Gyöngyi,
a szálloda adott kiságyat (szerintem kb. 3 generációt már kiszolgálhatott
)de Bogi jól aludt benne, a szokásos este fél10-től reggel 7/fél8-ig, ment mellette a tv is a szobában, és nem zavarta az sem (itthon a hálóban nem tv-zünk, mióta megvan Bogi).
Odafele útón kb. 10 percet üvöltött, én ennyire még soha nem hallottam sírni, aztán laludt kb. fél órára, utána nézelődött. Amikor megérkeztünk, elmentünk kajálni, ott aludt még Bogi fél órát a mei tai-ban. Fürödtünk a szállodában, ott eleinte az autóshordozóban elvolt, utána ölben, mert csak úgy tudott nézelődni, szopi (közben kummantott kb. 20 percet), vacsi, séta, alvás. Másnap délelőtt szintén mei taiban 1 óra alvás séta közben, majd dél körül még fél óra, meg a szobában délután még fél óra. Közben Egerben sétáltunk meg ott egy nagyon szép parkban. Hazafele ugye megálltunk a kalandparknál, az Egerhez kb. 1 óra volt, akkor aludt fél órát az autóban, meg hazafelé 1 órát. Szerintem szerencsések vagyunk, mert Bogi ált. itthon is csak 30-40 perceket alszik a kiságyában is, mei taiban is tud aludni, szóval viszonylag sok mindent lehet vele csinálni + ölben is elvan sokáig. Na kisregény lett. Szóval szerintem el tudtok menni Marcival is, főleg, hogy ő nyugis kis lurkó
Ildi,
jól bírod Te is az éjszakázásokat!