Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tipp: Rafael

Csak röviden, mert hullafáradt vagyok. Ma volt a keresztelő, miden simán ment. Karcsika szuperügyi volt :lol: , még a pap is megjegyezte, hogy nahát, ébren volt és mégse sírt, pedig a víz amit rácsorgatott a keresztanya szerint jéghideg volt :shock:
Az ebéd is fini volt, az asztal is jól szerepelt :lol: .
Mindig azt hiszem, hogy majd a jövőhét már nyugisabb lesz, de mindig van valami. Most is, kedden a barátnőm szülinapja, pénteken ittalvós vendég, szombaton babalátogatók jönnek, nekem is menni kéne egy helyre,valamikor ajándékokat is kellene venni. Szóval a jövőhét is mozgalmasnak ígérkezik, pedig már úgy vágyom egy kis nyugira :(

Kép
Kép
sosi
 
 


Kata: bocsánat! :)

Noémi: Borcsa pár napja iszonyat sír elalvás előtt. Csak a karomban níyugszik meg, vagy ha közénk feküdhet. Neki is pirul a pofija, és nála 100%, hogy a fog.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Apropó bőrpír!

Nemrég a lányomnak volt egy ilyen , mindkét arcocskáján két piros folt, majd ez lefele terjedt a testén pár nap múlva, végül a lábain végződött, de se láz, se más tünet nem volt, nem is viszketett. Úgy tudom ezt egy vírusfertőzés okozza. A sógornőm mondta, mikor meséltem neki, hogy a szomszéd kisfiúnak volt ilyen, majd az ő két lányán is végigment.

Kép
Kép
sosi
 
 

 
 

Na dobok egy képet. Kép

Kép
Kép
sosi
 
 


Most miért ez az x jelenik meg és nem a kép??

Kép
Kép
sosi
 
 


Sziasztok!
A játék elején ez a kép volt az egyik, amelyikre meg mertem volna esküdni, hogy tudom (de mivel Dávid nem játszik...). Szóval nekem első tippen Zalán volt.

Tali jó lenne, de még nem vagyok túl rutinos sofőr. Férjem meg tuti nem engedne el pár gyakorlati óra nélkül. Úgyhogy inkább egy tavaszi taliba neveznék be. Sajnálom :(

Benta, szuper napotok volt. Irigyellek!! Én 1 hete alig látom a férjemet. Állandóan dolgozik. Most is 3 napos kiállításon volt (Hangfoglalás). Tegnap koncert. Szerdán meg utazik 10 napra. Legalább kedden már itthon lesz velünk, bár nem tudom, mennyire lesz használható bármire is. ...és még beteg is :(

Nem is panaszkodom tovább. Rakom át Zétit a helyére, mert kivételesen nálunk aludt el.

Jó éjt!

KépKép
süni76
 
 


Benta!

Köszi a linket! Elég messze van, én a Keleti pu-tól jövök. De azért meglátom mikorra beszélitek meg. Nekem pont úgy 11 óra környéke lenne jó, de ha korán felébred Noé akkor korábbi is, de kora délután is, akkor lehet, hogy férjemmel tudnék hazajönni.

Sosi!

Passz! Képekben én sem vagyok profi... :oops:

Nekünk nem piros a pofija, de én nem is látom duzzadtnak az ínyét, csak a védőnő meg előtte anyósom mondta, hogy jobb alsó foga jön. :shock: Mindegy, majd a következő gyereknél profibb leszek. :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Banyoszka üzeni, hogy pár napig nem tud jönni, mert behalt a gépük. Megkért, hogy szavazzak a nevében is holnap. Ugyanaz a tippünk, így ha véletlenül én lennék az első és még jó is a tipp, akkor felezünk. Ez így rendben van csajok? Van valakinek ellenvetése?

Én a piros pofihoz sajnos nem tudok hozzászólni.

Mi ma ünnepeltük a férjem szülinapját, az egyik ajándéka az volt, hogy vezethetett egy Ferrarit 8) Élvezte nagyon.

Sosi: nagyon kíváncsi vagyok a képre, de nem tudom mi lehet a baj.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Hát Sosi, nagyon remélem ez nem az a fertőzés.
Mondjuk már napok óta csak az arca piros.

Most tüzetesen megnéztem, és talán kissé szárazabb a bőr, mint szokott lenni, ezért bekentem neki. Meglátom milyen lesz reggelre.

Tabati, örülj neki, ha nincs tünet. Azt írja a könyv, hogy vannak olyan babák, akiknél egyszer csak észre veszed a fogacskát minden nyűgösködős előzmény nélkül. :) (de a könyv hozzáteszi, hogy ez nem jelenti azt, hogy az összes fognál így lesz...)

Cosmo, biztosan örült a férjed a Ferrári vezetésnek - szerintem ez minden pasi álma!
A ferráriról jutott eszembe, hogy kaptunk ajándékba egy puma ferráris kiscipőt. :) Igaz még tök nagy, de baromi édes! Ma rápróbáltam Áronra, de még bőven nőnie kell! Pedig alig várom, horgy ráadhassam! :)

Holnap, ígérem teszek fel képet, a babakocsissal együtt!

Sosi, lehet, hogy túl nagy a kép! Max 600-as lehet.

Hú Csillag, nálatok akkor kemények az esték! Nálunk a lefekvéssel nincs gond, csak nagyon nyűgős.
Holnaptól jobban figyelek a napirendünkre, mert Áron napközben össze - vissza alszik.
Holnap felkeltem 1/2 8-kor. Tudom galádul hangzik, de ha hagyom tovább, akkor 1.) az etetés iszonyat nyűg 2.) napközben már nem nagyon alszik...
Ez csak 1/2 órát jelent...meglátjuk mi lesz.
De ha nem is jön össze, a napközbeni alvásokra jobban figyelek!

Ja egyébként ami még a fog mizériát támasztja alá: uzsira nem kellett neki semmi: alma-banán, sütőtök, baracklé, tápszer.
Egyik sem! Pedig mindegyiket szereti, és meg szokta enni. De most nem kellett! (mondjuk lefogyni így sem fog! :):))

Kaptunk kölcsön egy Brendonos hálózsákot. Nagyon szuper meleg, amire szükség is van, mert északi a hálószoba - jó hideg.
Ha vissza kell adnunk tuti beruházunk egy ilyenre, mert nagyon szuper.

Na megyek, én is elteszem magam holnapra!

Jó éjt

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi!

Azért van tünet sajna, sokkal többet sír, főleg az elalvás nehét megint, pont úgy, mint amikor a hasa fájt nagyon. Meg nyáladzik és tömködi az öklét. ennyi. Arca nem piros.
És mi lett a kipróbált uzsikkal? Te etted meg? :D

Cosmo!

Kenguruban, vagy kendőben nem tudsz eljönni a talira? Én is egyedül megyek bkv-val, így én sem babakocsizom, remélem addigra megszokjuk a kengurut, bátor leszek és viszem benne, max sír néha egy picit, majd megoldom valahogy. Amúgy én tuti nem viszek lefejt tejet, mert muszáj szoptatom, hogy ne maradjon el a tejtermelődés, most még nem akarok szopit kihagyni. Úgyhogy előre szóljatok, hogy ciki ha kinn a cici!! :lol: Vannak ott padok vagy ilyesmi? Ha rossz idő lesz, akkor mi a teendő? Esőnap? Vagy van ott valami zárt hely is? (ahol lehet szoptatni... :oops: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

BOLDOG 1 ÉVES ÉVFORDULÓT MINDEN 2009.JÚNIUSI BABAVÁRÓNAK(ÉS BABÁKNAK IS.)


Kép

Kép
kata840725
 
 


Mennem kell apósomhoz mosni,igy sajnos előbb fel kell tennem a mai képet.

Kép

Kép
kata840725
 
 


Zalán
Vendég
 


:oops: :oops: :oops:

Zalán :?: :?: :?:

:roll: :roll: :roll:

Kép
kissmanó
 
 


Banyoszka tipp: Zalán
Cosmo tipp: Zalán

(Ha van ellenvetés még a más nevében tippelés miatt, szóljatok).

Tabati: nem hiszem, hogy ennyi időt kibírnék babakocsi nélkül gyerekkel a kézben - oda-vissza út + ott séta + a motyók. Én is gyakorlatlan vagyok és nem is hiszem, hogy az elkövetkezendő hetekben ez változna. A kenguruban fáj a derekam, a kendőmet meg most kölcsönadtam, mert a barátnőmnek most nagyobb szüksége van rá. Arról nem is beszélve, hogy mivel nem nagyon használom ezeket, a gyerek se szereti kb. 20-30percnél tovább.

Én olyan gyerek voltam, akinek minden tünet nélkül jöttek a fogai, Anyám már csak azt vette észre, hogy csörög a kanál :D De azt nem tudom, hogy csak az első vagy a többi is ilyen volt. Cumi és pelus leszoktatással is könnyű dolga volt anyámnak, egy ugyanazon este, 2évesen közöltem, hogy nem kell a pelus és sikeresen leharaptam az egyetlen cumit, amit addig hajlandó voltam használni. Anyám igencsak rettegett az éjszakától :D De onnantól nem volt gond egyikkel sem, sose pisiltem be, éjjel se. Jó lenne, ha Petra örökölte volna ezt 8)

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Helló!

Hát a 1/2 8-as kelésből nem lett semmi, mivel Áron 1/2 4 és 6 között többször ébren volt. Csak egy kicsit felírt, de cumival azonnal visszaaludt, igaz hallottam, hogy elég nyugtalanul teszi mindezt. Érdekes, hogy 6 után meg simán aludt - tegnap is és ma is.

Gondolom, hogy a foga. Ez esetben viszont könnyen megússzuk, nincs éjszakai sírás.
Viszont telihold is van, szóval lehet azt kavart be....

Kérdés: Nektek mennyit alszanak a babáitok? A Suttogó azt írja, hogy egy 4 hónapos gyereknek 4 óránkénti etetéssel számítva - 4 óránként 1-1,5 órát kell aludni. (tehát 2,5 órával ébredés után le kell tenni). Nekem ez nem megy. Igaz éjszaka Áron 12 órát alszik.
A nagyobb babáknál írja, hogy napközben 2 alvás. Egy délelőtt - tízórai után, egy délután. Szerintem én is így tudom majd csinálni.

Tabati, sajna a kukában landolt, mert táp is volt benne...azt meg én nem szeretem! :):)

Most tízóraira ismét sütőtököt próbálok, viszont uzsira maradunk a tápnál - hátha így jobban bejön!

Nagyon kemény vagyok: reggel megcsináltam Rubint Réka 20 perces combizom tornáját. (lábra állni persze alig tudok)

Heni, már akartam írni, hogy én ad hoc jelleggel csinálom a feladatokat. Ha látom, hogy Áron nincs el egyedül, játszunk valamit. A könyvet néha fellapozom, és általában emlékezetből csinálom a gyakorlatokat. Pl. a tükörben nézegetést elég sokszor, de a különböző cuccok kézbe adását ritkábban.
A masszírozást/tornázást délutánonként - szinte minden nap! És sokat megyünk vendégségbe is! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Ja! Tökmag írt, hogy szar a gépük!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Mindenkinek szar a gépe?

Kép
kissmanó
 
 


Most akarok jönni, erre kiabál a fiam. :lol: Akkor majd később!

Kép
Kép
tabati
 
 


Utánozó majom leszek, de mivel gőzöm sincs, tipp: Zalán.

Alvás: este kb 9-től reggel 6-7-ig alszik. Kb reggel 8 h körül elalszik megint és majdnem délig alszik, aztán délután még két rövidet alszik.

Szerintem a telihold is ludas, én se aludni.

Kép
Kép
sosi
 
 


Noémi: én Nándit figyelem, hogy mikor lesz álmos. Van amikor kaja után egyből, lecsukódik a szeme, akkor nincs játszi, van, hogy fenn van másfél órát is. Alvása változó, van, hogy alszik 2x30 percet fél órás fennléttel közte, van, hogy alszik 1huzamban másfél-2 órát. Van amikor két etetés között semmit.
Volt olyan is, hogy egész nap nem alszikhosszút.
Minden nap más.
Éjszaka 8-10 órát alszik.
Vendég
 


Hát köszönöm!

Áron ma 8-kor kelt. Megpróbáltam 10-kor lefektetni, de csak vigyorgott ezerrel.
1/2 11-kor akartam neki sütőtököt adni, de nem kellett neki, üvöltött, potyogtak a könnyei. Lefektettem, erre azonnal elaludt, és azóta is alszik.
Szóval úgy tűnik, ő olyan 2,5 órát bír ébren...majd még figyelem.

Most ha felébred tápot kap...aztán majd délután megint próbálkozom.
Az ínye bal oldalon alul extra fehér és duzzadt, de a fogacska élét még nem érzem. :(:( Pedig abban reménykedek lassan kibújik, és akkor jobb kedve lesz Manócskának.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!
Kata, nagyon figyelmes vagy! :) Tényleg mostanság kezdte el vki a topikot... :)

Noémi, én tudatosan csinálom a feladatokat, bár megmondom őszintén, szerintem nem aknázza ki a gyerkőcökben rejlő érdeklődést... Igazából-lehet, hogy szakmai ártalom nálam- de nálunk csak a vázát adja a foglalkozásnak. Viszont naponta így sem vesz el több időt, mint 20 perc. Beni már hozzászokott, így minden nap igényli. Olvasom, hogy mennyi gond van a nyűgösséggel... nekem mázlim van. Benitó már majdnem egy hónapja átalussza az éjszakát, este legkésőbb fél 10-kor elalszik és csak nagy ritkán ébred fel arra, hogy szomjas. (Én is felébredek néha, úgyhogy gondolom, ez nála is így van. Szomjas, hát felébred.) Reggel 9-ig, fél 10-ig alszik, napközben délelőtt egy órát, délután másfelet és este 6körül még egy órát. Ébredés után fürdés, aztán meseolvasás, vacsora és alvás. Nagyon keveset sír, tényleg csak akkor ha baj van... ma viszont nagy nap van. 4 hónapos lett, és épp ma bújt ki az első fogacskája! :):) Örülök nagyon, mert így legalább megoldódott a probléma. Állítólag az első után a többi nem viseli már meg őket annyira...

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Heni: többgyerekes tapasztalat alapján mondom, hogy igenis, a rágók és a szemfogak sokkal jobban megviselik őket mint az első fogacska.
Persze Murphy itt is befigyelhet.

Kép
kissmanó
 
 


Heni!

Igen,pont ma 1 éve,hogy elindult a topik. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Manó, én is így gondolom... de majd kiderül. Azért ennél is szörnyű volt az az egyetlen este, amikor aztán csak sírt... remélem, a többi sem lesz rosszabb. Persze ha rajtam múlna, akkor sosem fájna semmije, de az sem lenne jó. Mindegy, most örülök, hogy ez már megvan!:):)

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Tabati: van privid (arra az esetre ha csak read-only lennél, s nem jelentkezel be)

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
Tipp: Rafael (mivel tegnap tippeltem Zalánra :D )

Mi sajnos már nagyon régen aludtuk át az éjszakát. Mostanában majdnem mindig felébred 2 óra körül. Ma is kb. 2 órámba telt, mire visszaaltattam. Először nem akartam megetetni, próbálkoztam a cumival, de nem jött be. Aztán aludt reggel 1/2 8-ig. De szép is lenne, ha ezt estétől tenné...

Viszont a nappali alvásaink már rendszereseknek mondhatóak.

Miután ő eszik reggel, én is megreggelizem és utána ő elalszik a járókában. Aztán ebéd után együtt ledőlünk aludni, majd az esti sétánál is elalszik. Lehet, hogy korán fürdetünk este???? 7-kor van fürcsi, 1/2 8-kor vacsi és kb. 9-kor alszik el. Mindegy, nem panaszkodom, mert sose kellett hozzá felkelnem még a legelső időkben sem éjszaka 3 óránként, csak 1x.

Megpróbálom bevezetni az esti meseolvasást, ahogy Heni is írta. Ilyenkor odateszitek magatok mellé? Vagy a saját ágyában van? Pont most hozta haza a férjem az ő mesekönyveit. Már alig vártam, hogy olvashassak belőle. Na, ma megkezdem :wink:

Mostanában meg az a legújabb, hogy addig kapálódzik a lábaival, míg le nem szedi magáról a zoknikat. Védőnő szerint játszik és legalább erősödnek az izmai.

Na, megyek, mert nyűglődik a járókában...

KépKép
süni76
 
 


Na amit még az előbb írtam - elszállt! :evil: :evil:

Heni, nálunk az esti lefekvés és alvás tökéletes!
8-kor fürdetek, kb. 1/2 9-kor vacsi, és utána kb. 3/4 9-kor lefekvés. Én nem mesélek, hanem énekelek neki. :) Néha velem énekel Áron, néha csak reklamál ha abbahagyom.
De ma pl. énekeltem neki (először) az este jó c. Zelk Zoltán verset. Megszeppenve figyelte, hogy mi ez az újdonság! :)
Az ének után leteszem, és kijvök -Áron magától alszik el, és reggel 8-kor kel.
2-3 éjszaka óta van, hogy néha sír, ezt tulajdonítom a fognak (esetleg a teliholdnak)

A nappali alvások tekintetében most úgy látom 2,5 óra a kapacitása, utána aludnia kell. Ez délelőtt egy egész óra volt, most (séta közben) csak fél.
A játékokkal / foglalkozásokkal még nem vagyok elég tudatos, de Áron sem élvezi őket mindig.

A fogakra pont azt akartam írni, amit Kismanó is írt. Én is ezt olvastam, de reméljük a legjobbakat!
Most voltam a patikában és beszereztem a Denitinoxot és egy Nurofen szuszpenziót - hátha egyszer éjszaka szükség lesz rájuk.

Amit még tökélyre fejlesztett Áron: sikítozik, ha bekakilt. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Jön valaki a bababörzére?

A hirdetésben az van, hogy Libero pelenkát érdemes év végéig betárazni...kíváncsi leszek!

Mi van a topictalival? Jó lenne kitűzni egy napot.

http://koponyeg.hu/

Jövő hét végére még 20 fokot írnak - utána már hűvös lesz...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Tippem ma: Nándi

Képzeljétek, ma volt a durva száj kívül-belül masszázs! A karmasszázst Borcsa jól bírta, még moisolygott is a gyógytornásznénire, na, de a szájnál!!! Hát elég meredek. És van szegényemnek nyelvfékje is, majd el kell dönteni a dokiknak, hogy kell-e műteni, de valószínű, hogy egyelőre várunk, hátha a torna jó eredményeket hoz. holnap megyek a gyerekorvoshoz is, mert Borcsa mostanáűban többször is zöldet kakilt, és nem tudom, hogy mi van. Meg naponta többször kakil, és a gyógytornász azt mondta, kérdezzek rá a dokinál, mert ennyi idősen már nem biztos, hogy kellene. Na, majd holnap kiderül, de remélem, nem szedett össze vmi fertőzést. Mert egyébként semmi baja sincs.

Esti m,esét én is bevezetem majd, de egyelőre nem volt/nincs lehetőség: eddig azért nem,, mert szinte belealudt az esti kajába, most meg ugye brutál üvöltőshow van evés után a fogtól. És persze még nem bújt ki!!
Az Anya taníts az, amit Noémi egyszer beszkennelt?

Remélem, a gépek rendbejönnek. az enyémet múlt héten bütykölték, így talán nem hal meg.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Noémi: sikitozó Áron édi lehet! :lol: Az alvássaal: nekem fogalmam sincs, már elhatároztam, hogy megfigyelem, de szerintem rendszertelen. Éjjel 10,5 órát simán lehúz egyben, napközben is alszik, de nincs meg a helye a napban, lehrt, hogy meg kellene állapítani, mert volt, hogy azért volt nyűgös,mert nem tudott elaludni.

Topiktali sajnos így nem fog menni. Múltkor írtam, hogy vmelyik péntek délután, de szerintem akkorra se érnénk fel emberi időben... :( Talán tavasszal jobban alakul majd... Vagy majd mi tartunk miskolci topiktalit Zsuval. :)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag ez a száj masszázs elég szörnyen hangzik. Szerintem se menj bele műtétbe - egyenlőre. Nálunk Áron fütykösét akarták. Már mikor a doki kivette, akkor mondta, hogy majd kelleni fog egy kis műtét... :shock:
A lényeg, hogy kicsit olyan mintha körül lenne metélve - de mégsem. Minden működik tökéletesen, szerintem (próbáltam nagy korában elképzelni, bár ez nem egy Anya dolga) nem csúnya, szóval én nem teszem ki őt ilyen nagy fájdalomnak!

Igen, az amit egyszer beszkenneltem, de szerintem adós vagyok a 4-7 hós feladatsorral.

Egyébként a rendszerre úgy tudsz rájönni legjobban, ha felírod 1-2 napon keresztül, hogy mikor mit csinál Borcsa. Lehet, hogy nem pont minden délelőtt 10-kor alszik el, de mondjuk az biztos, hogy minden délelőtt alszik valamennyit.
Szerintem az ilyen nagy babákat már érdemes az ágyukban altatni, talán ott éri őket a legkevesebb inger. Meg valahogy tudják, hogy ott aludniuk kell...legalábbis nekem Áronnal ez jött be.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Tipp : Zalan

Csillag!
Szerintem sem kell mutetre gondolni, ezek a tornak hosszu tavon nagyon hatasosak szoktak lenni. Egy nap tobb kaki mar nem szamit jonak? :o

Noemi!
En szeretem a Libero-t, nem tudod, hogy igy mennyivel olcsobb?
Szerintem is jo lenne minel elobb a tali. Ott egyebkent van valami fedett hely?

Suni!

Szerintem nincs koran a furdes, nalunk is 7-kor van, mondjuk Lorka nem birja tovabb, es utana eves, alvas. Legkesobb fel 8-kor alszik. Ez nekem szuper, mert utana a nagyokat is szepen mesevel le tudom fektetni.
Egyebkent ugy hallottam, hogy a legpihentetobb alvas az ejfel elotti, tehat vegulis az a jo, ha minel elobb agyban vannak.

:)

Voltunk ma oltason, mindenkire vigyorgott, aztan mikor rafektettem az orvosi asztalra es vetkoztetni kezdtem, ektelen uvoltesbe csapott. Doki szerint mar tudta, mi fog kovetkezni. Fura, de sok babanal megfigyelte, hogy megmarad bennuk a rossz erzes a suru oltasok utan. :?
Miutan megkapta az oltast csendben maradt. :D :D

Ebben a honapban sem tetlenkedtunk, 8400 gr! :D :D

Udv,
Agi

KépKép
lys
 
 


Lys, nem tudom mennyivel olcsóbb így a pelus.
Az én tervem, hogy addig felírogatom (tescoban, DM-ben) hogy mennyibe kerül/db és összehasonlítom.
Mivel egyébként is kimennék, ha nem jó az ár, legfeljebb nem veszek.

Ja, Csillag, azt akartam írni, hogy nálunk is több a kaki. Van hogy 3x is. Igaz, ez hozzátápival van, előtte nekünk is napi 1 volt. De szerintem ez tuti nem baj. Felnőtt korban is van ilyen...
Nálunk is szokott zöld lenni. Én azt olvastam anyatejes babánál minden szín és állag lehetséges.
Nálunk most már beállt ez. (hogy milyenre, nem ecsetelem)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok Lányok!

Jelentkezem gyorsan, amíg Dávid a játszószőnyegen megbeszéli a csacsijával a nap eseményeit :) Szóval megvagyunk, nem tűntünk el teljesen. Az már biztos, hogy Tibi új munkahelyével dőlt a napi megszokott rutin, lévén más a munkaideje. Na, de majd beleszokunk ebbe is.
Nagyjából vissza is olvastam :) Ha a renitens hiányzók mehetnek, akkor mi is jelentkeznénk a topiktalira :)

Bababörzére én is szeretnék menni, de már nem is merem megemlíteni, párom szerint beteges babaruha vásárló lettem :D Azt hiszem igaza van :) Tegnap volt egy éve, hogy pozitív lett a teszt, erre mondtam Tibinek, hogy ezen alkalomból vegyünk már pár cuccot Dávidnak. Mindig kitalálok valami okot a vásárlásra :D

Nos, ennyi volt a nyugalom, megyek Dávidot nyugtatni + a tortilla tekercseket is meg kéne csinálnom...

szerintem nálunk is kezdődik a fogfájás... tegnap óta szokatlanul nyűgös, és semmi, idáig bevált dologgal nem lehet megnyugtatni, az ökle viszont állandóan a szájában...
magdii
 
 


Süni, az esti mese mindig együtt van. Mellettem fekszik az ágyban, együtt nézzük a mesekönyv képeit, esetleg én fogom a leporelló egyik felét, ő a másikat. Minden oldal után megbeszéljük, mi van a képeken, ő gagyarászik én meg szívem szerint megzabálnám. :) Aztán úgy, mint Noémi Áronja egyedül alszik el az ágyában.
Ma kicseréltem a babakocsiban a mózest a sportra. Azt is le tudom dönteni, de már megőrült attól, hogy nem tud "felülni" benne. Persze nem ül most sem, csak annyira, mint az autó gyerekülésében, de sikítozott, annyira élvezte a délutáni sétát. :)

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Magdii, de jó, hogy jöttél!

Most beszéltem Tökmaggal. Mondta, hogy felhív a tali miatt!

Benta főszervező asszony! Mikor lesz a tali? Beszéljünk meg egy időpontot mielőbb, hogy minél többen legyünk!

Áron élete eddigi legnagyobb sírását produkálta. Majd belehaltam annyira sajnáltam. Valami felébreszthette - és nem tudott visszaaludni. Én kivettem a kiságyból (talán ezt nem kellett volna), és utána kb. 10 percel rákezdett. Szörnyű volt.
Most már vissza aludt. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Na és akkor a "tartozásom".

A "Ferrárink" ülő pozícióban:

Kép

Oldalról:

Kép

Bár a kép sajnos nem túl jó - nem adja vissza - de itt vízszintesen fekszik Áron. :)

Kép

És a hozzá való cipő: :):)

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Na most már megkavarodtam: lehet vízszintesen nem is fotóztam?! :shock: :shock: :shock:

Mindegy a lényeg, hogy teljesen vízszintesre dönthető.

Manó mi van veled?!
Ma nem is voltál!!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok! Szerintem Karcsika :)

KépKép
amadea
 
 


Noemi!

Szuper a jargany! :D Es persze a kispasi is. Nekem is van egy 3kerekum, nagyon szerettem a nagyokkal. Most mar en is eloveszem.
A borzet nagyon szeretem, regebben sokszor voltam kint, egyszer meg arulni is. :D
Van aki utalja az ilyet, ahol sok ember van, en szeretem a hangulatat.
Az vele a fo baj, hogy messze van, most egy ideig meg nem megyek.
H a mesz tobb boltba is, megtenned, hogy megnezed a Huggies es a Pampers arait is a Libero mellett? Az szuper lenne!
Ma bementem a Rossmannba a 4 hos csomagert, de Lorka nem volt jo passzban, igy nem neztem jobban szet. Nalunk csak dm-ek vannak a kornyeken, pedig a R-ban is szoktak lenni jo akciok.
A babaeteleket is jo lenne osszehasonlitani, sajnos a honlapra nem irjak ra.
Agi

KépKép
lys
 
 


Köszi Lys...:)

Én is szeretem a tömegrendezvények hangulatát, csak az bosszant, hogy néha sok a paraszt. De hát ott is beveszem majd a leszarom tablettát! :)

Megnézem szívesen a többi pelust is, de én csak a DM-be és a Tescoba szoktam járni. De ezekről a helyekről megy az info.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Köszi a mergnyugtatást, de azért hlnap ellépünk a dokihoz. Most meg is mértem Borcsát a mi mérlegünkön (hónapok óta nem tettem ilyet): 5460 g, kíváncsi vagyok, holnap mennyi lesz,mert az ottani adatokkal lehet jól összehasonlítani. De, ha kb ennyi, akkor rendben vagyunk,m ert 2 hete volt 5260.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


A DM-ről szerettem volna még kérdezni: mondtátok a kiegészítő kupont. Ezt úgy küldték? Mert én szerintem mindegyikőtöknél előbb regisztráltam a bababónuszon, és akkor adtak egy kuponfüzetet (na ezt nem találom... :cry: ), viszont azóta nem küldtek semmit... ÉS még valami: ugye mostanra mondtátok a babakaja eksönt? Mert akkor holnap ellépnék egy DM-be... Van ilyen kártyám, tuti van rajt 15%os pont, ezt elég a pénztárnál jelezni, vagy kell vmit csinálni a terminállal? Bocs a sok kérdésért, de nem váltottam még be...

Noémi: jók a képek, bár tényleg nem tűnik vízszintesnek... akkor ez már csak sportkocsi? A cipő is zabálnivaló!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag, a terminálnál leolvastatod a kártyádat. 150 pont kell ahhoz, hogy a 150 pontos kuponfüzetet kiváltsd. A gép nyomtat egy bónt, amit a pénztárostól kapsz meg. Ebben van a 15%-os kupon.

Igen, nekem már 1x küldtek postán a DM-esek egy kiegészítő kuponfüzetet. Azt hiszem szept 31-ig lehetett beváltani. Szerintem reklamálj! (abban is volt egy 15%-os kupon)

IGen ez sport, de lehet hozzá mózest is venni, meg az autósülés is csatlakoztatható!
Pedig vízszintes...én vagyok a béna!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: nagyon klassz az új kocsi és nagyon vagány Áron.
Édes lehet, ahogy sikít, ha bekaklit :lol:

Heni: nem csodálom, hogy megzabálnád Benit, annyira cukik tudnak lenni. Annyira komolyan tudják nézni a könyvet, mintha tényleg olvasnának, nem? :)
Kép

Nálunk ma extra nyűgösség van, szinte le se lehetett tenni Petrát. Nem tudom mi a baja. Drnő azt mondta múlt héten, hogy nem duzzadt az ínye, de érezheti a fogát. Egyfolytában piszkálja az első fog helyét a nyelvével, nyáladzik és tömködi a kezét, de az utóbbi kettő, eddig is volt.
Újabb szokás, hogy úgy "hisztizik", hogy pörgeti a nyelvét. Nagyon vicces.

Holnap megint nekifutunk az oltásnak :?

Liberosoknak:
http://www.liberoklub.hu/megakupon2009

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Noémi: és akkor ezt már kiegészítő kuponnak hívták, ugye? Mert akkor reklamálok! Ez azért is furcsa, mert a végleges kártyát küldték kb két hete, és ezt meg nem... Na, majd utánanézek, köszi!
Mi még a Graco fekvőrészében nyomulunk: kivettem a mózest kb 2 hónapja, mert akkor nőtte ki,és beletettem a sportrész bélését, pont ki lehet úgy bélelni, hogy kapjak egy vízszintes felületet :lol: Bár lassan már végigér rajta a nagyságos kisasszony. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Lányok!

Időm zéró, itt vannak a nagyszülők, hatalmas a bugi, nem tudok visszaolvasni sem, csak a TALI miatt jövök!

Legyen péntek, 11 óra Kopaszi-gát!

Ha nem jó, változtassatok, és írjátok, hogy ki tud jönni. Egy fölös babakocsit viszek, Tabati, és abba bele tudod rakni Noét, hogy ne szakadj meg a kenguru alatt, jó?

Benta

Kép
benta
 
 


Milyen jók a képek! Babakocsis, hasonfekve olvasós egyaránt.

Noémi: elég read-only üzemmódban voltam a tegnap, szinte semmire sem futotta az időmből. Ebéd is közel vacsira lett meg.
Az állami büdzséből fizetett dolgozók sztrájkoltak, így sem suliban, sem oviban nem volt tanítás. Minden gyerek itthon, plusszban Apa is már munkában, ő is adta a melót, Anyukám meg szombat délben ugye hazament, szal azt sem tudtam hogyan is ne merüljek alá. Ráadásul ismét tejvadászaton vagyunk, én még egyenlőre optimista, fiam meg kis hisztizsák. Hát nem csodálom őt sem.

Nem is írtam nektek: apa baromi jutányos áron hozott Londonból a fiának Pamperset. 2 dobozt adtak 1 áráért. Ráadásul ott az 1 doboz is olcsóbb mint itt az 1 doboz.
Londontól nem volt elragadtatva, de megígérte, hogy igyekszik engem is elvinni. Még középsuliból való álmom Londont meglátogatni.

Lépek is, nagyobbik hisztizsákom felébredt, közölte, hogy kaki, meg öltözzünk, aztán mégis vissza akart pizsibe, én meg már ráadtam előtte a blúzát, s erre otthagytam. Ő pedig befejezte az öltözést, most meg nézi a Minimaxot, s rettenet fel van háborodva amiért Adri ma már ment "obiba", s ő pedig itthon.

Kép
kissmanó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?