Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mától itthon van apus vasárnapig, Úgyhogy ritkábban leszek. Muszály kitakarítani a lakást, mert az egyik lány dokija szerint olyat még nem látott, hogy a 3. gyerek 40 hétig bennt lett volna. A doki szerint a 3. gyereket váróknál a terhesség max a 38. hétig tart... :shock: Bár úgy vagyok, vele, hogy addíg amíg a nyákdugómmal nem találkozom, addíg úgysem szülök. :D

Teljes generál.. hááát nálam abszolúte esélytelen, mivel a rövid hajamat minden reggelre elalszom, és le is carom nem mosok minden reggel hajat, de sztem már itt a faluban megszokták, hogy egy tarajos sül viszi a gyereket oviba minden nap.. :roll: Soha nem voltam sem manikűrösnél, sem pedikűrösnél, nem festettem magam soha sem. Nekem az egyetlen extra ami meglagyen szülésnél, hogy szőrtelenítve legyek. Lehet engem is kövezni.. :roll: 8) 8) 8)

Tegnap egy lenge bálnamami ruhában voltam. Pakoltunk apussal, jött az utcában egy csaj. Azt mondja: "Te már megint babát vársz???" :shock: Mondtam neki, hogy nem, csak kitömtem párnával.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Itt sincs beöntés.... Az egyik szülésznő bíztatott, hogy pisi-kaki nem gáz, ha jön, csak hányni ne hányjak! :roll: :roll: Igyexem. Bár azon parázom, hogy ne egyek mostanában már olyat ami nem emészthető.. pl kukorica, mák..

Jaj megyek takarítani, mert semmi nem lesz belőlem... Be-be nézek, hátha van újabb kismamink. :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


kkia: apus nem nagyon engedi, hogy nehezet emeljek, így a könnyebbeket vittem, meg az apróbb darabokat szedegettem, de muszály voltam segíteni, mert még most is pakolhatná szegény. Majd lefényképezem mennyi jött. Hááát most ááááá nem úgy néz ki az udvarunk, mint egy fatelep... :roll: De ha ezek után fára lesz szükségünk télen akkor veszek egy kalapot és megeszem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jaaaa és még valami. Úgy örülök, mert tegnap megtudtam, hogy a váci kórház hivatalosan is bababarát kórház lett :D :D :D :D :D Juhéjj. Bár 2 évvel ezelőtt sem volt bajom a csecsemős részleggel. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

Sziasztok!

Ragályos ez a ........ internetleállás! Tegnap boldogítani akartalak titeket este, de utolsó üzenetem után megszünt létezni a kapcsolat Kép

Sziszkó!
Látnál engem! Tükörbe se nézek. Én is azt mondom: Irgumburgum, ne aggódj ilyeneken. Otthon amúgy is minek kicicomázni magunkat? Ma megyek dokihoz, na majd akkor belőtt séró, vadmacskaszem, rám se ismernek majd Kép

Screen! Hajnalocska! Kép Híreket várunk! Gondolunk rátok!
Vendég
 


Pattogó,
tarajos sül, ez cuki :mrgreen:
bababarát kórházra irigy! :oops: (a Péterfyben zsenális a szülészet, és mintha egy másik bolygóra tolnának át: ótvar car a csecsemős részleg - és magasról tesznek a nővérkék mindenkire :twisted: -de sebaj, gyorsan hazajövünk :wink: )

Lányok,
SZÜLNI SZERETNÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!! LÉCCILÉCCILÉCCIIIII!!!!! :oops:
(fájások zéró, éjjel néhány keményedés...Apa szerint pucoljak ablakot, hátha :roll: )

Aisha, Hajnalocska, Screen? :roll:

tillidian
 
 


Szerencsére Győr is baba barát lett, jó is, hogy velünk lesznek a babyk.
És van beöntés és borotválás, persze igény szerint.

Hááát én nem szeretnék magam alá rondítani.....
Vendég
 


Ja: és még 1 kilót híztam :oops: - ennyit arról, hogy finishben már nem híznak a kismamik :roll:

tillidian
 
 


Sztercsi,
én sem!!!!! És mindent meg is fogok tenni, hogy ezt elkerüljem! :oops: (viszont rókázni fogok, az tuti...sokk hatására mindig szoktam, és a lázam is felmegy, eccerűen pszichés...Vackornál is így volt...)
Na zavarjatok már felmosni :D

tillidian
 
 


Jó reggelt!

Sehol semmi?! Sajnos nálunk se... Pedig nagyon szeretném már látni!!!!

Till!
Fel a nózival!!
Nálunk is kiürült a feltöltött hűtő...

Sziszkó!
Bevallom én is "csak hetente" mosok hajat... Úgy tudom, hogy nem nagyon szabad sűrűbben mosni, mert felborul a haj természetes zsírszabályozása... Sőt, ha jól tudom, ha valakinek nagyon zsírosodik a haja, azt ajánlják, hogy egy hónapig ne mossa meg és akkor visszaáll a normálisra ( persze, aki megteheti...).
pocok001
 
 


TILL!!!!!!! Kép Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Lehet, hogy rátaláltam a jó alvás titkára, sajnos csak a rövid ideig tartó jó alváséra. Este keveset ettem, bagolykodtam éjjel fél kettőig (így kimaradhatott egy-két pisijárat) és hatkor keltem. Így napok óta most vagyok a legkipihentebb.

Pattogó,
az egyik lány dokija szerint olyat még nem látott, hogy a 3. gyerek 40 hétig bennt lett volna. A doki szerint a 3. gyereket váróknál a terhesség max a 38. hétig tart..

Hát az én esetemben megdőlni látszik ez a tapasztalat, bár a fenti észrevételt már többektől hallottam. Majd meglátjuk mikor szeretne kibújni Benedek.

Soha nem voltam sem manikűrösnél, sem pedikűrösnél, nem festettem magam soha sem.

Ezzel magam is így vagyok, de mindenki úgy érzi jól magát, ahogy megszokta.

Kkia,
Bár a tegnap emlegetett ballonos tágítás rémképe is belopta magát a tudatalattimba

Ez a veszély Téged szerencsére nem fenyeget még vagy egy hónapig. Szerencsére a legtöbb helyen először finomabb módszerekkel próbálkoznak.

Anyabébi,
persze fél 8-kor még úszósapkát kellett keresni (azt a gumit), merthogy szól az úszástanár hogy a textil nem jó

Vajon miért nem? :roll: :roll: :roll: Vagy attól fél az úszásoktató, hogy a fiad lobogó nagy haja a textilsapi alól állandóan kibújik majd? Esetleg nem tudja rövid idő alatt megszárítani és megfázik?
Egyébként ez az utolsó pillanat után szólok, hogy kell valamit vinni a suliba nálunk is heti rendszerességgel fordul elő :evil:

Kicsike, Ctg előtt csoki, zizi, madártej és kóla! Lehet, hogy mire hazaérsz már screenről is lesznek hírek.

Tilli, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi éttermezés. Korábban nem azt írtad, hogy a mai nap ideális lenne Lencsiszületésre? :wink:

Pocok, Eszti, Ti már a kórházban vagytok és szültök? Vagy szerencsés módon még az ágyban durmoltok?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Pocok!!!! Te is még itt? Na majd ma éjjel beindultok (beindulok?).
Lehülés várható. Sajna Screen nincs itt és hír sincs róla, de megkeresem azt a frontot, biz ám!!!!!!!
Vendég
 


Na néhány kérdésemre rögtön választ is kaptam. Már csak Eszti hiányzik a fent említettek közül.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Na szóval:

Vasárnap kettős front lesz, Kedden melegfront.

Ennyit a hét végére beígért hidegfrontról és nagy lehülésről. Kép
Vendég
 


Sztercsi,
akkor mi mikor szülünk? :shock:
(tegnap reggelre 10 baba született a Péterfyben, fullon voltak egész éjjel...valaki mondta: "még a csilláron is szültek", hát totál így volt...jó, hogy nem akkor mentünk :roll:

Pocok,
aranyos vagy, hogy épp Te vígasztalsz! :wink:

Datolya,
igen, jó alvás :P
(én hónapok óta így működöm, de mostanre kezdenem kimerülni a tartalékaim...)

Lányok, olyan ultrac@r kávét főztem, hogy nem tudtam meginni :shock: most főzök újat :lol:

tillidian
 
 


Till!
Na olyan napon én se akarok szülni....ja, hogy ne legyen hely nekünk.

Egyik csaj kb 10 napot húzott rá. 3 napig bent volt, de nem tudták megindítani, mert nem volt hely (??????) Ez olyan felfoghatatlan.

Szülnék én otthon is, csak nem tudom mi vár rám :shock: :shock: :shock: , na jó, ott biztonságban vagyok, vagyunk, leszünk
Vendég
 


Nna, ez most jó kávé lett :D

tillidian
 
 


Sztercsi,
így van, inkább a biztonság!!! :P
10 nap plusz, jaaaaaj! :oops: (keresztfiam anyukája, aki most szült, 8 nappal hordta túl, és mikor elfolyt a vize rggel, tök kakis volt :oops: -nem tudom, minek eddig várni! :twisted: - a baba meg nyelt belőle, így antibió kúrán van, 1 hete vannak már kórházban :oops: )

tillidian
 
 


Nekem is vmi koffein kellene, mert ledőlök innen a székről.

Nem is meséltem, hogy a drága férjem ISTENI pörköltet csinált. Csak még noklit kell hozzá szaggatnom.
Vendég
 


ÁHHH!
Sztem azért várnak néha, mert nem tudják pontosan kiszámolni a szülés idejét. Hátha eltolták....
Vendég
 


Na hali,

tegnap este már nem bírtam benézni, tettem-vettem házitündérkedtem, elszaladt az idő. Mai napra azért maradt még a felmosás és egy kis vasalás is...

Tegnap megtömtem magam homeó cuccokkal (kemény 3000 pénzt elköltöttem erre a patikában ... :twisted: ), mára kicsit mintha jobban volnék. Szóval babó még ne jöjjön, még meg kell gyógyulnom!!! Milyen lenne má' szájmaszkban szoptatni?!?

Cicoma: mindenki a maga ízlésének megfelelően. Mani-pedi, haj, szőrtelenítés persze legyen rendben szülésre. Különben van, aki tök sokat dolgozik azért, hogy úgy nézzen ki mint más szerencsés alapból...

Mi is holnap reggel megyünk NST-re+vizsgálatra, nagyon várom, hátha vannak fejlemények! Végtére is hétfőn fél napot végiggörcsöltünk, remélem lesznek látható eredmények!

Én olyanról még nem is hallottam, hogy valakit már a 39. héttől befektetnek... :shock:

Időjárás: hétfőn jön a hideg! Jövő héten kedd-szerda már 10 fok körül a maximum. Szóval a kettős után hidegrfront!
Én erre gyúrok, lányok!
(azért megjegyzem, kicsit irigykedek arra, aki a mai gyönyörű napsütésben tologatja a babáját ... )

Pá C.

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok!

Hát nálam sincs semmi....de elhatároztam,hogy most már nem sokkolom itt magam.Úgy sem akkor jön,mikor én akarom.Legfeljebb szülök egyedül.Pannit úgyis van kire hagyni,itt van apukám.
Szóval bedurcáztam rendesen...... :?

Ja.és nagyon remélem,hogy nem lesz akkor tömegnyomor a kórházban,és alapítványi szobát is akarok!!Uff!Ebből nem engedek!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Cosmic Girl:
Tologatja de jó nekik..... de te a 39-ben vagy, én meg a 37.-ben, szóval ha nem szülnék előbb, akkor nekem még 3 hét.....és néha annyira tudok türelmetlen lenni. Te már célegyenesben vagy!
Vendég
 


asszem nem beszélgetek inkább magamban :)

Este jövök, remélem nem sz@rik be a net!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Voltam dokinál, aki jól rám ijesztett, mert 28-án (ugye akkorra vagyok kiírva) elutazik 4 napra :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval nagyon nem kéne kihúznom addig - én mondjuk nem terveztem eddig se, próbálom kicsi lányt is győzködni, hogy ő se tervezze, de ahogy elnézlek Titeket, lehet, hogy az nem olyan hatékony... Az orvos szerint valószínűleg meglesz előbb a baba, mert a méhszáj meg van rövidülve 2 ujjnyira és a külső 1 ujjnyira nyitva - legalábbis azt hiszem ezt mondta, sajna nem kaptam semmi leletet, amiről kideríthetném :?

Szonja és Alex gyönyörűek!

Drukkok Screennek, és hajrá mindenkinek akinek már nagyon itt az ideje! :)

Anyabébi, tök jók a pelenkák, szinte teljes is a készlet?

Megyek epilálni, én is elszégyelltem magamat...

Kicsike! Leírnád újra, hogy csinálod a prószát, próbáltam megkeresni, de rájöttem, hogy esélytelen?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chardonnay 2009.10.08 09:18-kor.

chardonnay
 
 


Jajj, a jövő heti 10 fok nagyon durva, nekem kizárólag nyári ruhám van, amibe beleférek hatalmas pocakommal, és ennyi időre már nem akarok venni semmit!

chardonnay
 
 


Datolya, Sztercsi
Köszi :)
Még sehol semmi...
Ha jól tudom, nálunk egy hetet hagynak terminustúllépésre, utána beindítják.
A tesóm és Apa is vasárnapot mondott. 2009.10.11 :)
No mindegy, holnap amúgy is ctg és uh...

Till!
Néha én is elkeseredek, de így még van Apával kettesben pár plusz napunk, ami úgy érzem nagyon jót tesz nekünk :)
pocok001
 
 


2009. október 9-én és 10-én az égen olyan bolygóállás lesz, amely mindenkinek áldást hozhat.

Konkrétan a Nap, a Hold és a Jupiter fognak egy háromszöget bezárni. Ezt az asztrológiában királytrigonnak, vagyis az isteni áldás háromszögének nevezik.

Ennek a háromszögnek a csúcsai a három levegő elemi energiájú jegyben lesznek: a Nap a Mérlegben, a Hold az Ikrekben, a Jupiter a Vízöntőben.

Na, kinek a babája fog szerencsés csillagzat alatt születni?
HAJRÁ!
(több infó nlcafe-n)

Kép
cosmic girl
 
 


Cosmic,
engem ez érdekel!!!!! :D
(viszont nem találom ezt az infót az nlcafén, belinkeléd az oldalt?)

tillidian
 
 


Minket is!! :)
pocok001
 
 


pocok001
 
 


Pocok,
szüljünk most, ok? :wink: 8) 8)

tillidian
 
 


Megbeszéltük ;)
pocok001
 
 


Még egy infó, akit érdekel:
http://www.babaruhaborze.hu
pocok001
 
 


Hajrá Csajok! :)

chardonnay
 
 


Esztivel mi van??? :roll: :roll: :roll:
(mindig itt van ilyenkor...csak neeeeem? :shock: :roll: :roll: -
vagy hajat mos :mrgreen: -bocsi Eszti, nem hagyhattam ki :oops: :lol: :lol: )

tillidian
 
 


Jaaaa, 10re ment NSTre...bocsi, csak figyelmetlen voltam :wink:

NA lépek, mielőtt az idegeitekre megyek :mrgreen: -ugye milyen jó, mikor csak éjszaka vagyok??? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

tillidian
 
 


Jaj, de jó! Ezekszerint rám (mivel ikrek vagyok) a legjobb hatással lesz!!! :D :D Ámen... :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Köszi, pocok, a linket.

Engem is érdekelne a dolog, ha nem folyna napok óta a szemem és az orrom egybe... :x

Bobó, én is ikrek vagyok, jó hatásra én is számítok :D :D

Kép
cosmic girl
 
 


Helló csajok!

Picit bealudtam, mindjárt visszaolvasok csak van egy hírem!

Tegnap (7-én) hajnal 1-kor elfolyt Hajnalocskánk magzatvize és 15:20-kor megszületett Pantika 3850 gr és 57 cm. Egyenlőre a PIC-en van, figyelik a cukrát így szopi még nem volt :)

A gyagyás nő elfelejtette elmenteni a számom azért csak ma az sms :roll: :lol:

Én elsőként gratulálok nekik!!!!!
anyabebi
 
 


Éljen Hajnalocska és Pantika! Nagy-nagy gratu nekik!

Anyabébi, köszi a hírt!

Kép
cosmic girl
 
 


Hurrááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska,
szívből gratulálunk Panti Baba érkezéséhez!!! :D :D :D


Anyabébi,
köszönjük! :D

(Lányok, lent van a pocakom :roll: :D )
Lakás kész, én kész :shock: :lol: -most elmegyek melóhely ügyintézni, jók legyetek! :P )

tillidian
 
 


Megszakítjuk adásunkat!!!


Most hívott Kicsike, hogy volt bent CTG-n és elfolyt nála a magzatvíz! Bent tartják és szülnek!!!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kicsike írt, hogy találkozott a kórházban Screennel. Megy neki az oxi, de még vidáman van. Ezzel a sebességgel egyszerre lesz meg a babájuk.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hát mire jövök...

Hajnalocska hatalmas gratula nektek!!! :D Soksok boldogságot!

kicsike: hajrááááááááááááááááááááá Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


datolya: majd mi megdöntjük a statisztikát... :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsike és screen szinkronszülnek.. Ez jó. :D Kívánom nekik, hogy ne tartson estig. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Laptető... :roll: pedig most nem is erre gyúrtam. :D

De ha már itt tartok készül az ebéd, lakás 70 %-os, teregetnem kéne, meg még mást is kéne, de most valahogy ide punnyadtam... :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


egyik nagy parám, hogy reggel ovijárat alatt loccsan el a vizem.. :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hajnalocska! Gratulálok nektek! Sok-sok boldogságot!

Kicsike, Screen! Hajrá!

chardonnay
 
 


Sziasztok!


Jelentem HAZAÉRTÜNK!!!! :lol: :lol:

Alex egy tünemény, most alszik, Charlotte pedig nagyon örült az Öcsinek, megmutatta neki az egész lakást, hogy mi micsoda. :lol: Alex meg csak pislogott (marha álmos volt :lol: ), de úgy figyelt, mintha értette volna. :lol: :lol: Tejcsi kevés van még, de úgy engedtek haza minket, hogy 3 óránként tegyem mellre, és próbálkozzunk!

Mindjárt frissítek táblikat, rakok képet gmailre! :wink:

HAJNALOCSKA HATALMAS GRATULA NEKTEK PANTALEONHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!! :lol: :lol:


Kép


KICSIKE DRUKK+++++++++++++++++++++
SCREEN NEKED IS++++++++++++++++++
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: