Új privát üzeneted érkezett!

Bea! Nóri! És mindenki! Totál felesleges méricskélni magatokat. Csak felbosszantank a számok. Gondolom koplalni úgysem fogtok, mert kicsit megnöttek a méreteitek. Azt hiszem nálam a testemre hiúbb embert nem nagyon találtok, de most ennek van itt az ideje. Majd ha megszültünk meg vége a szoptatásnak majd utána lehet vakarózni, meg tornázni meg diétázni. Addig szigorúan megtiltom mindenkinek, hogy ezen aggódjon :lol: :lol: :lol: Most a babuci meg az ő fejlődése a legfontosabb és ha ez plusz kilókkal és centikkel jár, hát legyen... De egyébként pont olyanoknak mondom ezt akik már szültek :lol: :lol: :lol: Na mindegy. Nekem ez a véleményem. Úgyhogy én nem is méricskélem magam. A súlyomat sem mérném, ha a védődnőnél nem lenne kötelező. :roll:

bellerreni
Eger

Hát az az igazság, hogy engem nem foglalkoztat annyira, hogy hol hány centivel lett több a méretem. Igaz, én eddig sem voltam olyan karcsú, mint Bea vagy Nóri pl. De engem a babavárásban ez izgat a legkevésbé. :)
Ami a ciciméretet illeti (alapban 95D de inkább E), most kezdem érezni, hogy nem férek el a melltartóimban. Már két napja látom, hogy totál megnyomja a cickóimat a merevítő - pedig ugye nem kéne, hogy „belevágjon”... Ma elő is vettem egy olyat, aminek más a fazonja, hátha az kényelmesebb lesz. :)
Lassan két hete esténként úgy érzem, mikor fürdeni készülök, és vetkőzöm, mint ha a cicim beleragadt volna a melltartóba. De se foltok, se nyomok sehol. Nem tudom, mitől lehet. Talán tényleg a mérettől. Apa legnagyobb örömére! :)

Nóri!
Az a farm szuper jó lehet! Én simán el tudnám képzelni egy ilyen helyen az életemet - persze szigorúan két autóval. :)

A hitelekről:
nekünk is van. Épp a héten váltottunk lakásbiztosítást, így a kezembe került a szerződés. El is szörnyülködtem, ahogy leírva láttam: a szerződés lejárta: 2037. Ez rettenet! De másképp esélyünk sem lett volna saját lakásra. Egyszer talán mi is elköltözhetünk egy kis házikóba, de egyelőre ülünk a seggünkön, és örülünk annak, ami van - meg hogy még tudjuk fizetni a számlákat. Apám elég jól áll anyagilag (igyekszem ki is használni, ha már szó nélkül lépett le anno), anyám nyugdíjasként dolgozik, és nyögi a hitelt, hogy kifizette apámat (akinek az a 3 milla zsebpénz volt). 84 éves nagymamám szokott minket kajával ellátni havonta egyszer. Anyósék meg 60 évesen napszámba járnak dolgozni, de ott segítenek, ahol tudnak. Szóval eléldegélünk. :) És igyekszünk abból kihozni a legjobbat, ami épp van! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni!

Pont leszarom a súlyomat! Ha kedvem tartja, este 10kor betolok egy puncstortát és kanállal zabálom a repcemézet, mert olyan rohadt finom! :lol: :lol: Majd ráérek utána aggódni. Amúgy is épp elértem a 60kg-t.
Vendég

Nóri! Így kell ezt csinálni... Mondjuk neked könnyű, amikor amúgy sem vagy hízékony... Nekem látnád anyukámat. Könnyebb átugrani mint megkerülni... :lol: Én is hasonló lennék szerintem, ha nem figyelnék oda, hogy mikor mit mennyit.... De most én is pont leszarom... :lol: Majd utána visszafogyok. Remélem... :lol: Anyukám is az esküvőnkre simán ledobott magától majd 10 kilót. Csak akarni kell. Csak ő azóta nem is akarja... :lol: Az esküvőn "csinos" volt és most megint elengedte magát... Úgyhogy lassan de biztosan visszajönnek a kilók neki...

bellerreni
Eger

Ne aggódjatok csajok! Egyértelműen én vezetek, mind centikbe, mind kilókba ...

Nekem a pocak centim 106cm, köldök alatt mérve,ahol elvileg a legnagyobb, a derékbőségem vmikor 68 cm volt...
A csípőm 7cm-el lett szélesebb, már 10 hetesen, azóta ezt tartom....
A combom 1cm-el vastagabb, mint volt.
Mell 10cm-el több,mint volt!
Kilóba eddig +4kg. :oops:

Szóval Annácska, no stressz!!!! Úgy érzem magam mint a világ legkörtébb körtéje....

Edit

Kép
ézsóné

Reni!

Kiskoromban én elég duci voltam. Azóta is hajlamos vagyok a hízásra. Imádom az édességet... A húgom 48kg. Bármennyit ehet. De ő nem akar... Anyu 54kg-nál nem nagyon volt több. Amikor leszokott egy évre a cigiről, akkor volt 62kg. De azóta megint 55körül van. Én meg az apai nagyanyámra hasonlítok. Ő 150cm volt és kb ugyanennyi kiló. Mondjuk náluk a nasi lekváros kekszgolyó volt kristálycukorba forgatva. 89évig élt. Szegény nővérem (csak féltesó) az apjára ütött. Kb 2m volt és 2mázsa.
Ezek vagyunk mi 3-an. Nem én vagyok a legkisebb, hanem a húgom, csak én vagyok lapos talpúban egyedül.

Kép
Vendég

En a mostani babavarasom alatt egyszeruen nem tudok nem foglalkozni a testemmel. Szep es jo Reni, amit irsz, igy is lenne, csak tudod en nem is olyan regen mar eljatszottam egyszer azt, hogy "Most babat varok, nem ezzel kell foglalkozni, majd lemegy szoptatas alatt, amugy is szinte csak a pocakom nott, az a fontos csak, hogy a baba egeszseges legyen, megkapjon mindent, stb". Sorolhatnam estig a cimszavakat, amiket szajkoztam egesz nap onnyugtataskent, mikozben eppen lekuldtem reggelire 2-3 melegszenyat, ebedre annyi kajat, amennyi egy kaszas embernek boven eleg lenne, aztan meg ettem amit szepen megkivantam, mert a babanak az a jo.
Szoval en szemely szerint ezt a lapomat mar elutottem, nem uthetem el megegyszer, a sajat agyam nem engedi, mert nekem szemely szerint nem valt be ez a praktika. A sok legyintes ellenere baromira rossz volt vegig "szekrekedni" a terhesseg honapjait, rosszalloan meregetni a testemet, amikor magamban voltam, hogy bizony nem csak a pocakom nott, a helytelen taplalkozas miatt vegigsirni az utolso heteket a kijott aranyer miatt, szules utan pedig probalni rendbe hozni a hatalmasra tagult gyomromat, ami rendszerint naponta hatszor gorcsolt.
Es igen, nagyon-nagyon rosszul erintett, amikor az utolso napokban mar 90kg-ot merlegeltem. Szoval osszessegeben nagyon nem voltam boldog kismama, hiaba eltem olyan lazan, ahogy a kismamaktol elvarjak.
Hogy a gyereknek jo lett-e? Fogalmam sincs. Szerintem akkor is megnott volna ekkorara, ha fele annyit hizok, viszont vitamindusabban etkezem.
De egyebkent az a plusz 14 (majd 17) kg ami rajtam maradt szules utan akkor nyujtotta a legborzasztobb hatast, amikor mar kint volt a gyerek. A hasam hamar visszahuzodott, maradtak a nemtom hany szammal nagyobb ruhaim, a regiek a combom kozepeig nem jottek fel. Akkora volt a fenekem, hogy feltem erosebben raulni a racsos alju agyunkra, mert feltem, hogy roppanni fognak a lecek. Basszus, volt akkora combom, mint Ferinek. A fejem meg mint egy nagy fazek. Ehhez tarsult a kialvatlan arc, az allandoan osszefogott haj, a szurke arcbor. Szerintem lehettem volna szebb es boldogabb anyuka is.
Raadasul meg az sem jott be, amire ugy keszultem, hogy majd szoptatas alatt minden lemegy, mert egyreszt tejem nem volt, amig probaltam szoptatni (4 het), addig tovabbi 3 kg-ot hiztam, gyanitom, hogy ha lett volna tejem es meg tovabb szoptattam volna, akkor en is azon anyukak taborat erositettem volna, akik akkor meg tovabb hiznak. Merthogy epp annyian vannak, mint akik fogynak... Meg persze vannak stagnalok is.
Aztan most talan epp ezek miatt probalom elkerulni a nagymerteku hizast, amiket ateltem. Mert ezt az oldalt en mar megtapasztaltam, merlegeltem, tobb volt a negativ benne, mint a pozitiv. Nekem. Masnak lehet, hogy maskepp lesz.
Ezert is vagyok most kicsit ketsegbeesve egy-egy ujabb kilon, meg nehany ujabb plusz centin. Gondoltam, hogy jonni fognak, csak azt hittem, hogy kesobb.
Nah, bocsi a nyavogasert, remelem kozuletek senkinek sem lesz nagymerteku a hizasa a vegere, vagy ha lesz is, akkor sem igy fogja megelni mint en, hanem pozitivabban. Nekem csak a hiu fejem tehet errol. Le kellett volna kakkantani az egeszet, de nem ment.
Vendég

Nóri! Nagyon szépek vagytok és nagyon hasonlítotok anyukádra...

bellerreni
Eger

Bea! Így már érthető. Bocsánat. Ezt az oldalát én nem láttam... :oops: Remélem most sikerül megúszni a rossz dolgokat és most sokkal boldogabb kismama és anyuka leszel... Szégyenlem magam :oops: Nem akartam én rosszat... Erre szokták azt mondani, hogy "Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna..." :shock:

bellerreni
Eger

Nori: tenyleg durva a hasonlosag. :D
Ez jo lehet. Nekem ugye ket batyam van, annyira nem is banom, hogy nem vagyunk tojasok, mert rosszul allna nekem a borosta. :lol: :lol:
De nalunk soha senki sem tudja eldonteni, hogy kire hasonlitok, neha azt hallgatom, hogy Csaba batyam es en anyukamra hasonlitunk, neha azt hallgatom, hogy Laci batyam es en tiszta apank vagyunk. Nah, ebbol lepjek tovabb.
Legalabb annak orulok, hogy Kristof a szemszinen kivul tiszta apja, senkinek esze agaba sem jut vitatkozni a kire hasonlit dolgon. Ez amugy is akkora hulyeseg. Nem mindegy, hogy kire hasonlit? OK, ha eroszakbol szuletett volna a gyerek, akkor biztos rossz lenne, hogy folyton az "apara" emlekeztet (bar szerintem ez sem tartana sokaig). De igy nagyon nem banom, hogy szuletem egy "kis-Ferit".
Aki nem latta, itt van egy korai kep Kristofrol es egy hasonloan korai Ferirol. A Hermann-archivum alapjan a hasonlosag a mai napig ennyire eros.
Kép
Vendég

Reni! Nem is csinaltal rosszat, szo sincs errol. Nem is igy akartam erzekeltetni, ha ilyen hangvetelu lett a magyarazkodasom, akkor bocsi.
Tenyleg nem ugy szantam.
Csak azt szerettem volna megosztani veletek, ahogy en megeltem a hizast elozo alkalommal es hogy igy kicsit talan jobban megertitek, hogy miert nyavogok a sajat alakulasom miatt es miert kivancsiskodom feloletek.
Nem akarok en a lo tuloldalara esni, csak azon sem szeretnek lenni, amelyiken tavaly voltam. :roll: :roll:
De tudom, hogy sokan nem erzik at ezt, mert nagyon mas beallitottsaguak, mashogy velekednek, es ez igy van jol, nem is kell mindenkinek ugyan olyannak lenni. :D :D
Vendég

De amugy ha lesz majd idom kutakodni a masik gepen a fotok kozott, akkor probalok majd feltenni nektek egy-egy kepet a szules elott allo 90 kg-os Bearol, illetve pici babas horror kinezetu Bearol. Mert erdemes latni, legalabb rohogtok egy jot. :lol: :lol:
Aztan nem meglepodni, ha egy nap mulva leszedem a kompromittalo kepeket, mert nem nagyon mutogattam en azokat meg senkinek. :lol: :lol:

Nori: neked irok privatban, amig el nem felejtem. Mert ha megint elfelejtem, akkor Feri megskalpol.
Vendég

Már nem is kommentáltok? Az gáz... :shock: :shock: :shock: :shock:
Annácska, és úgy vagyok vele, hogy nem kell zabálni, főleg este nem. Ha nagyon rákívánok valamire, akkor azt megeszem, de kis adagot belőle. Ha az épp csoki, akkor csokit. Egész egyszerűen próbálok normális adagot enni, és nem falni. Bár akkora étvágyam nincs is :lol: :lol:
Este pedig joghurt, egy szelet barna kenyér, vagy kompót, vagy valami könnyűt eszek.

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Nóri! Fantasztikus helyen fogtok lakni! Irigy-irigy vagyok nagyon!! Szóval a babakocsi nem kapható itt nálunk... :( Remélem beválik és örömmel használjátok majd. 8)

Bea! Csini vagy, ne izgassanak annyira azok a fránya kilók! Véleményem szerint inkább azoknak problémásabbak a kilók, akik eleve túlsúllyal indulnak. (Bocsi azoknak, akiket érint az uccsó mondatom. :oops: )

Hízás téma nem igazán érdekel engem se. Én világéletemben mindig a gebék közé tartoztam. A 160-164 cm-hez voltam 48! kg. És ezt nem direkt értem el. Egyszerűen nem voltam képes többet hízni. Tavaly sikerült feltornáznom 52-53-ra, de nem csináltam tudatos hízókúrát. Aztán a terhesség elején, mikor beteg lettem egyből lejött 4-5 kg. Majd csütörtökön mérlegelnek, kíváncsi leszek, mennyi az annyi.

Hitelekről ne is beszéljünk! Most vettünk fel egy nagyobb összeget lakásfelújításra, de milyen hosszadalmas procedúrával! :shock: Mivel a kedves állambácsi elvette a szocpolt meg a kamattámogatást, így nem is álmodhatunk egyelőre kertes házikóról. :cry: Így most muszáj vagyunk a panelben maradni, amit másképpen nem tudunk felújítani. :? Szüleink sem igen tudnak segíteni, pláne pénzügyileg. Szerencsére sokszor kapunk házi dolgokat és ez is nagy segítség nekünk. :)

Kép
Kép
molmar

Nah, en leallitom magam. Eleg volt ennyi most belolem.
Megyek a lengyelekhez turot venni, mert Feri babam turogombocot szeretne, en meg nem ellenkezem.
Bar en mar egy kis kinai kajat is szives oromest megennek, de arra lesz lehetosegem akkor is, amikor nem leszek szabadnapos es nem lesz kedvem, erom fozni.
Vendég

Bocs Bea! Csak most olvastam, hogy sikerült Neked a ló túloldalára esned. Tanulságos volt a számomra is. 8) Bár egyébként én már a terhesség elején elhatároztam ,hogy max. 65 kg-ig megyek, nekem nem kell több kiló. Na de, hogy mennyi lesz ebből, az majd kiderül! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Nóri, de jól néztek ki, milyen szépek vagytok, nagyon jó fotó! Jól látom, hogy egyforma felsőben vagytok? A baba az Luca?

Ananácska, teljesen igazad van, hogy ha nem is ez kell, hogy a legfontosabb legyen, de nem árt odafigyelni. Az első szülés után +11 kg maradt rajtam, a másodiknál (mert odafigyeltem) „csak” + 4-6 kg. Mondanom se kell, hogy melyiket volt könnyebb leadni…
Természetesen én is eszek mindent ami csak jól esik, pl. csokit csokival :D , de mostmár jobban figyelek én is, pl. az eddigi 6 szelet helyett csak 2-t fogok :D
lara

Az nem az anyám, hanem a nővérem... :oops: :oops:
Vendég

Hello-hello lányok

Micsoda húzós témák! A hízás nekem életem története :( Igyekszem nem túlzabálni magam, de néha jólesik. Úgy érzem, nem esem túlzásba, eddig 4-5 kiló jött fel, az még normális. A derekam-fenekem nem tudommennyi volt előtte, de én sem akarom méregetni magam.
Mivel a terhesség előtt fél évvel adtam le 15 kilót, ha visszajön, akkor is csak annyi leszek, amennyi voltam. Most még tudom hordani azt a vászonógatyát, ami másfél éve nem jött föl a fenekemre, úgyhogy no para :) És én is voltam 55 kiló, úgyhogy van viszonyítási alapom. Viszont hozzá kell tennem, hogy most boldogabb vagyok a 72 kilómmal, mint az 55-tel valaha voltam, nem csak a baba miatt, de a (legtöbbször) csodás férjem , családom, barátaim, munkám miatt. Kicsit 'szégyellem' is magam, hogy olyan szerencsésen jött ki az élet, normálisak a szülők, meg tudunk élni, szeretjük egymást... Na bocs a cukrostakonyért :), csak olyan jó kedvem van, meg szépen süt a nap.

Tegnap éjjel telihold volt, úgyhogy egy csomót felébredtem, meg 4-fél 7ig virrasztottam. Aztán visszaaludtam, úgyhogy el vagyok csúszva jelentősen. Nektek milyen éjszakátok volt? Porontyon van pont egy friss cikk erről:

http://velvet.hu/poronty/2009/10/06/teliholdkor_nem_alszik_a_csalad/

boruska

Boruska, elolvastam a cikket. Tényleg telihold volt az éjjel? Én úgy aludtam mint a bunda. :shock: Bár nem tudom mitől függ ez, de vannak éjszakák, mikor hajnali 3-4-től kukorékolok kb. 6-7-ig. Máskor meg ágyút lehet elsütögetni mellettem, akkor sem ébredek fel. :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Én sem aludtam az éjjel. Fel is keltettem apát fél2-kor, hogy kekszeljünk. Nem akart! :roll: De én megerőszakoltam. :lol:
Aztán egy perc múlva már horkolt! :shock:
Vendég

Nóri Jóval előrébb említetted jövendő lakhelyetek kutyamentesítését. Ekkora területen beválhat a villanypásztor, megfelelő magasságokban kihúzott 2 dróttal.
pammut

Bori, igen, de pont a gyerekeket akarom megvédeni a kutyáktól. (ezek saját kutyák, rideg tartásban. De kb hetente változik a létszám. Nem agresszívek, de tudjuk, a falka szellem mire képes) És mivel ilyen karám szerű kerítés van körben, nem tudnám megoldani, hogy a kutyára hasson a villanypásztor, a gyerekre meg nem. Simán átfér a két léc közt a gyerek is és a kutya is. Amúgy villanypásztor van a birtokon mindenhol, szóval tényleg egyszerű lenne. Csak nem komálnám, ha a totyogó gyerekemet b@sztatná az áram!
Akkor viszont azt kellene megoldani, hogy a gyereket tartsam távol a kerítéstől. Akkor inkább a kutyák...
Vendég

Csilla!

Azon agyalok, mikor süthetek újra Méteres kalácsot. Dupla adagban! :oops: Még jó, hogy a nagyim szülinapja lesz szombaton! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, az a kalács egyébként nagyon jól néz ki a képen is :)

boruska

Ja, és én is nyitott lettem volna a 'kekszre', de apa aludni akart :(
Tegnap voltak ilyen periódusaim, elég durvákat is álmodtam amikor visszaaludtam. De elmúlt :) Még jó, különben kénytelen lettem volna 'megoldani' magam :)

boruska

Apropó van agy nagyon finom és egyszerű sütireceptem:

Gesztenyebomba

1csomag babapiskóta
2 csomag gesztenyemassza
meggybefőtt
2dl tej
rumaroma

A 2gesztenyemasszát 2dl tejjel összekutyulom. Forralok tejet (csak a romlásveszély elkerülése miatt) és pár csepp rumaromát teszek bele.
Fogok egy műanyag edényt. Kb 2-3lest. Kibélelem folpackkal és mehet bele egy réteg tejbe mártott (nem áztatott) babapiskóta, egy réteg gesztenyemassza, pár szem meggy. Ez addig, amíg elfogy. ráhajtom a kilógó fóliát, teszek rá egy kistányért, hogy jól lenyomja és egy estére hűtőbe teszem.

Gőz fölött összekeverek: 3ek cukrot, 3ek kakaóport kevés tejjel. Pár csepp étolaj, vagy margarin megy bele meg kb egy tábla étcsoki. Ha felolvadt, kiborítom a gesztenyés cuccot egy tálra és bevonom csokival. Tejszínhabbal tálalom.

Minimális hozzávaló, kevés meló és rohadt finom! Hmmm.
Vendég

Ja, és - legalábbis az egyik vonalzó szerint - félidős vagyok. Hurrá-hurrá, beléptem a klubba!! :)

boruska

Bori!

Nekem is rejtett takaró alatti bűvészmutatvány kellett a cél eléréséhez. Arra sosem mond nemet! Fúj, disznó! :lol: :lol:
Vendég

méteres kalács??? süssél, és ugorj el vele szegedre 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

hello lányok,
én is itt, de mire elovastam a lemaradásom el is fáradtam...
Nálunk Lillu beteg :cry: így Vele vagyok elfoglalva.
de most már jövök :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Csajok! Bejártam a fél belvárost egy kis tejszínes tésztáért, mert a fiam azt kívánt. Nem teljesen az az ízkavalkád amire vágytam, de legalább tejszínes és tészta is :lol:

Ildi! Lillunak jobbulást...

Én somlóit csinálok délután mert jönnek vendégek.. Nálunk az a favorit. Mindenki azt kér tőlem. Állítólag értek hozzá :oops: Bár az új sütőmben még nem csináltam piskótát, remélem sikerülni fog...

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Én is itt tobzódom már egy jó ideje, csak hát az olvasás...

Nekem fura a hízás, ha jól számolom olyan 5kilót hízhattam, de nem igazán látszik. Mondjuk én soha nem méregettem magam, úgyhogy most sem fogom, elég sokk a mérleg látványa, nem kell még a centié is. :lol: Meg azért sem érdekel, mert nagyon nehezek a csontjaim, majdnem annyi kiló vagyok, mint a nálam jóval nagyobb darab barátnőm. Mikor modellkedtem, akkor is kilósabb voltam a többieknél, de nem néztem ki arányaimban rosszabbul. A lényeg a lényeg, hogy éppen ezért amit látok magamon az aggaszt, amit mérnek,az meg nem. :wink:

A teliholdat én sem érzékeltem, én minden este "rosszul" alszok- azaz felébredek elég gyakran, de aztán vissza is szendergek.

Nóri, nagyon irigyellek az új 'Farmotok' miatt. Mit meg nem adnánk mi is egy hasonlóért. Jelenleg Zsolti katonai szolgálati lakásában lakunk, ami garzon, be van adva két éve a papír cserére, de megint eltolták jövő tavaszra. :?

Még az anyagiakhoz annyit, hogy nálunk sem segít senki, Zsolti szülei már meghaltak, az én apukám siket, most készülnek kitenni az albérletéből, érte küzdünk. Az anyukám egy Tündér, de nem gazdag Tündér, csak Jóságos Tündér. (sajni belebukott a vállalkozásába, és azt nyögi). Egyedül a mamám támogat némi ételhordóban Barcikáról felcipelt levessel meg sütivel. :)

Kép
zsizell

Lillu köszöni a gyógyító jókívánságokat :lol:

Reni, ezt a somlói receptet megírod nekem? nálunk a somlói örök szerelem, de még sose vetemedtem az elkészítésére :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, ezt a gesztenyés témát, ki fogom próbálni, nagyon jól hangzik és imádom a gesztenyét!
Hallod, neked milyen rejtett éjszakai energiatartalékaid vannak! Nemsemmi 8)
lara

Reni, igen, somlói receptet kérünk, én még sosem csináltam, de nagyon szeretem!
lara

Fúú Nóri! Állati jól hangzik a sütirecepted! El is mentettem magamnak és most azon gondolkodom, hogy megvárjam vele a hétvégét vagy most azonnal megcsináljam. :D Már most csurog rá a nyálam... :lol: :lol: :lol: De azt hiszem megelégszem a maradék barackos szelettel. Megyek is falni...

Kép
Kép
molmar

Ildi! Akkora fej nem vagyok, hogy fejből kivágjam neked, de holnapra ígérem, mert ma csinálom utána meg jönnek a vendégek... De egyébként annyi, hogy piskótát szütsz, azt utána összedarabolod a felét beleteszed egy tálba. Én úgy szoktam, hogy az alját csokipudinggal öntöm le majd jön a másikfele a piskótának a tetejére meg vaníliapudingot vagy fordítva... :lol: Ha szeretitek lehet beletenni rumba áztatott mazsit is :lol: Nálunk nagyon menő. imádják a barátok :lol:

De a pontos piskóta receptet leírom holnap... De amúgy ez a kanállal kimérős dolog, hogy tudod ennyi kanál liszt akkor annyi kanál cukor stb... Na ezt jól leírtam :oops: :oops: :oops:

bellerreni
Eger

Reni! Én is ilyen piskótát szoktam sütni, csak én még szoktam beletenni egy-két kanál vizet is, mert nem szeretem, ha száraz a tészta.

Kép
Kép
molmar

Telefonáltam és megkérdeztem anyukámat :oops: 4 tojást kikeverünk 4 kanál cukorral megy hozzá a 4 kanál liszt, összkeverjük, formába tesszük és mehet a sütőbe... Ennyi. Ha megsült lehet felkockázni... Nem ennyire egyszerűre emlékeztem. Azt hittem bonyolultabb... Látszik régen csináltam már :oops: :oops: :oops:

bellerreni
Eger

Molmar! nem baj, ha kicsit száraz a piskóta mert a pudingot olyan jól magába szívja ha egy kicsit szárazabb. Bár mi jó tocsogósan szeretjük :lol: Van olyan is, hogy száraz kalácsból csinálom... Mi nagyon szeretjük. Egyszerű, de nagyszerű... :lol:

bellerreni
Eger

A somlói receptre én is fogékony vagyok. A piskótában sem vagyok túl jó, hátha ez a kanalas recept beválik végre. Bár én tegnap vacsorára csípős almapaprikát ettem megkenve majonézes tormával.... :shock: Kétszer bántam meg...

Bejelentkeztem jövő hétre 4D-s ultrahangra, már alig várom. Kíváncsi vagyok, itt is tökös lesz e a bébi. :wink:

Kép
zsizell

Reni, én is hasonlót sütök. Ha meg nagyobb adag kell, 3 lapot sütök. Az egyikbe darált dió megy, a másikba meg kakaó. Na az világbajnok, de szökő évente vetemedem csak rá!
Vendég

A somlói receptre én is fogékony vagyok. A piskótában sem vagyok túl jó, hátha ez a kanalas recept beválik végre. Bár én tegnap vacsorára csípős almapaprikát ettem megkenve majonézes tormával.... :shock: Kétszer bántam meg...

Bejelentkeztem jövő hétre 4D-s ultrahangra, már alig várom. Kíváncsi vagyok, itt is tökös lesz e a bébi. :wink:

Kép
zsizell

Lara, nem tudom lementeni a képet a DVD-ről, de olyan puncija van, amit csak pornófilmen láttam legutóbb. (a sajátomat már jó rég láttam) :lol: :lol: Szóval esélytelen a kishapsi!
Fura, hogy nem akarjátok tudni a nemét. Én már kefét ennék. Bár ha van ez is-az is otthon... :D
Vendég

Reni! Igazad van, a pudingot jól magába szívja a piskóta, de más krémek esetén nem mindig válik be, akkor nekem már száraz lenne.

Zsizell! Miket nem eszel?! :shock: :D

Kép
Kép
molmar

Nóri, ja, hogy ennyire telibe láttátok a punciját, akkor az más!
De én is kiváncsi vagyok, mi lesz, de annyira nem, mint az első kettőnél..meg télleg nemtom melyiknek örülnék jobban, mert mindkettő nagyon jó!!
lara

Reni köszi, piskótát meg tudok sütni fejből is, a pudingra meg a krémre voltam kíváncsi.
Nóri több fajta piskóta ötletét is jegyeztem, ha már nekivágom :lol:

Egyébként nekünk is mindenki mondja, á lehet még fiú. De ugyanúgy mint Nóri nálatok, ilyen puncit ritkán lát az ember. Tuti nincs semmi csomag a kis lábak között :wink:
Ha meg mégis nőne, nincs gond, fiú nevünk van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi a piskóta receptet. Nagyon egyszerűnek tűnik, de ebből mekkora piskóta lesz? Mi van, ha én egy tepsivel akarok sütni? :oops:

Nekünk azt mondták a legutóbb, hogy fiú, mi meg nagyon lányra voltunk rákészülve, ígyhát mi is halljuk a sztorikat, hogy hogy lett, meg nem lett az a gyerek neme, mint amit mondtak. Ezért vagyok már nagyon kíváncsi a 4D-sre, remélem megmutatja magát rendesen a kis ugrifüles.

Kép
zsizell

Nóri, örülök hogy ekkora örömet szereztem a recepttel. :D

Zsizell, vérnyomásod hogy áll?

Punci vs. fütyi UH. Én is hallottam rengeteg történetet így is-úgy is. És ugyebár a doki aki engem vizsgált, ugyanannyi idősen ugyanúgy fiút mondott valakinek, majd a bébi végül megpuncisodott. :lol: Nekünk nem jött be, de már nem bánom. És nem is hiszem hogy abból a motyóból punci kerekedne. :wink:

Más nem jut eszembe amire reagálhatnék, pedig visszaolvastam becsületesen.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?