Új privát üzeneted érkezett!

Ma Házon kívülben a H1N1-es oltásról lesz szó.
Mi meg eldöntöttük, hogy TÜcit kivesszük a bölcsiből jövő hónaptól, szóval megint gondolkozhatok, hogy beadassam-e neki az oltást vagy sem. Magamnak beadatom.

Kép
Kép
tinu

Zdori, a Gyermek téri anyatejgyűjtőbe adsz le tejet? Ha igen, hívd fel őket, adnak komplett szívót kölcsönbe, van nekik Avent, Pesztonka, meg még valami..

Kép
Kép
zili

Tinu, ertelek tokre amugy! De azert a magad egezsegevel is foglalkozz sztem, Csongi tud nappal is aludni,te kevesbe.. es sokkal konnyebben elkapsz barmit,ha nem vagy kipihent stb.. kell azert a feltoltodes mindenkinek :wink:
nemtudom,nekem furcsa,h egy baba orankent ebredjen ejjel. En tok ugyerzem osszefuggesben lehet azzal,h egyszerre pl kevesebbet eszik es ujfent megehezik,nem lehet,h kis tejtol is vissza alszik? de amugy meg ehes meg es ezert ebred ujra?
tudom sok eloadason elmondjak,h ez mennyire normalis h ebred stb ennyiszer.. en az okat keresnem,persze ha annyira nem zavar, akkor meg lehet varni mig elmulik siman. Lehet,h amikor elkezded a hozzataplalast jobb lesz.

Netti
Kép
maumau

Tinu,
tényleg nem ufo Csongi, csak ügyi hogy ilyen hamar csinálja a dolgokat :) Álmos még csak nagyon kezdetlegesen mászik :) elég érdekes :)

Én nem tudom hogy bírjátok ezt az éjszakázást :) most hogy Álmi fél8kor kel a 8-9 helyett, már attól minden bajom van :lol:

Megjöttünk a dokitól, folytatjuk Álmos "terápiáját" is, meg megpróbáljuk megint ezt a kiságyalákönyv módszert, hogy ne menjen vissza a trutyi. Jó lenne ha javulna már.Mert ez már több mint egy hete tart. Közben nyomom a cebiont is neki.

én meg stagnálok, infrázok, gégészetre nem mentem el, mert nem éreztem elég erőt :) na de majd a jól bevállt infra, sópárna, fluimucil :)

visszaolvasok, amíg nincs fürcsi.

Esztó
Kép
sz.eszter

Tinu,
miért veszitek ki Tüncit a bölcsiből? és akkor otthon marad?

Esztó
Kép
sz.eszter

tinu-bocsi, hogy ezt írom, de nem reagáltad te túl egy kicsit Netti mondókáját? Egy szóval nem mondta, hogy "hülye" lenne Csongi, vagy bármi problémája lenne! Édes kislegény! :wink:
Bár az én véleményem is az, hogy nem lehet, hogy éhes Csongi?Biztos, hogy elegendő tápérték van a tejciben? Ne értsd félre, de ha ennyiszer eszik, akkor valamiért csak nem lakik jól!
Kiszálltam, csak a véleményem írtam le!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Netti: nem tudom, sokáig úgy éreztem, hogy Csongi nem is eszik éjjel sokat, csak rászív egyet-kettőt és utána cumizik. De mostanában kezdtem figyelni, és basszus, tök sokat szopik, vagyis mondjuk folyamatosan szív és nyel percekig. Szóval eszik sokat szerintem. Nem tudom elképzelni, hogy azért kel óránként, mert éhes.
Érdekes, Tücinél meg a hozzátáplálás kezdetével romlottak el a dolgok. Remélem, Csongor fordítva van bekötve.

Basztikuli, jövő héten már tök hideg lesz. :?

Kép
Kép
tinu

És megint Tinu, :)
nem vagy fáradt emiatt nagyon? én ha nem alszom ki magam, igen ingerlékeny szoktam lenni :) van, hogy inkább Zoli átvette a hajnali kelést, mert annyira fáradt voltam, hogy legszivesebben üvöltöttem volna. Mondjuk én a másik véglet vagyok, ha nincs meg a 10 óra alvás, akkor olyan vagyok mint egy zombi :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter

Nóri: ott volt a végén a szmájli Nettinek! :wink:
Jaj, ezen a tápértéken is kinyúlok. Ne hari, de ez szerintem hülyeség. Az én tejem tökéletesen tápértékes Csongornak, különben nem hízna, meg nem kakilna, meg fejlődne stb. NEm azért szopik sokat, mert sok evésre van szüksége. Azért szopik sokat, mert az anyja sokat teszi mellre és mert szopira van szüksége. A szopásra, mint megnyugtató tevékenységre. Cici nem egyenlő evés, kaja.
És te se sértődj meg! Csak vegyetek példát Nettiről! Bírom a humorát, meg hogy nem sértődik meg úton útfélen. :P

Kép
Kép
tinu

Esztó-detto! Sanyi el van 4-5 óra alvással, nekem igényem van a 10-11 órára. Rosszabb vagyok, mint a gyerek! :oops:
Sőt ha hetekig nem tudom kialudni magam akkor szó szerint kidőlök, és napokig fáj a fejem, akkor legalább egy hétig 8kor ágyban a helyem! :oops: :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

tinu, tinu, tinu-áááááálllljjjjj!!! ÉN sem vagyok sértődös, csak megkérdeztem!!! :wink: :wink: :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Nóri: akkor jóóóóóóóóóóóóóó! :wink:

Esztó: TÜci itthon lesz, és majd ki kell találnom neki jó programokat, hogy valahogy kárpótoljam. Szegényke. De nincs lóvénk. :cry: Legalább nem lesz annyit beteg. Már megint vagy egy hónapja folyamatosan taknyos!
Amúgy persze, hogy zombi vagyok, meg ingerlékeny, csak olvasd el a hsz-eimet! :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Eszto,detto :lol: volt h nalunk is Gabi atvette a reggelit,mert annyira kesz voltam..

Tinu:de egyszerre eszik sokat Csongi,vagy reszletekben? nem lehet h ejjel mindig csak elotejet? es nem lakik jol vele,mert bealszik cickon,aztan ehes ugyanugy ezert felkel? en lehet nem hagynam addig vissza aludni amig meg nem telik a pocakja,h utana szunditson sokat :lol:

Netti
Kép
maumau

én sem vagyok sértődős :) írjatok bármit :)

Nóri,
4-5 óra? te jó világ :) az nekem régen a délutáni alvásom volt :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Tinu :lol:
fizetős bölcsiben volt?

Esztó
Kép
sz.eszter

debrői hárslevelűt kortyolgatok :) olyan finiiiiiiiiii :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó-nekem is a délutáni alvásom a mai napig hétvégén! :oops:
debrői hárslevelű!! megyek én is iszom egy de mit...... csak jeges van itthon, de az meg kaja előtt lett volna jó, hmmmm, húúú, tényleg van bor is, utánalesek :arrow:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Nash mind1, egy biztos, Csongi tudja mit akar,nyilvan azert kel mert arra van szuksege :wink:

Eszto.. en is kerseek vmit mindjart :D

Netti
Kép
maumau

Aranyosak vagytok ezzel a szopi-alvás dologgal. :lol: No, akkor azt is megnézhetjük, hogy itt a topikban hogy alakult a csak szopis babáknál. Mi 5x eszünk, és egyben 8 óra alvás van, meg még további minimum 4. És, jelentem, biztos vagyok benne, hogy mostmár kihúzzuk 6 hós koráig Daninak a csak szopit! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Netti: hát nem tudom, mennyit eszik, mert nem mérem. Csak annyit tudok, hogy sokáig szív és nyel. Nem nézem az órát sem, mert akkor már én sem látok ki a fejemből. Így is alig bírom kivárni, míg abbahagyja, sokszor ülve majdnem elalszok szopi közben. :roll:

Esztó: heti két napot járt csanába. Heti két nap 37 ezer forint egy hónapban.

Kép
Kép
tinu

Tinu írta, hogy hideg lesz jövőhéten.Aha.Hózápor is :shock: :shock: :shock:

http://index.hu/bulvar/2009/10/08/jovo_ ... _is_lehet/

Kép
Kép
zili

Dóri: számítsd a szopik mellé a sok fejést is, ha a tej mennyiségét nézed. :wink:

Kép
Kép
tinu

Hát, nekem sem nagy az alvásigényem, de ennél azért több... :lol: Jut eszembe, tulajdonképpen én lehet, hogy "gyakrabban szoptatok", mert azért maradok fent éjfélig minimum, hogy fejjek egyet a reggel 6 órai szopi előtt... Meg minden szopi után (kivéve az esti 10est) fejek, van, hogy félúton a következő szopihozkor. Tehát van, hogy 2 óránként van vmi akció. De azért az az átlag, hogy 4 óránként, a szopik után, meg az este 10es után kimarad a fejés, helyette éjfélkor. Hogy 6 óránál ne maradjon ki több 2 akció között. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Netti, Esztó- én már megtaláltam, korty-korty :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Na, én is ezt írtam, Tinu, csak kicsit bővebben... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

jesszusom, 6-os ikres emilt kaptam, nagyon durva, de tök jó is egyben!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Tinu,
így már értem. És állami bölcsi? :roll:

Dóri,
Te se vagy semmi? szopiztatsz és még tejet is adsz le? :)

én , az igazat megvallva, sokkal nyugodtabb lettem miután elment a tejem (jaj most ne essetek nekem :) ), mert totál kiborított az, hogy Álmos nem tud szopizni, ingerült volt valahányszor cicire próbáltuk tenni (még a kórházban a csecsemős is alig bírta), az állandó mellgyulladás, láz, és a kudarc, amit éreztem...Fejtem rendesen, hogy azért tejcit kapjon, de mégis elment.szerettem volna én is min. 6 hós koráig szopiztatni, de egyszerűen nem ment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.eszter 2009.10.08 18:39-kor.

Esztó
Kép
sz.eszter

Dóri-bejelöltelek iwiwen! megtaláltalak! eheheh

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Nóri,
kortykorty :D
Netti,
találtál már vmit? :)

jah, és ma megkaptam egy ismerős feleségétől, hogy mekkkkkkkkkora gáz, hogy nem tudom már szoptatni Álmost... :evil: hát , mondom többen túlélték már, és többen felnőttek tápszeren...

Esztó
Kép
sz.eszter

Nozavi! Nehéz volt??? :) :) :) Majd visszajelöllek. :)

Ja, Zili, köszi, tudom, hogy adnak, de nekem olyan jó a sajátommal "dolgozni". Na, nem mitha ez eredetileg az enyém lett volna, használtan vettem, de annyira örülök, hogy van, hogy ezt akarom nyúzni. :)

Igen, adok le tejet, van egy vicces sztorim is, de azt majd sztem éjfélkor, mert most muszáj fejnem, megyek.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj, Ezstó, nemár, ezen ne mérgelődj! Mindenki olyan könnyen szól be a másiknak... Mikor nem is tudja, mi van a háttérben... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Esztó... Javítva... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Eszto, nagyon nem birom az ilyeneket :roll:

Hogy beszamoljak apro oromeimrol is! ma delutan spriccelt a tejem :shock: :shock: :shock: a gyerek reakcioja meg:
kikopte a cicit es elkezdett rohogni rajta h spriccel az arcaba.. volt benne csomo es kiszippantotta :shock: utana meg nagy rohogesben tort ki,nem mozgatta h jon belole rendesen :roll:
es tepte tovabb a hajamat :roll:

Akartam hozni nektek kepet,hogy milyen voltam 6honaposan,erre vmiert szarul szkenneltem be es total fekete a kep,de mindjart hozom,ha mashogy nem hat igy! :idea:

Dori megszoktuk mar,hogy boven fogalmazol :lol:

Alkohol utan meg nem sikerult neznem..de percek kerdese! na mindjart hozom a kepet

Netti
Kép
maumau

Hát én tudom mi az a nem alvás sűrűn evő babamellett. Engem Marci szivatott meg az első 3 hétben annó, mikor volt, hogy 36 órája nem aludtam már és folyton evett.
Szóval Tinu helyzetét át tudom érezni , hogy mennyire fáradt lehet már. Azért én rá is büszke vagyok, hogy bírja még az óránkénti keléseket, meg a szoptatásért harcoló amazonjainkra is büszke vagyok és azokra is, akik harcoltak vízzel verejtékkel, hogy szoptathassák a babákat, de sajnos a természet nem engedte nekik. Na meg Kutyafülére, aki az egyetlen tiszta paramamink volt már az elejétől és végűl is sikerültfelűlkerekednei saját félelmein.
Azokat is tisztelem, akiket már párszor megtépázott a kegyetlen élet, de volt erejük újra és újra nekikezdeni és hittek magukban amit végűl siker koronázott 1 tündéri babával.
Remélem érthető és nem félreérthető amit leírtam? :?
Mindenkire büszke vagyok.

Kép
Kép
incike

Lányok! Senki se sértődjön meg, de szerintem Tinu tökéletesen csinál mindent, hagyjuk őt végre békén ezzel örökös ok kutatással. Az ő Babája egyszerűen ilyen, és kész. Nekem Marci pont ugyanilyen volt. Igény szerint szopizott, éjjel is volt, hogy óránként, és nagyon hamar csinált mindent, akárcsak Csongi! 1 éves korában magát választotta el. És tudjátok mit? Én szívesen cserélnék Tinuval, ha tudnám szoptatni Petyát. Egyébként nála rájöttünk, hogy előbb a betegsége volt a ludas, most meg a foga, és a frontok egyszerre, hiszen ezelőtt átaludta az éjszakákat!

Bocsi a belevauért! :wink: :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Trixi,
senki sem cseszteti Tinut :) És én is csodálom, hogy bírja és kitart az elvei mellett ! de jó olvasni a tapasztalatait, viszont szerintem ez nem olyan mintha nem hagynánk békén :) vagyis ezt én így látom :wink: remélem Tinu is így látja :)

és én nem sértődtem meg :lol:

Dóri,
már nem mérgelődök :) csak akkor néztem nagyot...de higgadtan lekezeltem :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó: nem akartam soha állambi bölcsibe adni Tücit. Heti két nap tökéletesen elegendő lenne neki. Minden napra nem adnám be. Majd lesz ovis, remélem. Aranyos vagy, de nem az elveim mellett tartok ki, csak próbálom túlélni. Nekem - bár nem annak látszhat - ez a legegyszerűbb megoldás, amit csinálok. A beszólás meg megagáz. Megértem, hogy nehéz volt neked a szopi és meggyőződésem, hogy ha több, szakszerűbb segítséget kapsz, akkor ment volna a szopi.

Incike: én értettem, és annyira kedves vagy! Puszi neked!

Trixi: neked is köszi, olyan jó, hogy valaki megvéd a gaz tömegtől! :lol: :wink: De tényleg jó, na.

Kép
Kép
tinu

bocs,h. belekotty :)
Eszterem!
ügyi kiscsaj vagy :) majd ha legközelebb megyek én is piszkállak vele jóóóóóóóóóóóóóó :) de a fejem maradjon a helyén :wink:
gyógyulgass :) puszka

KépKép
viranka

Jó éjt csajok, egy kis sorozat, meg még egy kis borocska, és lehet tentizni! KIDŐLTEM! :oops: Holnap reggel jövök! :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Trixi: sztem te felre ertesz vmit :)

hoztam kepet magamrol
6honapos voltam ezeken a kepeken pont :)
Kép

Netti
Kép
maumau

sztem Mira hasonlit Eszterre :D

Netti
Kép
maumau

Tinu,
jó, tudom rosszul fogalmaztam meg, nem az elveid mellett hanem ahogy döntöttél amellett :) na :)
ööö miért nem akarod az állami bölcsit?

Verus,
Te csak ne piszkálj :) pont emlegettem Nettinek, hogy milyen jó, hogy legalább Te nem cseszegettél, hanem elmondtad a véleményed 1x és ennyi :D

Nóri,
jó éjt :)

Incike, ezt neked küldöm :
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Netti,
hát sok mindent nem látok, de szépséges voltál :) és mintha Boro ugyanígy nézne ki :D

oh, hallod ezt Vera, Míra hasonlít rám :D hihihi :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszto,igen szornyu minosegu kep, de Boro pont olyan mikor nevet mint en,viszont ha nem v morcos v faradt tiszta apja :D de nemhiszem,h o fog 1honap mulva allni :lol:

Netti
Kép
maumau

Jajj Lányok!
Köszönöm. Tudom, hogy nem vagyok egy fogalmazó zseni, de örülök, hogy megértettétek és ki tudtátok hámozni a mondanivalóját a kis irományomnak.
A lényeg: sokan vagyunk, sokfélék és én mindenkire büszke vagyok és mindenkire másért.

Lemaradt belőlle:
Petrus, aki nekem spec nagyon hiányzik az oroszlánkáival és orvosi hozzászólásaival. Rá is büszke vagyok, hogy minek után tudta, hogy kétesélyes az ikrek sorsa volt ereje és kitartása végigcsinálni értük a kórházi megpróbáltatásokat sikerrel.

Kép
Kép
incike

Jelentemvisszaolvastam!

Szerintem isfelesleges ezen agyalni h Csongi mért kel éjjel.Kel és kész,ha Tinu bírja akkor bírja,ha nem,akkor majd változtat vmin!
Amúgx én is igény szerint szoptattam,csak Iza soha nem akart óránként enni...ez van!

Netti!
Igen,tudom h a pépben van gabona :lol: :lol: De ez nem zöldség!Vagy igen? :wink:

Eszter!
Huuu,lehet h most nem kéne boroznod...vagy rosszul gondolom? :oops: inkább gyógyulj meg gyorsan!És menj el a dokihoz is,nagyon komoly baj lehet belőle ha nem szakadozik fel aminek fel kellene...

Na itt elég gáz volt a szitu...dédi nem értette h Iza nem tud TV mellett ealudni...kérdezte h nem fél e a sötétben,meg h lehet melege van...2szer mondtam el h sötétben szokott aludni,egyedül és csendben...aztán leeset neki nagy nehezen...de így is több mint fél órán át szenvedett Izus :roll:

Na meyek alukálni,nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!!!!

annus11

Hát eltartott egy ideig mire eltűnt az arcomról a klasszikus HE? kifejezés. Miért hasonlít Esztó Reny Mirájára??? Mivaaan??? Aztán rájöttem, csak nem ismertem a családi kör tagjait :D

Esztó, hát nézz rá erre a gyönyörű gyerekre itt a vonalzódon, aztán felejts el minden mást. Majd a másodiknál már sokkal több tapasztalattal nekivágsz újra.

Off.
Netti, E-bayes kérdés. A paypal account élesítéséhez szükséges 4 jegyű kódot ti mennyi idő alatt kaptátok meg? Reggel leemeltek a számlámról pénzt (de nem 400 HUF-ot, hanem 579-et :?: ), viszont sehol nem találok nyomot közlemény rovatban stb. Mondjuk ők 2-3 munkanapról hadoválnak. Rémlik neked még valami?
Off bezárva.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Annus,
azért annyit nem iszok...úgy kb fél dl-t ittam. ettől nem hinném hogy bajom lesz :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Gyöngyi :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter

Incike, milyen a sapi? Megfelel az elvárásaidnak?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?