Új privát üzeneted érkezett!

Rodi,
remélem nagyokat pihensz és minden rendben veled és a babókkal!!!!!!!!
Vendég
 


Rodi!
Drukk!

Timejka!
Szívesen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Rodina, nagyon drukkolok!

Nati, jól vagyunk, köszönjük, kicsit nyűgösen. Új fogak még nincsenek.
Bencus hogy van?

Babicsek, azt hiszem, nekem 4-5 nap múlva jött meg, miután abbahagytam az utro-t.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

beze, nati: Köszi a válaszokat. Akkor még várok. Én hétfőn reggel még használtam, aztán este már nem. Remélem jön hamarosan piri. Akkor hétvégén már lennie kéne.

Rodika nagyon csenben van, biztos pihizik. De biztos sokat csulkik. :D

Kép
babicsek
 
 


Na, itt vagyok! Tényeg az volt, hogy hazajöttünk, ebédeltünk, és ledöltem pihenni, és most ébredtem fel.

Háromnegyed 12-kor végre be is hívtak, már aggódtam, hogy valami baj van. De nem volt szerencsére. Megint kicsit nehezen ment a cuccnak a felhelyezése. Mondta is a doki, hogy kicsit vérezni fogok később, és így is lett. Szóval minden rendben volt, több mint 40 percet feküdtem, és még el nem aludtam éreztem a partizást az alhasamban.

Köszönöm a drukkokat és azt, hogy gondoltatok rám!

rodina74
 
 


Látom mindenki elment korán aludni!
:shock:

rodina74
 
 


Rodina
Megy a hatalmas drukk!

Nekem a hőm nemhogy felfele lefele megy. Erről ennyit. Azt hiszem itt most befejeztem. Nem vagyok letörve, csak a .......om kivan.

Bikfy
Veled mi van?

timejka
 
 


Helló Csajszikák!

Rodikám, nagyon szorítottam, remélem sikerrel jártok. Puszillak!!! :wink:


Timejkám!

Ne görcsölj végre annyit! Most látom, mikor nekem írták figyelmeztetésnek a csajok, milyen lehettem. Az a baj, hogy mikor benne vagy, ezt nem is veszed észre. Az a gáz, hogy sokszor én is
ilyen vagyok, nagyon nehéz leállni. De az a mondat, hogy tele van a t...köm segíteni fog. Most én is itt tartok, annyira elegem van mindenből, hogy már nem görcsölök. Én kb. a lesz...rom állapotomat élem. És végre sokkal boldogabb vagyok.

Szóval ne görcsölj, hogy jól iszod-e a cickát, hogy mit sértettetek fel, hogy jó időben vagytok-e együtt, hogy merre megy a hőd. Én egyet értettem meg. Nem ezektől leszek babás. Nyugodj meg, szeressétek egymást és bízz! A természetgyógyász nő mondta nekem, hogy amíg a görcseimet nem tudom oldani, addig ő tehet velem bármit, 1000x-esen nehezítem meg a saját babásodásomat. Megkérdezte, hogy saját magamnak kívánok ellensége lenni? És talán igaza van. Elhitettem magammal, hogy mindent megteszek, aztán véletlenül pont ezzel tettem a legtöbbet a babám ellen. Egyébként kaptam valami feszültségoldót ettől a nőtől, természetes alapút, hogy attól vagyok-e jobban, vagy alapból elegem van, nem tudom, de nekem most jobb.

Remélem, nem haragszol meg rám, csak arra szerettelek volna figyelmeztetni, hogy amíg így görcsölsz, elmegy melletted az élet. És hidd el, nem ezen múlik, hogy lesz-e gyerek vagy nem. Próbálj így boldog lenni, aztán reméljük, jobbra fordulnak a dolgaink.

Barátsággal ölellek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Dehogy haragszom, sőt. Azt hiszem teljesen igazad van és nem fogok görcsölni a hőn, meg a teán, meg semmin. Mondjuk nálam már több hónap volt, hogy nem ettem, nem ittam semmit, hőt se mértem nem foglalkoztam vele és semmi. Még ha nem is foglalkozom vele, akkor is ott motoszkál a baba ügy.

timejka
 
 


Sziasztok

Élek még csak nem jó a netünk api ha megcsinálta jövök visszaolvasok és irok mindenkinek.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


timejka: Nem tudod a baba projektet teljesen kitörölni a fejedből, hiszen nagyon vágysz rá. Az, hogy nincs a nap minden percében a gondolataidban, az már elég lehet. Én nem hittem a leszarom tablettában, de az utolsó inszemnél már nem érdekelt az egész. Már próbáltam magam felkészíteni a lombikra. És lehet hogy ez segített. Nem is hittem el, hogy sikerülhet, de megtörtént a csoda. És a sógornőmék példája is megmutatja, hogy mindig vannak csodák. A harmadik lombik előkészítésekor lett spontán terhes két elzáródott petevezetékkel. Már 10 hetes. Most 4 hónap lesz a két meddőségis babánk között, ha náluk is minden rendben lesz. Szóval a csoda akkor köszönt be, amikor a legkevésbé számít rá az ember. Nagyon drukkolok neked.



vicky79
 
 


Timejkám!

Csak arra kérlek, hogy túlzásokba ne ess! Olyant nem is mernék írni, hogy felejtsd el az egészet, mert aki ebben benne van, tudja, hogy ez lehetetlen. Csak ne mindig erre a témára koncentrálj! Látod, Vicky is mit írt. Amikor már leszáll az ember erről a témáról, akkor általában spontán megtörténik a csoda. Én 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy neked lesz még babád. :wink:

Vicky!

Köszönöm a szavaidat, nagyon sok erőt merítek az ilyen hozzászólásokból. Hogy vagytok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!

Várunk nagyon. Épp tegnap este gondoltam rád. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vicky, Bikfy
Köszönöm szépen. Nem sajnáltatni akartam magam, hisz itt sjanos mindenkinek van ilyen időszaka és tényleg jólesik a bíztató szó. Viszont az most tényleg idegesít, hogy 15 napra megjön a bajom? Őrület

Viszont ismerősömet megcsászározták és lett egy 4980-grammos 55 cm-os Abigél. Én nem vagyok magamnál ekkora bébit. Gyerekem törpe volt hozzá képest. És ez a csajszi tavaly terhes volt, 4 hónaposan elhalt a babája és előtte több év kellett hogy sikerüljön, asszem inszemes baba volt és most spontán terhes lett az első próbálkozásnál. Tényleg vannak csodák.

timejka
 
 


Halihó lányok!

Most jöttem meg a dokinőtől, ugyhogy 2 hét pihenés vár rám!

De már van is min aggódnom. Reggel felhelyeztem az utrót, és utána még 50 percet feküdtem. MAjd elmentem doki nénihez és ott a mosdóban vettem észre, hogy a betétemre barnáztam. Nem tudom, hogy ez még a tegnapi vérzésemnek a maradéka, vagy az utróra reagálok így. Bár még csak egy utrót használtam, mert tegnap a dokim már csak 3x1-ről beszélt. Ahhoz viszont még kevés, hogy barnázzak tőle! Szerintem! VAn valami jó ötletetek vagy tapasztalatotok!

Ja, és képzeljétek hazafelé úgy megtisztelt egy galamb, hogy a táskám, az azon átvetett kiskabátom, de még a bal felkarom belső fele is tiszta madár sz@r lett! Kicsit bosszankodtam, de végül is jó jelnek veszem!

rodina74
 
 


Rodina
Amikor most a 2. inszemnél használtam az utrot nekem nem volt ilyen, viszont az 1. inszem után kb. 2-3 napig barnáztam, maj delmúlt. Semmi baj nem lesz, csupán egy bébike a pociba, mert ezt a galamb is megmondta.

timejka
 
 


Köszi Timejka!

Most erre a válaszra, úgy volt szükségem, mint egy falat kenyérre! A dokim ezzel kapcsolatban nem mondott semmit, és olyan doki, akit fel sem lehet hívni, hogy megkérdezd!
Szóval köszi nagyon a gyors reagálást!

rodina74
 
 


Rodina: Ez jóóó jel! :lol: :lol: Legalábbis úgy tudom, hogy ha valakit lekakkant a madár az szerencsét hoz! Mi már mindenben bítunk nem? Még ebben is! :lol:

Ne aggódj a barnázástól. Nekem is volt második napon ilyen.

Lemaradtam arról, hogy hogy hogy nem mész dolgozni? Az inszemi miatt?

És lányok képzeljétek ma reggel MEGJÖTT! Annyira örülök neki. Holnap már megyek is a Kaáliba, fél 3-ra. Szorítsatok hogy kezdhessünk megint.

Voltam ma turiba, vettem két szupi kabátot is magamnak. Annyi jó cucc volt, de sajna nem volt már időm meg energiám nézelődni. Ennek a két kabátnak is úgy örülök. Az egyik karcsúsított fekete, ha babás leszek és nőni fog a hasam nem fogom tudni hordani. :oops: De majd meglátjuk. Szóval ma jó napom pom pom pom vaaan. :D

Kép
babicsek
 
 


:D

Kép
babicsek
 
 


timejka: Nem semmi ez a méret. Mármint a súlya. A hossza az viszont átlagos szerintem. Mitől nőhetett ekkorára?

Tényleg lányok vannak csodák, nem szabad feladni élni kell boldogan az életünket, aztán egyszercsak még boldogabbak leszünk, mert hát hozzánk is eljön a nagy csoda valamikor. És minden hónap új remény.

Nem is hiszem el, hogy ezeket én írom. a hétfőmhöz képest.

Kép
babicsek
 
 


Köszönöm a reagálásokat!

Babicsek!
Igen, az inszem miatt nem megyek dolgozni. Tudod ikrekkel voltam terhes és dolgoztam, a kollégám bejött betegen és elkaptam. A babák 8 hetesen meghaltak. Azóta a dokinő mindig kiír, és ha terhes leszek újra, végig kiír. Ez van, sajnos!
Örülök, hogy megjött! Hajrá következő próbálkozás! Melyik kaáliba jársz? Ott van egymás utáni hónapokban inszem? Kabcsikról kérünk képet!
Holnapra megy a drukk!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Tegnap volt a Drágám szülcsinapja. Megünnepeltük, igaz , csak otthon. :)


Rodi!
megy adrukk! Utró felmarhat, de nem hiszem, hogy ilyen kevés is. Simán lehet a barna a beavatkozástól. Én az 1 inszem után 2-3 napig barnáztam, és így keveredtem erre a topicra, a lányoktól kérdeztem, hogy normális e ez.

Többiek: Pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
A párodnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Köszi lányok, most már teljesen megnyugodtam! Az utrótól jobban feszül a hasam, és ez tök jó érzés! Ezt nagyon élvezem!

rodina74
 
 


Rodina: a miskolciba. Igen van egymás után is. Mondjuk azt mondta az orvos, hogy menzi alatt megultrahangoz és ha nincs a petefészkeimben bennragadt tüsző és rendben vannak, akkor kezdhetjük megint. De én elhatároztam, hogy fogok szólni, hogy ha lehet az inszem után csináljon mégegyet másnap. Azt mondta mondjuk, hogy akkor szokták, ha rossz a spermakép. Ja és tegnap volt a férjem kivizsgáláson, a munkahelyről küldték és volt urologián is és az mondta a doki, hogy a tökmag tényleg jó a spermakép javítására. Azt hiszem te mondtad ugye ezt nekem? Mondjuk azóta 10-esével vesszük a tökmagot és minden este szertartásszerűen rágunk tévénézés közben. :D

Nemtudtam, hogy ez történt. :shock: Nagyon sajnálom. :( Akkor még nem jártam ide hozzátok. A fenébe. De bízom benne, hogy most sikerülni fog. Milyen szép karácsonyi ajándék lenne.

Egyébként elhatároztam, hogy ha lesz megint inszemi, nem a munkahelyemet fogom nézni, hanem magamat és itthon maradok tp-n vagy 2 napot. Sajnos többet nem engedhetek meg magamnak. De most jön az őszi szünet, szerintem éppen akkor.

Bumi: És mit kapott ajándékba? Én sosem tudok a férjemnek venni semmit. Olyan nehéz. Ami kell neki, azt úgyis megveszi magának, ha meg kérdezem mit szeretne, mindig azt mondja, hogy nem kell semmi. Szóval már előre félek a karácsonytól.

Miért jár nekem mindig a karásony az eszemben???? :shock:

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Van a könyvtárunknak egy új szolgáltatása, egy gyönyörű szép kiadványt készít a szülinaposnak. A kiadványban vannak fotók a szülinaposról, le van írva, hogy kik születtek abban az évben, újságok abból az évből, folyóiratok, tv újság stb. Tök vicces pl látni, hogy mi volt aznap este A TV-be, vagy az ez a divatban lévő fotókat, stb. Nagyon király lett a Ferié. És ami a lényeg, angyon örült neki. Igaz nem olcsó mulatság egy ilyet készíttetni, de szerintem örök emlék.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodikám!

A madársz@r az jó!!! Nagyon jó!!! Drukkolok nagyon! :wink:

Timejka!

Tudom, hogy minden bíztató szó fontos. Sokszor már csak ezekbe tud kapaszkodni az ember. Én most jól vagyok, hozzám jöhetsz bármikor, megvigasztallak és bátorítalak. Mígnem egyszer betoppansz egy pozi teszttel. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Most örülünk a mensidnek? Akkor jó. Én is veled örülök. De legközelebb azért úgy intézd, hogy 9 hónapot kimaradjon. :lol:

Bumi!

Hajrá szülinap, jó ünneplést!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hol vagytok Csajok?

Mire én ideérek, mindenki eltűnik. Mindjárt közétek csapok!!!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Elég széles a te vállad, jó sokan elférünk rajta! :oops:
Te vagy a topik lelke! :wink:

rodina74
 
 


Szia Rodi!

Hát te még vagy? Pedig neked lenne most lelépési engedélyed. Pihentesd azokat a babákat!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gondolom a többiek nem véletlenül vannak távol. :shock: :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát fekszem egész nap! Most is fekve írok!
A hasam elég rendesen görcsölget, és tök jó érzés. Érzem, hogy történik valami! :lol:

Hát remélem, hogy a többiek tényleg azért vannak távol, hogy... :lol: :lol:

rodina74
 
 


Csajok, szerintem nekünk ilyen gyerekeink lesznek:


Kép


És ezzel kívánok Mindenkinek nagyon jó éjszakát!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Melyiket kéred? Mert egyik az enyém!!!!!!!!!!!! :lol:

Pihenj, ha az esik jól. Örülök, hogy túl vagy rajta.

KépKépKép
bikfy
 
 


A kövérebbet választom! :lol: :lol:
Kösz a babaküldést!

Jó éjt, álmodj a jövőbeli babáddal!

rodina74
 
 


Én úgyis a képernyő taperolót kértem volna. Látod, milyen könnyen megegyezünk? :lol:

Neked is jó éjszakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek
Az apuka elég magas és nagy súllyal született, valószínű azért lett ekkora bébi.

Rodi
Most jutott eszembe, hogy egy csajszi inszem után görcsölgetett és pozitivat tesztelt, úgyhogy semmi idegesség.

Bikfy
Kicsi a bors, de erős. Köszi szépen. Mostantól csak magammal foglalkozok, tornázok, rendbe teszem magam, mert egy kicsit, úgy nézek ki és úgy érzem magam, mint egy 50 éves, valószínű ettől az egésztől. Azért elmegyek dokihoz, hogy 16 napra miért vérezgetek.

timejka
 
 


Timejka!

Sajnálom ami veled történik. Szerintem is jó ötlet, hogy dokihoz mész, végül is ő sokkal okosabb nálunk. (Vagy legalábbis annak kéne lennie!)

rodina74
 
 


Bikfymnek!! Olcsitól! Puszi :wink:
Kép Legyen szép napod!!

Kép
pgsuska
 
 


Rodina
Szerintem sokszor jobban járok, ha titeket kérdezlek.

timejka
 
 


Suska!

Gyönyörű Olcsi baba! Még a szeme sem áll jól (szerencsére)! :lol:

rodina74
 
 


Natikám!

Nagyon eltűntél! Hol vagy?

rodina74
 
 


sziasztok!!!

Rodi,
szzuper, nagyon drukkolok, hogy a bébik legyenek ott most a pocidban!!!

Majd vasárnap vagy hétfőn jövök, most utazunk az őrségbe feltőltődni és tökösödni (tökfesztivál lesz)

puszi
Vendég
 


Nati!

Nagyon jó tökösödést! :lol: :lol:
Érezzétek jól magatokat!

rodina74
 
 


Sziasztok!


Zsuzska!
Olcsa egy kis tündér. Igazi kis huncut.

Rodi!
Mennek a drukkok!

Nati!
Jó mulatást!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Úgylátom jó most a hangulat! :)

Rodikám: Ma is szorítottam! :wink:

Voltam én is ma a kaáliba és ma megint kezdődik a szurkálódás. Mármint a szuri a hasamba. pénteken fogok menni üszőnézőbe, addig semmi különös nem lesz. Állítólag azt mondta a doki, hogy vigyázni kell, mert ha túlstimulálódik a petefészkem, akkor nincs inszemi. Úgyhogy csak egyet szabad növesztenem. Remélem az meglesz. ÉÉÉÉÉS ha minden tökéletes lesz, akkor jövőhét utáni héten meint meglesz az inszemi. Szerintem olyan 20-21.-e körül.

Pénteken fél 1-re kell majd mennem. Muszáj lesz elkéreckedni a munkahelyről. Jaj ezt úgy utálom. :oops:

Mindenkinek szép péntek estét, és kellemes hétvégét kívánok!

Kép
babicsek
 
 


Istenem, mire ide érek, már megint búcsúzkodtok...............


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Suskám!

Megőrülök, ha az én kis gyönyörűségemet egyszer élőben nem puszikálhatom össze. Ígérd meg, hogy egyszer megdögönyözhetem. Nagggggggggggggyon édes. Köszönöm, és természetesen Téged is puszillak: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Te most rendesen vérzel? :shock: Hát mi van itt? Akkor viszont talán én is elmennék egy dokihoz. Szorítok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Hajrá babásodás! Babaesőt akarok!!! :lol:

Nati!

Szupi bulit kívánok!!!

Bumi!

Nem mesélsz magadról. Ugye nincs semmi baj?

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: