Új privát üzeneted érkezett!

Reka, meg neked akartam!! sztem nagyon jol dontottetek a dokival! kivancsi leszek mi lesz ejjel. De ne aggodj,igyis ugyanolyan boldog, kiegyensulyozott baba lesz, nem szamit h este mast is eszik 8) raadasul majd mosolyoghatsz rajta,mit szol az uj izekhez :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Réka! Ne gondold, hogy rossz ez így nagyon!!! Nagyon jó, hogy hajlandó voltál arra, hogy megnézd, van-e vmi gond, és nem dugtad homokba a fejed! :) Azért sztem az érdekes kérdés, hogy miután ő nem tudott igazán tejet enni, te milyen mennyiséget tudtál az etetése helyett lefejni. Mert, ha van mennyiség, csak nem eszi meg ciciből, túl fárasztónak találja vagy vmi, akkor lehet, hogy egy darabig csinálhatsz vmi hasonlót, mint Ildi működik sok-sok ideje. Vagy azt "nanemár"? Csak 1 ötlet, én is csináltam ilyet Danóval az elején esténként.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nem kell 3* mosni, csak nekem az első mosás alatt valami összeragcsolta őket! Szürke, nem tom mik voltak az összes függönyön. Kicsit sem voltam ideges.. Átmostam mégegyszer, de nem lett jobb,és már kezdtem agyhugykövet kapni,hogy ki kell dobnom az összes függönyömet. Kimostam a gépet üresen, Apa kipucolta, én lezuhanyoztam a függönyöket, aztán újra mostam őket, így lett az egy mosásból 3!
Na most megyek is aludni (illetve próbálkozni vele).
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Értem már. Bocs, csak azt hittem, vmi atkátlanítási akció, amit én nem ismerek. :roll: Jó éjt, sikerüljön aludni!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Réka, biztos, hogy nem éhezett! Remélem megnyugodtál picit!
Netti, ha lesz kedved egyszer meséld el a mesébe illőt.
Jó éjt lányok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


U20 Magyar válogatott a legjobb 4-ben!!!!

Megvertük az olaszokat!!! Juhéjjjjjj!!!!!!!!!
Kemény meccs volt, de HAJRÁ FIÚK!!!! :wink:

Ittunk az egészségetekre egy kis jegest! :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nozavi 2009.10.09 22:06-kor.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na nyomás csicsis!! Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!! Érzem, hogy most éjszaka minden baba békésen fog alukálni!!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, így legyen! :)

Én is néztem a meccset, illetve nem, mert nem bírtam a stresszt... :lol: :lol: :lol: De az eseményeket nyomonkövettem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nóri! Az én babáimat nem jól érzed. :? Mindkettő mocorog, férjem nincs itthon, én meg állok a két szoba között, és nem tudom melyikhez menjek be. Most a kicsinek bedugtam a szájába a cumit, és reménykedem, hogy visszaalszik, mert ha nem és meg kell etetnem, de közben Amina felébred abból hangos ordítás lesz. :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni,
Te kerestél Peppa piges együttest, ha jól emlékszem?
http://www.teszvesz.hu/item768588181_ne ... _9_ho.html

emese1979
 
 


Reny-de sajnálom! A férjed merre van?? Csak nem dolgozik így késő este? :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Köszönöm a biztatást mindenkinek.
Netti: Igazad van, tényleg elégedettnek nézett ki a tápi után. Nem dőlt össze a világ, habár arra számítottam. :roll:

Zdori: Sajnos nem tudtam fejni, csak 30 ml jött le összesen, ami édeskevés. Ez még inkább megerősít abban, hogy muszáj volt pótolni. :? Azért még ezután ha lesz időm, fogok fejni, hátha kevesebbet kell majd pótolni.

Szofi: Hát annyira nem vagyok nyugodt, inkább csalódott. :? Mindent megtettem, hogy összejöjjön, a szoptatási tanácsadók összes tanácsát megfogadtam, kínlódtam, és mégse sikerült. :( Mondjuk már túlteljesítettem két generációt a családomban, már nagymamám is pótolt annak idején feles tejjel, én pedig tápszeren nőttem fel.
Azért próbálom a jó oldalát nézni: csak 3 hét választott el a teljes sikertől, és még a La Leche szerint is a babák valamikor 5 és 6 hónapos koruk között érnek meg a hozzátáplálásra. A férjem szerint Lilla baba már rég megérett rá. :)

Nóri: Mi is néztük a meccset, jó volt. :D Érdekes volt azt látni, hogy nem csak veszíteni lehet. :)

Most már tényleg jó éjszakát:
Réka

rekap
 
 


Emese! Juj de szép!!!! Köszi! :lol:

Nóri! Ááá dehogy! Pókerezik! 8)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny-Pasik!!! :lol: :lol: Tarts ki reggelig, én amikor ritkán ilyen volt, másnap nem hagytam aludni, aki éjjel nagy legény, legyen nappal is!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Réka-örülök, hogy megnyugodtál! Hidd el nem lesz semmi baja Lilla babának!!! :wink:

Na most már tényleg megyek, mert az én párom már hajt a hálóba. Össze vagyunk nőve, nem megy nélkülem aludni!! :lol:

Jó éjt Nektek!! Reny kitartás! Küldök egy kis +++++++++ energyt!!!

Sziasztok!!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri! Köszi az energiát. Amúgy már hozzászoktam, minden pénteken pókerezik. Ha meg egy kis pénzt is hoz haza, akkor elnézem neki, hogy hajnalban dől be az ágyba. :lol: Inkább kártyázzon, mint kocsmázzon. Azt gyűlölöm. Jó éjt neked, menj, ne hagyd árválkodni a párodat a hálóban. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na en meg nemtudok aludni :shock: lekommandoztam az emeletrol, olyan szomjas voltam, megittam fel uveg asvanyvizet, tok reg volt ilyen! es eszembe jutott kozbe h nekem kene teli kabat :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti! Láttam ám, hogy megint ugyanazt néztük ki! Next zöld-rózsazín hari. Én még csak nézegettem, te már licitáltál. :lol: Mostanában nagyon egyforma rucikban gondolkodunk. Láttad a Peppás szettet amit belinkelt Emese? Na azon még nagyon gondolkodom. Tetszik. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny :lol: nagyon egyre jarunk akkor :D ugynannak az eladonak licitaltam par szettjere,de figyelem a tobbit is,csak meg gondolkodok rajtuk,Gabi orulni fog nekem 8) en mar beszereztem peppa piges szettet :D
mutatom is : Kép ilyet es van hozza olyan naci is,mint amit Emese belinkelt! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


vagyis az overalos csaj ruciaira licitalok, a haris az mas asszem,jaj latod,mar nem is tudom kovetni :shock: :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Mennyiért vetted? Nem tudom, hogy amit kérnek érte jó ár e. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


huhhh 3290ert! sztem az jo ar volt erte, mert a kisszoknyas szettek nacik nelkul is 3500korul mennek el.. kollekciotol fugg,de van amelyik tobbert. Ha azt nezzuk h a peppas nacit 1200korul szoktak kb adni.. akkor vegulis jo ar erte. mert a next hari is draga..

Netti
Kép
maumau
 
 


Nadrágot én is láttam külön 1200-ért.
Annak a csajnak akié az overáll tényleg nagyon jó cuccai vannak, de látom másnak is tetszik. Szépek azok a szettek amikre licitálsz. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hat szepek,meglatjuk mi lesz belole.. nem akarta lezarni se licit nelkuli arat adni .. akkor se ha viszem mindet :lol: szoval eleg biztos a dolgaban! :roll:
lattam ebayen egy csomagot.. vagy 15 fele next szett! de ertsd egy szett allt nadrag szoknya harisnya felso kardigan kabat sapka cipo.. es ebbol sok, es nem postaz sehova! :twisted: 50font korul el lehetett volna hozni.. annyit total megert volna!! de ah... na mindegy, nem is idegesitem magam :roll: megprobalok aludni meg is,reggel megyunk veszprembe! remelem Boro is elvezni fogja. :)

Jo Ejt!

Reni,aztan aludj te is, ha mar a lanyok is azt teszik :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó, jó alszom, csak nem bíííírom abbahagyni a teszveszezést. :P Mit csináltok Veszprémben? Állatkert?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na most megyek aludni, mert elegem van magamból. Itt gubbasztok, holnap meg majd nyávogok, hogy elalszom gyerekkel a kezemben. Hát nooormális az ilyen????? :wink:
Nincs teszvesz, nincs babanet. Jó éjszakát!!!!! Punktum.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na jó reggelt!
Mi még azt is elfelejtettük h meccs van!Itt értesültünk az eredményről! :lol: :lol: :lol: 8)

Na már kész vagyok!Iza ugye 6kor aludna,erre még megy a joshi barát meg a hírek...azt muszáj megnézni :? És a tv ordít mert süket...de nagyon durván ordít,ma :shock:
Ja és mondtam amúgy neki h a gyerek csendben,sötétben és egyedül alszik 6 körül...de nem fogta fel!!!!!Nem igaz h ilyen fontos ez a tv!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIza meg egy órán át szenved!Tegnap már szétdörzsölte a szemét olyan fári volt!De másik szobába nem tom átvinni...

Ja és ugye Iza néha nem akar szopizni,de van h akar,csak ugye nem lövell be neki...Erre azt kell hallgatnom h add1 nem kell neki a cici,add2 elapadt a tejem :x

Tegnap meg majdnem húslevest adott neki.Hiába mondtam h nem eszik ilyet.Erre h honnan tudom ha még nem adtam neki :roll: Mellesleg a leves annyira borsos volt h szétmarta még az én torkom is :? :o

Na de ezeken már csak nevetni tudok!!!A férjem egy hős h 3-4 hetet kibírt itt!!!!Én már első este kész voltam a mamitól :roll:

Azt nem is mondom h mivel süket ezért ordít is....mikor máskor,mikor a gyerek alszik :lol: :lol: De szerinte nem süket...áh,kicsit sem :lol: :lol: :lol:

Na visszaolvasok még,mert csak ez az oldalt fért bele!

annus11
 
 


Réka!
Szerintem jó h adtál neki tápit!Iza is így kezdte amúgy...kiköpdöste a cicit mert nem jött belőle...kíváncsi vagyok az éjszakára!!!mesélj!!!!


Szofi!
Anyósod egy szent!fogadd el a segítséget!!!aztán feltöltődsz gyorsan!!!

Netti!
Boro még nem ült babakocsiban?de furcsa ez nekem :shock: én meg mindenhova azzal járok,imádom! :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Réka: nehogy elkeseredj már!!! Én olyan büszke vagyok rád, hogy a semmiből visszahoztad a szopit és Lilla anyatejen nőtt fel. A te történeted egy sikersztori, nem kudarc! Lilla elmúlt 5 hónapos, teljesen időben van a hozzátápihoz. Azt a 6 hónapot nem napra pontosan kell betartani. :wink: Egyébként nem hiszem, hogy éhezett volna, hogy nem tudtál fejni, az semmit nem jelent. Én Tücinél akkor sem tudtam fejni, mikor még 2 hetes volt, mert egyszerűen a mellszívó be se indította a tejleadó reflexet. Azért még nem adtam a gyereknek tápszert. :P Én ugyanezt tettem volna a helyedben, ha a gyerekem meghatározhatatlan okonál fogva nyügizett volna. Csongor nem nyügizik. Tüci sem nyügizett, pedig ő se hízta bucira magát. 5 hósan volt 6 kiló.
Csongit nem tudom, bár most reggel ráálltam vele a mérlegre, meg én külön is. ANnak alapján igencsak leállt ő is a hízással. Még mindig nincs 7 kiló és nem is lesz meg a súlyduplázás. de mondjuk Tücihez képest még mindig 2 hónappal előbbre van súlyban. És hát mozgásfejlődésben is. Azért arra kivi vagyok, hogy alakult nálatok az éjjel!

Kép
Kép
tinu
 
 


Én megpróbáltam éjjel az együtt alvást. Mikor először ébredt Csongi, akkor fekve szoptattam és jó volt, mert tényleg lehet közben is aludni. MEg aztán Csongi is aludt háton, pedig amúgy ő hason szokott. De a következő ébredésnél nem voltam elég rutinos, nem tudtam elég hamar a szájába varázsolni a cicit, és elkezdett kapálni, meg reklamálni hangosan. Erre TÜci is felébredt, úgyhogy inkább felpattantam és ülve szoptattam. Utána meg visszatettem az ágyába. Nem megy nekem ez a fekve szoptatás. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Szopi idő van,így visszaolvasni nincs időm. Nagy kérdésem van.Riki ma kakilt végre pelusozás közben.És olyat kakilt,mint mi felnőttek.Már bocsi,de a közérthetőség kedvéért:olyan 8cm körüli kis kolbászkát.Van valakinél ilyen?Engem aggaszt kicsit, mert napi 1x kap olyan 50-100g közötti kaját(lásd alma,barack, alma-barack) a többi tej.Ettől szerintem nem kellene szilárdat kakilnia.Szegény,alig bírta kinyomni, szét kellett húznom a popóját.Segítsetek kérlek, tényleg aggódom Manóért. :roll: Vagy folyadék kellene neki több?A vizet nem fogadja el.Van aki teáztat?Milyen teával és hogyan csinálja?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: olyan viccesen írod le a generációk közti alapvető érdekellentétet, hogy kuncogok, pedig gondolom, inkább bosszantó. Csak vizualizáltam a dolgot. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle: próbálj Rikinek most egy ideig csak őszit adni, almát ne. Az alma hasfogó, a barack meg lazít. Ha azzal sem lesz jobb, vannak babateák, de a Hippesek cukrosak. Viszont ha sima gyümiteát főzöl, akkor meg lehet, azt se fogadja el Riki, mert nem sok íze van. Legalábbis Tüci anno nem fogadta el. Én sokáig nagyon híg Hippes babateát adtam. Volt benne cukor, de azért annyit nem ivott, hogy gáz lett volna. És utána simán leszokott a teáról és csak vizet ivott nagyon-nagyon sokáig. Szóval végszükség esetén adhatsz neki teát is. Ha arra sem oldódik meg, akkor kérj tanácsot a dokidtól vagy a védőnőtől!

Kép
Kép
tinu
 
 


Lányok, az jutott eszembe, hogy leírom a blogba, hogy TÜcinél hogy csináltam a hozzátáplálást. Nem azért, hogy mindenkinek így kell csinálni, csak hogy ne legyen olyan lila (már aki egy picit tart tőle), hogy milyen is. Szóval ez egyetlen eset, Tüci esete. Esetleg más is leírhatja, ha megvan, én leírtam, mikor mit adtam neki. Majdnem egy éves koráig vezettem minden napot. :oops: Szerintem Csongorral nem leszek ilyen alapos. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi Tinu, megpróbálom akkor azt. Most még azon gondolkodtam, hogy megkóstoltatom vele a sütőtököt is, mert úgy tudom az is lazító.
Néztem a blogban. Tök jó, hogy így leírtad részletesen, hogy történt. Legalább egy példát látok azért, illetve kettőt, mert Mozza is leírta náluk hogy van. Hasonlóan csináltam én is.Ugye 4 hósan kezdett kevesebb tejem lenni,akkor 2 hétig kapott almalevet naponta egyre több kanállal. Aztán 2 hét őszibarack.Ezalatt egyszer volt 4 napos rekedése. Azt írtam is Nektek.Aztán múlt héten 4 napig alma húsát kapta, majd 3 nap barack megint.Most két napig megint almát,tegnap alma-barack bébiételt(rohangáltam tegnap egész nap,meg lomtalanítás van nem volt időm semmire. Ez a kajatörténetünk eddig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle: még a meggy nagyon jó lazító. Csak az a baj, hogy most ugye nem nagyon lehet kapni. A sütőtöknél én nem vettem észre, de amennyire tudom, azért ez is lehet változó, babafüggő.

Na még eszembe jutott, hogy vannak esetek, mikor egyáltalán nincs összefüggés a tej mennyisége és a hízás között. Egy régi topiktársamnak pl. iszonyat sok teje volt, mindig tele volt a fagyasztó, és a lánya nagyon lassan hízott, kb. 2 éves korára érte utol az átlag súlyt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja Tinu.Én eddig kétszer próbáltam fekve szoptatni, de teljesen reménytelen volt.Se neki nem volt jó,se nekem.
Nóri, én is így csináltam!! :lol: :lol: Mikor elment kanmurikba még eleinte másnap feltűnően hangosan keltem reggel és végeztem a házimunkát.Mindezt reggel 7 körül,mikor volt, hogy 4-re esett haza.Naná, hogy nem tudott aludni. :lol: :lol: De már nem járkál el, csak csapatbanzájokra.Én meg csak cégesbulikba.Szóval így nincs harag.
Netti,aranyos a kisruha!!!Megvetted??
Foci!!!Hát én nagyon szeretem a válogatott meccseket.Amikor évekkel ezelőtt olasz-magyar vb selejtező volt Pesten fel akartam menni a barátnőimmel,de nem engedtek. :oops: Azt mondták nem veretem meg tán még őket is ott a magyar szektorban az olaszoknak szurkolva. :lol: :lol: Így egy kis pub-ban néztük a haverokkal,de onnan is majdnem kidobtak.Még szerencse,hogy szőke voltam. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na leírtam a blogba a 8 hós korig a hamákat. A többit, majd ha aktuális lesz és érdeklődést vált ki. :)
Amúgy meg eszembe jutott, hogy nem muszáj ám gyümivel kezdeni a hozzátápit, lehet rizspéppel is, és az viszont kalóriadúsabb (mármint ha a hízás is cél)! Réka??? :wink: (Amerikában zöldséggel kezdik, mert hogy a gyümi után a babák nem akarnak majd zöldséget elfogadni, mivel az nem édes.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Kuytafüle!
Nyugi...Lilinek néha a vastól ilyen a kakija....normális. Próbáld meg a barackot és arra szopizzon rá....tuti lesz normál kaki! :roll:

Réka!
Átérzem a helyzeted. Nekem a 3 hós ugrásnál nem bírta követni a cici az igényeket.....1-1,5 hétig szenvedtem...de nem lett több...Lili meg tök nyügis volt....pedig én mértem és az előírt mennyiséget mindig megette, ergó nem kellett volna, hogy éhes legyen...de mégis az volt....így jött a tápi. Az első alkalommal olyan bűntudatom volt, miközben etettem...de amikor láttam, hogy tömi...akkor rájöttem, hogy KELL és kész.
Szopizik is, így az immunerősítő anyagokat megkapja....
Szóval nyugi: A lányodért teszed és ez a legfontosabb!!!!

Ja, Lili 6550g! Nehézbombázó! :lol: :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


Hű azért jó olvasni, hogy másnál is volt ilyen. :D Akkor no para. Csak rossz volt ugye látni, hiányzott a kenőcsöm és a főzelékem. :lol: :lol:
Nincs kedvem készülődni, pediiiiig....
Tegnap lomtalanításkor előkerültek a fészerből a játékaim.volt szivük kitenni oda őket. :x :evil: Tiszta gáz mind.Még egérkaki is volt rajtuk.Ma megyek át és teszem rendbe őket.Arra gondoltam, hogy átmosom 3x Domestoszos vízzel, majd 3x mosószerrel.Szerintetek az rendbeteszi?Konkrétan a barbie bútoraimról van szó.Meg a plüssöket 3x 95°-on. :?: :?:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt,
nem olvastam még vissza, most keltem, picit zombi vagyok.
4kor kelt Álmos, nem kapott levegőt, próbáltuk szívni, semmi...aztán lejöttem kiguglizni, hogy mit lehetne tenni még hogy felszakítsuk neki. Hát nem lettem okos, hiába van a gugli :)

Most felhívjuk Zoli keresztszüleit, ők gyerekorvosok, hogy mit ajánlanak, utána pedig visszük a dokihoz, nálunk szombaton is van rendelés. De én szivem szerint a fülorrgégészetre vinném, mert nem akarom hogy neki is arcüreg gyuszija legyen...

Szóval 4-től nem sokat aludtunk, de Zoli fél7kor bevállalta Álmost, és hagytak engem aludni :)

a porszívónk pedig nem romlott el, csak a maximumon nem bírta, hogy az orrszívó visszafogja a teljesítményt, és bekapcsolt a tulmelegedés kikapcsolo :)

na készülődök.
szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


jó reggelt,

a férjem elment reggel órát tartani az egyetemre. Kétségbeesetten hív, hogy nincs ott senki. Mondom neki lehet elnézte az időpontot. Megnézi a naptárját, jövő héten lesz. :? Én olyan jót röhögtem :lol: :lol: :lol: még szerencse, hogy 5 percre van tőlünk az egyetem és nem autózott félórákat :roll: :D

Tinu, nagyon köszi a blogos leírást. A mamám már gumicukrot is adna szerintem AndrisMarcinak, szóval ahogyan ő csinálta velem az nem mérvadó. :? A dokkerral meg már rég találkoztam, nem merem odavinni a gyereket, pedig ő is biztos jókat mondana :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Csajok!

Ilyen rend nemtom volt-e valaha a lakásban, mint most. Tegnapi meccs végéig nyomtam, vasaltam. Mindent elpakoltam szem elől, hogy nagyobbnak tünjön a kéró. Apa levitt egy teli kocsi cuccot az albérletbe, ne bútorraktár legyünk. Meglátjuk mit szólnak :-) Mindjárt jönnek 10-fél 11 között.

Gyöngyi
pont gondoltam rá, hogy jó lenne valami szerelmi bájital nekik. Vaníliás-fahéjas süti most nincs, de befújtam a wc-t vanílilás légfrissítővel :P

Na, tűkön ülök. Kolos alszik a kisszobában, nem tuom így hogy nézik meg, majd az ablakon keresztül. Maját meg elvitte apa Piacra, ne itt lábatlankodjon.

Na, majd jelentkezek.

Ja, lecsekkoltam őket iwiw-en, csávó PMobil fan. Azon röhögtünk reggel, hogy nem a sláger rádiót kéne nyomatni, hanem őket dübörgetni, és megjegyezni btw h mineig ezt hallgatjuk.
pumuklii
 
 


Esztó: orrcsep sem használ? Nálunk is van még takony, de kiszívja az orrszívó. Az a baj, hogy a fülészeten sem tudnak sok minden mást mondani nektek, ha csak takony van, de láz nincs. Bár nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani. Mi már mindig csak akkor voltunk fülészeten, mikor lázas is volt Tüci és antibigyót kapott ott.

Adri: az orvosod is biztos mást mond, meg a védőnő is, ez a hozzátápi megint ilyen döntsd el magad dolog. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli: drukkolok! A P. Mobil szerintem is jó, kapcsoljátok csak be nyugodtan. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jo reggelt!

nem nagyon olvstam vissza, indlunk veszprembe ha Boroka felkelt, csak vmi turbo motorert megyunk?
mindegy is :lol:

pumukli, megy a drukkkk ezerrel!!!!!! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt.
Esztó, jaj szegény Álmos.
Akartam ám írni pár napja, hogy nem bizti, hogy elromlik a porszívó, csak kikapcsol kicsit, mint pl a hajszárítóK, csak nem olyan megszokott, hogy a pojsz (Petiszó :lol: )is csinál ilyetJaj, lehet, hogy sokan kidobták már a régi-jót?-:shock: :shock: :shock:
A férjem csüt. óta beteg, ( horgászni azért elment), maóta gyerekorrok szívása van, benyalták ők is.
Niki, ha akarsz babateát adni, a HIPP-granulátumot, amit Tinu is írt, ajánlom az alma-citromfű kombósat, nagyon fincsi.

Kép
Kép
zili
 
 


Köszi Zili veszek ma.
Pumukli megy a drukk!!!!!!+++++++++++++++++++
Nem írtatok a játék takarításra.Vagy még úgyis gáz?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Álminak is drukkolok!Írj majd Esztó mit mondtak!!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, a műanyag játékok 3szoros Domestosozása szerintem fölösleges, elég 1szer is.És ne lemosd a Barbie bútorokat, hanem áztasd a fertőtlenítőben.Akár Neomagnolban is.A plüssöket is fertőtlenítsd, az egér pisi-kaki veszélyes lehet.

Kép
Kép
zili
 
 


Hű, jó ötlet!!!Hol lehet olyat kapni?????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?