Új privát üzeneted érkezett!

Ditke, sajnálom, hogy nem sikerült az inszemi. Nem lehetne már lombikozni esetleg? Én úgy tapasztaltam - de javítsatok ki - hogy az endósoknak a lombik az igazi biztos segítség. De mondjuk ez csak a magam példája. Bocsi, nem akarok okoskodni... :oops:
Jó, én nagyon féltem a lombiktól, nem vagyok túl vagány csaj:) De akkor is megcsináltuk, meglett és sikerült, ráadásul egyből. Ez azért csak bíztató..)
Szóval, a kérdésem, hogyan tovább Ditkém?
Vendég
 


Helló Mindenkinek!!!! Kép


Tegnap délután elmentem az altathatósági vizsgálatra de, elég nehezen találtam meg a rendelőt, pedig amikor felmentem az ARO-ra a kartonomért, akkor a Kati is jól elmondta hol van, aztán az alaksorban megkérdezett doktornő is és végül az ARO-n lévő egyik vérvételes nő is érthetően elmagyarázta merre kell mennem. :? Míg meg nem kérdeztem őket, kétszer is megnéztem azt a folyosót és az ajtókra a kiírást, mégis mivel a fejembe altatóorvos szó szerepelt ezt a kiírást kerestem mindenhol :lol: , pedig valahol tudtam, hogy nem ez lesz majd kiírva! Na, mindegy a lényeg, hogy megtaláltam! :D Szerencsére nem kellett sokat várnom, hamar bekerültem, talán jó időben is mentem! 8)
Az altatóorvos, aki felvetette az adataimat és megvizsgált szimpatikus, rendes volt :!: :D 8) :wink: Mindent elmondott és azokra a kérdésekre, amikre válaszolni nem tudott, mondta, hogy Bokor dr.-tól kérdezzem majd meg. Elkért egy, két leletet, de aztán vissza is adta azokat! :D Örültem, hogy felkészülten mentem hozzá és hogy a már elvégzett vizsgálatok leletei közül, kettőt fel is tudott használni! :D Kb. háromnegyed órát voltam bent, majd a kartonomat visszavittem az ARO-ra a Katinak, akitől elakartam kérni az összes uh vizsgálatról készült leltemet, de elmondta, hogy Ő azt nem adhatja ki, Bokor dokinak, Murber dokival kell majd ezt megbeszélnie. :) Rendben mondtam. Nagyon aranyos és segítőkész volt a Kati! :D :D :D
A doki után még a városban volt dolgom, így késő délutánra értem csak haza. Lefeküdtem 20 percre aludni, de egy óra lett belőle. :( Szerintem még az előző napi vizsgálatok elintézése + a behozni való meló általi fáradtság jött ki rajtam. :roll:
A lakásunk eladásával kapcsolatos hirdetőtáblára való kiírással majdnem végeztem, de észrevettem, hogy a telefonszámom nem fér ki :evil: :? :oops: , így lekicsinyítettem betűmérettel nyomtathattam még egyszer ki és kezdhetem el ismét az összes számot kiszínezni! :?


Twist
Mi még igaz nem tartunk ott, hogy babát várunk, nem vagyok még kismami, de mi is elgondolkodtunk már azon, hogy vajon, hogyan fogjuk a szülésre összeszedni a pénzt! :roll:
A kezelésekre is nehéz volt sokszor összeszedni. :( Emlékszem, volt olyan, hogy hétközepe fele volt nálam kezeléses hónapban 20.000,-Ft, amiből nagybevásárlást akartunk csinálni a TESCOBA és még örültünk, hogy a bevásárlás után marad még majd pénzünk. :D Erre két nap múlva mikor mentem a klinikára, nagy örömünkre kezelést indítottak el nálunk és mivel az előző kezelésből semmilyen gyógyszerem nem maradt, nem volt, mindent felírtak és kb. 16.000,-Ft körüli összeget kellett, hogy fizessünk. :( :D Így nagy bevásárlásra nem mentünk el, hanem csak a közeli kisboltban vettünk meg egy, két dolgot.

A szülési tarifa nagyon sok, én is ilyen és ehhez hasonló árakról tudok. :roll: Nem tudom miért nem lehet részletekben fizetni, az azért még is csak jobban hangzik, mint a szülésnapján egy összegben tizenvalahány ezer forintot kifizetni, amikor az ember csak annak örül, hogy végre megszületett a várva várt kisbabája, nem :!: :?: :!: :?: :evil: :roll:
Szerintem, ha az ember nem tudja akkor, aznap egy összegben odaadni a lóvét, de a megszabott árnak a felét igen, akkor pár nap múlva, a magánrendelésén vagy a kórházba beugorva a másik részét oda lehet adni, nem?! :roll: Biztos, hogy vannak olyan párok, akik az utolsó hónapban félreteszik ezt az összeget, de amikor itt a szülésnapja váratlan kiadás jön közbe, ami miatt honnan máshonnan, onnan kell, hogy elvegyenek pénzt.
Twist, mond meg, hogy a szülésnél 50.000,-Ft-ot tudtok csak kifizetni a többit meg átutalással! (Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni!) :lol: :lol: :lol: Végülis szerintem ez is lehet egy megoldás, nem?


Mmzsó
Kicsit későn reagálva, de örülök, hogy jó híreket kaptál az onkológusodtól és mehet a terhesség :!: :!: :!: :D :wink: 8)
Sajnálom, hogy a hormonkezelés kockázatos lehet! :( De biztos jobb, hogy elővigyázatosságból ráírta ezt, mert így még jobban oda fognak nálad figyelni a dolgokra! :wink: Nem lesz semmi baj, jól fogsz reagálni a hormonokra és egészséges kismamaként, egészséges babák v. babákkal leszel majd várandós és egészségesen is fogod őt, őket megszülni :!: :!: :!: :D :wink:
Szerintem a prof. bele fog vágni, biztos járt már náluk hasonló v. ugyanevvel a problémával páciens.

De mondok valamit! Tudom, hogy a Te volt betegséget teljesen más, mint az én IR problémám, de év elején amikor voltunk a klinikán lombikprogram előtti vizsgálatok eredményeinek megbeszélésén, szó volt az IR értékemről, amire a prof. azt mondta, hogy csak belgyógyász által jóváhagyott értéket fogad el, magas IR szinttel nem lehet elkezdeni a kezelést :!: Na, most akkor aznap, volt ott a rendelőben egy lány, akinek olyan magas IR szintje, cukor szintje volt, hogy valamilyen inzulin adagoló volt a derekára erősítve, ami bizonyos időközönként adagolta neki az inzulint és Ő akkor már elkezdte a programot :?: :!: :?: :!: :?: :!
Nekem meg fogynom kellett és az akkori értékemből lejjebb kellett még, hogy adjak, mert az endo dokim szerint az értékem nem volt még megfelelő. Érdekes nem? :roll:


Dászi
Jól írta Twist, nincsen semmi baj, jól működik a szervezeted, csak most valamiért több hormont igényel :!: :D Murber doki jól mondta, a tabinak semmi köze sincs ahhoz, hogy most több hormont igényel a szervezted :!: :D :wink: Eddig elég volt 1, 2 Fostimon, de most valamiért, nem kórós dolog miatt, a szervezeted több hormon gyógyszert igényel, amit nagyon jó, hogy észrevett, megnézett Murber doki! :D 8) A ciklus 15 napja látszólag későn van, de mivel a dokik, Murber doki "irányít" most mindent, tüszőnövekedés, tüszőrepesztés, így gyakorlatilag teljesen jó időben vagy :!: :!: :!: :D
Sokszor azért furcsa számunka a nem általunk kiszámolt napon való beavatkozás, mert amikor kezelésmentes hónap van, mi magunk számolgatunk jobbra-balra a napokat, naptárokra, tüneteinkre hagyatkozunk. És amikor kezelés van, akkor is mi az általunk kiszámolt napokat vesszük figyelembe, a dokik viszont a vizsgálatok (uh + vérvétel) alapján látottakat, amik van, hogy eltérhetnek a mi kiszámolt napjainktól.
Lehet, hogyha mi is még jobban értenénk a dolgokhoz és lenne rá pénzünk, berendeznénk magunknak egy mini labort, uh készülékkel, mikroszkóppal és akkor pontos adatokkal a birtokunkba tudnánk, hogy mikor érdemes együtt lenni, próbálkozni és mikor nem!


Kriszti
Látom, a lombikprogram költségével kapcsolatban a többiek már írtak! :D
Itt a SOTE-n nem kell fizetni a kezelésért, csak a gyógyszerekért, amik igen sajnos kitehetnek akár 150.000-200.000,.-Ft-ot is.
Hogy vagy? Van még vérzésed? Remélem jobban vagy már :!: :D


Adri
Örülök, hogy neked is szimpatikus volt Bokor doki! :D
Én 14:00 óra fele értem be a klinikára, akkor be is kukkantottam az ambulancia várótermébe, ahol páran várakoztak, de nem láttalak. :( , Lehet, hogy már akkor a rendelőbe behívtak vagy már nem is voltál ott?! Gondoltam rá, hogy egy A4-es papírra ráírom, röpcsi, és a mappám elejére ráteszem és úgy megyek aztán át az ambulancia várótermén. :lol: :lol: :lol: De aztán a papírkám itthon maradt, így csak benéztem és már mentem is az ARO-ra.
Neked is azokat a vizsgálatokat kérte, mint Nekem?
Sikerült neked is ma minden vizsgálatot elintézned?


Ditke
Sajnálom, hogy nem sikerült ez az inszem kezelésetek sem!:( Kép Pedig én a múlthéten mikor Balcsira mentünk láttam egy üres gólya fészket és megmertem volna rá esküdni, hogy a lakója éppen hozzátok tart! :D Na, majd novemberben amikor megint lemegyünk, megállunk majd ott, aztán elszámolok vele! :? Aztán beültetem a kocsinkba és felhozzuk Neked! :D :wink:
Ha jó értettem, akkor most 1 hónap kimarad nálatok! Párod, hogy viseli a sikertelen kezelés hónapot?
Jó vitamin kúrálást! :D


Kedi, Rena, ha sűrűn nem is, de időnként azért felírhatnátok ide, hogyhogy vagytok!!! :D
Vendég
 


Twist, Ditke!

Szerintetek a méhtükrözés és lapar ciklusnaphoz van kötve?
Ciklus elején, közepén vagy végén csinálják ezeket a beavatkozásokat?
Vendég
 

 
 

Szerintem Röpcsike, a lapar a ciklus elején van, meg ugye a HSG-t is úgy csinálták nálam, szóval, arra gondolok, hogy általában mensi után, kb. a 9-10. napon szokták csinálni. Tehát még a peteérés előtt, ha jól tudom.
Mert szerintem, ha elindult valami, tehát kisbabó van a méhedben, akkor már nem szabadna tükörzni, meg laparozni stb. Szóval, még lehetséges babó előtt csinálják - gondolom én.

Kedi üdvözletét küldi mindenkinek, sok szeretettel bíztat mindenkit, kitartást kíván nektek, sok puszit küld!!!:)
Vendég
 


Értem Twist én is valami ilyesmi időpontra gondoltam! :D
Akkor mensi után, amikor már nincs semmi, kb. a 9, 10-dik napon elvileg már megcsinálják! :roll:
Neked hol csinálták a lapart, Twist?

Mi is üdvözöljük Kedit és viszont kívánjuk neki az általa kívántakat! :D
Húúú, bakker neki is mondtam, hogy majd írok privit, de most még a Tiéd készül drága Twist! :D

Hogy vagy? Dorka? Vettél mostanában valamilyen babaholmit?
Vendég
 


Röpcsike, nekem a SOTE-II-n csinálták, Klinikák megállónál, tudod. Ott Dr. Szabó István csinálta. Nagyon ügyi volt és kedves. Csak nagyon sokat kellett rá várni mindig, jó sok munkája volt mindig. Volt, hogy reggel 9-re odamentem és 13.30-kor tudott fogadni. Hú, az nehéz dolog volt. De amúgy ügyes, kedves, szuper doki:)

Nem vettem még babaholmit, de viszont már két babaágyunk lesz:) Azt mondta a párom, hogy legalább az egyik a konyhában lesz, a másik a szobában, így szemmel tudom tartani Dorkát. Jó ötlet:)
Kapunk kislány ruhákat és kislányos ágyneműt is. És még egyebeket. Aztán még nem tudom, miket. Meglepetés, hogy ki mit tud adni nekünk. A rokonok közül már mindenki többszörös anyuka (majdnem mindenki) és adnak mindenfélét:) Persze, van, amit eladtak a Vaterán, de sokminden megmaradt. Majd "csemegézünk":)

Röpcsi, neked mi a következő lépés, most hogy már az altató orvossal is beszéltél?
Vendég
 


röpcsi:Igen van még vérzésem egy kicsi.De már nincs
bajom ma már eddzésen is voltam.Úgyhogy jól vagyok.
Bár ez a kicsi vérzés nem tudom mikor múlik el de remélem
elmúlik hamarosan. :D
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Ditke,sajnálom,hogy nem sikerűlt...de a következő fog :!: :!: :lol:
Röpcsi,én pedig ott voltam fél 3-kor mentem be akkor jött a Bokor doki...ugyanazt az A4-es papírt kaptam...
ma el is intéztem vérvétel,mellkas röntgen,és kedden megcsinálják az EKG-t... :lol: nekem is ki kell kérni a Katiéktól az összes papíromat :?: :roll:
akkor du-tán este felhívom Bokort,hogy megvannak a leletek.. :roll: :wink: és egyeztetünk.... :lol: különben nekem nem csak Lapar lesz hanem méhtükrözés is Urbancsek aztkéri....
Krisz,örülök,hogy jobban vagy :!: :lol: én már nem vérzek elmult..most már lehet szexelni... :lol: :oops:
Twist, a két babaágy nem hűlyeség..... :lol: :wink:
az tök jó,hogy kaptok rucikat...nagy segítség :lol: nekem is van már nagyon sok a tesóméktól. :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Szia Adri!
Nekem még nem múlt el a vérzés.Lehet most ki fogsz
röhögni,de én mióta megpiszkáltak valahogy nem visz rá
a lélek hogy szexeljek.Most rossz még belegondolni is a szexbe.
Nem azért mert nem kívánom hanem azért mert olyan rossz
volt ez az egész turka.Meghát van még vérzés is.
De jó neked hogy elmúlt.Érdekes engem hogy megvisel,pedig
téged jobban megpiszkáltak.
Örülök,hogy sikerült mindent elintézned.
krisztike54
 
 


Jó éjt mindenkinek csajok!!!
Leteszem magam holnapra.

Puszi mindenkinek
krisztike54
 
 


Jó hajnalt Csajok!
Krisz, nekem 4 napig vérzett hsg után, ha jól emlékszem. Szóval, ne aggódj. Amúgy mennyire vérzik még? Barnázol, vagy erősebben?

Adri, jó sok ügyintéznivalód van. De szépen haladsz és ez a lényeg. A következő ciklusban meglehet a lapar? Lehet, hogy meg tudják csinálni, hogy mindkét, vagy legalább az egyik vezetékedet átjárhatóvá teszik és akkor nem is kell lombikoznod:) Ditkét is milyen szépen rendbehozta Murber doki, emlékezz vissza rá:)

Ditke, te hogy vagy? Kicsit jobban vagy lelkileg? Nemsokára beköltözik a baba, ne aggódj, csak tarts ki és ne add fel!:) Mi újság a barátnőiddel? Nagyon érdekel, hogy mi lett velük! Lett válás? Vagy lett randi?

Nekem ma fizetés lesz, nagyon várom, akkorát vásárolok, hogy csak na:) Így a nátha sem érdekel, mert a vásárlás gondolata feldob:)
Vendég
 


twist:Nem vérzek erősen,csak ilyen barnás kicsit véres
valamim van.De remélem elmúlik mostmár.
De nem fáj semmim egyébként.Nagyon jó vásárlást neked.
Imádok vásárolni .
krisztike54
 
 


Helló Twsit!


Ki korán kel, aranyat lelel!

Twist Neked: Twist korán kel, fizetést lel! :D :lol: Kajcsit mész csak venni vagy mást is?

Ma én is korábban keltem, mint szoktam, mert a páromnak korán ki kellett mennie egy címre, ahonnan még reggel 8-ra a barátjához oda kell, hogy érjen, aztán együtt mennek tovább melózni.
Szegénykém, már látom, hogy estére olyan fáradt lesz, hogy csak eszik valamit aztán el is alszik. :( Tegnap is sokat dolgozott, remélem a megrendelései bejönnek!!! :D

Twist, most, hogy már az altatóorvossal is beszéltem, már csak a körzeti doki van hátra, akitől várhatóan ma megkapom a vér és vizelet vizsgálati eredményeimet, amikkel együtt minden leletem meglesz! :D
Igaz ma jönnek hozzánk ügyf.-k, de csak aláírni, ami nem tart sokáig. Arra gondoltam, hogy igaz a rendelő nincs messze tőlünk, de azért mielőtt elmennék, felhívom a dokit, hogy az SZTK megküldte-e neki a leleteimet, mert ha nem, akkor inkább nem mennék oda a beteg emberek közé, hanem hétfőn újra telefonálnék, amikorra már szerintem biztosan ott lesz. :roll: Szerintem mondjuk már ott kell, hogy legyen, mert kedden amikor a nő vette le a vért, azt mondta 2,3 nap múlva a körzeti dokinak megküldik az eredményt. Kérdeztem tőle, hogy péntekre akkor meglesz, azt mondta igen, szerinte meglesz!
Egyébként ahogy elnézem, nekem ma kezd már megjövögetni, de gondolom, holnap a 30. napon fog kiteljesedni, így hétfőn reggel meg mehetek majd a hormonvizsgálatra, a cik. 3. napján! :D

Szerintem is nagyon jó ötlet a 2 kiságy :!: Én is már sokat gondolkoztam azon, hogy hogyha olyan lakásba költözünk, ahol nagy terek vannak a kisszobán kívül, egy központi helyre is veszünk egy kiságyat, mert akkor a pici mindig szem előtt lesz, lehet! Nálunk mondjuk ez egy kicsit necces lesz, a cicus miatt, de valahogy majd megoldjuk. :wink:
Vendég
 


Jó Reggelt Kriszti! :D

Na, akkor már nem nagyon vérzel! :D Mindenesetre, szerintem ha hétfőn is még van, hívd fel a klinikát, mert akkor lesz egy hete, hogy voltál a vizsgálaton :!: De szerintem ha ilyen kevés van, addigra már elmúlik! :wink:

Én is szeretek vásárolni, a műtét előtt elmegyünk majd valami klassz pizsit venni, meg kellene póló, melegítőnadrág is :!: :D
Vendég
 


röpcsike:Én is ugyanezt mondtam a páromnak,hogy ha hétfőig
vérzek felhívom a klinikát.Tegnap elmentem eddzeni,nem
attól lehet,hogy most egy picit jobban van?
Nem birok magammal.Sportolnom kell.Remélem elmúlik
hétfőig.Mi most voltunk Angliában,és ott kivásároltuk magunkat.
Nagyon jó és olcsó ruhák vannak.Ami itt nálunk Nike kiscipő
babáknak(mert hát mi azt nézegettük már :D )8000 ft ott
3000.Szóval érdemes ha van kint ismerősötök hozatni
babacuccokat,mert nagyon jó áron vannak.Nagyon!!!
krisztike54
 
 


Krisz, szerintem is az edzéstől kicsit jobban vérezhetsz. Annak idején, amikor spiningeltem, akkor 3 nap alatt lezajlott az amúgy 6 napos mensim, és erősebben vérzett. Szóval, erre tippelek én is.

Röpcsi, ugyanez a bajom nekem is, hgoy kéne mennem a dokimhoz táppénzes papírért, de nem akarok a beteg emberek közé menni. MOndta is, hogy hívjam fel előtte, csak a gyakorlatban nem tudom, hogy fogom kivitelezni. Hogy itt vagyok a parkolóban, adja ki a papírt? Vagy hogy?
Majd mesélj, hogy te hogy boldogultál ezügyben!
Vendég
 


Sziasztok!Nekem ugy tetszik,küldöm nektek szeretettel.
Ma este 10 kor adom be a Choragont.Remélem nem repednek meg előbb a tüsszőim a hőm ma még lent volt és remélem nem is megy fel még :roll: Kép
Azt kivánom minden percünk az életben ilyen szép és szines legyen mint ez a pillangó!
Vendég
 


Dászi sok sikert hétfőre!!!! Magad adod be a szurit? Szuper vagy!!!:)
Gyönyörű a pillangó, köszönjük! JÓ lenne nekem egy ilyen szépség a gyerekszobába.
Ma, vagyis szombaton megérkezett a fizetésem (eddig csak a páromé érkezett meg). Nem hittem a szememnek, hogy szombaton jön:)) Hát, így aztán teljes a pénzügyi boldogság:) :wink:
Vendég
 


Drága Twist!Megjött a fizu?Akkor irány vásárolni a bébidnek :lol:
Vendég
 


Dászi, ti inszemi előtt vagy után még rádolgoztok?
Jó, előtte "takarékosság" van, de utána szerintem érdemes lenne:) :wink:
Vendég
 


Helló!


Kriszti, hogy vagy? Remélem, már elmúlóban van a piri! :D
Twistnek igaza van, biztos, hogy a tornázástól, edzéstől erősödik fel, tart tovább a pirid! A mozgás jó, de amikor én is állandóan tornásztam, lassabban múlt el a mikim, mint mondjuk máskor. :? Szerintem ma és holnap ne tornázzál, így lehet, hogy elmúlik, ha meg nem, akkor hétfőn felhívod a klinikát. :wink: Jársz valahova tornászni?
Nekünk Angliában sajnos nincs ismerősünk, de a mamámnak vannak német vendégei, akik már pár babarucit hoztak az unokáinak. :D Unokái pedig vannak, de már nagyok. Pici nincs, majd nálunk lesz, csak nagyok vannak. A legkisebb 3-dik általánosbeli.
Vendég
 


Twist
Drága Twist, akkor egy csónakban evezünk, ami a körzeti dokihoz menetelt illeti!:(
Pénteken mielőtt elmentem volna a körzeti dokihoz, felhívtam a rendelőt, ahol a helyettes doki asszisztensnője azt mondta, úgy látta, a leleteim már ott vannak :!: :!: :!: :D Mivel azonban a héten sokszor nem voltam bent az irodában, mert a vizsgálatokat intéztem, jobbnak láttam, ha pénteken már nem megyek el, mert szükség is volt rám idebent, így hétfő délelőttre halasztottam a dokihoz menetelt, a hiányzó leletek átvételét. Talán jobb is így, mert legalább beszélhetek a saját körzeti orvosommal és így Ő tőle fogom majd megkapni a leleteimet is :!: :D
Ma sajnos megjött, rendesen is, így hétfőn, még pont időben, reggel mehetek hormon vérvizsgálatra és csak utána a körzeti dokihoz. :( :oops: (Légyszíves Twist írd be a tábliba, 10.03-át, köszike!!!) :wink:
Pénteken, amikor az asszisztenssel beszéltem, azt mondta készüljek fel, hogy nagyon sokan lesznek, mert egy hétig nem volt a dokim, így biztos, hogy kell majd valamennyit várnom. :( :? :oops: Hát remélem, azért olyan sokat nem, mert nem szeretnék a műtét előtt valami bacit elkapni. Meg egyébként sem!!!!!! :evil: :? :oops:

Szerintem, amikor felhívod a dokidat, hogy menni akarsz hozzá a táppénzes papírodért, nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy mikor menjél?! :wink: Rendelés elején, közepén vagy végén, mert egy kicsit félsz, hogy amíg vársz, nem e kapsz el valakitől valamilyen betegséget. Érteni fogja, hogy kismamiként jogos az aggódásot!!!
„Hogy itt vagyok a parkolóban, adja ki a papírt? Vagy hogy?” Ez jóóó!!!!!!!! :D :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dászi
Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos pillangót :!: :!: :!: :D Gyönyörű és milyen színes!!! :D :wink:
Látom, ma este adod be a tüszőrepi szurit! Biztos, hogy idő előtt nem fognak megrepedni, mert gondolom én, hogy akkorára azért nem növesztik őket a szurikkal, bogyókkal, hogy a tüszőrepi szuri előtt megrepednének! :roll: :D
Estére hajrá, tüszőknek jó repedést kívánok!!! :D :wink:

Ditke, Adri, Rena, Kedi, mmzsó, Kriszti hol vagytok csajok :?: :?: :?:
Vendég
 


Röpcsike, megvan már a lakás eladó táblád, sikerült kinyomtatni?
A körzeti dokit elintéztem, szuper volt minden. Odaszóltam, hogy negyed óra múlva ottleszek. Addigra meglett a papír és a nővérke kijött a váróba és megkeresett engem és odaadta. Hát, annyira csodálatos volt minden, nem sokat voltam a váróban és így bizti, hogy nem kaptam el semmit. Vagy lehet, hogy tőlem féltették a betegeket, annyira köhögök?:-)))))))

Kép
Vendég
 


Rena, neked mikor volt az utolsó mensid?

Krisz, mikor mész dokihoz konzultációra?
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Nem voltam 3 napig,mert barátokkal voltunk Lillafüreden.
Csodás volt!!!!!!!Gyönyörű.Ott még nem voltunk.Mentünk
a kisvasúttal,elmentünk pisztrángozni.Szóval nagyon jó
hétvégém volt.
röpcsike:Már elmúlt teljesen.Csak olyan érdekes,néha olyan
érzésem van mintha fel lennék fázva vagy mi.Valami nem az
igazi.De nincs semmi bajom egyébként.Igen járok tornázni.
Heti 3-szor,van amikor csak 2-szer.Eddzőterembe.
Nem birok meglenni mozgás nélkül.
Twist:Nem megyek még konzultációra.Először meg kell
várnom amíg megjön,megyek vérvételre.és aztán megyek
konzultációra.
krisztike54
 
 


Adri jól vagy?
krisztike54
 
 


Krisz, örülök, hogy jó hétvégétek volt:) És hogy már nem vérzel. Nekem is mensi-szerű, felfázásszerű érzésem volt HSG után (de nekem elég sokáig, kb. egy hónapig). Remélem, hogy neked hamar elmúlik. Egyébként a HSG - ahogy a tájékoztatóban is van - terápiás jellegű, lehet, hogy esetleg összejön a babó is és nem is jön meg a mensid. Hallottunk már ilyet. :-)

Dászi, nagy drukk neked mára!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit kómás vagyok és fáj a karom! :oops:
Ma reggel voltam hormonvérvizsgálaton, jó sokan voltak ma az ARO-n! :( Utána, ahogy végeztem elmentem a körzeti dokimhoz a leleteimért, ahol szintén nagyon sokan voltak és kb. 1 órát kellett is várnom, míg bekerültem, de a leleteimmel szerencsére minden rendben van, így ma hívhatom a Bokor dokit! :D
Murber dokihoz nem tudtam bemenni, nem tudtam vele beszélni, de majd holnap telefonon beszélek vele. :wink:
A körzeti doki nagyon rendi volt és az asszisztens is, sok szerencsét és sok babásodást kívántak! :D Ha lombik lesz és nem magam adom be a szurikat, biztos, hogy hozzájuk fogok majd menni :!: :D


Örülök Twist, hogy nem kellett sokat várnod, nekem sajnos kellett, de jól fedezékbe tudtam vonulni! :)
Merre és mit vásároltatok aztán???

Kriszti
Örülök, hogy már jobban vagy és nincs semmi piri! :D
Mennyibe kerül az edzőterem használata?
Lilafüreden én még osztálykiránduláson voltam, tényleg gyönyörű egy hely! :D Emlékszem lehetett csónakot és azthiszem, habár ebben nem vagyok biztos, kenut is bérelni. Mi csónakot béreltünk és az evezés eleinte jól ment mindegyikünknek, aztán a szél egyszer csak feltámadt, pánikba estünk, mert a zsilipek fele sodródtunk és alig tudtunk aztán kijönni! :(

Adri
Hogy vagy???

Többiek???????
Vendég
 


Dászi, hány órára mentél ma a klinikára???

Drukkolunk a nagy találkozáshoz!!! :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Nagyon el vagyok keseredve. :cry:
Most jöttem nemrég a háziorvosomtól a vérvételi eredményeimért
voltam.Kevés a vasam,tele van a vizeletem baktériumokkal,
és ez még nem elég az epémmel is gondok vannak.
Elküldött hasi ultrahangra.Az is lehet,hogy még a májammal
is gondok vannak.Szóval amikor kijöttem tőle majdnem sírtam.
Így nem is tudom mikor kezdjük akkor a lombikot sem.
El vagyok keseredve.Pont a hsg utáni napon voltam vérvételen.
Ez nem befolyásolja a vizelet eredményemet szerinetetek?
krisztike54
 
 


Krisz, nagyon sajnálom az eredményt. A vasam nekem is kevés, állandóan vérszegény vagyok. Felírt neked vasat? Nekem több kúra kell és mindig meg kell ismételni. Terhes vitaminok közül pedig az Elevitre kellett váltanom a nagy vastartalma miatt.
Az epéddel mi a gond? Esetleg evések után szokott hirtelen hasmenésed lenni?
A májnál csak akkor van gond, ha több máj-enzim értéke is rossz. Talán mind a háromé, amit néznek... De ha csak az egyikkel van baj, akkor totál nem számít.

A vizeletre pedig valami antibiotikum kéne aszem.
Hát, bizony lehet, hogy a HSG utáni időpont is belejátszott a dolgokba, szerintem pl. az előtte szedett kúpok pl, megterhelhetik a májat stb. És akkor eltérés lehet az enzimekben.
Vendég
 


twist:Vasra kaptam gyógyszert azt fogom szedni.
Az epémmel nem tudom mi lehet,de szokott görcsölni
meg nem mindent lehet ennem.A hagymát nem birom.
Attól mindig begörcsöl.Meg ha olyanokat eszem akkor
szokott szúrni is.Tudtam hogy valami van az epémmel
de nem gondoltam,hogy a vér is kimuatja.
De ha már a vér is kimutatja az epegondokat az gáz nem?
A lombikot csak akkor lehet elkezdeni amikor minden
eredményem jó?A vizeletre antibiotikumot kaptam.
1 hónap múlva vissza kell mennem újra vérvételre.
krisztike54
 
 


Lányok!Túl vagyok az inszemen,minden flottul zajlott,amint tudok irok bővebben.Be kellett jönnöm a munkahelyemre mert a fönököm a hétvégén kórházban kötött ki:( Dolgozom!Puszi
Vendég
 


Krisz, sajna nem tudom, hogy lehet-e így kezdeni lombikot. Szerintem igen. Mert mindenre kaptál gyogyit, máris gyógyulsz. Nekem az egyik májenzimem rossz volt és fehérvérsejtszám magas, de azt jelentette, hogy túl sok fájdalomcsillapítót szedek és annyi. Attól még a körzeti doki kiadta az altatható papírt, mert ezek nem zavarják az altatást. SZerintem.
Én azt mondanám, hogy a te bajaid miatt még lehet indítani a lombikot. De majd Urbancsek doktor megmondja.

Dászi, gratula, hogy minden rendben zajlott:) Én is ma melóhelyen voltam, nagyon ki is fáradtam. Nem való az már nekem.)
Vendég
 


Sziasztok!

Én dolgoztam hétvégén,és bálba voltunk szombaton... :lol:
Krisz , sajnálom,hogy nem lett jó az erdményed :cry: én szerdán megyek a körzetihez az erdményeimért...remélem jó lesz :!: :roll: holnap meg az EKG-t csinálják....
és én is hívom Bokor dokit :wink:
Röpcsi, sikerűlt hívini Bokor dokit :?:
jó lenne ha egy szobába lennénk :!: :roll: :lol:
Dászi, gyurjatok azért rá... :oops: :lol: mennek a drukkok+++++++++ :lol:
Twist, meddig dolgozól még :?: jól vagytok :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


twist:Bár igazad lenne és ténleg lehetne lombikozni.
Már csak attól félek,hogy ne találjanak az ultrahangon
epekövet.Mert akkor gáz van.A mai napom nagyon rossz.
Elment a kedvem mindentől. :cry:
De most úgyis meg kell várnom amíg megjön és az még
legalább 2 hét.Addig remélem rendeződik a gyogyiktól
minden.Mondjuk az is igaz,hogy a vérvételre a legrosszabb
állapotban mentem el.Lehet ez is befolyásolta az eredményt.
Na mindeggy majd Urbancsek megmondja,hogy mi lesz.
De annyira szeretnék már kezdeni!!!!!!!!!
krisztike54
 
 


Szia Adri!
Látod mindenkinek van valami.Neked a hsg.Nekem ez.
Hát ez van.Szomorú vagyok,de majd csak lesz jobb is.
Mindkettőnknek.Én hiszek benne.
Egyébként jól vagy?
krisztike54
 
 


igen jól vagyok, más lett a munkaidőm....12-20-ig,és 6-14-ig...
ugyhogy a héten nem nagyon tudok írni mert este 9-re érek haza.... :cry:
én is hiszem,hogy lesz babánk neked is és neked is.... :!: :!: :lol:
tudod a remény hal meg utóljára.... :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Hát ez nem valami jó munkaidő Adri!Dehát ez van.
Majd írjál valamikor azért ha tudsz.

Puszi
krisztike54
 
 


Adri, nekem tetszik ez a munkaidő, amid lett:) Mindig van egy fél napod ügyintézni, otthon pihenni, elmenni kozmetikushoz vagy ilyesmi.
Én már nem dolgozom 28-a óta, csak be kellett menni leadni a dolgaimat és ez nagyon sokáig tartott. Viszont kaptam egy csomó étkezési jegyet, aminek örültem, mint kismajom a farkának.) Este vásároltunk is mindenfélét, főleg hatalmas kutyatápot és persze finomságokat magunknak.

A héten kéne terheléses vércukor vizsgálatra mennem és nagy labor is lesz. Szóval csajok, nekem is sanszos, hogy valami rossz eredmény kijöjjön. A kismamáknak általában romlani szokott a vérképük, úgy hallom a kismamiktól.

Krisz, ó, két hét alatt minden eredményed helyrejöhet, ha szeded a gyogyikat. Epekő, na az szomorú dolog lenne. Az olyasmit, ami UH kezeléssel szét lehet zúzni? vagy hogy szokták kezelni?
Volt már ilyened? Jaj, te szegény! Nagymamám is nagyon epe-problémás, aszem anyukám is és ezért nálam is esélyes a dolog, jobb ha felkészülök. Nálam az van, hogy evés utána rám szokott jönni a hasmenés, meg ha csípőset eszem, akkor még evés közben. Elég ciki (főleg a munkahelyen, gondolhatod).
Vendég
 


twist:Igen az epekő az amit szétrobbantanak.
Hát remélem nálam nem találnak semmit.Most
elkezdtem diétázni,és nagyon odafigyelek mit eszem.
Nem volt még epe problémám.Ez kb 2-3 éve van.
Nekem nem szokott hasmenésem lenni.Ritkán.
Inkábbb szorulásom.Az is rossz.Rossz lehet a hasmenés is.
Nagymamámnak is vannak epe problémái,meg anyunak is.
Szóval volt kitől örökölni.Drukkolok neked,hogy jó legyen
minden eredményed.
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Vagyok! :? Ne haragudjatok hogy nem jöttem eddig! :oops: Péntektől olyan beteg vagyok hogy na...... :( :( :( Vasárnap estétől meg csak rosszabb lett!!!!! Dolgozni meg muszáj, mert nincs ember!!!!! :( :( :(
Pedig iszom az aloét, zöld teát...., mi lenne ha nem innám???? :shock: :? Huszon x éve nem volt lázam, most sincs, csak enyhe hőemelkedés, de ez most nagyon rossz, régen voltam így!!! :( :?

Rena, Röpcsi

Hogy álltok a laparral és méhtükrözés időpontjával???? :wink:

Twist

Azt elhiszem hogy jó otthon! :wink: Én is szívesen lennék már pocakosan itthon!!!! :wink: A párod nagyon aranyos hogy hozott Dorkának egy csomó ruhát!!!!! :D

Dászi

Tegnap gondoltam rád sokat!!!!! :wink: Drukkolok a randihoz!!!!! :wink:

Mmzsó

Van már újabb eredmény a párodnak? :wink:

Krisztike

Epére nagyon jó a feketeretekpor alapanyagú Raphacol tabletta, vagy van por alakban is. Gyógynövényes boltokban lehet kapni. A párom és tesóm is szedték, és csak dícsérik!!!! :wink: :lol:
Remélem a vér és vizeleted hamar rendbe jön!!!! :wink:

Kedi, Rena

Hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Most csak ennyi volt tőlem, bocsi!!!! :oops: :?
Vendég
 


Ditke, hogy vagy???? Úristen, akkor te is megkaptad az influenzát? Végül is hogy van ez, többféle vírus van? Mert én a mai napig nem tudom, hogy a H1N1-en estem-e túl, vagy csak valami sima légúti betegségen (bár a láz inkább az influenza felé terel).
Bevehetsz most gyógyszereket, ugye, most mensizel, tehát nem zavar meg semmit most. Nekem a Neo Citrán volt tök jó annak idején, 2 nap alatt helyrerakott és CA - Sandoz + C-vitamin 1000-es pezsgőtabletta napi 1 db. Nagyon jóóó!!!

Krisz, ügyi legyél, diétázzál csak, szedd a gyógyszereket és kívánom, hogy hamar legyél jobban!:)
Vendég
 


ditke:Köszönöm.Veszek is bioboltba ilyen port.
twist:Remélem kikúrálom magam és nem kell
epeköveket robbantani.
krisztike54
 
 


Twist

Nem vagyok hajlandó gyógyit bevenni!!!!! :? :oops: Majd a szervezetem leküzdi!!!! :wink:
Hát nem tudom mi ez! Nem hinném hogy a H1N1,bár azt mondják aki először elkapja, annak "gyenge lefolyású"! :shock: :? A háziorvosi rendelőben vagy nálunk az SZTK-ban szedhettem össze! :shock: De mindegy is! :(
Citrom+méz+tea+aloe vera+zöld tea! :wink: Remélem használ!
Mi minden télen a mézes+citromos teát isszuk+savanyú káposztát, és nagyon bevált!!! :wink:

Krisztike

Vesekövet szokták robbantani.
A raphacol pedig tényleg jó! Helyre rázza az emésztést. Tesóm nem tudta megenni a pörköltet, vagy töltött kápit mert utána a halálán volt! Most pedig 3 tányérral eszik, de még így is sovány!!!! :lol:

Rena

Elfelejtettem bocsi!!!! :oops:
Kép
Vendég
 


Szia Kriszti!
Sajnálom a rossz vér-, és vizeletvizsgálat eredményeidet, valamint a vas és epegondjaidat! :( :oops:
A hsg vizsgálat utáni napon elvégzett vizeletvizsgálatnak az eredményét biztos, hogy valamilyen szinten befolyásolta az előzőnapi beavatkozás :!: :!: :!: Hiába, hogy a vizsgálatkor steril eszközökkel vizsgáltak 1, 2, 3 vagy sok baktit mindig nagyon könnyű összeszedni, főleg nekünk, nőknek! :( :? :oops:
Twist mond valamit! Igaz én a hsg előtt használandó Klion-D100 és Betadine nevezetű gyógyszerek mellékhatásai között v. egyéb más címszavak alatt semmit se olvastam a vérvizsgálat v. vizeletvizsgálat eredményének befolyásolásával kapcsolatban, de szerintem is lehet a gyógyszerek alkalmazása miatt eltérés a vérképedben :!: :roll:
Az epe problémád mióta van? Amikor ezt a kaja utáni görcsölést, rosszullétet észrevetted, szóltál a körzeti dokidnak? Régebben, amikor volt valami miatt vérvétel vizsgálatod, akkor soha sem mutatták ki, hogy esetleg valami gond van az epéddel?
Mikor mész ultrahang vizsgálatra? Én kb. 2 éve epekő gyanús voltam. :roll: Először a sebészetre küldtek el, aztán onnan a gasztroenterológiára, ahol a doki bácsi csinált egy ultrahang vizsgálatot meg megnyomkodta a hasamat, ami eléggé fájt, aztán kiderült, hogy semmi bajom sincs, csak előtte két nappal nehezen megemészthető kaját ettem és attól voltam rosszul. :oops: :D
Mondjuk nekem akkor a vérképemen és az uh leletemen semmi epe problémára utaló jel nem volt! :D
A vérképed miatt írt fel valamit a doki vagy előbb megvárja az uh vizsgálat eredményét?
Remélem a májaddal nincsen semmi gond!!! :wink:

Én úgy tudom, hogy minden eredménynek jónak kell lennie, habár ki tudja? Márciusban amikor a prof.-nál jártunk, mondtam, hogy az IR problémámra novembertől gyógyszert szedek, aminek az eredménye mostanra már jobb lett és jobban is érzem magamat. A prof. meg mondta, hogy amíg nem hozok a belgyógyász dokimtól papírt, hogy Ő evvel a problémámmal engedélyezi a lombikot, nem kezdjük el. :roll: :?

Most a méhtükrözés előtt amikor a klinikán belül el kellett, hogy mennyek altatóorvoshoz, a doki mindent, de tényleg mindent kikérdezett rólam. Ahogy Ditke is írta, magasság, súly, milyen gyógyszereket szedsz, van-e valami problémád, vérkép, vizelet rendben van-e stb. Mindent el kell mondani, mert nem lehet tudni, hogy hogyha az ember elhallgat valamit, nem e lesz belőle baj :!:

A vér és vizelet vizsgálatod a lombik előtti vizsgálat? :oops:
Vendég
 


Adri
Ma voltál aztán EKG vizsgálaton? Holnap mikor mész a körzeti dokidhoz a laboreredményekért?
Én ma beszéltem Bokor dokival (képzeld elsőre sikerült Őt elérnem), csütörtökön délután 2 órára megyek hozzá az ambulanciára és akkor tényleg megtudom, hogy mikor lesz a nagynap! :D :)

Adri, CsajokÉrdekes volt, mert amikor mondtam neki, hogy múlthét előtti pénteken amit adott papírt az elvégzendő vizsgálatokkal kapcsolatban, azokkal a vizsgálatokkal mind megvagyok, amin egy kicsit, mint hallottam el is csodálkozott egyből mondta, hogy akkor már csak az altatóorvos van hátra, időpontot kell kérni és akkor beszélünk majd magáról a műtéti napról. Mondtam, hogy múlthéten már azt is elintéztem, azt mondta nagyon jóóó, akkor tényleg már csak a beavatkozást időpontját kell megbeszélni. :D :)
Remélem minden rendben lesz és semmi akadálya nem lesz, hogy megcsinálja!!! :roll: :D
A múltkori prof. konzultáció elég mély nyomott hagyott bennem, így remélem most semmi meglepetés nem fog érni.
Az EKG vizsgálatom eredménye, jó!
A mellkasröntgenemé szintén jó!
A vér és vizeletvizsgálati eredményre a körzeti dokim azt mondta, hogy szintén minden jó!
Én mégis parázok!!! :oops:

Ditke te röntgenes vagy ugye?
Vendég
 


Kriszti, a gyógyszerszedés megteszi a hatását és amikor kontrollra kell menned, minden rendben lesz!!! :wink:
Most szerintem az epe és vérképedre kell ügyelned! :D
Vendég
 


Köszi Ditke hogy gondoltál Rám,éreztem hogy velem vagytok!
Röpcsinek is puszi,annyira de annyira aranyosak vagytok,olyan jó hogy megtaláltalak benneteket! :D
Szóval tegnap megtörtént az inszem,megint agyon dicsértek mint mindig hogy milyen jók a paraméterek apunál is meg nálam,mindig a hitemet akarják erősiteni,főleg az embriológus nő az egy tündér
De a Kati is édes,kaptak is ajándékot nagyon szeretem Őket. :!:
Reggel mentünk apuval aztán vissza délre,de a Murber behivott hogy menjünk el nyugodtan kávézni meg enni mert rengeteg beültetés van és még sokat kéne várni.Ugyhogy végülis háromkor kerültem sorra.Inszem előtt 2 órával borzasztó erős fájdalmam volt a jobb petefészkemnél,az az érdekes hogy ilyen még nem volt talán most a sok Fostimon HP miatt?Nem tudom,de remélem akkor repedt a tüssző.
Aztán inszem.után 2 órával irány a rendelőbe dolgozni mert a fönököm kórházba került mentem rendelni.Akasztják a hóhért ahogy szokták mondani,sajnos meg kell operálni ugyhogy 2 hét kényszer szabadságon vagyok még jó hogy kapok fizut :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?