Új privát üzeneted érkezett!

szép napot lányok,anyukák és babák:-)

hát etna akkor még van egy kis idő mire megint kismami leszel...
ha megmaradnak az ikrek szerintem mi le is állunk a baba "gyártással" de ez még a jövő titka legyen minden rendben továbbra is és a többi majd kialakul.....
babaragacs???már meséltem hogy mióta megvolt a beülti többször is kaptam infúziót.magnéziumot és fehérjét...
most már csak magnéziumot ez izomlazító na ezt nevezem én babaragacsnak:-)

jaj vasikám remélem azért hamarosan minden rendben lesz és tudtok kezdeni még az idén...drukkolok

drága petrám igen azért a pici félelem mellett ott a nagy optimizusom is és bízom benne minden rendben lesz.
de nem csak a doki tanult én is:-)bár már tényleg majd frászt kapok ettől a sok fekvéstől de tudom jól nekem ez most a dolgom és nagyon oda kell figyelnem magamra...és mindenre hajlandó vagyok a siker érdekében!!

amúgy jól vagyunk minden rendben van...minden alkalommal mikor w.-re megyek megnyugszom mert tiszta a helyzet odalenn.
kicsit rosszul voltam este hányingerem volt.nem volt túl kellemes de vukk nem jött meggondolta magát:-)
meg puffadtam is kicsit.és naponta többször érzem a manóim dolgoznak mert érzem a méhtágítást...
bár utána néztem nincs min csodálkozni a héten olyan sok fejlődésen mennek keresztül hogy az valami csoda dolog..
már 2-6 mm közötti nagyságúak és ha minden igaz a picike szivük is elkezdett dobogni...és a többi csoda....
hihetetlen!!
ma későn kelltem fel de még mindig olyan lustának érzem magam.
és ha végre véget ér ez a nap holnap megyünk megint a dokihoz..már alig várom hogy láthassam a kis manóimat és remélem minden rendben lesz most is:-D
ha megint tudunk képet csinálni majd ismét felrakom...
most búcsúzom puszi mindenkinek....
bibócska
 
 


Kép Kép Kép Kép

új mályva színű rucink...sztem állati:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Etna én imádlak, és tudom, hogy igazad van, de én baromi türelmetlen vagyok. Utálok várni, főleg, ha nem tudom meddig!!!!!!!!

Laar nagyon édi a kis Míra. Szerintem is jó az új rucija.

Bibócska tutira rendben lesz minden, majd meglátod. Várjuk a beszámolót.

Grácus nem könnyű, az biztos, de eljön még a mi időnk, és a karunkban tarthatjuk a mi kis drágaságunkat!!!!!!!!

Nofi szerintem is nagyon jó tüneteid vannak!! A hőd merre???

Puszi mindenkinek
szilvi09
 
 

 
 

Szisztok csajok!

Jól vagyunk, szépen növünk. Gyorsan pár kép. Puszi mindenkinek

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok!

Etna.
Mi ugy neveljük ahány hónapos annak megfelelően. Viszont az vettem észre hogy mindent ugy csinál mintha rendes időre vagyis decemberben született volna. Egy éves volt amikor kijött az első foga, viszont akkor lett volna 9hónapos ha azt nézzük mikor kellett volna megszületnie, tehát pont időben jönnek a fogai. A fejlödésneuron is azt számitják hogy mikor született volna nem pedig azt mikor született. Szerintem nem kell aggódniuk Ákos tudja hogy mikor mit kell csinálnia, siettetni semmiképp nem szabad. Milyen nagy már istenem, már 7hónap eltelt azóta?! nagyon ügyes baba lesz belöle is. Puszi nekik!
Látom Boti nem nagyon hagy neked nyugtot, de szerintem inkább legyen eleven mint hogy csak feküdjön és beteg legyen!! Ami is nagyon szereti a sörös üveget, állandóan nyúl érte, még a végén azt hiszik alkesz a lányzó! :lol:
Puszi nektek!

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Tina.

Milyen nagyok vagytok már!!
Nagyon szép kisbaba Danika! Tejcsi van még, szépen szopizik??
Puszi

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Daniella
Nekem is szinte repülnek a napok mindig van mit csinálni, játszani is kell minden nap a lánnyal, sétáltatni mert nagyon igényli. Vannak a szomszédban 3 gyerek, azokat nagyon imádja, meg az unokatesókat is. Azért a napi teendők is megvannak mindig, meg a háztartás is, estére én is hulla vagyok. Nekünk már van 6 fogunk most jön a következő. Éjjel nem aludt rendesen, ha lekapcsoltam a tvt akkor elkezdett sirni, ezt már eljátszotta egyszer kétszer és mindig a fog volt a ludas. Remélem hamar túl esik rajta.
Nagyon szép Alexa és milyen nagy szemei vannak:)
Puszi nektek

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Nem akartam senkit megsíratni, nem volt szánékomban, bocsika érte. Azért tettem fel a képeket hogy lehessen látni a különbséget 1 év eltelte után.
Azt senki nem tudja mit érez az ember ilyen esetben amiben mi voltunk. akkor lehet ezt igazán átélni amikor benne vagyunk.Senkinek nem kívánom soha hogy megtudja mert nagyon borzasztó, még visszagondolni is rossz rá.
Itt a faluban vannak nagyon pletykás népek, és kaptunk sok rossz visszhangot, ilyeneket mondtak hogy: nem tud járni, nem lesz normális, azért nem hozzhatjuk haza mert annyira beteg, stb... el lehet képzelni pár dolgot még. Meg sokan azt mondták én tehetek róla mert nem jártam orvoshoz rendesen, holott fogadott orvosom volt és csak magánrendelésre jártam, szóval annyi hülyeséget hordtak össze, és hát nagyon fájt hogy ilyeneket hallottunk vissza. Sokan olyan tudatlanok hogy csak na!
Bocsi hogy közben ennyit panaszkodtam, csak néha felbosszant még igy 1 év után is, ez a sok pletyka.

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Nagyon jó ide jönni közétek, mert itt mindig segittünk egymásnak sok jó dolgot tanulunk itt egymástól. Nagyon szeretlek titeket olvasni, hogy kivel mi történik, hogyan fejlődnek a gyerekek és nőnek fel szépen lassan(gyorsan). Mindig jó hogy lehet kiért szurkolni hogy jöjjön már össze valakinek a baba, vagy szüljön meg egészségesen, kiméletesen, problémamentessen.
Szóval nagyon jó hogy igy egymásrataláltunk!!!!!!!!!

Nem irtam mindenkinek, de bocsánat érte! Megpróbálok majd többet jönni és akkor sorra kerül mindenki!
Bocsi ha valakit untattam!!

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Petrám!
Örülök, hogy végre írtál és hogy minden rendben veletek. Elhiszem, hogy semmi időd a két gyerkőc mellett, de szuper anyuka vagy, hogy így boldogulsz. Mesélj mire céloztál múltkor azzal, hogy a bornapokon voltak dolgok, amik nem tetszettek (apával kapcsolatban) Puszi

Etnám!
Csomi nem ment még, lehet csak hétfőn tudom küldeni :oops: Nem tudom Tamást kire bízni, asszem érthető, hogy a kettőt együtt nem bírom becipelni :lol:

Vasika!
Ma du. megyek a volt melóhelyemre, beszélek a csajjal a Kaálival kapcsolatban, hogyan is szokott Ő időponthoz jutni. Remélem tud valami okosat mondani, úgy szeretnék segíteni, hogy előbb bejuss. Puszi

Grácus!
Annyira elszomorodtam a történeten, szörnyű lehetett szembesülni azzal, hogy a pici baba ilyen súlyos beteg. De nagyon erős csajszi vagy és nem hagytad el magad, így szuper esély van a tesóra! Drukkolok nagyon Nektek! Azt írtad nem kellett megszülni, akkor császároztak? Vagy hogyan volt? (nem muszáj leírni, ha nem akarod)

Lilatündér!
Én is nagyon örülök Neked, jöhetnél gyakrabban igazán! Mesélj mi van Zsombival és várunk képeket is! A tesó hogy van? (bocsi, de most nem jut eszembe a neve a nagyfiúnak)

Bibócska!
Ma mész UH-ra, ha jól emlékszem. Olyan jó lesz, én mindig akkora izgalommal vártam az UH-t, hogy csak na. Érted amúgy is jobban izgulok, hiszen Te vagy az első ikres kismami köztünk (leszámítva Etnát - mivel őt akkor még nem ismertem és Nikit, mert ugye neki meg az egyik Manó felszívódott) Puszi és várjuk a beszámolót este!

Laar!
Nagyon dögös a kiscsaj ebben a mályva ruciban! Hatalmasat nőtt Ő is, jó húsban van, megszorongatnám a kis hurkáit. :)

Szilvi!
Neked is drukkolok továbbra is, remélem most már tényleg összejön ez a Manó és karácsonyra már hárman lesztek :)

Tina!
Nagyon szépen köszönjük a képeket, tündéri a kis Dani, tényleg sokat nőtt. Mesélj ha lesz időd, mi van Veletek, hogy telnek a napok? JÓ kisfiú Dani?

Csajok a szivem szakadt meg tegnap, jól megríkatott a kispasim. Kimentünk a temetőbe, és a sírnál egyszer csak elkezdte mondogatni a Tamás, hogy papi-papi... mindig szoktuk mesélni neki, hogy viszünk virágot a papira, gyújtunk neki mécsest...stb. És tegnap mondogatta, hogy papi-papi. Annyira sajnálom, hogy apukám már nem hallhatja. Talán fentről látta-hallotta és nagyon boldog. :(
Puszi nektek, most megyek, már álmos, ma kicsit korán keltünk.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Tina nagyon édi a kis kukisod. Igazi nagy legény lett, pedig csak most született.

Luca nem szeretnélek megbántani téged, de nem tudom hiszel-e ezekben a dolgokban, de igen hallja, és látja apukád, hogy mi történik veletek, illetve Tamásod is látja őt, hisz neki még az úgynevezett 3. szeme nyitva van. Ha fog tudni beszélni rendesen, fog nektek olyan dolgokat mondani, amit ti nem értetek meg, hisz mi már nem látunk. 4-6 éves kor körül záródik be a szem. Baromi érdekes dolgok ezek. A keresztlányomnál nagyon sokszor tapasztaltuk ezeket a dolgokat, tudnék róla mesélni. Ő másfél éves volt, amikor meghalt a nagypapa (apósom). A kicsik az aurát is képesek látni, illetve tudják ki a jó, és a rossz ember, még ha mi nem is úgy gondoljuk. Remélem nem haragszol rám ezért, hogy ezt írtam neked. ( Én is megkönnyeztem, amit írtál )

Niki ne foglalkozz a h..lye barom emberekkel. Mindenki mindent jobban tud, mint Te, aki az egészet átélted. Ne is pazarold rá az energiádat, nem érdemlik meg, és főleg ne bosszankodj. Itt van nektek Amélia, a kis csoda, és ez a lényeg. Idióták az emberek sajna.

Puszilok mindenkit.
szilvi09
 
 


Sziasztok Lányok...

Laar, szívem, ennivaló Míra a rékliben. :-) Annyira szép kislány, és sztem nagyon hasonlít rád. Főleg a szemkörnyéke. :-)
Hogy halad a ház? Apósod állapota javulgat?

Tina, nagyon szép, formás a kiskrapek. :-) Tejcid van rendesen?
Jópofa a ruciján a felirat. :-)

Niki, ne is foglalkozz a rosszindulatú pletykákkal, unatkoznak biztos, és nincs jobb dolguk. Amikor látják majd a kicsi lányotokat futkározni, játszani, suliba menni, fiúzni, megházasodni, majd rájönnek milyen haszontalan dolgokkal töltötték az idejüket.

Szilvi, a hőm teljesen stagnál (immáron 10 napja), se le se fel. 36,6. Az alaphőm nem magas, tehát ez tekinthető magasnak ahhoz képest. Sok helyen olvastam, hogy nem kell, hogy 37 fölé menjen a hő, simán lehet valaki babás alacsonyabbal is.
Persze, most a bagoly mondja verébnek esete áll fenn, de ne légy türelmetlen, a baba tudja, mikor akar jönni. Próbálj meg kikapcsolni, és élvezni a környezetedet, ne a baba járjon a fejedben a nap 24 órájában. :-) Nehéz, de hidd el, siker lesz a vége. :-) Szorítok neked, hogy együtt legyünk babásak. :-)

Grácus, remélem, a múlt viszontagságai után végre neked is teljesülhet az álmod. Ezt kívánom tiszta szívemből. :-)

Arte, aranyos vagy, én is remélem, én leszek a második. :-) És te, Grácus, Szilvi, Vasi lesz a következő. :-) És végre megint bababumm lesz a portálon. :-)
Még mindig tart a vörös posztó időszak?
Ne keress mindig valami munkát, pihenj, és készülj az anyaságra.

Daniellla, igen 11-én tesztelek. Vasárnap reggel. Izgulok nagyon. :-) Hogy vagytok?

Vasi-Zsuzsi, én is csinálom, és engem is feltölt. Rengeteg olyan történetet olvastam, ahol várni kellett vizsgálatokra, eredményekre, minden fajta "marhaságra", és a nagy várakozásban sokan lettek spontán kismamák. Remélem, és drukkolok azért, hogy neked is ilyen történeted lehessen, hogy ne is kelljen már az az időpont a V dokihoz. :-)

Lesza, Luca és mindenki. Olyan jó érzés, hogy ennyien bíztattok. :-) Nehezen bírom kivárni a vasárnapot, de kiszámolgattam, előtte nem mutatna biztos eredményt a teszt, tehát feleslegesen nem pisilek. :-) (Bár így is olyannak érzem magam, mint egy teve, nem tudom, hol tárolom a folyadékot, de több jön ki, mint be, őrület).

Kiru, sajnálom, hogy rossz éjszakáitok vannak, van pár oldal ami ad jó tanácsokat, mi lehet a probléma oka. Majd megkeresem neked, és belinkelem.

Petrám, Etnám, írjatok.....

Bibócska, várom a híreket, írj majd, mi volt.

Rólam röviden: tegnap egyszerűen nem tudtam kikelni az ágyból, egész nap lustálkodtam, aludtam. Köveket raktak a melleimbe és a derekamra. Sada este meg is maszizta kicsit. Folyton mindjárt megjön érzésem van. Érzékeny vagyok, minden kicsit is szebb momentumon elsírom magam. Hát ennyi.

Most megyek, ki kellene robbantanom magam itthonról.
Puszilok mindenkit, és bocsi a hosszúságért: Nofi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2009.10.09 10:47-kor.
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Nem sok időm van, csak olvasni jöttem, de látom milyen csodás képek kerültek megint ide. Tina, gyönyörű és nagyon nagy legény lett Dániel.
Laar, nagyon köszönjük a képeket. Annyira szép és kis gombóc lett Míra. Gyönyörűek ezek a gyerekek.
Egy baba szépség versenyen nem kéne őket indítani mert itt mindenki nyerő. :wink:
Luca, te egy angyal vagy. Majd még telefonálok én is.
Egyébként jól megríkattatok megint. Olyan érzékeny vagyok és ilyeneket írtok. Nem baj, mert jól esik kibőgni magam néha. Régebben többet sírtam, most csak ti ríkattok meg néha.

Na, puszilok mindenkit. Sütöm a pizzát és oda kell figyelni ne hogy megégjen.

Suzi, már megint eltűntél.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok. próbállak olvasni titeket, de reagálni már nincsen energiám. Ákos már csak 4 óránként kel enni, azzal niincs gond, de a nagyim kórházba került :cry:
Nem is tudnék semmi jót írni nektek, úgyhogy nem is próbálkozom vele.
Puszi minenkinek!

kiru84
 
 


Sziasztok Csajszikák!!

Lucám!! Annyira elkezdetek potyogni a könnyeim, hogy el sem tudom mondani, még Zsuzsa sorait is homályosan olvastam. Nagyon aranyos lehetett a kicsike!! Szilvi elmondta amit én is akartam, hogy Apukád látja hogy mi történik veletek és hidd el, hogy hallotta a kisunokáját!! Én hiszek ebben!! Én igyekszem a Kornélkát is úgy nevelni, ha megyünk a temetőbe, hogy köszönjön a papának, de úgye, neki már van annyi esze, hogy megkérdezze, hogy hol van a papa. Már elmagyaráztuk neki néhányszor, hogy fentről az égből figyeli őt, és segít a JÉzuskának. Remélem, hogy nem okozok neki ezzel kárt. Elhiszem, hogy elsírtad magad, ez így természetes. A tesóddal mi újság? Dolgozik még?? Mennyi idős pocakos ő most??
Ma én is korán ébredtem, drága Kornélkám igen kellemesen felkiabált, aztán meg jól ráfeküdt a hasamra, azt hittem bepisilek... De mondanom sem kell, hogy ma sem tudtam vele elindulni időben az oviba!! Soha nem készülök úgy el, hogy 8-kor már úton legyünk... :P

Kérdezted, a bornapi dolgokat. Szegény uram végig szenvedte az Edda koncertet. Szegényem nem nagyon komálja, már egy idő óta. És nem elég hogy elrángattam oda, még voltak a koncert szervezőnek hülyeségei is... Úgy kezdődött, hogy 7 órától volt a beléptetés (a sportcsarnokban volt), mi kb fél 8-ra értünk oda. Beálltunk a kicsit sem rövid sorba. aztán az uramnak feltünt, hogy a sport csarnok bárjának a teraszán ül a nevelő apám. odament hogy kérjen magának valamit inni. Aztán engem is kihívott a sorból. Olyan 3/4 8 körül úgy gondoltuk ideje visszaállni a sorba, mert csak gyűltek a népek. Jó 10 perc után sorra kerültünk. Akkor beállta bárban a sorba iszokáért. Iszoka mellé úgye a bagós ember rá is gyújt... Az oldal ajtón kiengedtek minket, és azt mondták, majd itt is jöjjünk vissza. Mondanom sem kell, hogy már nem engedtek vissza. Újra kivárni a sort. Erre mikor sorra kerültünk a biztonsági őr benyögte, hogy nem vihetünk be semmit sem. A kezemben fél liter kóla, az uramnak a kezében 2 dl vadász, és ott helyben meg kellett innunk, mert nem engedték bevinni azt amit előtte 5 perccel ott a helyszinen vettünk. Na erre totál kiakadt!! Volt ő már a sportcsarnokban koncerten, de akkor ilyen gond nem volt (Meg is jegyezte, hogy a Kárpátián ilyen nem fordulhat elő!!). Aztán utána megkérdezte, hogy hallottam-e olyat a beléptetőktől, hogy jó szórakozást?? Mondtam, hogy nem, erre ő: Na látod! ÉS a Kárpátián hallottad?! Mondtam, hogy igen... Látod a különbséget... És ezzel el is szállt a jó kedvem... De azért büszke vagyok rá, mert kibírta a másfél órát, némi unalommal az arcán.... :D
A többi programmal nagyon nem volt más gond, csak annyi, hogy pénteken nem tudtunk bemenni, mert anyósom dolgozott este, szombaton este is csak 9 körül, mikor már a gyerekek elaludtak, és mindketten fáradtak voltunk. De azért bírtuk éjfélig. Vasárnap már délelőtt 10-kor benn voltunk a gyerek programokon. Anyukámnál ebédeltünk egy jót, aztán futás volt a rendezvényekre, mert itt volt az Alma együttes, de a marhák a körhintákhoz tették őket, így a gyerekek amint azokat meglátták a koncert már nem is érdekelte őket. EGy menet a körhintákon 500.- volt. 4x ültek fel ilyenre és mentünk haza kicsit pihenni (mármint anyukámhoz). Aztán a szüreti felvonulás ideje alatt akartunk a bazárok között körbejárni, de babakocsival nagyon nehezen haladtam, így mire oda értünk a tömeg is odaért, így totyorogva tudtunk csak körbenézni. NÉha rátoltam az emberek lábára a babakocsit, de szerencsére jól tűrte némelyik... Volt aki tök bunkó volt. De hát mit csináljon az ember ha kisgyereke van?? MAradjon otthon??? Szartam rájuk. már bocsi!! VEttünk a konyhába egy boros készletet, 2 fürt alaku borosüveggel és 4 pohárral. Tök jól néz ki, majd csinálok róla képet és felteszem. Ez a névnapi ajim anyóstól és a nagymamától... :D Aztán vettünk néhány vackot a Kornélkának, és a Flórának vettem egy nagyon édes kis kötött sapit sállal és kesztyűvel. És jöttünk haza. Este még lett volna a tűzijáték, de az én uracskám annyira megfázott, hogy nem tudott magába életet verni, így nem mentünk el. Röviden(vagyis hosszan!!) ennyi!! Bocsi, ha hosszú és uncsi lett!!

Nofi! Írtam én tegnap is!! NEm láttad?? Örülök, hogy mindenen pityeregsz! :D Itten kérem baba van!! EZ 100%!!

Niki!! Ne foglalkozz a hülye emberekkel!! Nálunk is akad néhány!! DE tolyok a fejükre!! Te is ezt tedd!! Amélia gyönyörű, okos, járni is tud, szóval, be...hatják.... Bocsi!!!
AMit ti végig csináltatok az nem volt egy sétagallop, és ezért minden tiszteletem és elismerésem a tiétek!! Puszi!!

Szilvi!! Kapcsolj ki kicsit!! Jut eszembe! Elküldtem neked már a receptet amit igértem???

Arte! Tessék pihenni!! Készül a ház nélküled is!! Egyébként is, nem sok olyan munka van egy építkezésen amit egy nő eltud végezni!! Lesz ott még neked éppen elég dolgod!! Hidd el! Amint kész lesz, onnantól, az ház ura már csak bitorlója lesz, és a munka zöme a tied lesz!!

Angyalka! Te merre jársz mostanság??

Laar! Nagyon helyes Míra, és szerintem is tiszta anyja!! :D

Tina! NAgyon édes Danika!! Ahogy figyelget!! A pancsizós kép nagyon tetszik!! Puszi neki!! Hogy vagytok?? MEkkora a kisember palánta??

Most megyek! Nem sokára menni kell a törpéért az oviba!! Puszi nektek!! Holnap nem leszek!! Leánybúcsú!! Jaj, nem sok kedvem van hozzá, de majd csak megjön... Lehet, hogy este majd írok, mert délelőtt 10-kor megyek és este 7-kor jövök, mert a gyerekek miatt nem lehet éjszakázni... Flórát pedig mindenképp vinnem kell és így talán fürcsire haza is érünk!! Na most már tényleg léptem!! Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Kiru: Nagyon sajnálom a Nagyidat! :( Mi a baja? Őszintén remélem, hogy mielőbb meggyógyul! Ákosom jól van?

Laar: Nagyon édi a kis Míra baba. Látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott kislány. Hogy döntöttél végülis a ht-val kapcsolatban, mikor kezditek el?

Etna: Hát igen, mi már 30-on túl szültük az első babánkat. Asszem majdnem egyidősek vagyunk, talán 2-3 nappal lehetsz nálam fiatalabb. Mindketten '76-osak és rákok vagyunk! :D Második babával nem akarunk túl sokat várni a korom miatt sem, így is 35 felett leszek már, mire megszülöm. Úgy szeretnénk, hogy jövő év végefele essek teherbe és akkor kb. 2,5 év lenne köztük. De aztán ember tervez....Ti hogy szeretnétek Norbival?

Petra: Biztos jó volt a koncert meg a bornapok is, mi is szeretünk jönni-menni, Alexát is visszük magunkkal, ahova csak lehet. Nélküle is voltunk már kimozdulni, de csak 1x-2x. Én voltam párszor moziban a barátnőmmel, miután lefektettük este Lexit, illetve apával is 1-2 baráti összejövetelen, ilyenkor a szüleim felügyelték a kislányunk álmát.
Mi is még leginkább a gyümiknél tartunk ht ügyben, azok nagyon csúsznak Alexának! Alma, körte, barack, banán...jöhet bármelyik. Sütőtökre és sárgarépára fanyalgott, de még próbálkozunk. A pépeket sem komálja, pedig a Humana almás szerintem kifejezetten finom. Rizspép sem jött be neki, pedig azt sokan ajánlgatták. Alexa 5x szopizik egy nap, kb. reggel 9-kor, délben, 3-kor, 6-kor és este 9-kor. Én egyenlőre nem szeretnék egy szopit sem kiváltani, amíg van tejcim, inkább szopi után kínálom meg mással, ez működik is.
Flórának van járókája? Elmarad benne? Mi most kaptunk egyet kölcsön, addig nem akartam venni, amíg nem látom meg, hogy bejön-e neki, hát......nagyon pici ideig volt el benne, aztán éktelen sírásba kezdett. :( Azért még próbálkozunk.
Tegnap megmértem itthon a súlyát kiváncsiságból, most 6860 g.

Luca: Olyan megható volt, ahogy írtad, hogy Tamás mondogatta a temetőben a sírnál, hogy "Papi". Én is hiszek ezekben a dolgokban, biztos, hogy látja föntről minden elvesztett hozzátartozónk, hogy mi történik itt a földön.

Niki: Ne foglalkozz azzal, hogy mit pletykálnak a faluban!!!! Az emberek nagy része sajnos iszonyatosan rosszindulatú. :( Csak ti tudjátok, hogy min mentetek keresztül és hogy mi is volt az igazság valójában. Csak az számít, hogy Amélia rendbe jött és egészséges, életvidám, csodaszép kiscsaj! Csak vele foglalkozz!!!!!

Tina: Nagyon szép kisfiú Dániel! Köszönjük a képeket! Alvókája milyen? Mekkora most a súlya?

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


folyt. köv.

Nofikám: Már csak 2 nap!!!!!!!!!!! Rajtad a fórum szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++
Kép

Grácus: Nagyon szomorú a történet, sajnálom, hogy el kellett veszítened a kisbabádat. :( Nem lehetett könnyű ezt feldolgozni. Viszont tényleg az a fontos, ahogy a lányok is írták, hogy előre kell nézni, a jövőbe és az új kis életre koncentrálni, hogy mielőbb megfoganhasson. Ehhez el kell engedni a régit. Kívánok ehhez nagyon sok erőt neked!

Luca: Neked akartam még írni, hogy nagyon örülök, hogy Tamás végre meggyógyult!!!!!!

Csajok, most megyek, mert Alexa már reklamál a szopi miatt.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kép itt vannak..nagy tesó és kis tesó:-)

sziasztok lányok...
tina gratulálok a kisfiadhoz gyönyörű:-)

szóval annyi most a tényállás hogy minden rendben van...eddig!!
viszont vagy van egy kis félős babám aki elbújt a tesó mögé vagy pedig felszívódni készül..
ezt még nem sikrült most megállapítani.
az egyik babóca szép ahogy ti is látni fogjátok.már 2mm-es embriócska és pulzál a kis szive.szóval korának tökéletes.

a másik picikémnél látni lehetett a megindulást de aztán semmit.
a doki azt mondta ne akarjam én ezt most tudni mert ő sem tudja.
vagy takarásban van és nem látunk mindent vagy pedig felszívódni készül.hát jöhő hét pénteken talán okosabbak leszünk...
kedden ismét babaragacsos infúzió és pénteken 14 órakkor ismét uh.
remélem addig is minden rendben lesz...további pihi és lazulás:-)
na cupp mindenkinek majd még jövök..
bibócska
 
 


hali lányok!

lucám!
1, marhára megríkattál engem is, elképzeltem a kis gyöngyszem hangjával (amit hallottam a telefonba, megint bőgök), hogy mondja, hogy papa, de csatlakozom az előttem szólókhoz, biztos, hogy apukád mosolyogva hallgatta fentről. a tesód babája is érdekes, apukád küldte őt nekik, meg persze anyudnak és nektek is.
2. nem is értem, hogy a te alkatoddal, hogyhogy nem bírod el a potom 50kg-os csomagot? :o

mennem kell boti sír, majd jövök atöbbieknek is írok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Bibócska gratula, hogy az egyik babánál már van szívműkődés is biztos a másik is ott van csak még nagyon szégyelős!! Drukk!!

Luca nem kellet megszülnöm mert ahogy írtam a méretei alapján csak 12 hetes volt és így a Doki Missed ab.-ot csinált. Először felraktak a méhszájamba egy tágító pálcikát és másnap műtötek meg! Viszont ha később vittek volna akkor már a kórterembe meglett volna (bocs a részletekért) :cry:


Nem akkartam megbőgetni senkit sem! :cry:

Puszika!

Kép
grácus
 
 


Szép estét Lányok...

Holnap a nagy nap. Kicsit félek tőle. Sok jelem van, de mi van, ha csak a testem szórakozik velem? Mit kicsit, nagyon izgulok. Annyira nem szereték csalódni. Rengeteget jelent a támogatásotok és az optimizmusotok.

A hőm még mindig fent, ma még feljebb ment. Folyamatosan érzem, hogy van méhem, és délután megint nem bírtam magammal, elaludtam.

Daniellla, cuki a kép, el is mentettem. :-) Puszillak

Most búcsúzom, szép hétvégét mindenkinek: Nofi

Holnap jövök, remélem jó hírrel.
nofertiri
 
 


Nofikám!
Irtóra izgulok Érted, gyere minél előbb a JÓÓÓÓ hírrel! Ezt az egy éjszakát már akárhogyan is kibírod :) Puszi

Grácus!
Köszi, hogy leírtad, így már értem, én is erre gondoltam. Nagyon nehéz lehetett :( Remélem hamarosan kárpótol Benneteket egy ici-pici Manóka, aki megédesíti az életeteket! ÉN szorítok nagyon! PUszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Nofika!
Benéztem már, csak miattad! A reggeli első pisi biztos megvolt :) Várunk! Bár nekem most mennem kell, de majd próbálok bekukkantani napközben!
PUszi-puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


nofikám!
ne izgulj drága, ott van az a pici manó! azért nagyon várom már az eredményedet, remélem nem alszol délig! :lol:

bibócska!
most akkor 3 baba van? bocsi, szőke vagyok, de én így értelmeztem. :oops: tök jó, hogy már ilyen sokat jössz. nem csinálsz vonalzót, azon lehetne látni, hogy hány hetes kismami vagy?van sokféle, meg tehetnél fel kisképet magadról. most ráérsz babrálni.szerintem a gép előtt nyugodtan ülhetsz, ha felpócolod a lábad. derekadnak is jobb, én is azt csináltam, hála az égnek nem lett semmi gond. ikereknél az első 16 hét a húzós állítólag és a vége, de az kinek nem :lol: ha 3 baba van, akkor kell redukció? orvos mit javasol ilyen esetre? jó hosszú lettem!

niki!
én elhiszem, hogy a faluban mi minden baromságot pletykálnak, ahelyett, hogy dolgoznának, ráérnek. pedig a vidéki asszonyok hajnaltól dolgoztak estig, ott mindig rendnek kellett lenni, tisztaságnak, finom ételnek, elvesztek ezek a hagyományok? szégyen, hogy egy bajban lévő házaspárt így kipofáznak, ahelyett, hogy megkérdezték volna, hogy mire van szükségetek, esetleg egy tál levest adtak volna az uradnak, míg te nem vagy otthon. szerintem irigyek voltak, hogy magánorvoshoz jársz. most meg aztán főleg azok lesznek, ha meglátják a kiscsaj milyen szépen fejlődik.

daniella!
egyszerre leszünk kismamák remélhetőleg, mert mi is jövő december környékén tervezzük a beültit, akkor lesz boti 2 éves.

petrám!
kezet foghatunk, nálunk mindig ordít a kárpátia, norbi is imádja. gyertek látogatóba, mi hallgatunk eddát, ők meg kárpátiát. már boti is felismeri, mert annyit hallgatta. persze, ha itthon vagyunk nem ordíthat.

laar!
apósod jól van? tényleg tiszta anyja a csajod. tündéri!

suzy!
megint nem vagy, merre jársz? anyud jól van?

angyalom!
te sem jössz közénk túl gyakran. eszterke nem hagy? csókolom a kis gyönyörüt.

tina!
nagyon édi dávidka, a feliratos body beszarás! jó kisfiú? tejci?

grácus!
kívánom, hogy ennyi borzalom után egy laza, probléma mentes kismamaság következzen.

szilvi!
ha lesz időm, írok mailt.

arte!
mikor mentek dokihoz? jó az orvos? mert az a legfontosabb, hogy ne rázzon le és ne bagatelizálja el a dolgokat.

lucám!
nagyon köszönöm előre is a csomit, tündér vagy. csók a hishercegnek is.

vasi!
szerintem ülj rá a telefonra, hátha úgy sikeres leszel. hívd őket nagyon sürün, bár szegények nem tehetnek róla, hogy 1 hónapra előre lehet csak beírni. milyen óvatos ez a doki. nem tudja mit csinál a következő hónapban?

kiru!
remélem már tudsz egy kicsit aludni. nagyid jól van? vettem babylove-s pelust a dm-ben, ugyanolyan jó eddig, mint a lib, a pamp és hugg-t kenterbe veri. próbáld ki. 12 órát aludt boti (ilyen is van mostanában, de azért közben 2x evett, de akkor nem teszem tisztába, mert felébredne) és nem ázott át. bocs a rövidítésért, de nem tudom, hogy itt lehet- e márkát írni. ja most látom, hogy a babylove-t kiírtam. :lol:

lesza!
ákos anyázik nagyon? hogy bírja a bölcsit? ugye volt azóta? főnöknőd megszült? hallás vizsgálat lesz? na jó sokat kérdeztem.

mi vendégségben voltunk tegnap, tök jó kisfiú volt boti. csak itthon gézengúz. :lol: csináltam a fényképezővel felvételt, de lehet, hogy hosszú lesz, ha nem,akkor átküldöm. már tudom, hogy van hang! :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Solyi!

Rajtad a világ szeme!!!:)
Várjuk az eredményed..nagyon szorítok..:)Jajj, de izgulok!!

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Jó reggel Lányok...

Háát, bitang rossz éjszakám volt. És ez most, hogy felkeltem is folytatódik. Teszteltem, negatív lett. :-( Nem értem. Lehet, hogy kevés a hcg-m? Minden nyamvadt ciklusfigyelő jelzett, mikor volt tüszőrepedés, akcióztunk, érzem amiket érzek, és tessék. ÁÁÁÁÁ
Most eléggé le vagyok törve.

Nem tudok mit írni, most megyek. Szép napot mindenkinek: Nofi ( Solyi)
nofertiri
 
 


szia Nofi!

Nem tom mit mondjak, sztem menj el dokihoz.Ő tud biztosat mondani.
Remélem azért még van remény..

ne szomorkodj..puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Drága Nofikám!!! Ne keseredj el, hisz annyiszor hallani arról, hogy a nők hcg szintje olyan alacsony h a teszt negatívot mutat, annak ellenére, hogy már pár napja nem jött meg... Tudod a pozitív az mindig pozitív, de a negatív teszt nem mindig negatív! Gondolom most milyen nehéz, de ne keseredj el!! Várj még pár napot és mindenképp menj el orvoshoz!!! Tuti te leszel a második kismami! Fel a fejjel.... Más közhelyet nem akarok írni, mert tudom nekem sem szokott használni... Mi veled vagyunk!!!!

Etna holnap fél 6ra megyünk az orvoshoz. Nagyon meg van vele elégedve mindenki. Majd kiderül, hogy nekem h jön be... A holnapi nap elég zsúfolt lesz mert megyek 9re állásinterjúra, délután meg a szakikkal talizunk és utána nődoki (nem is tudom már melyikőtötk azt írta h doktornő, de ő nem nő hanem férfi csak én hívom így a nőgyógyászt....) Úgyhogy szorítsatok!!!

Na most megyek ebédelni mert megjöttek a fiúk a bányából :D Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajok!

Nofim: Én is nagyon izgultam érted, reggel, mikor felébredtem, egyből eszembe jutott, hogy ma fogsz tesztelni. Nem értem, miért lett negatív (hányadik napodon is vagy?), nekem 32. napon lett olyan halvány 2. csíkom, hogy szinte csak nagyítóval látszott. (Gabrielle teszten). Szerintem ott van az a babó, csinálj tesztet holnap is és persze dokihoz is menj el mindenképp!!!! Szorítok továbbra is!!!!!!

Arte: Remélem, beválik majd a doki és mielőbb kismami leszel te is! Állásinterjúhoz egy nagy kalappal!!!!

Csajok, most megyek is, sétálunk egyet Alexával ebben a szép időben. Délelőtt sütöttem-főztem (spenót, rántott karfiol, sajtos husi és körtés, kevert süti), jó lesz egy kis pihi. Olyan jó, hogy kisütött végre a nap!!!!!

Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Helló Lányok...

Daniellla, ma vagyok a 35. napon, DPO 15. Hőm fent, méhem érzem, Medi-preg tesztet csináltam, de olvastam, hogy nem megbízható. Tehát reményem addig van, amíg meg nem jön esetleg. A számok alapján: a tüszőrepedés után fix 14 nap a mensiig, én ezt 1-gyel léptem túl. Lehet, hogy korán teszteltem. Ezekbe kapaszkodom.

De jó, hogy nálatok szép idő van. Itt ugyan elállt az eső, de hideg van. Alexának sok puszi.

Arte, köszönöm, aranyos vagy. Holnap szorítok az állásinterjúhoz és a dokihoz is. :-) Remélem csupa jó fog veled történni.

Laar, szívem, édes vagy. Most, hogy végigolvastam egy kazal véleményt, tapasztalatot és tudományos írkát, kicsit jobban érzem magam. Addig nem dőlök a tőrőmbe, amíg egy hajszálnyi reményem is van. Míra hogy van? Apósod kint van már a kórházból? Hogy van?

Most megyek, később még benézek, puszi mindenkinek: Nofi
nofertiri
 
 


Szerintetek melyik teszt a legjobb, megbízhatóbb?

A Lilyről olvastam elég jókat.
nofertiri
 
 


Sziasztok, mindenki!

Nofikám, ez nem lehet igaz. Én azért még bízom benne mert nagyon olyan tüneteid vannak. Szerintem még dokihoz se menj mert két-három hét múlva tudna látni petezsákot. Addig nem hiszem hogy látja.
Egyébként tavaly nyáron voltam én úgy hogy két hetet késett és tutira azt gondoltam hogy terhes vagyok. Már az agyamra ment az hogy annyira szerettem volna gyereket. Addig és azóta sem késett ennyit. Két hét elteltével teszteltem, negatív lett és másnapra megjött. Nagyon sokat sírtam mert tényleg tuti biztos voltam hogy csoda történt.
Küldöm a nagyon-nagy ölelést, mély levegő és agykontroll és tessék lenyugodni mert még nem biztos semmi sem. Egy vérkép biztosan kimutatná, nem tudom van-e rá lehetőséged.

Etna, ezerrel fogom nyomni a telefont, nem hagyom magam. Ezek szerint Boti is Kárpátiás lesz? Tetszik neki?

Kiru, nagyidnak jobbulást kívánok. Reméljük semmi komoly.

Mindenkinek további kellemes vasárnapot kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Nofikám: Szerintem a Medi Lab teszt nagyon jó és megbízható. Nekem az akkor is erősen kimutatta, amikor a Gabrielle halványan.

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Csajok!!!!

Légyszi segítsetek! Egyszerűen nem bírok kis képet feltenni a profilomba, ide balra a nevem mellé. :( :( Már mindenféle módon próbáltam lekicsinyíteni a képet, de úgy sem rakja fel, azt írja ki, hogy a kép nem lehet nagyobb, mint 10 kBt. De nekem nem írja ki így, hogy hány kBt, ha lekicsinyítem. Nekem számokkal kell megadni a kicsinyítést, pl. 320x470 stb. Microsoft office picture-rel szoktam kicsinyíteni. Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella, én giff-re váltottam a képet miután lekicsinyítettem és így még kisebb méretű lett. Próbáld meg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Nofi
Szerintem ne keseredj el, ha emlékszel swidi volt ugy hogy 8 tesztet csinált és mindegyik neg.lett és mégis babás volt!!!!!A lily az jó én is azt használtam és azt hallottam róla hogy a legjobb minőségü.Nagyon szorittok, amig nem jön meg addig van remény, és nagyon jók a tüneteid, nekem is igy kezdödött!!
Puszika

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


sziasztok ész szép estét....
ma nem sok minden történt velem szóval nem is tudok miről beszámolni.
drága etna eddig 2 babáról volt szó.és most talán már csak egyről...még nem tudni mert vagy elbújt és nem látni vagy felszívódóban van..de talán pénteken megtudjuk mi a tényállás.
már próbáltam hogy bővitek magamon de nem tudom hogy lépjek be az adatlapomra...
bocsi hogy ilyen kis ügyi fogyi vagyok de ha elmondanád hol tudok kicsit többet alakítani megtenném....
remélem jól vagytok és boti is jól van.

nófikám ne keseredj el lehet hogy még alacsony a hcg..amíg nem jön meg van remény.drukkolok.

és puszi mindenkinek...
bibócska
 
 


Nofi!
Nem szabad letörni, igazad van, még mindig van remény! A Lilly-t én is csak dicsérni tudom, nekem az mutatta ki a Manót. Tesztlej holnap is, utána is... egészen addig, míg meg nem jön! Szorítok! Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Köszi szépen Vasikáé, hogy írtál nekem választ, egyenlőre fogalmam sincs, hogy hogy kell giffre váltani :D :D de megpróbálom.

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok lányok!
boti épp a fiókot rámolja, már széttört mindent úgy hallom. :lol:

nofikám!
én csak annyit mondok, hogy nekem minden teszt negatív volt, meg a bétahcg-m is alacsonynak számított, botival 150-nel indultam, 3x kellett vérvételre mennem, mire 1000lett. másnak elsőre annyi, ez annyit jelent, hogy nekem minden teszt negatív lett volna, ha csinálok, mert kb 500 bhcg fölött mutatnak biztosat. az ikreknél már tudtuk, hogy ikrek és gondoltam nosztalgiából az emlékek közé rakok el gabriel tesztet, hát naná, hogy nega lett. szóval nekem még nincs +tesztem, pedig már van boti :lol: ez egyedi, a másik fórumon van egy csaj, szintén tök alacsony béta hcgvel 3-as ikreket vár! azt mondták, hogy lehet, hogy elhal a terhessége, azt nesze neked! de ha isten ne adja, mégsincs baba, bár ez lehetetlen, akkor én mindenképp javaslom az orvosi kivizsgálálást, de nem sima nőgyógyászt, mert azok elbagatelizálnak mindent, hanem meddőségi központot. forgáchról sok jót hallottam, bmc, I-es nőit, kaályt én kihagynám a helyedben. vagy a győri kaály, de ugye oda vasi is nehezen jut be. de reméljük erre nem fog sor kerülni. várj még egy hetet, utána tesztelj!

bibócska!
ja már értem. a segédletek fül mellett van egy lefelé mutató nyíl, ott megtalálod a profil menüt és ott tudsz mindent beállítani. vonalzó meg mindenki neve alatt van, ott van, hogy melyik oldalon csinálta és azt szintén a profilodban tudod berakni az aláírás alatt. sajnos én szarul magyarázok, de remélem azért valamit értettél belőle.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Lányok!
Elöször is mindenkinek köszönöm az együtt érzést és a verseket!!!
Tudom nagyon elvagyok veszve de dolgozom még hétvégén is.Nem nagyon van idöm meg fáradt vagyok.Nagyon szépek a babokákról a képek nagyon édesek!Ugye mindenki jól van???
Most szüneten vagyunk a stimuval.Szedem a tisztitóhoz a kapszulát,Gynexet,meg akupunkturára járok,most 12tü van a fülembe.Meg rendbe kell jönni a tsh.mert ugyan is az nagyon magas volt!!!Most idöt hagyunk magunknak.Mérem a hömet és majd meg láttjuk.Nagyon bizzunk ebben hogy sikerül.!A drágám majdnem levágta az egyik ujját cirkulával most ithon van vele táppénzen.Megprobálok követni beneteket.De azért sem irtam mert nincs nagyon miröl.Baba ügyileg nem tudok segiteni de most márb lassan itt a tél és be szorulunk a lakásba és több idöm lesz.Kint rendeztük a kertett,meg a keritést kell csinálni.
Daniella,Etna,Zsuzsi,Kirú,Grácus,meg a többiek hogy vagytok???Puszi mindenkinek!! Kép

Kép
rózsa11
 
 


Sziasztok Lányok!!

Hát hogy milyen egy szemét idő van kinn!!! Jól megáztam, amig az oviból megfordultunk. Flóra is másodszor alszik azóta.

Képzeljétek, már akartam írni nekted de aztán mindig elfelejtettem, hogy le kellett vágnom Flórácska haját, mert már teljesen belelógott a szemecskéjébe, és most olyan kis cukipofa lett. Olyan hosszú volt már neki, hogy simán copfba lehetett kötni, csak kevés volt, így kicsuszott neki... És a kutacsa miatt nem is nagyon akartam neki erőltetni. Csináltam néhány képet, ha végre a gépem engedi és nem fagy le állandóan akkor elküldöm majd nektek!! Néhány képet csináltam a két gyerköcről együtt, szerintem annyira látszik a képeken, hogy imádják egymást, hogy csak na. Úgy szeretném veletek megosztani, de rohadtul félek attól, hogy lefagyok és elszálnak. Jövő hónapban veszünk végre egy laptopot, hogy végre megszabaduljunk az állandó gondoktól. Remélem, hogy a JóIsten megsegít és lesz valami hatalmas laptop akció!!

A fiacskám már nagyon várja a szülinapját, de nagyon megtudom érteni. Hiszen olyan vágyai vannak, és úgye még kisgyerek, és a gyerekeknek a mindenük a torta és a rengeteg játék. Meg is kapja vágyai tárgyát. Tölünk egy legot kap, amiben van halacska (miért is ne?! Innen sem maradhat el!! :D) Az anyósom vett neki egy távirányítós helikoptert, az uram igen lelkesen tanulmányozza, hogy hogyan is kell kezelni, mert ez is olyan dolog amivel szegényem egyedül nem tud játszani. De a lényeg, hogy megkapja, és apa, fia is örül majd a játékszernek!! :D Az uram ilyenkor éli ki magát!!

Igértem nektek, hogy leírom Flóra méreteit: 7130 gramm és 66 cm.

Etnám!! A sütőtök nagyon bejött neki!! Vettem egy kisebbet az pennyben és sütőttem neki belőle, majd forralt vízzel pépesítettem neki. Nagyon nagyokat cuppogott rajta. A Kornélka nem csipte soha... Azt hiszem ma is ezt fog kapni, vagy tejpépet vettem neki tegnap a Müllerben. A leánybúcsún is nagyon elvolt, kézről kézre járt, a menyasszonynak még tisztába is kellett tennie, ez volt az egyik feladat, de sajna szagos csomag nem volt... :(

Nofikám!! Bocsi, hogy tegnap nem írtam neked, de a lányok úgy is elmondták, amit én is mondanék. Addig van remény, amig nem jön a miklós, szóval, szerintem nagyon jól állsz hozzá. És én nem hinném, hogy a tested szórakozna veled. Az hogy a méhedet érzed, szerintem nagyon tuti jel. Azt szerintem a tudatalatti sem képes produkálni!! Mikor tesztelsz újra?? Én is a Gabrielt és a Med-i-Labot használtam eddig. Szerintem ezek nagyon megbizhatóak. A többiről sajna nem sokat tudok. A Sada tudja, hogy mi a helyzet?? Mit szólt?? Vagy inkább amig nem tuti nem szólsz neki??

Daniella!! Én az infravew-val szoktam csinálni a kicsinyítéseket. A formátumot úgy tudod megváltoztatni, hogy mikor elmented kéri a nevet és a név után .gif-et írsz és akkor elvileg gif is lesz majd. Próbáld ki!!

ezt most gyorsan elküldöm, mert felébred a Babóca, és cicizünk egyet. Majd később folytatom. Ma nem kell főzni, mosás sincs. Ma ráérek!! Jupppi! :D
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Nofi ne keseredj el!!!! Az előző terhességemnél én is tudtam, hogy az vagyok, mégis 6 tesztet használtam el. Nekem csak a 36. napon mutatta ki először reggeli pisilésből, de nagyon halványan, úgyhogy akkor azt gondoltam, csak én akarom látni azt a 2. csíkot, de nincs is ott. Szerintem próbáld meg 2-3 nap múlva újra, hátha!! De mint azt Etna esetében is látni, vannak kivételek, és mégis van baba!!!!! Szerintem nálad is van a tüneteid alapján!!!! Ne idegeskedj. Egyébként a dokim azt mondta múlt hétfőn, hogy a menstruáció várható időpontja után 10 nappal kell tesztelni, és utána csak a doki, mivel addigra már kb 6 hetes vagy, és látszik rendesen, illetve a szívhang is megvan. Hajrá, én drukkolok továbbra is!!!!!!!!!

Petra még nem küldted el a receptet, de várom. Viszont tudom, hogy a két gyerkőc mellett nem egyszerű az élet, így nem sürgetlek.

Bibócska drukkolok, de minden oké lesz!!!!!!!!!!!!

Arte szorítok neked. Írj, hogy mit mondott a doki, milyen volt, stb...!

Jaj csajok! Reggel óta pityergek, képzeljétek egy ismerősöm ikreket szült kb 1,5 hónapja nagyon korán jöttek. Egész eddig szépen fejlődtek, de a kisfiú tüdeje már nem bírta tovább. 2 napig szenvedett, de a pici szíve feladta a harcot, és meghalt. Iszonyat min mentek a szülők keresztül. Eddig minden oké, és amikor már úgy gondolják sikerül, akkor egy végzetes tragédia történik. Végig nézték tehetetlenül, hogy küzd az életéért, de nem győzhetett. A jó, hogy a kislány már szopizik, így 1450 gramm. (1100-al született) Döbbenet ez az egész. Bocsi, de muszáj volt leírnom, mert nagyon nehéz a szívem. Nekik is nehezen jött össze, és most még ez is.

Puszika!
szilvi09
 
 


sziasztok....
na a kicsi arcomról sikerült képet felrakni de a vonalzó nem jött össze....
azt pontosan mégegyszer hogy is kell???
mert ahogy etna írta az aláírás alá másoltam be a kódot ahol a 225 vagy mennyi karktert írta..
most nem jó helyre másoltam vagy a nagyonbaba ide nem tehető???
bibócska
 
 


de mégis sikerült.....
jaj de kis ügyi-fogyi vagyok:-)

nófi mi újság veled?hogy vagy?

velem minden rendben...pihizek megint.megjártam a házidokimat a tp.papírért beszaladtam a munkahelyre de nem maradtam sokáig..
most pedig a kis franciámon terülgetek szép lazán:-)
helyzet tiszta:-)
éjszaka nem aludtam valami jól szóval kicsit kóma vagyok...de ezen kívül semmi különös.
puszi mindenkinek.
bibócska
 
 


Sziasztok kedveskéim!

Hiába ilyen borongós az idő, az én kedvem ma nagyon jó!!!

Egy órán keresztül voltam bent az állásinterjún. Jól kifaggattak. Igazából nem tudom hogy mi lesz, hisz én voltam az első akit behívtak. Majd hívnak. A bejárás kicsit macerás lenne, de ha nem jön össze a képzés, akkor ez is egy lehetőség.
Kiváncsi mit mond a doki.... Kicsit izgulok.... De ha este nem is tudok beszámolni róla, reggel mindenképp jövök.

Bíbócska: jó a kép és a vonalzó is :lol:

Vasi: te meg csak lógj a telefonon ezreel!! Sikerülnie kell!!!

Tina: Danika nagyon édes, a kis felső nagyon szuper... Mutattam azuramnak nagyon tetszett neki is!!

Laar: Mirácska már egész kishölgy, édes pofi. Ezek a rucik.

Pusszantás Mindenkinek!!!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajszik!

Petra: Köszönöm a tippet, megpróbálom ezt is, amit te leírtál, hátha sikerül....Ha nem, akkor max. nem lesz kis képem a profilomnál. :) Nagyon várom Flóráról és Kornélkáról a képeket. Hát...Alexának még igen pici a haja mindenhol, neki még sokára lehet coffba fogni. :D De majd megnövesztjük neki szépen. Megnézed nekem, hogy mennyi volt a Flóra súlya a múltkor?

Szilvi: Hát ez nagyon szomorú történet, ilyet nem jó olvasni. :( Kívánok nagyon sok lelki erőt a szülőknek! A pici lány most már biztosan megerősödik és vele minden rendben lesz!

Arte: Reméle, sikerül az állás, szorítok nagyon! Doki után jelentkezz mindenképp!

Csajok, Suzi megint úgy eltűnt! :( Jó lenne, ha jelentkezne!!!

Bibócska: Nagyon jó lett a kis képed és a vonalzód pedig csudaszép!!!! Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Úgy örülök nektek!

Rózsa: Mi jól vagyunk, kár, hogy ilyen ritkán tudsz benézni hozzánk! :( Drukkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön a baba, nagyon megérdemelnéd már!

Csajok olyan fos idő van ott kint, ilyenkor még sétálni se lehet, egész nap csak szakad az eső. És nagyon hideget mondanak, nappal 5 fokok lesznek a héten. Meg talajmenti fagy. Brrrr!!!! Olyan szép idő volt az elmúlt hetekben, annyit sétáltunk.

Na megyek, mert szopi lesz lassan. Pussz mindenkienk!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

A nagyimat kiengedték a kórházból :D :D :D Úgy tűnik minden ok!
Most már majd megpróbállak olvasni titeket!

Daniella! Én simán megnyitottam paint-ben és mentés másként, és már jó is volt a kép! A sajátgépben ha kikeresed és ha részletekre mész, megmutatja mekkora!

Rózsa! Örülök, hogy végre írtál nekünk! Várunk sűrűbben!

Laar! Nagyon édes Míra :) Jól meghurkásodott :)

Luca! Én is elsírtam magam a soraidon. Nagyon drága lehetett Tamás ahogy mondta!
Képzeld, mikor az öcsém 2 éves volt kb., mentünk a temetőbe a dédipapához. Az öcsém egyszer csak elkezdte kaparászni a földet a sír mellett. Kérdeztük tőle, hogy mit csinál, és azt mondta, hogy ő azért jött hogy lássa a dédipapát...

Tina! Dani rugija haláli :) Cukorfalat kishapsi!

Niki! Így egymás mellett a két kép, hát... Fogalmunk sem lehet hogy min mentetek keresztül! Csodálatos ez a kislány!

Grácus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg volt a kisbabád :( Őszintén remélem, hogy hamarosan egy egészséges kisbab fog megfoganni a pocakodban!

Szilvi! Őszinte részvétem az ismerőseidnek :(

Nofi! Nagyon drukkolok neked! Hallottam már olyat, hogy nem mutatta egyből a teszt! Még mindig azt hiszem, hogy babás vagy! Ennyi tünet mellett... Vigyázz magadra! Nekem is a Lilly mutatta ki először, meg még egy másik is volt, de már nem tudom melyik.

Etna! Mi is jövő decemberben szeretnénk nekilátni a kistesónak :) Ki fogom próbálni a dm-es pelust, köszi a tippet!

Petra! Milyen tortája lesz Kornélkának? Várjuk az új frizurás képeket, ha sikerült feltenni!

Bibocska! Olyan szépen látszanak a babócák a képen! Vigyázz madara nagyon és pihenj sokat!

Na, most ennyi, mennem kell, mert éhezik a manócskám!

kiru84
 
 


Szép napot Lányok...

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. :-) Tesztelni most nem fogok, már csak dacból sem. Ha 1 hét múlva még mindig tüneteim lesznek, és miki sehol, irány a doki, meg egy uh. Hátha. :-) A nődokim szuper, amikor mondtam neki, h babát szeretnénk, egyből kivizsgáltatott, és beszélgettünk, mit is csináljunk. Tehát a doki kérdés megoldott. :-)
Ma már kicsit jobban vagyok, Sada tegnap megszeretgetett. Ma meg főzök, mosok, tehát nincs időm a "sebemet" nyalogatni.

Daniellla, a paint tényleg jó, arra kell csak figyelni, hogy mikor lekicsinyítetted a képet, a fehér "vásznat" is kicsinyíteni kell. De ha átküldöd nekem a képet, megcsinálom neked szívesen.

Petrám, Sada tud mindent, babusgat, vígasztal, szeret, mikor mire van szükségem .:-) Ő is odafigyel mindenre, ami rá vonatkozik, (nem forró vízben fürdik, fehérjedúsan táplálkozik, nem iszik alkoholt - amúgy sem - nem cigizik - szintén amúgy sem) és még a hőgörbémet is megnézi és "kielemzi" velem. Tehát hála a jónak, 100%-ban együtt csinálunk mindent.

Kiru, nagyidnak jobbulást, és az nagyon jó, hogy már ki is engedték. Mi volt a baja?

Bibocska, cukik a képek, ügyi vagy (fogyi nélkül) :-D

Bocsánat, hogy nem írtam mindeninek külön, bepótolom.
Puszilok mindenkit: Nofi
nofertiri
 
 


Nofikám: Átküldtem neked a képet 2 féle méretben is, ha tudsz vele valamit kezdeni és visszaküldöd nekem, azt nagyon köszönöm! Az a baj, hogy azzal a móddal, ahogy szoktam kicsinyíteni, le is kicsinyítettem a legkisebb méretre, olyan pici lett, hogy a képernyőn már csak kb. gombostűfejnyi volt a fotó :D , de arra még mindig azt írta ki, hogy harmincvalahány kBite és ugye itt 10 lehet a megengedett. Pusza!

Kiru: De jó, akkor kb. jövő decembertől 3-man is élesben leszünk itt a fórumon (te, Etna és én)! :D

Kép

Kép
daniellla
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: