Új privát üzeneted érkezett!

Bobó! Annyira fostalicska vagyok, hogy már a leptető sem érdekel, ha tehetném egész nap feküdnék :shock: , pluszban még icipici antiszoc is bejátszik.

Most ment az uram dolgozni a csibimmel megnézünk egy pár filmet, most épp vmi. természetfilmet tett be (ezt annyira nem komázom, de megnézem vele), ma már megtekintettem az Utolsó szamurájt (imádom).
Most megtekintem a konyhában a lebbencslevest (má megint, de a gyerek rendel) aztán bepunny mellé.

Később jössz.

Ja! Sziszkó: én is tartottam a töltött paprikától, pedig annyira egyszerű csak egyszer kell kipróbálni!! (Javaslom szerezz be egy Horváth Ilona szakácskönyvet, én a másodikat fogyasztom és imádom :))
anyabebi
 
 


Datolya
Azért csüt, mert mensi dátuma szerint akkor töltöm be a 41 hetet.
A vonalzós dátumom pedig az eddigi uh adatok alapján... Eddig többet kaptunk, most viszont -4hét...
pocok001
 
 


Sziasztok!

Na az én lábam nem vizes,viszont Donald kacsa elbújhat mögöttem....Belenéztem a tükörbe,és jelentem:kacsaszájú lettem :shock: Ez már a vég?

És kisebbik lánykám úgy nyomja néha a fejét,hogy tényleg csillagokat látok.

Kép
Kép
zanikó
 
 

 
 

Datolya!
Hát nem tom,lehet a kis házimunka tett jót,de elmúltak a görcseim! :roll: :lol: :lol:
Dicsit köszike! :)

Lányok!
Van valaki közületek aki Barátok közt vagy Jóban rosszban függő?
Én nem mindenáron,de ha épp ráérek megnézem.Amolyan félig függő vagyok.ha van ilyen! :oops: :wink:

Ma gyümi délutánt tartok.Már ettem egy almát,banánt és most szőlőt majszolok.Eddig.Szerintem későbbb ezt felváltja majd at édesség is! :P :P :oops: :oops: Bár mogyorós csoki n incs itthon,de chips van egy pár zacsival.De az nem is édesség! Akkor azt nyugodtan ehetek,nem? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bobó!
Milyen pizzát ettetek? :P :P Én régen éltem-haltam az ananászosért,de már meg nem bírnám enni.Általában tejfölös-foghagymás alapút szoktam rendelni bacon-nel,babbal,sonkával,brokkolival. :P :P :P :P :P :P
Nem hiszem,hogy megelőznélek!Ez a kis görcs at előbb,csak valami félreértés lehetett! :oops: :oops: :wink:

Anyabébi!
Utánanézek ennek a szakácskönyvnek,már máskor is dícsérted! :) :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szilveeaa írta:hellóka mindenkinek!

a tegnapi nap eredménye: 3-0 Szonja javára. 1. pelenkázóra sz@rás. 2. Melleim közé rókázás (szerencsére a golyóálló szoptatós melltartó szuperül megtartotta). 3. Anyja lesz@rása

Azóta résen vagyok. Ma reggel már félreugrottam... :lol:
Viszont cserébe éjféltől fél hatig aludt, utána szopi, majd fél kilencig megint... Ezért cserébe simán elviselem, hogy tojik rám...

Csibe!!!
Azt hittem csak mi vagyunk ilyen elvetemültek apával, hogy alternatív pizsipartyt tartottunk... már kétszer is... :oops: mondjuk én tiniszexnek hívom, de legalább valami...

Kép Kép Kép
Szonja jól adja elő... Milánnak csak a pisilés megy, de mivel fiú, azzal magasan vezet. A büfire pedig nagyon figyelek. Kép (elképzelem újra, ahogy a szopis melltartóra bukik...)

Pizsi-party, ez is több a semminél. Mostanában a szexhez ennél közelebb úgysem kerülök. Kép

Kép
Kép
vcsibe
 
 


ginuska írta:
Vcsibe, Szilveeaa, ezt nevezem csajok....szóval nálatok már pizsi-party is volt??? :shock: :shock: En, amikor Gina baba 10 napos volt,még azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány, nemhogy "ahhoz" legyen kedvem :roll: Még fájtam nagyon alul és még alternatív megoldásokhoz sem volt kedvem! Most a napokban már eszembe jutott a dolog, de még nem tortént meg......de ami késik, nem múlik :wink:
Csibe, ha szinte ures mellbol még tudtál 40 ml-t leszívni, akkor tényleg van szépen tejcid! :lol: En szopi után 30 ml-t tudtam ma lefejni, de szerintem a babóka egy alkalommal nem tobbet, mint 40 ml-t szopizik ki....de ez csak tipp....
Már meg akartam kérdezni toletek, hogy szerintetek kb. mennyi tejci kell naponta egy 2-3 hetes babának és hogy egy alkalommal vajon mennyit szopizhat ki?

Szilveeaa, neked a melleid még bírják a "strapát"? Enyémek még mindig K.O.-k :-(

Én már gyógyultam annyit alul, hogy főleg csak húzódik a seb, ahogy heged össze. Ez sem egy gyönyör, de már pozitív változás. És egyre kevesebbet vérzek is.
Az alternatív megoldás azért nem rossz. Amúgy én határozottam tudom, hogy lány vagyok, ha fiú lennék, nem lenne ilyen bajom... Kép De a szerencsére a libidóm nem sínylette meg a babát. Persze a legjobb, hogy a Tomi semmit sem erőltet, vagy akár célozgat rá. Max jól lesmárol. :D

Tejci, nagyon nehéz megmondani, hogy mennyi tej kell egy ilyen pici babának. Milánnak még napi szinten is változik az igénye. Tegnap este óránként kért enni (persze így nem is evett egyszerre olyan sokat), de éjszaka jól megtömi a pocakját és 4 órát alszik egyhuzamban. De ha elégedetten kiköpi a cicit és szinte kómába esik, akkor tutira jóllakott.

Az én cicijeim is rosszul viselik a strapát. Néha még a melltartó-betét is kényelmetlen, legjobb lenne pucéran hagyni. (ha egyedül vagyok itthon, néha megengedem magamnak ezt a "luxust")

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Lányok!
Most már az időjárás is októberi! Bár lehet, hogy a lehülés miatt nem akarnak ezek a babák kibújni a meleg vackukból? :roll: :wink:

Kicsikének jobbulást!

Vcsibe
Tejgyár :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, változóak a gyerekeim is...mint az időjárás :cry:

Monica
Gratulálok a barátnődnek!
5-ször kelni :evil:

Till
Átérzem a helyzetedet...nekem elég volt 33. hétig növeszteni a pocakomat...
A végén egyedül már felkelni se tudtam :oops: :cry:

Jovana
Nagyon édes Fédra baba! :lol:

Szilveeaa
Engem is cartak már le a törpök... a legjobb meg az volt, mikor Lucas saját magát pisilte szemközt... azt a döbbent pofát, amit vágott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (anyja meg kinevette :oops: )

Sziszkó
Nekem azt mondta a gyerekorvos itthon is és a kórházban is, hogy nem dszabad bántani a kukacot!
http://www.gyermeksebesz.hu/fityma_letapadas.php
Vendég
 


Andi!
Köszi a linket,mindjárt el is olvasom! :lol:
"a legjobb meg az volt, mikor Lucas saját magát pisilte szemközt... azt a döbbent pofát, amit vágott "
Ez mókás lehetett! Kép

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszkó29 írta:Édi!
És bárki,akinek kisfia van.Milyen tanácsot kaptatok kukihúzogatás ügyben?Védőnő vagy gyerekorvos mondott valamit :?: :?:
Azt is hallottam,hogy minden este fürdéskor kell nekik húzogatni,de van aki azt mondta,hogy egyáltalán nem kell hozzányúlni!Na így legyen okos egy kezdő kismami! :roll: :roll:

Én azt a tanácsot kaptam, hogy ha szépen pisil a baba (néhányszor már tartott bemutatót) akkor ilyen pici korban semmi dolgunk nincs. Ha lenne valami gyári gond, már most látszana. Majd csak valamikor később kell ezzel foglalkozni.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok,

megvagyok én is, csak vásárolni voltunk délelőtt, ebéd után meg punnyadtunk, takarítottunk, aztán itt volt a főbérlő meg ilyenek. Most meg megyünk mekizni :D hajrá fishmac menü vagy bigmac menü

Pusszantás, holnap reggel vagyok!
Vendég
 


Csibe!
Köszi Neked is a tanácsot! :) Remélem nálunk se lesz "gyári hiba"! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Hajrá Meki! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csibe
Mostanában a szexhez ennél közelebb úgysem kerülök. ".......

én már alig birok magammal....api csak hozzám ér és már libabőrös vgyok.úgy ráugranék....már nem vérzek nem fáj semmi se....eddig se fájt.....:))))))))))))
tehát akkor én se huzogassam Barni kukcát?????!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, szerintem inkább a párod kukacát húzogasd. :wink: (a doki hülyeséget beszél, lehet hogy most sértenéd meg)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hello lányok!

Megint fél napig nem volt internetünk :evil: Kétszer 12 percig várakoztam a T-Home-os "munkatársra", de egyszer se vették fel...tehát valószínűleg megint központi volt a hiba és ezren hívták őket...most jöttünk meg barátlátogatásból és legnagyobb örömömre van net...és nincs új baba???? :shock: :shock: :shock: Pedig most már tényleg hidegfront van (nálunk egész délelőtt szakadt az eső, majd kivirult és ragyogóan sütött a nap...).

A barátnőméknél voltunk, 7 hónapos a babájuk, egy tündérkirályfi :D Én is ilyet szeretnék...mármint természetre. Vigyorgós, eljátszik a járókában, énekelget, este 10-től reggel 8ig alszik (ma 9-ig!!!). Szóval megbeszéltem Kristóffal, hogy az ilyen pajtikra kell hasonlítani :wink:

Eszti, Zeuszkám egy 55 kg-os német dog :roll: Alapvetően mindenki sikítófrászt kap tőle, pedig a világ legborjúbb kutyája...

Meki kaja? Jaj, mindig valamivel felcsigázzátok a fantáziámat...Vajon mitől van, hogy a Meki annyira kívánóssá teszi a embert (a kismamát..)?

Szisz, tényleg én is arra gondoltam, hogy mi van, ha kifut egy autó elé...ő a "nagyfiam", nem éltem volna túl...De egy kis utcában lakunk, 25 db fekvőrendőrrel, hála istennek, nagyon nem tudnak száguldozni az autók.

Tilli - vérzés :? Még mindig erős? Ez az amnio vizsgálat szörnyen hangzik egyébként is :?

Pocok - kitartás...mondom én, aki még 38. héten sem vagyok...

Szép estét, megyünk pihenni, holnap CTG túra :roll:

Kép
kkia
 
 


KKIA:énis egy német dog mellett nőttem fel :) Velünk volt asszem vagy 14 évet, édes pofa volt, fajtájából adódóan valóban egy borjú :)
Az unokaöcsém rajta tanult lovagolni :mrgreen:
Sokat gondolok rá :)

Uramisten milyen szexistákkal vagyok körülvéve :oops: :lol: , még elrontotok :) apa örömére :)

Jövő héten (22 vagy 23) akarok szülni!!! Mindenki szorítson értem, az ember nem dolgozik és kezdődik a suliban az őszi szünet, nagyon jó kis időpont lenne!!!

Megyek fürcsizni, a gyerekkel megmosatom a hajam :mrgreen: (fodrász lesz) aztán elrakom magam holnapra.
CTG 11-kor, utána jövök.

Pussz
anyabebi
 
 


Engem kívánossá Sziszkó mogyis csokija tett(tényleg!!!!), na azóta minden nap ennem kell mióta ő egyszer megírta, mert.......nem bírom ki a csoki nélkül......

Datolya!
Az én drágaságom vmi ideget nyom, rajta fekszik. Sztem ezért nem javulok. Sétáltam, akkor jó volt, de amint leteszem a hátsóm......csillagokat látok. Meg most már nagyon lent is nyom vmit, mert meg se bírtam mozdulni az előbb. Remélem jön a cél felé

Sziszkó!
Ez a görcs hosszú ideig tartott? Több is volt vagy csak egy?Nekem egyszer volt egy erős, azóta kisebbek vannak néha napközben.

Nitácska!
Akkor otthon tényleg minden rendben :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sztercsikém!
Ne harizz a csoki miatt!Nem akartalak elrontani!Illetve hízlalni! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Amúgy én is rá vagyok kattanva a csokira! :oops: :oops: :wink:
Görcs:
Kb 10-15 percig tartott.Azóta nincs semmi! :roll: De ma 11-ig ne is legyen,mert egyedül vagyok itthon! :shock: :roll:

Anyóst ma az Isten küldte az almás sütijével!!!! :!: :!: :!:
Mikor megláttam rá is cuppantam! :P :P :wink: :wink:

Kkia,Anyabébi!
Holnapi CTG-hez drukkok mennek! :lol: :lol: :lol:

Kkia!
25 db fekvőrendőr egy kis utcában????? :roll: :roll: :roll: :roll:
Végül is,fő a biztonság! :lol: 8) :lol: :lol:

Nita!
Csak ismételni tudom Csibét!Inkább Apa kukacát húzogasd! :mrgreen: :mrgreen: Abból Neked se lehet bajod! :lol: :lol: :mrgreen:

Anyabébi!
Jövő héten még nem lesz 22-23.-a! :roll:
Ja,lehet Te már arra gondolsz,hogy mindjárt hétfő! :lol:

Vacsira kelkáposztafőzeléket ettem! :oops: Lehet nem kellett volna! :oops: :oops: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


:D Jelentem mehalunk Halász Judit mérgezésben. :D Egész délután óta ez megy. Megszereztük cd-n az összes Halász Juditot. Gyerekeknek tettszik, én meg nosztalgiázom. :lol:

till? :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok, itt vagyok már :P (vagy még? :roll: :lol: )

Köszönöm, hogy érdeklődtök, nagyon jól esik :P

Vérzés enyhébb. Dokival beszéltem: a vérzés akkor gáz, ha görcsökkel párosul: akkor a méhlepény válik le és azonnal kórház!
Nálam semmi fájás. úgyhogy tuti az ügyeletes manipulált, és a méhszáj vérzik :shock: :evil: Csak ilyenkor már minden parát okoz :oops:

tillidian
 
 


Mindjárt visszaolvasok...

tillidian
 
 


na mindenki alszik, szül, vagy csak simán offoltam? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziszkó!
Dehogy hari :wink: Akkor már rég megsértődnék, amilyen kajákat írtok néha, ezért kontrázok néha én is :wink: :wink: :wink:
Este is tudsz káposztafőzeléket enni? Nem semmi. Bár én a töltött káposztával vagyok így.....nyami!

Till????????Bizti jelzett volna, ha vmi lenne...

Jó is az a Halász Judit! Majd nekem is be kell szereznem belőle párat....de én még ráérek.

Ma kaptunk egy babyhordozót. Úgy örültem neki! Már csak a kocsi jöhetne le a sógi padlásáról.
Na meg a kiscsaj is kibújhatna.

Olyan édes volt a férjem. Az előbb hívott. Megtárgyalta a kollégájával, hogy bizti a pici nyomja az ideget, azért nem tudok menni,szóval nincs messze a szülés, kb 1 hét. Mindezt két pasi mondja! Nuku doktorival Kép Szeretjük az ilyet mi?????????

Adnom kell az én másik szerelmemnek enni, mert megint beszakad az ajtó. Jelezve, hogy éhes!!!! Aztán vmi film lesz...nem tudom milyen.........
Na meg vmi ennivalót is kell alkotnom magamnak!

Jó éjccakát Kép


Sztercsi


UI:Aztán reggelre várom a híreket!!!!!Baby esetleg...
Héha! Már csak 15 napom van???az fél hónap, 2 hét....
Vendég
 


till: hülye ügyeletes... :evil: :evil: :evil: A lényeg, hogy nincs komoly baj. :)

Megyek, mert Lara kért ( idézem ) tejbeglízst.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sztercsi, pusszantás! :P
Persze, hogy jelzek :wink: Égni fognak a vonalak!!! :D
(tudjátok, a fórumfüggőségem :oops: :lol: - foggalmam sincs, hogy bírom majd Nélkületek a kórházban :roll: -főleg, amíg nem szülök...)
Aludj jól! :P

(Forgófájás: állítólag ha megszültünk, elmúlik...enyém bal forgó fááááj :( )

Bobó,
a bokád is dagad, vagy inkább a lábfejed? :roll:

Sziszkó,
Tied is dagad? :shock: affene :oops:

Datolya, Drága,
köszi, fogínyem lelohadt! Bár érzékeny, de így már tudok szülni, asszem :roll:

Zanikó,
kacsaszájú? :shock: Ammeg mi? :roll:
(csak nem az, amit az uncsisógornőm emlegetett: falusi bölcsesség szerint ha kifordul a szájad, közel a szülés :shock: )

tillidian
 
 


Sziszkó,
most olvasom: görcsök??? Atyaég, Te is szülsz? :roll:
(Kit fogok én akkor hívogatni? :lol: )

tillidian
 
 


Lányok,
én már nem merek enni! 3 nap alatt még +1 kg, most 17-nél tartok :shock: (Lányom úgy döntött, odabent nő meg :shock: -bár ügyeletes doki tapintás után ennyit közült: "Négy kilósat ne várjon..."
Holnap lesz UH is, ha Sziszkó mégy egyben, dobom az eredményeket!

tillidian
 
 


Gnemoniról hír??? :roll:

tillidian
 
 


Vagyok, vagyok én is!

Till: A bokám is, nem kicsit... :( :( :(

Sziszkó: Én lenni Barátok közt "fan". :oops: :oops: :D :D

Pattogó: Én is kéjeeeeeekkkk tejbeglízst... :roll: :roll: :D :D

Nemrég értem haza, bent voltam Gabókánál a kórházban. Muszáj volt bemennem, mert holnap reggel viszik Pécsre kivizsgálásra, és nem tudom mikor láthatom legközelebb. :( :( Annyira édes volt. Jól bekajált (én etettem), utána folyamatosan beszélgetett velem, meg mosolygott!!! :D :D Közben meg a bátyám is jelentkezett, hogy odaértek szerencsésen. :D Anyum erre azt mondta, hogy mostmár nyugodtan szülhetek... :roll: :roll: :D :D De jó is lenne, mert ahogy néztem a dokibácsim ügyeletes ma. :D :D
bobóbaba
 
 


Till!
Nyugi,mi még egyben leszünk jó pár napig! :wink: :wink:
Úgyhogy várom a jelentkezésed! :wink: És jövök a csajokhoz a hírekkel! :lol: :lol: :lol:

Pattogó!
Halász Judit mérgezés??????Hi,hi,hi...... :mrgreen: :mrgreen:
Tejbeglízst kééééérek!!!!!!! :P :P :P :P :P

Sztercsi!
Még Te se híztál sokat,úgyhogy mogyi csoki,amikor csak megkívánod! :lol: :lol: :lol: :lol: Mondd meg férjednek is,hogy mi engedélyeztük Neked!És csakis a kislánya miatt,hogy Neki jó legyen! Kép

Ari lehetett a férjed! :wink: Hogy ilyeneket is megdumál két pasi,ki hinné?!! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Tényleg, Gnemoninak ki a hírhozója??? :roll: :roll: :roll: Jó lenne már valamit tudni róluk!!!
bobóbaba
 
 


Bobó!
Szííííjjjjjja! :lol: :lol: :lol: :lol:
Édes lehetett Gabó! :) Akkor már bizti jól van,ha eszik rendesen! :)
De miért kell átvinni másik kórházba?????? :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szijjjaaaaaaa Sziszkó! :lol: :lol: :lol:
Azért kell levinni Pécsre, mert csak ott van videós eeg készülék, amivel 24 órán keresztül folyamatosan meg tudják figyelni. Ez az epilepszia miatt kell. Csak jó kibasznak velük, mert mondja a sógornőm, hogy reggel 6-kor indulnak, és majd csak fél 10-re érnek oda ( 60km a távolság), , mert még 2 másik kórházba is kitérőt tesznek. :shock: :shock: :evil: :evil: Azért mindenesetre fasza, hogy ezt miért egy csecsemővel kell megcsinálni??? :evil: :evil: :evil: Hát ez a magyar egészségügy...
bobóbaba
 
 


Jesszus Bobó!
Szegény gyerkőc!!!!! :cry: :cry: :cry: Bizti nyűgös lesz a kis drága,mire odaérnek!
Hogy nem tudnak gyerkőcönként mentőt küldeni????És ezért fizetjük a TB-t!!!! Kép Szomorú!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Hát igen, sajna ez van. :( :( :(
Abban bízunk, hogy mivel imád kocsikázni, végigalussza az utat. :roll: :roll: :roll: Mert ha nem, akkor készüljenek a kocsiban utazók a legrosszabbakra... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobóbaba 2009.10.11 19:38-kor.
bobóbaba
 
 


És akkor pár napig ott is kell maradniuk????? :shock:

Találjátok ki mit iszok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Elárulom,mert úgyse találjátok ki: málnabort!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
De szigorúan csak egy decit!!!!Mikor a kórházban voltam,ott is mondták,hogy néha-néha egy picikét lehet inni,még jót is tesz! :wink:
Ja és ez házi készítésű! a párom csinálta a nyáron! :P :P :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Igen, bent kell maradniuk, csak azt nem tudni még, hogy meddig. Lehet hogy csak pár nap, de akár hetek is... :roll: :roll: :roll: :roll:

Málnabor??? :shock: :shock: :shock: Te aztán tudsz élni!!! :lol: :lol: Egészségedre!!! :D
bobóbaba
 
 


Milyen pizzát ettél délután???? Kérdeztem már,de bizti átsiklottál rajta! :wink: :lol:

Hát igen,tudok élni! :oops: :oops: :oops: Köszi! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Martin meg elkezdett csuklani! Bizti ízlik Neki is a málnabor! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nehogy alkeszt csináljak szegény gyerekből! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Gnemoni hírhozója Nita!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Ohhhh, bocsi... Tudtam, hogy valamire akartam reagálni. :oops: :oops: Magyarosat, csak erőspaprika nélkül, mert a múltkor elfelejtettünk szólni, hogy nekem nem kell rá, és háááááát eléggészar volt ( nem szeretem a nagyon csípőset). Süsünek éreztem magam utána. :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Ne haragudj, de mennem kell! Apa követel magának! :roll: :roll: :lol: :lol: Puszi

Ha már nem jönnék, akkor jó éjszakát!
bobóbaba
 
 


Én is lépek!!!!!!! Kép Bár engem senki nem követel magának!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szép álmokat Mindenkinek!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csak gyorsban Tillnek hátha még benéz ...( mert nem lettem jobb fej úgyhogy most nem olvasok vissza :oops: )

Till :)

Holnapra: drukkolok hogy ne kelljen a kórházban dekkolnod sokat ++++++
jöjjön Lencsi mostmáááár!
és ne vizsgálgasson semmiféle balfék ügyeletes ...

(Kilókon ne izgulj, ha ez vigasztal már lehagytalak 18+ :lol:, SOHA nem fogom leadni basszus)

Sziszkó :)

málnabor!!! jó neked! jöhetne!!
én már nem merek egy pohár bort sem meginni nehogy véletlenül elnyomja a fájásokat - nem mintha akarnának jönni
:lol:

Mindenkinek kitartás!!!!!!

R

Kép
zsrit
 
 


Tilli, mennek a drukkok holnapra!!!

Jelentem, egy nagy BigMac menü csúszott le a mekiben, jóóó volt! És kólával...! De kiscsajomnak már annyira nincs helye szerintem odabent, hogy nem nagyon ugrott ki a bőréből tőle...
Aztán sétálgattunk, volt valami fura fájás-érzésem, aztán semmi...aztán egyszer itthon is...aztán semmi :roll: ki érti ezt már?!

Minden esetre reggel még jövök, mert a kórházba csak fél 1-re kell mennem.

Sztercsi, Neked mikor lesz NST? Még nem voltál, nem?

Na jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Tejbeglizst ide!

Tilli, örülök, hogy az ínyed lelohadt! Drukkolok, hogy Lencsi induljon kifelé és csütörtökön már jöhessetek is haza!

Zsrit, kilók miatt ne aggódj! Három átvirrasztott hónap és mintha soha ott se lettek volna!

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok! :P

Zsrit,
drága vagy! :D Hát persze, hogy benézek!!! :wink: Köszi, átadom az üzit lustika pocaklakómnak :roll:

Eszti,
nagyon köszi!!! :P Neked is mennek ám a drukkok!!!!

Pocok,
hajrááááá!!!!!!!

(bár nálunk szerintem holnap még nem lesz történés...kedden pedig ne is legyen :roll: ...pedig nem vagyok ám babonás :roll: annyira :mrgreen: )
Jól bespájzoltam CD-kből, könyvekből, lesz mit becipelnia Apának :lol:

Csajszik, vigyázzatok Magatokra, Babákra és SZŰLLLYYYETEEEEEK!!! :D (Hívom ám majd Sziszkót, hogy ki hol tart! :wink: )

Anyucik, puszi Mindenkinek, szopiztassatok! (nekem még nincs előtejem se :roll: -azt hittem, lesz ilyenkorra...)

Reggel még talán beköszönök :P Megyek, mert még pakolnom kell, sziasztok! :P

tillidian
 
 


Anyabébi,
gyere, ugorj be egy laptetűért! :D Neked adom :wink:

tillidian
 
 


Till
Megy a drukk!!!

Lassan alig maradunk pocakosok :)

Ma is rengeteget pakoltunk, sőt a kórházi cuccosomat is ;) Bepakoltam 2 tábla plusz csokit ;)
Kispocak cuccai kimosva, kivasalva, szekrénykéjébe. Ágya felhúzva. Mire vár még a kisasszony?!

Huhogók?
pocok001
 
 


Kérek drukkokat.. Na nem szülni megyek. Báááár vagy ma éjjel, vagy max holnap délelőtt, vagy a jövő hét után. Apus jövő héten éjjszakás.. És vonat sincs hajnal fél 1-től fél 5-ig.. :( :( Adtam azért apusnak egy tizest, hátha elég lesz arra, hogy ha éjjel beindulna kiskrapek akkor talán egy taxis hazahozza ennyiért. De apa nélkül nem szülök... :shock: :roll: 8) Úgyhogy kéretik drukkolni, hogy akkor ha már idáig kibírta a fiatalúr odabennt akkor már még egy hetet maradjon a fenekén. :D

Akinek meg már itt az ideje az SZŰŰŰŰŰŰLLLLYÖN!! :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Basszus már ennyi az idő?? :shock: Jóóóóóéjjszakát! :D :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: