Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Tücsi: nagyon-nagyon drukkolok!!! :-D és úgy örülök!!!

Dezsi, drága, ölellek. Vesd bele magad a szervezkedésbe (de azért a ruhát még ne válaszd ki, hátha nem fogsz beleférni a nagy napon :wink:

Bébike: neked is nagy ölelés :-( valami elindult ezek szerint, velem is történt hasonló, Et+11-en 15 volt a HCG...Ez erőt adott a következőhöz (mármint, hogy valami mégiscsak történt odabent), és akkor sikerült Bendi :-)

Bridget üdv itthon! :-D autós sztori durva, az ember ilyenkor döbben meg, mennyin múlhat egy emberélet...

Köszönöm Mindenkinek a Bendegúz dicséreteket! :-)

Skrisz: kérdésedre visszatérve, zanyatejet kap, meg néha egy kis rántotthúst :lol: (elhagytuk az 5 kg-t...)-
az utolsó blogbejegyezésed tündéri :-D

Akciózóknak mennek a drukkok!!! :-D

Till: én megszavazom a holnapot Lencsinek szülinapnak :wink: akkor volt John Lennon-nak, meg nekem is...

Anyukák hogy vagytok? Hogy bírjátok a strapát? :-) Nálam még mindig az éjszaka a "kedvenc"...nem is lenne baj, ha nem 2, sőt néha 1 óránként kellene felkelni... :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Bocsi, én is máshonnan...

Tücsi!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Tücsi, nem ér, hogy nem jössz, már tűkön ülünk! Nagy drukk! :D

Szezso: mennyit vártatok a fagyis beülti előtt? Én szerintem most pár hónap tuningot megpróbálok az IR miatt, megint bicajjal járok és tornázok, a diétát nagyon keményen figyelem és ugye szedem az új gyógyszert. Na meg tegnap bevásároltam minden PCOsoknak javasolt "vackot" :D barátcserje, cickafark, palástfű, kecskeruta :) ha addig kicsit rendeződnek a hormonok, talán karácskonykor megpróbáljuk a fagyis babákat. Hozol képet Bendiről? kitartás az éjszakákhoz! :roll:

Bridget: de jó, hogy itthon vagy! Az anyukáddal történteket nagyon sajnálom, rettenetes lehetett, de csak arra gondolj, hogy a jó Isten nem hagyta, hogy baj legyen :roll:
biztos sok programod van most! :)

Till: tudod, repülő fent, baba bent nem marad :D hajrá Lencsi! :lol:

Kép

Kép
bébike4
 
 

 
 

Bébike: 1 ciklust hagytunk ki a fagyis előtt, és mi is pont tavaly karácsony előtt voltunk beültin (dec.18.) :-)
Jól hangzik ez a "tuning" :-)
Majd hozok képet, de a múltkori szopipárnán-alvós óta nem készültek újak :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok, lánykák!
Rossz hírem van, bár azonnal megjelent a csíkom ahogy bemártottam a pipibe, száradás után nem lett olyan erős mint a tegnap reggeli:-(((
Később jövök, most mennem kell!
Vendég
 


Tücsi, én ezt nem látom rossz hírnek, a fő, hogy azonnal csíkosodott, ott van és nem jött meg! :lol: Én továbbra is nagyon drukkolok!!

Szezso: köszi! Én is a karácsonyra gondoltam! :lol: várjuk a képeket!

Kép

Kép
bébike4
 
 


Csajok ti tudjatok melyik kezelesrol beszelnek itt ebben a klipben?
www.indavideo.hu/video/Ismeretlen_eredetu_meddoseg

Nyulasz
Ok 8) :lol:

Szezso
Magatokrol nem sokat irtal :roll: Nyulasz te sem!

Bebike
Igen pontosan...anyumnak meg dolga van ezen a foldon hisz jon meg majd az unokaja is hamarosan :lol: Sok program van de este aludni sem birtam ugy igy hulla vgyok pedig lassan csinalnom kene magammal valamit :? kis lelkecsked,hogy van? :roll:

Tucsi
Egybol megjelent es ott a csik ez a lenyeg keremszepen :D 8) semmi fele rosszhir nincs :wink: Mikor is mesz dokkerhoz ma tisztara kesz vgyok a nagy izgulasban :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj, lányok jó lenne most kívülállóként átélni ezt a párnapot, mert tegnap már kezdtem örülni, most meg...

Bri, eszedbe ne jusson ezt a sarlatánt felkeresni!!! Én 1 évig jártam hozzá rengeteg pénzt kivett a zsebemből még 2001 előtt jártam hozzá és már akkor 8 ezret fizettem a magánrendelőjében, ahol még UH sem volt!! Csak mindig a hőgörbét nézegette, jól megnyomkodott, ezek után rágyújtott és úgy nyomta az önmagasztaló dumáját, szóval UH és tüszőrepi nélkül hónapokig nyomatta belém a Clostyt, aztán megműtött méhszájsebbel; mikor visszamentem az 5 hetes kontrollra mondtam neki, hogy kórházban elkaphattam valami gombás fertőzést mert teljesen kirepedezett a hüvely környéke: megnézte azt mondta biztos megsérült szex közben, mondom a műtét óta a kontrollig nem szexeltem, nem baj... másnap elmentem egy SZTK-ba mert nagyon szenvedtem, azt mondták hazudok mert ha ezt látta egy nőgyógyász ő azonnal adott volna gombásodásra gyógyszert...na, ekkor hagytam ott! Szörnyű, hogy vannak nők akiknél ráhibázott a Clostyval és most ők az egekig marasztalják... :evil:
Vendég
 


Tucsi
Eszem agaban sincs menni hozza csak igy nezegettem a meddosegis klipeket es jott ez es csak valami kezelesrol beszelnek ami a meddo noknek segit...sima clostirol van szo? :?

A torteneted meg nem semmi es enyhen szolva is felhaborito :twisted: nekem is volt szerencsem talalkozni egy ilyen marha okos dokival aki a polip okozta verzesemet ami 11napja tartott mar o sima egyszeru havi verzesi zavarnak titulalta :twisted: es amikor normalis dokihoz kerultem ott meg egybol jott a kuret es kivettek a polipom is :roll: de ez persze mar 15.verzo napomon volt :twisted:

Az ilyen dokikra mikor gondolok ngyon merges leszek mert hany meg hany embert kezelnek fele :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tücsi, tényleg nem akarsz elmenni egy vérvételre? megnyugodhatnál :wink: és egyértelmű lenne a dolog. Ma már biztosan nem kavar be a hcg szuri!

Kép

Kép
bébike4
 
 


Sziasztok!



Bri: üdv. itthon!!!!!!!!!!!! Hogy érzed magad? :D

Tücsi: ha azonnal megjelent a csík, az jó. Nem egyformák ezek a tesztek, így nem az erősége a lényeg. Menj el vv.-re, minél előbb.

Bébike: ++++++++++++++++++++++++

(((((((((((((Dezsina)))))))))))))) Sokat jársz az agyamban,... :(

Szezso: szijjjja!!!!

Till: kicsalogató enerdzsik mennek!!!!!!!!!


Mindenkit puszilok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Lányok, a párom szerint fölösleges vérvételre menni, mert azt nem tudjuk meg, hogy csökkent-e vagy nőt a HCG, így inkább várok... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv PEstről! :D

Jól elvagyunk itt, szép az idő, nyugi van stb.
Főleg sógornőmmel töltöm az időt, babás dolgokat dumálunk meg egyebet.Kaptam tőle kölcsön 2 szpotatós melltartót, 5 előlgombolós hálóinget meg egy Brevi kenguru babahordozót.Tökre örülök, legalább ennyivel is kevesebb a kiadásunk megint. :D

Tücsi
Drukkhegyek!!!+++

Bri
Isten hozott itthon!Jó étvágyat mindenhez ami jólesik!
Anyudék sztorija durva, örülök, hogy végülis megúszták. :D

Dezsina, Bébike
Ölelést küldök nektek és kívánom, hogy mielőbb bebabásodjatok!!!

Till
Még mindig 2in1?Reméljük hamarosan megpillanthatod a picúrodat! :D

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Tücsi! :)
POZITÍV AZ POZITÍV, DE NEM ÉRTEM MIÉRT NEM MÉGY VÉRVÉTELRE, ott megtudják mondani mennyit emelkedett a hCG-d... anno nekem is így volt 2x is..kezdtem 47,7 hCG-vel majd 72,5 majd 98 lett vége beülti után 3 héttel, a másik is így volt 56-76 és a végét már nem tudom...ez a biokémiai terhesség... menj vérvételre kérj értéket !!!!!! nagyon szép pozi teszted van!!!!!láthatóan erősödött a csík!!!!!!!
Vendég
 


Viki, az én lombikos intézetemben nincs vérvétel (azt mondják, hogy ha baba van akkor ET után 3 héttel az UH-on úgyis látszik, vagyis szerintük az a biztos) így magánlaborba kell menjek, és most nagyon nincs pénzünk, de végül mégis bejelentkeztem holnap reggelre, szóval ha minden jól megy du-ra meg lesz az eredmény!
Vendég
 


Tücsi! :)
nagyon szorítok, bár ezek a tesztek nagyon biztatóak :)

Én anno mindig kaptam hCG szurit beülti után rásegítésnek 2x fél ampulla,de ahogy itt olvasgatlak benneteket, ez nem gyakori....

Nagyon szorítok mindenkinek!!!

Dezsinám!
Kicsi csajom! Együtt kezdtük, együtt regisztráltunk,indultunk a topikon... a szivem csücske vagy, nagyon szorítottam neked,és bízok benne hogy egyszer sikerül!!! Mert sikerülnie kell!!!!! Másképpen nem lehet! Nagyon nagy ölelés!
Vendég
 


Bri,
örülök, hogy már itt vagy.
Anyud sztorija durva, de a lényeg, hogy az Isteni gondviselés nem engedte, hogy baj legyen.
Amúgy az én anyum is ilyen. ... hetek múlva meséli el, hogy ekkor meg akkor ilyen meg olyan rosszul volt. ... aztán mindig lebasszarintom, hogy ilyet ne csináljon, mert ha neadj Isten orvoshoz kell vinni és kérdeznek valamit akkor állok ott mint egy szamár és nem tudok semmit előzmény mondani ... és még hülyének is néznek.
Jó a te esetedben ez másképp működik, mert távol vagy tőle, de akkor is jobb ha tudsz dolgokról, mintha egy rossz hír a derült égből csapna le rád és nem tudtad volna mi a helyzet előtte.

Velem nincs semmi komoly ... csak nincs kedvem sok mindenhez. A múltkori angolóránkon a tanár 'betett" nekem. Alig értem amit mond és még egy hangot sem tud magyarul. Én meg csak megyek a többiek után a töltögetésekkel és ezt nem szeretem.
Kell nekem, hogy tudjam mit tanulok. ... nem szeretem amikor lepuskázás miatt van meg valamim.
Szar így tanulni. ... gondolom érted miről beszélek. Én nem értem meg, hogy ő mit akar és elmondani sem tudom neki csak magyarul.
Ja és nem hiányozhatok az óráiról csak egyet (amit már ki is lőttem, mert múlt szombaton itthon döglöttem a nyavalyámat.) Így muszáj lesz bejárnom az óráira pedig óraütközésem is lesz és nem tusok egyszerre 2 helyen lenni.
... és még mindig beteg vagyok.

Az időjárás is eléggé lenyom és a pénztelenség is.
Varrhatnékom van, de nincs anyagra pénzem. Kellene a lakásban valami változás amit én csináltam.
Ez ad nekem erőt, ha valamit kreatívkodhatom.
A suli is nyomaszt kicsit. Kéne haladnom a hospitálós naplómmal, de nem megy. Nem tudom miért. ... ja és majd 40 oldalnyi naplót (A4es méretűt) kézzel kell megírnom és leadnom 24.-éig.

Egy kicsit jobb a hangulatom, hogy süt a nap, de ez sem tart örökké.


Mikor lesz a tali és hol?
Nem lenne rossz találkozni és egy kicsit kikapcsolódni.

Bocs az OFFért.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hali!

Hajnoca
Hát nem irigyellek.Én mint angolos, egyszer jártam németre ahol a tanár meg se szólalt németül, az új szavakat nem írta fel a táblára...stb...azt se tudtam hol vagyok néha. Ez csak amolyan kistanfolyam volt a munkahelyemen, nem is tartott sokáig.Hiába az oktatás modern megközelítése, néha szükség van 1-2 magyar szóra a pontosítás végett.Én is angolul beszélek tanfolyamon órán a kezdőkkel is, de eleinte mindig fordítom is magam párhuzamosan..persze egy olyannal aki nem tud magyarul...nem egyszerű az elején. :roll: Kitartás!Ehhez is meg a többihez is!
Én is jövő héten tudom meg milyen lett a nyelvvizsgám. :shock:

Sikerült most aludnom ebéd után 2 órát. :D Egész jól sikerült és legalább telik az idő, nem vagyok én hozzászokva a semmittevéshez. :wink: :lol: Most sőgornőm elment az unokahúgomért (3 éves) oviba és én fogok babysittelni 4-től mert szülői lesz az oviban.

Vikimimi
Rég láttalak.Milyen nagy lány már Mira! :D Kistesóra vágytok?Próbálkoztok majd?

Tücsi
Drukkkok holnapra!!!+++

Kép
vizkriszisback
 
 


Vkrisz,
okés. Türelmes vagyok, de nem elég, hogy nem értem amit mond még rajzolgat is a táblára, mint valami hülye gyerek, hogy éppen mi van a könyvben a képen és mit kell kiraknunk mondatnak.
Ja ... és semmi bajom nincs az amerikai angollal, mert azt valahogy jobban bírom és talán hamarabb is megéretem, de a gesztikulációi és a nonverbális kommunkációja az valami 'fertelem".
Gondolhatod, hogy nem vagyok egy maradi picsa, de egy '64-es születésű pasi ne akarjon már 35nek kinézni és még ha messzebbről nézem talán elfogadható a jóképűsége, de közelről már eléggé tokés, blablabla és ha már a felesége és a gyerekei is magyarok akkor illene tudni kicsit magyarul, nem?
Őt szalajtották ide,nem?

A másik fő gondom amúgy az angollal az, hogy minden félévben új tanárunk van!!! ... nincs egy megadott könyv, hogy pl a Headwayből tanuljunk vagy az Files bookból vagy miből. ... Tudom,hogy csak a kreditre megyünk, de akkor legyen már benne valami szinvonal és ne fénymásolgatott lapról ami már annyiszor volt fénymásolva, hogy szinte nem látni semmit.

Na megint szét OFFoltam a topikon a siralmaimmal.

Ne ezért vagyok kicsit letargikus ... mert amúgy MEGAKAROK tanulni angolul.!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!


Voltam ma benn Ranánál. Jól vannak, és valszeg hétfő lesz a nagy nap! Ha addig a kislányok meg nem gondolják magukat. De Rana azt mondta, hogy úgyis a 12-e van a bébikkel megbeszélve. De azért van nála zseblámpa, hátha a fény kicsalogatja őket.

egyébként meg egy tök szörnyű történetet mesélt. Az egyik benn fekvő 30. hetes ikres kismamának meghalt az egyik babája, és a másik túlélési esélyei is csak 30%-osak. Most minden ikres kismamára fokozottan figyelnek. Az esetről nem mondanak semmit.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Puszi
Koszonom ngyon jol erzem magam itthon...ez a nyari meleg nap mintha csak nekem lett volna :D

Tucsi
En is azt mondom akkor menj vv-re amikor kell ne elobb mert akkor meg a szamon torod a fejed :roll:

Vkrisz
Koszonom neked is...csak nem vihar elotti csend van nalatok :roll: Na most olvasom bejelentkeztel vv-re vegulis ha ET+14korul vagy akkor pont esedekes 8) Ngyon varjuk az eredmenyeket :)

Hajnoca
En is orulok,hogy itthon vgyok.teljesen megertem az angolos fusztraciodat :roll: en amikor japanul tanultam es jartam a suliba ugyanez volt a kezdo tanfolyamon ami 3honap semmit nem ertettem soha es ott sem magyaraznak el semmit mert csak japanul beszelnek hozzad :x de 3honap utan elmentem magan tanarhoz na az nem valt be annyira aztan ujbol elkeztem az iskolat elorol az egeszet 8) sokkal jobban megertettem :wink:

Hat igen ma szep ido volt...sajnalom,hogy ilyen kis szomi vgy mostansag...kitartas draga mar annyi mindenen atmentel ez mar ugymond "semmiseg" azokhoz kepest...kivanok neked sok erot es kitartast aztan jonnek a szebb napok is :wink: Nekunk is fenymasolt papirokat adogattak bar mondjuk voltak konyvjeink is.nalatok az abszolut nincs? :roll: Es nalunk naponta 4ora volt minden 3ora masnal aztan a 4. az elso tanarral...gondolhatod mindegyiknek mas a stilusa de ezert is volt jo a valtozatossag 8)

Talirol semmit nem tudok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bumi
Koszi Rana hireket :) hat az a sztori nem semmi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri!
Dokihoz mikor mész?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bri,
ez a fősulis, kredites angol. ... nincs minden héten és összesen 15 - 20 óra az egész.
Itt minden könyvet magunknak kell megvenni.
Mondjuk ez is érdekes, mert más főiskolákon benne van a tandíjban.

Majd, ha már lesz rá pénzünk és időnk - és a diploma miatt muszáj is lesz - elmegyek egy nyelviskolába. Ott a magam pénzéért fogok tanulni és nem csak a kreditért. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Bumi, basszus..... :cry: szegény kismama.... :cry:

skrisz72
 
 


Bumi: köszi az infókat, a kismamit nagyon sajnálom. :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Bumi
Oktober 14-en uccso fogigatlo 15-en konzi a Kaaliban aztan ha minden igaz megjon es 18-a korul kezdhetunk ha a vv es uhu is engedi :roll: Tudod nekem is volt az a franya cisztam :x remelem mar elmult :roll: es mintha megint vgy meg mindig fellennek fazva :x Mit is kell arra bevenni holnap vennek valamit :roll:

Hajnoca
Mi az hogy kredites? :oops: Az en sulimban sem jart a konyv pedig eleg borsos volt az osszeg a suliert is...konyvekert plusszban fizettunk mi is :? Es en minden nap mentem :x 1heten 5szor napi 4oraban :x gondolhatod en milyen fusztralt voltam :roll: :oops: Kitartast draga!!!Ha meg segitseg kell csak szolj bar en nem suliban tanultam meg angolul...de van itt meg 1-2cshaje akik beszelnek inglisul :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tücsök+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! remélem szép hcg-d lesz!

Ranának, drukk a hétfőhöz! Szegény kismami, ilyenkor bezzeg mindenki hallgat ha baj van. :(

Till, csak nem megszültél?

Hajnóca, az iskolákban már csak ilyen a nyelvoktatás, felháborító!!Remélem jobb lesz azért a kedved!

Dezsi, nagyon sajnálom hogy nem sikerült!! Hajrá esküvő!! És talán a sors hamarosan megajándékoz téged egy babával!

Szerdán elkapott még egy mellgyulladás ugyanabban a ciciben csak most felül, és majdnem 40 fokos lázzal. Így tegnap már a kórházat is megjártuk. Most antibiotikumot szedek, és ha szombatig nem múlik, akkor irány vissza a kórházba és egy sebész megnézi hogy mi a bibi. Teljesen legyengít ez a láz, már lassan semmire nincs energiám, a fájdalomról meg ne is beszéljünk

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Dezsinám,nem írtál tegnap,ezek szerint nincs semmi jó híred :cry: végtelenül sajnálom!

Tücsikém,mutasd meg,hogy ennyi év várakozás után is jöhet a csoda!Nagyon drukkolok!

Bébike,ma lesz vv?Neked is drukk!

Kata,jaj,sajnálom a mellgyuszit :( szőrnyű lehet :x

Bumi,köszi híreket Ranáról,Drukkolok neki,hogy meginduljanak a csajok maguktól!Szegény ikres,rettenet lehet!Pedig 30 hetesen akár már életben is maradhatott volna mindkettő...

Till,nem voltál éjjel :roll: csak nem jobb programod akadt?

Lányok,tessék mostmár babásodni,annyi rossz hír van itt mostanában,ránkférne egy kis öröm!
Vendég
 


Jó reggelt!

Tücsi: drukk a vv-hez, gyere, ahogy tudsz!

Kata: jaj, sajnálom ezt a sok bajt, a mellgyulladás borzalmas, nekem is volt kétszer, bármennyire is rossz, szoptass, ha szabad, ha nem,akkor meg fejjél, mert muszáj kiürülnie :cry: jobbulást Neked!

Bridget, drukk a kezdéshez! Megint felfáztál? milyen érzésed van? a patikában lehet kapni vény nélkül Urogin nevű tinktúrát, gyógynövényes, szerintem próbáld ki!

NYulasz: boldog kéthónapos fordulót a bébiknek! :D Hát, én igyekeznék babásodni, de ez most nem rajtam múlt :roll: A vv-re már nem mentem el, mert nagyon erősen megjött, sokkal erősebb, mint máskor és nagyon szenvedtem, mindenütt görcsölt, a teszt is nagyon elhalványodott, így mondtam, hogy inkább nem mennék be, felesleges már. Viszont most meg úgy érzem, mintha valami fertőzésem lenne :cry: már megőrjít, szerintem pszichésen lehet a dolog, de muszáj leszek megnézetni :cry:

Bumi: drukk Ranának, köszi az infókat. ikres kismamit nagyon sajnálom, még belegondolni is iszonyatos :cry: :cry:

Hajni: hajrá angol, ügyes lány vagy Te! ez a tanárváltogatás ismerős, nekünk gimiben volt ez, nem is tudtam rendesen megtanulni angolul :cry: mondjuk nekem az első nyelv a francia :)

Kép

Kép
bébike4
 
 


Tilli reggel 7-re ment vizsgálatra. Azért nem éjszakázott... :)

Kata, szegénykém. Remélem azért nem kell sebészeti beavatkozás.

Tücsikém, várunk!!!!

skrisz72
 
 


Hali!

Ranának jó lámpázást!!! :D

Ikres kismamit nagyon sajnálom...hát 30 hetesen valóban elég jók pedig a túlélési esélyek.Gondolom bent fektették, sajnálatos, hogy ígysem tudták késleltetni tovább a babók világrajöttét. :cry:

Bri
Remélem a cisztának már hűlt helye!!!+++
Tőzegáfonya kell a felfázásra. :D

Kata
Mitől lehet mellgyuszi?A benttmaradt tejcsitől...vagy ez független?Remélem hamar elmúlik, szörnyen fájdlamas lehet. :?

Bébike
Sajnálom a menzit meg a görcsöket!Remélem legközelebb jobban tapadnak a babók!!!+++

Nyulasz
Te hogy bírod? :D

Én ma mióta felkeltem csak ásítozok, pedig szét vagyok pihenve.Igaz éjjel pisilés után, ez volt 5 körül, alig tudtam visszaaludni, szenvedtem vagy egy fél órát, de végül még hétig aludtunk.Ma korán végez párom, így a du-i program az IKEA és környéke lesz, nézelődünk kicsit.Holnap meg mindenki itthon lesz, így vmi közös program, terv még nincs.

Kép
vizkriszisback
 
 


Drága lányok, sajnálom, hogy csalódnotok kell bennem de nem voltam ma vérvételen! Egész éjjel erősen görcsöltem és nem akartam az utazással kockáztatni, főleg, hogy egy részt BKV-zni kellett volna! A görcsölést leszámítva jól vagyok, tegnap este csináltunk a párommal közösen egy tesztet ami nagyon szép erős csíkos lett+ ugye tegnap volt a mensi napom amit megúsztam egy csepp barna nélkül, patyolat fehéren!;-) Így asszem nincs más dolgom mint pihenni és bízni a babákban! :D

Nagyon szépen köszönöm a drukkjaitokat!!!
Vendég
 


Lányok,
köszi a biztatást az angolhoz.


Bri,
a főiskolán választhatunk nyelvi tantárgyat ... mivel kell majd a diplomához.

Amúgy még mindig kicsit letargikus vagyok ... tegnap este 8 körül volt egy baleset itt előttünk és majdnem 2 szomszédunk is belekerült.
Hatalmas csattanásra eszméltünk fel.:cry:
Bót meg épp altatni készültünk.

Az 'élménybeszámoló" majd a blogban. :cry:

Kérlek benneteket csak az nézze meg akinek erősek az idegei.
... http://fmh.hu/belfoldi/20091009_halalos ... nakeszinel :cry:
http://automenedzser.hu/nagyitas/200910 ... yitas.aspx :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Az ikres kismaminak a pocakjában halt meg a baba, és utána kellett megszülnie őket. Olyan hírek terjedtek, hogy két placenta volt, de csak aze gyikről táplálkoztak a babák. Ráadásul a nagyobb halt meg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tücsi!
Gratula! képet teszel?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tücsi, nekem nem okoztál csalódást, én annak örülök, hogy pozitív a teszt és nincs mensi! Éljen!!!! Teszel fel képet? Azt olyan jó nézegetni :D

Kép

Kép
bébike4
 
 


Tücsi: Nagyon-nagyon örülök! Képet teszel nekünk a tesztedről?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Bébike: Látom te is szereted nézegetni a pozitív teszteket! :lol: Nekem nagyon sok erőt adnak a folytatáshoz!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Bumikám, Bébike, Csomee, rakom már rakom! De még mindig sz@r a gépem, bocsi! A felső a tegnap esti az alsó ma reggeli!
Kép [/img]
Vendég
 


Tücsi, ez az , de jóóóóó! Pihizz sokat!!!!!!!!

Bébike, nem akar abból szopizni, így fejem, de lángol a cicim. :(

Hajnóca, nagyon csúnya baleset volt, elhiszem h ki vagy.

Kép
kata05
 
 


Opps, ez jó nagy lett, bocsi! :oops:
Vendég
 


Tücsi,
mázlista vagy!!
Ez szép + teszt.
Nem kétséges!!! :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca, hááát hétfőn lesz 13 éve, hogy babára várunk, de egye fene, nevezzük mázlinak! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Tücsikém, ez aztán Mázli a javából! :lol: Nagyon drukkolok továbbra is! Mikor kell menned dokihoz? Hanyadik napon vagy?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Mázlista Tücsök!!!!!!! Nagyon-nagyon halk gratula, további csíkerősítők mennek és már babatapik is!!! Pihenj sokat!

Bogyimami, jaj de csúnya baleset... :? Csoda, hogy a srác túlélte... szegény csaj, ő viszont nem... :cry:

skrisz72
 
 


Sziasztok Drágák! :P

Tücsööök!!!! :D :D :D Istenem, micsoda hír!!! :D
Hak gratu és csíkerősítők!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(olyan jól esett most ezt olvasni!!! :P )

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök! :oops:
/-ezt most szívem szerint csak kis betűvel írnám, de tudom, akkor nem könnyű olvasni...
Amniot nem tudott nézni az orvosom, mert teljesen zárt minden: 3110. NST volt még, ami kétszeri nekifutásra sikerült: Lencsikém fél éjszaka hancúrozott, így reggel hétkor olyan volt, mint az anyukája: kómás :roll: :D
Vasárnap újra mindkét vizsgálat, hétfőn pedig befektetnek, nincs kecmec.
Dokibácsival megbeszéltük: ha indítani kell, akkor 14-e az esélyes..(Szezso, én is örültem volna a mai napnak....:) ).

Mindenkinek szép napot, vigyázzatok magatokra! :P Ha hétfőig még egyben, onnantól Skrisz-maminak és Puszikának küldöm a híreket!

(Ui: az amnio eléggé fájt :oops: -kapaszkodtam rendesen :roll: , de orvosom és szülésznőm fanrasztikusak, kedvesek, érzem, hogy jó kezekben vagyunk :D /

tillidian
 
 


Till, nem hiszek a szememnek, te még mindig egyben!? Akkor legkésőbb hétfőn, csak kibújik már Lencsibaba, ugye? Drukkolok!!!

Csomee, Krisz, köszönöm!!!
Vendég
 


Csomee, hétfőn kell telefonálnom az intézetbe, és úgy tudom, hogy ET utáni 3-ik hétre hívnak be UH-ra! Ma ET+13 azaz 16. DPO-n vagyok. Eredetileg is 26 naposak a ciklusaim, de most a lombik alatt is pont a 12-ik napon volt a leszívás, szóval most is 26 napos lett volna a ciklusom, ma vagyok a 28-ik napon!;-)
Vendég
 


Till,
oldószert küldöm. ------------------------------------------- :D

Tücsi,
most ezzel nem lesz gondod egy ideig!!! :lol: :D :D

Skrisz, Kata,
köszi a lelki támaszt.
... de miért a vétlen hal meg oly sokszor? :evil: :shock: .... biztos azért, mert ő nem a vezetésre figyel és nem 'számít" abban a pillanatban a bajra. Viszont a sofőr már látja is, hogy baj van. :evil:

Amúgy G. Lacika (Meganyál) szokott is nagyon tépni. ... őszintén nem lepődnék meg, ha ő lett volna.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?