Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Pumukli,
drukk, jelentkezz, hogy mi volt :) :wink:

Reni,
örülök, h tetszik a szett! Nekem is nagyon bejön, de most van egy csomó rucink, spórolok :)

Tinu,
fekve én sem tudok szoptatni, valahogy nekem kényelmetelen, meg ugye Bogi sem szokott hozzá...

Netti, Annus
én is ritkán használom csak a babakocsit, max ha alvás, szopi után vagyunk, akkor kibír benne kb. hnegyed-1 órát műsor nélkül. Nem lát ki rendesen belőle, és Bogit ez nagyon zavarja... mei taiban elvan simán 2 órát is, nézelődik, belaszik, majd ismét nézelődik :)

emese1979
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a biztatást meg az együttérzést. Igazából lelkileg nehéz ez a tápszer-dolog, olyan, mintha nem mentem volna át egy vizsgán. :? De én könnyen bele tudok kövesedni egy állapotba, például néha ránézek Babókára, és hihetetlen, hogy itt van, és az én lányom (egy évig próbálkoztunk és volt közben egy vetélésem is). Ezzel azt akarom mondani, hogy a nagy szoptatásért való küzdelemben nem szabad szem elől téveszteni a célt: növekednie kell, és elegendő tápanyaghoz kell jutnia, lelki problémák ide vagy oda.
Az éjszakánk nagyon jó volt, de hiába zabált be a tápszerből, csak felkelt éjszaka, igaz, egy órával később, mint ahogy szokott. Olvastam, hogy a tápszer picit nehezebben emészthető, lehet azért. Így fél 5-kor kelt, utána fél 8-kor, és végül 9-kor. Ezt meg tudnám szokni, nagyon jó volt. :)

Tinu: Köszönöm a pozitív energiát, én is próbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak. A hozzátápis leírásod is nagyon jól jön.
Lilla baba úgy egy hete kezdett igazán nyüszizni estefelé, annyira, hogy az volt az érzésem, valami nem stimmel. :( Azt mondta a doktornő tegnap, hogy a súlyduplázás nem egy olyan dolog, amit muszáj abszolválni. Kár, hogy nem sikerült az együtt alvás nektek, de ami másnál beválik, az nem biztos, hogy nektek is jó. De legalább kipróbáltad.

Annus: Kitartást! Biztosan nehéz lehet elviselni a mama okoskodását, de egyszer eltelik ez is. Én a helyedben mosolyogva végighallgatnám, aztán elfelejteném a mondanivalóját. Ő már nem fog változni, bosszankodni meg nem éri meg. Neked is köszönöm a biztatást.

Babakocsi: Én is egyre ritkábban használom, mostanában a napi sétára is gyakrabban kendőben viszem, és kalandozunk a lakótelepen. :) Úgyis csak kikéredzkedne a kocsiból, és akkor fél kézzel még azt is tolnom kellene. Ha több mindent kell cipelni, akkor viszont nagyon jól jön.

Kutyafüle: Érdemben nem tudok hozzászólni a kaki-kérdéshez, de én is megijedtem volna a felnőtt-féle kaki láttán.

Mozza: A bűntudatot én sem úsztam meg, de azzal próbálom elverni, hogy ha nem lenne elég a tej, és nem adnék tápot, akkor milyen bűntudatom kellene, hogy legyen. :D Köszi az együttérzést.

Eszter: Álmosnak gyógyulást kívánok.

Na, megyek, ideje feltápászkodni az ágyból. :D Megyünk anyósomékhoz Pátyra ebédre, de előtte beugrom Budaörsre a babahordozó klubba. Havonta egyszer van, gondoltam, megnézem magamnak, ha már úgyis arra járunk. A férjem szerint unatkozó kismamák gyülekezete, és ő be nem jön, inkább visszajön értem autóval egy óra múlva. :? Remélem, délután még a babaúszás is belefér, most már egyikünk sem náthás.

Réka

rekap
 
 


Szimpi pár volt, sokmindent kérdeztek, tetszett nekik, még megnéznek pár lakást, aztán jelentkeznek, ha érdekli őket.
pumuklii
 
 

 
 

Ja, Kutyafüle
én is Neomagnolban áztatom pl. a turkálóban vett ruhákat Boginak, gyógyszertárban lehet kapni.

emese1979
 
 


Hű, Réka, ez tényleg szupi éjszaka! Mit nem adnék én is egy ilyenért! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki, én asszem a DM gyógyszeres szekrényében is szoktam látni Neomagnolt.

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok! :D

Anyóspajti itt aludt, és Csani nem kelt fel! Ezt az égést!! :lol: De persze örülök neki. f10-kor egyszer kellett visszaaltatni, aztán f9-ig húzta a lóbőrt. Ki érti ezt?? 8)
Mi meg a férjemmel elkülönítőben aludtunk, nehogy elkapjam a betegséget...

Réka, jaj ne csináld! Szuoer voltál! Te is egy nagy példakép vagy a szememben! És miért ne lehetne egy 5 hós gyerek hozzátáplálását elkezdeni! Én még úgy is fontolgatom, hogy van elég tejem! Ráadásul még Tinu, az igény szerinti szopi élharcosa, szopi ügyben mindenki legnagyobb bátorítója is elkezde Tüncinél a hozzátápit, mikor 5 hós volt. Szóval szerintem minden a lehető legjobban alakul!

Pumukil, remélem elkel a laki!

Álmoskának gyors jobbulást kívánok. Nagyon rossz lehet ez az áldatlan állapot, Esztókám szorítok, mindketten gyógyuljatok, és menj el a fülorrgégészhez Dórival!

Jajj, én imádok fekve szoptatni. Ülve tök nehezen tanultam meg... :oops:

Annus, ne haragudj meg rám! De én halálra röhögtem magam ezeken a sztorikon. Főleg a húslevesesen!!! Miért nem mondtad, hogy a gyereknél még a hurkakóbászt se próbáltad, most felnyílt a szemed hála nekik, hogy épp itt az ideje, és figyeld milyen arcot vágnak, miközben Iza szája felé közelítesz egy darab kolbival!!!

Nóri, nem kérdezted a férjedtől Dokit? Még ismerem különben az osztályukból a Pribek Andrást (Jézus), és a Nyerges Lacit. :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok,

megjöttünk, nem voltunk végül a kórházban.

Tinu,
én se nagyon akarnám annyira vinni gégészetre, mert tényleg nincs láza, csak így hajnalban (meg tegnap szinte egész nap) tök gáz volt, hogy egyszerűen nem jön ki a takony, ott van betömörülve neki, és alig kap levegőt. Csak attól tartottam nehogy neki is arcüreg gyuszija legyen mint nekem. Orrcsepp se használ most. Nasivin 0,01 van, meg fenistil, meg sterimar baby.

De voltunk most dokinál, azt mondta folytassuk amit eddig csináltunk 7-10 nap ennek a lefolyása.
Zoli aranyos volt a rendelőben. Úgy volt hogy ma kirándulunk, de ugye nem jött össze, és Álmosnak elkezdte mondani, hogy elhoztuk egy elvarázsolt kastélyba, és minden tárgyhoz valami fantázia dús történetet talált ki :D így 5 percig bámultak egy kilincset, porraloltót, stb :lol:

Nekem már jobb szakad fel rendesen a cucc, jobban is vagyok.

Pumukli,
akartam írni hogy drukkdrukk, de látom lekéstem :? azért továbbra is drukkdrukk, hogy a Tiétek legyen a nyerő :)

Szofi,
micsoda becenevek voltak a suliban :lol:
és elmegyek Dórival, ha nem javulok, és ha Ő még nem volt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi: élharcos :lol: . Úgy látszik, Csani beijedt, hogy nem az anyucija fog kelni hozzá éjjel. :wink: De tök jó, legalább látod, hogy Csaniban nem romlott el semmi. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Réka! Nekem a nagyszüleim laknak Pátyon!

Emese! Megszereztem Peppát! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok,

végre találtam vkiket... Csak bolyongok itt körbe-körbe, még elég új vagyok... :oops: [/img]

Köszi Cuna
cuna
 
 


Cuna.Miii???
zili
 
 


Örülök h ilyen vicces a dédi :lol: :lol: Ja másik!Folyton azt mondja a gyereknek h b' ssza meg az ánti :shock: :shock: gyönyörűségem :roll:

Na megyek is!

Ja Tinu,én is a rizspéppel kezdtem 8)

Üdv Cuna!
Mesélj magatokról!!!!!

annus11
 
 


Annus: igen, gondoltam is rátok. :) De abban a pépben van valami más gabona is, nem? Meg persze tehéntejfehérje. A Holle-s rizspépben csak rizs van, lehet hozzá anyatejet keverni.
Mikor is jöttök haza? Kedden?

Kép
Kép
tinu
 
 


Na én is itt!
Kijöttünk Anyáékhoz, így elment a délelőtt. Tök jó éjszakánk volt!
3 körül 3*keltem hozzá, de csak cumi volt, aztán 5-1/2 6 körül hamizott, és visszaaludt. 1/2 9 körül hallottuk, hogy dünnyög, meg nyög a kakihoz! :D
raktam a blogba 3 videót, 2 Marcié, egy Petyáé. Akit érdekel, nézze meg! Ha hazamegyünk, teszek egy friss, dumálósat Petyáról! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szia Cuna! Ez azt jelenti, hogy Te is májusi mami vagy?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Húú, de nagy a pangás így szombat du! Képzeljétek, csináltunk itthon egy pici ringatót. Kinéztünk az "ének a bölcsiben"-ből négy dalt, a férjem zongorázta, én énekeltem meg ringatgattuk Csanádot. Nagyon kis idilli családi progi volt! :)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
jó lehetett :) Férjed tud zongorázni?
jobban van?

mi a kertben dolgozunk, Álmos meg a bkocsiban aludt, most kajált és sztem alszik tovább :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jaj, Esztó, hála az égnek ma már sokkal jobban van! Ma már ki is kelt az ágyból. Zongorázni... :D Igen tud, zongizni is, meg gitározni is. Autodidakta tanulta, és nagyon jól megy neki. Még zenét is szokott szerezni egy barátjával.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szasztok!

Miniringató tényleg jó lehetett. Elképzelem, ahogy leültetem a férjemet énekelni...muhahahaha...viszont a manamanát nagyon jól elő tudjuk adni Marcinak.
http://www.youtube.com/watch?v=gRRFfg2Guq4

Én ma már mítingeltem a bodajki pappal, akinek valahogy sehogysem akar összeállni a kép. Mivel a sógoromnak és nekem van restanciám katolikus kötelezettségek terén, együtt járunk a plébánoshoz oktatásra. Most kérdezte meg másodszor, hogy akkor engem elhagyott a férjem??? Sehogyse akar beleférni a fejébe, hogy én megtartottam a nevemet és hogy miért a sógorom ül mellettem a férjem helyett. De most már nem bírtam ki és benyögtem:
"nem, együtt vagyunk a férjemmel. De ha a tisztelendő atya tud valamit, amit én nem, akkor szóljon."
Sógorom majdnem lefordult a székről....:lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi, Te tiszta dinka vagy!!! :lol:

Szofi, örülök a jó éjszakának! Blanki kelt 1:40-kor, aztán f7-kor- ezt kibírom. Bár kihagyhatná az elsőt...
Pénteken kilőtték a fülét, szal már nagykislányok vagyunk, fülcivel. :D
Mei tai megérkezett, király! Majd rakok képet (először csinálni kell).

Visszaolvastam előbb egy csomót, de csak nagy kavargás van a fejemben...

Szép estét!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Trixi: édik a gyerekeid! Tücinek persze megint Marci tetszett a táncával, meg a nyuszi. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jaj, Réka, ne legyen már lelkifurid! Ügyi vagy! :wink:

Gyöngyi! Te nem vagy komplett! :lol: :lol: :lol: És mit válaszolt az atya? :D Mi holnap negyünk, ezek után már előre félek... 8)

Szofi, hát mondtam én, hogy Csani nem romlott el! Nade ekkora beégést! Anyós biztos gondolta, hogy mit hisztizel itt, amikor a gyereknek egy hangja sincs! :wink: :lol:

Annus, te meg ne hagyd magad; a héten még ne adj hurka-kolbászt Izának! :roll:

Mi most anyósnál vagyunk. Am nos, hát, khm, eléggé nyíg nála... :oops: Meddig tart ez még :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi :lol: :lol: :lol: nem vagy komplett

Szofi,
örülök, hogy jobban van :) és tök jó, hogy így magától megtanult gitározni meg zongorázni :) én orgonáltam a nagypapám istentiszteletin néha, imádtam.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hali, Cuna! :) Írj nekünk! :)

Csak egy gyors kérdés: Vkinek a párja nem tudja, hogy hol lehetne nézni a meccset ma????? SOS! Lehet, írtátok már, de most nincs időm keresgélni...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
DUNA TV :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


'estét!

Anikó, várjuk a mei tai-os képet :-) Milyen fülbevalója lett Blankinak?

Adri, helyes kisöreg a plébános, csak mosolygott :-) Úgy tűnik gigakeresztelő lesz a 3 unokatesóval + a vén szamár Gyöngyivel. Ráadásul még pedzegette, hogy nincs-e kedvünk nekünk meg a sógoréknak is megtartani a templomi esküvőt. All in... :D

Marci mai ketrecharcáról hoztam pár fotót, bocsi ha sok.
Kép Pankráció...
Kép Fejcserés támadás :D
Kép Szerintetek ezzel a mutatvánnyal kereshetnénk némi pénzt?
Kép Free Marci!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,
nagyon jó képek :lol: annyira édes :) Ketrecharc :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


hellooo
veszprem szuper volt, talalkoztunk egy ikres anyukaval mikor kiszalltunk bufiztetni, nagyon edes volt a ket kisfia! meselt roluk.. es annyira masok!
az egyik vegig magyarazott es ki akart szallni a bkocsibol a masik meg csak pihent nyugisan, majdnem harom kilo kulonbseg van koztuk. 1evesek multak, egyik 11 a masik8 kilo.. egyikvan 6foga amasiknak 12, az egyik sose szopizott mert utalt, a masik meg most is, az egyik cumizik a masik utalja, az egyiket altatni kell a masik csak magatol alszik el.. na mindegy is,csak olyan szuper volt ezt igy hallani!! nagoyn furcsa volt mennyire egyformak megis egymas ellentetjei! :)
Borokat nem igazan erdekelte a ket pasi.. a falevelek annal inkabb :roll: holnap atrendezzuk a nappalit, gyerek biztos lesz! nem lesz kerites,hanem a nappali le lesz zarva ugymond a konyhatol, egy olyan ket meteres boltiv valasztja el a kettot.. na ott lesz egy babakerites, azt annyi :roll:

Gyongyi,Marci nagyon tetszik nekem am!! olyan pasiiiiiis :P Sztem Boronak is bejonne :lol:

cuna? udv koztunk :D

Enyem ferj gitarozik, szokott Boronak is,szereti :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi, viccesek a képek!

Trixi, édik a fiúk, meg a nyuszi is!

Esztó, imádom az orgona hangját! Nekünk a zongoránk tud orgonálni lévén digitális-elektromos csoda!

Adri, hát koxoltam, az bisztos... :wink: De a menynek az a dolga!

Anikó, nekem ide a képet Blanki fülcsijéről!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jöttem életjelet adni!Kicsit eltűntem,de összejött minden!
Remélem jól vagytok Ti is a babák,tesók is!Nem tudtam még visszaolvasni!Marcit látom,nagyon kis cuki!
Mi jól vagyunk!Bár Hanna 3 hét alatt 10dkgot hízott,de kb az előző mérésnél rosszul csinálta a védőnyanyek a dolgokat. :?
Most 5.94kg és 65cm.Imád enni és kacagni!
Grétike is jól van,szeretik egymást nagyon!
Én is ,leszámítva még mindig a gondokat.
Apa maszekolgat.Holnap megy egy állásinterjúra.Azt sem tudja mennyit fizet,mettől meddig kell lenni,meg h állandóra kell e,de hát megnézi.egyik nap mikor maszekolt,(sajna olyan munkát is elvállalt,ami elég car,de a pénz nagyon kell),szóval elfelejtette a jeggyűrűnket levetni.Azóta sincs meg :cry: :cry: Pedig munka előtt mindig letette,most az 1x nem és tessék. :cry: Nagyon szomorúak vagyunk miatta.Még anno 2003ban az eljegyzésünkkor vettük,azóta hordjuk.Keresni kéne,vagy csináltatni,de jó ideig az anyagiak miatt ez nem fog menni.
Így állunk mi.Közben én itthon főzök,meg ilyenek.Hanna meg hát nagyon nyafis......nappal 2 hami között 7 perceket alszik,annyi időm van másra is.Alig van el,ha fenn van.Nem értem,pedig régebben tök jól elvolt.Az ínye brutál vastag......de még messze a fog.Eddig elaludt magától,most addig ordít míg fel nem veszem és ringatom.Pedig soha nem altattuk úgy eddig.De ezeket leszámítva kis cukipofi.
Viszont írtó lusta(volt kire ütni).Tud fordulni,de soha nem akar,lusta.Vagyis közlekedik amúgy,mert a hátán fekszik és forog,a fenekét emelgeti oldalra.Így mindent bejár.Olyan mintha kúszna a hátán.Na ezt jól leírtam,remélem értitek!
Kicsit sok voltam. :oops:

Próbálok jönni sűrűbben is !

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

hűha, nem semmi termés, csak olvasni volt időm, most meg már írni alig bírok :(

Réka nagyon ügyik voltatok eddig is, nálunk van tej, mégis elkezdtem 2 hete kóstoltatni, és már ott tartunk, hogy ma délelőtt krumpli-almát, délután meg sütőtököt evett persze anyatejjel higgítva mindkettőt, csak úgy megy neki lefelé, hogy nézek, hogy nyel-e közben, mert tűnik el a kaja a szájában :)

tinu milyen az a holle rizspép? Hol lehet kapni?

kutyafüle Larának jó a széklete, a sütőtöktől szép narancssárga és krémes :) bocsi :)

Esztó jobbulást nektek!

Anikó várom a képet :)

Tegnap én is lemértem mennyi a napi tejtermelésem, még mindig jól állunk: 1100 ml összejön, csak annyira változó a mennyiség, hogy azt hittem, hogy kevesebb (mármint a napi eloszlás változó)

Lara kezd kevesebbet aludni napközben ma 3x 1 órákat aludt, persze este fél 8-ra már kidőlt :)

A megevett anyatej mennyisége nem egyenesen arányos a hízással, lásd Larát, aki kb 2 hós korától nem eszi meg az előírt 150 g/testsúlykilogrammot, és mégis megduplázta a súlyát 4,5 hósan.

Réka egyébként Éduánál én is hajthatalan voltam a szopival, csak éppen Édua a tápszert nem ette meg, mennyivel könnyebb dolgunk lett volna, sőt ő még 8 hósan is öklendezett a kanalazástól :)

Regénynek vége. :)

megyek fejni :)

Jó éjszakát!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Köszi, Esztó, közben kinyomoztam a bonyolult világhálón! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anita de jó hogy jöttél :), egyenesbe jöttök hidd el :), Hanna ügyike, Lara sem akar forogni, bár tudna :) én hiszek benne, és látom rajta, de nincs rá szüksége :)

Marci nagyon édes, kár hogy nem mosolyog :)

Álmos meg halálosan édesen vigyorog :)

Szerkesztett képes mókuskák nagyon cukik :)

Én le sem írom, hogy Éduával milyen volt a hozzátáplálás, mert egy szó jellemzi: káosz :)

Larával sokkal egyszerűbb, és én is lazább vagyok, nem akarom görcsösen etetni :), csak ő is eteti magát, de az sem zavar, hogy minden kajás, mármint az egész pofija és néha a füle is, ha nagyobb lesz úgyis tud majd szépen enni, remélem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita! Végrehogyitt!!! Aggódtunk már értem lyányom. Sajnálom a gyűrűt, de ha ez vigasztal, apukám még a lakodalom éjszakáján elhagyta a gyűrűjét, de azóta is boldogan élnek anyukámmal. Remélem jól alakul a holnapi állásinterjú. Drukkolunk.

Ildi, mindig megdöbbenek amikor leírod a fejt tej mennyiségét. 1100 ml, az több mint egy liter tej a hűtőmben :shock: Nagyon ügyes vagy (bár ezt egy párszor már leírtuk :-)) Persze tudom-tudom, Marci is megeszik majdnem ennyit egy nap, csak hát a cicin nincsenek rovátkák :D

Na jó éjszakát, kirobbanok innen, kicsit megölelgetem az én férjecskémet.

Álmodjon mindenki édeset.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


értem=érted

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi nekem is hihetetlen, dehát ez van, és a lányom mégsem kíván ennyit enni, de legalább elég neki :)

tinu hűha minden nap leírtad, hogy mit evett Tünci? Köszi lesz miből ötletet meríteni :), az almát én is megpároltam a krumplival és úgy adom :)

Ma birsalmát pároltam és botmixereztem le, majd szerintem sütőtökkel vagy banánnal fogom adni :)

Jó éjt!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita! örülök, hogy jelentkeztél! Remélem férjednek sikerül a meló!

Tinu! Hát úgy néz ki, nekem csak a kedd lesz jó a jövő héten. Nálunk mindenki (kivéve engem) egyre náthásabb.

Szofi! Örülj, hogy Csani visszatért önmagához! Áron éjszakája (és a miénk is) ismét pocsék volt. Szegény alig kap levegőt, ezért 10 percenként ébred és nyöszörög. Jó lehetett a házi ringató. Nálunk sajnos senki sem játszik hangszeren, pedig olyan jó lenne.

Réka! Ne legyen lelkifurid, bár megértelek. A lényeg, hogy jól alakulnak a dolgok és az éjszakátok is jobb volt!

nagyon édes minden baba! Nagyon helyesek a szerkesztett jelmezes képek is!

Kép

Kép
hean
 
 


Holle rizspép bioboltokban kapható, de egy időben a Herbáriákban is volt. Alíz még mostanság is kér néha. Nagyon jól lehet variálni mindenféle gyümivel.

Kép

Kép
hean
 
 


Köszi a hiányolást!Kedvesek vagytok!!!!
Gyöngyi,ez jó jel,ha ma is boldogan élnek!!!!Akkor nálunk is van esély! :)
Ildi nagyon ügyes vagy a tejjel!Lara büszke lehet rád!
Hanna is elég maszatosan eszik néha,de van h tök szépen!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ildi! Nagyon aranyos lehet Lara csupa kulimászosan! :)
Szerettem volna kérdezni vmit, majd írok privit. Ha nem jutna eszembe hamarosan, szólnál, hogy kérdezni szerettem volna?

Nagyon édes Marci!!! :) Sztem próbáljatok felvételizni a Nagycirkuszba! :)

Anita, végre, hogy jöttél! :) Drukkolok, hogy hamar rendbejöjjetek! Mi már többször elvesztettük a gyűrűnket, hol 1ikünk, hol másikunk, de mire eljutottunk addig, hogy ez azért nem olyan fontos dolog, hogy egymásra haragudjunk, meg keserű közös napjaink legyenek, addigra mindig előkerült. Nem tudjátok keresni?

Netti, jó lehetett a program, főleg az ikerpasik. :) Valóban érdekes, hogy ennyire különböznek! :shock:

Réka, fel a fejjel, minden rendben van, ha lánykád eszik eleget!!! :wink: Én inkább azon aggódhatok, hogy hiába van elég tej, gyerekem mégsem eszik rendesen! :roll: Mostmár nemsokára kiderül, mennyire gond ez, megyünk nemsokára Dokinénihez, de az meg már majdnem 6 hósan lesz, szóval, ha azt mondja majd, hogy a gyerek unja a tejet, vagy mittomén, akkor majd kap vmi mást. :)

Kuyafüle, én is a Neomagnolt akartam ajánlani, de csak most olvastam a kérdést. :) Kaki miatt ne félj, de ha ilyet látok (akár Samunál nagyon szilárdat), akkor mindig gyanítom, hogy több folyadék kell, meg több székletlazító kajcsi. Szóval igyatok-egyetek olyanokat!!! :)

Pumuklii, drukkolok, hogy a tietek tetsszen! :)

Adraci, kitartás AM-nak, és békés pihenést!

Annus, sztem is viccesek ezek a történetek, 2 év múlva már tuti te is csak nevetni fogsz rajta! Egy ismerősöm 8 hónapos kislányát megették tejfölös lángossal azok, akikre rábízta, hogy vigyázzanak rá egy délután... Pedig nem idősekre bízta... :lol: De a kislánynak nagyon ízlett, nem lett semmi baja. :)

Szofi, örülök, hogy jobban vagytok! Meg, hogy ügyiCsani megint szépen aludt!

Esztó, Álmosnak jobbulást! Csúnya egy dolog a különböző üregek gyulladása, hát még egy ilyen picurnak! Vigyázzatok rá!
Armanddal mi van???

Trixi! Fiúk nagyon jófejek! :)

Esztó, Zili! Én is le akartam írni, hogy nekünk is volt már egy csomószor, hogy a porszívó leállt, mert túlhevült. Aztán 1 idő múlva újra működött. Szóval van ilyen. :)

Na, asszem ennyi. Dani folyton eszi a lábujját, amikor meztelenül van. Ha ruciban, akkor cuppog a ruciján. :) Mindig van vmi a szájában - ez eddig is így volt -, csak kb 1,5 hete már egy csomószor a lába lóg ki a szájából. :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hean! Jobbulást Áronnak!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Én is itt, bár visszolvasni nem tudtam mindent, egy dolgon akadt meg a szemem:

Niki, Fruzsi elég régóta kolbászkákat kakil :wink: De valahogy nekem eszembe sem jutott ezen aggódni :oops:

Mi megvagyunk, csak picit nehéz napokat élünk Zsófival , majd jövök, amikor tudok.
Vendég
 


Anita!!! Már halálra aggódtunk magunkat!!
Panndi, mi a baj Zsófival?
Köszönöm mindenkinek, aki szurkol(t)... Csani alszik megint (egyelőre)... Majd reggel beszámolok!
Hean, bárcsak nálatok is rendeződnének!!Kitartás, és küldök neked egy extraenergiapuszit...Öröm az ürömben, hogy ezek szerint a nózija van tele, és az múlandó dolog...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Panndi! Mi van Zsófival??? Az álmos éjszakával van összefüggésben? Várunk szeretettel. Meg mesélj, ha gondolod... :roll:

Szofi! De akkor ne itt virrassz, hanem ALUDJ!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok, jó estét!

Nagyon gyorsan eltelt ez a nap is. Délután elmentünk Babókával a budaörsi hordozóklubba, a párom odavitt autóval, és eljött értem, de be már nem jött, mert az milyen már. :? Nagyon jól éreztük magunkat, rengetegen voltak, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Felpróbáltam 4 féle Mei-tai-t, meg egy drága kendőt, de a Mei-tai jobban bejön, nekem kényelmesebb. Igazából túl nagy különbséget nem éreztem a 8 ezres és a 18 ezres Mei-tai között, csak az anyaga volt más. Most már csak azon gondolkozom, hogy kell-e nekem még egy hordozó, vagy megteszi a kendőm is. :D

Köszönöm mindenkinek a biztatást hozzátápi terén. Közben újabb gondom lett, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet: Babóka egyáltalán nem akar szopizni, se a bal, se a jobb mellemből. :( Azt hiszem, nyakig vagyok egy szoptatási sztrájkban, de csak most azonosítottam be, hogy ez van. Eddig még csak elvoltunk, éjszaka, délelőtt, délután szopizott, csak este volt nyűgös. Ma azonban már reggel sem akart szopizni, és egyre csak durvult a nap folyamán. Ma ahányszor mellre akartam tenni, sírt, feszítette magát, kapkodott ide-oda. Az elmúlt napokban csak este volt ilyen. Végiggondoltam a dolgokat, s arra a következtetésre jutottam, hogy mi van, ha az, hogy nincs elég tejem, nem ok, hanem következmény? Nem akar szopizni, ergo kevesebb lesz a tej, aztán emiatt még kevésbé akar szopizni.
Első körben elraktam a házban található összes cumit és cumisüveget, hiszen egyszer már volt cumizavaros, lehet, hogy megint az van. Aztán jól összevesztünk a párommal azon, hogy most tényleg kanálból akarom benyomni neki a 100 ml tápot? :( Hát igen, kanalanként megetettem vele. Aztán eljött az este, amikor cumival szokott elaludni. Cumi nélkül sírt, nyűgös volt, szopizni nem akart. Olvastam, hogy meg lehet próbálni járkálva szoptatni. Nem igazán hittem benne, de bejött. Mentünk 3 kört a lakásban (eléggé érdekes mutatvány volt :)), már kezdett lekoppanni a szeme, amikor leültem, majd lefeküdtem, míg mély álomba nem merült.
Nehéz menet lesz, de remélem, sikerül visszaédesgetni. A pótlás egy dolog, de ahogy a mai napot elnéztem, gőzerővel haladtunk az elválasztódás felé. Erre még nem vagyok felkészülve. A párom ezt is másképp gondolja, szerinte 5 hónaposan már mindegy, hogy tej, táp vagy szilárd, csak végre lakjon jól a gyerek. :?

Mos látom, megint regényt írtam. :oops: Lassan az én gondjaimmal lesz tele a fórum, minden napra jut egy. :(

Szofi: Jó lehetett a ringató, jó, hogy tudtok énekelni meg hangszeren játszani. Szerintem, ha mi próbálkoznánk, szegény Babóka kimászna a világból! :lol:

Anikó: Üdv. a fülbevalósok között! :D

Gyöngyi: Nekem az utolsó kép tetszett a legjobban, a Free Marci. :D
Anita: Nem a jegygyűrű a fontos... megértem, hogy el vagy keseredve, de ha nem kerül elő, majd valamelyik évfordulóra csináltathattok újat. Addig is, az érzés az, ami számít, nem a jelkép. Drukkolok az állásinterjúhoz!

Ildi: Nem semmi a liternél is több tej...:D Ma a férjem adott Babókának egy körömnyi főtt répát. Nézett nagyot, csócsálta, úgyhogy azt hiszem, ezzel már hivatalosan is elkezdtük a hozzátáplálást. Görcsölés, ismerős... azt hiszem, én túlgörcsölöm lassan az etetés témakört, remélem, a következő gyereknél nekem is sikerül lazábbnak lenni. :?

Dóri! Babóka is egyfolytában a lábát eszi, lassan már óránként húzhatok új zoknit rá, mert átáztatja. :)

Jó éjszakát, megyek aludni.
Réka

rekap
 
 


Réka! Drukkolok, higy sikerüljön az édesgetés.. Kicsit ijesztő, amit írtál, remélem, átmeneti... Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


na eltűnt amit írtam :twisted: közben lemerül ez a vacak,Iza meg beszart....

na pussza mindenkinek,majd jövök....

annus11
 
 


Réka: leborulok előtted, hogy milyen kitartó vagy!!! Ez igen! Akármi gondom lesz ezentúl, csak arra gondolok, hogy te milyen ügyes és kreatí vagy és máris könnyebb lesz nekem is megoldást találnom.

Hean: szerintem nekünk jó a kedd, ha minden igaz, csak be kell fűznöm az uramat, hogy vigyázzon egy kicsit Tücire, míg elugrunk vásárolni. Remélem, nem fog esni, mert úgy egy picit nehezebb lenne. Csongit vinni akarom. Még mi is orrszívózunk, de szerencsére, CSonginak annyira nincs bedugulva az orra. Mondjuk eléggé unom már, mindkét gyerek orrát szívni folyamatosan, miközben Csongira konkrétan rá kell üljek, mert nagyon hadakozik. :roll:

Ildi: Hát én már csak ilyen kényszeres vagyok (voltam inkább)! Ilyen a rizspép:
http://biofalva.unas.hu/shop_artdet.php ... nas_799164
Vagy internetről lehet rendelni, vagy bioboltban lehet venni.

Anita: örülök, hogy végre írtál!

Gyöngyi: cukik a képek, na meg a képaláírások! :lol:

Jaj, Pandi kapcsán én is leírom, hogy egyszerűen döbbenetes, mennyire nem tudunk mit kezdeni Tüncivel az utóbbi napokban, de már inkább hetekben. Tegnap este már közel voltam hozzá, hogy agyoncsapjam. :oops: Egyszerűen rémesen viselkedett. Pedig egész nap nem volt itthon, elvitték a nagyszülők levegőzni, almát szedett meg ilyesmi, tök jól elvolt. Szóval este voltunk együtt, de ahelyett, hogy örültünk volna ennek, egymás idegeire mentünk súlyosan. Üvöltözött, durváskodott, ellenállt a kéréseknek (miszerint ne piszkálja Csongort állandó jelleggel), nem akart aludni este 10-kor sem stb.
Valaki, aki már túl van a gyerekével a dackorszakon, hogy a túróba lehet ezt túlélni mindannyiunknak??? Elméletben tudom, de gyakorlatban nem nagyon akar menni. :cry: Olyan szar anyának érzem magam...

Kép
Kép
tinu
 
 


Szép vasárnapot mindenkinek! Csak mert itt nagyon esik... Azért ennél szebbet! :)

Tinu! Mi még nem vagyunk rajta túl, de ha találtok megoldást,m ajd tutira minket is érdekel... :roll: Csak drukkolni tudok, hogy jól viseljétek...

Azért, Annus, jó, hogy be tudsz jelentkezni minden nap! :) Sajnálom az írományod...

Na, :arrow: , majd jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?