Új privát üzeneted érkezett!

Elfuserált egy nap ez, a brokkoli sikerét leszámítva. Mondjuk fura, h mostanság csak kb. 110-130akat eszik meg és utána kér cicit, mert előtte 1 hétig megevett 160-170eket a főzelékekből. Na nem azért mondom mert baj, nem akarom erőltetni, így is örülök neki, h Marci legalább nem olyan válogatós, mint én. Csak nem értem, h mitől van ez. Bár a maiban az is benne lehet, h elég kómás napunk van.
Apáját 1 hete már csak percekre látja kómásan, mert este - nem hiszitek, de így van - addig nem alszik el, amíg apa haza nem ér, őt várja, megkapja a puszit, ölelgetést, aztán 2 perc múlva alszik.
Na szal kómás egy nap a mai. A lakást még ki sem takarítottam, de még csak hozzá sem kezdtem. Nekem ebéd még sehol. Marci alszik. Szalmák vagyunk, apa Abádszalókon céges pofaviziten :? Ha Marci felkel, gyorsan kiverem a húst, panér azt csá. Megyünk a napsütésbe sétitzni (ha csak nem aludja át az egész délutánt, 13:00 óta alszik).
Holnap reggel majd megpróbálom behozni a mai lemaradást :?

Kaandi - slég sok volt a brokkoli, bár a krumpli ennek is elnyomta kissé az ízét. pedig 60% brokkoli-40% krumpli arányban kevertem. Mindegy, ízlett neki. És köszi a hszt.

Kangu - én is azt hallottam, h csak a láz ideje alatt fertőz és tényleg fura amit mondasz, h vajon igaz éehet-e?

Na megyek tovább vaterázni, elvesztettem egy jó kis overallos aukciót, mert nem voltam eléggé résen, pedig itt gubbasztok egész nap :(

Szép7végét mindenkinek
(és annyira f.s.k az iccakától egyedül :!: )

KépKép
hugic
 
 


Hugic: pitty-pitty - Önnek egy új privát üzenete érkezett!!
Remélem, még ma elolvasod... :?

ladmon
 
 


Sziasztok!

Marcibogyesznak boldogságos 8. hófordulót kívánunk! :lol:

Reggel voltam fodrásznál, aztán mentünk dédipapázni! Bebe először picit megijedt a déditől, biztos a mély hangjától, kellett egy fél óra, hogy megbarátkozzon, utána már oda is mászott hozzá! :D

Julcsi, én a Corába vettem a humana joghurtot!

Gerendai Zsu, köszi az oltásos infót, ezek után is maradok a nemnél!
Várjuk a talis képeket nagyon! :wink:

Marci frizurája nagyon aranyos! :D

Nila, a Corába vettem a joghurtot, a dobozon már 6 hós kortól ajánlják, de én még csak most mertem adni!
Nagyon édi lehetett ahogy Bazsi gurgulázva nevetett! :lol:
Sajnálom, hogy Apa ma is estig dolgozik! :(

Kreiszi, de jó hogy Alexapu le tud menni veletek a sulis héten! :D

Verus, nagyon sajnálom Vincit, felháborító, hogy a házidoki meg se nézte rendesen Vincit! :( Jobbulást Vincinek és Neked is! +++++++++++++++++++

Millye, sajnálom az éjszakai keléseket! :( Nálunk is volt egy kelés 11-kor, de nem sírva ébredt Bebe, hanem tök jókedvűen, csak kipattantak a szemei, fél óra múlva vissza is aludt, de megint korán keltünk, már reggel 6kor! :?

Kangu, én is úgy hallottam, hogy a láz alatt fertőz! :roll:

Hugic, sajnálom, hogy Apa nincs otthon! Ne aggódj, minden ok lesz éjszaka, én is voltam már egyedül Bebével egyszer, és minden ok volt! :D
zsu83
 
 

 
 

hugic:felétek süt a nap? :shock: nálunk esik....
tényleg ne aggódj,minden okés lesz este.aranyos a fiad,hogy mindig várja az apját...gondolom ezért félsz az éjjeltől!gondolok Rátok majd!

zsu:Bebe nem harapta meg a dédit?

millye:azért nem panaszkodom...igaz sokat vagyunk egyedül,de melózni kell valakinek,és Bazsi nagyon jó baba,de azért így is elfáradok estére...ezért jól jön a szerdai tánc,mert kikapcsol :lol: bár ma fiam is nyűgi kicsit,de majd csak este lesz és hazaér apa legalább fürcsire...remélem :oops:
most fogok porszívózni,Bazsi tuti ordítani fog.
anyóshoz nem mentünk,mert ott van Kircsia és nem szeretem őket egy helyen,mert Kircsi kiszámíthatatlan és féltékeny..talán anyósék benéznek mostanában!
Andris akkor már halad a hozzátápival,érdekes,hogy tényleg ahány baba,annyiféle!én is sütőtököt adtam ma Bazsinak,cukkinival,krumplival meg husival

megyek is mert sosem porszívózok ki!

Kép
nilabali
 
 


Ladmon: "önnek egy nem olvasott privát üzenete van" :)
Ééééssss nagyon köszi :)

KépKép
hugic
 
 


nekem kihaltas a kövirózsám, de vana szomszédnak, kunyizok tőle, eszembe jutott már, hogy esetlge az jó lenne, de nemigen merek a folyxós fülecskébe cseppenteni semmit.....:( lenne valami haszna?
Na meg most hogy antibacizunk a homeó már szart se ér:(

elvileg egy betegség addig fertőz, amíg tarta láz, na meg utána mikor kihögögi, meg prüszköli az ember(szerintem)

humanas cuccok a gyerekkosar.hu-n olcsóbbak, mint bárhol máshol, igaz a kiszállításért kell fieztni, de még így is olcsóbban jön ki, ha több dolgot rendel az ember...én most rendeltem egy valag kajcsit! És minden van!!!!!!!!Kifejezetten Humanas cikkeket árulnak, az összes létezőt!


na megyek, ennyi volt a mai szabi :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye:előbb elfelejtettem,hogy Bazsi felébredt persze negyed4-kor,de előbb nekiálltam porszívózni és betettem az ágyába,mire végeztem elaludt....már fél óra is sokat számít!

csajok,nem tudom,hogy használ-e még valaki BEBA tápot,de most kettőt fizet hármat kap van belőle a teszkóban!

lkverus:adnál valami linket a humana cuccosról?


óóóóóóóó,fiam sikít!

Kép
nilabali
 
 


Nila, nem a dédi kimaradt a harapós buliból, na szép is lett volna, ha megharapja! :shock: :D
zsu83
 
 


zsu:akkor jó!legalább nem válogatás nélkül harap Bebe!csinálja még?

Kép
nilabali
 
 


mi mostanában bebázunk, úgy kb 2 hete már alig alig szopizik, ill éjjel, hajnalban, meg napközben rátöltésként :lol: :lol: előfordul, de már nem jön össze annyi amennyi kellene,ezért váltottam.
köszi az infót nila!

képzeljétek voltunk kint csapatostul a játszótéren (elif ltp), olyan klassz volt, még csúszdázott is a bébi, persze fekve, de annyira nevetett úgy tetszett neki, persze fényképező nyema. :cry: .. ó de barom vagyok telcsi nálam volt...........na mindegy olyan gyorsan találta ki apa a csúzdát..........elfelejtettem.

hugic, veled vagyok mindenképp, én baromira utálok éjjel egyedül lenni, még nem is nagyon voltam, de befosnék az biztos...........tök ciki :cry: :lol:
jól van akkor ügyesen megette a brokkolit is és ízlett is neki, szuper!

az én fiam komolyan mondom,h leüvölti a porszívót, rendesen veszekszik vele, jön utánunk és mondja neki a magáét!

na túl vagyunk a túró evészeten ( millye, mivel már fent írtam a szopi dolgot, ezért már nem nagyon jut eszembe, ráadásul már a főzibe is baromi rég,talán júniusban tettem bele neki utoljára.....azért KÖSZI), körte és egy kis banán mix lett belőle, bevágta, nekem is ízlett a maradék!
:lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


kaandi:szivesen!5900ért adnak 3-at és van banános meg jóéjt,vaniliás,és aktiv,és bifiduszos is!örülök,hogy ízlett a túró!és tessék gépet hordani magadnál,olyan ritkán hozol Botiról!

hugic:mi újság felétek?

Kép
nilabali
 
 


na,apa ma sem ért haza fürcsire :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nilabali
 
 


sajnálom nila! ennyit dolgozni :cry: :cry:

Kép
kaandi
 
 


kaandi:kösz!holnap vasárnap,legalább egy nap...

Kép
nilabali
 
 


Nila, azóta nem csinálta, és remélem, hogy már nem is fogja! :?
Sajnálom, hogy Apa nem ért haza fürcsire! :(

Kaandi, örülök, hogy Ti is játszótereztetek :D , máskor tessék gépet vinni! :wink:
zsu83
 
 


Sziasztok!

Na csak ideértem én is, és hozok egy pár képet a minitaliról Zsuzsival és Lénával. Nagyon köszönöm még egyszer, hogy eljöttetek Zsuzsi, és tényleg nagyon jó a bodzaszörp :wink: :wink: !!

Olyan hamar eltelt a nap, és olyan jó volt nézni, ahogy a gyerkőcik már figyelnek egymásra. Marcika kicsit "megbandázta" Lénácskát, magyarul dugta oda a fejét, ahogy velünk szokott piszézni :lol: Szegény Léna mondjuk nem élvezte annyira ezt a "férfias" lerohanást!

Stelly: gondoltam, hogy nem tudtok jönni, na majd legközelebb összehozzuk ám.

LKVerus: jövő hétre elég ramaty időt mondanak, szerintem halasszuk el az állatkertet, hátha utána héten jobb idő lesz.

Álldogáló és már egyre ritkábban boruló Bogyesznek nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!

Tegnap valamiért megint horroréjszakánk volt, sokat nem aludtam, úgyhogy megyek is.

Na néhány képet azért teszek ám nektek :wink: :wink:

Léna hamizik, Marci asszisztál
Kép
Kölcsönmarci
Kép
Megszeretgetem Lénát ...
Kép
Hinta
Kép
Palinta
Kép
Vigyorik
Kép
Szöszike
Kép

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


tényleg olyan hülye vagyok, mostanában már nincs állandóan a kezemben, nálatok nem csökkent a fotózás???

elszámoltam kb.3-4 msp.ig addig állt magában aztán lehuppant, jó mi? olyan lassan exponál a gép,h mire katt addigra leül,mert hogy le akartam fotózni.........veszek már tényleg egy kamerát....
telcsivel már csináltam néhány videót, csak azok nem olyan jók azért, de majd megpróbálok tölteni Nektek! De hogy is van ez az egész youtube-s regi először aztán............?! :shock: :lol: :lol:

néztem a fogacskáit, hát durva a helyzet nálunk is,biztos ezért megy a harc és a szenvedés.....bal alsó 4-5 és uott fent uazok.,már ha jól látom, de azt hiszem igen.......az már összesen 8 lesz és csak az egyik oldal :shock: :lol: :lol: ,igen akkor így a jobbal összejön amire emlékeztem,h 1 éves kora körül lesz 10-12........( most 4 van kinn)

Kép
kaandi
 
 


zsufi, annyira édes kis szöszikéd van!! megzabálom!!!
jó lehetett a minitali!! Léna is kis cukorborsó, jól megerősödött ő is,ugye? Hiába, jó sokat eszik!! :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Hófordulós egyre ügyesebben álldogáló Marcibogyeszünk mindenkinek köszöni a köszöntéseket és ezt küldi hálából :D : http://www.youtube.com/watch?v=WHVh0yGedPw

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


vagány Marci új frizuja :D

Vinci remélem, már jobban van!!!

Millye, ááá csak pár kúszó növényt leültetett haverom, hogy takarja az első részt a bejáró mellett, nagyon picike, de olyan csúnya volt eddig.
Adri csak most kezdte szabályosan használni a járássegítőt, eddig a játékokkal foglalkozott rajta, de azokat is nagyon szerette :) én nagyon örülök neki, hogy megvettük, jó vásár volt.

Kangu, háááát nehéz elképzelni, hogy a köhögéssel nem tudsz fertőzni... de nemtom, nem értek hozzá. Remélem, hamar jobban leszel, gyerekek meg egészségesek maradnak!

Léna és Marci édesek :) az összebújós kép :) ilyenkor úgy bennem van, hogy vajon sok év múlva barátok lesznek-e a gyerekeink, és nézegetik-e szívesen az ilyen képeket majd :) mondjuk vicces lesz mondjuk húsz éves gyerekekkel 2009 februári babás fórumozni :lol: :lol: :lol:

Kaandi, reg, aztán upload :) van jobb felül egy sárga gomb, menni fog :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


a kis Andersen!! nagyon helyes,ahogy mesél!!

Kép
kaandi
 
 


stelly, köszi,holnap kipróbálom!

Kép
kaandi
 
 


Marcibogyeszt imádom!!!!!!!!! :D de édes :D
szánombánom, de ezekkel a hófordulós köszöntésekkel én nagyon figyelmetlen és gondatlan vagyok, ezért csak így utólag mondom :oops: hogy persze hogy nagyon-nagyon boldog nyolchónaposságot kívánunk neki mi is!
Jó volt ez az esti mese, nemsoká megyek is aludni :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsufi, sajnálom a rossz éjszakát, remélem a mai jó lesz!
Talis képek nagyon jók! Az összebújós kép nagyon cuki! És szöszke Marci, nagyon helyes! :D

Kaandi, ezek a fogacskák! :shock:

Nagyon édesen mesél Marci! :lol:
zsu83
 
 


De édes ez a nyolchónapos, amint beszélget Apájával, isten éltesse! (Léna is pont így mondja :D )

Eszter, jót vigyorogtam ezen, hogy még 20 év múlva is itt fogunk fórumozni, a kölykeink meg már összeházasodnak....

Zsufi, nagyon jók a képek, mindjárt én is hozok... Kép
Kép
Képne félj, Léna, vigyázok én rád!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jaj, hát tüdériek ezek a gyerkőcök, Léna és Marcik. Bogyesz ugyan úgy dumál, mint Alex.
kreiszi
 
 


Hugic milyen édes lehet Marci ahogy apát várja haza :D

Zsu83 jól tettétek, hogy egy kicsit dédiztetek! milyen lett a hajad? festés volt vagy vágás is? Remélem a mai éjszakánk jó lesz... :roll:

Nilabali Neked tánc nekem varrás ami kikapcsol :wink: bár jó lenne már elmenni sportolni (foci v. kondi) Hazaért apa fürcsire? Nálunk már nincs gond a porszívózással... csak átmeneti volt egyszer kétszer, hogy sírdogált, de amióta lebirkózta a porszívót azóta már nem fél tőle :D Remélem kibírta Bazsi estig alvás nélkül....

Lkverus nálunk bevált a kövirózsa... a lányom kicsinek fülfájós volt.... mondjuk amikor az öccse megszületett akor is fájt a füle és csepegtettem bele és másnapra rendben volt neki. :roll:

Kaandi értem... azt hittem, hogy még cicizik Boti és azért írtam a tejcit... de a gyümi is ugyanolyan jó. AZ jó, hogy Ízlett Botinak a túró! :D Nálunk nem annyira csökkent a fotózás.... na jó egy kicsit kevesebbet kattintgatok, de így is 6160 darab képnél tartok amióta megszületett a fiam :shock:

Zsufi74 nagyon édesek lettek a képek a minitaliról :D Marci szőke lesz?

Julcsi-79 nagyon édes dumaMarci :lol:

Stelly az embert olyan jó érzéssel tölti el amikor a környezetét szépítheti... gondolom most te is így vagy ezzel... :D

Gerendai Zsuzsi de édesek ezek a babák :D Látom Léna már babázik :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic: Jajj, nagyon édes Marci, hogy így hazavárja az apáját. (Sajna munkafronton nálunk i sáll a bál most apának, munkahelyváltás lesz az tutti, mert régi megszűnik, és a dolog még 6 hónapos külföldi tréninggel is elsülhet, aminek amúgy örülni kell mert utána egy hippiszuppi munka lenne végre saját szakterületén... ki tudja mi lesz itt...)

Talizós Marci és Léna ennivalóak! Komolyan mondom szerintem úgy hasonlítanak némely képen, hogy simán elmehetnének tesóknak! :D
Zsufi: na látom már a pulcsit :D, fura is volt szöszi manót látni a mi rucinkban. :lol:

Julcsi: nagyon édes Marci ahogy mesél... Szóval nálatok ő mondja az estimesét apának? :D Tegnap nálunk is párom altatta Efét elvileg a nagyágon, erre ő magam elaludt rendesen vagy 2 órára, Efe meg persze tök jól elvolt és semmit sem aludt... :D

Millye: én is ezzel vígasztalom magam, hogy minél később lesz hosszú hajunk, annál kevesebbet kell szenvedni a fodrászkodással. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Lulunak,Alexnak és yve Vilmosának boldog hófordulót!

Kép
nilabali
 
 


Marci és Léna imádnivalóak együtt...ennyi szépség együtt!milyen helyes Marci,ahogyan fogja Léna buksiját!

zsuzsi:látszik Lénán a házikoszt,olyan édesen kigömbölyödött és micsoda mosoly...nagyon boldognak néz ki!

milllye:sajna nem ért haza fürcsire....ébredt Andris éjjel?Bazsi tegnap nyomott még egy fél órásat 5körül,így megint volt nagy hancur este!

julcsi:Marcibogyesz édesen dumál!

mennem kell,Balázsaim hiányolnak! :lol:

Kép
nilabali
 
 


hugic:minden rendben volt éjjel?remélem igen és Marci el tudott aludni apa nélkül!

Kép
nilabali
 
 


Nila köszi!

De jó ilyen képekre kelni és nézegetni őket!Zsuzsi lányod kiköpött te..(szerintem)

Na találtam s.tököt..most fog vele 2x találkozni :roll: remélem nem landol a képembe...vettem is egy jó nagyot és a többi ment a fagyóba.
Igaz bébiételbe otthon ettünk tököt..az nem izlet,készültem 2kajával...

Elif mi apa szakterülete?

Tegnap nálunk hiszti nap volt aludtunk 2x1órát...gondolhatjátok milyen volt a napunk :? car :(

Néztétek a Csillag születiket?Hát én majd behalttam a hastáncos nénin,és a "kalapácsolós bácsin"..remélem jövő héten is lesz valami jó.

Lánykám egyre többet áll,amivel a frász kerülget mert bárhol képes felállni és egy kezezik vagányan...persze van esés bőven,pedig 2kapunk érte...
Banda alszik,engem ismét kitúrtak...Tőlem senki nem kérdezi hogy akarsz e még tovább aludni ..majd én el láttom a gyereket :cry: (na nem nyifogok)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy.megsütötted a tököt?mert szerintem úgy finomabb,mint főzve vagy párolva,sokkal édesebb!
szóval kitúrtak az ágyikódból?mit főzöl?voltatok kirándulni végül?
nálunk is pihiznek a fiúk,Bazsika alszik,apa tévézik..

Kép
nilabali
 
 


Millye, bizony jó dolog szépítgetni a kis otthonunkat, bár azlrt én messze nem vagyok olyan ügyi, mint te vagy Elif, nekem kell hozzá segítség :oops: de én képzelem el legalább, hogy milyen legyen :wink:

Elif, fél év külföldi tréning? huhhhh elhiszem, hogy utána királyság, na de addig :roll: ti meg itthon maradnátok Efével, vagy ti is irány külföld? és hol? nagyon messze?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek, de édesek együtt Marci és Léna! :lol:

Millye, festés is meg vágás is volt, nagyon gyorsan nő a hajam!
általában 5 hetente járok fodrászhoz!
Éjszaka hogy telt?

Elif, és Ti is mennétek Apával külföldre?

Zsancy, sajnálom a hisztis napot! :(
zsu83
 
 


Elif szerintem Efe így helyes :D mondd meg a férjednek, hogy szívesen lízingeljük :D

Nilabali hajnali egy órakor volt egy ébredés egyébként ma korábban kelt fel (9órakor) :D Nálatok minden rendben van? Apa dolgozik? :roll:

Zsancy én nem néztem a Csillag születik-et... jó volt? :roll:

Stelly szerintem már az is egy nagy dolog ha te kigondolod,, hogy mit szeretnél és más megvalósítja! :wink:

Zsu83 akkor csini lettél! :D Éjszaka hajnali egy órakor keltünk, de egyébként 9 óráig aludt... milyen rossz idő lett.... :? esik az eső, hideg van... mi befűtöttünk :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Nilabali: Alex köszöni szépen a köszöntést :D .

Boldog hófordulót kívánunk Lulunak és Vilmosnak!
kreiszi
 
 


Kreiszi boldog hófordulót a szép kékszemű Alexbabának! :D

Zsancy boldog hófordulót a szépséges Petrának!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: köszi!
kreiszi
 
 


Huhh, micsoda pangás! :shock: Legalább vissza tudtam olvasni... :wink:

Képzeljétek, jövő héten lesz a 30. szülinapom, és a legjobb barátnőm és a drága férjecském elhatározták, hogy meglepnek, és egyszer csak itt volt a barinőm az előszobámban az egész családjával. :D És egy saját sütésű szülinapi tortával! :D Nem sejtettem semmit (még akkor sem, mikor Isti muffint süttetett velem, gondoltam, megkívánta :lol: ), nagyon meglepődtem és még annál is jobban örültem! :D

Köszi a dícséreteket, Marcika azóta már egész másképp kezd dumálni. A bababa is megy még, de már inkább dajdajdaj és hasonlók, leginkább egész álló nap. :)

Ildi: Sok munkát van mostanában?

Hugic: Neked? Lábujjad? Cuki a (makjdnem) kopi Mancúrka!

Zsuzsi (kicsit lassú a reakcióidőm :oops: ): Mit ajánlottak az előadáson immunerősítésre? Mert at érvelésük helytállónak látszik, de volt e téren is javaslatuk? Gondolom a Gyerkőciknek más kell, mint nekünk.

Stelly, mi került a kis előkertetekbe?

Vinyó jobban van? Sajnálom szegénykét, biztosan a fülecskéje fájt napok óta... :(

Lulunak, Alexnek és Vilmosnak nagyon boldog hófordulót!!!!

Másra hirtelen nem emlékszem... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi-79 szerencsére most nincs annyi munkám amióta a főnök nem fizet rendesen meg pláne nem örülök neki ha munkát küld... de gondolom azért küld ritkán mert tudja hogy tartozik... :? Micsoda meglepetés neked! Boldog születésnapot! Képek nem készültek? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Én mindig elfelejtek valamit :oops: , Boldog Hófordulót kívánunk Lulunak, Alexnek és Vilmosnak! :D

Millye, nagyon rossz idő lett! :( Sajnos mi nem tudunk befűteni, nálunk 15.-én indul a fűtés! :roll:

Julcsi, de szép meglepetésed volt! :lol: Boldog Születésnapot kívánunk Neked! :lol:
zsu83
 
 


Nila és többiek köszönjük a hóköszöntéseket és mi is nagy puszát küldünk az összes ünnepeltnek!

Nila:A tököt föztem répával húsival de sajna nem lett valami laktató...igy kicsit bekavartunk ma az ebéddel.
Holnapi menü brokkoli+tészta+túró(annak mondott)remélem ez laktatóbb lesz.
NEm mentünk kirándulni mert nagyon esőre állt az idő,meg nem volt kedvünk.

Millye:Nekem tetszet a csillag születik voltak benne jók,de a "hülyéken" jókat lehet röhögni :wink:

MA lánykám ösz alvásigénye 2felvonásba 45perc volt,de ahhoz képest nagyon jól érezte magát.A legnagyobb szórakozás hogy feláll az ülögarniturán és elengedi magát és így hátra fele lehuppan...akkorákat kacagott.össze vissza fetrengett az ágyon,sikítozott ,kiabált.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Sziasztok!

Zsancy: én is láttam a csillag születik-et...nagyokat vigyorogtunk mi is, nekem a végén a reppelős pasas is nagyon tetszett:)

Léna és Marci nagyon édik, és tényleg elmehetnének tesóknak:)

Jó éjt, Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Lenne egy kérdésem: ti már vettetek gyerekülést az autóba, vagy még a bébihordozót használjátok.
Mesinek már annyira kilóg a lába, hogy tegnap vettünk gyerekülést, kipróbáltuk, mert menetközben dönthető, így olyan, mintha a hordozóban lenne, (bár még magától nem ül fel). Remélem jövő hétvégén jobban fogja viselni anyósékhoz a háromórás hazautazást, mert a hordozóban felét végig szokta ordítani:(..

Kép
Kép
andabella
 
 


Julcsi, Zsu, Zsancy: köszönjük!
Julcsi: előre is boldog szülinapot! Aranyosak, h így megleptek.
Millye: azóta sem rendezte a tartozását a főnököd :shock: , ezek szerint az sem ért semmit, h az anyukája is közbenjárt? Durva :twisted:
kreiszi
 
 


Lulunak, Alexovicsnak, és rég látott Vilmosunknak boldogboldog 8.-at!!!!!!!!

Julcsi, de szép meglepetés! Én is ábrándozom egy ilyen meglepiről, bár valószínűleg sosem lesz részem benne :(
Az immunerősítésre az Ökonet cégnek (merthogy ez az volt) nagyon jó gyerek-termékeik vannak. Amit ajánott a doki, az az Echinacea (bíbor kasvirág--van alkoholmentes változata, azt szopizza Léna, meg én is!), aztán a grapefruit mag csepp(ez nem keserű, azért jó babáknak), aztán még egy komplex gyógynövénykivonat kifejezetten kicsiknek, most, hogy náthás volt, napi 13 cseppentővel beszopizott, és az ezüst kolloid. Aztán nekem a C vitamin, napi4-5ezer milligramm, az átmegy a tejbe, meg sok probiotikum.(láttam nálatok Ökonetes szappant, van valami kapcsolatotok?)---ja, és még, amit az immunrendszer erősségéért tehetünk, az a szeretet! Mert akit szeretnek, az sokkal nehezebben betegszik meg,mint akinek szeretethiánya van. Érdekes, megfontolandó gondolatnak találtam ezt is!

Bogi, mikor jöttök haza? Mesélj!!!

Zsancy, elég merész Lulutól ez a hanyattdobás a kanapén! :shock: . Gondolom, mindig ott kell legyél mögötte!

Zsu, 15.-ig olyan hidegeket mondanak! Mi lesz veletek fűtés nélkül? Jól emlékszem, hogy nálatok volt tavaly, hogy nem volt fűtésetek?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


jó reggelt!

gjéti Olijának boldog hófordulót!gjéti merre jársz?(viccesen mondják a többiek néha,hogy biztosan görögországban maradtatok...ha olvasol minket,írhatnál pár sort magatokról!)

amy:hogy vagytok?téged szoktalak látni,hogy itt vagy...remélem jól vagytok!írj néha pár sort!

zsuzsi:köszi a hasznos infókat!én már tegnap este megijedtem,mert hirtelen hasmenésem lett és tiszta nátha lettem....most jobban vagyok,de a gyomrom nem valami jó,remélem nem a vírust szedtem össze valahol.

millye:nagyon durva,hogy a főnököd még mindig nem fizetett :shock:jól aludtatok?mi ma korán keltünk ,fél7-kor...akkor kel apa,és Bazsi felébred az ébresztőre....

julcsi:nagyon jó meglepit kaptál!én a 30.szülinapomra kaptam,rendes,hivatalos meglepetés bulit...Balázs elcsalt bicózni meg fagyizni,mikor hazajöttünk feldíszített lakás,lufik meg minden,hatalmas dél-afrika alakú torta és minden barátunk kiáltotta hogy meglepetés...nekem is álmom volt egy ilyen buli és apa meg a barátnőm teljesítették!

zsancy:Lulu nagyon vagány lehet,ahogy dobálja magát!

lkverus:jobban vagytok?

Kép
nilabali
 
 


Köszi csajok az éerdeklődéseket, jól vagyunk, Vinci újra a régi, vidám, dumás, kajás!!! :):) Fülecske még folydogál, láz nem volt egyáltalán, éjszakák újra átalvósak :) szóval minden szuper!!! Megyünk ma a fülészhez, hogy rákkukantson, kicsit bánom már, hogy antibacit adtam a csemetének, mert megijedtem, az igazság az, hogy a gyulladás már valszeg lement, és ami kifolyta az már a végtermék, ilyenkos már kár feleslegesen antibacizni, de majd legközelebb okosabb leszek...a lényeg, hogy már szinte nátha is alig van, és Vinci jó van, gyógyul!!!!!!!!!

Állatkert storno a héten, talána jövő héten jobb idő lesz!!!!!

Léna és Marcika nagyon édik!!!!


Hófordulósoknak puszikat küldünk!

fűtés nálunk sincs :( nem is lesz még...asszem megfagyunk:(

nah, tegnap végre eljutottam oda, hogy rakott kelt csináltam!!Isteni lett, meg almalevest, Vinci is ezekből evett, imádta!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 



Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?