Ma megléptem arról a dög előadásról. Ki tudok akadni mikor nem hiszik el az előadók, hogy 30-50 éves nők tudnak olvasni. Kivetítette a pps-t, amit megkaptunk kézbe, és felolvasta. Illetve csak próbálta, mert kiderült, hogy hangosan olvasni se tud. Így berágtam és az első szünetben otthagytam. Az ilyenen úgy ki tudok akadni, és még ezért pénzt is vesz fel. Uhhh. Szal inkább hazajöttem,
kedvesem főzött rám fini ebédet, cserébe délután berángattam a városba a cégalapítás dolgait elrendezni. A többieknek az előadáson meg azt adtam be, hogy ma jön a védőnő és mint rendes anyuka sietek haza takarítani. Ha, ha. Be is vették. Közben megírtam pár szerződést, elindítottuk a cégünket rögös útján.
Ildi, a Léna nálunk is a második helyen végzett a Luca mögött. Elolvadok tőle. Nagyon szép és rejtélyes név.
Babakocsi: nem értek hozzá, de van egy nagyon finnyás barátnőm, na ő odaadja az övékét a Bulcsinak, tehát nem is aggódom rajta, mert tuti, hogy ő nagyon körbejárta a témát, és nagyon jó lesz. Ez az egyetlen, amit kapok. Na meg a cup-cup mellszívó.
Vicky: tényleg nagyon jól állsz.
Szülésfelkészítő: hát én nem tartottam ésszerűnek, de voltam Pécsen egy szülész csajnál, és hát izé meggyőzött. Megyünk a Zsoltival. Ő még ájuldozik… Ja és mindenféle nagy és kemény pasi azzal riasztogatja, hogy majd úgyis elájul szülés közben. Ő is ettől parázik. Én meg mondtam, hogy azért nekem be ne jöjjön, mert úgy leordítom a fejét, hogy még a halálból is visszatér, nemhogy az ájulásból.
Szerintem meg az autó biztonsága attól függ, hogy honnan jönnek beléd: oldalról, elölről vagy hátulról. Mindenhol 25% esélyed van. Igaz elölről hozzáadódik a te sebességed is, de nem mindegy hogy 50-nel vagy 100-zal ütközöl? Akkora sebességnél már mindegy. És mi van ha kikapcsolod a légzsákot, de az ütközés ereje mégis kirobbantja? Egy baleset arról szól, hogy nem várt dolgok is előfordulhatnak a kocsin.
Kösz a tippeket, ilyen naiv vagyok. Ráhajtottam a 62-es rucikra.
Nóri! Ah, neee, gyűlölöm az orr-fül-gégészetet. Inkább hat fogászat. Szorítok neked. Arcüreggyulladásra nálunk nagyon pitiáner eszköz van, de nagyon hatásos. Szal arra száraz meleg levegő kell, hogy feloldódjon a piszok. Mi csibekeltető lámpát alakítottuk át házi használatra, és azzal napozunk. De szerintem a száraz meleg levegőt elérheted ha egy vászonkendőbe kötött sót, mikróban felmelegítesz és azt teszed az arcodra.
Bea, hát én csak arra emlékszem, hogy gyerekkoromban anyukám mindent elkövetett hogy megkapjam a himlőket, mert hogy akkor várandóság alatt védett vagy. Hát természetesen hiába játszottam az összes himlős gyerekkel, semmit se bírtam elkapni. Szal csak ennyi emlékem van, hogy anyáink is azt akarták, hogy legalább essünk át rajta, ne a várandóság alatt, de hogy mi lehet a következménye azt nem tom.