tünci: nekünk is 10.000 volt a 4d, szerintem, ha mondod a telefonba az Áginak, hogy a Bácskai dokibácsihoz akarsz menni, hozzá ír be, nem lesz gond, jófej az Ági, meg a dokibácsi is. Mondjuk én is Deákhoz járok, nekem is ő csinálta, 2-szer voltunk mi is. 12. és 23. héten. Jobb, ha több orvos is látja a babát. Így talán te is nyugodtabb leszel.
jegesmacika: én is dolgoztam a nagy kéknél!!!! Te mettől meddig? És pontosan hol? Én 1999-től 2003-ig. Voltam az egyesben a teszt-en, még melódiákos-ként, utána 2-es HSA, először operátor, aztán kulcsopi, aztán monitoring. Na, lesz közös témánk úgy érzem. Ha van kedved add meg priviben a neved, bejelöllek iwiw-en, ha fennt vagy. Ismerős vagy a pocós kép alapján...
betti: hú, ez nem semmi lehetett ez a műtét, aztaaaaa mindenit. Szegénykém, remélem már minden rendben azóta, és nem újulhat ki neked? Remélem nem. Még jó, hogy ingyen megcsinálták. Ez a minimum.
Jaffa: pasik!!!????
Igen, szép, meg jó a szilikoncici, mondjuk az én cicijeim nagyon meg vannak ereszkedve. Engem jobban zavar, mint apát, ő így is szereti. Mondjuk ha nem félnék a nagy fájdalomtól, meg lenne pénzem, én lehet alávetném magam, de csak ha már nem akarnék több babócát.
Mitől lehetett lázas Milu? Gyógypuszi neki. Nem semmi, így be tud hisztizni, hogy még hány is??? Aztaaaaaa aranyom....
Igen, nő a haja, főleg oldalt, hátul, és kunkorodik mindenfelé, ezért csatot teszek bele, ha hagyja, mert különben tépkedi a haját, fülét, ha odalóg a füléhez.
anyany: olyan édik tudnak lenni, mikor táncolnak, meg meséznek, nem? Teletubbies-t le lehet tölteni valahonnan? Nektek melyik rész van meg? nekünk nincs olyan csatornánk, ahol menne. Tudsz segíteni, kérdezd meg a férjecskédet, hogy melyik torrent oldalon lehet letölteni??? Hátha nemcsak Lilly babát nézünk.
Mondjuk most fülesmackót szedtem le neki, az is érdekli, főleg amikor énekel...
lara: töridoga????? Milyen lett? Holnap találkozunk? Már várom, kíváncsi vagyok Hannusra is már nagyon.
Most nem voltunk fodrásznál, majd szombaton megyünk, de lehet, most nem vágatok a frufrujából, mert sajnálom, hadd nőjön neki, karácsonyra lesz csini haja legalább.
Nem semmi a másfél órás 4d mozi. Azta mindenit!!! Ez igen! Na, majd következő babánál elmegyünk mi is Veszprémbe!
:D:D:D