Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, ez itt nagyon durva :shock: Nem csoda, hogy félek a macskáktól :roll:
Vendég

Nagyonnagyon brutal! en ennyi macskat egy rakason meg sose lattam.. nem voltak tul baratkozoak... Sanyi tuti nem ment arra, utalja a macskakat :)

Netti
Kép
maumau

Szerintem olyan, mint egy horrorfilmben :roll: Amúgyis gáz ez a rész előttünk, de így macskástól...
Vendég

Na en nagyon paras vagyok, nem is nezek semmi ijesztot :D kepes vagyok hetekig arrol almodni.. terhesen meg durvabb volt, es NCIS-t se neztem meg 8)
Amugy eddig nekem fel se tunt,h ilyen ijeszto az a resz,mikor bementunk,akkor feltunt :shock:

Netti
Kép
maumau

Na én be sem megyek ;) Szegény Sanyi, már haza mehetne!
Vendég

Jó kis privi oldalt csináltunk :lol:
Vendég

Jaja :lol: mindenki milyen elfoglalt ma este :D

En is csak Sandor miatt, bar ez egyertelmu :) remelem csavarog egy kicsit aztan megjon.. sokan ezt mondjak! hat nemtudom,de veszek neki egy lathatatlan keritest. az egy nyakorv es impulzusokat bocsajt ki ha a szabott hatarnal messzebb megy. :roll: :D

Netti
Kép
maumau

Halihó!
Hű mennyit írtatok, csak átfutni tudtam.
Megvagyunk.Riki jól.Tegnap számítógépezett.Azt hittem behalok neki.Nyafogott, erre ideültettem az ölembe.Ő meg fogta, és ahogy látta tőlem elkezdte püfölni két kézzel a billentyűzetet, közben meg nézte a monitort. Hát hihetetlen kispasi. :lol: :lol:
Én alakulok talán.Kicsit mintha jobb lenne, de fáj még rendesen a belsőm. Valami köptetőt lehet szedni szoptatósan?
Stellának megint hasmenése volt. Kivagyok.Voltunk tegnap dokkernél.Adott megint gyógyszert és diétára fogta. Ha nem lesz jobban,akkor kezdődik megint egy tortúra széklettenyésztés,stb. :cry:
Esztó!Armand kutya??Te jó ég!Csináljatok már valamit azzal a döggel!!!Nincs kerítésetek?Vagy azon át is bejön?Nem lehet kilövetni vagy ilyesmi? :evil: :evil: :evil: Armanot meg gyorsan dokihoz, nehogy komolyabb baja legyen akár maccs akár kutty.
Panndi!Aranyos a kép.Szerintem nem olyan gáz beletenni.Max kimosod a plédet,ami alatta van a kocsiban és ennyi.Pár hónap és magától mászik majd bele. :wink:
Ja.Én is kenem Cicó popóját minden pelusozáskor.Éjjelre meg egész vastagon.Nekem ez triviális lévén azért állandóan zárt helyen van, nem szellőzik,stb. Be tu pállni, ki tud sebesedni.Áááá.Nem is értem miért nem keni,aki nem keni, de mindenkinek saját dolga.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

xyxy4sddsssssssssssssssssíyyyyyyyyeewrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrer33er
Ezt Riki írta ezt üzeni a babáknak.Ők tuti érteni fogják. :wink: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jóóóó reggelt,

AndrisMarci még alsz. :D
Tehát Mozza, az újra itthon töltött és 0 keléssel abszolvált éjszakák után kijelenthetem, hogy igen, az éngyerekem csak itthon tud kulturáltan aludni. :lol: Nem tudom mit csináljak, ne menjünk olyan helyre, ahol ott kell aludni :?: De hát szoknia kell, nem? Egyébként nekünk lehet az a baj, ahol nem tudunk neki szinte teljesen besötétíteni, mert ahogy megneszeli a világost; ébred. Redőnyt meg nem vihetek minden vendégségbe. :lol:

A körömlakkot nekem nem eszi le. Inkább a mosogatástól kopik. Viszonylag hamar. :?

Nagy szerencséjük, hogy ma átutalták a tgyást! :x

Esztó, én már korábban is mondtam, hogy azt a rókát jó messzire el kéne költöztetni! :lol: Remélem nem komoly a betegséged!

Én kicsit rend-, és tisztaságmániás vagyok (amiről a férjem módszeresen szoktat le) Eleinte én is fertőtlenítettem mindent, amihez AM-nak köze volt, mostmár megelégszem annyival, hogy ne nyalja meg a kezemet, amivel előzőleg bevásárlókosarat, autókilincset, kulcsot, s hasonlókat fogtam. De azért mindkettőnk kocsijában van egy kézfertőtlenítő, amit azonnal nyomatok bolt és fizetés után... :lol:

Kép

Kép
adraci

Niki,Boro is pufoli a billt,majd mutatok rola kepet,kozbe meg felnez,hatalmas :D Nalunk Boronak attol lesz csuhnya piros a popo ha mindig kenem,sot a popotorlot se birja :shock:

Netti
Kép
maumau

Niki, aki nem keni, azért nem keni, mert nincs szüksége rá. AM-nak még egy pötty sem volt a fenekén és összesen 1 gramm Sudocreamet nem használtam még el. Én azt tapasztalom, hogy ezek a pelenkák nagyon jól szívják a nedvességet. Volt olyan, hogy próbaképp rátenyereltem egy pisivel teli pelusra és szinte teljesen száraz maradt a kezem.

Nem akarok kora reggel vitatkozni, de már megint ezek a szélsőségek: "nem is értem miért nem keni, aki nem keni"... Azért, mert nincsen csak jó és csak rossz választás. Mindenki eldönti magának a tapasztalatok alapján, hogy mi a legjobb. Szerintem felesleges azzal bosszanatania magát az ember lányának, hogy miért csinálják mások máshogy és az milyen rettenetes... Bocs, de ez már régen érlelődött bennem. :D

Kép

Kép
adraci

Jó reggelt :)

Én is szeretem a rendet és a tisztaságot, de normális keretek között :)

Na meg hát Zsófi mellett Fruzsi nyilván több koszt kap, mint anno Zsófi kapott :)
Vendég

Komoly???A gyógyszertáritól piros lesz neki????Ez furi. De hát vannak érzékeny bőrű babók.Manó szerencsére eddig minden popótörlőt bírta.Csak én nem. :? Pl a sensitiveket nem állhatom.Nincsenek illatosítva,így olyan seszagú büdösek.Most pl. fateromtól kapott Auchan-osat használunk sensitivet, de borzalmas.Ilyenkor mindig annyira várom, hogy csak fogyna el, de az sajna még odébb lesz. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

Kutyafüle, szerintem mi is kenhetnénk magunkat, hiszen nekünk is zárt hely lesz a nadrágban :), na mindegy, feleslegesnek tartom az állandó kenegetést, hiszen a sok krém meg elzárja a pólusokat :)

oltásra senkitől nem kapok választ? akkor fel kell hívnom dokinőt, hogy győzzön meg, mert csak okt. végén megyünk hozzá és akkor már vinnem kellene az oltóanyagot is :)

Esztó nagyon szépek vagytok Álmi babával :), egy két hurka meg így tél előtt elfér rajtunk, majd jövő nyárra kicsinosodunk :)

annus még mindig nem tudok megjegyzést küldeni a blogos bejegyzésekre, mikor ott van a nyíl, hogy ki nevében akarom elküdeni nekem tök üres :(, és kiírja, hogy csak a blog tagjai írhatnak megjegyzést :(

Szép napot! (bár itt esik az eső)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Hát bizony, mindenki másképp csinálja, de ez így van jól :) Nyilván aki keni mindig, azért keni, mert jót akar a gyerekének, aki meg nem keni az azért nem keni, mert jót akar a gyerekének :)
Vendég

adraci nálam is kutyafüle azon mondata ütötte ki a biztosítékot így kora reggel :), de mindegy néha én is csak a két végletet tudom elképzelni :)

kutyafüle én sem bírom a tescos sensitiv törlőt, de most ez volt akcióban, mindegy, letörli amit le kell :)

jajj nem is mondtam, Lara este fél 9-től reggel 7-ig aludt, és most 8-tól újra alszik :), annyira édi dörzsöli a szemét mikor már álmos, berakom cumi a szájába és már alszik is, egy álom ez a lány :)

kutyafüle azért nincs harag :)

edua2003

Nalunk hetvegen rendezkedes es nagytakaritas lesz,beteges,de en ugy varom :D

Adraci,mar en is tenyereltem bele es teenyleg nagyon jol birjak a nedvesseget,en meglepodtem rajta..

Panndi,majd a harmadik.. :lol:

Netti
Kép
maumau

panndi jó megfogalmazás :)

megyek dolgomra :)

edua2003

Ildi: ne haragudj, nem úgy értettem, mármint nem szólt neked a kutyanyalatás rész, csak már kezdtem magam rosszul érezni, hogy a végén még az jön le, hogy biztos azért betegszik meg a gyerekem, mert nem elég "koszos" a környezete. :lol: Pedig az, sajna. :roll: Talisoknak már mondtam, és tökre nem vicceltem, hogy nem is merek magunkhoz talit szervezni. Egyrészt tényleg pici a lakás, és igazából csak egy szobát lehet használni, mert a másik egy "bútorraktár". MÁsrészt meg egy hétig előtte takarítanom kéne, hogy kinézzen valahogy. :lol: Szóval nálam aztán se rend, se tisztaság. Ennek ellenére mégse szeretném, ha homokot enne a gyerek, meg kutyaszart. :P Tücit is már nyalta képen kutya, nem kaptam szívgörcsöt, de nem is ujjongtam, hogy jaj, de szuper.

Kép
Kép
tinu

Szoval vmiert mindenki jol csinalja.. hiszen a lenyeg h a baboknak jo legyen :wink:

Netti
Kép
maumau

Hát igen, így van. Mikor néha nem kenem be,akkor totál lelkifurdalásom van, hogy csak nehogy most pirosodjon. :oops:
Ildi azért nem ugyanaz. :lol: Rajtunk azért nem egy vastag csomag van a popónkon.Az enyémen konkrétan semmi,lévén tangát hordok csak. Meg az a pelu telik nedvességgel, párolog vissza, stb.Meg ő folyamatosan rajta fekszik.És még sorolhatnám mi nem ugyanaz. Olyan inkább,mint az idős, ágyhoz kötött pelenkázott emberek popója.Náluk konkrétan felfekvéses seb keletkezhet ha nem gondozzák nekik kellően. Hát ezért gondoltam én, hogy ezt mindig kenni kell a pelusban.
Köptetőre nincs tippetek? Akkor lehet elbattyogok a patikába, hátha ott adnak valamit. Megyek fekszem tovább, hátha sikerülne túl lenni rajta. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na ez meg már megint annyira lényegtelen téma, ez a popsikenegetés. Hogy lehet ilyeneken egyáltalán leakadni? A következő az lesz, hogy kin van piros sapka és kin nincs? :roll:
Inkább megyek én is a dolgomra. :arrow:

Kép
Kép
tinu

tinu nem haragszok, ezek véletlenek, Édua meg a tv-ben hallotta egyszer hogy homokot kell enni, hogy egészséges legyen :)

Régen már írtam, hogy én meg a csirkekakit kóstoltam meg, úgysem tudunk mellettük lenni mindig, mindent a szájukba vesznek, ja és a múltkor férjem is megnyalatta Larával a chipset, férfiak :( :)

tinu nekem sincs időm takarítani, hétvégente viszont a férjem nagyon sokat segít, de itt is annyi cucc van, főleg ruha, hogy turinak is beillenénk, főleg most, hogy előszedtem a melegebbeket az ágy aljából mosásra várnak :)

tényleg megyek PÁ

edua2003

Jajj, mit csináltam már megint????? :shock: :shock: :shock: Én csak nem értettem miért nem keni mindenki?Nekem azt mondták kenjem, hát kenem.Azt hittem mindenkinek kell. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy első gyerekes anya vagyok 0 tapasztalattal, halovány sejtésekkel.Miért kell minden mögött rossz szándékot látni???
Ááá,tényleg megyek, kivan a fülem töve....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

kutyafüle hagymatea :)

tinu :)

edua2003

Ildi, én akartam írni az oltásra.
Nekünk a Meningitec már a hűtőszekrényben várja a megváltást 1 hónapja. Egyszerre nem kaphatta a 4 hós oltásokkal, utána meg kitört ez a betegséghullám (ha egyáltalán kitört, mert most nagy csend van róla) és ezért nem merem elvinni AM-t a rendelőbe. Szóval én is hívom a dokkert, hogy mit csináljak, de leginkább azért, hogy jöjjön és adja be. :roll:

Kép

Kép
adraci

Jó reggelt,

Niki,
Armand macska. A róka meg bejön a keritésnél. Mivel lakott terület, ezért vadászpuskával nem lehet kilőni, így íjász fog jönni...annyira nem komoly sztem, de ma megyünk dokihoz vele (is)

Panndi,
tetszik a korán reggeli bölcsesség :)
szerintem is felesleges azon "megbotránkozni", hogy ki hogy csinálja a dolgokat :)

Adri,
ezek itt nem csinálnak semmit a rókával, úgyhogy intézkedtem én...:) először én is mondtam a költöztetést, telepítsék el őket, de semmi...ígyhát ki lesznek lőve.

:arrow: pakolászok,amíg Álmos alszik :)

Ja, Netti. Ez a chamomilla nektek mennyi idő után hatott?

vajon mitől sír fel sokszor amikor alszik napközben? éjjel semmi, csak nappal...

Esztó
Kép
sz.eszter

juj csajok mindenki ennyire érzékeny mostanában? :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszto,Boronal is ez van. doki azt mondta belenyilalhat neki meg viszkedhet,ejjel meg melyebben alszanak. 5nap mulva vettem eszre h jobb neki,most elfogyott megint es apa ma hoz.. tegnap este volt siras rivas ujfent :shock: az elso par napban lehet rosszabb is,ne lepodj meg :)
hajra roka irtas :twisted:

Netti
Kép
maumau

Jó reggelt.
Niki, én sem kenem a babapopsit agyba- főbe.Nem kell. Pont a krém alatt pállik be a bőr, eltömíti a pórusokat. Persze, ha pirosodik a bőre, akkor teszek egy kis krémet, de ez nem nagyon fordul elő.Sőt a törlőkendők némelyike már tartalmaz egy kis kencét is.
Sensitiv törlőkendők közül a Nivea nagyon jó. Az illata miatt is próbáld ki.

Edua, én nem akartam beadatni, de a gyerekorvos azt mondta, ezt az egyet mindenképp ajánlja, 15 hós oltással együtt kapta Peti. Nem volt még oltási reakciója sem, jól viselte.

Betegeknek jobbulást, Esztó, te is jól kikaptad ezt a betegséget, remélem a gégészzeten mondanak valami tutit neked.

Kép
Kép
zili

Niki, a decubitus (felfekvés)az nyomási fekély a fekvőbetegeknél, nem a pisi okozza,(de ront rajta, ez igaz) hanem az, hogy nem tudnak mozdulni. A babák mozognak..

Kép
Kép
zili

Netti,
azt már megfigyeltem a terhesség alatt, hogy a homeos bogyotól először rosszabb volt , a köhögésre bevett bogyótól olyan roham jött rám, hogy többet nem vettem be :lol:
köszi az infot :) akkor nem aggodalmaskodok :)

Zili,
én is remélem hogy adnak valami tutit :) a háziorvos azt mondta, hogy elég durván arcüreggyuszim van még mindíg. remélem nem szúrják fel (vagy azt nem szokták? :) )

nah, "duzzogóknak" vidító :)

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó, hát, szokták, ha nem ürül... Infralámpád nincs otthon?Az segít elindítani kifelé a cuccost...

Kép
Kép
zili

Zili, ezt nem tudtam, de köszi, hogy írtad.
"Nem is értem miért nem keni,aki nem keni, de mindenkinek saját dolga." Ez a mondatom arra vonatkozott, hogy 0 tapasztalat lévén az első védőnői találkozás alkalmával rákérdeztem a popókenés dologra is. Ezt mondta mindig, minden pelenkázás előtt be kell kenni, mert különben kipirosodik, kisebesedik, fájni fog neki. Az én fenekem is konkrétan sebes volt babakoromban, anyum azt mondta, hogy hónapokig tartott, mire meggyógyult.De nem volt még régen ilyen jó gyógyszertáris popókenőcs, ezért nem tudta nekem kenni.Ő is arra bíztatott, hogy kenjem. Ezért, én hülye azt hittem, hogy ez mindenkire vonatkozik, hogy kenni kell és kész. És ezért írtam hogy nem értem, hogy valaki miért nem keni.Azt hittem olyan,mint a D vtamin.Adni kell ész kész.Mit tudtam én, hogy ez fakultatíve választható?Miért kell minden szavam mögött Nektek rossz szándékot sejteni? Mindegy,elegem van, hogy magyarázkodnom kell. Tudjátok én ilyen "egyszerű" vagyok....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Eszto :lol: azafej :D
Azert probald meg ket hetig adni Almosnak,nem tuti h rosszabb lesz,csak elofordulhat :wink:
infralampa tenyleg nagyon jo!!!

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Én is bekenem minden pelusozásnál Hanna popóját. Nálunk a Sudocrem nem jött be. Kimarta a bőrét. :?

Rakok pár képet "nagylány"omról:

Kép

Kép

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

Jah, hát marha bölcs vagyok korán reggel :lol:

Viszont azt hiszem, kezd fogyatkozni a tej, vagy csak Fruzsi kezdi unni, erre nem jöttem rá, de egyre kevesebbeket eszik...
Vendég

Niki,nyugi,nem er annyit h idegeskedj! :wink:

Netti
Kép
maumau

Netti, Zili,
sajna nincs infralámpa itt :( na de majd körbekérdezek. hát ha fel szokták szúrni, akkor el se megyek :)

Niki,
ne hergeld már magad na :)
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Zsuzsi,
Hanna nagyon édes. :)

Netti,
és mikor szoktad beadni neki a bogyókat? reggel? vagy este?

Esztó
Kép
sz.eszter

Panndi, Zsofi biztos jobban szorakoztatja mint a cicik :) hamarabb lesz ehes, vagy ugyerzed enne meg de nem akar cicizni? vagy mibol gondolod? :roll:

Netti
Kép
maumau

Zsuzsi, Hanna nagyon sokat nott!! szepseges :wink:

Eszto, reggel is es este is :)

Netti
Kép
maumau

Tinu,
nem találom a hozzátápis tábládat a blogban. Van nagyon édes körténk, azt már lehet adni, vagy még nem?

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó, nem hergeltem, csak bőgtem, mert elkeseredtem, hogy nem először támadtak rám egy-egy mondatom miatt. Ennyi.Nem foglalkozom vele tovább hidd el. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ne legyél ilyen kis érzékeny (mondom én, aki néha ugyanilyen :) és Zoli ki van akadva emiatt :) ) nem támadt senki, csak félre érthető voltál biztos. :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter

GYED: a netről ugye le lehet tölteni a nyomtatványt?

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszti,Netti köszi! Tényleg sokat nőtt már simán van 70 centi!

Esztó! OEP honlapjáról letudod tölteni a GYED igénylőt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.10.07 09:06-kor.

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

Kép
Kép
zili

Zili,
köszi :) most felmentem az oep honlapjára, letöltöttem 3 doksit. mind a három kell? van pótlap, meg igénybejelentés, meg egy másik. Ráuszítottam Zolit, hogy hívja fel a váciakat, hogy melyik kell.
erről az oldalról hiába probálok letölteni (amit belinkeltél) vmi errort jelez :(

Esztó
Kép
sz.eszter

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?