Új privát üzeneted érkezett!

Mozza, meg tudtad nézni az anyagot? Jó lesz szerinted?

Ildi, hát terád különösen büszkék vagyunk továbbra is tej ügyebn!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, melengeti a szívemet a dícséreted :) köszi :), nehéz dolog, férjem már nem annyira pártolja, rá nem sok időm marad úgy is mondhatnám hogy semmi :(

mozza, ha ügyesen elég mélyre tudom a szájába rakni a kanalat nem jön vissza semmi, ha hamarabb rázár a kanálra lökdösi kifelé a nyelvével a gyümit :), gyakorolnunk kell még, de sokkal- sokkal ügyibb mint Édua volt, na ő akkorákat öklendezett, Lara meg csak nyeli :)

jajj érdekes eddig bébikajás banános ételek mentek és utána nem volt ilyen tuti kaka, de tegnap igazi banán ment, és nem semmi ábrák voltak a pelusban, tudom ezt már régen írtátok, de nem tudtam kihagyni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mau nagyon ügyes Boró :)

Sanyi macska rokonait minden nap látom, teljesen hasonló macskákkal akadok össze, mindenfelé itt a városban :), sajnálom, hogy tied nem akar hazakeveredni :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

 
 

megyek főzni, lassan hazaérnek a rocky-ról, Lara meg alszik fél 4 óta :)

van 3 kép a blogban rólunk :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, itt is annyi macska van kint, eszmeletlen! de enyime bezzeg nincs koztuk :x
meddig akarsz fejni? jobban mondva meddig birod meg?
rossz lehet a ferjednek azert.. nemtudsz kevesebbet fejni h ra is maradjon idod? nehogy most az jojjon le vkinek,h arra akarlak rabeszelni h ne fejj :lol: csak a ferjednek is biztos szuksege lenne a kozelsegedre :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki!
Huu,hát nagyon durva lett a kaki!Hol szürke,hol zöldes...már nem az a sárgás.És olyan pépes,nem folyik annyira! :wink: Ez van!
Holnapról ha tudsz vmit írj!


Inci!
Csodásak a képek!!!!Benji szőke fürtjei...megzabálom!

annus11
 
 


löksz egy telcsiszámot annus püben, olyan 1-2 felé lennénk szabadok, és talán rá tudom venni apát egy kis westendre 8) jajj de a pasik...3 napja kérem hogy találja már ki mokor hol leszünk de neeeemmmm...

kaki ügyben megnyugodtam...tegnap megevett 2 ek pép+ 8 ek vizet, akkor ma mehet több?

mozza: ezek a Lilik nagyon egyrugóra járnak, LitL most alszik 2szor ma...az első 10:00-10:40ig tartott :shock: hogy a fenébe bírja...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Reny, boldog névnapot!!!!!

Csongor, boldog 5. hófordulót!!!

Kép
Kép
evemama
 
 


Bakker, hogy lehetek ennyire béna????? Egy hét kellett, mire végre elmulasztottam a pelenkapötyiket a gyerekem seggéről, a karján a folt továbbra is van, és ma meg a nyaka néz úgy ki szegénynek, hogy azt hittem sírva fakadok. Vörös, kiütéses!! De mitől???? Már nincs is meleg? Folyékny hintőpor nem használ. Akkor most mit kenjek rá? Komolyan nem hiszem el! A gyerekemnek egyszercsak elkopik a teljes bőrszövete, ha így haladok.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi nyugi, ez nem a te hibád, egyszerűen érzékeny a bőre, kenj rá neki gyógyszertári hydofiles mosakodót, és csak azzal fürdesd, nálunk Édua nem bírta a kenceficéket, Lara meg volt, hogy már felnőtt habfürdőben fürdött és semmi baja nem lett tőle, pelus is mindegy mit adok rá, na meg a törlőkendő is, Édua nem bírta ezeket :)

ha nem nyugodsz meg, vidd el bőrgyógyászhoz

nekem a kezem kezd aggasztó lenni, nagyon kiszárad a hidegtől :(

mau fogalmam sincs 6 hós koráig kitartok, aztán tényleg le kellene csökkentenem főleg az estit 1 óráról mondjuk fél órára, a reggeli, meg a kora délutáni senkit nem zavar :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi!
Nagyon jó lett, a kísérőlevél álom....na jó, egy HRes nővérkével a háttérben nem nehéz... 8) :lol:
A többit mailben :arrow:

Ja, még neked akartam: kend naponta 2szer, reggel és este a fürcsi után sudokrémmel Csanit!
Minden hajlatot, és lehet vastagabban is!!!!!!
Én csak ezt használom, Lili úszik a sudoban fürcsi után, de én minden pelusozáshoz is ezt használom...olyan a gyerek popija, mintha tejszínbe csücsült volna...
Ja, és könyök, lábszár lehet érdesebb-szárazabb felületű....mozognak....normális...az nem para. :roll:

Kép
mozza
 
 


Hát nem semmi, nagyon kitartó vagy! Én nem lettem volna :oops:
Vendég
 


Szofi: lehet melegkiütés a nyakánál simán. Autósülésben nem volt?

Kép
Kép
tinu
 
 


Fruzsi feneke is szép, én csak este kenem be :)
Vendég
 


Mozza, kipróbálom a Sudot.
Öhm, hát egy icipicit segítettem... :oops:

Tinu, de ült autósülésben, tegnap Annusékhoz oda-vissza...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


én meg naponta ha 2x kenem be Lara popóját popsikrémmel, de alvás előtt este mindenképpen, hiszen éjszaka nem pelenkázok, és este 8-tól reggel 7-ig egy pelusban van :), bár most próbáljuk a pampers aloe-s pelusát :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi: abba simán beleizzadnak, főleg, hogy totál besüt a nap a kocsi ablakán és azért Csani jól be volt ám öltöztetve.
Csongi feneke is iszonyat ronda. Érdekes, hogy eddig nem volt vele soha baj, de kb. 3 hete érzékeny lett, és ha nem pelusozom át elég gyakran, akkor csúf lesz szegénykémnek. Kellett is vennem Sudocremet, pedig direkt nem vettem, mert Tücinek sose kellett.

Kép
Kép
tinu
 
 


Halihó!!!

Na gyorsan, mert cukiuraságot nemsokára keltenem kell fürdetéshez.

Szofi, nálunk a nyakba (pontosabban toka alá) folyó anyatej+egy kis izzadtság csinált hasonlóan csúnya világot. Én is Sudocream-et használtam. Jó. De nem árt szopi után esetleg áttörölni, ha befolyik. Bár fogggalmam sincs, hogy az ülveszopinál is előfordul a nyakbatej, vagy csak az ilyen fekvős mamik gyerekei szívnak emiatt :?:

Sok boldog isten éltessét Renynek, a fiatalka Esztónak és a hófordulós kiskrapekoknak (Balázs, Csongi és ööö Áron? :oops: )

A mai napom a veszély jegyében telt. Regisztráltam az e-bay-en és csináltam paypal acc.-t. ÁÁÁ, hiba volt, már most látom :8 A férjem egyik félelmét váltottam valóra :twisted:.
Egy kis segítség a sorstársaknak postaköltség ügyben. Ím egy táblázat, amihez kb. 3,5 fontot kell hozzáadni ha ajánlottként kéri az ember.
http://www.postoffice.co.uk/portal/po/content1?catId=19100240&mediaId=19100242

Netti, kérhetem én is a Zurad által gyártott vakvezetőt? Köszi.

Evemama, gyönyörű kis copfos fruskád van, igazi szépség :-)

Incike, nagyon szép a közös fotó. De tényleg, te nem szőke voltál? Vagy csak fiad szőkesége vakított el mindig? :lol:

Na megyek, majd még jövök 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ti nem krémezitek minden pelusozásnál a popót?
Én azt hittem, hogy kell mindig.....
Akkor most hogy is van ez? Help! :oops:
(bár én krémmániákus vagyok....magamat is naponta 2szer kenem be tetőtől talpig....szóval nekem absz. természetes, hogy Lilit is krémezem. Én fürdés után pl. babaolajos- masszázst is csinálok neki...kb. 10 perc..nagyon élvezi :D )

Kép
mozza
 
 


http://www.subidu.hu/
Ezekkel szemezek....nagyon cukik! :roll:

Kép
mozza
 
 


Pumukli! Köszi a Tgyásos hozzászólást, reménykedtem, hogy így lesz.
Nóri! Jó tudni, hogy nemcsak én vagyok így elhavazva. :)

Szofi: Nem lehet Csani allergiás valamire? Mondjuk mosószerre?

Popsikrém: Eleinte én is minden peluscserénél kentem szorgalmasan, de rájöttem, hogy felesleges. Igazából szerintem semmilyen mesterségesen előállított anyagnak nincs helye a babán, így most csak akkor kenném be, ha baj lenne. Szerencsére még soha nem volt piros.

Réka

rekap
 
 


Pumukli
Be van festve a hajam . Szóval nem a te emlékezeteddel van baj.

Kép
Kép
incike
 
 


Mindíg mikor megtetszik 1 szín akkor kipróbálom, ha nem vállt be akkor próbálom visszavarázsolni a sajátomat. Na ez nem mindíg sikerül.

Kép
Kép
incike
 
 


Mi naponta egyszer, fürdés után krémezzük Bepanthennel. Marcinak elég. Ha pirosodna a popsija, többször kenném. De nem.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ildi,latom nagyon lassan tudsz majd csak leszokni a fejesrol :lol: de nem baj,csak durva nagyon, hiszen meg a fagyasztoban is van..

en nem kremezek es csak akkor hasznalok popotorlot haa nem vagyunk itthon,mert Boro bore nem birja ezeket a mesterseges cuccokat :( es akkor a legszebb ha csak este kenem be :D csak mindig elfelejtem es akkor jut eszembe amikor automatikusan bekentem mar..
amugy sudot hasznalunk akkor. a gyogyszertarit nem birta!
amugy meg mindenfele pottyunket a kamilla hozzta helyre 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi,dobj mailt,de sztem te mar megoldottad azt amirol o irt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Én is esténként végigmasszírozom Benjit babaolajjal. Külön nem krémezem.

Kép
Kép
incike
 
 


Apa ma játszótéren volt a lányokkal :lol:

Kép
Vendég
 


hahó,
megjöttunk dokitól, holnap mehetek Dunakeszire ( :) ) fülorrgégészetre, azt mondta a dokim, hogy ez már nagyon gáz :shock: remélem nem szadiznak meg :?

nah visszaolvasok

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti!
Azért a fejés nem egy betegség h le kell róla szokni! :wink: Amúgy én a napi 1-2 fejést is utálom..ezért csodálom Eduát,,elég sok idő ez a fejés....

Nekem azt mondták h egészséges baba popsit nem kell kenni!Én is leginkább este kenem be neki,mert éjszaka én se pelusozok,és azért 12óra az 12 óra....


Vhogy sikerült Iza fürdését későbbre tolni!Lassan már ott jártunk h 2kor fürdetés....igaz nem csináltam semmit,csak Iza jól elvolt,nem nyűglődött!Így 7 körül fürödtünk :wink: Az elmúlt 2 napban már fél6kor fürdetni kellett :roll: És ha átállítjuk az órát akkor mi lesz?Remélem h tudja majd ő is és hamar átállunk 8)

Niki!
Küldök privit!De a blogban is fenn a számom!Küld már el a tiedet is!!!!Aztán remélem úgy alakul h ráérjünk!Vagyis Iza ráérjen :wink:

annus11
 
 


Annus, viccnek szantam! egyszer le kell rola pedig, en biztos nem csinalnam igy, mert nem lenne hozza erom, na meg apa miatt se :wink: de Ildi elott le a kalappal!!! nalam viszi a palmat!! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi
Képes volt beletenni a retkes csúszdába? Tudom, hogy ez trükk felvétel és nem csúsztatta Fruzsit, de én most még 1 felvétel kedvéért sem tettem volna rá. Ki tudja milyen betegségeket hordoz 1 játszótéri csuszi. Azért jó a kép.

Kép
Kép
incike
 
 


Fruzsi :lol: :lol: :lol: Panndi, ferjed mokas :D

Eszto, eleg durvan hangzik :shock: :shock: hatnagyonnemirigyellek

Netti
Kép
maumau
 
 


Khm, csúszott is picit ;)

Hát én nem aggódom, nm féltjük túl a gyerekeinket, ennek eredményeképp Zsófi kétszer volt megfázva összesen (ebből egy oltás után), meg egyszer volt háromnapos láza. Egy éve koráig meg picit sem volt beteg ;) Tudom, hogy manapság mindenki nagyon félti a gyerekét, és túlöltözteti, de hát én lemaradtam ezen a paraszti szinten :lol:

Esztó :( Veráék is jönnek holnap Dunakeszire ;)
Vendég
 


Panndi,
tudom, most voltam ott is, mondta :)

Jaaj, Armandot elkapta a róka :cry: :cry: :cry: ...nem merek hozzá nyúlni a sebéhez. Alig bír menni. a hátsó lábánál...remélem nem veszett az a rohadék róka, holnap atombombával megyek ki... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ah, tök jó lett volna, ha Ti is el tudtok jönni Álmossal, illene már meggyógyulnod! :)
Vendég
 


köszi lányok :)

mau igazad van picit, tényleg le kellene szoknom róla, hogy ennyire ugyanazon a szinten akarom tartani a tejmennyiséget feleslegesen, mert túltermelésem van, dehát nem akarom cserbenhagyni a gyerekemet :), csak az a baj, hogy tényleg nem fogom bírni 1 éves koráig, ameddig a legnagyobb szüksége lenne rá, dehát ez van, születése után gondolni sem mertem volna, hogy eddig bírjuk szusszal :)

Esztó jobbulást neked :)

annus én is útáltam, aztán megszoktam, ez van, nekünk ez jutott, a fagyóból meg nem fogy a tej :)

ma elmaradt a kóstolgatás, fél 7-kor kelt fel a drága, aztán evett, 8-kor pancsi és megint kaja, és most alszik :)

megyek én is

Jó éjszakát!

Ildi

panndi Larát már a kutya is megnyalta, aztán mégcsak náthás sem volt még :), Édua meg kutya macska mellett nőt fel és a koszban-porban hempereg még most is a kutyával anyósnál, aztán évente 1x beteg, pedig mindig azt mondják, hogy akit a széltől is óvnak a legkisebb betegség is ledönti a lábáról, na ez ránk nem igaz :)

Fruzsi nagyon kikerekedett ám :) édes

mozza én útálom magam kenegetni :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kenegetés nekem sem az erősségem, bár terhesen sosem mulasztottam el :)
Vendég
 


Inci: ruhán keresztül nem hiszem, hogy átmennek a bacik. :) Bár el nem tudom képzelni, hogy vajon mi lehet veszélyes egy csúszdában? (Mármint azon kívül, a a gyerek leesik róla.)

Mondjuk én abban sem hiszek, hogy feltétlen homokot kell zabáltatni a gyerekkel, meg kutyával, macskával nyalatni ahhoz, hogy egészséges legyen. Olyan sok mindentől függ ez. Tüci sem volt beteg, csak nagyon ritkán, míg el nem kezdte a bölcsit. Csongor most először náthás, de Tüci fertőzte össze valszeg, vagy én, mivel én meg TÜcitől kaptam el. Van ebben azért egy egészséges középút, nem? Én nem vagyok az az agyonfertőtlenítős típus. Nem szoktam félpercenként kézfertőtleníteni, de még kezet mosni sem annyiszor, mint kéne, sőt felmosni se Domestosszal. De azért megmosom Tüci kezét, ha állatot simogat és nem engedem, hogy képen nyalják.

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi,
Jó lett volna, mondta Verus is, de így nem tudunk, dögrovás van :)
de keszin leszek, majd gondolok rátok :)

Mozza,
azért szedettem le, mert Álmi csúnyán belehajolt egyik este és majdnem a szemébe ment. hát úgy bőgött, hogy azt nem tudom leírni (de legalább megtudtam milyen az a sírás, amikor fáj valamilye-gonoszanyu :evil: ), szóval akkor nagyon megijedtem, és inkább úgy döntöttem leszedetem :( de nagyon utálom így!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


tinu mi sem direkt nyalatjuk a kutyával, véletlen volt, és a múltkor meg Lara mellé beszökött a kutya és felfeküdt az ágyra, ez van, nem kaptam szívbajt tőle, de lezavartam :)

Édua is akkor volt a legtöbbet beteg, mikor bekerült a bölcsibe az első félévben alig volt, mert mindig elkapott valamit :(

még mindig nem váltottam ki a meningitec-et, nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy beadassam-e, és az influlenzával sem győztek még meg.

most már tényleg megyek


ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


hoztam egy képet, úgy tetszik, sógor csinálta :)
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti, ha csak magát a regisztrációt írta le benne, azt már valóban megcsináltam, csak gondoltam hátha a paypallal kapcsolatban lenne benne több info. Azért átolvasnám ha elküldöd. gyongyi_kabaikukacyahoo.co.uk A kukacot persze majd rajzold be :D

Esztó, hű akkor Armandot is meg kell nézetni. Tényleg jobb a biztonság. És te tényleg ne nyúlj hozzá!
A barátnőmet az egyetem kertjében egy veszett mókus :!: harapta meg. Járhatott injekció kúrára. Még a Kossuth rádióban is szerepelt, mint a híres veszett mókus harapta lány :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na ne bosszantsatok fel, mert ma nem vagyok éppen túl jó kedvemben.

Nem a csúszdával van a bajom!!! Az én gyerekem is 2x volt beteg (hányós hasmenéses influ.)eddig , már leírtam párszor. Nem kell túlkomplikálni a hozzászólásomat. Én sem féltem agyon a gyerekeimet és előfordult, hogy Marci Alival osztotta meg a fagyiát mire észrevettem. Mielőtt még rámragasztaná valaki a paramami jelölést.
Tény, hogy nem megy át a ruhán a baci, de utána abba a ruhában teszed be a b.kocsiba vagy kengurúba és gondolom nem mosod ki nap mint nap.

Kép
Kép
incike
 
 


rohadt roka :x :x :x lojjetek mar le!!!! vagy mergezzetek meg, total veszelyes........ mindenkire nezve :twisted: szegeny Armand........ nagyon gaz?? inkabb vigyetek dokihoz :?
a kep csudiszepp!! az az ujszopi :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj Inci, mi bosszantott igy fel? nyugi :)

Netti,
nem tudom, most várom, hogy Zoli meglocsoljon (mármint nem engem, hanem a füvet), és lemegyünk megnézni, mert én csak betereltem vhogy a garázsba, probáltam megnézni, de nem láttam jól. Holnap elviszem dokihoz. Milyen jó, hogy minden nap dokihoz járunk...:)
(ezen a képen nekem is annyi hurka van a nyakamon mint Álminak, most nézem :lol: :lol: )

Gyöngyi,
nem nyúlok hozzá :) félek hogy megkarmol, bár nincs olyan állapotban sztem. nagyon anyátlan szegény.
Hogy harapta meg a mókus? meg akarta simizni?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ő az éjszakától sohase fél, bár a sűrű erdő csupa veszély lalalala hip hop jön Vuk... 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, nem, a veszett mókus támadta meg. A barátnőm a padon ücsörgött és rárontott az gaz. Esztó, szép a fotó nagyon.

Netti, köszi a szamárvezetőt, azért akadt benne új infó :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj én nem akartam senkit sem felidegesíteni, szerintem nem olyan stílusban írtam :roll: És én sem sértődtem meg azon, hogy Te kiakadtál a férjemen :wink:

Álmosos kép nagyon szép :)
Vendég
 


Panndi, ami elottetek van az a resz, bemasztunk ma oda!!! annyi macska volt ott,h mar kezdtem megijedni szo szerint :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?