Sziasztok!
Egy kis időre most sajnos el voltam tűnve, nem tudom nálatok hogy működik, de velünk mindig történik valami.... és nem feltétlenül jó...
Szerencsére Levi keresztelője nagyon jól sikerült, elég jól is bírta, annak ellenére hogy szerintem kicsit hosszúra sikeredett a szertartás, az utolsó 10 percet már végig nyűglődte, és amikor "lelocsolták" az sem jött be neki nagyon.... és természetesen ezzel is úgy jártunk, hogy rájöttem, nincs egyetlen olyan kép sem, ahol Levi egészben látszódik a szép ruhájában, úgyhogy valamelyik nap szépen fogom magam, újra felöltöztetem, és csinálok róla képeket, addig is egy kis ízelítő:
Keresztelő
Aztán, képzeljétek Levinek kibújt az 5. foga - ez jó - viszont a felső 2 fogával (jobb és bal 1-es) történt valami... egyszer csak azt vettük észre, hogy olyan mintha mind a két fogából lepattant volna egy-egy jó nagy darab!!!! De hiszen még ki sem bújtak teljesen.... Holnap megyünk a körzeti doki néninkhez, Ő is megnézi, aztán gondolom, ha gáz van, megyünk gyerek fogorvoshoz. Tudtok esetleg ajánlani valakit?
Aztán, mikor most a hétvégén lomtalanítás volt, kint állt a kocsibeállón az autóm, és másnap reggelre elvágták a benzincsövét, hogy kilopják belőle, ennek ugye nem látszott semmi nyoma, még simán elmentem vele szombaton Monorra a babaúszásra, de mikor hazafelé jöttem és bementem a benzinkútra, sikerült a földre tankolnom 14 litert, mert ugye itt derült ki, hogy kivágtak a csőböl egy kb 10 cm-es darabot. Szóval akinek Suzuki Ignis-e vagy SX4-e van, az vigyázzon, mert mint kiderült, most Vecsésen és Gyálon is ezt csinálja valami banda.
Zoli kicsijában pedig az immobileizer szart be, jött volna haza hajnal 4-kor melóból, de az autó nem akart indulni, így kénytelen volt taxival hazajönni, nincs mit 6000 Ft-ért....
Aztán összetörtem a mosdónkat, takarítás közben beleesett egy üveges golyós deó, és kitört belőle egy jó nagy darabot....
Hirtelen ennyi jutott eszembe az elmúlt néhány napunkból!
Zsuzsa!
Helló, jó hogy felíratkoztál, ha jössz Vecsésre mindenképp hívj!
Reni!
Boldog névnapot kívánunk
Kata!
A jövő héten, ha már itthon lesztek szívesen meglátogatnánk Titeket.
Katus!
Levi lassan kezdi kinőni a nyugiszéket, úgyhogy egyszer majd hozzátok is átugranánk vele
Egyébként hogy vagy/tok?
Judit!
Nálatok minden oké? Szemed? Zorka hogy érzi magát a nagyszülőknél?
Anita!
Tök jónak tűnik a sulid! Ha elvégzed akkor igazi ovónéni leszel? Ezen a területen fogsz dolgozni?
Szandra!
Jobbulást Taminak, és már tényleg nincs sok hátra
Gyöngyi!
Nálatok mi újság?
Emőke!
Hogy vagy? Minden oké?