Krimo,
a kevés is valami.
Van veszíteni valónk? És ki tudja, mi lehet még belőle? Tudod, mennyiért vesztegetnek egy virágosnál egy képet??? És tudod, milyen ócskák? Eszméleltlenül igénytelen példányok! Pofátlanul magas összegeket kérnek érte. Nem emlékszem, mennyit, de dobtam egy hátast...
Melinda,
nincs kidolgozott tervem.
Nyitott vagyok mindenféle ötletre. Amíg nem vagyunk számlaképesek, addig sztem elég, ha van egy honlapunk, ahol az eladó művek vannak, és vagy e-mailben vagy fórumon (ha tud vki olyat csinálni a honlapra) lehetne megrendelniük a vevőknek. Addig mindenki otthon tartaná a műveit, míg nem jelentkezik érte valaki. És oda mehet az, akinek kell vmi.
Aztán ha számlát is adunk, akkor nyilván központosítottabb kell, hogy legyen a dolog, de hol van az még...?
És akkor lehetne boltokban is kapni. Lehetne mintaboltunk.
Már úgy értem, hogy egy már meglévő bolt, ahol ezeket is árulnák.
Marketing: hát valahogy oda kellene, hogy találjanak a vevők, de azért én ódzkodom attól, hogy nyomuljunk. Ha mindenki, aki benne van, az ismerősei többségének ír egy mélt, hogy vagyunk, és legyen olyan jó továbbítani a mélt minél több embernek, akkor lehet, hogy ez valamit számítana. Van ismerősöm, aki feltenné a honlapjára a linkeket, ha megkérem (ha kész lesz az ő webáruháza).
Egyébként van webtárhelyem, csak nem tudom, mennyi.
Majd utánanézek.
Nagyon szép dolgaid vannak.
Virág