Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Koszonom lányok a tanácsokat, megpróbálom a bimbóvédot!
Jelenleg Bioptron lámpával kezelem a melleimet, naponta tobbszor, a gátsebre is azt használtam, nagyon hatásos volt!

És a cumiról mi a véleményetek? Nekunk a szoptatási tanácsadó a szulésfelkészíto tanfolyamon a lelkunkre kototte, hogy semmi esetre se adjunk neki, de a párom esténként odaadja neki, ha nyugos, sírós ! :oops:
ginuska
 
 


Anyukák, de jó, hogy benéztek mindig hozzánk! :D :D :D Ti is hiányoztok és nagyon-nagyon irigyellek Titeket! Jó tanácsokat köszönjük és továbbra is várjuk! Kép

Anyabebi, tojásfasírt isssteni és ha olcsó, kiadós és gyors kajára vágyik valaki, merem ajánlani!
Hozzávalók:
- 4 db tojás
- kb. 1 dl víz
- liszt
- só, fűszer (ki mit szeret, én pikáns fűszerkeveréket teszek bele)
- szalonna (vagy ki mit szeret)
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj a sütéshez
Elkészítése: A hagymát és a szalonnát apró kockákra vágjuk. A négy tojáshoz hozzáadjuk a sót és a fűszert, folyamatos kevergetés közben a lisztet, vigyázva, hogy nehogy becsomósodjon, közben adagolunk hozzá kevés vizet. A nokedli tésztánál picit sűrűbb tésztának kell lennie, úgy "játsszunk" a hozzávalókkal. Végül belekeverjük a szalonnát és a hagymát is. Az olajat felforrósítjuk és evőkanállal pakoljuk bele az anyagot, kicsit szétterül, olyan lapos kis körök vagy tojásdad formák kell, hogy legyenek. Mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Ecetes fejessalátával nagyon fini, de majonézes salikkal is!


Naaa??? Hogy tetszik?
Vendég
 


Ginuska, én már a kórházba is viszem az első cumiját!!! Leszarom, hogy ki mit mond, tesóm is adott az ikreknek cumit már az inkubátorban, szóval marhára az elejétől, egy éves korukban már csak éjszakára használták és nagyon okosan megértették, hogy a "mimit" csak az ágyban használjuk, napközben nem.
Vendég
 

 
 

Itt vagyok újra :)

Itt volt a faszi, tök rendes volt, felmérte a kárt. Kicsit beszélgettem vele, meg adtam neki egy kávét. Jófej vagyok mi? :lol:

Zanikó: épp most voltam vécén, még mindig izzadok :oops: , irigylem a hasmenésed :shock:

Ginuska: az én fiam attól a naptól kezdve cumizott, hogy hazahoztuk a kórházból. Áldott jó gyerek volt, a cumitól mindig megnyugodott, éjszaka is csak vissza kellett neki adni ha kisesett, de onnantól hogy egyedül is be tudta kapni visszaadta magának és aludt tovább. Nagyon jól szopott! 10 hónapos koráig! Nem volt cumizavaros sosem. Ha nem kell neki a cumi úgyis ki fogja köpni, én már most készültem a cumival! Akinek meg nem tetszik, tudod?

Esztikém: köszi a receptet, asszem ma tojásfasírt mérgezésben fogok döglődni :mrgreen:
Szülllyé Má!!!
anyabebi
 
 


Na tegnap itt volt anyukám. A lényeg hogy kaptunk csoda mosható pelus szettet. A nagyobbik öcsém Angliában dolgozik (irigylem is) és nála volt látogatóban és onnan hozta. Meg az unokatesómék is voltak tőlük meg kaptunk egy icipici Umbro melegítőt :).
Kép Kép Kép Csodás formás babapopi :)

És ezekben fogunk parádézni, szép színes popink lesz :)
Kép Kép
anyabebi
 
 


Anyabebi, ha már úgyis a sz**ásnál, f**ásnál tartunk én tegnap reggel is és ma reggel is magamtól kakiltam és nem volt szorulás :D hogy mitől, nem tudom, mert ugyanazokat eszem, amiket máskor...

Tojásfasírt mérgezést támogatom :lol: :lol: :lol: nekem is maradt még ebédre, majd nyomjuk együtt, tényleg nagyon finom!

Szülnék én, de Toffee nem jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


De jóóók ezek a cuccok! Melcsi mekkora méret, mert innen nagyobbacskának tűnik...
Vendég
 


Ja amúgy közlöm mindenkivel, hogy a vonalzómtól függetlenül, eredetileg holnapra vagyok kiírva, azaz október 8-ra!!! Csak akkor változtattam meg, amikor a 27. heti 4D-n a doki 12-ét mondott...szóval dátum szerint holnap töltöm a 40 hetet és megyek is NST-re 10-kor meg méhszájat nézetni és SZÜLNI AKAROOOK!!!
Vendég
 


A melcsi olyan 3-6 hós. 68-as van beleírva.remélen kb. tavaszra lesz jó és nem már télen :)
anyabebi
 
 


Kedves Toffee!
Felszólítalak, hogy hagyd abba anyád testének kizsigerelését és holnap szülessél meg!!!
anyabebi
 
 


Ginuska, Milán még nem kapott cumit, de nem is látom hogy kéne neki. Ha nyekereg, de nem éhes, akkor unatkozik. Sajnos még éjszaka is előfordul ez. Ilyenkor sétálgatni kell vele, dumálni neki. Ezt imádja. A Tomi hazajön és egyből babázik. De éjszaka rosszabb. Mivel a páromat felkelteni szinte lehetetlen. Én meg olyan álmos vagyok. De majd most este megpróbálom.
Amúgy még csak tanulgatjuk a babát. A fentire a Tomi jött rá, miután panaszkodtam neki, hogy a baba nyekereg, de enni sem akar. Eszembe sem jutott, hogy unatkozik. Még jó hogy ketten vagyunk, valaki csak rájön, mi a gond.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Köszi Anyabebi Kép Kép

Körkérdést intéznék mindenkihez:
Nálatok apa rögtön kiveszi az 5 nap apaságit, vagy hogy lesz? Én tegnap néztem utána, hogy a baba 2 hós koráig ki lehet venni, a munkáltató ugye köteles kiadni (távolléti díj fizetése mellett). Nálunk pl. attól függ, hogy jönnek ki a szabijai (mert Náluk össze-vissza van, nem 5 nap meló meg 2 nap hétvége) meg persze hogy hogy bírom a gyűrődést, mert leginkább azt szeretnénk, hogy a karácsonyi szabit hosszabíthassuk meg ezzel az 5 nappal. Vagy az október 23-t, mert akkor pl. egész hosszú hétvégén itthon van...Szóval???
Vendég
 


Szia Csibe!!! :D
Vendég
 


Amúgy Rolandnak már a kollégái is kérdezgetik minden nap, hogy nem szülök-e még :roll: basszák meg, szülnék én...!
Vendég
 


jaj, olyan jó, hogy vagytok csajok :lol:

megnyugtattatok a cumival kapcsiban :wink:

Vcsibe, én párom is amint hazaér, babázik! Nagyon édes, rengeteget segít!!!!
Nekunk úgy látom segít a cumi éjszaka ha nyugtalan, viszont sajna van egy kis hascsikarás, hasfájás is szinte minden este :(
Ma délután megyunk gyerekorvoshoz tanácsadásra, már várom ..... annyi kérdésem van a dokihoz :lol: és kiváncsi vagyok mennyit hízott Gina babánk.

Eszti, szuljjjé meg!!!!!!! :D

Screen, rólad nem is beszélve :wink:
ginuska
 
 


mrsparis írta:Ginuska, én már a kórházba is viszem az első cumiját!!! Leszarom, hogy ki mit mond, tesóm is adott az ikreknek cumit már az inkubátorban, szóval marhára az elejétől, egy éves korukban már csak éjszakára használták és nagyon okosan megértették, hogy a "mimit" csak az ágyban használjuk, napközben nem.


DETTO így volt nálunk is, semmi gondot nem is okozott 1-2 évesen már csak éjszaka cumiztak, aztán simán "letették"
A szoptatási tanácsadó bizti nagyon hasznos de szerintem kissé szélsőséges nézeteket vallanak.
Meg kell találni a középutat.

Én jelentem még mindíg nem zabálok :) szóval finom kajákra befogom a fülem és szemem :lol:
De Nektek jó étvágyat!!

Eszti :lol:

drukkolok HOGY LEGYEN MÁR VALAMI/VALAKI :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zanikó :)
háát ez jó...
pedig erre a hasmenés plusz 10 percesre már én is ugrottam volna hogy juhejj gyerek lesz :lol:

Úgy döntöttem akár jövő szombatig is ráérek mert Balukám péntekre kapott orrmandula műtét időpontot és én ÚÚÚGY szeretnék ott lenni vele ....
Nem akarom hogy csak az apja legyen bent :(

Most lépek, mert megyek körmöshöz (kaptam potya időpontot, valaki lemondta) aztán CTG ...
DU jövök

R

Kép
zsrit
 
 


Hello lányok!

Eszti-Toffee, csatlakozom Anyabébihez, idő van, irány most már kifelé :!: Tényleg, cuccal együtt kell már NST-re menned?
Lehet, hogy a szorulás elmúlása is már jó jel????
Tojásfasírt...lehet, hogy én is ma rápróbálkozom :roll:

Hajnalocska - ügyesek legyetek! :wink:

Zsrít, Pattogó, Anyabébi - tök jó volt a szopis kérdezz-felek. Az a baj, hogy én nem tudok kérdezni...csomó kétség van bennem, de nem bírom őket rendszerezni, hogy kérdés legyen belőlük...a szülésznő is aszongya hétfőn, hogy kérdezzek...mondom neki, nem lenne baj, ha inkább ő mesélne...

Moncsi - de jó, hogy jöttél! Ügyesek legyetek a szopipróbán :wink:

Ginuska - cicisebesedés :? Tegnap írtam, hogy a védőnő miket mondott nekem mellbimbó edzés ügyben (néhány baromságot is, mint ahogy gyakorlott anyukák megjegyezték)...mindenesetre ami logikusnak hangzik, hogy nem szabad a babát lustizni hagyni a cicin, mert attól felázik a mellbimbó és azután kisebesedik...Mielőbbi cici-gyógyulást kívánok!

Szilveeaa - én is erősen gondolkodom, hogy szerzek egy 50-es ruhácskát is, mert Kristófot eleve kisebb babának tippeli a doktorbácsi...pedig ez a hazahozós ruha volt az első, amit megvettem neki :(

Mindjárt megyünk fodrászhoz - hurrrrrááááááá!

Akinek pedig idő van, az menjen szépen szülögetni! :wink:

Kép
kkia
 
 


Ginuska!Én is nagyon sokat gondolkoztam a cumin,de az esti órákban 2 szopi között nagyon megnyugtatta Pannit.Egy idő után meg csak az alváshoz kellett.Ébren sohasem lógott a szájában.

A szopizásról tényleg tök jó dolgokat írtatok,Pattogó nagyon jól összefoglaltad a lényeget!
Nekem még csak az a nagy kérdés,hogy ha éjszaka nem kell a cici,akkor is felkeljek -e fejni?Mert Panni már két hónapos korától átaludta az éjszakát,én meg mindig attól féltem,hogy ha nem kelek fel fejni(pedig a francba kívántam fejést),akkor nem lesz elég a tejem.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom ide, csak kicsit beleolvastam a történéseitekbe kíváncsiságból. Nov. 1-re vagyok kiírva a 3. babámmal, de ki tudja, mikor jön. Lehet, hogy októberi lesz ő is. Ha kinyúlna integetni látnám is szerintem, olyan lent van.

Zsrit
Olvastam a sztorit a nővel, aki kérdezgetett az ikrekről. Könnyesre röhögtem magam!!!
Nekem is ikreim vannak, és várom a harmadikat, úgyhogy ugyanezek a kérdések jönnek nekem is. :lol: Csak így mástól olvasva annyira vicces. Pedig néha a hajam tépem a 200. " és a pocakban is ketten vannak?" kérdéstől.

Mindenkinek szép napot kívánok és gyors szülést!

Még annyit, hogy nekem is cumiztak a lányok, 10 hónaposan eldugtam az összest, azóta eszükbe sem jut. :)

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ginuska, a bimbóvédő nekem nagyon bevált. Aventet vettem, de bármelyik jó, ami pillangó alakú és szilikon. Én is már szinte sírtam a szoptatásnál. Most már gyógyul.
Krémet is vettem rá. A Purelan vagy a Lansinoh a legjobb, mivel tiszta lanolin, nem kell lemosni
Köldök, én is kicsit aggódok, hogy nem vagyok vele elég óvatos. A védőnő annyit mutatott, hogy az alkoholos gézzel és a hintőporral a csonk tövét is le kell ápolni, mivel a kórházban csak tessék-lássék mutatták meg.
Altájon gyógyulgatok. Most pont ez a baj, mert húzódik. Borogatom, jegelem és Bepanthen Plus-szal kenem. Neked nincs ilyen bajod?

Szoptatás, én nem csináltam belőle faksznit. Nem vagyok egy tipikus anya, de kétségeim sem voltak, hogy menni fog-e. És megy is. A kórházban segítettek néhány dologban, nagyon jól jött.

MrsParis, a párom vállalkozó, ő nem is tud most ennyi időre elszakadni. De érdemes úgy kalkulálni, hogy majd az iratok kiváltására is legyen ideje. (az anyakönyvit és a TB-kártyát személyesen kell átvenni)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kkia, nem mondták, hogy cuccal menjek, úgyhogy asszem nem is viszem. Így is elég fura lesz, mert reggel elviszem Rolit dolgozni és utána megyek a kórházba, így lehet, úgy járok, mint Nita, hogy bent akarnak fogni (dejólenne!), de akkor még el kell mennem a Roliért vagy valaki odahozza a kórházhoz, na ez még tisztázatlan...de őszintén, nem nagyon érzem, hogy meg akarna születni a kiscsaj :roll: és ilyenkor, amikor rosszul alszom, olyan szarul érzem magam napközben, hogy csak na és még inkább nem érzem úgy, hogy meg akarna születni :roll:
Vendég
 


Nekem van egy pár 50-es rucim, az ikrekről maradt, mert -ugye- Ők 44-sel kezdtek...de igazából szerintem a mi babáink, akik kivárták az idejüket, lesznek már 52-56 centisek, nem?

Csajok, köszi a drukkokat és a Toffee bíztatást, remélem hallgat Rátok ha már rám nem :wink:
Vendég
 


Ja,Eszti,valószínűleg az én férjem is egyből kiveszi az 5 napot.Legalább is legutóbb ebben maradtunk.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Itt vagyok újra.
mai körutam letudva.Vízmű,pékség ,posta,táppénzespapírom leadása a melóhelyen,na itt kb.5 percet időztem.Nem vagyok kíváncsi semmire ami ott van.Nem gondoltam,hogy ezt fogom mondani de örülök ha nem is hívnak,csak már fizetnék a táppénzemet.Tankolás,közért és haza.
reggeliztem,és most pihizek kicsit aztán megyek fel Martin szobájába valamit még pakolgatok.Olyan jó a babaszobába lenni. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


hello Csajok,

nagy nehezen visszaolvastalak benneteket :D
fúúúúú, nálam asszem kiborult a bili.
Tegnap fél 12 után jutottam be az orvoshoz (éjjel). Megcsinálta a flowmetriát, tök jó mindenhol az áramlás.
Aztán úgy megnézte a méhszájat, hogy csillagokat láttam (na nem azért, mert felhőtlen volt az iccaka), de persze zárt.
Azt javasolta, h ne várjunk tovább, hanem ma reggel jelentkezzek a kórházban a főorvosnál, aki szintén megvizsgál és ő mondja az 'amen'-t a szülésindításra.

Hazaértünk, volt vagy 1 óra, én bőgtem vagy kettőig aztán még egy órát filóztam azon, h miért vagyok ennyire szerencsétlen f@sz. :cry: :cry:
Reggel 6-kor keltünk, be kórház, CTG, majd egy újabb kellemes vizsgálat.
És persze elmondják, hogy nem kötelező az indítás, de hogy a babának már nem válik hasznára az, hogy tovább bentmarad. :roll:
és akkor döntsem el, hogy megyek-e ma este?
ja. waze, megyek.
Úgyhogy 8-ra megyek, felteszik a már nevében is undorító ballon katétert, az ott reggelig mechanikusan tágítja a méhszájat. Aztán ha kitágult, akkor burkot repesztenek, oxitocin stb.
A szülésznő (nem a saját) sokatmondóan megjegyezte, hogy egyet fogadjak meg: aludjak ma éjjel, mert holnap nehéz és hosszú napom lesz. :x köszi a biztatást, vaffanculo.
Úgyhogy az EDA-t máris eldöntöttem: igen, kérem.
A főorvos meg valami császármetszést is emlegetett, de ezt már az agyam nem is tudta feldolgozni.....

Kép
screen
 
 


Pattogó,

elmentettem én is a szoptatási tanácsaidat, mert egyenlőre nem vágom, h miről is van szó, de majd akkor biztosan tök jól fog jönni!

Lehetne már mondjuk karácsony. :shock:
szívesen túllennék mondjuk a következő 2 hónapon. :?
vérszar kedvem van.

Bobó,

te írtad a big mac menüt?
Elmegyek és eszem egyet. Ez lesz az utolsó ebédem. Mármint értitek, hogyan értem :)

Kicsike,
tök aktív vagy!!! Holnap hányra kell a CTG-re menned?
Végül a szülésznőhöz mész?

Kép
screen
 
 


tényleg nem szeretnék rekordhosszú terhesség után rekordhosszú szülést produkálni :? :? :? :? :?
na jó, bedugultam a negatív hullámaimmal.

Hajnalocska, hajrá!!!!!!!

Kép
screen
 
 


Ervick szia.Én okt.28 és nov.1.közt fogok szülni azt mondta a dokim.
De tuti meglesz OKTÓBERBEN :D :D megbeszéltem a kicsi fiammal.
Ennyire közel vagy októberhez,eddig miért nem jöttél?Most fiút vársz ha jól gondolom ugye?

Vcsibe mesélj kicsit milyen a kórház és mennyi ruhát kell vinni a babának?Ki volt a szülésznő?
Nagyon jó,hogy van időd ide is benézni. :D
Anyukád itt van,vagy mi a helyzet vele?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


ja és hab a tortán:
valaki hol vinnyogva, hol ordítva szült a fülem hallatára.
:roll:

na jó, lelövöm magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
screen
 
 


Sreen nyugi biztosan minden rendben lesz.Lehet,hogy most annyira rá ijesztettek a babára és magától megindul hamarosan.
Nekem holnap 9és dél között kell mennem.A barátnőmmel megyek és a 2.ra kell menni a szülésznőt keresni Ő csinálja a CTG-t és megmutatja a szülőszobát is ,és lehet,hogy Te pont bent leszel??!!
Nagyon szorítok Neked.Remélem Nekem nemkell holnap bentmaradnom.Még szeretnék néhány hetet.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Screen ne stresszelj már!!!!!!!!!!! Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jelentem, felébredtem, pótoltam az éjszakai nem-alvást :lol:
Képzeljétek, anyám ma reggel felhívott :D Nem semmi :D
Lehet, hogy olvassa a társalgót ?!? :shock:

Szoptatásról semmi tapasztalatom, csak sejtem, hogy amit Zsrit írt (hogy a szoptatási tanácsadók ill. védőnők néha túlzásba visznek egy-két dolgot), az igaz.

A cumiról annyit, hogy minden babának más a szopási szükséglete. Ha anya hagyja, hogy rajta élje ki a cumizást (mert bírja a cici), vagy mérsékelt a szükséglet, akkor nem kell cumi. De más babák meg nagyon igénylik a szopást (erős a szopási ingerük), és egész nap mellen lennének. Na ezt azért én sem hagynám, bevetném a cumit. Vettem is néhányat.

till, ugyanúgy vagyok, mint Eszti: hivatalos időpontom Október 16, de minden ultrahang vizsgálat méret alapján az október 12-t jelzi előre, és az én számolásom alapján is ez a tuti időpont.
Szerintem maradjon a táblában az okt 16, mégis az a hivatalos... Köszi!

Kaja: most megyek mézes kenyeret nyomni (ez még csak a reggeli). Az ebédem töltött paprika lesz (de nem én főzöm, rendeltem).

Itt kisütött a nap :D
C.

Kép
cosmic girl
 
 


Screen
Minden rendben lesz!!! Tuti!!!!!
pocok001
 
 


Screen, sajnálom a szar éjszakát, a dokid nem semmi, milyen éjszakás műszakot produkál :roll: és tudom, hogy most szarul érzed Magad és félsz és minden bajod van, de gondolj csak arra, hogy este/éjjel már a kisbabádat tarthatod a karodban és nagyon szuper lesz és ügyes leszel, nem lesz rekord hosszúságú szülésed, ne is gondolj ilyesmire! Most foglalkozz Magaddal, pihenj, hangolódj rá, ne idegeld Magad, minden rendben lesz hidd el!!! És nagyon ügyes leszel!!!
Vendég
 


Screen, megy a drukk +++++++++++++++++++++

Vcsibe, alulról már szerencsére helyre jottem úgy-ahogy, de a varratok nagy része még nem esett ki/szívódott fel!
11 nap után tudtam eloszor ulni és kiegyenesedve járkálni, addig olyan voltam, mint a zombi :evil: :evil:
Itthon kezeltem a már említett Bioptron lámpával és gyógyteával oblogettem a gátsebet.....sajnos csak szlovakul tudom a gyógynovény nevét :oops: , de azt tesszuk a baba furdovizébe is, most még nem használunk semmilyen babamosakodót sem! /de a napokban már elkezdjuk/
ginuska
 
 


Kicsike, én is imádok a babaszobában tobzódni!!! :D Hát még ha bent lesz a baba...én nem is tudom, hogy fogom kibírni, hogy ne álljak állandóan az ágya mellett és bámuljam :oops: unokahúgaimmal is így voltam, csak álltam a kiságyaik mellett és néztem az édes kis arcocskájukat jaaaaaaaj de akarok már babázni!!!
Vendég
 


Aishával mi lehet? Nem azt mondta, hogy van a telóján net? És Jovanáéknak még nem kellett volna hazamenniük???
Vendég
 


Pocok Te is szüljéééé máááá!

Cosmic, én nem akarok 12-ig egyben lenni már!!!
Vendég
 


Sehol senki? Akkor megyek fürödni, hajat mosni...
Vendég
 


anyabébi akkor nagyon erősen nyomj majd!!!!!!!!!!:::))))))))))))
én annó a Mátét egyedűl nem tudtam kinymni....4000gr-os volt...ugy tolták velem együtt:)))))
Ginuska amíg volt tejem én is adtam cuclis üvegből.....a melled azért fájhat mert nem jól kapja be a baba a bimbit.......ezt a korházba a védőnő mondta....
nyugodtan adhatsz cumit a szájába......nem lesz tőle semi gondja......Barni is cuclis.ugyan ugy eszik..meg minden.......
te döcsd el hogy adod e neki ne egy idegen.......
nekem most málim volt Barninál...még hazajvetel napján a korházba le esett a köldök csonja!!!!!:))

screen csak legyen is EDA.....én kértem de nem volt......elfogyott a korháznak.....igaz utólag nem is kellett....nem voltak nagy fájásaim......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Screen!
Drukk Neked ezerrel mára!!!!!!! +++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocok!
Ti is belehúzhatnátok már!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska!
Neked és Pantinak is drukk! +++++++++++++++

Eszti!
Te mindennap mosol hajat????? :roll: Asszem tegnap is írtad.Azért az se tesz neki jót.Na jó,nem azt mondom,hogy két hetente kell,az már gáz! :roll: :roll: :lol:
Én kb 5 naponta szoktam.

Cosmic!
Nem hinném,hogy olvassa anyukád ezt a fórumot,inkább telepátia! :lol: :lol: :lol:

5 nap apaszabi:Én is úgy tudom,hogy a baba megszületése után 2 hónap van rá,hogy kivegyék.
Párom valószínű majd csak decemberben veszi ki.Ha Martin kivárja az okt 28-at,akkor még karácsony környéke belefér.Az úgy pont jó lenne. :roll: :wink:

Kicsike!
Irigylem a dinamizmusod! :roll: :roll: :roll: :)
Lehet Te már most energia italt iszol :?: :?: :?: :?: :wink: :wink:

Ebéd:Ma babfőzeléket csináltam füstölthusival! :P :P Fincsi volt! :oops: :lol:
Valamelyik n ap meg túrós sütit kellene csinálni,most azt kívánom! :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nitácska, ez volt az elso, hogy ezt "lekontrolláltam", hogy nem szopizik-e rosszul, de nekem nem tunik úgy, szépen nagyra kinyissa a száját és a bimbóudvar nagy részét is bekapja :roll:
Inkább az lehetett, hogy az elso 10 napban csak fekve szopiztattam, mert nem tudtam ulni, tehát mindig ugyanabban a pozícióban, de most már váltogatjuk a pozíciókat így mindig más irányban éri a mellet a "súrlódás"....szóval lehet, hogy az lehetett a gond
ginuska
 
 


Nnna, csak ellenőriztem, felkeltetek-é!!! :lol:
Megnyugodtam :wink: :lol: :lol:

Jelentem: annyira egyben, hogy még! :roll: Épp kávézgatok, és megyek generál-make-up a kádba 8)
Utána Apa elvisz egy puccos meglepi étterembe ebédelni, juhéééééééééééééjjjjj!!!!! :D :D :D

Este jövök és végigírok Mindenkit!!! :D

tillidian
 
 


Ginuska az is lehetett..nekem is ülve jobban ment a szopizás mint fekve...nekem úgy kényelmetlen volt.....
nálunk az ebéd:töltött kápi.:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, végre be engedett lépni a babanet. :D :D

Screen: Drukkolok majd este! :D

Eszti: Hogy Te mennyit tudsz írni... :roll: :roll: :D :D

Apaszabadság: Tudom, hogy létezik ilyen, de ez minket nagyon nem érint, mivel Apa itthon dolgozik. :D Így már az a furcsa, ha nincsen itthon. :lol: :lol:

Csak gyorsan bekukkantottam, már megyek is, millió dolgom van. Összepakolom végre a kórházi cumómat (mármint egy helyen van, csak belerakom a táskába), kimosom a bátyámnak a hálózsákokat, elmosogatok, felporszívózom az egész lakást, meg felmosok. Asszem ennyi elég lesz mára. :roll: :roll: Közben azért majd be-benézek, hogy mi a helyzet Veletek. :D Nekem már csak az orrom folyik, de az kegyetlenül. :( Ja, és nem tudom ki az, aki szugerálja a babákat a kijövetelre, de kérem szépen szóljatok már Kevinnek, hogy legyen oly szíves és dugja már ki a pufi pofiját még vasárnap előtt, hogy a bátyám még láthassa mielőtt elutazik. :roll: :roll: :wink: :wink: :D :D
bobóbaba
 
 


Sziszkó,

tegnap biztos nem :!: Normál esetben 3, de most kórházbakerülés veszélyének fennállása miatt 2 naponta mosok hajat.
Amúgy minden nap főzök és undorodom tőle, hogy a hajamnak kajaszaga vagy olajszaga van. 5 napot ki nem bírnék...! Meg szeretem, ha szépen meg van szárítva és mindig normálisan nézek ki (még a boltba is, ugye Rita?)...
Vendég
 


Úúúúú megnyertem a mai laptetőt, Anyabebi mit fog szólni?! Kép

Jaaa nem mentem még el fürcsizni amúúúgy, mert annyira megéheztem, hogy muszáj volt megebédelnem, biztos a nagy intézkedés miatt (biztosító, gázszerelő és egyebek)...majd most indulok. Ja fürödni naponta minimum kétszer szoktam, még akkor is, ha csak itthon vagyok egész nap...nem tehetek róla, én ilyen piperkőc nőszemély vagyok :D
Vendég
 


Screen, most olvasom csak a sztoridat!

Hát egy nagy hajrá akkor a következőkre!!! Nagyon szorítunk értetek ma este-holnap!
Sajna a ballonos tágítási módszert ismerem, fáj-fáj, de kibírható, mondjuk nincs összehasonlítási alapom a természetes vajúdáshoz képest (de remélem nemsokára lesz).
Nézd a dolog + oldalát: MEGTÖRTÉNIK, ELINDUL, ÉS HOLNAP MÁR BABÁZOL!!!
Gondolom, nem így képzelted, de hát most ez a szitu, ebből kell a maximumot kihozni...

SOK-SOK KITARTÁST!

Paris, persze hogy okt 12-ig nem maradsz egyben!!! Ne viccelj, "minnyá" szülsz! :!:

Na este még megpróbálok benézni
addig szipogva erőt gyűjtök a kanapén hogy elmásszak a gyógyszertárig orcseppé'
páá

Kép
cosmic girl
 
 


olyan édesek vagytok CSAJOK!
Köszönöm a biztatást!

Eszti, még rám is vár egy hajmosás. Én sem bírom elviselni, ha csak egy kicsit is zsíros a hajam...
meg most különben is - szépnek kell lenni. Nehogy máá a gyermekem megijedjen tőlem.

A szülésznőm édes pofa, mondta, h reggel 7-kor érkezik és indul a szülés 8)

Vettem még gyorsba egy papucsot a Hervisben + 1 energiaitalt Csibe tanácsára.

most meg lefexem. Rápihenek. :roll:

Kép
screen
 
 


Pihizz Screen, kapcsold ki az agyad!!!
Igen, én is szép akarok lenni, még a kórházban is :D
Puszillak és szorítani fogok nagyon Neked! Ki lesz a hírhozód? Amint tudsz, jelentkezz ám!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: