Új privát üzeneted érkezett!

Hugic: képzeld, pont ma reggel gondolkodtam azon, hogy amikor Eszterem aludt, mint a bunda, hosszú, hosszú órákat, magától lefeküdve, majd felkelve még nézelődve, biztos voltam benne, hogy ez nem normális. Most meg visszasírom azokat az időket... :D
Szóval juhéjj Marcialvás, persze, hogy klassz, meg azért nem volt ez mindig így nálatok sem! :wink:
És haggyadmán azt a tököt!! :D

Verus: írjam? Ne írjam?
Nem az a baj a mézzel, hogy beteg lesz azonnal, vagy allergiás, hanem hogy elkaphat egy botulizmusnak nevezett fertőzést. Ezért tiltólistás.
(Esküszöm, esküszöm, hogy nem kekeckedésből csinálom! :lol: )

Amúgy nekem sehogy nem jön be a krumpli, csináltam már úgy, hogy mással együtt turmixoltam, de akkor is sokat ront az állagán. Ááá...

Ja, hogy mit evett a gyerek?? Hát bóti paradicsomos krumplit! :D A szétnyomkodott krumpli-alma párosításra olyan fejeket vágott, hogy fel kellett volna vennem videóra! Szenzációs volt!
Amúgy Nila Eszti ebből a szempontból nem egy zabagép. Mindig kivárja, ha B) verziót kell elővennem, megmelegítenem stb.

Andabella: naná, hogy tudom, asszem még Kecskeméthez tartozik! :)

ladmon
 
 


Ja, Hugic: nálunk is alig eszik délelőtt. Reggel van szopi, 7-8 óra közt utána kb. 1/2 11 fele fekszik aludni, és előtte álomba-cici van, de az nagyon semmi mennyiség. És így kel fel olyan dél körül, amikor rendesen szopi meg főzelék van... Szóval hagyományos értelemben nincsen tízórai nálunk sem.

Na Verus, akkor én ne jelentkezzek az állatkerti sétára, mi? :lol: (Félek az oroszlánoktól....)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.10.06 12:45-kor.

ladmon
 
 


Hugic:lehet vágom lehet nem amit "zagyválsz"
:wink:
Petra sem üvölt egyből hogy "hééé vénlány fent vagyok "mikor fel kell,hanem elgőgicsél el mügyörgeti az elefántja fülét, ide- oda forgolódik,de nem sikít.Szerintem ez azért van mert még ébredés útán "komás"hisz mi sem pörgünk ahogy kipattan a szemünk...nekünk is még magunk hozz kell térnünk.
Kajába meg most én pont úgy jártam mint te,10óraizót és játék nagy hevébe elaludt,10perce ebédelnie kéne(elméletileg)de semmi ..alszik,én ugyan fel nem keltem,majd ha fel kell eszik.Éhen halni nem fog,meg jelez ő ha éhes.(na lehet az én mondani valómat meg lehet te nem érted :lol: )

Andabell:óó szegény Mesi?És ez milyen vírus mi a neve?Csak hogy tudjam...
A tejallergiát azért írtam mert jó múltkor említetted a sajtot azt hittem kapott Mesi..csak azért írtam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 

 
 

Ladmon úgy Imádlak!!!Bármit ír szegény Ikverus te mindig belekötsz...(de nagyon okosakat írsz)csak én már kinómba nevetek..."na Ladmon már megint ossza"

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Ja, már én is vacilláltam, hogy írjam-e...
De úgy döntöttem, Verus, meg kaandi bírják a strapát, és írtam! :lol:
Tényleg Verus, csak hülyén jön ki! Naaaaa! Jó? :wink:

ladmon
 
 


Hugic, Te egy nagyon szerencsés mami vagy, hogy ilyen jól alszik a kisfiad! :D

Nila, jó sétálás Nektek, olyan jó hogy ilyen szép helyen laktok! :D

Eszter, nagyon édes lehet a cuppogós Adri! :D

Verus, méz :?: :shock: Na Ladmon majd megmondja a frankót!

Ja látom, már megmondta! :D
zsu83
 
 


Jobb napot!

Hej, arról nem volt szó, hogy horrormanót is klónozzátok!!!! :? :? :?

Jön a 3. fog, úgyhogy mi sem aludtuk végig az éjjelt, finoman szólva. Ezenkívül azt hiszme értem, amiről eddig beszéltetek: a Gyerekem mindenhol fel akar állni, ott is, ami túl alacsonyan van, szóval képtelenség, de azért Ő próbálkozik... Betaknyosodott, juhéé (szerintem a foga miatt), úgyhogy újfent porszívózunk és majdnem leesett az ágyról, pedig egy pillanatra fordultam el, amíg a porszívót bedugtam. A karját elkaptam, de így is félig ráesett a porszívóra... :( :( Ezenkívül nyűgös, nem kicsit, nagyon... :? :(

Majd jövök, ha tudok és végig is olvaslak Benneteket, mert persze pont most írtok rengeteget! :lol:

Addig is: Csini zsebes farmeros Főtornászbajnoknőnek boldog 8.-at!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Elif:
Tudnál T.országba mondani valami olyan helyet ami szép és nyugis...tervezzük hogy jövőre megyünk üdülni,vagy görögbe vagy törökbe...de valami olyan helyet keresünk ami szép,látványos,de még sincs tele 1000 turistával.Olyan nyugis elvonulósat keresünk.Elég az itteni pezsgés.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Csak gyorsan... Annyit írtok, hogy sosem győzöm visszaolvasni. :lol:

Nálunk éjjel-nappal horror a helyzet, napközben 3/4 órás alvások, éjjel 5-ször kelés, reggel 1/2 6-kor ébredés... Fogacska azt hiszem, még nem tört át, nem engedi nézegetni sem, viszont láttam, hogy van egy kis gennyes csomó az ínyén :cry: . Mondjuk szerintem nem emiatt nem megy az alvás, nem látom, hogy fájna bármije is éjszaka, egyszerűen csak így van programozva. Kezdek sajnos én is lankadni... Ja, és ülünk-állunk, kapaszkodunk, brümmögünk, szóval minden egyszerre indult be nálunk.

Ha tudok, még jövök, most alszik, próbálok picit pihenni én is.

Kép
mist
 
 


Julcsi, sajnálom a nyügit! Bebe is eléggé nyügi ma, jön a 4. fogunk, aludni nem akar, épp az előbb vesztem vele össze mert már semmi se jó neki :? , most elvonult a szobájába, ott játszik!

Mist, hú nálatok se rózsás a helyzet! :?
zsu83
 
 


Ha a gyerekem így folytatja ebből nem ebéd hanem uzsonna lesz :shock:
Mist:
Kitartás...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


lkverus:a méz az nem játék,de tényleg....csak,hogy én is belepofázzak!nemrég olvastam róla csúnya dolgokat!muffin recept jöhet!

stelly:örülök,hogy jobb éjszakátok volt!

millye:még reggel kérdezted,hogy adok-e valamit Bazsinak?este kap chamommilát....lehet nem is kéne,de nem nagyon merem elhagyni,mert így a felsírások is nagyon megritkultak!

julcsi:hú,olvasni is fájt amit írtál!kitartás!

mist:neked szintén csak kitartást tudok kívánni!

zsu:ez tetszik,méghogy Bebe elvonult a szobájába játszani?

:shock: :lol: szemét fogak!

enyém gyerek kikacsázta magát a tópin,két öreglánynak okozott majdnem szívinfarktust-tényleg annyira odavoltak és sipítottak,hogy de édes stb. azt hittem nem fogja bírni szívük...-aztán a boltban kapott ingyen kiflit,mert olyan édes,hazajöttünk evett és most alszik,én meg húzok vasalni,mert akkora kupac van,hogy a gyerek ki sem látszik belőle! :roll: :lol:

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: ok tök jó lenne talizni! :)

Zsancy: hm... hát ehhez kell apa szakértelme is :), megkérdem neked, ő elég jól ismeri az országot szerencsére. Sok helyen megfordult hosszabb időre is. A fekete tenger partvidékéről konkrétan én is tudom, hogy gyönyörű és sokkal kevésbé elözönlött turistával, mint a Földközi t. partvidéke. Én is kívánkozom oda, na majd egyszer... Most bayramra (ünnep) november végén akar minket Efével kiküldeni párom, nem tudom mi legyen... nagyszülők nagyon hiányolják Efét, de mégiscsak november, és egyedül, vagy max anyummal, aki nem tud persze törökül, na meg most is 1 hónap kellett manónak, hogy visszaszokjon az itteni körülményekhez. Ezek miatt annyi sok kedvem nincs menni.

Örülök, hogy ilyen érdeklődés övezi a feta sajtos pogit. Nem bánjátok meg ha megsütitek, nekünk fél nap alatt elfogyott az egész, pedig csak 2-en ettük. :D
Fogacska, és ma céklaevés közbeni kanálszerzés :) Aztán jóllakott gyerek és odabújós majd puszit adós és lefelé nézős gyerek.
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Zsancy, átküldhetnéd hozzánk egy kicsit álommanót! :wink:

Nila, átmászott a szobájába, azóta ott bügyköli a játékait! :D

De cuki Efe fogacskája, nagyon jók a képek, a céklaevős :D , és a közös kép is nagyon szuper! :D
zsu83
 
 


Bogi: Füge minden evést ennyire élvez vagy ez csak a kamerának és a céklának szólt? Nagyon nagyon édes a videón. Nekünk bürrögés nélkül is hasonló lett a végeredmény ma. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Elif:
Köszi köszi előre is...Efe annyira aranyos...na és az a puszika.. :D Petra is előszeretettel osztogatja...
Novemberbe jó idő van ott nem?Háát igen elég nagy dilemma menyen vagy ne az ember gyerekkel,de megértem szegény nagyszülőket is...nálunk is kb ez a helyzet,igaz (engem nem küld apa sehova)de mikor otthon vagyunk annyira körül rajongják Lulut hogy néha engem idegesít,nem az hogy szeretgetik,hanem ..ahogy...na remélem érted...mikor alvás lenne és leragad a gyerek szeme,pl tesóm akkor jön gügyörészni..hiába mondom neki alszunk csak nyomja...húúú ebből akkora balhék voltak otthon...néha ezért félek haza menni,meg az örökös rohangálás,ide menni oda menni...belefáradtam,jövöre haza se megyünk,hanem hozzánk jön ki a család,kicsit lefoglalja majd őket a nézelődés is...
Ezt a pogit én is kipróbálom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.10.06 14:18-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


elif:szuper képek!nagy zsivány a fiad!

Kép
nilabali
 
 


No akik most irígykednek rám az alvás miatt azoknak üzenem: nehéz szülés volt :lol: de tényleg. És ezek szerint Ladmon és még páran emlékeznek rá, h mennyit küzdöttem, mert nálunk a norma 3*30 perc volt régebben. Ezek szerint megérte és nem idegelm magam tovább olyanon ami fölösleges :) Köszi mindenkinek.

Nila, mi is voltunk sétálni, de nem érte meg (nekem, Marcinak igen :)) mivel ő baromi jót pihent a babakocsiban, most asszem a délutáni alvásnak lőttek :)

Lkverus - ha Ladmon nem mondja, akkor Én tettem volna meg elsőként! 1 éves korig, TILOS A MÉZ, A BOTULIZMUS VESZÉLYE MIATT!!! Nem tudhatod, h a bolti vagy a termelői mézben nem leselkedik-e ott, mivel, nincsenek bevizsgálva ilyen szempontból.... de persze lelked rajta :)

Jajj fogzós Marcibogyesznak mielőbbi "kibújást"

Efe puszi könnyfakasztó! :oops:

Mist - kalapom megemelem! 5xi kelés???? :shock:

volt még sokmindenki akire reagálni akartam... de jajj, a másik odalon....
Marci meg elaludt közben... de legalábbis csöndben van :)

KépKép
hugic
 
 


Zsu én irigy vagyok és álommanót ideláncoltam a kiságy mellé :lol: nem küldöm én őt sehova..mert még eltéved azt valami klónt kapunk helyette :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


És még mindig alszik...igaz délelőtt összesen 25-30perc volt...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy: :? :lol:
zsu83
 
 


Stelly - cuppogós Adriról kérünk szépen videót :) nagyon édi lehet. Mióta töröm magam, h Marcus küldjön puszit vagy intsen pát, de nem megy... egyébként meg boldogságos 8-at :)

Nila - tetszik az új vonalzó

Léna elmondhatja magáról, h 7 hónaposan már lakodalomban táncolt :)

Matrózlány Petra csudicsinos a piros-fehér csíkos cuccban :)

Ladmon - juhéjjj, megérte ennyit dolgozni rajta, egyetlen topikban sincs szebb 500. laptető :)

Zsu - neked h van a lábad?

Zétivera - lábujjam megvan, köszi a kérdést :) sztem sose lesz az igaz, de legalább most már nem fáj ha sétálok, megyek, csak dagi :)

Na léptem, mégsem alszik.... lehet irígykedni :lol:

KépKép
hugic
 
 


Felkeltünk :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:akkor most már tovább küldheted a manót!jó étvágyat Petrának!zsu-ra ráférne!

hugic:nekem sosem alszik Bazsi a kocsiban...szerintem fél,hogy lemarad valamiről,ha becsukja a szemét!akkor megyünk sétálni amikor ebéd után már játszott egyet itthon és már fárad a séta alatt még elnézelődik és miután hazajöttünk alszik egyet,aztán sokszor kimegyünk még uzsonna után is a játszóra,vagy anyóshoz!
ha már felébredt,akkor alszik még egyszer estig,vagy már fürcsiig ébren van?

megyek folyt,köv. vasalásban...irtó izgalmas....

Kép
nilabali
 
 


Magdi, én is azt akartam írni, hogy kiböjtölted Te ezt a jó alvást. Úgyhogy inkább örülj neki! :D Sokat mozog, biztos elfárad (No ez az, ami alól mi kivételek vagyunk. :? )

Mist, jajaj, azt hittem talán javultak az éjjeleitek... :( Nappalk eddig jól aludt a Kisasszony, nem? Biztos Ő is kicsit zavart ettől a hirtelen fejlődéstől...

Stelly, azt örömmel olvastam, hogy Ti végre jobban aludtatok!

Pandus: Kép??? És azt akartam kérdezni, hogy mennyit alszik éjjel Hanna, hogy bírja délután alvás nélkül?

Andrea: Részvétem!!!! nevelőapudnak pedig jobbulást!!! (Miért van kórházban?

Verus, a két Fiúval alszol? Apa pedig a földszinten? Semmi közöm hozzá, de nem esik ez neki rosszul? És Zéti is Veled? Nem tud egyedül, vagy miért? Mert ez Neked azrt kevésbé lehet pihentető. (ahogy azt le is írtad...)

MÉZET egy éves korig ne!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Mi jobban talán... de kicsit változékony a hangulatunk sajnos és lefejeltünk egy szekrénysarkot is... :? :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


mézet én sem adok és nem is fogok adni neki csak jövő ilyenkor kb....nagyon veszélyes lehet nekik!!!!!!!!!!!borzalmasakat olvastam én is!!! :cry:

boldog hófordulót Adrikának!!!!!!!
hová költöznek az áprilisiak????? :shock: :roll:
megyünk sétálni majd jövök még ám!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Hugic, köszi, már nagyon jól van a lábam, nem érzek semmi fájdalmat, és még a frontokra se érzékeny eddig, remélem tartós lesz a szuri hatása! :roll: Már csak ebből a torokgyusziból kéne kikeverednem! :?

Zsancy, sajnos a manó nem hozzánk jött át! :(

Julcsi, na akkor ez a mai nap nem a Ti napotok! :?

Kaandi, jó sétizést! :D
zsu83
 
 


julcsi:szegény Marcikobak!gyógypuszika rája!nemsokára majd csökkennek a balesetek!bár éppen tegnap mondtam apának,hogy Bazsi már pár napja nem esett nagyot,erre ma reggel volt egy oltári borulás,hatalmas koppanással és sírással!

zsu:Bebe nem aludt semmit sem?

vasalás még mindig megy,gyerek még mindig alszik....pedig fülelek,hátha félbe hagyhatom már a vasalást....de nem...

Kép
nilabali
 
 


Zsu, jobbulást Neked!

Nila, remélem igazad lesz és idővel ügyesedünk... Mára sok minden kijutott valahogy. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi.holnap jobb nap lesz!

fiam végre megkegyelmezett rajtam és felébredt....megyünk uzsonnázni és aztán JÁTÉK!!

Kép
nilabali
 
 


Jeeeeeeeeeeee, már alszik fél órája! :D Még egy felet hagyom, aztán ébredés, mert este így nem lesz alvás!

Nila, délelőtt egy órát, aztán délután kemény 20 percet! :?

Julcsi, köszi! Igaza van Nilának majd kitanulja Marci az esési technikákat is, és minden rendben lesz! :wink:

Na ma itt ülök egész nap a gép előtt, kihasználom az időt, mert holnaptól Apa itthon lesz 9 napot, és biztos el leszek tiltva a géptől :D , de majd azért igyekszem jönni! :D

Itt egy hétvégi hintás kép:

Kép
zsu83
 
 


Stelly: Adrikának hófordulós puszit küldünk!
Kaandi: örülök, h jól sikerült az osztálytali! Boti és Erik nagyon cukik a képeken! Olyan nagyfiú az erkélyajtóban.
Millye: nincs még foga Alexnek sem, mi is sereghajtók maradtunk. Ilyen kosarat én is szeretnék vásárolni, hol vetted :D ? Nagyon jó a képösszeállítás is.
Ladmon: érdemes volt megdolgoznod az 500. laptetőért, nagyon jó lett! Gratulálok ácsorgó Esztikédhez!
ZVera: ugyan már pár napja kérdezted a fűtést, én most válaszolok. Szal fürdetésre kicsit befűtünk, azt ennyi. Hétköznapi álmos Oli továbbra is tündéri :D .
Zümis: vödrös Muki nagyon édes, szépséges.
Bogi: Füge céklás kacaja csúcs, nagyon édes, na meg a kosárral a fején szintén :D .
Zsuzsi: nagyon jól néz ki a kendőd. Múltkor tettél fel egy linket, ahonnan babylegs-et vettél, betennéd újra, szeretnék venni én is.
Julcsi: Gratulálok a felálláshoz! Jók a képek. Szépen kikerekedett Marcid, nagyon cuki! Sajnálom a car éjszakát.
Mist: Natasának is gratula, nektek is lehetne már jobb napotok/éjszakátok!
Verus: jobbulást+++++++++++++++++++++++++ Klassz a járókád :lol: !
Zsufi: Marcika szépséges.
Zsancy: kész kis hölgy lett Lulu, édesek a fogacskái! Ugye lejjebb tettétek az ágyat?
Andrea: sajnálom, részvétem! Nevelőapukádnak++++++++++++++++++Gratu a fogacskához!
Elif: nagyon guszta a fetasajtos pogid. jajjj, de édes Efe, de jó képek!
Hugic: te most panaszkodsz vagy dicsekszel? Komolyra fordítva a szót, megérdemlitek, h jó legyen Marcid alvókája, elég sokáig volt horror időszakotok. Ügyesen járkál, Alex rötyögött a videón.
Zsu: elvonult a szobájába, de édes


Tegnap már nem engedett a főnök ide. Napok óta próbálom győzködni, h napi 2 alvás még kell neki. Eddig túlságosan demokratikus voltam, de most bekeményítettem :D . Talán kezdi megérteni, h jobb neki is, ha 2x alszik, mert akkor nem olyan nyűgisek a délutánok. Beteszem az ágyába, elmagyarázom neki, h most arra van szüksége, h aludjon, kicsit ringatom és énekelek neki, majd kimegyek. Így akad ugyan ordítás, de nem hagyom, olyankor visszamegyek, kiveszem, megnyugtatom, visszarak, hátsimi, ringatás, megint kimegyek, ezt kb. 2-3x eljátszuk, végül elalszik és olyan jókedvűen ébred, h öröm nézni.
kreiszi
 
 


Dél óta írom az előbbi "rövidke" hsz-t, most nézem, h azóta is írtatok egy csomót :D
Julcsi: gyógypuszi Marcinak!
Zsu: de édesen hintázik Bebe.
kreiszi
 
 


na akkor én nem is írok többet :(:(:(
amúgy csak amikor beteg akkor iszik mézes teát :(:( és én nem olvastam soha semmi szörnyűt :(:(
bocsi csajok, de elfogadom amiket írtok, inkább vigyázok a számra, vagyis a kezeimre, és nem írok le semmit.....
amúgy ha ezek után még bárki akar jönni velünk állatkertbe, nagyon szívesen csatlakozom, ígérem nem etetem meg, és nem itatom meg mézes teával, de télleg vannak oroszlánok :twisted:
hüppögős szmájli

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


:lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


óóóóóó, és elif, az a puszis kép nagyon édi!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, a krumplit én együtt is főzöm a cuccokkal, ált.ban a husival, meg répával...ami éppen akad, jól meg is puhul, és egybeturmixolva nem ragacsos....amikor külön főzikéztem csak krumplit, háááát...elég undor volt.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Elif köszi a recepteke! nagyon gusztának tűnik!!! Valamelyik nap megcsinálom!!! Édi képeket csináltál megint Eféről!!! Majd ha hazajön a lányom akkor megmutatom neki!

Nilabali azt olvastam, hogy ha picit adsz neki akkor nincs gond, de vigyázni kell az ilyen erős zamatú fűszerekkel... A fagyasztót ne is említsd mert ma engedtem le a nagy fagyasztóládámat (tél előtti pakolászás miatt) , de legalább megvagyok vele... :roll:

Zsu83 igen már rajta vagyunk a rácsos projekten! :wink: Nagyon nagyon édes ahogy a fiad hintázik!!! Látszik, hogy élvezi!

Hugic Marcinak is jó alvókája van! Szerintem ne keltsd fel hanem fejd a tejet amíg alszik a fiad! Tudom nem egy jó elfoglaltság, de ha nem akarod hogy csökkenjen a mennyisége akkor muszáj....

Andabella ugye mondtam, hogy ne ijedj meg minden rendben lesz és elmúlnak a pöttyök! :D

Kreiszi akkor üdv a fogatlanok klubjában... mert nekünk sincs... :? sebaj... majd lesz :D Az a lényeg, hogy elalszik Alex... igez egy kicsit macerás a dolog ahogy olvasom... :shock: :D

Lkverus jaj ne csináld Vera... szerintem senki nem akart megbántani... szerencse, hogy én nem is voltam délután (mert a fagyasztót olvasztottam le.... meg főztem.... meg cukiban voltam... ) ezért én bizti nem bántottalak meg ..... szóval meg ne próbáld, hogy nem írsz mert akkor én foglak megetetni az oroszlánnal :D CSak vicc volt? :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ne hüppögj Verus, én meginnám a botulista mézes teádat, jó? :lol:

Jaaa, akkor megpróbálom én is együtt a krumplival a cuccokat... De utálom ezt a krumliskodást. Ma sütőtököztem... Azt legalább tutira szereti!

Juj Kreiszi, de ügyes vagy, hogy te is megtanítottad Alexet aludni! Most már lassan én is ráállok (vagy még várok egy kicsit! :) )

Efe annyiramármégdemennyire! Érted? :D

ladmon
 
 


Jaaaaj, meg kihagytam a cukorfalat hintázó babát! Ööö, nem... Bebét!! :D Ééééédes!

ladmon
 
 


Kreiszi, és így mennyit alszik napközbe Alex?

Verus, nehogy már ne írj többet, mert akkor elmegyek felétek és fenékbebillentelek! :D :wink:

Millye, nagyon tetszett Bebének a hinta, végig kacagott! :D Férjeddel voltál cukiba?

Ladmon, köszi! :lol:
zsu83
 
 


Elif: nagyon cukik a képek Eféről:)

Millye: köszi, képzeld most már el is múltak a pöttyök:)

Mesi elaludt, de szerintem éjjel megint kelni fog, mert délután és este alig evett valamit, inkább ivott.
KÉpzeljétek kaptam őszibarit a zöldségesnél. Már azt hittem nem is kapok..juhéé:)

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Nagyon köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :)

Julcsi, remélem, jó éjszakátok lesz ma már! (Meg remélem, nekünk is :roll:)

Efe imádnivaló :D

Cuppogást épp ma próbáltam levideózni, de ha előveszem a kamerát, abbahagyja, és sprintel megszerezni a gépet... de helyette holnap hozok tipegős videót én is :D

Kaandi, több topik is elköltözött olyan helyre, ahol csak a topik tagjai tudnak olvasni, lehet, kicsit ködösen fogalmaztam :)

Bencus állati cuki, ahogy élvezi a hintát!

Kreiszi, hajrá Alex-altatás! Lassan csak meggyőzöd, hogy igazad van :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Millye: anno nekem és a férjemnek is elég későn jöttek ki a fogaink, egyik barátnőm kisfia májusban volt 1 éves, a szülinapja előtt 1-2 héttel jött ki 4 foga egyszerre. Én még nyugodt vagyok :D
Zsu: 1,5-2 órát alszik így, de pl. tegnap nem tudtam rávenni a délelőtti alvásra, csak du aludt, akkor meg majdnem 4 órát :shock:
Ladmon: pedig nagyon szerettem volna, ha ő állítja be magának, de úgy látszik erre nem ért meg agyilag :)
kreiszi
 
 


Efe már tud puszirt adni? Akarattal?
Nagoyn édes egyébként, és az utolsó képen olyan más, sokkal érettebb arca van... :)

Bebe pedig gyönyörűséges, harmonikus arcú Kisfiú!

Jó, hogy Mesi javulgat. :wink:

Jólesett. amit írtatok, hogy Marci kikerekedett, hogy szép a szeme és hogy milyen boldognak látszik. Szerintem ez mind igaz, habár a mai nap nem nagyon lehetett ráismerni a boldog Gyerekre... :( És 8 óta már 3x felsírt. Oh, harmadik fog, jaj! :( :( :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:remélem nyugis éjjeletek lesz!

stelly:nektek is ugyanazt kívánom!

zsu:Bebe nagyon jól néz ki a hintában!

Kép
nilabali
 
 


és mindenkinek nyugodalmast kívánok!

Kép
nilabali
 
 


Bizony, mindenkinek nyugodt, pihentető éjjelt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsu83 lehet, hogy írtad már, de hol hintáztatok? :D Férjemmel voltam és a fiammal cukiba... Szandra suliban volt még, de hoztunk neki is sütikét :D

Andabella nagyon örülök, hogy elmúltak Mesi pöttyei!!! :D Mesi szereti az őszibarackot? Szorítok, hogy ne kelljen sokszor éjjel! :roll:

Kreiszi akkor lehet, hogy mi is így járunk, hogy nagyon későn jön kia fogunk... mondjuk Szandrának is elég későn jött ki :roll:

Julcsi-79 jaj szegény Marci! Remélem nem lesz horror éjszakátok! :roll:

Én is akartam valamit írni magunkról, de mire leírtam addigra elfelejtettem... biztos nem volt annyira fontos .... :roll: na mindegy... mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?