Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Neked is köszönöm a tippeket. Az a baj nálunk, hogy ha átesik azon a bizonyos holtponton, akkor tényleg nem lehet elaltatni, és csak sír. Na mindegy, valahogy csak lesz. Most például láttam, hogy beledörgöli a szemét a játszószőnyegbe, letettem aludni, sírdogál, igaz, nem nagyon, ez inkább csak nyafogás. Még a végén elalszik. :D

Trixi: Engem érdekel.
Pumuklii: Nagyon ölelgetni való a kis tigrised! :D

Most megyek aludni, hátha bepótolok valamit az éjszakából.

Réka

rekap
 
 


Bocsi, azt hittem kisebbel írja ki!!!!
Réka! Az előző oldalon fent van!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Incike!
Lágyéksérve volt!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Trixi
nem is találok szavakat. Azért ennyire bunkó hogy lehet?

Netti
babája válogatja, mi 5 órai szopi után lemegyünk a kertbe játszani. Kolos 6-tól még alszik fél-háromnegyed órát, és a pancsi meg 8-as szopi után simán elalszik.
pumuklii
 
 


Vilike nem eszi meg a zöldséget!!! Csak gyümit hajlandó elfogadni! Pfff! Már ezzel szórakozunk egy jó pár napja! Szerintetek?? :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Trixi
Ezt a csajt remélem 1x valaki jól szájonvágja. Én tuti már helyreraktam volna, idézet ide vagy oda. Nem is értem az ilyet, hogy, hogy veszi magának a bátorságt, hogy másról ismeretlenűl is véleményt alkosson. A családjában az a baj, hogy nincs, aki helyretegye az eszét. Ne izgasdd magad rajta. Az ilyen előbb-utóbb elnyeri méltó bűntetését. Szembejön még vele az, aki majd jól helyre teszi. Hidd el és abban neki nem lesz köszönet.

Kép
Kép
incike
 
 


Na én soha nem keltem a gyerkőcöt.Még fürdéshez sem!Volt h annyira bealudt délután h 9kor kelt.Ilyenkor kaja és mnet is vissza aludni!És átaludta az éjszakát,pedig azt hittem h nem fogja.

na pill,csak lemerül az aksi.

annus11
 
 


Lehet azért sem meri megkockáztatni az altatást még, mert ugye engem sem lehet normálisan altatni csak valami spéci cuccal és valami olyasmit magyarázott, hogy ezt az altatóra való érzékenységet örökölhetik a gyerekek is.

Kép
Kép
incike
 
 


Na most leszaladok a boltba. Benji apával alukál. Apa most jött haza reggel.

Kép
Kép
incike
 
 


Hát nekem tegnap este amilyen jó kedvem volt,nagyon szerettem volna összefutni vele! Na ő onnan nem állt volna fel,az tuti! De fogok én még találkozni vele az utcán! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


pumukli,de az nem nagy alvas, az nalam 1-2 oranal kezdodik, annyit en is hagyom ha akar,attol siman alszik este is Boroka :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi-ez nagyon brutál!!! Én mint sorstársad mondom, hogy élje át, és akkor meglehet mondani a véleményét! Ó, de egy tapló!!!! :cry: :cry: :cry:

Incike-Benji tünemény!!! Kis filmcsillag! :wink:

pumukli-Kolos, hát mesés! Micimackó itt van mellettem! :lol:

Ez a gyerek úgy beszél, hogy az eszméletlen! Mondja, hogy aja, aja! Ez lennék én! Meg nem eözik, meg hőzik, hanem brummog, meg mint a bagzó macskák nyávog! Édes!! Hamarabb fog beszélni, mint megfordulni!! :shock: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Szóval én azt mondom h lehet h nagyon késő neki a 9es fürcsi.Mondjuk mi meg nagyon hamar fürdünk...most próbálom hátrább tolni....bár tegnap is vagy fél órát toltam rajta,nehezebben is aludt el,de nem kelt éjjel!
Napközben nálam is úgy van h kaja,aztán leteszem játszani.Vay egyedül elvan,vagy én szórakoztatom,aztán ha dörzsöli a szemét stb akkor megy aludni!És ez egész nap így megy.Persze van h nem álmos 2 kaja közt,akkor nem alszik.Meg van h csak fél órát alszik,van h 2-t.Változó!

Éjjel én se hagynám órákig sírni,kis nyüszi belefér.Ringatni nem ringatnám,hagynám a kiságyban.Max megsimizném,vagy kiveszem puszi és vissza!Beszélni se szoktam hozzá.Ha vmi más miatt nem alszik pl fog akkor magam mellé veszem és ott próbálom álomba simizni.

Szóval nálunk így van. :lol:

Kolos és Benji annyira cuki!!!!

Akkor most járni kell Benjivel vmi gyógyizére?Vagy elég ha te csinálod otthon?

Na az egyik cica Szerénke a msik Lukrécia...de mindkettő fiú :lol: :lol: És a babakocsi alsó hálójába már beletelepedett az egyik!

Nóri!
Szerintem ráér még a zöldsé Vilinek!Bőven elég ha gyümit kap!!!Majd próbálkozz a zöldséggel később,mondju 1-2 hét.Addig elég ha csak gyümit kóstol.Iza is csak azt kapott még!

annus11
 
 


Ja és mi volt az ebéd!Na mi!Hurka kolbász :lol: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Trixi
Mikor meglátod, nem tudod a telefonodat átállítani gyorsan hangfelvevőre? Akkor lenne neked is felvételed arról, hogy ő csesztet téged és nem fordítva. Én így csinálnám. Miközben megy a felvétel és ő mondja a magáét én végig mosolyognék vagy bevetném a közömbös kifejezést. Hidd el szét vetné a méreg, mert azt hiszi nem tudott felhúzni és ez őt jobban zavarná. Utánna, ha elment kitombolhatod magad, de ne előtte. Nem kell, hogy lássa rajtad az idegességet. Nekem már volt ilye esetem csak kollégával(pasi), szó szerint tombolt. Szét vert mindent ami elékerült, de nem szabad megilyedni az a trükk. Vagy mosolyogsz vagy közömbösséget mutatsz és nyert ügyed van.

Kép
Kép
incike
 
 


Kis Tigris Kolos Naggyon Édi Bébi.

Kép
Kép
incike
 
 


Nori, sztem meg keverd neki olyannal amit szeret, melyik zoldseget nem eszi meg? a zoldseg laktatobb mint a gyumi nalunk :D
de a repa nem tul kedvenc itt sem.. krumplit meg lehet csempeszni almaba is

Annus, Iza pepet is kap,abban gabonafelek is vannak :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mostmárasztán tényleg :arrow: a boltba.

Kép
Kép
incike
 
 


Hát pont ezért várom már, h költözzünk, és külön szobába legyen, akkor nem kéne az első nyekkenésére berohannom. Kicsit várhatnék hátha visszaalszik szopi nélkül.
pumuklii
 
 


Nóri, szerintem akkor egyelőre hagyd a zöldségeket. A gyümi is elég :wink:

Trixi, no comment :evil:

Pumuklii, KistigrisKolos nagyon édes. Olyan szép.

Incike, Benji milyen hosszú :shock: Megkaptátok már a sapit? Én már kaptam egy pozitív értékelést, szóval eddig minden Ok-nak tűnik. :-)

Mi voltunk ma délelőtt postán (ez bő 1 órás túrát jelent babakocsival). Erre pár perccel ezelőtt megérkezett a postás a Tgyásos cetlivel, hogy vegyem fel a postán. Tök jó, hogy még júliusban kérvényeztem írásban, hogy bankszlára küldjék a juttatást. :roll: Mehetünk holnap is, de holnapra meg tök szar időt mondanak már. No, mindegy...

Szofi, Barbi, megküzdöttetek már a sok ruhára éhes karvaly kismamival? Volt közelharc? :D Kérünk fotókat!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Netti-már úgy is próbáltam! A krumpli se nyerő! Bezzeg az alma-banán, az nagyon bejön! :roll: meg a natúr tejpép banánnal, vagy egy kis őszibarackkal!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anno még terhes voltam amikor átjöttek ide balhézni. (Ők is csepeliek) Próbált verekedést provokálni, de nem mentem bele a játékéba. (Előző terhességemnél megjátszotta, hogy feküdtem az ágyban, és úgy megütött. Aztán fekvő helyzetben lendületből akkorát kapott, hogy megborult. Ha akkor állok, és a férje nem áll közénk, most jóval kevesebb bajom lenne, mert már nem élne) Azt hitte, majd én ütök először és akkor nyert ügye lesz! Csak engem szid, hogy ilyen olyan vagyok, de a 14 éves fiát is áthozta balhézni. Könyörgöm! Egy ANYÁNAK (aminek őt nem nevezném más egyéb okok miatt is) nem az lenne a dolga, hogy védje a gyerekét az ilyen helyzetektől? Írt ő már olyat is, hogy a gyerek inkább a halát választotta,mint hogy olyan szülei legyenek, mint mi, meg hasonló szépeket. De mit várok egy olyantól,aki a saját lányát megzsarolja, hogy ha nem mond le a javára a lakás tulajdonrészéről,akkor intézetbe adja, meg az ajándékot visszakéri, hogy az neki majd jó lesz, stb. Arról már nem is beszélve, hogy a Páromnak 13 abortuszt vallott be! Utóbbi pár azért kellett,mert nem tudta,hogy kié a gyerek. A páromé, vagy azé akivel csalta!?
És egy ilyen szajha kritizál,és kurváz engem. Én csak annyit jegyeztem meg erre, hogy nem az a kurva aki élvezetből csinálja, hanem az aki pénzért,és érdekből, mint ő!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nori,sutotok? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Nálunk a répa a király! Mindegy mivel, csak répa legyen! Hát nem rám hasonlít az ízlése,az tuti! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi- sajnos én rólam is anno olyan dolgokat kezdtek el híresztelni, hogy későn vittem a gyereket orvoshoz, meg miylen rossz anya vagyok! CSak utána a fül-orr-gégész meg a gyerekorvos is mondta, hogy nem így van, én nagyon is időben vittem, csak nem vették észre, hogy mekkora a baj. Az volt a "szerencsém", hogy ezt egy olyan embernek mondták aki elég pletyis, így eljutott a rosszakaróim fülébe is! ÁÁÁÁ, ez guszutustalan, és akkor is csak azt mondtam, hogy a legádázabb ellenségemnek sem kívánom azt amit én átéltem, de aki nem hiszi járjon utána, élje át, de egy percet se hagyjon ki!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Trixi,ahogy latom ez mar tul regota huzodik,sztem nincs az a penz ami meger ennyi feszkot neked es a gyermekeidnek!!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti-itt sajnos nincs sütőtök! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


jaj Nori, neharagudj,elfelejtettem,h te nem is itt vagy :)

Netti
Kép
maumau
 
 


az jó, mert akárhányszor olvasok vissza én is inkább otthon vagyok! Pedig tényleg jó itt kint! De azért a haza az csak haza! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kolos nagyon édes ebben a szerkóban, nem csodálom, hogy szétszedték a játszón :) nagyon szép!

Benji is! szegényke, nem hangzik túl jól ez a kéz dolog :( remélem azért rendbe jön!

Bogi is nagyon édes! irigyirigy az egri pihi miatt :)

Nálunk is fix a fürdés. De nagyjából az egész napunk fix.
Úgy látom hat a homeos bogyó, ma már nem sírt fel amikor aludt, és jókedvűen ébredt :)

Trixi, no comment :evil:

fotoztam megint:
Kép Kép

még akartam valamit, de nem emlékszem.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó! Ezt a teliszájjalvigyorgóst tedd ki a vonalzód elé. Úgy szeretném még nézegetni :D Gyönyörű!!!

Én is hoztam kettőt.
Kép Big and strong Kép Metál öcsém metáááál!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Almosnak nem faj mar semmi, latszik rajta :))))))) nagyon huncut :)
az elso kepen mivel jatszik?

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi :lol: olyan szep a te kisfiad is, meg a vegen megjon a kedvem egy kispasihoz..
egyebkent sztem nagyon hasonlit rad :shock: :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi,
ez a metál kép mekkora :lol: :lol: édes.

Netti,
vettem neki zongorát :) zongorázott és nagyon örült neki :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, hol vetted? nekem is kell :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Álmit nem viselte meg a betegség. Olyan édesen mosolyog.

Marci meg milyen komolyan néz :-)

Netti
akartam már írni, hogy nagy mázli, hogy lányod lett :-)
pumuklii
 
 


pumukli, persze.. :lol:
amikor maszik akkor mit praktikus ra adni? vagy ez is gondolom mas azert,ugy kerdezem inkabb,kinel mi vallt be? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti
nem szoknyát, attól nem tud...
Csak harisnyát, melegítőt...
pumuklii
 
 


Réka: én nem hagynám semmi szín alatt üvölteni a gyereket. Még negyed órát sem. Igazság szerint még 5 percet sem. Ismétlem, ÉN nem hagynám. De azt gondolom, hogy ha te sem akarod, akkor ne hagyd. Még a férjedért sem. Egyszer-kétszer nálunk is pedzegette az uram, hogy hagyjam sírni Tücit, majd megtanul egyedül elaludni. Kategórikusan kijelentettem, hogy felejtse el, mert soha nem fogom ezt tenni. Megértette, és már nem hozza fel. Szerintem ez a lényeg, hogy ne cselekedj az érzéseid ellenében senki tanácsa és akarata miatt. Én se tennék így soha, mert számomra ez kegyetlenség (sírni hagyni a gyereket valamilyen racionális megfontolás miatt). Pedig nem egyszer próbáltak már meggyőzni róla, hogy ez a helyes, de tudom, hogy nekem nem az.
AMúgy meg ismerek egy apukát (pszichológus, hehe), akinek a kislánya a tipikus esete volt annak, hogy éjszaka volt számára a nappal és a nappal az éjszaka. És ő bevállalta, hogy míg a felesége pihent éjjel, ő járkált a lányával éjszakákat, hogy aludjon. Pedig ő dolgozott ám, nem a felesége. És azóta már a lánykája oviba ment, természetesen elmúlt nála ez az időszak, vagyis mindenféle szoktatás nélkül normalizálódott. Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de számomra ez egy nagyon tanulságos eset. folyt. köv.

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti,
teszveszen vettem, fisher price, dunakeszis csajtól :) és mosható a huzata, 3 üzemmódja van, úgyhogy elég jó :) Álmosnak nagyon tetszik.


Pumukli,
az építkezés mikor kezdődik?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Gyöngyi,
kérésed parancs :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ilyeneket neztem most: Kép

harisnya pulcsival,vagy tunikak icsit hosszabb. Ezekben tudna maszni?

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó, kösziköszi :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Esztó
tavasszal, amint lehetséges.
pumuklii
 
 


Netti
képzeld el, hogy tudnál-e mászni benne :-)
Max ha jóval térd felett van a vége, nem? De ha már tud majd állva kapaszkodva menni, akkor jó lesz
pumuklii
 
 


Esztó-nagyon édi Álmos! :wink: Zongora? Nekem Apa nem engedte, modván még kicsi! Pff, férfiak, mit tudnak erről!

Gyöngyi-komoly férfi Marci, akár Vili. Vilinek ritka jó kedvének kell lenni, hogy vigyorogva lencsevégre kapjuk, pedig alapjáraton egy mosolygós kis Ördög! Valahogy ha meglátja a gépet bevágja a morcost!

Állítom nektek, ha életben látnátok Vilit le lennétek döbbenve, hogy én egy másik gyereket szoktam fotózni, mert szerintem nem is úgy néz ki, mint ahogy a képeken! :oops:

Netti-de éééédddeesss ez a szerkó!! Kell egy lány nekem!!! Imádom a pasijaimat, de a lányokat úgy lehet csinosítgatni, míg a fiúkat csak vagányra kell nevelni, meg úgy is lehet őket öltöztetni!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyöngyi
Megjött a sapi. Most vettem át. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Na meglatjuk, nekem tok kenyelmesnek tunnek, van mar ket szett belole, kivancsi leszek :) nekem amugy aharisnyak szimpik maszashoz, bentre mi a jo a labara? tegnap volt rola szo tudom,de inkabb a kinti cipokrol, mikor kell bent is adni a labara vmit? vagy idotol is fugg? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Felkelt Boro, odanezek a jarokabaa es NEGYKEZLAB ALLT :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


laptetuuu :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?