Új privát üzeneted érkezett!

Jövő hét péntek, október 16. délután, kb. 16-20 óra között, Meki. (tudom, jelezték, akinek semmiképp nem jó ez az időpont, de rá 1-2 hétre megint tarthatnánk.)

Aki jönne:

EDB Anyu
Verika
Gabi
Betti
Cirmike
Jutte (fél 6 után)
Moncsi (5 után). Itt van hely autóban Bánhida, Dózsakert irányban.
Hugi (van hely az autóban Felsőgalla felől)
Csilla
.
.
.

Hugi: akkor lehet, hogy igényt tartanék a helyre Sárberekben. Fel tudsz venni? De majd még egyeztetünk.

Sajnálom azokat, akik nem tudnak eljönni (pl. Cserieri, Jági), de így is nagyon nehéz összehozni a talit. De utána egy-két héttel megint csinálunk egyet, jó? November 6-7.-i hetet javasolták már itt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nekem is jó a jövőhét péntek!!
Nálam is van hely a kocsiban.
Már előre látom hogy tele fogom magam enni a Mekiben,addigra sztem már gyógyult leszek.

Emeseanyu
Pudingokat eszem,meg teázom szívószállal.Tegnap este már annyira ki voltam éhezve,hogy bekaptam egy kanál lencsefőzit.Nagy kár volt,mert belement a lyukba.Nagynehezen kiöblitettem,akkor meg újra vérezni kezdett.
A számat nagyjából tudom nyitogatni.
Nagyon fincsit főztél,örülök hogy a manók is imádták.
Én paradicsomos húsgombocót csináltam,még nem ettem belőle félek csípne.

Cirmike
Az igen.Nagyon bátor,magabiztos nagyfiad van.
Remélem sikerül valami gyorsat és finomat összedobnod estére.

Jági
Aranyosak a szundi manóid.
Bius éjjeli manótok jól rátok ijeszthetett.Ilyenkor gondolom nagyon zavarba van az ember.
Mi ugye egy szobában vagyunk a gyerekkel,nem nagyon szokott felébredni rá.Bár mostanában nincs is mire felébrednie. :D

Moncsi
Klasszak az ovis programjai Dórinak.
Zsófi elvan egyedül délelőtt magában is mig a nővére ovizik?
Máj zsírban sütve :arrow: nyami!!

Gabi
Kiváncsi vagyok rászánod-e magad a pelusokra.
A mamami oldalán van ilyen jellegű topic.Sok hazsnos infot kaphatsz.Melyiket érdemes megvenni,stb.
Örülök az overállnak

Holnap jön a köműves berakni az üvegtéglákat.
Remélem jól mutat majd.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Cirmike:
nem semmi Roli fiad! :) Írd majd meg, végül mit főztél a vendégeknek. Ha más nem, rendelj egy családi pizzát! :)

Betti: örülök, hogy kicsit jobban vagy. Hát igen, az evéssel vigyázni kell. Nem baj, holnapra biztos még jobb lesz. És a kajálást jövő héten bepótolhatod a mekiben! :wink:

Na megyek is, csengettek a kaputelefonon, Emesét hozták meg. Ma megjött a téli kabát is Dórinak, majd megírom, milyen lett.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, most hozta uram a postáról a kabátot. Ráadtam Dórira. Tökéletes! Nagyon örülök neki. Ez 92-es, de nagy méret. 98-as ruhákat veszek már neki, de ebben az a méret nagy lett volna. Édeske! Ugyanilyen kabátot adtak el ugyanakkor 4500-ért. Enyém 1550 ft lett. Meg posta. Tökre örülök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most csak gyorsban alényeg:

Jövő hét péntek, október 16. délután, kb. 16-20 óra között, Meki. (tudom, jelezték, akinek semmiképp nem jó ez az időpont, de rá 1-2 hétre megint tarthatnánk.)

Aki jönne:

EDB Anyu
Verika
Gabi
Betti
Cirmike
Jutte (fél 6 után)
Csilla
Lola (Újváros kisposta felől is van hely!)
.
.
.

lola77

Ja és ma megnéztem a Meki Café 22.00-ig van nyitva, a kajás rész 23.00-ig!!!!!!

lola77

Szuper, hogy ilyen sokan leszünk! Hallod Betti, 11-ig nyitva a kajás rész, lesz időd végig enni a kínálatot! :)

Szerintetek ne telefonáljunk oda, hogy ott a hátsó részen, a csúszda mellett (elférnénk), foglalják le a helyet? Vagy úgysem tennék??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na most bővebben!

Moncsi: a hajwaxot még nem kezdtem használni, amúgy is férjemnek vettem zselé helyett, de nem kell Neki azt mondta, így lenyúltam, de Nekem még van hajhabom, majd utána.
Hal: Anyu szokott egybe sütni olyan halat (ált. süllőből, de sz.tem másból is fini) hogy besózza a halat ráönt olyan szószt, hogy tejfölbe pirospaprikát+fokhagymát kever el, azt tepsibe, köré krumplit karikáz, be a sütőbe, hamar átsül, tök fini!

J.Ági! Jók a recik, mondjuk Nálunk az a májas-baconos nem jött be, de a kapros túrós pulykamellet egyszer én is megcsinálom! Meg ma olyat olvastam, hogy reszelt répát tölt bele és úgy süti meg sütőben kicsi olaj-víz alá! Az is fini lehet!

Gabi: amit Te írtál krumplifalatka is naggyon jól hangzik! Nyami, de ennék, csak ne Nekem kelljen megcsinálnom!

Anyatali: Nekem az okt. utolsó hétvégéje is jó a köv. talira, hogy Ági kívánságára ne legyen elhúzva annyira!!!

Bettikém: ha meggyógyul a fogad, örvendeztesd már meg Uradat egy vasalással, nem ám a nagy építkezésben elmarad a feszültség levezetés. Rá se ránts, hogy ott van Isti, ha mélyen alszik (úgyis tudod mikor) ugorj Rá Apjukra!!! Vagy a fürdő-konyha is jó arra! :wink:

Szilvianyu: a mézes puszedli bonyolult süti? Olyasmi lesz mint a puha bolti? recit leírnád????
Rákot fagyasztottan vetted azt a sparost? Zotyó imádja a tengeri herkentyűket, ha meggyógyul, csinálnék neki. (most tök beteg, itt paráztat, hogy biztos malacinflus! :evil: ) Na megyek is főzni teát Neki!
Semmi gáz miután hívtalak elmentem tankolni, meg Müllerbe ceruzapótlásért Somának, meg Bakugánért.... utána mentem érte suliba! Ma megtanulták írni az első betűt: á! Tök ügyin megy Neki, de ha össze kell kötni két á-t, na az katasztrófa, így holnap azt gyakoroljuk orrvérzésig, meg szorgalmi vers is van!
Tényleg Csilla Dórijának hogy tetszik a suli, megy neki? Mostanában v.hogy nem futok össze vele!

lola77

Sziasztok!

Most csak gyorsban,még tortalappot kell sütnöm,mosogatnom.....
Holnap este megpróbálok jönni vagy max. hétfőn..........

Alexandra könyvesboltban vannak még Disney mesekönyvek 200-400 ft-ért
Kistesco melletti tkk könyvesboltban is vannak jó mesekönyvek,foglalkoztatók leárazv/bob mesteres 1790 helyett 290!!!!!!!!!!!!!!/foglalkoztatók már 120 ft-tól.....
Szent Borbála téen a Márkó cipőboltban végkiárusítás!!!!!!!!!!!!!!!
ma vettünk Vikinek ott vízhatlan csizmát 6600 helyett 4450-ért......

Betti
jobbulást a fogadnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyatali
sajnálom,hogy nem tudok elmenni.......de majd legközelebb,esetleg lehetne egy 23-án is????

Jági
nagyon édes Bius az új frizurájával!!!!!!!!!!!!!annyira tüneményesek ahogy alszanak!!!!!!!!!

Anikó
szegény Bendi!!!!!!!!!!gyógyszerrel ha beállítják akkor kezelhető,sőt ki is nőheti.
Múltkor felétek jártam,alakultok látom:)színezve is most lesz a házatok vagy majd tavasszal?
Lányruhák még mindig nem sűrgősek :wink:

Mostmár megyek,tényleg hosszú lettem,sziasztok,jó hétvégét:Erika

cseriviola

Szisztok,

Most mentek el a vendégek (muszáj volt nekik a kiskamasz lányuk egyedül van Pesten otthon és telefonált, hogy menjenek már haza)
Andrásom még elment egy helyre begyújtani!

Kaja tök fini lett, dícsérték!
Előétel:
Hideg fusilli tészta saláta: tészta kifőzve, koktélparadicsom, mozzarella sajt összekockázva. Mindez olivával jól meglocsolva. Szardella (konzverv) oliván foghagymával megpárolva.
Mindez jól összekeverve. Nyami...

Pácoltam be grillfűszerrel, foghagymás olajjal csirkemellet.
Férjuram tüzet rakott kint és meggrillezte negyed óra alatt.
Köret: Iglo mediterrán zöldségkeverék párolva wokban
Barnakenyér a grillen megpirítva...

Szilvi (EDB)
Szerinted lehet foglalni egy gyorsétteremben helyet???
Persze jó lenne ha igen.
Fúú így is ha mindenki eljön aki most írja, jól össze kell majd húzni magunkat... :lol:

Nagyon jó lehetett a rákos cucc!!! Imádom!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cserieri,
Micsoda jó kis akciós cuccokat találsz meg!
Köszi érte!

Betti,
Jobbulást a fogadnak!
Nem csodálom ha ezek után már tényleg utálsz ilyen helyre járni... hogy mindig kifogod... :cry:

Ági,
Örülök hogy sikerült a vizsgád (na ok tudom még nem tudsz eredményt), kitartás a tanulással a szóbelidhez!
Levi ügyes volt!
Na jó ezt most bizti nem olvasod hanem tanulsz...

Szilvi,
Klassz, hogy okés a kabi!
Nekem volt egy Roliról amibe belenőtt Réka, de nem bírtam megállni hogy ne vegyek meg a turiban egy tuti csajosat 1500-ért :wink:

Recept:
Én is szoktam egyben halat sütőben (Lola mama féleképp)
Nagyon finom lesz!
Bár ezt a tengerit ritkán csinálom vagy nagyon lightos kajaként.
Összepárolom kínai zöldségkeverékkel wokban, darabokra nyomkodom benne a halat (szálkára azért vigyázni, van néha egy egy)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Látom szerveződik a tali, engem is vegyetek be.:)

Aki jönne:

EDB Anyu
Verika
Gabi
Betti
Cirmike
Jutte (fél 6 után)
Csilla
Zsanka (Újváros felől van hely!)

Azt nem tudom hogy mikorra érek oda, attól függ a Lilus mikor kel.

Most csak ennyire van időm, bocsi.

Még programok a hétvégére:

szombaton, itt a midlothian parkban (vagy milyen parkban) tudjátok a hermann sulinál, a fitnessteremnél újvárosi nap lesz - kisvasút meg miegymás, ha tudtok gyertek el.

vasárnap: nyílt nap lesz a József Attila könyvtárban.

sziasztok
zsani

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt!

De jó, hogy a jövő hétre azért már akadnak jelentkezők bőven. Persze így majd lesz nyüzsi. Szinte már úgy el is képzelem, hogy a székek körben, mint egy terápián és mindenki mond magáról egy pár "bemutatkozó" mondatot. Na jó ez csak vicc. A bemutatkozáson már rég túl vagyunk. Nagyon várom már. Hiányzik egy kis kikapcsolódás. Nagyon szeretnék ott lenni, remélem hétfőn nem lesz semmi gond a gyerekekkel.

Ági!

Én is gratulálok a vizsgához. Biztos görbülni fog. Ügyes volt a férjed, hogy így ellátta a gyerekeket. Lehet nem ízlett Levinek a fagyasztott tej, azért nem fogadta el ill. nem evett olyan sokat. Annak tényleg van már egy olyan kellemetlen íze, szaga. Nekem is ott figyel a fagyasztóba egy jó pár liternyi, nem ette meg Gergő. Így majd megy a fürdővizükbe.

Cirmike!

Szupi, hogy jól sikerült az este. A kaja is biztos fini lehetett.
A halat én nem szeretem, így ez irányú írásaitokat átugrottam.

Ami érdekes, hogy viszont a tonhalkonzervet pikáns paradicsomos szószban megeszem. De csak azt az egy márkát és csak a kék csomagolású terméküket (ez a par. szószos). Na ezt is úgy eszem ám, hogy "bemagyaráztam" magamnak, hogy olyan íze van, mint a csirkemellnek. Ezen valahogy nem érzem azt a számomra büdös hal szagot, ízt (mert azért erősen próbálkoztam ám, hogy szeressem a halat, de sajna nem tudtam leküzdeni az íz és szag miatti undort)

Tegnap Daninak magyaráztam, hogy holnap jönni fog a dédi Tatáról. Erre Ő úgy bepörgött. Kristálytisztán hajtogatta, hogy "A-PPA" meg "DÉDI". A dédit már múlt hét hétvégén mondta, mert Zoli mamája is ott volt szülinapozáskor és elköszönéskor mondogatta, hogy Dédi, dédi. Kíváncsi vagyok, hogy rá számít-e, vagy a tatai mamát is "elfogadja" Dédinek. Kicsit biztos zavaros ez neki, hogy Mamáékból csak egy van neki, Dédiből meg 4 is.

Estére használható voltam még, de a tócsi miatt annyira hányingerem lett és a gyomorszájam is fájt. Be kell látnom sajna, hogy nekem az ilyen olajos dolgoktól ez a "végem". Pedig imádnám a fánkot, bundás kenyeret...

Megyek pakolászok még kicsit aztán hozzuk a "DÉDI"-t.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én is mennék pénteken a talira! Kb. 17 óra magasságában érnék oda!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!!

Szuper hogy ennyien leszünk a Talin.
Nálam is van hely a kocsiban.

Gabi
Szülés előtt soha nem volt gondom a kajákkal.Most meg ha hagymát,zsírosabbat,paradicsomosat,paprikát,uborkát eszem,utána mindig fáj a gyomrom.
Istim nagynénje mondása szerint:"visszapofáz a kaja" :lol:

Cirmi
Azigen!Egyből megkívántam az összes fogást.Nagyon ügyi voltál.

Emeseanyu
Szuper hogy tökéletes lett a kabát!!
Fogaskérdés:neked is kinnt volt az állkapocscsontod a műtét után?Annyira zavaró.Örökké piszlálom a nyelvemmel.Remélem nem valami fog maradt még bennt.

Lola
Vasalás:apának a fogügy után sztem elment tőlem a kedve.
Pont látta mikor újra vérzett és kivettem a "tampont".
Bár azt mondta reméli mihamarabb begyógyulok- :P 8) :lol:

Istike alszik,fél hatkor már kukorékolt.
Köműves falaz.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Akkor először is az Anyatali:

Aki jönne:

EDB Anyu
Verika
Gabi
Betti
Cirmike
Jutte (fél 6 után)
Csilla
Zsanka (Újváros felől van hely!)
Anikó (kb. 5-től)
.
.
.

A november eleji talit azért írtam, mert többen írták, hogy az őszi szünetben elutaznak, vagy pihennek. De majd kiforrja magát ez is!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Receptek:

Garnélás spagetti. Gyors, finom.
Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti
- 400 vagy 500 gramm mirelit garnéla
- 2-3 dl főzőtejszín
- sűrített paradicsom
- só, bors, cukor
- olíva olaj
- trapista vagy parmezán sajt
- fokhagyma

Kevés olíva olajon az előzőleg kiengedett, megmosott garnélát megpiritjuk-puhítjuk. Nem kell sokáig, kb. 5-8 percig. A kis hurkák kis körökbe alakulnak át. (igen, a sparban vettem, szerintem a 400 grammos garnéla nyárs éri meg legjobban, simán lehúzható a nyársakról). Ha megvan, kb. 2-3 gerezd fokhagymát vékonyan felszelünk, ezt is beletesszük. Nem kell sokáig együtt piritani, mert megkeseredik a fokhagyma. Kb. a hagymának is 3-5 perc kell. Utána beletesszük a sür. paradicsomot, vizet, tejszínt, sót, borsot, cukrot (par. miatt). Annyit kell, hogy bőségesen ellepje. Ez rotyog, sűrűsödik a tejszín, puhul még a rák (de a végén sem lesz tök puha). Közben kifőzzük a tésztát. Ha kifőtt, leszűrjük és hozzátesszük a szószhoz. Nem kell aggódni, ha "levesesnek" tűnik, mert felszívja majd a tészta. Ennyi. Sajttal tálaljuk.

Mézes puszedli:

Nem olyan lesz pontosan, mint a boltban, de nagyon finom, egyszerű és picik is ehetik.

Hozzávalók (ezt egy adagra írom, ebből is lesz jó pár tepsi, de ha többet akar valaki, akkor duplán kell venni a hozzávalókat).

- 50 dkg liszt
- 25 dkg virág méz
- 10 dkg rama
- 10 dkg cukor
- 2 kávés kanál szódabikarbóna
- 1 mokkás kanál fahéj
- 1 mokkás kanál őrölt szegfűszeg
- 1 tojás
- 2 tojás sárgája
- 1 citrom reszelt héja

Először a mézet, cukrot, rama-t kis lángon összeolvasztjuk (nem főzzük). A többi hozzávalót keverő tálba rakjuk és még a meleg masszát (méz, cukor, rama) belekeverjük. Jól összegyúrjuk, aztán kihűtjük. A sütés előtt teljesen kihűlt állapotban kell lennie, úgyhogy akár reggel megcsináljuk, betesszük a hűtőbe, aztán délután kisütjük.

180 fokra előmelegített sütőbe, kivajazott tepsibe, vagy sütőpapírra tesszük. Kis golyókat, ami szétlapul sütéskor, bár én múltkor szaggattam. Feljön sütéskor, úgyhogy ne legyen túl vastag, hogy átsüljön. Kb. 10 perc alatt megsül egy tepsi.
Kihűlve zárható edénybe kell rakni és fincsi rágcsálnivaló!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most enni, ebédelünk (rakott kel), aztán este még jövök szerintem.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Zsanka:
és mettől meddig tart az újvárosi nap, nem tudod?

Cirmike: nagyon ügyes voltál a kajával. A tészta sali is jól hangzik. Meg a finom grill husik. Imádom!

Betti:
nem volt nekem ott csontdarab, nekem varrás volt ott, engem az zavart. Mivel ünnep volt akkor, több, mint egy hétig bent voltak a varratok és marhán idegesített, ha a nyelvem odaért. Fúúj... Tényleg, most volt egy éve a műtét....
Azóta jobban vagy? Evés megy?

Gabi:
nekem az olajos dolgoktól rossz közérzetem lesz, a fejem is megfájdul tőle, komolyan. Olyankor (durva, röhejes, de ez van), ki kell magam hányni és jobban leszek! :) Megint csak fúúújjj...

Lola:
akkor hétfőn! De majd még hívlak. Dórinak megy a suli eddig, szereti, néha azért voltak rosszabb napjai is, hát bele kellett szoknia. Amivel baja van, hogy későn megy érte Anyukája, de hát ez van. Munka után rögtön rohan így is érte...

Na megyek, ma is kértek mézes puszedlit. Délelőtt óta a hűtőben van a tésztája, lassan kisütögetem. Ebéd fini volt. Dórika ki is dőlt utána, Bence meg itt virgonckodik Emesével. Ő már aludt egyet délelőtt.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Értelek.Nekem nem vágtak,mostmár kisebb lett a kráter lukam. :D
Megy az evés,ettem egy csomó banánt,de még igyis fostizok az antibiotikumtól. :oops:

Kép
berna23

Neked amikor a bölcsfogaddal műtöttek,akkor a bölcsfogad kivolt bújva?vagy felvágtak,és darabokban vésték ki?

Kép
berna23

Betti: az utóbbi volt nálam. Királyul hangzik, ugye?? Nem tudott kibújni, mert ferdén nőtt. Felvágták és vésték. Jaj, de rossz élmény volt! :( Normaflore-t ehetnél a fosásra!!

A puszedlihoz még annyit, hogy fontos a hozzávalók betartása, én múltkor kicsivel tettem csak több lisztet bele és máris keményebb lett.
És fontos, hogy ne égjen meg az alja, mert kesernyés lesz. Én szoktam sütés közben váltogatni (állítható nálam), hogy egy ideig alul-felül is süsse, aztán csak felül.

Mi lehet Szilviékkel? Remélem rendben megérkeztek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na még egy kis infó a puszedlihez (azért, mert én is most sütöttem). Szóval minél vékonyabbra kell kinyújtani, kb. fél centisre, mert jól feljön sütéskor. A legjobb méret szerintem a kávés csésze karimája, mert ezt jól meg lehet fogni. Fini lett nagyon! Egy egész dobozzal lett és már jócskán ettek közben!

Apja jót szórakozott előbb Bencén, mindkét kezében egy-egy puszedli (és tényleg hasonló állagú lett, mint a bolti, de szerintem finomabb, nem annyira édes) és két pofára falta! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hellóka!

Elment a Dédi és Zoli is dolgozni. Dédi nagyon el volt ámulva, hogy mondta neki Dani, hogy DÉDI, meg már mondogatta a kocsiban mindenkire végigmutatva, hogy A-PPA, DÉDI, GEJIGEJI. Na hát én kimaradtam akkor a szórásból, de még itthon azért engem is a "nevemen" szólított. Megkapta a plüss sárkányt, nagyon örült neki. A dédi is örült, hogy Dani örül. Nagyon jól érezte magát nálunk.

Ma nálunk gyors "ebéd" volt (du. 4-kor). Tesco-s grillcsirke. Annyira jól esett. Nem nagyon szeretem a csirkét a csontjaival való bajlódás miatt, de most nagyon jó volt ott kotorászni a husiban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Puszedlit én is szeretem, csak annyira bele tud ragadni a fogamba.
Biztos fini lett EDB anyu. Ez a legjobb dícséret, ha látod, hogy mindenki eszi, de nagyon.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Többiek???

Gabi:
ez hál istennek, nem olyan típus, hogy a fogba ragad. Meg amúgy sem ragadós!
Na látod, beindul lassan Dani szövege. Dórika is így kezdte, most meg már mindent mond. De még nem igazán mondatokban.
Biztos örült a Dédi, hogy családi körben lehetett!

Na megyek, mosogatni, vacsit csinálni! Nemsoká kezdődik a csillag születik (nézzük). Most mondták, hogy jövő héttől 10 fok alatt lesz a hőmérséklet, péntektől fagyot is mond! Szuper!

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most már én is vagyok,csak eddig sógornőm tortájával bíbelődtem,amúgy meg egész napos voltam :evil:
Mindjárt teszek fel pár napokbeli fotót :wink:

Anyatalira jó sokan mentek,reméljük nem szól közbe semmi......
Legközelebbi alkalommal is remélem nem leszünk kevesen!!!!!
Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!
Képek azért készülhetnének :P

Xytimi
bár én már megköszöntöttem,azért itt is megtenném....
ELIZABETNEK BOLDOG SZÜLINAPOT UTÓLAG!!!!!!!!!!!!!!!
Képeket kérünk a szülinaposról!!!!!

KÖRKÉRDÉS:
Szerintetek Vikinek való egy törpe hörcsög?
Mivel télen szokott kruppos lenni,szőrtől lehet rosszabbodna a helyzet?
Ekcémája jobban előjönne?
Bírná a höri a kiképzést?apró gyerekkezek......
:wink:
Kolléganőm adna ajándékba........

Hugi
msn-en fent leszek kb. 9-ig........jó lenne dumcsizni
:D

Lívia
mi újság,műtétet kiheverted már?szgépezned szabad?

Betti
jobbulást a fogadnak!!!!!!!!illetve a helyének.....
Antibiotikum mellé kéne szedned normafloret!!!!!

Jöjjenek a képek,én meg menjek :D
Ovis társaknak készült.....
Kép
Viki esti alvás előtt a Kippkopp családdal/legkisebb családtag csüt-ön este készült :P /
Kép
Sógornőm tortája/málnás vajkrémmel töltve/
Kép
torta kicsit másképp
Kép

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Gabi: húúú fini is a grillcsirke, én imádom, sütőben úúgy megsütni nem tudom! Pedig tudom a pletykát, milyen csirkéből szokták sütni a Tecsóba... :shock:
Olajos kaja: igen én sem bírom egy szint után, de főleg a szagával leszek tele, ha más megsüti, megeszem szívesen!Tényleg ahogy írja Szilvianyu, Nekem is hányingerem szokott lenni néha tőle!

Betti!
Érdekes ez a terhesség utáni kajagond, tök sokan mondják ezt, amit Te, hogy ezt nem bírja-azt nem, fáj a pocak! Én ezt szerencsére megúsztam. 1 dolgot figyeltem meg terhességeim óta: előtte inkább a klasszikus tejes fagyikat szerettem, azóta inkább a gyümölcsösöket! Tök furi...
Fogdarab: csaknem!!!!!!???? Tampon-sztori: ha-ha! :D

Tali: tök jó hogy így gyarapodunk! Sz.tem lehet 23-án is tartani, mert V.erika írta csak hogy szerinte a 3 naposban biztos mindenki megy a dolgára, de nem írta konkrétra, hogy ők igen... Őszi szünet meg csak sulisoknak van úgyis, kisebbek szüleinek nincs, szóval.... Na?
Csak 23-án pont lehet csak a kocsma-szerűségek vannak nyitva, nem?
Bánhidaiak, dózsakertiek: ott felétek jó beülős hely?????
Jaj, Líviának írok privit hogy akkor jövő péntek 16 után lesz a tali, bár inkább 17-et írok, többek csak akkor érnek oda!

Ja, szegény Uram nagyon odáig van, 38,3 volt előbb is a láza (3. napja basszus) de mondom Neki el kéne menni ügyeletre: neeeem! Nagy nehezen rávettem, hogy ülőfürdővel hűtse magát! Ivott már 2 Neo Citrant, hát kíváncsi v.ok reggelre jobban lesz-e. Ha nem bevágom a kocsiba és irány az ügyeletre, mint a kölköket! KÉsz v.ok, 3 gyerekem van!!!!!! :cry: :cry: :shock: :( :!:

lola77

Jaj ERika, este ilyen tortás képet feltenni, kííínzás! Szupi imádom a marcipánnal bevontakat.
Látom a kipp-kopp család bővült Nálatok, ügyi vagy, ééédes az a Kipi kopi!

Én is teszek egy mai képet:

Anya valaki rumlit csinált, segííííts!!!!!! Kép

lola77

Hi!

Elvileg a 23-ira is el tudnék menni, bár nem tudok sokáig maradni, mert Zolinak negyed 10-kor indulnia kell melóba. Majd meglátjuk lesz-e belőle valami. Mindenesetre jelentkezek előre abba a turnusba is.

Lola!

Férjednek jobbulást. Ilyenek ezek a férfiak. Remélem azért házilag sikerül megoldani a betegséget.
Zoli is húzza halasztja az a r.. vérvételt. Kérdeztem csüt-ön, "Na mész??" Néz rám érdekes arccal és amilyen hangsúllyal mondta, hogy: DEHOGY IS! Mondom neki, de a beutaló, ha jól tudom, csak 1 hóig érvényes. Mondja: Na akkor azt megvárjuk. Mondom neki: De nem fáj!! Mondja: Neked! Hát szóval nem sikerült meggyőznöm.

CsEri!

Nagyon szép lett a míved megint. Erről most olyan kis csinos esküvői torta is eszembe jutott. Biztos a gyöngyök meg a sima marci alap miatt.
Nagyon szép Viki Kipp-Kopp családja.
Höri témában nem tudok segíteni, ill. nem akarok hülyeséget mondani egyik kérdésre sem!

Dédi!

Hát most elég jól viseltem, hogy itt volt. Mindig össze szoktunk zörrenni valamin. Másak a nézeteink. Sok mindenben okoskodik, pedig és most nem akarom bántani, neki nem volt pici gyereke. Anyut 7 évesen kapta, szinte készre nevelve. De most még élveztem is hogy itt volt és nem az órát néztem, hogy mikor vihetjük már. Na de azért volt egy pillanat mikor ellentmondtunk egymásnak, de most még a letolásomat is nevetve vette tudomásul. Dani kiöntötte a tejeskávét sokadik figyelmeztetésemre ellenére is. Volt egy hangos megjegyzésem ezért hozzá, ezen Dani elkezdett sírni, a Dédi meg jött és felvette, vígasztalta és mondta neki, hogy nincs semmi baj, Anya mindjárt csinál neked másik tejes kávét. PERSZE!! Na ekkor durrant el az agyam, mert az ellentmondások között a gyerek megzavarodik. Ha Zolival is nem értünk egyet valamiben, azt utána beszéljük meg és nem közbe "rángatjuk" a gyereket az Apja és az én igazam között.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Édes Noé! Itt a képen ki akart kéredzkedni, vagy mi volt a baj?

Na még böngésződök kicsit, aztán tente!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy már megint ilyen sokára jelentkezek, de amint visszaolvasok már mennem is kell hol a dolgomra, hol a Virág hiv, hol aludni kellene :D

BETTI:
Óhhh, de rossz lehetett a fogorvosnál! Szegényke... A legtöbb embernek rosszul nőnek ki a bölcsességfogai és szenved vele. Mielőbbi gyógyulást!

ERIKA:
Sajnos nem tudtam jönni msn-re, mert csak most kapcsoltam be a gépet. Szép lett a tortád ismét!
Hörcsögügyben sajnos nem tudok nyilatkozni, mert én soha nem szerettem őket. Nagyon kutyapárti vagyok :lol: Apósoméknál sajnos meghalt a kétéves németjuhász májfertőzésben hétfőn, ma hoztak egy másik kis németjuhász kölyköt, fél óráig abajgattam :lol: Nem is merek belegondolni milyen lesz Roni nélkül.
Viszont nem merek rá megesküdni, hogy a kruppnak jót tenni egy ilyen kis állatka, mert azért biztos hullik a szőre akármilyen pici is.

GABI:
Nagyon ügyes Dani a beszéddel, napról napra ügyesebb lesz!

EBD-anyu:
Biztos nagyon fini lehet a sütikét, öröm igy sütni-főzni, hogy az egész család falja :lol:
Ügyi vagy a kabivásárlással!

JÁGI:
Nagyon tuti a kép az alvó manókról! Ma Virág fél 7-kor kelt, pedig este fél 11-kor feküdt le. Gondoltuk apával, hogy na végre délben sok-sok hónap után végre alszik délben, hát tévedtünk. Én bezzeg elaludtam, addig ő tévézett. Hál istennek van Minimaxunk, egyszer csak kelteget, anyaaaa, már három mesének vége! :roll: Mint a mosott ka.. úgy másztam ki az ágyból :D

CIRMIKE:
Nagyon tuti hamikákat csináltatok!!

ÁGI:
Szoritok, hogy görbüljön minden jegyed a vizsgán! Levi jó baba? Dorkának hogy megy az ovi? Nem féltékeny Dorka?

LOLA:
Ezek a férfiak már csak ilyenek! Remélem az urad meggyógyul holnapra, vagy legalábbis hogy jobban lesz, de ha nem tényleg menjetek le az ügyletere, nehogy ti is elkapjátok. Nálunk is fáj apának a torka, sprézte Tantum verdével, remélem neki sem lesz komolyabb.

Hamikáról egy kicsit: mi is nagyon szeretjük a halat, de általában a szokásos módon szoktuk elkésziteni. Virág nem, de mi ketten apával szeretjük a májat is, bár én azt a köszvény miatt nem nagyon ehetném, de a gyógyszer mellett semmi panaszom nincs, úgyhogy eszem :) A véreredmény jó lett, igaz a közel van a normális tartomány felső értékéhez, de még benne van. Ha februárban is jó lesz, akkor abbahagyhatom.
Ma Maggi Zöldfűszeres csirkealapot vettem, nagyon fini lett a husi, amit vele készitettem el. Volt még paprikás és fokhagymás változatban is, szerintem azokat is ki fogom próbálni. Paradicsomleves volt még mellé, Virág kedvence.

Rólunk egy kicsit:
Virág jól van, a héten volt az első népitánc szakkör az oviban Virágnak nagyon tetszett, azóta állandóan ugrabugrál, ha zenét hall. Néha a bolt közepén, hol az Interspar belső parkolójában, de általában itthon. Ma reggel a Menő Manóban voltunk, mert kinőtte a tornacipőjét, a melegitőgatyóit. Délután meg a Mekiben nyaltunk egy fagyit, és a Jubi-parkban voltunk. Megpróbálok a napokban az oldalamra feltenni majd képeket is.

Most megyek, kicsit még nézelődök, aztán lassan aludnom kell mennem, mert reggel megyek dolgozni (hál istennek csak délig).

Sziasztok, jó éjszakát!
(jaj istenem, hogy miért kell apának ilyen öldöklős, félős, ijedős filmet nézni)

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Ma egész nap menetben voltunkk, nem volt időm végigolvasni, amiket írtatok.
A mi viszont ma derült ki, hogy én is tudok menni az anyatalira!!!!!!És van egy szabad helyem is az autóban...

Kép Kép
joosneagi

A fenébe......Hugi , húzzatok bele!!!!Megy egy laptetős eneergia!!!!!!!!

Kép Kép
joosneagi

Ejnye! Kicsit irhattam volna többet is! :lol:

JÁGI:
Tök jó, hogy te is tudsz jönni!!!!

hugodugo

Sziasztok!

Jági: gondoltam, hogy ma futkosós napotok van/volt! Írd ám meg, mi lett végül is a menü, meg ajándék! Tudom, hogy holnap van, de mivel ma tartjátok:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KIS BIUSNAK!!!

Nagyon örülök, hogy tudsz jönni az anyatalira!!! Írd majd, hogy sikerült. Hátha nem gond Hugi, akkor inkább mivel a szomszéd házban van, Ágival mennék kocsival.

Hugi: szegény após kutyuska! :( Hasad hogy van amúgy?
Emese is nagyon szerette a néptáncot oviban és tök jó is szerintem.

Gabi: jóóóó van na, elhiszem, hogy idegesítő dédi ezen szokása (ellentmondás), de nem azért csinálja, hogy bosszantson, nekem is ezt csinálják, hogy megvédik őket. Nekik ez a dolguk. A kényeztetés! :) Jó, engem is néha idegesít...

Lola:
ó, szegény Urad. Meg Te is. Tudom, milyen egy beteg férj. Komolyan ki tud közben készíteni. De szerintem se hagyd magad, mivel urad is naponta megy Esztergomba, ki tudja, mit szedett össze. Akár h1n1-et is, nem? Végtagfájdalmak nincsenek? Inkább a szövődmények miatt kell orvoshoz menni.
Édes Noé a képen! Mint egy kis oroszlán!! Hát az is! :)

Na megyek, reggeliztetni. Aztán 10-re jön Dávid. Megyünk anyósékhoz ebédre később. Addig meg vasalni akarok kicsit. De most tényleg.... :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még azt akartam írni, hogy írtam Szilviéknek emailt, hogy megérkeztek e, mizújs. És ma írtak, hogy igen, minden rendben. Szuper!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ezt a pangást!!! :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szép estét mindenkinek!

Mostanában mióta Istike bölis olyan nem jó vasárnap esti hangulatom van(mikor dolgoztam,meg mikor suliba jártam volt ilyen érzésem).Tudjátok hogy vége a hétvégének...

Emeseanyu
Örülök hogy Szilvink és Áronbébink szerencsésen megérkeztek.
Remélem a hideg beköszönte után azért még lesz egy kis jóidő.
Már csak az épitkezésünk miatt is.
Én már elővettem a téli ruhákat.Frankón be is rohadtak az átmosott kötött pulcsik,egy pléd is.Fúj olyan büdös tud lenni.Terjengett a lakásban.Kiraktam éjjelre kiszellőzni,de semmi.
Nálatok fűtenek már?

Gabi
Dédikék már csak ilyenek...
Enyém minden héten négy napot jön,örökké teleeszi magát(nem sajnálom tőle persze).
Csak az nem esik jól,hogy amit nálunk megspórol,az megy tesóméknak.

Jági
Isten éltesse a kis Biankát!!!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Mi megvagyunk, jól vagyunk, Virág az uncsitesójával éppen autózik.

Én kidolgoztam magam délelőtt, még maradtam is volna, úgy belemerültem a nyomozásba.

Nagyon hideget mondanak holnapra, mindenki öltözzön fel rendesen, én hajnalban tutira lefagyok.

Én is örülök, hogy Szilviék rendben odaértek, biztos minden okés lesz velük.

EBD-anyu:
Köszönöm, hasam jól van, nem fájdogál, csak túl nagy :lol: Szerdán megyek kontrollra, egyrészt viszem a szövettan eredményét, másrészt van egy kérdésem is a dokihoz. Tudom, hogy már régebben el kellett volna mennem hozzá, de valahogy nem vitt rá a lélek. Remélem gyógyszerrel meg lehet oldalni a gondomat (műtét óta vérzek egyfolytában :cry: )
Most a mi kutyusunkkal van baj, reggel óta hány, két napja nem eszi a száraz kajáját, ha holnapra nem javul délután visszük az orvoshoz.
Amúgy meg tök érdekes, mert jókedvű, futkos, hozza a labdáját, hogy dobjam el neki, de úgy tűnik, mint aki meg van fázva (bár apa szerint a kutyusok nem szoktak), inkább elképzelhető, hogy összeevett valamit, mert reggel talált valami nylondarabkákat az udvaron :shock: , ki tudja mit lopkodott el akár az asztalról, akár valahonnan máshonnan.

BETTI:
Nekem a holnapi nap lesz fura, majd mindig keddet fogok mondani szerintem :)
Én is úgy utálom, amikor bebüdösödnek a ruhák, nem győz az ember mosni, sajnos a szellőztetéssel nem sokat lehet javitani a dolgon.

JÁGI:
Ha nem jönnék esetleg holnap, akkor előre is nagyon boldog születésnapot kivánunk kicsi lányotoknak!!!! Kérünk fényképeket természetesen a kis ünnepeltről!

Többiekkel mi újság? Jól vagytok?

Teszek egy-két képet, aztán lépek fürdeni én is.

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Kép bicózás a papával
Kép Felsőgallai játszótéren
Kép imádom
Kép imádom mindkettőt!
Kép papáék új kiskutyusa, Roxy

hugodugo

Sziasztok!

Biusnak: (ha ma van, én is így emlékszem): Isten Éltessen sokáig kicsi lány!!!!! Reméljük sok ajándékot kaptál!

Hugi! De édes ez a kutya.... sajnálom a régit, persze! Ti Ronitok is tök szép, sz.tem is inkább benyelt v.mit... remélem jól lesz már holnapra! Olyanokat össze tudnak enni.

Cirmike: nem is mondtam: önálló Rolid hogy hazagyalogolt, azért faluban bátrabb lennék Én is...
Macskanyakörv: nem leveszik róla esetleg????

BEtti: ismerős az érzés, jaj-jaj nem akarom azt érezni Én sem! Még nem fűtenek, majd 15-től, csüt-től asszem, addig katasztrófa a ruhaszáradás. Nekem szerintem most büdösik be a fürdőszoba szőnyeg, mert este kiraktam (miután fiúk összepacsálták) az ablakba, naná hogy csurom víz lett a hajnali esőben!
1 héten 4-szer, hallod azért az nem semmi, kajailag rendesen bele kell számolnod dédikét is! Ejha? És Istikének viszonozza azért? Vesz neki ezt-azt (gyümit, joghurtot, kedvenc csokit, ilyesmit?)

Férjem reggelre jobban volt, de most este megint lázas, így nem megy holnap melóba tuti... elzavarom doktornénijéhez. NEm tudom mit fog szólni, hogy 2 hete volt ott, most újra.... Na mindegy, ide antibigyó kell, meg tüdőmeghallgatás. Remélem nem lesz szövődmény...

Na elküldöm azt megyek még Farmville-zni. Új szerelem. Nem játszik innen v.ki esetleg????

lola77

Sziasztok!

Lola: na, jó, menjen is csak urad dokihoz! Lehet, hogy a mostanit a rendelőben szedte össze két hete, nem?
Farmville: az mi? Anyu szokott játszani valami háborúsat, hajósat, földet kell venni, aranyat, ilyesmit, de én pont ő miatta nem vágok bele ilyesmibe. Sok konfliktust okozott a családban ez, mert nagyon sok időt tölt már ezzel.
Holnap kaja befizetés, tudod! Holnap este látom csak Emesét, hét felé. Durva, nem? Elmegy suliba, aztán ebéd után nem sokkal mennek színházba, utána viszik angolra és utána jön haza. Életem!

Hugi: nagyon jók a fotók! Tök ari az egyen papucsotok Virággal. Örülök, hogy jobban van a hasad. És az enyém is nagy, de még milyen nagy! :) Én is megyek rákszűrőre péntek délelőtt. Remélem minden ok lesz.
Lehet, hogy a vérzést nem úszod meg eü kaparás nélkül, nem? Anyunak többször volt sajnos ilyen. :( Drukkolok mindenesetre!
Kutyus: hú, nem hangzik jól, mit kaphatott be. Szegényke! :( Remélem nem bélelzáródás!

Betti: igen, még nincs itt fűtés. De már hallottam, hogy lehet, hogy holnap, vagy szerdán beindítják. Elvileg 15.-én kell. De jövő héttől igazán hidegeket mond. Én is szenvedek a ruhákkal. Kiteszem őket, a vastagokat, de ha hidegebb lesz, már nem tudom. Bent a lakásban csak nyitott ablak mellett tudom szárítani (konyha), de úgy meg meg lehet fagyni. :(

Na megyek, Dórika már alszik, Emese csak próbál. Vasárnap, mivel annyira nem fárad ki és nem kel korán, elég nehezen alszik el. Bence meg fáradt, de sokszor felsír. Biztos a foga. Szegénykém három, négy napja nagyon nyűgös. Nehéz vele. Most már adtam is be neki éjjelre nurofen kúpot. Eddig nem kapott semmit. Úgy sajnálom. Napközben is elég zizi volt anyósoméknál is! :(

Na tényleg megyek! Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja Gabi, tegnapi fénykép: igen szétrámolt a szentem a gardróbból kidobált amit ért, utána jött nyöszörögni a kapuhoz, hogy nyissam ki!!!! :D :D
Múltkor volt a Lidl-ben gyerekzár sütőre, sz.tem az jó lenne a tolóajtóra, muszáj beszereznem 2-t, mert mindennap 3-4-szer kipakolja,áááá! :cry:

Igazad van dédivel kapcsolatban, meg Ti is ügyik vagytok, hogy meg tudjátok állni férjeddel, hogy nem ott vitáztok a gyerek előtt. Na erre én képtelen v.ok, sajna, pedig tudom fontos, mégis robbanok általában!!!! :evil: Gyerek jól ki is használja! :evil:

lola77

Szilvianyu: úúú hát igen nem semmi lesz a holnap nap, (mi meg most lemaradunk a színház miatt a logopédusról) edződünk mint Anyák a kiskamaszokkal a nagykamaszkorra, mikor majd fürdeni-aludni-enni járnak csak haza!

Farmville: Facebook-on egy játék, kertet-farmot kell építeni-művelni. Soma kezdte meg férjem, aztán Én is beszálltam, hogy legyen Nekik szomszédjuk. Hát igen elég sok idő, de nem muszáj mindennap... Ha majd melózok úgysem lesz ilyenekre időm.

Bencének nyugis éjszakát, meg NEktek is!

lola77

Sziasztok,

Bocsi, ohgy ennyire eltűntem, de kicsit el voltam havazva mostanság.
Olvasni valamennyire volt időm, így félig meddig képben vagyok.

Többen kérdeztétek, hogyan is lett az én kicsi lánykámből bölcsis nagylány. Hát az úgy kezdődött, hogy Niki már kb. egy hónapja (ha nem több) azzal nyaggat, hogy oviba akar menni. Mondtam, hogy ő még kicsi az ovihoz, ő csak bölcsis lehet. Erre ő, hogy akkor bölcsibe akar menni. A sztori szerintem onnan indulhatott el a pici kis kobakjában, hoy minden nap mikor lementünk délelőtt a játszóra, kérdezgette, hogy hol van pl. Dorka, Julcsi, és még sokán másik. Mondom neki, hogy oviban vannak.

Erre ő is teljesen begőzölt, hogy ő is akar menni, bár szerintem nem igazán tudta felfogni, hogy ez mivel jár. Azt már régóta érzem, hogy kevés neki az én társaságom, és hogy sajna otthon is sok mindent nem tud csinálni, ha egyedül vagyok a két gyerekkel, mert Vivi még nagyon pici pl. a gyurmázáshoz, festéshez, rajzoláshoz, stb.

Erre jött egy lehetőség, hogy Szőlösön van egy családi napközi féle, ahol van egy 7 fős ovis és egy 7 fős bölis csoport egy családi házban. Kimentünk oda, és mindenkinek tetszett a családból amit ott látott igy úgy döntöttünk, hogy beiratjuk. Igaz fizetős, nem olcsó, de nem is drága, pláne azokkal a foglalkozásokkal amit ott elmondtak.

Hát a héten kedden el is kezdtünk oda járni. Nikinek egyelőre nagyon tetszik, jól kijön a gondinénikkel. Bár a hét vége fele már kezdődött a sirdogálás, ha épp kimentem wc-re vagypl. a konyhába.
Hál istennek a beszoktatás nem olyan mint pl. egy tömegböliben, hanem a gyerekhez igazodik. Ha a Nikinek 3-4 hét kell a beszokáshoz, akkor annyi idő alatt szokik be és addig ott lehetek vele. Kicsit nehéz igy Vivivel is ott lenni, de majd csak megoldjuk valahogy.
Kisebb sírásokon kívül eddig tetszik neki. Nehéz lesz megszoknia, hogy lassan nélkülem legyen ott és érzem, hogy lesznek még itt nagy sírások, hisz olyan anyás az én kicsi szívem.

A rossz hír, hogy holnaptól a böli kicsit csúszik mert betegek lettek az életeim. Hogy hol szedték össze nem tudom, lehet a böliben, lehet az úszáson, de Vivi szombat estére csak ugy hirtelen belázasodott (39 fok), (de ugy, hogy előtte egy órával még semmi baja nem volt), Niki meg éjfélre lett lázas (szintén 39fok), (de ő is úgy, hogy neki sem volt még lefekvéskor semmi baja).
Éjszakánk elég rossz volt, többször kelt mindegyik, tiszta forróak voltak. Reggel felhívtuk az ügyeletet. Kis asszisztens azt mondta, hogy influenza szezon van, ne csodálkozzunk, valszeg H1N1-esek, lázcsillapítás, hűtőfürdő és kész.
Na ebbe nem nyudogtunk bele, kihivtuk a dokinkat. Mindkét csajszinak meg vannak duzzadva a nyirokcsomóik, mandulagyuszkójuk van. Ha csak lázasak akkor sima homeos bogyó, ha 3 nap múlva sem múlik el, akkor jöhet az antibogyó.

Estére szerencsére Vivinek lement 37-re, Niki meg napközben nem volt lázas, de estére neki felment megint38-ra.
Hát röviden ennyi van mostanság velünk.

Minden beteg apának és manónak mielőbbi gyógyulást kívávnunk.

Anyatalira én is mennék. GOndolkodom azon, hogy kocsival megyek, és nálam is lenne még 3 hely, de annyian vagyunk már kocsival, hogy nem fogunk elférni a parkolóba, igy lehet, hogy becsatlakoznék vkihez, akinek útba esnék. (Betti, Jági esetleg hozzátok). Persze ez azon is múlik, hogy ki mikor szándékozik menni.

Jági,

Biusnak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is.

EDB Szilvi,

Köszi még egyszer a teszveszes segítséget. És tényleg bocsi ha netán későn zavartalak.

Gabi,
Szombaton voltunk Ildiéknél, Nati egy kis tünemény. Remélem nem fertőztük meg őket, mert ugy mentünk el szombaton, hogy még semmi bajuk nem volt a csajoknak, mire hazajöttünk Vivi már lázas volt. Ildivel beszéltünk, eddig még hál istennek semmi bajuk.

Elnézést a többiektől, ha most másra nem reagálok, majd anyatalin jól kidumáljuk magunkat.

Arra gondoltam, hogy egyszer összeereszthetnénk a sok apukát és gyereket, amig mi anyatalizunk egy kicsit :-)
Szerintetek mi lenne belőle :-) Na jó ez csak vicc volt. Bizti jól ellesznek az apukák a kis angyalkákkal :-)

Most megyek, pihizek ezután a pocsék éjszaka után.
lexyca

Sziasztok!

Lola: hallod, én dupla uzsit is csomiztam Emesének, mivel csak este jön haza. De azért csak úgy leszek nyugodt, hogy az angol előtt felhívom az angolt tanító Enikőnél! :) Kb. tíz percig mondtam most neki az instrukciókat, hogy egye meg az ebédet, mert éhes lesz estig, menjen feltétlen pisilni színház előtt (nem szokása). Már láttam, hogy kezdi unni a szövegelésemet, de én akkor vagyok nyugodt, ha tudom, hogy a szájába rágtam! :)

Biztos jópofa lehet a játék, játsz is csak nyugodtan, tényleg munka mellett kevés idő lesz erre. Engem csak anyám példája riasztott el, de nagyon!

Csilla: ú, jobbulást a lányoknak! Azért laza volt az aszisztens, hogy lazán, lehet, h1n1. Mamám és apósom beadatta az oltást, valahol ő nekik nem mertem volna én sem azt mondani, hogy ne, mert mindketten különböző bajaik miatt veszélyeztettetek.
De én még mindig úgy gondolom, hogy a gyerekeket semmiképp nem oltatom, egyenlőre úgy gondolom, magunkat sem.

Majd priviben írhatnál még kicsit a böliről, mennyibe kerül, stb. Ott alszik e, milyen foglalkozások vannak. Mert én is filóztam valamin Dórikának. Nem most, majd... mert elvileg négy éves koráig itthon marad velünk, akkor mennek együtt oviba. És lehet, hogy az már neki sok lenne. Viszont az is bennem van, hogy hagy maradjon itthon, úgysem lesz többet már ilyen az életében, utána már csak közösség, közösség, közösség. Majd meglátjuk.

Szívesen a teszes segítséget, és egyáltalán nem volt késő. Van, hogy előbb ágyba kerülök, de az legkorábban is fél tíz, tíz. És sikerült végül is?

Betti: jobban van a fogad helye??

Lola: és az urad? Megy dokihoz??

Az én picikéim taknyosodnak! :( Mindketten. Még nem dugul, de érzem, hogy az lesz. Van itthon antibios orrcseppem. Bence már kettőt-hármat most reggel köhintett is, de biztos az orra miatt. Ő elég nyügi, de más bajuk nincs. Pedig olyan jó volt, olyan régen voltak betegek!!

Na megyek, itt csimpaszkodik a tökös a lábamba, hogy menjek már!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi: még azt akartam Neked írni, hogy tegnap olvastam a képújságon, hogy Kertvárosban, a lakótelepen a lottózó mellett nyílt egy angol turi. Esetleg ha arra jársz, közel van, akkor nézd meg, hátha ott is kapsz jó cuccokat!
Ma mentek Győrbe??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hű, nagyon pörögnek itt az események :) Kicsit visszaolvastam, de a lemaradást esélyem sincs behozni.

Mi jól vagyunk! Csanád nagyon jó kisbaba, még mindig jó sokat alszik, 3-4 óránként eszik, éjszaka van hogy 5-öt is bírja. Julcsi imádja! Ő lett a cumifelelős :) ha kicsit nyűgi és cumival próbálom altatni és kiesik a szájából neki áll nyöszörögni, Julcsi már rohan is hogy visszaadja neki. Esténként segít pancsiztatni , szóval nagyon aranyosak :lol:
Én egy kissé izgulok a suli miatt. Nehezebb ez így mint gondoltam :roll: :? :shock: de remélem sikerül megbírkóznom vele.

JÁgi!
Biusnak nagyon sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából!

Csilla!
Jujj, szegény csajszikák. Gyógyuljatok meg hamar. Az ügyeleten a nő meg tiszta hülye, :roll: hogy mondhat diagnózis telefonon keresztül :x

Szilvi!
Remélem a kicsiknek nem lesz komolyabb bajuk. Csanádnak is megfázós volt a nózija, de szerencsére már nem. Szívtam neki, de aranycsillagom nagyon utálta :(
Jó hosszú napja lesz Emesének. Én is izgulok ma Julóért, mert ma lesz az első koris foglalkozás :)

Lola!
Férjednek jobbulást kívánunk, ilyenek ezek a pasik. Én pasim is köhög ezerrel meg náthás. Remélem rosszabra nem fordul.
Noé nagyon ari lehet a rámolással. Juló mindig a zokni, bugyis fiókokat rámolta ki, szintén napi 3-4szer :) Legalább elvan :)

Hugi!
Nagyon szép kutyus Ronitok :D (én is kutypárti vagyok, de nagyon) és a kis Roxy is cuki.
Remélem semmi komoly nincs a pociddal és valami bogyóval segítenek rajta.

Tök jó, hogy anyataliztok! :lol: Tartsátok meg majd ezt a jó szokást, hogy majd én is tudjak menni :)
Ha még esetleg lesz valamivel szebb idő akkor gyeerekes tali is lehetne, nem? Délután isi-ovi-böli után.
Még teszek nektek pár képet aztán már éhes lesz a kisfiacskám :D
angika

Sziasztok!

Hú, Csajok tiszta ideg vagyok..Reggel öltöztettem Antikát, kabát akartam rá, ami kapucnis az eső miatt..És alig tudtam összehúzni a zipzárt, mert szűk neki..Olyan ideg vagyok, most lett volna rajta először, Puma kabát. :twisted: :twisted: Az is bosszant, hogy ezt nem tudtuk használni, meg az is, hogy kershetek valahol másikat, mert kell..

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?