Új privát üzeneted érkezett!

Ja most látom, hogy még nincs vége a gatyának. :oops: Most tiéd a legmagasabb licit? Vagy van már ilyened? Nem vágom. :oops: :oops: Értetlenke vagyok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni, igen :) en vittem el,en vittem el a kisebbet! de a nagyobbat kellett volna.. kepzeld mar most a masodik gombot hasznalom,h jo legyne Borora.. es tuti nem lesz jo ra ket honap mulva! :roll: a nagyobbat meg max kicsit fel kellett volna hajtani.........
Noverem hasznalja teszveszt, o talalta nekem :lol: en magamtol mindig lemaradnek mindenrol :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Reni :lol: :lol: en nekem mar van,de akkor volt a csajnak meg egy nagyobb is,en meg a kisebbre licitaltam! sztem siman licitalj a nagyobbra :lol: Mira se kisnovesuu, siman jo lenne az is, van egy tortfeher ilyen nextunk 9-12ig a meretezese,es ket centit kell alul felhajtani most, azt annyi.. hordhato

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

na mostmar erthed? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tehát akkor tied ez a gatya, csak a nővéred licitált. Azt hiszem már értem. És az overáll? Az a te licited? Viszont ha véletlen találsz még ilyen gatyát meg overállt szólj kérlek, mert Mira mondta, hogy kell neki. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza, Netti,

itt vannak zongorák :
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... country=93

Álmos vegyeszöldség főzeléket evett, persze megint hapcizott, úgy beterített vele hogy még belül ( :!: ) a felsőm is olyan lett...

alszik, úgyhogy olvasok vissza

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti most olvastam amit legutóbb írtál. Én csak azt a gatyát találtam amit te belinkeltél az előbb. Arra nem te licitálsz? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni,arra irtam h igen, h enyem a licit az overallra!! :lol:
De a kantarosra nem licitaltam,mert mar van egy olyan!!!!! 8) mostmar jol bele zavartal :lol:
Noveremnek 4 gyereke van,hogy szakit idot teszveszelni nemtudom :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszer, azt ugy uuuuuuutalom mikor Boro is akor hapcizik. minden tiszta kaja lesz (ertsd:MINDEN korulotte) :twisted: :twisted: anya haja is :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Reni :lol: :lol: :lol: naaaa, en arra nem licitalok amit belinkeltem, csak irtam,h attol a csajtol vettem en is. es azt amit tole vettem,arra licitalt nekem a noverem!! mert h o is azt az acc-ot hasznalja mint en :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na akkor rámegyek a gatyára. :lol: Megértettem. Overállt békén hagyom.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Overallt ebayrol akartam mert sokkal sokkal olcsobban kijonne,de annak a csajnak olyan tuti ruhai vannak,persze nem akarja lezarni egyiket se :twisted: pedig legalabb5-6ot neztem ki... szoval az azert penz....... de nem akarja :cry:
Licitalhatsz ra nyugodtan amugy, biztos mas is fog,de ha egekbe megy az ara lakkro inkabb ebay lesz :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
szted én hogy néztem ki??? bár a hajamat még nem néztem meg, lehet ott is lóg egy két kaja darab, mindjárt utána is járok :lol:
nálunk is minden olyan...:)

Gyöngyi,
bálna segg :lol: :lol: dilis vagy!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, koszi a zongoras linket, nekem be kell szereznem :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza,
van otthon sóderetek?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ÁÁÁ nem licitálok rá, szerintem már így is drága kicsit. Láttam olcsóbban, csak azok kicsik voltak. Én sajna ebay-ről nem tudok venni. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Netti,
hajrá :) kiváncsi leszek hogy tetszik majd Borónak :)

DóriDóri,
nem jó a mai nap. elvileg 6-ra egy megnyitóra kéne mennünk, amit Zoli rokona szervezett, meg bejelentkeztek utószülinapi köszöntésre. Sorry :roll: pedig jó buli lett volna :D ámbátor tökre szakad fel a cuccos (bocsánat a gusztustalankodásért) , jót tett az infra, a fluimucil, és a sópárna :) már érzem pl ha Álmos besz@rt :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Reni, ebayen is csak kicsiket lattam .. :twisted: En is sokallom ennyiert amugy... de tuti lesz akinek megtetszik meg. lattam 2500ert kicsit... az azert baratibb! :roll: neztem meg 1et ami tetszik,de ugye nem kene 74est vennem? most hord 74es ruhakat.. gondolom azert az overallnak nagyobbnak kell lennie,nem?

Netti
Kép
maumau
 
 


jajj nem lázmérőzök ám a gyerek hónaljában :lol: hanem van ilyen tapaszunk amit a hónaljgödörben kell ragasztani és kiirja mennyi az annyi...szóval az most 37,1-et ír ki...

Mozza, LitL tegnap oltást kapott, óóó ti már el is felejtettétek a 4hós oltást :oops:

fáááááááááááááááááááááákkk, ki***szott postás...megint csak cetlit kaptam...Netti lehet Boró over-ja jött... :?: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: kirugatom ezt a ... mit hisz nekem gyerekkel könnyű 2 km-et sétálni naponta a postára???? :evil: :evil: :evil:


annus? bocsi hogy téged zargatlak csak ugyanolyan pépit ezsünk :) nya: Izus már megeszik egy egész adagot? 7 kanál cucc 125 ml víz, és utána szopizik? vagy hogy van ez? leteszed és alszik pép után aztán fejsz? vagy fürcsi előtt pép, fürcsi után csöcsi? bakker mekkora bonyodalom van egy kis pépből :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Eszto, ne is mond :roll: mostanaban nem eppen rozsaillatu a gyerek egy egy adag cucc utan! :roll: ma felkeltettem,h atpelusozzam.. mert annyira zavart 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti szerintem ami úgy van írva, hogy 74-80 annak jónak kell lennie.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Niki, biztos az jott :D azt hittem mar megerkezett!

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
Sajnos a mi hordozónk nem olyan, illetve van egy hátink, de az kirándulós, fémvázas, abban nem lehet itthon mozogni. Pénzem meg nincs mei taira, vagy bármi hasonlóra, amiben háton lehetne hurcolni itthon. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nóri!
Lilla baba végül visszaaludt 8-kor másfél órára, és utána még én is kaptam még másfél óra alvós időt, a férjemtől, úgyhogy jelentem, kipihentem magam. :D Olyan jó érzés! :D Igaz, hogy közben fel-felébredtem a sírásra, de nagyon jó volt, hogy nem kellett ugrani.

Netti! Lehet, hogy valóban megértünk a hozzátáplálásra. Nekem is eszembe jutott, hogy mi van, ha éhes, de nem úgy tűnik. Mostanában hiába szoptatnám gyakrabban, nem igényli, sírva elfordul a cicitől, ha 3-4 óránál hamarabb kínálom. Tegnap próbálkoztam azzal, hogy szopi után lefejtem a maradék tejet, és kínáltam cumisüvegből. Forgatta a szájában a cumisüveget, szívott egyet, aztán engedte kifolyni a szájából, játszott vele, nem kellett neki. Ennek ellenére aggaszt, hogy nem hízik, bár szemmel is láthatóan nő. Majd kedden felhívom a védőnőt (akkor van tanácsadás), hogy mi legyen.

Niki! Nem semmi mennyiségeket eszik Riki! :D

Tinu! Szerintem nem éhes Lilla, pisis-kakis pelusa is van elég. Tegnap délután 3-kor evett rendesen, aztán mielőtt elmentünk Budaörsre, meg akartam etetni, de nem kellett, fordult el és sírt. Fél 7-kor a Decathlonban szintén próbálkoztam a szopival a mozgássérült próbafülkében (jó nagy, befér a babakocsi), akkor sem kellett. Végül fél 8-kor evett ismét rendesen az Ikea baba-mama szobájában. Ha nagyon éhes lenne, nem bírna ki ennyi időt, nem? És mostanában az van, hogy ha nem éhes, odafordul, szív kettőt, elfordul, sír egy sort, aztán újra. Ha ilyenkor nem próbálkozom tovább, megnyugszik. Méregetni nem tudok minden szopit, mert annyira kalimpál, hogy simán eltart 3 percig, mire beáll a mérleg. Ha éhes, akkor meg képtelenség megmérni.
Örülök, hogy Csonginak jó éjszakája volt. :D

Gyöngyi! Nagyon belehúztál a házimunkába! :shock: Én reggel max. arra vagyok képes, hogy fogom Lillát, vagy csak úgy mellette vagyok. Persze lehet, hogy azért, mert még nem iszom meg a kávémat a visszaalvásban reménykedve. :) Engem is vár a szárítón tegnap óta egy rend száraz, mosott ruha, de még nem vettem rá magam, hogy kivasaljam. Na, majd most...

Niki! Gratula a terhesség előtti súlyhoz! :D

Eszter! A nevetős kép nagyon édes. Álmos nagyon tud örülni, még a szeme is nevet. :D

Adraci! Szerintem nem tudod megakadályozni. Esetleg anyukáddal beszéld meg, hogy figyeljen jobban oda. Szerintem a vírusok olyanok, hogy ha akarják, képesek összebújás nélkül is fertőzni. :(

Zdori! Igen, a 6 és fél óra tényleg sokkal jobb, mint ami tegnap volt, csak én másfél órával Lilla baba után aludtam el. A tegnapi fáradtság meg összeadódott azzal, hogy ma reggelig sem aludtam ki magam, így nagyon kába voltam reggel. De azóta a férjem segítségével sikerült még aludni, úgyhogy most jó, feltöltődtem az elkövetkező éjszakákra. :)

Nóri! 4 fok? Én már a gondolattól elkezdek dideregni. :shock: Nekem a 28 fok a nyerő, mint ami tegnap volt. :) Úgy tűnik, Vilike alkalmazkodott a környezethez, nagyon édesen alszik. :D

Esztó! Én néha úgy altatom el Lilla babát, hogy a hátamon fekve a hasamra teszem, átölelem, és vagy le-fel tologatom kicsit a popóját, vagy jobbra-balra döntöm. Így nem olyan fárasztó. Csak az gáz, ha nem elég álmos, és elkezd fekvőtámaszozni a mellemen. :roll:

Szofi! Kitartás! Egy ilyen nehéz éjszaka után csak jobb jöhet. :roll: Univerzális aduász: ha nappal minden ok, akkor biztosan a foga! :lol:

Na, megyek ebédelni, vagy reggelizni, ahogy jobban tetszik. :lol:

Réka

rekap
 
 


Haat nalunk ejjel mindig minden OK volt,megis jonnek a fogak, nalunk inkabb delutan kezdodott emiatt a balhe mindig,vagy estefele 7-9ig aztan elfaradt es kidolt :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Tüsszentős babósok!!! Az én tüsszentésemtől megijed a gyerek, na akkor képzelhetitek! :oops: ezt örökölvén ő is elég hangosan tüsszög, kaja közben is, de én látom, hogy mire készül a kis zsivány és gyorsan kifeszítem elé a textilpelust, és kb. abba megy minden! Próbáljátok ki, szerintem jobb így! :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó!
Sóder? :shock: :roll: őőőőő...nics, miért? kellene? A szomszédban van sok....a kerítés simán átmászható....neked adom....és akkor holnap nem tudnak majd dolgozni.... :twisted: :twisted: , de jó lenne már egy csendes nyugis szombat a kertben.....

Idióta vagyok....
Tegnap vettem egy anorákot Lilinek télre egy vagyonért(74-es, de szerintem elég nagy a számozás az h&m-esekhez képest...a benefit vagy milyen bababoltban btw.), na, szóval pihe-puha, vannak mackófülek a kapucnin is, meg a kesztyűn is. a lábrész legombolható, eszméletlen praktikus, és meseszép....
ERRE, én ökör beleszem egy mosásban egy vadiúj barna plüss baba tréning szettel.....tiszta barna szösz lett az anorák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most újra mosom....de saját rucimmal már jártam így és abból nem jött ki a szösz...mi lesz ha ebből sem?????
PLS. HELP!!!!
Valami trükk erre nincs?????????????????????
(kabátszösztelenítő hengerrel nem jön ki, azt már próbáltam :? )

Kép
mozza
 
 


rekap-örülök, hogy kipihented magad!!! 8) Helyes!! 8) Vilike valóban inkább svéd gyerek hőmérsékeltileg, mint magyar! :? Pedig próbáltam belenevelni, hogy ilyen időben már fázni kell., de ő nem hallgat rám! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


pulcsiborotvával mozza?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Bakker, akárhányszor fújom az orrom, Álmos felébred, most már ki fogok menni a kert végébe, hogy ne ébredjen :)

Mozza,
nekem nem kell, köszi :) Neked fog kelleni, a vizipálma elültetéséhez. sóder, föld sóder :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


mozza-hamupipőke??? :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Niki!
Jaja, oltás....akkor ebben is hasonlítanak a Lilik....Liló 2 napig volt lázas-hőem., amikor kaptuk.... nem szeretjük a szurikat, csúnya szurik! :evil: :lol:

Nóri!
jaj, Rovaniemi hihetetlen élmény! Menjetek...szerintem 1 éves kora utáni Karácsonykor már nagyon-nagyon élvezné!!!!
Mi snowmobileoztunk...beöltöztettek egy fehér 'mikropolástermóbeépítettfűtéses' anorákba és elindultunk az éjszakába...a hó világított, meg a refik....nagyon nagyon komoly volt!
De sztem ti nemsokára már otthon is csinálhatjátok...mikortól havazik ált. nálatok??????
Ja, mi szánkóra vadászunk már!
Tök szupi lesz, hogy első havazáskor már tudnak ülni a szánkóban.....mi meg húzhatjuk majd végkimerülésig....juhúúúúú....második gyerekkor :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


mozza, jaj en ket eve jartam igy, azota nagyon szigoruan mosok :roll: ikeas hengerrel probald meg, nekem az mindig segit ha kell :lol:
DE, azt utalom mikor uzletekben egymas hegyen hatan vannak a ruhak es mar szoszosen veszem meg, raadasul van ami vonza magara a szoszoket..

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza ne hengerrel próbáld, hanem szösztelenítő kefével. Tudod, olyan nyeles szöszölő, ami kordanyagú. Szálirányban leszedi az anyagról a szöszt, szállal szemben pedig tisztítod magát a szöszölő fejet. Bár nem tudom milyen szőrös az az anorák. Hosszú szőrű?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Esztó!
Ja, a víz miatt kell 'rétegezni'? Mennyi sóder, föld kell kb? (csak hogy tudjam, mennyit hozzak át este a szomszédból :lol: :lol: :lol: ).

Niki!
Mi az a pulcsiborotva? :shock:

Kép
mozza
 
 


mozza, ez nekem csak most jutott eszembe, marmint a szankooooo,hu de varom, en imadtam :roll: :lol:
tenyleg szankot is kell venni :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza-hát állítólag október vége, de azért kiszámíthatatlan! Mi is készülünk a télre! Fakutya, meg szánkó, meg mittudomén még micsodák! :roll: :lol: Egy biztos, hogy még jó, hogy nem otthon vettem a gyereknek bundazsákot, mert itt olyan van, hogy a szavam elállt! 27.000 Ft!! Képzelhetitek! Szerintem abban már kályha is van, ennyi pénzért! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nem ez nem szöszös anyag alapból, nanem olyan mint a jobb sportboltok télikabijai (Vízlepergetős, de nem olyan műanyagszerű, hanem pamutnak érzed tapintásra), ez világos rózsaszínben.
Na, ezt mostam össze egy új barna plüss gatyóval, amiből kijöttek a barna szöszök és rámentek az anorákra...ergó most olyan lett, mintha koszos lenne...közelről meg tele van a barna szöszökkel....gáz....milyen az a szöszkefe?????
Én csak a hengert ismerem.
De nem lehet valahogy kimosni belőle???????
Vagy a szárítógép nem vinné ki????(bár nem tudom, hogy ezt lehet e szárítani...passz.)

Kép
mozza
 
 


Mozza,
ezek még picik, nem kell olyan sok. majd lefotózom mekkora, tervezd meg mekkorába ülteted és megmondom mennyi sóder kell :)

Álmos a járókában az egyik oldalról átgurult a másikra :shock: vagy nem tudom it csinálhatott mert az elöbb még nem ott volt...

elromlott a porszívónk orrszívás közben :evil: :evil: :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, egy porszivot mar elfogyasztottam igy en is :evil:

Netti
Kép
maumau
 
 



Kép
Kép
mniki84
 
 


én most olyan de olyan mérges vagyok.
még jó, hogy panasonic , így legalább meg tudják javítani a kollégáim (remélem legalábbis)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


csak gyorsan megosztom veletek,majd még jövök:

Kép

aki akar kreatívkodni:
http://www.loonapix.com/

emese1979
 
 


Emese :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Helló mindenkinek!

Hanna baba 11 körül becsócsált egy nagy adag sütőtököt és utána nem kellett neki tápi sem. Már lassan két órája alszik.

Úgy néz ki november elején végre megtartjuk a keresztelőt!!! :D Annyira várom már. Keresztanyjától fülbevalót kap.
Ki kell a fülét is majd lyukasztatni. :?

Tegnap nagyon jó kislány volt. Reggel fél10-től este 8-ig kint voltunk anyuéknál,falun. Szépen elnézelődött a jó levegőn,meg alukált sokat.

Babócák nagyon szépek a képeken! Ármin ügyin csapkod a vízben.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Emese köszi! :lol: Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Emese! :lol: :lol: :lol:

Nóri! Gyönyörűséges helyen laktok! Már a képek látványa is lenyugtatja az embert.

Szofi!
ismét nagyon hasonló volt az éjszakánk! ma szinte nem is aludtunk. Áron orrát is szívtam háromszor, bár jött valami, de tovább szörcsögött, aztán reggel, mintha elvágták volna, megszűntek a tünetek. De legalább, a mai éjszakát tudom mire fogni. Az én férjem is beteg, 39 fokos a láza és nem akar lemenni, de orvoshoz nem hajlandó menni. Alíz állapota sem javul, átfuldokolta az egész éjszakát. Én még állom a sarat, nem tudom mi lesz, ha én is kidőlök.

Tinu!
Hétfő sajnos biztos nem jó, mert Alízt délelőtt viszem vissza a dokihoz. Jó lenne együtt menni, de szervezd úgy, ahogy neked jó, aztán vagy tudok csatlakozni vagy nem. Ha tényleg jön jövő héten a tél, muszáj beszereznem mindkét gyereknek valami meleg cuccot. A hétvégi börzét idén én is kihagyom, szerintem is túl drága a belépő. Eddig én a Kismama által szervezettre jártam.

Ja azt még akartam írni, hogy Alíz orvosa persze ugyanaz, mint Ároné. A múltkori eset után, kicsit félve vittem a lányom szerdán hozzá és úgy gondoltam most dől el, maradunk vagy sem. Olyan bűbáj volt, mint még soha, és amint bedobtuk az ajtón a Tajkártyánkat azonnal, soron kívül behívott minket. Lehet, megbocsátom a múltkori dolgot és maradunk nála.

Kép

Kép
hean
 
 


Már rájöttem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.10.09 13:22-kor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


hihi :)
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Zsuzsi,
a lap tetején a step 1: upload foto

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?