Új privát üzeneted érkezett!

jééé, laptetűűű :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


rekap-nálunk anno, amikor még kelt éjjel a Manó, hétvégén mindig "kaptam" Apától alvós időt! Akkor ő volt Vilikével, én meg kialudtam magam! :wink: Nálatok ez nem működne?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!
Nóri gyűjtöd a laptetűket??? :lol:
A babók nagyon aranyosak!!!Riki is általában gúvaszt.
Lemértem a reggeli szopit az ok volt.Nagyon is.
370-et vágott be a drágám.Azzal nem kéne éheznie délelőtt.A többit mag majd mérem.
Megyek behozom játszani. Szép napot!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Jo reggelt!!

Reni, en se tudom most igy a mereteket hogy alakul,egyertelmu ugye,h Boro is 74est hord :lol: de gondolom nem fog mar annyit noni,UGYE???????? :D

Reka,ne adjatok fel egy nap miatt :wink: Nalam se fer bele az uvoltes, 10percet elviselek,de csak ha kezben van, agyban sosem hagytam uvolteni. fel perc agyban valo uvoltes utan en mindig kivettem. Sot a ferjem meg annyit se birt ki :wink: Az is elgondolkodtato,h nem hizott, lehet attol is nyugos h nem lakik olyan jol..... Azt hiszem Kamillanal volt,h fogyott kicsit,aztan adtak neki este mast es aludt ejjel.. de most lehet rosszul emlekszem,neharagudjatok akkor :roll: de sajnos ugye erre is kell gondolni!!! Sztem azert kell hiznuik,ha kicsit is de kell.

Niki, nem semmi a kisfiad :lol: 370 :shock: :D

En gyerekem meg az apjanal fel ora alatt alszik el este,tegnap ugy alakult,h en altattam es hat megfogtam es elaludt 8) mar tette le a kis fejet kapott puszit es amikor puszilgatom mindig becsukja a szemet es mosolyog.. na igy aludtunk el :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Dóri: Bajcsyba jársz??? Tőlünk itt van egy köpésre, sétatáv. Ha gondolod, én megdoblak egy olyan csillagmicsodával! MÁr anno Annusnak is felajánlottam, de aztán ő vett egyet a teszveszen. Mikor jársz a kórházban?

Szofi: én lehet, megnézetném azért a dokival, hogy nem nátha-e. Mert ha az, akkor fontos lenne kiszívni az orrát (ébredhet amiatt, hogy nem kap rendesen levegőt) és emiatt orrcseppet alkalmazni. Meg esetleg meg is mutathatná neked a jó orrszívós technikát. Meg az orrcseppentésnek is van trükkje. Valahogy oldalról kell becsepizni és úgy tartani a fejét, mert különben hátra megy az összes és lenyeli.

Réka: tényleg kevésnek hangzik ez az alvásmennyiség. Lehet, hogy a fog kijövetele után rendesen alszik majd Lilla. Mondjuk a súlystagnálás sem jó, én lehet, elkezdeném a hozzátápit, az már mindegy, hogy 5 vagy 6 hós koráig kizárólagos szopis. Eleinte sajna amúgy sem jelent ez sok energiabevitelt. Meg csak szopi után adni. És hogy érzed te a tejmennyiségedet? Szerinted is kevés lehet neki? Van elég pisi-kaki?

Hű, tegnap annyit beszéltünk Csongor nemalvásához, hogy egész összekapta magát a fiatalúr és éjjel nem kelt óránként. Még majdnem 3 órát is aludt egyben!

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki-370??? :shock: :shock: :shock: Az iggggenn!!! Egészségére!!!

Én tegnap lemértem a Drágámat 6715 gramm, és ez csak megközelítés, mert azért egyedül nem úgy megy a méricske, hogy 66 cm! :oops: Belendültünk!!! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nori,grat a lenduleshez :)

tinu, na latod, akkor meg is csak hasznos volt :lol: :lol:
ugy gondolta most jol megmutatja mit tud :wink: azert ez mar sokkal sokkal jobban hangzik!

Netti
Kép
maumau
 
 


Na azta!!!Akkor szépen növögettek Nóri!!!!
Én is meglepődtem a fiatalemberen.Csak most meg állandóan hason van, nem hajlandó visszafordulni, és mivel nyomja a pocit, így bukik is rendesen. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki-nekem is Vilike inkább hasonfekvős, de... kaja után, még este sem először hanyatt teszem a forgókája alá, az kb. 10 perc, és van hogy szól, hogy na most már forduljunk meg, meg úgy elalszik /nagggyon ritka/, és akkor már nem bukik vissza. nekem is nagyon bukós volt! Sőt a mai napig ha nem jön ki rendesen a büfi, képes bukni, és előszeretettel fejel bele, szemüveget képezve a szeme köré! :roll: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Szasztok!

Kb. 5 mosásnyi ruhát vasaltam ki reggel fél 7 óta. Igenigen, megint keltünk 6 után. Mert hát olyan izgalmas ez a kitágult világegyetem, ha nem bámuljuk meg feltétlenül reggel 6-kor a nappaliban a függönyöket, félő, még eltűnnek fél 8-ra :roll:

Őfelsége persze azóta megint bőszen alszik.

Ja akartam még tegnap írni a Tinu-problémakörhöz (hehehehe :twisted: ), hogy a talikon látottak alapján Csongi valóban nem tűnik neurotikusnak :D Sőt még az anyukája sem :D Szóval Tinu le a kalappal, én ennyi alvással már rég a Lipótmezőn lennék. :mrgreen:
És megint ja, örülök, hogy jobban telt az éjszaka.

Réka, a tegnap leírtakhoz képest a mostani éjszaka maga volt a Disneyland nem? Egy próbát bizti megérne egy kis hozzátápi-kísérlet. Ha nem változik a helyzet még mindig visszatérhettek a jó öreg szopihoz.

Szofi, Csani tünetegyüttesét én is két dologgal tudnám magyarázni: fogdolog (az egyetemes mindenre ráhúzható lepedő), vagy megfázásdolog. Ennek meg a dokid tudna utánajárni.

Zsüci, Anita merre vagytok? És Zsombianyuka bongyorhajú Ancsi is eltűnt :-( HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Gúvasztós Boró, Bogi és Benji azért gúvasztva is nagyon szépek :D

Netti, méretprobléma nálam is nagy dilemma, de szerintem már a 80-assal sem lőnél túl nagy bakot. Én úgy saccolom, hogy Marci talán január-február környékére éri el a 80-as méretet. Hogy miből gondolom, ne kérdezd, én így döntöttem és kész 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


KV!!!!!!!!!! :arrow:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kutyafüle, 370 gramm??? Bakker, az egy óriás adag capuccino a Mekiben :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi: köszi, örülök, hogy nem látszunk neurotikusnak. :lol: Sajnos (vagy nem), de a Lipótmezőre már nem lehet kerülni, mert ugyebár az OPNI-t bezárták... Bizonyos szempontból kár érte... Na mindegy, ez csak úgy eszembe jutott.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nóri, nekem nincs választásom.Leteszem a hátára-kaja után ugye egyértelmű- és egy pillanat, és pocakon van.Aztán vagy panírozok egy félórát(forgatom vissza :lol: ) vagy hagyom,mert úgyis hasra verekszi magát. :roll:
Gyöngyi az igen!!!Nem semmi kis mennyiség!!!!
Ja tegnap elértem a terhesség előtti súlyomat.Tovább nagyon nem szeretnék fogyni, de mivel nem teszek a fogyásért semmit,így elkezdtem édességet falni.Hátha maradok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt,

Dóri,
ma mész? merre is van a Bajcsy kórház? engem sztk-ba küldtek egyébként. Most épp jobban vagyok amúgy, szakad fel a cuccos, kapok levegőt. De ha mégse javulok elmennék veled. Bár ha ma mész azt nem tudom hogy hozznám össze :) Csak mert Álmit nem kéne magammal vinni nem?

Netti,
ez a kép Neked :) nagyon tetszik Álmosnak is a gatya :D
Kép Kép Kép

Inci,
megpróbáltam maxon kiszívni az orrát, tényleg nem jött ki az agya :) de nem túl erős ez?

Netti,
a rózsaszín szerkós kép Boróról nagyon jó! Olyan szép:)

Tinu, szerintem se néztek ki egyébként neurotikusnak, sőt elég kiegyensúlyozottnak tűntél :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Álmos most 7800 gr. A cm-t nem tudom, csak ipari mérőszalagunk van :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó-Álmival nem lehet betelni! Kis csupa vigyor! :lol: Gyógyuljál már meg végre! ...és és és ez PARANCS!! :cry: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


hihihih, ipari mérőszalag! :lol: én is már összefirkáltam a pelusozót, mert ott "feszítem" ki, és cerka és pötty, és mérés, és csalós érték! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jaj, Ági, ez az Ármin bébi mekkora egy édipofa azon a videón. Flately csapatában lenne a helye. Kis ír sztepptáncos :lol: Jázmin keze remélem gyorsan meggyógyul. Szépek vagytok a fotókon.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


jó reggelt!

nade tegnap délután óta 5 oldalt írni! :shock: :lol:

AndrisMarci még alsz, este 8 óta.

Tegnap viszont majdnem sokkot kaptam, mert anyánál volt, én meg rohangáltam össze-vissza, szopcsiztatni értem oda többnyire. Mikor készülődtünk haza, megérkezett anya élettársának az unokája ( 2 éves lesz) és azt láttam, hogy megnyalta AM orrát! :shock: A gyerek 2 hete volt életében először beteg (elkezdett bölcsibe járni) Már 1 hete újra jár, tehát állítólag nem beteg. Szerintetek kellene izgulnom? És milyen szabállyal akadályozhatnám meg, hogy a jövőben ilyen történjen? Ha ezt a férjem meglátta volna, nem tudom mit csinál... :roll:

Ági, nagyon szép család vagytok a képeken!

Emese, Bogi fotóján nagyon jót mosolyogtam! Olyan édesen néz!
Boró hatalmas! Én apukám '55-ös :wink:

:arrow: reggelizni, teremtek egy kis rendet. A férjem csak 11-ig dolgozik. :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nekünk a szokásos, óránkénti kelés volt éjjel, Anya fogfájásával vegyítve!
Jó sokat írtatok, és nem is tudok reagálni, mert felébredt kispockom!
Annyit csak, hogy az ehavi babapatikában az orrszívásról írnak! Szofi! Kérj a gyógyszertárban!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hogyan lehet ekkora teli vigyort nyomni, mint Álmi? :D Áruljátok el, mennyit majomkodtatok neki előtte, hogy így mosolyogjon :!: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jajj, Szofi, még neked akartam írni, hogy lehet jobb lenne, ha elvinnéd Csanit orvoshoz. Vagy ha parázól, hogy elkap valamit (mint ééén :P ) hívd el hozzátok. Megnyugodnál és megnézné a karját is. Javult már?

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri,
semennyit nem majomkodtam, meglát minket és teli szájjal vigyorog :)
Remélem AM nem kapott el semmit.

Trixi,
nem mész fogdokihoz?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto,nagyon jol all Almin :D
egyebkent Boro is teli szajjal nyomja,de o mindenkinek kb. csak a kepek nem adjak ezt vissza :lol:

Araci,remelem AM nem kapott el semmit :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó!
Voltam tegnap. Kipucolta, jövő héten kell mennem megint!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hahó! Bajcsy az Örs "közelében" van, de azért írtam ezt, mert úgy emlékszem, Esztó, neked az Örs a megközelíthető. Rosszul rémlik? Én meg tuti áthaladok az Örsön, mikor megyek kocsival. SZóval felvennéle, ha jönnél velem... :wink: :lol: Álmost meg, ha nem tudod otthon hagyni, én szívesen megnézném! :wink: De nyilván a járvány (ami most akkor nincs is, ugye?) miatt meg nem jó, ha kórházba jön. Most akkor mi legyen? :?: Én örülnék, ha találkoznánk... :)
Olyan SZÉP tefiad! :)

Meg, Tinu, veled is! :) Ha nincs rá szükséged... Én nem tiltakozom... :) Köszi. :) Csongi ügyi volt! :)

Réka, nekem most akkor nem világos: az a 6 és fél óra jobb mint eddig, nem? Még akkor is, ha egyszer volt fent közben, de visszaaludt utána... :?: A stagnálás-fogyás tényleg nem túl jó, de azért sztem nagy baj biztos nincs. Az, ha nyűgös, tényleg jelentheti, hogy éhes.

Kutyafüle! Nagy vagy, hogy visszafogytál! Gratulálok! :) Hajrá édességek! :) Mákos tészta??? :lol: :lol: :lol: Riki tényleg jó nagyot evett! :shock: Dani ennyitől kipukkadna! :)

Danó sem hízik mostanság, csak minimálisat, de semennyire nem tűnik elégedetlennek. Szóval nagyon nyugis meg minden. Akkor ő most csak nem igyekszik sehova?

Nóri, akkor jól nődögél picifiad! :)

Netti, aranyos lehetett Boró, mikor mosolyogva beszunnyadt! :) Dani a cumija alól szokott álmában akkorákat vigyorogni, hogy csak na. Mindig mi is megmosolyogjuk, nem lehet kibírni, hogy ne... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Álmos tényleg milyen egy vigyori-pofa! :lol:

Ármin is édes a videón. Tüci még egyszer meg is akarta nézni. Milyen hosszú! És hogy van az, hogy nem kell fogni a kádban? Csak én bénázok már a második gyerekemmel és rontom a derekam? :roll:

Adri: hát a felnőtteknek kell jobban figyelni a két évesre, mert azért az ő szabálytudata még nem az igazi. Hiába mondod el neki, hogy ne nyalogassa a pici babát, azt mondja, hogy jó, aztán két perc múlva mégis nyalizni fogja.

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri: hát nekem még nem romlott el a mellszívóm. Majd elromlik, én is kérek valakitől ilyen csillagocskát. :D De akkor mikor fogtok erre járni? Amúgy a Bajcsy kórház a Kökihez is közel van. :) Az Örs és a Köki között van. Meg is lepődtem, hogy az írtad, közel van az Örshöz, mert ugye én busszal járok, nem kocsival. De kocsival tényleg közel van hozzá.

Kép
Kép
tinu
 
 


En boszen keresem,de hol lehet megnezni Armin babat videon?

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
a blogon.

Ármin tényleg milyen hosszú :shock: édes nagyon, ahogy csapkod :)

Dóri,
ma mész? én is szivesen taliznék, csak Álmit tényleg nem akarom a betegek közé vinni, ígyse gyógyult még meg teljesen.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Blog!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ármin nagyon édes a videón! Mikortól fogtok nagykádban fürdeni?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hean: Barbi azt mondta, hogy hétfőn-kedden nem érdemes turiba menni, szerdán meg azért nem, mert akkor tömegnyomor van. Vagyis marad a csüti és a péntek. De mivel jövő héten csütörtökön tali van, ezért a péntek az egyedüli lehetőség. Csak nem tudom, uram tud-e TÜcire vigyázni, mert azért őt nem vinném magammal. :) Neked jó a péntek?
Amúgy szombaton lesz jövő héten a börze, de végülis nekünk nem kéne sok ruha, és a belépő meg elég sok, szóval ha találnék egy jó turis helyet, akkor kihagyom a bababörzét.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ármin nagyon aranyos! :) Dani is így csinál, csak Apa kezében, mert nálunk sokkal több vízben fürdik a manó. :)

Esztó! Fogalmam sincs, hogy pontosan mikor, de tuti ma kéne menni, mert ma dolgozik az ismerősöm. Este 8ig. Addig nincs olyan időszak, amikor Apátok otthon van?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hat ez nem semmi, jo nagy Armin is :D Boro nem szereti a kis vizet, o azt szereti ha lebeghet :lol: de sztem o nem maradna meg a hatan se ha nem fognam :oops:

Nori, Boro is szokott nagy kadban nyomulni,de nekem azert leterhelobb akkor mint siman a kis kadban furdetni, mindig jol kimosom a kadat, aztan mindkettonknek lezuhanyozni,alt apanak en meg kintrol intezem a dolgokat.. szoval sokkal tobb ido :) Vili mindig nagyban nyomja?

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát kora délelőtt jön egy hülye telefon.Miért kell ilyenekkel elrontani a kedvem? Kérdez a lakásról, a végén közli, hogy az ára kicsit sok,illetve nagyon sok.Mondtam is neki, hogy lehet olcsóbban is kapni,csak arra rá kell költeni 2M-t hogy a miénkkel egyező állapotba hozzák. És akkor 1,5M-val túlszaladták a mi árunkat. Hihetetlen komolyan.Ok, hogy válság van, de mégis mennyiért akarnak lakást venni?3M-ért, vagy fizessek én, mert ő méltóztatik megvenni?Áááá, nem is bosszantom magam rajta. :lol: :lol:
Álmi csodaszép!!!!Mekkora vigyor!!!!Riki rám nem mosolyog ilyen hévvel, bezzeg mikor az apja hazajön vagy jön a mamája!!!!!Engem un, ennyi. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja, Tinu, köszi, majd, ha tudom, mikortájt megyek (megyünk?), akkor vmit egyezkedünk, jó?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nálunk már ilyen hideg van! Brrrr! :roll:

Kép Vilike jót alszik a hideg ellenére... :D

Jelenleg 4 fok van! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Dehogy un, te mafla Kutyafüle! (Bocs, nem sértés, csak aranyos szó! :) ) Csak te vagy maga a természetesség a számára! Apa meg Nagyi újdonságok! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
de van olyan időszak persze :) csak meg kell beszélnem vele, hogy mi a terv mára. mert valami van, csak nem tudom mi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt,

Hát Árminnak állandóan igy járnak a lábai,Jázminnal meg énekeljük neki a fürge róka lábakat. :D Ő is 70 cm amúgy, jajj annyira csúnyán kőhécsel szegénykémet sajnálom.

Tinu, én azért nem fogom mert itt a fürdető szivacs van alatta és annyi vizet rakok hogy a feje ne legyen benne, a kiskádja is megvan a fejénél picit magositva.

Jajj imádom Álminál azt a teli szájas vigyort. :)

Húú Niki, 370 az igen jó kis mennyiség!

Adri, szerintem nem lesz ettől még semmi baja, de szólj hogy ilyet ne mert még pici.
Itt nálunk is fogdosnák a hyerekek lent Ármint de én szólok hogy azért annyira ne fogdossák már.

Gyöngyi, legalább kivasaltál. :D

Réka, gratula a jó éjszakához csak igy tovább.

No megyek mert még ezermilliotrillio dolgom van ma!Ja és holnap már leveszik a gipszet alig várom már hát még Jázmin.

Szép napot!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Nóri: megmondom őszintén, a hideg ellenére nagyon irigykedek ezért a gyönyörű környezetért! :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Nóri, nem sok látszik belőle, de nagyon szép lehet a hely!!! Itt laktok??? Jó hideg van, de Vilinek tuti nagyon jó ott a meleg cuccokban! :) Nagyon aranyos. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki,
hogy unna már? ne viccelj :)

Vili de édesen alszik :) 4 fok? te jó ég :shock:
nálunk 17 fok van :P

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jovo hetre hozaport mondanak :shock: :shock: :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti-igen, nálunk állandó a nagykád, és nálunk is lebegés üzemmód van, de anélkül, hogy én fognám. A derekamnak azért nem megterhelő, mert amíg gyors megfürdetem addig térdelek a kád előtt, utána meg szépen mellé ülök, hagy pancsizzon csak! Nálunk addig ér a víz, hogy amikor kiengedem, persze azt is az ő jelenléte nélkül, mert akkor üvölt, mert fél a vízcsobogástól, ááá, na mindegy, hogy annyi, hogy beletenyerelek és akkor a csuklóm felett ér a víz úgy 10 cm-vel. A gyereket ha belerakom tényleg csak az arcocskája van ki, meg a pocija! Élvezi nagyon. Szerintem már meg sem maradna a kiskádban! És minden fürcsi előtt kádtakarítás van! Ami még, hogy a gyerek alá szoktam rakni egy textilpelust! Imádja a békáit, a kacsákkal még nincs kibékülve! Meg a legújabb, hogy "ellopja" a mosdózsepit! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


én balra el, rendetrakok amíg Álmos alszik (miért kell nekem állandóan rendet rakni??? mást se csinálok, de mikor hazajön Zoli csak pakolászok utána.)

Ja, akartam kérdezni:
Álmos amióta beteg, napközben csak úgy alszik el ha elringatom (mondjuk ez se nagy ügy, mert kb 3 perc) este nem kell ringatni, ugyanúgy elalszik mint régen. Erre most rászokott? én ezt nem akarom bevezetni. Olyan jó volt, hogy letettem és magától elaludt.Szóval erről le lehet szoktatni?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Trixi! Jó rossz lehetett akkor az éjjel... Sajnálom! Fogadnak jobbulást!

Adraci, sztem nem kell félned, ennyitől nem hiszem, hogy baja lesz. Ha igen, nagyot tévedtem. Elvileg védettsége van, hogy szoptatod AndrisMarcidat.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


zdori, igen mi itt lakunk! Ez egy emlékhely, ide jár/t/unk vacsizni, otthon kiporcióztam, és akkor ott meg nekiálltunk! Illetve ültünk!

Tinu-valóban a hely kárpótol minden kellemetlenségért! :wink:

Esztó-17 fok!! Nem is egészséges!! :twisted:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?