Új privát üzeneted érkezett!

Eszti:
"és igenis körül szoktam nézni a nőgyógyásznál meg a kórházban, hogy milyen külsővel képesek nők odajönni, akár terhesek akár nem"
húúú, Csajok erről tudnék mesélni :oops: :oops: :oops:

Kaáliban ugye egész "lombik-turizmus" van, rengeteg a külföldi. És ledöbbennétek: a magyar csajok adnak magukra!!!! Soha nem láttam lombikon magyar nőt epilálatlanul...ellenben az angolok és franciák! :shock: Hát, csúcsra be lehetne fonni a lábukon a szőrt...hogy egyéb őserdőkről ne is beszéljek :shock: :mrgreen: :mrgreen:

tillidian
 
 


Rám sem rontott senki ilyen hanggal??? Nem, csak Sziszkó azt írta, hogy benézett és már el is ment a kedve az élettől, mert ÉN (név szerint, pedig mi Ritával elemeztük ezt a dolgot) így meg úgy...na erre értettem a cirkuszt. Meg hogy rám volt kihegyezve... Akinek nem tetszik, hagyja ki a hsz-eimet, főleg, amikor a napirendemet írom. Érdekes az nem tűnik fel, hogy naponta főzök, csak hogy 2 naponta hajat mosok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy meg nem érdekel, csak röhögök rajta, kisebb bajom is nagyobb ennél most :roll:
Vendég
 


Na, Lányok, lépek én is suliba :P

Esztikém,
mesélj, mit főztél ma? :D
(én semmit :oops: -megint elvitettem magam ebédelni :wink: )

Lányok,
ma tuti nem jövök huhogni, még 4 órát se aludtam az éjjel, reggel pedig 7re megyek fullos kivizsgálásra...Még este benézek, és ha reggel nem jönnék (7re megyek), akkor bent tartottak :roll: -bár így lenne!!!!!
Akkor küldök üzit!

Na pá, még este bekukk!

tillidian
 
 

 
 

Szerintem az ironizálást is hagyjuk, főleg, hogy a 10 órási NST-ről fél 2-re értem haza. Na én mára befejeztem.
Vendég
 


Tilli, mennek holnapra a drukkok!

Monica, bocs az előbb elfelejtettem, pedig akartam írni, hogy jó ötlet a táblicsku!

Képzeljétek most úgy néz ki, hogy Hugomnak kell átjönnie vigyáznia a fiúkra, ha esetleg éjjel mennénk szülni, mert Anyu kocsija szervízben van a héten és így Ő ér ide a leghamarabb. A következő telefonbeszélgetés hangzott el köztünk:

- Szülsz ma éjjel?
- Nem tudom. Miért?
- Mert, ha még nincs semmi jele, akkor úgye mehetek éjszakai fürdőzésre?!
- Hát tudod annak az előző két alkalommal sem volt előre semmi jele.
- Hogyhogy?
-A magzatvíz nem jelenti be előre, ha el akar folyni.
-Akkor ne menjek? Vagy szerezzek be vízhatlan mobilt?
- Inkább ne.

Ezek után nem tudtam hirtelen, hogy mit is tegyek :evil: :evil: :evil: :evil: vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy sírjak. És már hetek óta ilyen kérdésekkel boldogít.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Atyaég, Eszti,
ezt most ugye nem rám érted??? :oops: Csak mert SEMMIFÉLE ironizálás nem volt abban, amit írtam!!!!!!!

(Épp előtte írtam, hogy mennyire szeretünk, és komolyan gondoltam, vagy ezt nem olvastad??????? :shock: )

Azt pedig én nem olvastam, hogy mikor értél haza...na mindegy. Betudom a hormonoknak, csak jó lenne, ha legalább bennünk nem látnál ellenséget...

tillidian
 
 


"Esztikém,
mesélj, mit főztél ma? :D" -erre értettem és olvastam az előzőt is, csak két irónikus megjegyzés között (a másik a "hol lehetek, csak nem hajat mosok"-volt) nem tűnt annyira hitelesnek...

Amúgy amint hazaértem az első az volt, hogy megírtam mi van (talán az "ellenségeimnek nem tenném :roll: ), innen meg az időpont, hogy mikor értem haza.

Az én hormonjaim rendben vannak, csak felidegesített ez az egész. Jó, hogy rám lett kihegyezve, amikor nem én indítottam az egész hisztériát. Ott lehet gond a hormonokkal, ahol valaki azon kapja fel a vizet, hogy megírom a véleményemet. Ezentúl nem teszem.
Vendég
 


Datolya, Pocok, Csilla, köszi! Igen, mocorog, de akkor is nyugtalan vagyok :roll: de igazad van Pocok, pozitívan kell gondolkodni, a holnapi nap hamar eltelik, szombaton meg újabb próbálkozás, hátha...csak tudod, nem akarom, hogy indítsák jövő héten :?
Vendég
 


Csibe, a pocakfürdő csúcs, komolyan! Azért is ajánlom. Egy nyikkanás nincs, csak totális ellazulás – szinte én is éreztem, mennyire megnyugszik ebben a közegben. Merthogy a babáknak állítólag félelmetes, amikor imbolyogva beteszik őket a hagyományos kiskádba, itt meg totál fixen van, biztonságban és körbeveszi a jó meleg víz, mint az anyaméhben.
Olvastam a szüléssztoridat gmail-en... Hú bakker... Tényleg megnyertél elég sok mindent, amit ilyen esetben lehet... :shock:
Mind1, kissrác tündéri, én totál elérzékenyültem a fotóitokon...

Kép
szilveeaa
 
 


Hajnalocska
Kép
Vendég
 


Lányok!

BÉKE!!!!
Kép
Vendég
 


Eszti,
a téma lezárásaképpen:
a hajmosós feltevést poénnak szántam, amint ezt írtam is utána ("Esztivel mi van??? (mindig itt van ilyenkor...csak neeem???-
vagy hajat mos :mrgreen: -bocsi Eszti, nem hagyhattam ki :lol: :lol: :lol: )
szerintem a hangulatjelek segítenek "levenni", ki milyen szándékkal ír...legalábbis engem nem szoktak félreérteni...azonkívül inkább az volt a lényeg az egészből, hogy hiányoltalak...
Másik:
"Esztikém,
mesélj, mit főztél ma? :D " -azért "merészeltem", mert előtte Te magad írod: "Érdekes az nem tűnik fel, hogy naponta főzök, csak hogy 2 naponta hajat mosok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "

Ha figyelmetlenül olvastam, bocsánatot kérek, de afelől biztos lehetsz, hogy az én soraim mögött soha nincs irónia...ha lenne, azt kerek perec megírnám, mert egyenes embernek tartom magam.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.10.08 17:05-kor.

tillidian
 
 


Datolya, Pocok, Chardonnay, írtam nektek pár sort a Kútvölgyis tapasztalatokról, remélem hasznát veszitek. :D

Kép
szilveeaa
 
 


monica26 írta:Csajok
a kórházban azon gondolkoztam, hogy csinálnék egy olyan táblit, amibe a babák 1,3,6,9 , 12 stb. hós adatait írhatnánk be, hogy melyik babaó milyen ütemben gyarapodik! na tetszik nektek az ötlet? :roll: :lol:

és akkor az Ikreké már bele is kerülhet. :wink: Szóval Andi, ha esetleg emlékszel még rá, vagy felírtad, akkor az jó lenne. :wink:

Meg akkor jövő héten, már Barnika is betölti az 1 hónapot! :lol:


Sophia: 2930g, 48cm
Lucas: 3040g, 52cm

A két vonalzód linkje közé tegyél egy entert! :wink:
Vendég
 


Andi,
teljesen egyetértek!

(amúgy másik topikokban is mindig szerény személyem a békítő fél, nem is értem ezt a jelen szitut...mikor határozottan ügyelek rá, hogy SOHA SENKIT meg ne bántsak.... :roll: )

Részemről szent a béke, és semmilyen porcikám nem akart megbántani, Eszti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.10.08 17:04-kor.

tillidian
 
 


Sziasztok!

szúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááááááááááá... meg ommmmmmmmmmmmmm, megy mindenféle nyugi. :D Kettős fronthatás...... khm :roll:

nem tudok mit írni.

Megyek.. a lányok sikítósat játszanak tőlem 2 méterre a lakásban. Juhéjj :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja az én drága férjem meg energiátvezet lefelé és Rambót játszik. Kézzel töri a raklapokat..... Szhülye. Mondtam neki, ha izmos lesz akkor bezárom egy szekrénybe és felhízlalom, hogy egy nőnek se kelljen rajtam kívül... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Apus sármos típus... Fiatalon csunyácska volt ( jó randa na :roll: ) De ahogy érik... hát volt pár csaj akik rászálltak.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Vcsibe, olvastam a szuléstorténetedet, igérem, nemsokára leírom az enyémet is :oops: :oops:

Tegnap vettem Avent bimbovédo-t, nagy orommel fogtam neki a szopiztatásnak, hogy végre nem fog fájni.............erre.....azt hittem besz...rok :shock: :shock: , annyira fájt!!!!!!!!!!!!!!!még talán jobban is,mint nélkule, mert Ginuska még erosebben szívta,mint a bimbit szokta...... szóval azóta is inkább nélkule szopiztatok :?
Csibe, te melyik méretet vetted??? Ugyanis nekem a normál bazinagynak tunt, (holott nincs kis bimbim), úgyhogy megvettem a "small" méretet!
Ma meg vetettem a párommal Gyorben Garmastan kenocsot, mert azt olvastam, hogy az segít.....de még nem próbáltam ki, mert nemrég érkezett haza! /nálunk nem lehet kapni ezt a krémet/

Hajnalocska, gratulálok a kis Pantihoz! :D
ginuska
 
 


Sziasztok!

Szilveeaa
Köszi! Írtam is pár kérdést :)

Nálunk még sehol semmi.

Till?
pocok001
 
 


Hahó!

Hajnalocska, Pantika - hatalmas gratula, nagyon ügyesek voltatok :D

Szinkronszülő Kicsike és Screen - már lehet, hogy túl is vagytok???

Gnemoni - drukkkkk!!!

Moncsiék - welcome home! Nagyon édes lehet Charlotte a kisöccsével :lol: Hajrá szopizás :wink:

Esztike, bizonyára nem vígasztal, nekünk még van három hetünk, de hasonló érzésekkel küzdök, tökre "bűnösnek" érzem magam, hogy már elegem van a terhességből, szeretném babcit idekint látni...szóval megértelek :? De fel a fejjel, Sophie már készül kifelé, csak még nem tudja :roll: És a gyönyörű anyukáját fogja először megpillantani :wink:

Mi is nagy nehezen bevásároltunk ma, Müller, Tesco, Kyk (2 db 50-es rugika :roll: :D , gyógyszertár (újszülött receptek), ahol a kikevert cuccokat alkotórészenként vitték fel a pénztárgépbe...aszittem megszülök ott helyben, pedig közben elmentem még sétálgatni, de gondolhatjátok, hogy mennyi kedvem volt korzózni...bár én voltam a hülye, hogy a gyógyszertárat a túra végére hagytam...

És vettem 3 db képkeretet babci szobájába, amit valószínűleg a Tesco-ban a pénztárnál felejtettem, mert nincs sehol...még az ülés alá is bemásztam a kocsiban, hátha oda esett :( :( :(

Kitartás lányok, nagy ölelés mindenkinek!

Kép
kkia
 
 


persze Andi :)
köszi, tök rendi vagy :)

igazad is van, béke van! eddig is az volt ...
csak nem kellene a vihar a biliben ...

bár eredetileg én kussolni terveztem így nyilvánosan ez ügyben mert marhára van jobb dolgom is DE Eszti miatt úgy gondoltam tőmondatokban leírnám, ha nem veszitek zokon ...

Mindenki érzékeny passzában van az addig OK.
De hogy tegnap Sziszkó minek parádézott egy lapon keresztül hogy "igénytelennek van tartva" amikor NEM is volt szó róla, azt nem igazán értettem ...
Majd mindenki rettentő együtt érzően csatlakozott hozzá --- bocs, miért is?? nem igazán értettem, hiszen SENKI sem bántotta kicsit sem ...
nem mondtuk hogy naponta kell hajat mosni, SŐT
nem mondtuk hogy aki nem ilyen az gáz, SŐT
mindenki annyit mossa amennyit neki tetszik ... akkor most MIVAN :?:
azt VÁLLALOM hogy nekem igenis fontos a külsőm ahhoz jól érezzem magam, és ez nem terhesség/pénz/idő függő egyszerűen csak ilyen vagyok/voltam/leszek
DE mindenki úgy tesz ahogy jól érzi magát, nem agitáltunk, nem véleményeztünk...
viszont megkaptuk a "szépítkezőbrigád" beszólást amit nem pont értettem mert nem épp ez tölti ki az életem, ahogy tegnap este is írtam (sajnálom ha ez eddig nem jött le) - DE szerintem Esztiét sem ...
A "csillivilli körmök" haszna a vajúdásnál és a "frissem generálozott" kismami hogy "szarik" a szülésnél poénok megmondom őszintén eléggé csúnyán beszólás szagúak voltak és kissé rosszul estek ...
de részemről lezártam a témát.

Persze lehet hogy az én/mi hormonjainkkal van baj és amúgy minden erre vonatkozó iromány merő szeretetből és jóindulatból íródott ... Ez esetben én kérek elnézést :)

Szép estét mindenkinek! :)

R

Kép
zsrit
 
 


Csajok!
Ne már!!!! Azért van ez a fórum, hogy mindenki megírja a véleményét és a tapasztalatait.

A hormonok pedig mindenkiben dolgoznak ;)
pocok001
 
 


Ginuska :)

sajnálom ha nem jött be a tipp - de lehet hogy már annyira sebes és azért nem ... javulást! :)
nem lehet hogy tényleg valahogy rosszul van a szájában és azért sebes?
-- nekem mindíg azt mondták az lehet a baj, bár én nekem a bimbóvédő mindent egyből megoldott ...

Pattogó :)
nem hiszem hogy Tied Apus bármikor bárkire is lecserélne Téged :lol: :lol: -- legalábbis Ti nagyon boldognak és tökéletes kis "egységnek" tűntök

KKia :)
szerintem pedig igen :wink:
ilyenkor minden jó szó jól jön :)
gyere gyakrabban és még egy kicsi ideig tessék többet pihizni :)


R

Kép
zsrit
 
 


Ajajajajajajajajajaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Mi folyik itt kéremszépen???????? :shock: :shock: Nem hiszek a szememnek. :evil: :evil: :evil: Nem szabad ilyet csinyálni jányok! :wink:

Anyabébi: Köszi. :oops: :oops: :D :D A lábam nekem mégis jobban tetszik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Most sem szebb, mert ma kb. 3-4 órán keresztül jártuk Apájával a várost. Persze drága kisfiamat ez sem hatja meg, csak nyugodtan ringatózott anya pocakjában, most meg rendet rak asszem... :roll: :roll: Anya meg majd beszarik a fájdalomtól! Nincs olyan porcikám, ami ne fájna! Persze, aki hülye, haljon meg... :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
bobóbaba
 
 


Ginus: én a Garmastant használta, jó volt de a sok szopi miatt így is baromi lassan gyógyult :( KITARTÁS!!!

Eszti: voltam ma a piactéren és akkora zöldalmákat láttam, hogy csak na. Gondoltam rád milyen boldog lennél velük :)

Hát az elkövetkező 3 hétben már én se megyek az utcára. Mindemki bámul, meg szörnyülködik.
"Úristen ez biztos császár"
"Te jó ég mekkora hasad van, még 3 hét"
Ja! "Már torzul az arcod, meg ki van szélesedve az orrod"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
anyabebi
 
 


anyabebi írta:[
Hát az elkövetkező 3 hétben már én se megyek az utcára. Mindemki bámul, meg szörnyülködik.
"Úristen ez biztos császár"
"Te jó ég mekkora hasad van, még 3 hét"
Ja! "Már torzul az arcod, meg ki van szélesedve az orrod"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


Átérzem a helyzetet!
Ma ugyan ezt szívtam :lol: :lol:
Egész nap a kórházban voltunk Baluval mert jövő pénteken műtik - így ma "előkészítették" --- szörnyülködésből és szemmeresztgetésből kijutott rendesen :lol:
(én meg jól bepoénkodtam hogy azért még jövök a gyerekkel jövő pénteken műtétre --- hát meglátjuk :shock: --- ha nem én, akkor apa )
DE Te is tudod, úgyis kimegyünk az utcára és riogatjuk őket még egy kicsit, mert nem bírunk a seggünkön maradni :lol:

Kép
zsrit
 
 


Kép Kép

Nesztek! Ezzel riogatom a népeket! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
anyabebi
 
 


Ja és a gyönyörűséges királylányszínű, gyöngyszőke hajamról ne is beszéljek. :)
Én kevertem, egy fodrász veszett el bennem :)
anyabebi
 
 


Anyabébi!
Tök szép pocid van :)


Képzeljétek egy csaj ma megkérdezte hányadik hónapban vagyok? Mondtam: tegnapelőtt szültem ;)
pocok001
 
 


Pocok: :mrgreen:
Ez a csaj sem akar majd gyereket

Tőlem megkérdezték szülés után, nagyon viccesen persze, hogy "egyet benthagytak?" hahaha :mrgreen:
anyabebi
 
 


Lányok,
elköszönök mára, mindenkinek jó pihenést (kicsit korán kelek holnap :oops: ).
És szeretjük egymást, csak véleményt cseréltünk! :wink:

tillidian
 
 


Anyabébi!
Pedig neked tuti miuszos hasad volt, lesz...
Ha ilyet beszól valaki, akkor többet minket nem lát, az tuti!
Anno Anyukámnak is beszóltak, aki vasággyal is csak 45kg...

Többiek?
pocok001
 
 


Pattogó, csóri párod, itt edz, hogy dögös legyen neked, te meg szekrénybe zárnád? :lol: :lol: :lol:

Ginuska, én vettem már mindkét méretből. Milán tényleg jó erősen szívja így, de csak kb 10 mp-ig rossz. Nálam az volt a baj, hogy az ínyét végighúzta a bimbi végén, amitől az kisebesedett, legközelebb pedig felszakította a sebet. Erre tök jó a bimbivédő.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Till!
Jó éjt! Vagy mozgalmasat?!
pocok001
 
 


Hahó!

Senki sincs?

Sütőtököt sütök :), székelykáposztával :) Káposztát úgysem ehetek majd egy darabig :(

Újabb gyerek nem született????
Kik a hírhozók?
anyabebi
 
 


Jó éjt Tilli !!!! Hányra mész a kh-ba?

Na pocok ma mi huhogunk :)
anyabebi
 
 


Anyabébi,
7-re kérték, legkésőbb érjek oda :roll: (pedig a koránkelés nem az én műfajom :oops: )
Tartsátok meg a huhogást azért :lol:

Pocok,
puszi! Áááá, most kivételesen alszom :P

Na mentem, jók legyetek! (Az eztán érkezőknek puszi!)

tillidian
 
 


Épp most szólítattam fel pici lányomat Apa által, hogy bújjon ki!!! :)
Remélem használ ;)
Már bánatomban a kórházba szánt csokit majszolom...
Ma krumplistésztát csináltam ebédre, vacsira is az lett.
pocok001
 
 


Pocok :)

lehet hogy írtad már - csak nem figyeltem ..
Neked milyen sorsot "szánnak" a dokik?
Meddig hagynak várni?

mi van Screennel Kicsikével és Gnemonival?
Reméljük nem egymásnak üzennek mert akkor nem lesz infó ...
Én izgulok!!!!!!

Kép
zsrit
 
 


Zsrit
Azt mondta a doki, hogy holnap megbeszéljük a továbbiakat. De én úgy tudom, hogy egy hetet hagyják túlhordani a babákat.
Mindenesetre holnap ctg és uh, utána hátha okosabbak leszünk.
Esetlegesen ma éjjel megoldhatná a problémát kispocak :)
pocok001
 
 


oké!!
Akkor ma éjjelre drukk ++ hátha
- végül is Hajnalocskának is összejött az utsó percben ... épp hogy befeküdt vagy csak készült befeküdni?

Kép
zsrit
 
 


Senkiről semmi hír?! Ne mááááár!

Kkia, dehogynem vigasztal - ha más nem, az együttérzés Kép
Te tudsz autóülés alá mászni basszus??? :shock: :shock: :shock:

Rita, Kép hajrá pámpillák :D :D :D

Anyabebi, poci cuki, hajad tényleg királylány-szőke!!!
Zöldalmaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Felhívott anyósom délután ("jaj kétszer hívtalak és foglalt voltál, azt hittem már a szülőszobán vagy" :roll: :roll: :roll: ), anyám ("semmi?!Te szegény!" :roll: :roll: :roll: ) és nagynéném ("a mama itt sirat téged mellettem, hogy mennyire fogsz majd szenvedni" :roll: :roll: :roll: ), na hülye beszólásokkal felkerültem a dobogóra???

Férjemnek is szar napja volt, még jó, hogy holnap szabi van-tök jó végre; együtt pihi :D :D :D

Vettem Sophie-nak megint egy rakat Pampers-t meg hajkefét :D

Na jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.09 08:06-kor.
Vendég
 


17 babánk van már :)
Ezt most konstatáltam....
pocok001
 
 


mrsparis írta: és nagynéném ("a mama itt sirat téged mellettem, hogy mennyire fogsz majd szenvedni" :roll: :roll: :roll: ),


ezzel tuti!!! ezen nagyon röhögtem :lol: :lol:
(gondolom akkor holnap pihi és nem leszel ... szép napot!)

B@sszus most nézem Kicsike nem gyengén belehúzott!!!!
Ő volt az utolsó előtti a tábliban ...
:lol:

Valami hírt KÉRÜNK!!!!!

Kép
zsrit
 
 


Majd azért benézek, hogy mi van a szülő nőinkkel :D :D :D
Vendég
 


Éhes vagyok!

Banánt sütök, reszeltem rá trappistát :oops:
anyabebi
 
 


Úúúúújabb laptető!
Na ezt csinálja utánam valaki :mrgreen:
anyabebi
 
 


anyabebi írta:Éhes vagyok!

Banánt sütök, reszeltem rá trappistát :oops:


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mi Apával mint a nem normálisak úgy zabáljuk az almás-fahéjas reggelizőpelyhet... :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


sziasztok!

jajj Lányok ugye nem mondjátok komolyan, hogy ilyen hülyeségen vitáztok? :roll: :lol: :lol:

hajmosás: mindenkinek más típusú a haja. nekem elég lenne 1 héten egyszer megmosni, mert nem egy zsírosodó típus, ellenben a barátnőm 2 naponta mossa. ez nem azt jelenti, hogy én igénytelenebb lennék, egyszerűen ha nem gáz a hajam, akkor minek mossam 2 naponta?

köröm: nekem nagyon sokáig műkörmöm volt, most már megnőtt és megerősödött annyira, hogy ne kelljen. viszont mikor Charlotteot szültem, akkor le kellett szedetnem, és utána se volt vagy fél évig még csak be se festve, mert volt, hogy a szájába vette az ujjamat, és nem akartam, hogy leszopogassa a körömlakkot. most sincs befestve.

Anyabébi
és különben sem gyűjtjük a gyerekeket!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(én nem raktam eddig direkt azt a gumit mert úgy néz ki benne mint egy kotonban , összevissza nyúzza szegény fejét
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chardonnay
Üdv "itthon"!!! Biztos nemsokára beáll a tejcsi is!
köszi. :wink: úgy legyen. :roll: :wink:

Eszti
fel a fejjel!! hidd el, hogy Sophie nem véletlenül nem jön még. :wink: annál nagyobb lesz az öröm, mikor végre kibújik! :lol:

Tündér
sajnálom a pocófájást, remélem hamar túl lesztek rajta!

Szilveeaa
Túri Rudolf. :mrgreen: :mrgreen: az az óriás rudi? :lol:
nem is volt kétség, hogy Szonja egy tündér, ilyen gyönyörű kislány csak az lehet. :wink:

Tilli
ne is mond. :roll:

itt fro.-ban a heti 3 (!!!!!) fürdés a normális. :shock: mikor ideköltöztünk a szomszédok megkérdezték, hogy mér megy a zuhanyzó nálunk minden este? :shock: :shock: azért van a franciáknak annyi erős parfümje, hogy elnyomják a testszagot!! és ez hót komoly!! ezt mondták Párizsban a parfümériában, hogy ezért fejlesztették ki annó a franciák. :lol:

a francia nők pedig ugyebár híresen szőrös fajták. :lol: :lol:


babahír még nincs??? :roll:

na akkor a táblit megcsinálom. :wink:

Andi
direkt így tettem a vonalzókat. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.08 20:09-kor.
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amikor átléptem a 201.oldalra egyből rávágtam, hogy Anyabebi lesz a laptető! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: