaolvasni szerdától. Majd írok!

Kép
aniko20
 
 


Vivi
Ez aranyos.
Mondjuk én már hallottam olyan sztorit ahol végül a tesó jött ki nyertesen a dologból a szülők meg megszerették a nevet! :)

Áronodon kívül van másik gyerkőcöd is? Nem csinálsz vonalzót?

Másik képen még nem is volt fenn az arcom :shock: vagy igen???

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


http://kismamalap.gportal.hu/

Ezt az oldalt pl ő készítette. ...vagy legalábbis azt állítja... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


mamacka: tényleg más minden képen az arcod!
moflymacis történetet én is követtem. nagyon kemény. a mi fórumunkon is volt egy csaj, sőt kettő is, azok is furák voltak. az egyik a szülészetes topikot vadította el, kitalált sztorikkal vádolta az egyik köz-el-ismert dokit, h megölte a babáját (??!!), amiről kiderült, h kamu, de napokig lelkibeteg volt mindenki. a másik meg egyszerűen mindenkit folyton kioktatott meg iszonyú idétlen sztorikkal jött, aztán rájöttünk, h hazugság minden. ezért jók a zárt fórumok. :)

vivi: én azért valszin, tartanám magamat. meg fog vele áron barátkozni!

KépKépKép
dongó
 
 


mamacka, vivinek 3 gyereke van már nem? most várja a 4.et.
vagy én kavarom?

KépKépKép
dongó
 
 


Egy ismerősöm blogjában lévő bejegyzés

H1N1 elkaptuk

Ez a kép volt mint illusztráció

Kép

Akkorát röhögtem! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem ez senkit nem rémít meg...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


csak nem littlepapa blogja?

KépKépKép
dongó
 
 


Nekem is úgy rémlett, de változtatott a vonalzón?

Csak túl korán sem jó zárni :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


De
Ismered?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Hát a torokfájást sikerült elmulasztani, de helyette lett orrfolyás és köhögés, az a szerencse, hogy nincs lázam.
Mamacka tényleg durva a skizo csaj!
Az a baj, hogy akinek ilyen baja van, nem is veszi észre, hogy az ilyen tetteivel, milyen fájdalmat okoz másoknak.
Sajnos ezt kivédeni sem lehet, ide is bárki regisztrálhat.

Most megyek próbálok pihenni.

Jó éjt.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


a kriszti volt évfolyamtársam volt, a férjével is együtt jártunk egyetemre, szoktam őket mindig olvasni. főleg mert a gyerkőceink is egyidősek. :) meg van más közös ismerősünk is.

KépKépKép
dongó
 
 


Kriszta férjemnek előző nagy szerelme volt! :)


Hála Istennek kidobta Ádámomat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így jöhettem jó pár év múlva én a képbe! :)

Mi is nagyjából együtt voltunk babások. Még az elsőt várva futottunk össze egy gyógyszertárban.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok! Itt vagyok ismér - jó sokat írtatok megint, próbálok visszaolvasni.... :wink:

Hü, az szörnyü amit irtatok arról a csajról, aki álneveken ír, kitalál dolgokat stb. Ugyanakkor szomorú is hogy vannak ilyen emberek :x

Kép
anicca
 
 


mamacka, küldtem privit! milyen kicsi a világ, nem? főleg a virtuális :)

KépKépKép
dongó
 
 


Na, nem is gondoltam hogy ilyen ügyes leszek. Már be is hoztam a lemaradásomat.
Hű, Szilvi! Gratula! Egy újabb fiú, azaz 10-ből 9 fiú.
Ajjaj, azt hiszem jobb lesz ha én is felkészülök rá. :D
Fotókészíttetéshez nem tudok érdemben hozzászólni, "vessetek követ rám", én nem adnék érte pénzt. Van jó gépünk, azt hiszem tehetségünk is hozzá.... De persze a képek nagyon szépek, amiket felraktatok/linkeltetek.
Anicca! Örülök, hogy neked is bejöttek a ruhák.
Na jó éjt mindenkinek!

Kép
aniko20
 
 


Sziasztok! Igen-igen! Négyeskét várom, és fogalmam nincs, hogy mitől tűnt el a vonalzóm! Pedig semmit se nyúltam hozzá! Megpróbálom elővarázsolni...
Vendég
 


Mamacka!
A borsos árat a Nagy Hajnis képekre értettem, bár azok tényleg nagyon profik. A másik háromból a 12 ezres tényleg nem drága.
Gratulálok a gyerkőceidhez! Szépek vagytok!
Hogy bírod, hogy a férjedet csak hétvégente látod? Én nem bírnám ki...

Szabccsi!
Jobbulást!

Vivi!
Remélem fiad megbarátkozik a névvel! Szerintem sem jó, ha ő akar nevet választani a tesónak, főleg, ha az meg Nektek nem tetszik.
Ktouch ötlete tetszik, szerintem is próbáljátok valahogy megszeretteni vele ezt a nevet! Szerintem a Viktor nagyon szép név. Nekünk ha lány lenne a gyerkőc, Viktóriának hívnák, nekem az is nagyon tetszik. Fiú nevünk még mindig nincs. Várunk az utónévkönyvre, hogy csemegézhessünk...

Detty!
Holnap megpróbálok válaszolni! Mindig csak kutyafuttában ülök a gép elé, bocsi!

Szép estét, jó éjt mindenkinek! :)

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Na megvan, de így olyan béna, hogy nem azt írja, hány éves, hós, hanem hogy hány hó múlva lesz egy évvel öregebb....
Pffff na mindegy.
Egyébként nem akarunk engedni, mert akkor mi van, ha a huga is kitalál valamit, hogy de ne Botond, hanem mittudomén mi legyen, szoval nem... csak félek, nehogy emiatt legyen valami ellenszenv...
nem baj, majd addig csak megbarátkozik!
Na mentem, jó éjt mindenkinek!!!
Vendég
 


mamacka
csodaszép poci :)
és elbűvölőek a fiúk!
úúúú ez a skizó csaj durva... kicsit ilyesztő

dongó
melyik ovi?

Kép
yilonne
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni, hátha tudtok valami okosat.
Olyan problémám van, hogy pisilés közben, illetve utána nagyon fáj, húzódik a jobb oldalam, egészen fent, majdnem a bordám alatt. Ez főleg olyankor, ha kevés a vizelet mennyisége.
Aztán kicsit lefekszem, vagy leülök, 2 perc és elmúlik. Mi lehet ez szerintetek? Nem olyan, mikor felfázik az ember, és csíp, vagy fáj, hanem inkább mint amikor beszorul a levegő, vagy futás után húzódik.

Kép
aniko20
 
 


jó reggelt, most idulunk nemsoká védőnőhöz, kisfiam kétéves státuszára meg a én vizsgálatomra. kiváncsi vok mi lesz

leírjátok nekem a krumplidiétát meg a rizst is, mikor mennyit kell enni?????

Kép

Kép
andrea001
 
 


Sziasztok!

A fiú-lány támához csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy az én 4 és fél éves kisfiam egy angyal, ellenben az ikertesóm ugyanennyi idős kislánya egy igazi kis boszorka, erőszakos, hisztis, borzasztóan nehéz eset 3 rossz fiúval felér !!!!
Szóval semmit nem jelent az hogy fiad vagy lányod van, a habitusuk a lényeg, lányokkal is lehet nagyon nehéz, fiúkkal meg könnyű. A másik példa, hogy férjem lánytestvérének 2 lánya van, de olyan különbözőek / külsőre is! / minhta nem is egy szülőktől származnának, az egyik egy kis csöndes angyalka, a másik pedig egy folyton kavaró, verekedős kiabálós rohangálós rosszaság. Szóval ki tudja a fiunk vagy lányunk milyen géneket örököl, mert ez határozza meg, és nem pedig a nemük azt hogy könnyű vagy nehéz esetek lesznek-e!
Persze ettől független az hogy így is úgy is nagyon szeretjük őket.
:D

Anikó!

Egyetértek, a képek gyönyörűek de én sem adnék ki pénzt értük, mivel van tök jó fényképezőgépünk amivel tuti képeket csináluk a gyerekekről és ez nekünk elég is.

Megmondom őszintén hogy én nem szeretem olvasgatni a skizós, meg beteg gyerekes történeteket, éppen eléggé parázunk terhesen mindentől, nem akarom még továb stresszelni magam, úgyhogy ha nem haragszotok ezeken átlépek, és csak azt olvasgatom hogy éppen mi történik veletek mert engem ez érdekel végülis ez a topik lényege! :wink:
csézjang
 
 


Hurrá! Megvan az afp-m! 0,97 lett a MOM értéke!

Kép
aniko20
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek el tegnap este feküdtem és baromi nagy fájdalmat éreztem a melleimben és pici folt lett a pizsimen.
Azt hiszem beindult az előtejem.
Az elsővel csak 24.héten volt ilyen.

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok!

Nahát Heni, ez igen!!! :D

Andrea, nekem nem mondták, mennyit kell enni, szerintem amennyit akarsz és tudsz, ha megéhezel, azzal lakjál jól, ennyi.

Én ma megkíséreltem, hogy a beutalómmal kiálljam a sort a laborban az AFP-re, de elkéstem volna a melóból, nagyon sokan voltak. Holnap odamegyek nyolcra....

Kép

Kép
ktouch
 
 


Velem is ez történt, hogy egyik nap úgy elkezdett fájni a mellem hogy azt hittem éjjel besz@rok, aztán reggel láttam hogy olyan sárga pöttyös lett a cicim, szóval már kezd a tejcsi dolgozni. :)
Jó korán mert kisfiammal nekem is csak a terhesség végén volt ilyen!
Csajok, úgy izgulok mert holnapután megtudom az AFP eredményét, és akkor lesz genetikai uh, megtudom /talán/ a nemét! :D

Anikó!

Gratula az AFP-hez, remélem holnapután nekem is ilyen jó lesz mint neked! :wink:
mikor lesz genetikaid? vagy már volt? és mi lesz a neme? Bocs de már nem tudom követni, kivel mi van....olyan sokan vagyunk :oops:
csézjang
 
 


Fotókészíttetéshez nem tudok érdemben hozzászólni, "vessetek követ rám", én nem adnék érte pénzt. Van jó gépünk, azt hiszem tehetségünk is hozzá....


Ez a legjobb megoldás az biztos! :)
Nekünk sem hiszem, hogy futná rá, még a dokira sem biztos :lol: :lol: :lol: :lol: de azért nem árt ismerni nem? No meg esetleg ötletmerítésnek sem rossz! :)

Megmondom őszintén hogy én nem szeretem olvasgatni a skizós, meg beteg gyerekes történeteket,

Úgy gondoltam nem árt ha tudtok róla, így fel lehet rá készülni! Illetve ennek függvényében tesztek fel magatokról képet. Ez részemről jó szándék volt, szerintem sokan örültek, hogy megosztottam az információt. Ezen a területen szerintem nem jó struccpolitikát folytatni. De persze nyugodtan ugord át.

Beteg gyerekről nem tettem fel képet! Az ikrek nem betegek, hanem ikertranzfúzió miatt lett köztük ekkora méretbeli különbség.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anikó! Gratula a jó eredményhez!

Csezjáng: Én is izgulok, nekem is ugyanúgy holnapután genetikai uh! Remélem minden a legnagyobb rendben és persze örülnék ha a neme is kiderülne :wink:

Hü, teszvesz-en rálicitáltam egy tökjó kismamanadrágra és -szoknyára és megnyertem! Most már tényleg jó a kismamás ruhatáram úgy gondolom 8) . Meg kaptam egy barátnömtöl két kismamanadrágot, amik még egy kicsit nagyok rám de szerintem (sajnos) terhesség vege felé jók lehetnek. Szóval vannak tartaléknadrágok is :lol:

Kép
anicca
 
 


20100310
Hogy szólítsunk?
Nem írod be az aláírásba a rendes neved? Így olyan nehéz ezt a számot nem tudom megjegyezni! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Cicitémához ... én még szoptatok de most kezd nagyon kellemetlen lenni... Úgy fáj mindkettő mintha kalapáccsal összeverték volna, és a tej állaga is szemmel láthatólag változik. Kíváncsi leszek, hogy kisebbik fiam is lesz-e olyan kitartó mint a bátyusa. :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


leírjátok nekem a krumplidiétát meg a rizst is, mikor mennyit kell enni?????


Andrea
A krumplidiéta:
Egy kiló krumplit megfőzöl só nélkül. Egész nap azt eszed, vizet nyugodtan lehet inni, sőt kell is. Esetleg még nyers kigyóuborkát majszolhatsz hozzá (az is vízhajtó hatású).

A rizsdiétát nem ismerem, de gondolom az is hasonló... só nélkül kell megfőzni. Bár az nem lesz nagyon takony ha nem pirítjuk meg olajon?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Igen, mindenképpen só nélkül kell!!! Ha jó a rizs, hoszúszemű pl, nem lesz olyaan :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Vivi
És mi lesz a kicsi másik neve? Látom a többieknek két nevük van! Vagy a Botond még másodiknak sem jöhet számításba?
Miért ennyire Botondos? Tőletek hallotta, vagy az egyik kis barátja Botond?
Az is lehet, hogy titkon így tiltakozik, illetve előre féltékenykedik.... bár ő már elég nagy.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ktouch
És olajon kell pirítani?

Dongó
Írtam pü-t.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Heni! Csézjang!
Gratula a tejcisedéshez! Ez normális ilyenkor? Gondolom többedik gyereknél már korábban jelentkezik.

Anikó!
Neked gratula az AFP-hez! Nekem is vannak hasonló tüneteim pisilésnél. Csak nekem annyira nem fáj, azért érzem. És inkább a has alsó részénél olyan feszítő érzés, a hólyag környékén, mintha szét akarna feszülni. De fogalmam sincs, mitől lehet. Jó lenne, ha valaki tapasztalt meg tudná írni!

Borzalmas itt az idő, tegnap este óta folyamatosan szakad az eső, be van borulva. :( Felétek is ilyen?

Szebb, napsütéses napot!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


dizzy
Ilyen nekem is van, szerintem csak arról van szó, hogy a hólyag addig feszítette és ahogy a hólyag ürül ez egy ilyen megkönnyebbülő fájdalom.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Köszi Mamacka! Én is hasonlóra gondoltam, remélem tényleg csak ennyiről van szó!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Köszönöm szépen a gratulációt, és mindenkinek szurkolok, aki a napokban várja az afp eredményt. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt!
Csézjang! Most csütörtökön megyek uh-ra, meg kellett várnom az afp eredményt. Már nagyon kíváncsi vagyok, a nemére is, én nagyon lányt szeretnék, de látom, hogy ez a március fiús hónap lesz. :shock:
Mamacka! Igen, arra nagyon jók ezek a képek, hogy az ember ihletet kapjon, beállításokat "lopjon" belőlük.
Dizzy! Nekem eleinte volt olyan alhasi fájdalmam pisilés közben, mint amit te írtál, azt mondták rá, hogy ez ilyenkor természetes, mert nem tud rendesen ürülni és megtelni a hólyag. Na de nekem az oldalam fáj! Most kérdeztem meg a védőnőt, holnap vinnem kell vizeletet (remélem nem a vesémmel van vmi, bár hátul nem fáj).
Nálunk itt a Dél-Alföldön tegnap is volt egy kis napsütés az eső mellett, ma is kiderül néha, és most nem is esett még.
Cicifájdalommal kapcsolatban: nekem az első néhány hétben fájt nagyon, alig tudtam tőle aludni, melltartó nélkül nem is bírtam.
Most meg néha úgy elkezd viszketni a mellbimbóm... :?
Minden torokfájósnak és beteg gyerkőcösöknek jobbulást! A torokfájás az iszonyú tud lenni, engem is megijesztett már néhányszor reggel, de aztán elmúlt.
Ja, képzeljétek, szombaton disznótorban :x voltunk, és akkorát estem a zsíros padlón,...szerencsére csak térdre. De a többiek jobban megijedtek,mint én.
Na és a mocorgásról: Én már szinte határozott rugásokat érzek, és elég sűrűn. És a párom is érzi, kívülről. :D :D :D

Kép
aniko20
 
 


Cicifájdalomról: Nekem az elején voltak nagyon érzékenyek a cicijeim, és most megint mintha hirtelen nöttek volna nagyon, és viszkednek néha. Mellbimbóim is nagyon érzékenyek lettek megint...

Mocorgás: Én még mindig nem érzem határozott mozgásokat, rúgásokat - már több mint egy hete "csak" kis mozgásokat és ritkán... Néha aggódom is, ha egy nap nem érzek semmit...De hát még nagyon picike.

Pesten is szörnyü esös idö van, de hát itt az ösz, ez van. Különben imádom az öszt, csak hát nem a legjobb ez a sok esö...Mindegy, eddig gyönyörü idö volt végig, nincs okunk panaszra :wink: Finnországban simán összel egy hónapon keresztül ilyen az idö :lol:

Kép
anicca
 
 


Szerintem simán lehet egy kevés olajon pirítani, annyit felszív :)
Nekem néha nagyobb dolgomnál erőlködéskor szokott kicsit fájni az egyik oldalamon.....de ezt velejárónak tartom...

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!

Élek és virulok :lol:

Remélem a betegeskedők jobban vannak...

Honey,
nekem is fiam van és egy angyal...ne törődj az okoskodásokkal...

Végre ennyi jó eredmény...Hurrá!!!

Mamacka,
ez az egész, ami veletek történt (kórház)...na meg ez a leány...nem semmi, nem is tudok rá mit mondani...BETEG!!! az tuti...

Lehet tényleg fiús topic leszünk :lol: :lol: :lol:

Én tegnap a barátnőmtől kaptam kölcsön néhány kismamaruhát...nagyon örültem :lol: nyáron egyszerűbb volt a dolog...

Nekem nagyon bejön ez az esős idő...bennt gubbasztunk és diót pucolunk...rengeteg van, karácsonyig biztosan kitart :wink:

Jók legyetek!
danyuci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: