Új privát üzeneted érkezett!

Az időjárásról! Otthon akkor még istenes az idő! Mi itt már sapka, kesztyű! A gyerek úgy tűnik inkább a svéd mentalitást vette fel, mert én már megfagyok amikor ő még izzad! :shock: Szóval rajtam már rajtam van a téli kabátom, de a gyerek még simán elvan egy melegítőben, őszi sapi, meg kocsikabát, meg pléd! Nem szabad beöltöztetnem, mert aztán meg ráfázok, ha azért fázik meg, mert leizzad! Nehéz..!

Trixi- én ezt is értem, de akkor meg írják meg azt, hogy nem jár! Egyébként meg az otthoni címünk van bejelentve, meg ugye nekem otthon van a munkahelyem, ami meg van! nem értem én ezt, kicsi vagyok én ehhez! Na mind1.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anikó!

Ha most nem fogyóznék, nyitnám az ablakot,és várnám a fénypostát! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nóri!

Nem a bejelentett lakcím alapján nézik.
Sztem akkor jártok a legjobban, ha hagyjátok a csudába, és megigénylitek kint. Ha meg esetleg egyszer hazajöttök,akkor ott lemondjátok, és megigénylitek itthon!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Trixi, én kocsival jönnék a talira, elküldenéd a megközelítést? Köszi, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Blogban lesz térkép.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.06 12:27-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Inci, ezt megtalálétam a blogban, ő írta, hogy aki kocsival jön elküldi priviben a pontos elérhetőséget. Még annyi, hogy sztem a térképet innen töröld le, nem bizti, hogy Trixi szeretné kitenni a címét nyilvánosan.
Köszi azért a segítséget.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi
A térképet én raktam be a blogba, hogy mindenki oda találjon, aki megy Trixihez. Én csak a Stadionost raktam ki és azon nincs megjelülve Trixi címe így nem hiszem, hogy valaki is tudná mit mutat, de leszedtem.

Kép
Kép
incike
 
 


Nos voltunk a Balesetiben , de a dokit sürgősségiben elhívták 1 balesethez mentővel.
Csütörtökön kell visszamenni. Mért csak ő van , aki ért a kezekhez? Mi lesz, ha csütörtökön is elhívják? :? Én odaköltözöm a váróba Benjivel és így tuti elcsípem. :wink:

Kép
Kép
incike
 
 


Köszi mindenkinek az ötleteket és a segítséget. Az a fura, hogy fél tíz fele aludt el, és fél háromkor volt az első ébredés, és olyan hat körül az utolsó. Nme emlékszik, azt mondta semmit sem álmodott. Na hát majd meglátjuk, mi lesz. De tényleg köszi, aranyosak vagytok :)
Vendég
 


Jók lettek a sminkes képek. Irígylem azt, aki tudja magát sminkelni. Én nem, mert allergiás vagyok rá. Kikenem magam és utánna bizti jó pár napig ne megyek sehová míg el nem tűntek a kiütéseim.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle, Niki, Hean, Dóri, Kitty, Szofi, Esztó, Annus, Anikó, Nóri, Pumukli, Panndi, Anita, Zili (ha valakit még kihagytam akkor neki is szól) köszönöm, hogy gondoltatok rám! Ennyien még nem köszöntöttek egyszerre! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Névnapos és Szülinapos ünnepeltjeinknek utólag is Jó Egészséget és Bodogságos Életet Kívánunk!
Kép

Röstellem magam, hogy nem bírom követni az eseményeket, de időnként a magam dolgait is alig bírom behozni időre. :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Incike! Neked is nagyon köszönöm! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kép
Benji és anya
Kép
Marci, Dugó és Grafit

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, köszi azért! jaj, és nagyon szorítunk Bnjinek!! Kár, hogy a kézspecialistának el kellet rohanni, de legközelebb több szerencsével jártok!


Panndi, szerintem is ez valami egyszeri alkalom volt, lehet, hogy valami nyomasztotta egy picit. Figyelgessétek, ahogy írtad, de reméljük, többet nem tér vissza!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Incike! Szépek vagytok nagyon! Dugó és Grafit pedig tündériek! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Incike nagyon szepek vagytok!

Panndi, en biztos nem lelki eredetu dologgal hoznam ossze Zsofinal az ejjel tortenteket, hiszen egy felnott is ha pl sokat eszik estere,siman almodik osszevissza rosszat is stb..
azert ma ne fott kajat adjatok neki vacsira :D

Sandor meg sehol :(
Ma este jon anyum es elmegyunk a fenyves fele keso este.. lampaval :? tok szuper lesz..
Meseltem nektek h bejott ellenben egy kis voros feher macsek hozzank, azota is az udvaron tanyazik,sztem jovoheten elviszik beoltatni meg minden bizbaszt beadatni. Nem igen akar elmenni. Neha kiszalad az utcara,de ha annyit kiabalok h cica.. mar bujik vissza. Azt se ertem hogy fer ki a feje alul.. 3centi.. ma is kimentem,nezem hol van? kinyitom a kaput,erre a masik utcabol rohan at egy auto elott.... az kene meg h elusse itt vmi.. :shock: sztetek most mi legyen? csinaltassam meg a kapu aljat ugy h ne mehessen ki?? mert a hatso kaput meg kellett Sanyi miatt is.. de o nem fert ki itt. Vagy menjen ha akar? olyan szeleburdi.. meg azt a korszakat eli amikor a falevelet kergeti 2 oran keresztul meg a sajat farkat..

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi! Amina is szokott rosszat álmodni, el is mondja álmában, hogy mi történik vele, múltkor pl. valamiket ki kellett szednem a hajából és csak utána nyugodott meg. Persze nem volt benne semmi, de én szorgosan szedegettem. Ilyenkor felül és sír. Nehéz megnyugtatni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Netti! De édes! Akarod, hogy maradjon? Mi lesz ha Sanyi előkerül? Megtűrné maga mellett?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny :) megnyugodtam, biztos sok minden történt vele tegnap.
Vendég
 


REni, boldog névnapot kívánok én is!!!

Pandi: azért még egy szorongásos álomtól még nem kell megijedni. Ez egy ilyen korszak. Tüci is szokott néha rosszat álmodni, volt, hogy sírt álmában. Szerencsére, azért ritkán fordul elő. AZért ez még nem pavor. Belefér az is simán, hogy nem emlékszik az álomra, mert azért amit írtál, abból az látszik, hogy volt álomtartalom. A pavornál nincsen.

Hát nem tudom, van-e olyan tárhely egyáltalán, ahova ennyi képet fel lehet pakolni hosszútávon. :lol: Majdnem minden héten van tali, és ha megyünk, fotózok vagy száz képet biztosan. Elég nagy méretűek a képek is, amit a gépem csinál.
De most nem törlöm ám le az összeset, csak mondjuk a legrégebbi 2-3 talit. Így mindig lesz fent egy csomó kép. De ha valaki tud valami jó megoldást, akkor állok elébe. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Reni! Sanyi maganak valo.. nem megy oda egy cicchez se, neki az kell h oda menjenek hozza, volt mar kispajtasa,csak mamahoz szamuztuk,mert lany volt :oops: szoval allandoan sanyit baszogatta.. reggeltol estig, aztan sanyi is megszerette es tok nem vagyott arra h babusgassuk meg ilyenek...... elvoltak tokre.
Na most ez a ciccmo is ilyen.. megy mindenkihez......... sztem meg az utolso csovi kezebe is belefekudne :))))
Sanyinak lenne egy kispajtasa.. lehet nem menne akkor el legkozelebb! megszokna tuti.. mert nagyon ramenos a cicc..
ha meg nem jon vissza.. azert kene maradnia.
:? de bezarni se akarom.. de olyan kis ugralos.. ma azert megijedtem h eluti egy auto..
de nem akar elmenni,mert mindig visszajon! van h kifekszik napozni a kapu ele :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Ööööö, csak azt akarom írni, mégegyszer, hogy nem "ez Pavor Zsófinál"-t írtam, hanem ez jutott az eszembe.Személyes érintettség miatt, az unokahúgom évekig ilyen volt, ritkán fordult elő, 1 éves kora után kezdődött.Nem akartam Panndit megrémíteni,De ilyen van
zili
 
 


Zili: nem is gondoltam, hogy meg akarod rémíteni! Nem ritka a pavor kis korban tényleg, jó, ha tudunk róla. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Köszi! :D

Netti!Hát akkor tartsd meg és tartsd bent! Én biztos nem engedném ki az udvarról. Annyi veszély leselkedik rájuk kint, nem hiányzik senkinek. Folyton csak aggódni, hogy mi lesz vele ha kimegy. Sok évvel ezelőtt még valaki mással laktam együtt nem a férjemmel, és nekünk is volt egy kijárós Frici cicánk. Egyszer nem jött haza. Hetekig minden nap friss vizet, friss kaját raktunk neki hátha hazatalál, de nem jött. :( Ezek után én megfogadtam, hogy ha kertes házban is élek majd, max. az udvarig, tovább nem mehet a cica.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni.. na Sanyi is udvarra kijaros cica volt.. de o bent aludt.. meg napkozben is bent, amikor kint voltunk akkor lehetett kint, de megtetszett neki az udvar es igenye volt tobbet kint lenni.. aztan most meg vhogy kimaszott.. :( nem is tudom kivolrol hogy tudna bejonni.. nem tud akkorat ugrani :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sajnálom, hogy a kézdokit nem sikerült elérni. Remélem, csütörtökön menni fog!
Nagyon szépek a fiúk és a mamájuk! Cicák meg aranyosak. :)

Na, Panndi, most jólmegaszonta mindenki! :) Nem hiszem, hogy bármi baja lenne, velünk is előfordul néha, hogy nyugtalanul alszunk, nem? :) Tényleg remélem, hogy nem lesz többet!

Sanyi!!! Irány HAZA!!!! Már egy kispajtás is vár rád, itt meg mindenki halálra izgulja magát érted!!! Érted???
Aranyos lehet a picuri, vigyázzatok rá!!!

Na, mennem kell, sírás tört ki...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nozavi
Írtam pü-t.

Kép
Kép
incike
 
 


Én sem gondoltam, Zili, hogy rémítgetni szeretnél, én nmem is tudtam ilyesmiről, jó tudni, hogy van ilyen.

Na, mentem tényleg.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi!
Annyit írj, hogy merről jössz?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti nem tudom, hogy egy világ életében kiszolgált, gondozott szobacica mit kezd magával az utcán vagy haza talál e ha elcsavarog, mert hajtja a kiváncsiság. :( Nem tudom tud e magára vigyázni, minden esetre fogadd be azt a kiscicát, hogy legyen pajtija Sanyinak ha hazamegy. A kerítésen kívülre nem tudsz valamit rakni, amiről be tudna ugrani? Nem volt esetleg a nyakán nyakörv címmel? A kicsire rakhatnál. Vagy most már vannak azok a chipek amit bőr alá raknak, nem volna hülység, mert az állatorvosnál meg tudják nézni ha valaki megtalálja, hogy kié a cica. Esetleg rakhatnál ki papírokat fényképpel, hátha megtalálták, csak nem tudják hova vigyék haza.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nem ijedtem ám meg, és köszönök minden ötletet, tapasztalatot, azok sosem ártanak :)
Vendég
 


Már jó rég eltűnt ez a Sanyi cica.

Panndi
remélem nem izgulsz most a pavor miatt. Soha nem hallottam róla én se.

Incike
én azt hittem, h szőke vagy. Az régebben volt? Aranoysak vagytok.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Annus, Anikó, Dóri, Zili köszönöm szépen a köszöntést! :) Bizony, Balázskám ma 5 hónapos, hihetetlen! :roll:
Szegény nem mondhatnám, hogy ünnepel, egy óriási sírás után aludt el az előbb. :( :(
Doki néni szerint vagy még a tavalyi, vagy az idei influenzia...
Mindenesetre lassan gyógyulunk, én már nagyon fáradt vagyok. :(

Mindenkinek jobb napot, jó egészséget!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Balázsnak boldogságos 5. hónapot és mielőbbi gyógyulást! Évi mondanám, hogy próbálj pihenni, de gondolom kivitelezhetetlen. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


incike-köszi

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Évi-Balázsnak boldog hófordulót! Majd megünnepli nem aggódj! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Reni, ha hazajon sanyi mindenkepp lesz nyakorve, eddig nem is gondoltunk ugye ra.. keszulnek a plakatok is! a hetvegen azt fogjuk ragaszgatni..
ha nem lakasban nevelekdett volna nem felnek h nem jon haza,de hat igy.. minden ejjel van kint egy deszka neki tamasztva a keritesnek oldalt.. azon feltudna maszni ha jonne!!
meg estefele mikor mar nem egyedul vagyok itthon,kapu nyitva,h be tudjon szaladni,ja es ugy ejfelig nyitva,majd hajnali 5korul megint kinyitom... de ejjelre azert nem merem.
Tobbet nem igazan tudok tenni :? de ha egyszer haza jon, tudom mar mit kap.. utana is neztem! olyan nyakorv,ami nem engedi bizonyos hatartol messzebb, rezgest kuld neki,kicsit kellemetlen lehet :) 20-30ezer ft..de boven tobbet er nekem a Sanyi.

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi, én a XI. kerből a Kosztolányiról. Sztem a lágymányosi hídon jövök át, és ott megyek be Csepelre a pesti hídfőnél.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Miért van az, hogy Lilla baba, ha fáradt, csak egy órás sírás után képes elaludni? Ezt úgy képzeljétek, hogy naponta többször előfordul, hogy nagyon nyűgös, semmi sem jó, sem szopi, sem ringatás, se letevés, se felvevés. Kezdek megőszülni, komolyan...

Tgyás, Gyed: Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tgyás-t visszamenőleg kapjuk-e, úgy, mint a fizut, vagy előre, a következő hónapra? Nekem már megküldte a munkahelyem a Gyed intézéséhez a papírokat, elvileg október 18.-tól azt kapom. Csak abba zavarodtam bele, hogy akkor most október végén fél hónap Tgyást és fél hónap Gyedet kapok, vagy már teljesen Gyed lesz? Jó lenne még egy kis Tgyás... :D

Reny: Isten éltessen!

Eléggé ijesztően hangzik ez a rémálmos dolog, érdekesen működnek a gyerekek. :shock:

Megyek, főzök valami vacsorát, meg sétáltatni is kell (mindig mindent egyszerre akarok).:)

Réka

rekap
 
 


Réka- ezzel a mindig mindent egyszerre akarokkal nem vagy egyedül! :lol:

Na én is :arrow: , mert megyünk Sanyi elé /Netti-rem., az enyém meg van! :roll: :D , bocsi, rossz poén volt! :cry: /

meg Skype van Anyukámékkal! Pussz mindenkinek!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Réka
utólag, állam tuti nem előre fizet. Fél hónap tgyás, fél hónap gyed lesz.
pumuklii
 
 


Szofi!

Ment a PÜ!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


annuuuussss :!: izus kakija is zöldebb egy picit a péptől???

Kép
Kép
mniki84
 
 


Réka! Neked is köszönöm!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Jelentem megvagyunk mint a befőtt :)

Szofi Lara 1 hete kóstolgat, már 5 teáskanálnyi kaja lecsúszik neki :), a többi mind tejcsi :)

Hean Lara sem forgolódik, ő a saját tengelye körül forog, és hason már teljesen felnyomja magát és akkor meg hátrafelé halad :)

Gyönyörűséges minden baba, a teljesség igénye nélkül (az agyam nem káptalan, ahogy szokták mondani, bocsi előre is :) ) Lili, Lilkó, Álmos, Csongi Tünci, Mira, Kolos

Anita örülök a jó vásárlásodnak, be kell már nekem is néznem bébidesszertért a dm-be, Larának mindegy mi, csak banán legyen benne :), az almát meg nem bírja :)
Estére annyira lassan jön a tej, hogy beleőszülök :(

Megyek megnézem a blogot :)

Megjött a mei-tai-om, áldom a nevét aki kitalálta, Larát beleraktam nyűglődött, cumi a szájába és bealudt 1 percen belül, még emlékezett a kendőre biztosan :), annyira kényelmes.

Képet a blogba fogok rakni, nem tudok már kicsinyíteni, ha valaki tudna segíteni, honnan és mit töltsek le, megköszönném.

Anikó szóval jövőhét, oké megbeszéljük. :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pisitéma, volt olyan Éduánál, hogy azt mondta pisilnie kell, de nagydolog is jött, és nem éppen a házunk előtt voltunk, hogy felszaladjunk, itt meg amúgy sincsenek nyilvános Wc-k meg nem is vinném be, de orvosi rendelőbe, művelődési házba, könyvtárba azért már bementünk :)

Nyilvánosan én sem szoptattam, mindig úgy mentünk, hogy otthon legyen a szopi, na meg lányom nem is kívánt mások előtt enni, Lara sem szeret, pedig üvegből bárhol megehetné, itthon a legjobb neki, sőt még itthon is csak a franciaágyon :), ilyenkor még az is megzavarja őket, ha átrakjuk az ágyukat a másik oldalra :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Holá!

Mi is vagyunk...csak Lilónak épp nem alvós napja van....de no problémó, cukin elvan, meg rötyög, de csak és kizárólag mellettem. Így ma mindent együtt csinálunk....kicsit lassan haladok így pl. a mosással....de ez van. :roll:
Olyan cuki, imádom, hogy ennyit nevet, kacag, rötyög...olyan kis virgonc-huncut bébi. :D

Megnéztem a talis képeket! Nagyon édik a gyerkőcök!
Gyöngyi képei (vagy nevezzük inkább reality képregénynek) hatalmasak! Szétröhögtem magam! :lol:

Adraci!
AM hogy viselte az utat?Tudott aludni?
(Lili csak itthon tud)
Ja, és tutkó a fehér zsabós blúzod! Trendi mami! :roll:
Kérdés: neked nem eszi le AM a lakkodat? Nekem Lili olyan erősen harapja néha az ujjaimat....félek tőle, hogy lepattog és leeszi....
Most vettem egy Dior porcelán lakkot....elvileg ez nem pattog, hanem kopik....tesztelem.

Esztó!
Tényleg akartam kérdezni, hogy miért szedetted le a körmeid? Én most pont azon agyalok, hogy fel kellene rakatni, és akkor tuti nem áll fenn a lakkevés veszélye.

Ildi!
Lara hogy kanalazik? Lili azért olyan szopis technikával még.....lassan haladunk...viszont mennyiségeket eszik gyümiből is.....1 alma, vagy 1 barack simán lemegy. :roll:

Na, lépek, megyünk barackozni :arrow:

Kép
mozza
 
 


Niki, normalis :wink: megszokja es majd nem lesz zold :)

Ildi, Boro meg az ellenkezoje, akarhol racuppan a cumisuvegre!! nyul erte es tolja be a szajaba :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, Boro is neha furcsa technikat alkalmaz a kanalazasra.. leszivja a kanalrol a gyumit, meg ilyenek :D
Es o is mennyiseget eszik belole, eleg durvan, ha kozepes az alma akkor 3 is lecsuszik,ha nagy akkor eleg 2! de ha 2kozepes akkor 1 krumpli melle :lol: azert egy egesz sutotokot nem eszik meg 8)

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?