Sziasztok!
Most jutottam odáig, hogy van egy szabad 20 percem, amíg meg tudom nézni, mi minden történt itt a fórumon.
Annus: Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam, és úgy láttam, Lilla baba is.
Köszönöm, hogy befogadtatok, bár még új vagyok. Nagyon jó volt Lilla babát a kis társai között látni, és végre felnőttekkel beszélgetni. Nem mintha az egész napos "hő" meg a "geő" nem tetszene, de azért néha jól esik mondatokban beszélni.
Most nézem a képeket a blogon, nagyon jók lettek.
Amiket én csináltam, még nem néztem meg, a férjem szokta átmásolni a gépre őket, és most épp dolgozik.
Örülök, hogy jó benyomást tett rátok Lilla baba. Nem tornáztatom, meg ilyesmi, én azt sem tudtam, hogy nagy dolog ilyen korban a négykézlábra állás. Ő ezt már tudja egy ideje, de hogy a mínusz oldalra is írjak valamit, ő volt az egyetlen baba, aki az idő nagy részét a karomban töltötte el, ugyanis letenni csak max. 5 percre lehet, ha ébren van, máskülönben sír.
Miután haza jöttünk, volt egy kb. másfél órás sírós-nyűgös időszaka, végül sikerült elringatnom. Rendesen lefáraszt engem ez a gyerek.
Tinu: Örülök, hogy Tücinek nincs komolyabb baja, bár az árpa sem hangzik túl jól.
Trixi: Sajnálom, hogy az "apja" így viszonyul a fiához, ezt én nem is értem, hogy lehet, hiszen a saját vére...
Engem is érdekelne a következő tali is, csak Csepel nekem nagyon messze van, nem is tudom, innen hogyan, és mennyi idő alatt lehetne odajutni. Még gondolkozhatok rajta egy kicsit?
Örülök, hogy megismerhettelek titeket.
Na, ennyi volt a szabad idő, Babóka felébredt, menetrendszerint sírással. Megyek.
Réka