Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!!!!!!!!
tettem fel képeket Barniról gmailre is!!!
Barni 4 naposan:))))
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


hahó!

Őzi: grat a kisfiadhoz! :D Szép hosszú baba! :shock:

Aisháról semmi hír?

Csibe és akit még a kedves szülők megszállnak: ne hagyjátok magatokat!!!! Mi kerek perec kitiltottuk a kedves segítőkész nagyszülőket az első hetekben. Először nektek kell összeszokni hármasban és nem anyóst vagy anyát kerülgetni egész nap!!!! Biztosan meg fognak sértődni, de meg kell érteniük, hogy ez a Ti életetek. Ha igazán szeretnek benneteket, akkor meg fogják érteni. Nálunk is az első babánál meglepődtek, hogy nem kérünk a segítségükből, sőt az én anyukám kifejezetten zokon is vette, de most már nem is kezdték el az erőszakoskodó "segíteni akarunk, de mindenáron" dumát. Ezt gyorsan le kell zárni, ha nem akartok magatoknak kellemetlen perceket.

Délelőtt orvoslátogatás volt, most a gyerekek alszanak . Holnapra meg a védőnő jelentkezett be. Akkora a sürgés-forgás itt, mint még soha. :roll:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Szia Nita és Tündér!

Nita, ééédes!
Tündér, köszi a jó tanácsot, mondjuk én is így gondolom...
Vendég
 

 
 

Paris köszi!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megnéztem a gmail-t is és újra megnéztem a többi anyuka képeit is, olyan jó őket nézegetni!!!

Hú, most úgy elálmosodtam, pedig takarítanom kell Kép Kép megyek is, előbb túlvagyok rajta :roll:
Vendég
 


Helló!

Nita!Édes a kis Barnusod! :)

Till,elhiszem,hogy megijedtél!Tamarám már egy-két napja nagyon keveset mozog.Jelez néha,de elég ritkán.

Én most zúztam be a vajas kalácsomat fél liter kakaóval.Ha esetleg ma szülnék,így nem is kell beöntés.... :wink:

Szerencsére az én szüleim nem nyomulósak,sőt,ők itt is lesznek az első napokban a mi kérésünkre.

Bobó,jobbulást!Úgy látszik ezt sokan nem úsztuk meg.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Nita Barnus nagyon édes ,szép baba.Olyan jó azoknak akik már babáznak.

Anyós téma.:most hívott sógorom felesége,és a következőket mondta:szia,hogy vagy?mikor szeretnéd anyósodat látni?mivel Én vagyok a fogadott taxis.
Köpni nyelni nem bírtam. :shock: Anyóssal múlthéten beszéltem modta,hogy menjünk el érte és akkor kijön hozzánk.(Amúgy itt van közvetlenül előttünk a buszmegálló oda-vissza.)Mondtam neki a buszmegállót is erre úgy látszik nemtetszett és inkább sógoromékat ugráltatja.Ő kijönne hozzánk szivesen bármikor csak menjünk el érte és vigyük haza.Na persze.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Na a süti sül a sütőben, éccsanyám még seholse :shock:

Betoltam egy csokis habos pudingot, meg persze a nyers tészta leeső részeit is :oops: , van még egy kis maradék sütőtök mindjárt ham bekaplak :)

Eszti: az anyabebi is onnan lett, hogy a párom bébinek hívott és a gyerek szintén, hol anya hol bébi voltam. MAjd meg zabáltam a csöpp száját ahogy mondta. :)

Nita: tenyérnyi Barni annyira éééédes, idevele!!!!
anyabebi
 
 


Kicsike: nekem öreganyám dettó ilyen. Ingyen utazik mivel elmúlt 70, de jobban tartja magát mint az 50 éves anyám és elvárja, hogy állandóan hurcibáljuk a seggét. Temető-rokonok-bevásárlás-gyógyszertár. stb. mintha az ember benzint szarna :(
Én is volt hogy mondtam neki, hogy elviszem az állomásra felrakom a vonatra aztán 4 megállóval később a tesója leszedi az nem volt jó, akkor már inkább kifizeti valakinek, hogy vigye el. Persze nem nekünk :shock:
Kééééééééééész vagyok!
anyabebi
 
 


Haaaaaaaaaahóóóóóóóóóóóóóó!

Van itt valaki?
anyabebi
 
 


Sziasztok!! már jó ideje itt ülök és olvasok és olvasok....szépen termeltek, pedig reggel kukkantottam be útoljára!!! Ne haragudjatok, hogy nem tudok gyakrabban jönni és főleg nem tudok Rátok reagálni, de ha a fiammal vagyok lehetetlenség ideülni a gép elé-mostanában nagyon kiköveteli a figyelmet, valószinüleg érzi a kistesó érkezését is. Már csak 13 nap van addig....

Csilla:
remélem jobban vagy már, én nekem az orrom folyik, mintha allergiám lenne. Itt nappal nyári ruhákba járunk, este meg korán reggel melegitő, cipő, zokni. Így lehet a legjobban megfázni!!

Nita: Barnika tündérke!!!!!!!

Látom majdnem mindenkinek probléma az anya/nagymama/anyós látogatása....Nekem ilyen problémám nincsen, mert anyósomat úgy kell megkeresni hogy ha segítséget szeretnék, az én családom meg túl messze van..Még telefonon sem "zaklatnak", mindíg megvárják, hogy én hívjam őket. Most, hogy jönnek, az egy hétből 4 napot bent leszek, szóval nem sokat látunk majd egymásból, de legalább a kislányom születésénél itt lesznek. Már ez is valami. Végre megoszthatom a legfontosabb eseményeket az életemben az enyéimmel is. (sem az esküvőmön, sem a kisfiam születésekor nem volt itt senki).
Alapvetően szerintem mindenki azzal elégedetlen ami van-ha van segítsége az a baj, ha nincs az a baj. Furcsa az emberi lény!!! :D :D

Kaja: még mindíg azon ámulok miket tudtok Ti itt összeenni? Persze nektek lehet, de akkor is!!!! Továbbra is az édességeket irigyelem nagyon-kérek almáspitét, meg somlóit!!!!!!!!! a magyaros kaják nem hiányoznak egyáltalán. Főleg a zsírosak, nehezek nem.

na megyek, mert ébredezik a trónörökös..

Ja, Anyabébi: egyébként engem is néha Bettinek hív a fiam, Adonisznak apát és Koulának(Angeliki egyik rövidített változata) a nagyiját. de volt, hogy "cicának" szólította a apját, mert én így hívom őt otthon. Mindezt magyarul persze. tök aranyos.
Látja a többieket(apát, nagyapát, nagybácsit) dohányozni és ő is kér egy szívószálat és az a cigije. Úgy tartja a kezében mint egy igazi cigit, sőt még szív is belőle és ki is fújja. Hál Istennek már ezt is megtanultuk időben :roll: :x azért én bízom benne, hogy nem fog cigizni.

Pattogó: amikor nálatok is sérüléses nap volt, nálunk is. először beragadt a lába az ágy és a fal közé-az ágyunk egy jó nehéz kovácsoltvas ágy. Mondanom sem kell, volt üvöltés. Azután vagy 2-3-szor elesett és felhorzsolta kezét lábát. Ha vért látta volna a tükörben mint Lara, biztosan még jobban sírt volna!!!

na most már tényleg megyek!!!

lányok, irány szülni!!!!!!!

sok puszi
betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Itt vagyok. Édességet csináltam estére.. :roll: Az egyik kedvencemet. 3 féle puding egymásra rétegezve és mindegyik rétegbe háztartási kex tördelve. Mire kihűl megszívja a kexi magát és puha lesz. Nyami Kép

Nita: Gyönyörűségesen csodálatos Barnibaba. :D

Anyós: Nem tud jönni. De ne is jöjjön.. kiborulok a babonáitól.. :roll:
Anyámék: együtt élünk. De nem szoktak láb alatt tolongani. Megállnak az ajtó előtt és ott rágják a körmöt, ha sírás van.
Kórházi látogatás: apus minden nap jön, anyámék max 2x, egyéb rokon ismerős max 1x. És beosztjuk ki mikor jöjjön. Hasracsapva nekem ne jöjjön senki, ezt tudják. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és dagad a mellem a büszkeségtől. :D Mentem Viviért az oviba és odajött az ovónő és agyon dícsérte a lányomat, hogy mennyit komolyodott a nyár alatt, és ő a legnagyobb segítsége az egész csopirtban, semmiért nem kell szólni, pontosan és gyorsan végez mindent, és milyen ügyes és okos.. Ezeket persze mind-mind tudom, de olyan jó volt hallani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Apám... napok óta olyan vagyok, mint egy fingópárna.... Tiszta ciki........

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


és most magamban beszélek.... Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja mai Viviszáj:

Jöttünk ki az oviból, meglátott egy Hannah Montana-s pólót. Azt mondja erre: " Jajj anya úgy szeretem a Hanah Montana-t! Olyan kis ciki.. " :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na megyek is eltűnt mindenki. Senki sem beszélget velem..KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


De azért úúúúúúúgy szeretek itt mindenkit. Kép Kép Kép Kép Kép Kép ( csak a laptetőre pályázom.. ) Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, fingópárnán jót röhögtem :lol: :lol: :lol: olyan sütit én is szoktam, csak én csatos tortaformában és babapiskótával, nem keksszel isssssteni!!!

Kádat, mosdót, WC-t kisúroltam, fürdőszobát felmostam, konyhát, folyosót felsöpörtem, felmostam Kép hurrá!!!
Vendég
 


Férjem meg mindjárt érkezik, megsétáltat :lol: :lol: :lol: (szerinte attól jobban alszom) aztán jövünk fel. Holnap reggel jövök Lányok!
Vendég
 


Jaj és mindenhol Floral fiesta illat lengedez a lakásban :D :D :D olyan jóóó!
Vendég
 


mrsparis: Hát minden elismerésem komolyan.. :shock: :shock: Én napok óta küzdök a lakás redberakásával, de nem haladok.... A dzsuva meg sztem éjjszaka szaporodik.. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mrsparis írta:Férjem meg mindjárt érkezik, megsétáltat :lol: :lol: :lol: (szerinte attól jobban alszom) aztán jövünk fel. Holnap reggel jövök Lányok!


Dejónekeeeed... Apust sehova sem lehet elrángatni, meg éjjszaka sem az alváson jár az esze... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


na sziasztok :)

most értem haza ... sajnos többek között sikerült pénzt szórnom is :? csak ne kerüljek boltok közelébe -- na mind1 mostmár

aztán mentem a fiúkért és onnan a sószobába - ez napi program most 2 hétig a Balu állandó taknya miatt

jó sokat írtatok!!

Csilla :) jobbulást!! Én nem tudom mintha valaki írta volna hogy c vitamint nem lehet szedni DE nekem akkor is az jött be megfázásra ... 500as szopogatós c vitamin + TEA + a homeos coryzalia

Nita :) Barni naon cuki!!!!!!!!!!

Család téma:
Nálunk is van jó nagy érdeklődés DE okulva a korábbiakból nálunk szigor van:
kórházban - mivel amúgy is SOTE II-n látogatni tilos - csak közvetlen hozzátartozók és üvegen keresztül, itthon meg szépen sorjában felváltva ...
Bebútorozni hozzánk tilos
Látogatni előre egyeztetve itthon lehet
Kaját hozni lehet - itt főzni tilos
Segíteni meg aszerint ami TÉNYLEG segítség és CSAK anyámék egyenlőre ...
Anyós majd csak később szorgoskodjon és akkor is csak módjával
:lol:
Én nem vagyok szívbajos, simán elhajtok mindenkit ha a terhemre van ... úgyis szerintem az elején gyakorlatilag LEHETETLEN segíteni, az okosságoktól meg hogy "így kellene úgy kellene" konkrétan kapok hülyét.

Till :) ma nekem is volt jó sztorim hülye anyukával -
a sószobában a következő:
első kérdés - szokásos ezt mindíg megkérdezi mindenki: ikrek??
ja, mivel csont egyformák, hát igen ...
kövi: enyém mind a kettő?? ----
:roll: nem csak az egyik
kövi: pocakban is az lesz?? ---- mármint ikrek :roll:
mondom nem ...
azt mondja: lehet hogy még nem vették észre ...
:roll:
mondom udvariasan jövő hétre vagyok kiírva gondolom már csak észre vették volna ...
Zárásként még odaböki: Húúú ezt azért jól bevállaltad ikrek után még 1 gyerek ...

Jajj MIÉRT kell mindenkinek valami hülyeséget hozzám szólnia :?: :?:

Screen merre vagy???
Téged nonstop leltározunk :lol:

--- még este jövök ...

Kép
zsrit
 
 


Én is küszködtem vele rendesen, napok óta halogatom, de most már muszáj volt, mert a dzsuva nálunk is szaporodik éjszaka ez valami összeesküvés lehet. Holnap jön a mi szobánk, meg a gyerekszoba mondjuk amennyit ma is zabáltam, energia az van, hallod!
Vendég
 


Pattogó, én tegnap odaadtam a testem, ma pihi van :lol:

De olyan édes volt reggel a férjem; mondta, hogy be volt dugulva éjjel az orrom és nagyon szuszogtam, felébredt rá, de nem mert felébreszteni, nehogy ne tudjak visszaaludni...úúúgy szeretem!

Na tényleg eldugulok. Screen, Te szüljél már!!!
Vendég
 


Anyabébi,

nekem a pulsatillát a méhnyálkahártya gyulladásra kell szednem. Ez érdekes. :roll:

Till,

délelőtt én is paráztam, mert Maszat sem mozgott igazán. Aztán eldőltem és valamit macerált legalul, kb a kezével, én ezzel +nyugtattam magam. De könyörögni kellett neki..
Szegényem, jól besz@ratott Lencsi, de jól tetted, h bementél!
:roll:

Zsrit,
anyuka sztori tökjó. Jót röhögtem rajta :lol: :lol:

Én elmentem ebédelni, majd a barinőmmel sétáltunk a belvárosban + kávéztunk + tiramisuztunk. Ettől viszont úgy beindult a baba, h most meg sem akar állni addig, amíg nem távozik 2 bordám között :)
Benéztünk a Coin áruházba, szuperszónikus babaruhák vannak, de ellenálltam, a sógornőmnek vettem egy sálat és egy neszeszert (lila), mert szombaton szülinapja lesz. 8)
meg magamnak úgyse tudtam volna vásárolni, mert kituggya mekkora bálna maradok...
már a tavszi kollekcióra gyúrok!
Ja, és lőttem mégegy gombos hálóinget a biztonság kedvéért.. gyorsan át is öblítem... Gusztustalan pinkszínű, halacskás mintával :x

Kép
screen
 
 


Lányok. érdekel valakit a Nagy sütiskönyv gyerekeknek? Iszonyú jó kis sütiskönyv. aki kéri annak priviben elküldöm, hogy honnan lehet leszedni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


anyabébi Barni nem eladó..... :) :) :) :) de 1-2 éjszakára oda adom hogy megetesd s én alszom,,,,,, :) :) :) :)
pattogó ha ez megnyugtat én most vagyok olyan mint a fingópárna...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bakker... :shock: Bekajáltam a pudingos nasimból, most meg hányingerrel és derékfájással egybekötött jóslóim vannak... Jó sűrű.. Faca. :? :? :? Pénteken megyek dokihoz, marhára remélem, hogy ezeknek a jóslóknak, meg a homeos bogyóknak meg lesz az eredménye... :twisted:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja Till :) -- egyébként lehet hogy ez volt Lencsi főpróbája :?: :wink: :lol:
valahogy így csinálják szülés előtt ahogy halottam - leállnak a mozgással ...


Screen :)
még1 hálóinget??
azt meg minek?
- én csak egyet vettem utána átváltok a jogging pántos trikó összeállításra --- nem kell hogy még a hálóing is nehezítsen azon hogy embernek érezzem magam :lol:

Ja és még1:
annyira sz@r volt ma megint legalább hárman paráztattak mindenféle kérdés és kérés nélkül a szüléssel hogy az mennyire durva meg ez meg az :shock:
miért kell ezt? ... könyörgöm, még ha az is - amit tudunk - nem épp a véres szülés horrorokra vagyok rápattanva így a 39. héten ...
:roll:

Pattogó :)
hagyd a francba a takarítást! ahol ekkora a pörgés mint nálatok úgyis mire a végére érsz kezdheted előröl ... :lol:

- nálunk csak azért van viszonylag normál állapot - korántsem olyan amiben igazán jól érezném magam - mert beteges rendmániás vagyok és gyakorlatilag egész nap mindíg és mindenki után pakolok ... éjszaka is mikor Nálatok termelődik :)

Kép
zsrit
 
 


Lányok, köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat, meg a segítséget! :wink: :D :D Talán valamivel jobban vagyok... :roll: :roll: Egész nap nem volt igazán étvágyam, utoljára a dokitól hazajövet vágtam be egy big-mac menüt. :oops: :D Most meg 3 szelet kukoricás-sajtos melegszendvicset, hozzá fini kólácskát iszok. :D :D És az ágyacskámban ott figyel 2 zacskó chips, úgyhogy rá kell vetnem magam, mielőtt eltűnik. :wink: :D :D Asszem ez tényleg a javulás jele. :mrgreen: :mrgreen:

Zsrit: Lebuktattad saját magad, hogy tőled jön mindenkihez éjszakánként a dzsuva... :roll: :roll: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


De megyek is vissza az ágyba, mert Apa rámparancsolt, hogy pihenés!!! :twisted: :twisted:
bobóbaba
 
 


jajj nagyon fontosat elfelejtettem amit még most meg kell kérdeznem mert lehet hogy utána nem lesz időm ...

tiszta para vagyok mert a mostanság engem ért új infók és hatások elég távol esnek attól ahogy én annak idején a fiúkkal csináltam a dolgokat - úgy érzem hogy a manapság őrült divatos "elvetemült módon szoptass ahogy bírsz éjjel nappal" kicsit távol áll tőlem ...

szoptatással kapcsolatos kérdéseim - akinek van hozzászólni valója naon megköszönném:

- fejéssel vagy (állandó) szoptatással indítottátok meg a tejcsit?
(én úgy emlékszem fejéssel és tök jól ment, de azt mondták - értem ezalatt most és a továbbiakban a dúlát és szoptatási tanácsadót akihez masszíroztatni járok - az nem jó!)

- lehetséges hogy 2 óránként 1 órát kell szoptatni kezdetben? :shock: (pontosan így mondta )

- egy darab gyereket egy ciciből etetsz, vagy kettőből?

- nem az lenne a cél hogy arra szoktassam hogy minél hamarabb jóllakjon? és nem arra hogy egész nap a cicin lógjon ...

- szotatás után kell fejni vagy sem? (én fejtem és mindíg volt tejem bőven, 7 hónapig csak szoptak a fiúk - de azt mondta hülyeség és ne fejjek ... )

- honnan is tudjuk hogy eleget evett a gyerek? (már tök nem emlékszem, volt valami a pisis pelusokról de szerintem az tök nem mérvadó)

HELP :!: :!:

R

Kép
zsrit
 
 


a kib...ott k..va jóédes életbe má..... :oops: :oops: :oops: Vettem 3 zacsi mikrós pattogatott kukoricát. Azt AKAROK enni és NEM TALÁLOM!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....... meghalok. Felforgattam a lakást. Mérges vagyok, apa meg csak röhög rajtam.. :P :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok, ahogy megígértem, újra itt...

Még mindig egyedül vagyok itthon, apa munkanapokon nem akar előkerülni este 7-nél előbb, na, mi legyen a büntije ?!? :) :roll:
Ha hazaér, megmondom neki hogy Ő ezért nem kap háromréteges pudingcsodát vacsira :lol: :lol:

A nagyevősöket kimondottan irigylem, én a részemről 2 órán keresztül ebédelek: leves, pihi, második. Ma merészeltem ezután még egy fürt szőlőt bedobni (óóó), erre minden bajom lett. A legrosszabb a légszomj, annyira "tele a poci a kiskuskissal" hogy alig fér mellé valami... :roll: azért is próbálom visszafogni magam, nehogy repedjen a poci (néha érzem, hogy határon vagyunk.)

Nita, Barni csodálatos, szerintem a kislányok oda lesznek a szájacskájáért .. ha lányos anya lennék, stoppolnám :lol: :lol:

Zsrit, miért lenne a SOTE II-n tilos a látogatás? Információim szerint minden nap 7-ig bármikor-bárki, az viszont igaz, hogy csak üvegen keresztül... szerintem jobb is ez így. Ha sikerül VIP szobát megcsípni, oda max. apa bejöhet, úgy tudom...

Nálunk nincs semmiféle előre tervezett látogatási sorrend... praktikus lenne?

üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Ja, és Paris, honnan van Neked eeeeeenyi energiád?!? :?

Vagy pontosabban: nekem miért nincs ennyi? :( :? :shock: :x

kanapén lapulás egész nap, ezen kívül semmi más
ma el csúsztam-másztam a kozmetikáig (400 m), és hősnek kiáltottam ki magam...

C.

Kép
cosmic girl
 
 


zsrit: ami nekem bejött:

A tej úgy indul be igazán, ha sokszor teszed mellre a picit.
Nem hiszek a 2-3-4 óránkénti pontos szoptatásban. én igény szerint szoptattam, de a legfontosabb, hogy ne legyen hasfájós a gyerek, ha a 2 szoptatás között 1-1,5 óra telik el akkor ugyan arra a cicire rakd amin volt utoljára!! Mert először hígabb tej jön amiben sok a laktóz asszem és csak a végén jön a zsírdúsabb laktató tej. Ha mindíg csak az elsó tejet kapja akkor borzalmas hascsikarása lesz.
Egy db gyereket én egy db ciciből etettem nappal, de estére úgy vettem észre, hogy enne még ( ez úgy 1,5-2 hónapos korára jön el ), akkor már adtam neki a másik ciciből is.
Egy idő után el fogja hagyni az órákig tartó szopit, de eleinte borzalmas sokat fog cicin lógni. A trükk az, hogy szopi közben ( főleg ha mohó ), álj meg 1-2x böfiztetni, attól felkel, ha esetleg bealszik szopi közben és max próbálgasd a cumit. Legalábbis sokaknál bejött, de ez babafüggő.
Szopi után, ha van elég tejed nem kell fejni, mert egy idő után beáll a kereslet-kínálat. Ha fejed utána akkor még több tejed lesz. Elrakni hónapokra előre ha van sok nem nagyon érdemes, mert a tej állaga változik, alkalmazkodva a baba igényeihez.
Onnan tudod, hogy eleget evett, hogy legalább 5 pisis pelusa van egy nap. Kakis nem bizti, hogy lesz.
Ami szigorúan hascsikarást okoz a babáknál, tehát nem ajánlatos szoptatás alatt az első időkben fogyasztani:
- Rostos gyümilé. A szűrt mehet bármennyi mennyiségben, de rostosat ne!
- Banán- puffaszt

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sziasztok csajszik!

jelentem meg ebben a 4 napban se hagylak titeket beken! :twisted: :lol:

alex béjb egy tunderviragszal es imadom meg minden. :lol: :lol: szopi meg nem megy, de nagyon ugyi mert probalkozik. :wink:

lattam, hogy petike is megszuletett es velunk egy napon! :lol: :lol:

Ozi hatalmas gratula nektek Petihez, jo egeszseget es sok-sok tejcsit kivanok!!


tablit most nem frissitenek, ha nem haragszotok! :lol:

igazabol jol vagyok, sokkal jobban viselem, mint charlottetal. ma mar jarkalnom kellett szigoruan, holnap nekem kell mennem mar alexert es vissza. :lol:

char mar jobban van, baratnomek vittek vissza tegnap a korhazba, meg mindig nem mehet oviba. de amit a legjobban sajnalok, hogy allitolag sokat sir ertem. :( :( ma volt bent, es nem akart hazamenni. :(

szulestortenetem nem nagyon van, oigazabol, ami emlitesre melto, hogy vegig dumaltuk meg rohogtuk az egeszet. :oops: :lol: az anesztes csaj meg tok bunko volt, es ugy nezett ram is meg a dokimra is (aki mellesleg egy tunder), mintha legalabb o lenne a foorvos vagy valami. :evil:

na most megyek, majd meg jovok, most csinalok vonalzot. 8) :lol:
Vendég
 


Ja ami még kimaradt a hascsikarást okozók közül, az a laktoherb tea!! Ha valaki ráveszi magát, hogy igya akkor semmiképpen se egy bögréhez tegyen egy filtert, hanem legalább egy-másfél liter vízhez! Ezt csecsemős mondta. Én nem ittam, de lehet hasznos.
Ha ezek után is vígasztalhatatlanul hasfájós a baba akkor ki kell próbálni az anyukának a tejmentes diértát. Ez is birizgálhatja a baba pociját. Egy hétig sem tej, sem semmilyen tejféleség. Általában ettől elmúlik a hasfájás.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!
Megint írtatok pár oldalt :)
Ma voltunk ctg-n: méhösszehúzódás már jócskán van, de még nem nagyon nyíltam ki... Legközelebb pénteken...

Till
Miért ijeszteget kismanód? Kitartás!!!!!!!!!!!!!!
Hogy bírod!

Screen
Sehol semmi?! Szurkolunk!
pocok001
 
 


randa ez a vonalzo no nembaj, majd csinalok masikat :? :lol: :lol:

na megyek mert hozzak kisfiamat (olyan szeep szoo :D :D ) szopi probara. :wink:
Vendég
 


Megvaaaaan a pattogatott kukoricaaaaaaaaa Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


monica: úúúgy irigyellek. Olyan jóóó neked. És olyaaan szééép Alex.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó!
Jó étvágyat!
pocok001
 
 


na mindenki eltűnt?
:roll:

pocok: köszi. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Na akkor mára eldugulok. Jóéjt. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Én vagyok.
Türelemmel kivártam 40 hetet és még nem babázhatok!!!!!!!!!!! :(
pocok001
 
 


cosmic girl lesz még lányod és akkor stoppolhatod!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


cosmic girl írta:Zsrit, miért lenne a SOTE II-n tilos a látogatás? Információim szerint minden nap 7-ig bármikor-bárki, az viszont igaz, hogy csak üvegen keresztül... szerintem jobb is ez így. Ha sikerül VIP szobát megcsípni, oda max. apa bejöhet, úgy tudom...

Nálunk nincs semmiféle előre tervezett látogatási sorrend... praktikus lenne?

üdv
Cosmic


Mivel csak üvegen keresztül lehet nézni - ergo nincs ki be mászkálás = nincs látogatás ... bocsi nálam ez egy és ua.
nem akartam félre vezető lenni

Kép
zsrit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: