Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Csajszikák :!:

Melisch
ti is mindjárt kezdtek....úgy látom akkor lesz jó pár + teszt a karifa alatt :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tetűű :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty meglátjuk mit mondanak majd az eredményeim látva. Lehet mi még nem kezdünk tudod nekem nincs se HSG-m se laparom meg semmi ha kérik még időbe telik akkor...na de majd meglátom lehet megúszom vágás nélkül 8) Látom most középidőben vagy hát-ha hátha nem kell konzultáció sem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Minden benne van a pakliban :wink:
Elég egy HSG is (az viszont muszáj a lombikhoz :roll: ), lapar nem is muszáj....szorítok nektek nagyon....most már tényleg mindenki célba fog érni :!:

betty615

Babicsek de jár Máté oviba........addig csned van...olyankor ülök az ágy sarkába és nézek ki magamból......vagy néha csinálgatok valamit....
Kicsi mindíg mondom apinak hogy mi a bajom....de azt mondja most mit csináljon...vagy menjek én dolgozni és akkor lesz ő itthon a gyerekekkel...
de komolyan már szarok az egészbe........csinálok mindent ameddig birom...egyszer ugyis kifáradok teljesen......
amugy ő is akarta Barnit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Betty: ez naggggyon jóóóóó! Akkor hajrá! Már csak 19 nap!

Nitácska: És Máté nem foglalja el magát egy ideig? Eljátszik egyedül? Nyugi olyan nem lesz hogy teljesen kifáradsz, mindig erőt adnak majd neked a fiúk és te nagyon ügyesen fogod a dolgod csinálni, mert hát muszáj. Használd kia délelőttöket és pihenjél!!!! Gondolom te viszed oviba is Mátét, meg hozod is haza. Na az is egy jó nagy tortúra lehet a kicsivel.

Most én is olyan vagyok, mnt egy rakás sz..

Az LH-m továbbra is = a nullával.

Kép
babicsek

eljátszik ő csak elég hangosan......jó ne legyen sírí csend..nem akarom ahhoz szoktatni a kicsit de a hangzavar se jó...ugy nem lehet pihenni,...
reggelente api viszi oviba...és én megyek érte.......elég is ez...napi 2 kim oda vissza......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babi
most hányadik napon vagy :?:

betty615

Jó reggelt!

Betty: Ma van a 25. nap.

Kép
babicsek

Sziasztok!

Nálunk nátha a köbön. Bence taknyos, köhög. Tegnap nem volt oviban sem meg hétfőn sem megy. Tegnap kivittem a drnőhöz, de konferencián volt, az asszisztens mondta mit adjak neki, hétfőn vissza kell vinni.

Babicsek én szorítok, de ne sresszeld magadat! Ne tesztelgess. Ez parancs! :lol: :lol:

Nita gyanús vagy nekem. Nem vagy te kicsit depressziós? Szülés után gyakori. Párodnak pedig tessék megmondani, hogy ehhez a gyerekhez ketten kellettetek, megcsinálni könnyű - már akinek - legyen szíves segítsen.

Bettykém örülök az új időpontnak, szép a blogod, nagyon ügyes vagy!

Melisch kitartás, minden lépéssel közelebb kerültök az álmotokhoz.

királylány

Babi
sztem még ne aggódj a nega miatt....még van idő :!:
Szorítok :!: :wink:

Köszi Kircsilány
ari vagy :!: :D

Kellemes hétvégét mindenkinek :!:

betty615

Dia nem tudom......annak mik a jelei,tünetei?
ma kért puszit hát én ugyan nem adtam.majd ha segít is valamit......szó nélkül ment el dolgozni..el se köszönt!!!!! :cry:

reggel írt Nyuszi:
korházba került tegnap mert folyamatosan hányt,semmi nem maradt meg benne....most infúziót kap...meg a baba is tahikardiás lett....de már jobban vannak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszinak jobbulást :!: :!: :!:

betty615

átadom neki!!!!!!!!
ő is puszil mindenkit!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nem tudom konkrétan, de szerintem ez mindenkinél jelen van csak valakin átmegy pár nap alatt, van akinek több idő kell, aztán van olyan is aki egyedül nem tud kilábalni belőle...Szerintem ülj le a pároddal és beszéljétek ezt meg, mert nem lesz jó vége

Nyuszinak kitartást, szerintem már bármikor jöhet az a baba. Én is így voltam, befektettek, bár nem hánytam csak a ctg nem volt jó. Ki is vették éjjel Bencét. Lehet ő is így lesz majd.

Betty nincs mit, bírlak nagyon :lol:

királylány

Dia majd lesz valahogy.......most hívott telón...megint elmondtam a problémáim.....a válaszainak lényege......én csak búslakodok,sírok egész nap.......meg hogy ő is sírhatna a gondjai miatt...ja meg ms is meg tudja oldani a gyerekeket...igen meg tudja de az első időbe sokaknak így vagy úgy de valaki segít.......
na mindegy.....leszarok mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

"Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
- Nos, mit gondolsz erről az útról?
- Nagyon jó volt apa!
- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
- Igen.
- És mit láttál meg mindebből?
- Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
- Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk... "

betty615

Nita
csak 3 napra próbáljátok ki, milyen, ha Ő van otthon a gyerekekkel, és a háztartással.
Ajánlom figyelmedbe a spektrumon szokott menni: "A mamit akarom!" című műsor :arrow: az pont erről szól.

betty615

Jó reggelt!

Betty: Nagyon szépet írtál! még meg is könnyeztem. :shock:

Királylány! Igenis értettem!!! _Nem tesztelgetek, holnap úgyis eldől minden. Tudom hogy még nem dőlt el semmi, holnapig van remény, csak valahogy az a megérzésem, hogy nem sikerült. De már akár mit csinálok és próbálok másra gondolni nem megy. :oops:
Majd holnap letörök, mint a bili füle. :)

Délelőtt elmegyek shoppingolni, Marcinak kellene venni téli kabátot. Most reggel vittem ki a macsekoknak a kaját, hát olyan hideg volt, hogy csak na. Már gondolkozunk, hogy be kellene indítani a kazánt lassan.

Kép
babicsek

Jó reggelt!

Nita én jól fenékbe rúgnám, ne haragudj. Megcsinálni azt igen, az az élvezetesebbik része, a gondok meg maradnak az anyára. Na küldd ide, majd eligazítom őt. Állj a sarkadra és ne főzzél neki, ne mossál rá stb....Majd megtudja. Anyukádék nem tudják elvállalni Mátét egy hétre? Persze, hogy sírdogálsz mikor a hormonok még dolgoznak. Ne telefonon beszéljétek meg a problémát. Igaza van Bettynek cseréljetek egy hétvégére mikor otthon van.....

Babicsek na azért! :lol: Télikabát: én Bencusnak már megvettem a Tescoban 2500Ft-ért és vettem hozzá egy mellényt 1600Ft-ért.

Betty ezt már olvastam, megható :)

királylány

Sziasztok!!!!!!

Bocsi tegnap nem voltam elutaztunk gyors kiruccanás. Este meg fáradt voltam hiszen reggel 6-kor keltem és este 5-ig autóban ültem, majd bevásároltunk ettünk a városba (lusta voltam még főzni is mikor éhes voltam már 4 órája) és olyan 8 körül értünk haza. Tv-zés közben meg hol aludtam, hogy néztem kicsit a tv-t. Ma aztán kell főzni, sajnos a takarítás marad meg a mosás hétköznapra. Jó, hogy nincs kupi csak por így nem olyan zavaró, ma mégis vasárnap van és a vallásosságom miatt nem szoktam ilyen házimunkát végezni, max. mosni. Igaz a főzés nekem elfog húzódni vagy 3 órát aztán a derekam miatt örülök ha lepihenhetek. Annyira kikészít a konyhában való állás néha, hogy sajog a derekam még enni sincs kedvem ha kész a kaja.

Nálatok mizus?????

Nyuszifül, Nita kitartás !!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Tegnap elkezdtünk Domival köhögni,brutálisan de náthásak nem vagyunk.Most aggódok mert reggel úgy ébredtem,hogy nincs rosszullét...ez aggaszt nagyon. :roll: :( Valakinek ötlet???Ugye a köhögéstől nem mehet el? :oops: :?

Nyuszi!Drukkkkkkkk+++++++++ :lol: :lol: :lol:

Nita!
Remélem túl jutsz hamar ezen az időszakon.Sajnálom,hogy most így érzel. :wink: Küldök egy ölelést. :wink:
Kép

Betty!
Hajrááááááá :D :D

Többiek puszi

KépKép
Kép
mucus75

Dia!
17-én egész nap egyedűl lesz a 2 gyerekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én bababörzén leszek a barinőmmel!!!!!!!!!!!!!
nem sietek haza az tuti!!!!!!!!!!!
ma éhen ment el dolgozni.....direkt nem főztem csak miután elment!!!!

Mucus nem baj ha nincsenek m indíg tünetek.....nyugi van!!!!!!!!!!minden rendben van!!!!!
nekem is sikerűlt annyi kudarc után.neked is fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szorítsatok délelött,ma megyek Kecskemétre genetikára!!!!!!!!!!!!!!
Majd jövök a hírekkel!!
Mindjárt indulunk :?

Pusszantás!!
Vendég

Kirus minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus!
Nagyon várunk a hírekkel!

Bennem annyira forrong a kíváncsiság (lehet azért is, mert úton-útfélen mindenki azt kérdezgeti, hogy lehet-e már tudni kislány vagy kisfiú), hogy felhívtam két 4D ultrahangost és megkérdeztem melyik a legkorábbi hét, mikor már lehet látni a picur nemét. Az első azt mondta hogy a 16. hét, a második viszont, aki egy rendkívül közvetlen nő volt, a 14. hetet mondta. Mondtam is neki, hogy na akkor már csak egy hetet kell várnom, majd elmeséltem neki, hogy már van két lányunk.... Erre Ő is teljes izgalomba jött és azt mondta menjünk el most, megnézi, legfeljebb ha nem sikerül, ingyen megnézi nekünk egy héttel később! Szóval nagyon rendes volt, azt mondja, nagy felbontású gépük van, ha a baba is úgy akarja, látni fogjuk!!!!
Ma megyünk délután hat órára! Majd jövök a fejleményekkel! :D

Kép
adiadi

Kírus szorítunk, de úgyis rendben lesz minden!

Nita remélem jobban vagy!!!!!!!
az jó lecke lesz, ha párod egyedül marad a gyerkőcökkel!
Szerintem telefonálás lesz ezerrel! :lol:

Adiadi, tök izgi és rendes a nő. Szerintem is lehet látni már, van akinek rendes 2d-el is látszik ilyen hamar, hogy FIÚ, mert hát őket könnyebb felismerni! :lol:
Lehet rosszul emlékszem, nem te laksz Debrecenben?
Mi ott voltunk 4D-n a Szent Anna rendelőben és az nőci is nagyon rendi volt.
Gyere majd írd meg!

Nálunk most betegeskedés van. Voltam én, most Beni, de annyira levert, hogy csak sír és sír. Lázas, taknyol és sír egész nap.
Voltunk dokinál, vírus okozza, nem kell antibiotikum.
Most alszik egy ideje, úgy hogy én is pihizek.

Mucus, nyugi, szerintem nem mehet el egy baba a köhögéstől.
Értem az aggódást, de csak gyógyulgassatok! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Ma voltunk v.v.-en férjecskémmel, hepatitis B, hepatitis C, HIV, és ruis (azt hiszem így írják ).
Férjecském még ment genetikára is, úgyhogy Őt kétszer bökték
3 hét múlva eredmény, 21.-én konzi, és azt mondták, a kövi ciklustól akkor kezdhetnénk a lombikot valószínűleg rövid protokollal

betty615

Sziasztok!

Hát jó hírrel jöttem haza szerencsére!!! :wink:
Minden a legnagyobb rendben van!!! De azért 5 hét mulva controll :wink:

Angie!
Drukkolok hogy megtudják mondani a nemét a babócádnak!!

Mia!
Nagyon jó volt talizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 hét mulva ujra tali akkor!!!
:wink: :wink:
Vendég

Kirus Gratulálok!!!!!!

Adiadi már alig várom az estét, hogy olvassam mit mondott a doki néni, megy a drukk!!!!!!!!

Angie vigyázzatok magatokra gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!

Betty.......................de jó akkor már lassan közeledik a kezdet hurrá.

Nekem is megvan a hepatitis C, B, HIV eredmény mind ok mindkettőnknél. Nem sikerült a biológiai tenyésztés a váladékainknak, mert nem értették mit akarunk. Na majd holnapután.

Nagyon várom a szerdát már! Amugy megismételt TSH-m 4,21 ami már határérték, be is lett keretezve ugyanis 4,2 a magasabb értékhatár. A T3, T4 persze értéken belüli. Na most erre nagyon kivi vagyok mit mondanak majd. NEm tudom mennyire ciklusfüggő mert bárhol olvasok róla nem jeleneki meg mikor kell vért venni rá és az eredményeken sincs külőn feltüntetve mint a többi hormonoknál. De saját nyugalmam érdekében tuti elmegyek magán endokrinológushoz, hátha le tudja vinni és akkor nőveljük a lombik esélyét.

Mindnekinek puszi!

Kép
Kép
melisch

Kírus! NAgyon örülök, a jóhírnek :wink: :wink:

Adiadi várunk a hírekkel!

Betty: Hajrá+++++++++

Melisch: Nagyon remélem, hogy jókat mondanak majd itt....++++++++++++++

Nita: Kiartást! Legszívesebben én is segbe rugnám férjecskédet!!!!!!!!!!! Bocsi!!!!! De szerintem is segítenie kellene neked!!!! No majd ha egyedül marad!!!!!! Szerintem sem kell nagyon haza sietned!!!!!!! :wink:

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!!

Kírus: igen-igen jó volt talizni!!!!!!!! nagyon aranyos Kíra :D :D
5hét múlva újra tali,már nagyon várom :D :D :D :D
Vendég

Rólunk: Tegnap nagyon rosszul esett, hogy mindenki el volt szörnyülködve, mennyire lent van a hasam.... Pedig soha nem volt fenn!!! Elöl lent tapadt meg, és így arra tart... A doki nem mondta, hogy baj lenne, de olyan rossz, hogy mindenki ezt mondja..... :cry: :cry: Persze reggel kissé fentebb mozdul, de 1-2 óra múlva ismét "lecsúszik". Hát még egy átdolgozott nap után...

Kép
kicsi80

Kicsi meglátjuk mi lesz bár minnél többet olvasgatok utána a TSH-nak annál inkább gondolom ugy, hogy bizony valami bibi van. Na meg miért emelkedett 0.6 -al 19 nap alatt? Sehol nem irják, hogy ciklusfüggő :roll: már most rohannék dokihoz, de megvárom a szerdát. Te meg vigyázz magadra mostmár maradj otthon pihenj és ne erőltesd meg magad. BAj nem lesz tuti, főleg, hogy a te szervezeted nagyon sportos szerintem jobban az izmaid, mint nekem akiről itt ott csrodogál a háj igy nem lesz baj!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Kiről csordogál a háj????? Melisch!!!!!!! Ez nem igaz!!!!!!!! Láttam képeidet!!!!!!!!!!!

Még egy hónapot dolgozom, előre láthatólag, ha minden jól megy..... Most rohanok! Holnap jövök!

Kép
kicsi80

Sziasztiok!

Kirus: Örülök, hogy jól vagytok.

Én meg csak annyit írok hogy: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
babicsek

Babi!
Ez azt jelenti megjött pirid??? :cry: :(
Menjen a pi..ába!!!!!!!
Sajnálom,de fel a fejjel!!!!!! :wink: Sikerülni fog!!!
Vendég

Babicsek a fenébe bele nem jött még meg piri ugye de nincs betaHCG-d vagy piri is megjött??????????????????

Kép
Kép
melisch

Nem, piri még nem jött. A kaáliba voltam most délután vérvételen. Abból kapásból mondták, hogy nincs baba. Az utrót is abbahagyom, állítólag 2-3 nap múlva meg kell jönnie.

A férjem azt m ondta, hogy kezd már elege lenni neki is az egészből. Még egy inszemit megpróbálunk, aztán befejezzük. Azt mondja nincs értelme az egésznek, mert csak a rengeteg pénzbe kerül eredménytelenül. MAjs próbálkozunk tovább spontán, aztán lesz, ami lesz. Végül is ne legyek telhetetlen, mert ott van a drága kis Marcikánk. Szóval ez van. elvagyok keseredva, de muszáj talpra állni.

Most jól kibőgöm magam, egyedül vagyok itthon, aztán megyek az oviba.

Puszi nektek és köszönöm az együttérzéseteket!

Kép
babicsek

Kép
80olgi

Babicsek, nagyon de nagyon sajnálom!!!! Nem éppen a legjobb a férjed hozzálássa de végül is van benne valami, mármint egy csomó pénz izgalom és az esély kicsi aztán lelkileg jól összetörsz :cry: pedig annyira bíztam bennetek......gondoltam ha nektek sikerül nekünk is sikerülhet így most férjem rossz eredményével, az én magas TSH-mal hát már nincs kedvem az inszemhez, na meg kezdek elbátorodni én is, hogy lehet jobb lenne várni míg kicsit nincsenek jobb eredményeink

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Adiadi,mizujs???Kisfiú,ugye???
Olgi,nagyon cuki,ennyire vigyorog,de még milyen kicsi....mármint nem a képen,hanem hétre...hány hetes???Ilyenkor szoktak vigyorogni??Nem csak később??Nekünk is szokott,de nem direkt szerintem,hanem csak úgy alakul...na kel,megyek is...Nyusziról tud vki vmit??

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melisch
nagyon drukkolok nektek, hajrá :!: Már ti is a kapuban vagytok :!: :wink:

Babi
szomorúan olvastam az eredményt... :(
Tiszta szívből sajnálom...de ne adjátok fel :!:

betty615

sziasztok lányok!jöttem én is picit :)
olgi

de édes Misi baba,kis cukorfalat :)

babicsek

nagyon sajnálom,nem lehet igaz hogy nem akar sikerülni :evil:
de ne add fel,fog jönni a bébi,biztos :)

KépKép
bettike83

Betty köszi!!! :wink:

Adiadi merre vagy??????????????????

Bettike szijja mizus veled?

Kép
Kép
melisch

Lányok, ezer bocsánat, hogy csak most jövök, de nemrég értünk haza és hát úszok a boldogságtól: KISFIUNK LESZ!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes volt! Amikor kezdtük, még aludt, de én délután megbeszéltem vele, hogy majd nagy terpeszt kell produkálnia, hogy jól lássunk mindent!Fel is ébredt hamar, aztán már mutogatta is mi van neki! Nézte a nő, nézte, aztán azt mondja: Na anyuka, apuka.....
Kérdeztem: kislány? Azt mondja:nem, kisfiú! Ez 99% és még azt is mondta, hogy nyugodtan híresztelhetjük, mert olyan egyértelműen látszott a kis kukija! El is sírtam magam nyomban......Hihetetlen jó érzés!
Köszi szépen, hogy drukkoltatok!!!

Angie!
Igen, mi vagyunk Debrecenből! Mi is a Szent Anna utcai 4D-re akarunk majd még menni, ha husisabb lesz a baba! Nektek szuper jók lettek a képek!

Kírus!
Örülök, hogy minden ok a babával!

Babi!
Sajnálom, hogy nincs baba! :cry:

Melisch!
A TSH igenis ciklusfüggő! Én tíz éve járok endokrinológushoz, de én is csak a leguttóbbi vérvételen tudtam meg, akkor kérdezett rá a nő, aki a vért vette, hogy ugye nem menstruálok éppen, ugyanis az bezavar a TSH-ba és fals eredményt adhat!

Kép
adiadi

Ja, és a gép szerint 4 nappal nagyobb a babucink, így aszerint most 13+4 hetes vagyok! Szerintem 4 kg fölötti lesz ez a kiskrapek a végén, hisz a lányaim sem születtek kis súllyal(3900, 3600) Hogy fogom megszülni?????? :roll:

Kép
adiadi

Nyuszifül biztos nem haragszik meg, ha beírom amit megtudtam:

"Megszületett a kisfia, Benjamin , 4kg 10dkg-al!!! Mindketten egészségesek, jól vannak!!"

:D
vizi

Nyuszifül

Hatalmas gratula neked :!: :D

Boldog életet a kis Benjáminnak :!:

betty615

GRATULA NYUSZI!!!!!!!!!!!!!!!EZ MÁR TUDATOS MOSOLY 2HONAPOS MULT..HA BESZÉLEK HOZZÁ AKKOR MOSOLYOGVA GÜGYÖRÉSZIK ÉS BESZÉL A SAJÁT NYELVÉN VISZA..
80olgi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?