Új privát üzeneted érkezett!

Jajaj ugy latom akkor mostmar meg kell hatarozni,h ki mirol beszelhet es kivel.. en csak probalok infot gyujteni tarsalogni stb,de ugy latszik van akiket zavar :lol:
Tinu ha esetleg zavart a tema neharagudj,legkozelebb engedelyt kerek a tobbiektol is,h erdeklodhetek e Csongo alvasaval kapcs :lol: oks? :wink:
azert az elgondolkodtato,h itt miert hiszi azt sok ember,h mindenki egybol rossz szandekkal ir..
engem erdekelt a tema :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gy: 1het min volt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


ÓÓÓÓ basztikuli, akkor hogy nyerem meg a holnapi licitet? Addig nem merek belevágni, amíg ez nem OK.....Most csalódott vagyok :-(

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Gyongyi, en meg elkoltottem amit rautaltam penzt es detto igy jarok most mint te..... :twisted: kellett volna meg ratennem..
Egyebkent ha turelmes az elado,akkor belevaghaCCCCC

Netti
Kép
maumau
 
 


Helló!

Na, Incike, Te olyan aranyos vagy! Nagyon szépeket írtál...

Csani jelenleg csukolva alszik. Mármint csuklik, de álmában... :shock: Kivi vagyok mi lesz ma. Főleg, hogy megfáztam, és András is beteg, és nem hajlandó a gyerekhez nyúlni, nehogy elkapja. Úgyhogy én benáthásodva bulizhatok Csancival éjszaka, juhéjjj... :roll:

Tinu szerintem azért csinálja úgy a dolgait, mert ez a legjobb meggyőződése. Ettől még el lehet mondani a véleményünket, bár ez általában nem változtat semmin! :P Ő is elmondja az övét kertelés nélkül, szerintem az nem baszogatás, ha mi ugyanezt tesszük vele. :wink:

Anita gyanúsan nem jelentkezik megint. Nagyon aggódom érte... Böbiék mikor jönnek haza?

Esztó, boztosan nagyon rossz lehetett neked. Másodszor már több tapasztalatod lesz, és remélem sikerül majd. De a lényeg: Álmi fel fog nőni, méghozzá szeretetben fog felnőni, minden más másodlagos.

off Csani még mindig csuklik on

Na jó, most ennyit. puszi lányok, jó éjt.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti: ne húzd fel magad. :lol: Tudod, ha nem akarok, úgyse válaszolok. :wink:

Esztó: sose akartam bölcsibe adni a gyerekem. Szerintem egy bölcsis korú gyerek még kicsi ahhoz, hogy heti 5 napot, főleg egész napot távol legyen az anyájától. Heti két nap viszont nagyon bevált nálunk. Az állami bölcsi nem olyan rugalmas, és túl sok a gyerek is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Esztó még egy! ÚGY DÖNTÖTTEM? HOGY HOLNAP ORVOSHOZ MÉSZ! Ennek a fele se tréfa! A jó öreg baszinák szemmel láthatólag nem használnak!! MUSZÁLY! Indulás reggel!! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: el sem tudom képzelni, hogy képes egy ember csuklás közben aludni. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Basszus ezer éve nem írtam a muszájt elipszilonnal! Most láthatod mennyire felzaklatott, hogy kockáztatod az egészséged! :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti!

Nincs azzal semmi baj, hogy érdeklődtél, csak gyakorlatilag napok óta Tinu altatási, szoptatási szokásihoz szól hozzá mindenki,ami még természetes is, de amikor csak az jön le, hogy ki miért csinálja másképpen, és hogyan is kéne Tinunak is csinálnia! Pedig sztem semmi baj nincs azzal,ahogy ő "működik". (Most nehogy azt hidd,hogy azt írtam, vagy akartam mondani, hogy TE oktattad ki Tinut!) :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na megyek is, mielőtt megint félreértések sora indul el. Jó éjt mindenkinek!
Netti! Mégegyszer! Ne vedd magadra amit írta! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tinu, én sem... És még tart! :shock: :shock: :shock: :shock:
JAJJJAJAJJJ! Szerinted akkor Csani mégis túl fiatal, hogy 28 hósan bölcsibe menjen???? Most lebuktállll!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nóri, írd meg legalább priviben, hogy ki a férjed??? Megpusztulok a kíváncsiságtól!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Trixi: tök ari vagy! Néha tényleg így érzem, de szerintem ez csak azért van, mert itt nem túl sokan szoptatnak igény szerint, vagy akik igen, azok keveset írnak, így kisebbségben maradok a szokásaimmal. De egye kánya, végülis legalább én vagyok a középpontban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: nem teszel maradandó károsodást a gyerekedben, hidd el, de én személy szerint nem adnám a saját gyerekem bölcsibe, legalábbis nem heti 5 teljes napra. 2 évesen még olyan kicsik. :oops: TÜci akkorra lendült bele a beszédbe. Meghaltam volna, ha nem én röhögöm magam halálra az első danolászásain. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


ok Trixi :wink:

Engem erdekelt a tema, komolyan mondom, tinu nem hisz a feng shuiban,mar ezt is megtudtam legalabb :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Csak bekukk így este.Eljárkáltuk a délutánt.
Láttam a nevem Incikénél.Tényleg ennyire gáz voltam??????? :oops: :oops: :oops: Hű én így nem éreztem annyira parának magam, de ha azt mondjátok elhiszem. :oops:
Most is van parám.Illetve hipochondriám.Ha megemelem manót és mondjuk fél percnél tovább tartogatom vagy viszem elkezd a mellkasomban olyan nyomás szerű fájdalom indulni, és úgy érzem,mintha kifáradnék teljesen és elhagy az erőm.Ez mitől lehet szerintetek? :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok,

Vagyok én is de inkább csak olvasó üzem módban.

Esztó, Álmi annyira édes a vonalzodón ahogyan teli szájjal vigyorizik, kis zabálnivaló.

Minden baba nagyon édi amúgy Fruzsi is cuki a csuzdán :D .
Emese a bobos kép is szupi, na meg a mei tai-os is.

Mi is megvagyunk hétvégén lagziztunk sogórnőmnél, amolyan igazi hagyomány tisztelő lagzi volt, jóóó fárasztó is egyben.

Sajna Jázminnak gipszben a keze a könyöke kifordult szegénykémnek.És sajna mind a ketten ott voltunk mikor tőrtént .Szombaton veszik le neki csak.

Netti, szerintem Boró hasonlit rád igy a pici kori képeket nézve.

Gratula Csonginak, Lillának és Borónak a négykézlábazáshoz.Ügyik na meg Álminak a mászáshoz!

Ármin ő kúszik mint egy kis kukac olyan édi.

Nálunk most megvan fázva mindenki, sajna köhögnek a gyerkőcők is rendesen.
Szép estét... :)

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


En nem is gondolkodtam bolcsiben :lol:

Egy kis segitseget had kerjek! Szoval most ugye a 6-9es ruhakat fogyasztjuk,meddig marad ez vajon igy? szoval mennyire erdemes ezekbol bevasarolni? 9-12re mikor valtsak? marmint melyikbol vegyek tobbet? :lol: probalom erthetoen megfogalmazni, persze gondolom attol fugg,h no,de gondolom azert mostmar csak nem no olyan gyorsan,nem? 70centi! a 74es rucik vajon meddig tartanak ki? vagy vegyek inkabb 80ast? ha telire akarom? az esetleg jo lesz januar februar marciusban is? vagy nem?

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja és gáz van.Manó nemhogy gyarapodott volna 10 nap alatt,hanem fogyott 30g-ot. Lehet ettől olyan nyűgös napközben, hogy nem eszik eleget?És ráadásul alig kakilt valamennyit csak egy pindurit és az kemény :!: volt.Aggódjak???? :?:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki.. a fogyas nem hangzik vmi jol :? a fentebb leirtakat en is szoktam erezni

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi
Teljesen megfelel. Tökéletes. Mondjuk túl sok elvárásom nem hiszem, hogy lehet 1 sapkától csak a célnak megfeleljen és kész. :lol:

Mau
Nincs semmi baj a hsz.-eiddel szerintem. Érdeklődsz, próbálsz megoldást keresni próblémákra és ez rendben is van.
Jó szándékkal teszed és nem piszkálódásból. Lehet, hogy néha félreérthető vagy, de ki nem az ?! Bár én még nem vettem észre ilyesmit. Nyugi, nem kell engedéjkérés azért, mert valamit leírsz a saját szemszögedből, ha itt bárki engedélyt kérne azért amit leír akkor óriási kavarodás lenne és értelmetlen mondathalmazokból állna az egész topik. Gondolj bele milyen mókáslenne, ha előbb bocsánatot érne mindenki a következő mondatáért. Na ugye?! Szóval nyugodtan fejsd csak ki a saját elképzeléseidet dolgokról. Lesz akinek tetszeni fog és lesz olyan akinek nem , de ezért vagyunk különbözőek. Fel a fejjel! :)

Kép
Kép
incike
 
 



Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle
Őszintén kérdezed, hogy gáz voltál e? Ne sértődj meg, de igen, nagyon. Engem spec a végefelé idegesített fel mindíg az, hogy nem bíztál saját magadban, hogy képes vagy arra amire más nő is. Sosem mondtam el, de most már elmondom. Remélem nem veszed rossz néven.

Riki fogyása még nem vészes. Viszont lehet, hogy tényleg nem eszik eleget és azért nyűgös. Kérdezd meg a dokit vagy a védőnőt.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi,
YES,SIR,YES :lol: :lol:
azt nem ígérem hogy reggel indulok, mert nem tudom mikor rendelnek, de utánanézek :)
Édes lehet ahogy Csani csuklik álmában :)
és remélem a tesónál már nem lesznek ilyen malőrök mint Álminál :)
pedig érdekes, amint megkaptam császár után egyből cicire tettem, és minden nap többször, még úgy is hogy nem volt ugye még tejem. De két napra rá beindult. Nah mindegy, legközelebb menni fog.

Spec.engem is érdekel, hogy Tinu hogy csinálja, mert pl mint sok másban, ebben sincs tapasztalatom :) De akkor most hagyjuk Tinut pihenni kicsit és ne faggassuk :lol:

Tinu,
értem. Én még nem is gondolkozok bölcsiben, egyenlőre a mának élek :)

Nem tudom úgyse hogy hogy lesz...a melóhelyemen pl most az összes kismamit aki vissza akart menni, mert ugye a gyerkőc 2 éves lett, elküldték...ennyit erről...


Ági,
képek a lagziról? vagyis rólatok? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ági,
Jázminnak jobbulást. Szegény :( hogy viselte a gipszet?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Incike nem sértődöm.Sajna ilyen vagyok. Én mindig csodáltam azokat,akik totális lelkibékével, magabiztosan teszik a dolgukat. Egy tipikus példa rám a múltból.Ugye én versenytáncos voltam, és ott különböző kategóriák vannak, amelyeken tudsz felfelé haladni, ha pontokat gyűjtesz.Egyik verseny előtt 2 pont kellett, hogy magasabb kategóriába kerüljünk, de csak 10 pár indult.Totál kétségbe estem. Végigkérdeztem minden párt, hogy jó e és mindenki azt felelte szinte, hogy igen.A vége előtt már sírtam is,hogy ez tuti nem fog összejönni,mert mi bénák vagyunk. Megnyertük a versenyt, úgy hogy még az egyik bíró odajött gratulálni is, hogy annyira kitűntünk a mezőnyből, látszott, hogy kategóriát fogunk ugrani. És ez nem hiszti volt, én TÉNYLEG nem hittem, hogy ez mehetne. És a mai napig szinte mindennek így vagyok. :cry: Na bocsi az offért.
Netti, örülök, mert anyumék már beijesztgettek itt engem, hogy mennem kéne kardiológushoz. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Haliho,

nagyon megijedtem: Gergő álmában zokogott és egyre jobban, és nem ébredt fel közben, s majd kiugrott az ölemből. :cry: Nagy nehezen megvigasztaltam cicivel, most megint alszik. Rosszat álmodott??? :?


Trixi,
nagyon tapló az említett nőci!!! :evil: :evil:


Pumukli
Kolos zabálnivaló a tigrises szerkóban!


Anikó,
Netti fecskendős ötletét már tesóm is tanácsolta nekem: lehet venni patikában, beletöltöd a cuccot, és a pofazacsijába beinjektálod, állítólag azt tuti lenyeli.
Mondjuk én még nem próbáltam...


Eszteer!!!!!!!
10óra alvááás????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Jajistenem, azt kérem karácsonyra! :lol: Nekem eddig a legtöbb Gergőke születése óta 2x3,5 óra vagy egyben 5óra (nem több) volt! Ennél sajna sosem több :cry: :cry: :cry: :cry:
És hát akkor ne is beszéljek még jó néhány topiktársról- brühii
Persze így sokkal feledékenyebb, türelmetlenebb, dekoncentráltabb tudok lenni... :oops:

KépKép

Kép
hase
 
 


Esztó, akartam az előbb is de nem ment a képfeltőltőm amúgy a múltkor volt szó a képfeltőltésről én a photobucket.com-ot használom itt kicsinyiteni is lehet és rengeteg képet lehet tárolni rajta.

Kép
Kép
Kép
Éppen fel ébredt kicsit álmosan.
Kép

Bocsi ha sok voltam.

A gipszet már jól viseli szerencsére nem sir miatta sőt.

Csilla ép ezt csinálta Ármin is valamélyk éjjel alig akart meg nyugodni és ő sem ébredt fel de végül visza aludt cicivel.

Niki több őnbizalom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi25 2009.10.08 20:49-kor.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Csilla, nem lehet,h fent volt,csak nem akarta kinyitni a szemet? ez most lehet hulyeseg,de enyim gyerek van amikor meg olyan almi,h ahoz is lusta :oops:

jaj lanyok,itt szivok,apanaak vagtam fel paprikat,en azt hittem sima paprika,udvarrol valo.. aztan ossze vissza taperoltam az arcom :) kiderul h mereg eros paprika! de nem ugy nezett ki es en utalom az eroset es es es csip mint az allat. mar nem erzem a fejem,a fogam is elzsibbadt eskuszom :twisted: :twisted:

Niki,nekem meg nem fordult meg a fejemben ilyen :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó,
közben meg jól elfelejtettem: Álmi olyan édes a képeken!! Jó kis huncut :wink:

Netti,
lécci-lécci-lécci mutatsz képet Boróról? Én (sztem) még nem láttam, és taliképeken sem, de már nagyon kiváncsi vagyok a csajszira.
És úgy össze is tudnám hasonlítani a gyerekfotóiddal :wink: :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Agi, nagyon szep a kis csaladotok! milyen nagy mar ez a fiu is!!! :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Kuty
Ez azért van, mert vagy túlreagálsz dolgokat vagy nem bízol eléggé magadban és blokkolsz, de ezen lehet segíteni. Lesznek még pillanatok amikor azonnali megoldásra lesz szükséged és akkor nem engedhetd meg magadnak, hogy lefagyj. Nem vagy te Windows. :lol: Az önbizalmat lehet fokozatosan növelni. Kitűzöl magad elé 1 célt, minden napra valami apróságot és addig addig próbálkozol amíg nem sikerül. 1x célhoz érsz az biztos, mint most a főzéssel. Dani szokott dicsérni valamiért, amit nehezen, de sikeresen véghezvittél? Az is önbizalom felylesztés.

Kép
Kép
incike
 
 


Netti
tutira nem volt fent, mert ölelgettem, csókoltam, fültövét birizgáltam, rázogattam, arcát babráltam, lábát masszíroztam, hasát simiztem, lábujait pödörtem (erre különösen érzékeny ált.) stb. És semmire nem nyitotta ki a szemét vagy 3-4 percig. Aztán felkapcsoltam a nagyvillanyt is, és utána nagy nehezen csíkra nyitotta a szemecskéit, és utána körbesasolt, láttam, hogy úgy néz, h: hol vagyok??
Aztán cici betuszkol, és utána már okés volt...

KépKép

Kép
hase
 
 


Ági
Te is vékonka vagy és csinos. Ahogy elnézem Ármin is szép hosszú baba és milyen pasis. :wink:

Kép
Kép
incike
 
 


Ági,
nagyon szépek vagytok!!!

Csilla,
öhöm, 10 óra :)
remélem hamarosan az éjszakázók is tudnak egy jót aludni :)

Niki,
mondtam már hogy MENJ EL TE IS DOKIHOZ!!! :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ármin is édi, Ági te meg nagyon csini voltál!

KépKép

Kép
hase
 
 


Netti
Kendd át gyorsan citromlével és mosdd le. Nekem ez szokott segíteni.

Kép
Kép
incike
 
 


Hááát csajok köszi szépen aranyosak vagytok:), de még van rajtam 10 plusz kiló amitől még nem sikerült meg szabadulnom. :?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Esztó, kösziköszi.

Barátnőm már hivatalosan is elkért az uramtól: ha már nem lesz szopi, akkor elvisz görbeestézni (jó sok koktél yeah), utána meg naggyon-nagy alvás nemitthon (mert itthon minden nyekkenésre felébredek, szal nem tudnék zavartalanul aludni). És férjem válaszolt vala: ja, persze, ez természetes - szuperpasim 8) :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla,
rendes a férjed :)
én is mondtam ma hogy nov 7-én buliba vagyok hivatalos, erre azt mondta, hogy OK, ne is lássalak, rád fér :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csilla, valahol azt olvastam, ilyenkor-elég misztikus lesz-álmukban "élik"meg, hogy már nem az anyaméhben vannak,ez megrázó a számukra.Az ősbizonytalanság egyik megjelenése.Bár azt nem t'om,melyik tudós és hogyan bírta ezt kitalálni :shock: :shock: Tinu, te tudsz erről valamit?

Netti, a barátnőm kozmetikus tanuló korában tanult az erőspaprika kivonatot tartalmazó krémek vérkeringést fokozó hatásáról.Azt gondolta, ő nem ad ki pénzt drága kencére, bekente az arcát sima csípőspaprika csumával.. :shock: 5 percmúlva elkezdett lángolni az arca, hiába mosta már, csak lángolt-lángolt, tiszta vörös lett, kivéve 3 foltot, a két szeme és a szája környékét hagyta ki a kezelésből :D :D Azok fehéren világítottak :D 1 napig ilyen volt...

Kép
Kép
zili
 
 


Inci, köszi, majd próbálkozom.
Esztó ez nem olyan, már hetek óta van ilyen.Vagy ez azóta keringene bennem??? :roll: Mindegy, majd elmegyek.
Ági, szépek voltatok nagyon!!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na csak helyre jovok,koszi

Csilla, hat passz, biztos melyen aludt es vmi nem stimmelt. :?

Na es par kep akkor a husigombocomrol, 70cm es 7680gramm
Kép Kép Kép Kép [img]

az elso ketto ebredes utani billentyuzet pufoles :)
a harmadik kepen az apukammal van :))

Netti
Kép
maumau
 
 


Na Lányok, én elteszem magam...
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


zili,ez eleg durvan hangzott :lol: :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Boro gyönyörűűűűűű!

Niki,
én spec 4 hete vagyok beteg...
és inkább feleslegesen menj dokihoz, de menj!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti,
még jó, h csak az ercodat taperoltad össze az erőspaprikás kezeddel, és nem terveztetek mást uraddal :) :)

Ági,
szépek vagytok nagyon! Ármin hogy viselte a lagzit?

Marci, Benji, Álmi meg Kolos is nagyon szépek. Annyire hihetetlen, hogy mindjárt járni fognak... én barátok közt elpityeregtem magam, mikor lindának szerelmi bánata volt... szegény pici lánykám békésen szopizott, még nem is tudja, mennyi minden jó és rossz dolog vár rá az életben!

Na szép, alkoholista banda! Meginnék és is fröccsöt, csak vörösborunk van meg egy üveg Áts Cuvée (egyik kedvenc fehérborocskám, jó édes! jobb mint az aszú :wink: de ezt meg sajnálom kinyitni...

Na délután meg gyerek hason a járókában, beigazítottam középre. Közben nyög meg nyöszörög, szokásos hangok - egyzserre csak tök csönd. 1-2 perc után tűnt fel, odanézek, oldalra mászott, kezecskéje lóg ki a rácsok közül, Steve nyalogatja, gyerek meg jókat vigyorog :shock: :lol:

Incike,
nagyon szép volt, amit írtál!!!!

emese1979
 
 


ah utalja ha fenykepezik, mindig grimaszokat vag meg nagyon gaz fejeket,ugyhogy gyonyorkodok benne elobe :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Milyen kis husis Boró. Nagyon cuki. Apukád hány éves 56? Nagyon fiatalos.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?