Új privát üzeneted érkezett!

Nekem az első védőnőm kivételesen jó védőnő volt. Semmit nem erőltetett, kikérdezte, hogy én hogy gondolom (első szülő lévén!!!) és csak utána mondta el, hogy ő mit javasol. Bátorított, önbizalmat adott! Szerintem a legjobb védőnő a világon! Őt még sűrűbben is szívesen láttam volna. (Kőbánya Chromy Tímea)
Utána egy nemtörődöm nőcit kaptam, nem sok vizet zavart ha valami kérdésem volt, továbbra is a Timit hívtam.
Most meg egy ügybuzgó! Előre félek tőle, hogy majd nem hagy élni se! :( Ő a fővédőnő Füreden. Még jó, hogy most nem otthon vagyok, így eddig csak egyszer találkoztunk. Most is Timit hívtam az orrdugulásos kérdéseimmel.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Biribon
Olvastam egy cikket a Kútvölgyiről. Állítólag magánkórház lesz. nyár elejéig lehet még ott szülni. Erről mit tudsz?
Régen (az átkosban) is ez volt az elit réteg kórháza. Őrizték hét lakat alatt és csak a kiválasztottak mehettek oda.
Most eladják az egyik szintet és magán szülészet lesz vagy mi a szösz. Kicsit zűrös az egész a cikk alapján...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
nálunk mindenki kapott, nem volt kívánságműsor...protokoll az protokoll...
danyuci
 
 

 
 

Most számoltam ki, ha egy hetet ráhúzok a szülinapomon fogok szülni! :)
Igazi kis kos lesz! :) Szegény apa, két kossal!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


DAnyuci
Értem én, hogy nem volt választható és nem te szorgalmaztad a dolgot, csak furcsállom és feleslegesnek tartom ha nincs indok rá, pl méhösszehúzódási probléma. Ez is olyan, hogy van ahol első gyereknél automatikusan vágnak... de minek.
Ez újabb példa arra, hogy kórház és kórház között micsoda különbségek vannak. Ami az egyikben protokoll a másikban szóba sem kerül.

Szabcsi

Én eddig mindkét gyerekemet születésnapomra vártam (de csak egyik lett kos mint az anyja) egyik két héttel előtte másik utána született... most azért tutira nem húzzuk ki addig! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csézjang: Te is Érden laksz? :)

Dizzy: mindenki kismama volt a vérvételen.. de hogy ennyien egy napon..

Védőnő: nekem mindig mondta/mondja, hogy mikor keressem fel, és én jól nem keresem fel. Majd ő hónapok múlva felkeres.. Igazából semmi újat nem mondott még, sőt, volt hogy én mondtam újat..

Yilonne: két alma.. :) lesz ez még.., csak várd ki a tejbelövellést..

Kép

Kép
monccs
 
 


Szabccsi! Igen, és az én környékemről sincsen senki, de most már legalább van valaki, akinek a környékén van valaki, aki ismeri a környéket. :lol: :lol: :lol:
(Bocs, de ez a "környék" olyan jól jött ki)

Kép
aniko20
 
 


Honey:Nagyon nagy hasad van.És hogy én mennyire irigyellek téged. :D
Nem vagy megrepedve sehol.Bezzeg én......

:D

Monccs:Szeretném tőled megkérdezni,hogy a kisfiad szobatiszta már?

Csézjang:Nem lakunk egymástól messze.

Detty:Minden jót kívánok a testvérednek!!!!!!!!!!!

Dizzy:Algopirint nyugodtan bevehetsz.

Kép

Kép
szilvi17
 
 


mamacka én április 2.-án születtem (1981), te?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Csajok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, nyugtatást és jótanácsokat! Mostmár tényleg eloszlottak az aggályaim! :) Remélem a doki után is így lesz!

Védőnő: nekem nagyon aranyos, kedves, lelkiismeretes, de nem lépi át a határt. Mivel a korábbiakban ágyhoz voltam kötve, így csak ő tudott jönni hozzám, úgyhogy a háztűznéző nálunk már megvolt. De mivel a veszélyeztetességem végig meglesz, így azt mondta, ha kell, jön ő mindig, nem kell nekem menni hozzá. Nekem is ő adta a beutalókat, AFP-re, vércukorra, vizeletre, Wassermannra. Így közelebb volt, nem kellett bebumliznom Pestre. Én szívesen látom, nem tűnik tehernek. Eddig 3-szor volt nálunk, szerdán jön megint, és csinál vizelettesztet, mivel a mostani eredmény nem lett jó.

A méhösszehúzódás engem is érdekelne, hogy milyen lehet. Néha én is szoktam érezni nyilalásokat, meg szúrkálást, de csak pár pllanatig tart, és elmúlik. Gondolom ez még nem az, vagy mégis?

A fejem szerencsére már jobb egy kicsit, pedig még nem vettem be gyógyszert. Húzom, amíg lehet. Ha estig nem múlik el, akkor tényleg beveszek 1 Algopyrint.

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


szabcsi
Én 77 április 20




dizzy
Néha én is szoktam érezni nyilalásokat, meg szúrkálást, de csak pár pllanatig tart, és elmúlik.

Ez szerintem attól van, hogy növekszik a méhed. Első gyereknél én is gyakran éreztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.10.06 07:05-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Én még mindig oda vagyok, hogy ilyen sok embernek ilyen szép nagy, kerek már a pocakja. :) Még első gyerekkel is... :D Még pocakfotókat! Méééég!
Nekem Lucával is lassan nőtt és úgy tűnik most is nagyon lassan. :)
19 hetesen ekkora volt a pocakom Lucával:
Kép
A szülés előtt meg már ekkora volt. :D
Kép
Most alapból husibb a hasam, de most sem nagy.
De azért reggel a hasam jobb oldala eléggé kicsúcsosodott. :) Meg azért mocorog, kisebb lökéseket érzek, de azért most sem túl erőteljesek, Lucával sem voltak azok, pedig a kiscsaj nagyon erős, energikus, mozgékony lett. :)

Vivi! Jó, hogy újra jöttél!

Detty! Jobbulást és tökéletes felépülést a tesódnak!

A védőnő nálunk is nagyon kedves, rendes, én nagyon szeretem. első időkben még én kértem, hogy jöjjön hozzám. :) aztán a fejés miatt eléggé szét voltam esve, így nem is mi mentünk Lucával, hanem mindig ő jött. Most viszont még csak 1x találkoztunk, majd a 18. heti UH után megyek újra. AFP 1,7 lett. Lucával csak 0,7 volt... :roll:

Dizzy az a lényeg, hogy normál értékhatáron belül van és a 18. heti genetikai UH-on úgyis megnézik, újra, hogy minden rendben van-e...

És végre hátha jönnek a lányos tippek is a 18. heti UH után. :D

Mamacka! Igen, tudunk róla, minden kútvölgyis erről beszél. :) Ezért is írtam a múltkori pozitív kútvölgyis beszámoló végén, hogy:
Amit sajnáltam/sajnálok, hogy nincs pl. kád a szülészeten, de mivel most privatizálták és átalakítják, remélem, hogy esetleg márciusra már lesz rá lehetőség. Ha méregdrága magánszülészeti klinika lesz, akkor ez a minimum... (Én még pont a tb finanszírozásba beleférek. )

Szóval kíváncsi vagyok, hogy milyen változások lesznek... 3. gyereket már valószínű, nem ott szülném, de eleve most 2 gyerekben maximáltuk a léstzámot... :roll:

Csodálkoztam a pizsama gondon, hogy azt fel kell húzni és nehéz szoptatni vele, stb. Hát nekem szinte csak gombos felsős pizsamáim vannak. Szerintem sokkal elterjedtebb a gombos pizsi, mint a gombos hálóing. Egyébként van ahol nem szeretik a pizsamát szerintem, mert hálóinggel egyszerűbb a vizsgálat.

Nálunk sem volt szülés után méhösszehúzó injekció.
Nekem is hálós bugyi volt, kicsit gusztustalan, de jól tartotta az óriás betétet... És első pár nap azért eléggé dőlt a vér. Én nem is gondoltam volna... :shock: (Nekünk szerencsére a kórházban adtak tök jó betétet. De később a DM-es inkontinencia betét is jó volt, vagy a sima nagy pamutos tetejű betét. Az nem irritálta a bőröm. )

biribon
 
 


Biribon
De szép vagy!
Mint egy óriási gyümölcs! :)

Persze, hogy neked még nem látszik mert nagyon vékony vagy! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Köszi Mamacka! :) :oops:

Egyébként vki kérdezte, hogy hány kilós vagyok, meg hogy vékony vagyok...
Egyébként soha nem voltam az igazán vékony típus, inkább arányosan karcsú... A combom, karom pl. túlzottan is kerek.
160cm-hez (52?-)54 kilóval kezdtem az első terhességet. Most 57-tel.

biribon
 
 


No most fel tudom tenni a 14 hetes fotómat.

Kép

Illetve érdekesség kép a 15 hetes.
Az első behúzott, a második kinyomott pocakkal.

Kép

Eddig így alakultam 9-15 hetes...
Kép

Mivel kicsi a hetek közti különbség eléggé hullámzó a kép.
Majd az összesített montázsnál kihagyok néhány hetet úgyis.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó randán látszik a rózsafoltom...

Egy gyógymódja van... ne érje, nap, víz, krém, szappan...

Nyáron a legnagyobb kánikulában jó vicc volt. Azt hittem túl vagyok rajta erre tessék! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Biribon
Én 165centi vagyok. Legvékonyabbnak 58 kiló, de ez ma már irreális. Megelégszem a 60-63 kilóval, de most sokkal több vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka nem semmi, hogy hogy tudsz te is bűvészkedni a pocakkal. :D Én is félelmetesen ki tudom ereszteni, pedig első gyereknél még egyáltalán nem ment.

Nekem a 48kg volt a legvékonyabb formám, de 52-54-gyel már elégedett lennék. Majd a 2. gyerkőc után. :)

biribon
 
 


dizzy

Az AFP-m 2,14 MoM, a vércukor alacsony (3,47), a vizelet eredmény is elég gázos. Sok a vörös-és fehérvérsejt és a laphámsejt, a baktérium is több, mint kéne. Lehet, hogy elkaptam valami fertőzést vagy nyavalyát.


Nekem is ez a gondom. Baktérium van a vizeletemben. 500 ig normális nekem 1800-1100 között van. Azt mondta a nőgyógyász ezen ne idegesítsem magam. Ez nem olyan vészes. Terhessen ennél jobbra ne nagyon számítsak. Mivel a hólyag nem tud rendesen tisztulni. (mivel nem tud teljesen megtelni, meg kiürülni se, ezért nem tud rendesen átmosodni.)
Azt mondta, még 10.000 szám is előfordulhat. Ha nem muszáj azért ne szedjek antibiotikumot. Majd szülés elött kell rá jobban odafigyelni, hogy ne okozzon ott gondot.

Nekem nagyon aranyos a védőnőm. Én is kb. havonta járok. Minden orvosi látogatás elött megyek. És akkor megcsinálja a vizsgálatokat meg odaadja a beutalókat.
szerintem ez a havi 1 alkalom bőven belefér.
Legalább tudom mennyit változott a súlyom. meg a vizelettel is rendben van e minden.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Szilvi: júliusban költöztünk, előtte 3 hete már nem nagyon voltak bepisilős balesetek, de ahogy elköltöztünk, 2 nap múlva feledésbe merült minden. Próbálkoztam még 3 hétig, de nem volt hajlandó wc-re ülni, gondoltam hagyom egy darabig. Viszont ma már mondta, hogy pisiljünk a wc-be, szóval újra indul a projekt. A te Levid már szobatiszta, vagy most kezditek?

Biribon: hova teszed a kilókat, mert nem látszik rajtad, hogy vannak! :)

Kép

Kép
monccs
 
 


Én is csak havonta megyek a védőnőhöz és azt mondta csak akkor jön házhoz ha szeretném :)

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok! Már megint rég nem tudtam jönni, állandóan akadozik a net.
Holnap leszünk 17 hetesek, és ma mintha éreztem volna valami babamozgást. Egy elég erőteljes ütést belülről. Furi volt :)
Már nagyon várom a jövő szerdát, akkor lesz a magzatvízvétel + végre újra láthatom UH-on a babát. Már egy hónapja nem láttam (:

A H1N1 elleni védőoltást én sem adatom be magamnak. Nem érzem bizonyítottnak, hogy nem káros a babára.

Egy kérdésem lenne: -3,5-es szemüveget hordok. Még nem voltam a terhesség alatt szemészeten. Ugye ez a dioptria még belefér abba, hogy természetesen szülhessek? Tudja valaki?
jbarbi
 
 


sziasztok
irigykedem a sok poci fotóért, mert nekem úgyan van, de a párom nrem képes feltölteni a gépre, ez a gép amit használunk most ez meg az övé, és én nem tudom hogy kell erre feltölteni:(
de nagyn szépek vagytok

voltam ma a dokinál, gyerekek én egyre jobban kételkedem hogy ennél akarok szülni:( meg sem vizsgált, sőőőt képzeljétek, beszélek hozzá, rám sem néz, majd egyszer csak felállt és kiment egy beteghez a leletét kivinni, közölte menjek el afpre most, meg hepatitisre, levettek 7fiólát, tök szarul lettem és még 20 perc múlva is vérzett olya n hülyén szúrt meg. de visszatérve a dokihoz, nem is figyelt semmire, és persze meg sem vizsgált megint, hát nem tudom mi lesz, még két hét múlva megyek hozzá aztán max váltok, vagy szülök aki épp ott lesz. Nektek sem adtak a 18hetes uh-ra beutalót? mert azt mondta arra nem kell. pff kész vok most.

fiam megkapta az új heverőjét, persze ez a mi formánk, amit kifizettünk az selejt volt úgy akarták oda adni, így másik lett helyette.

Kép

Kép
andrea001
 
 


andrea ez tök durva! én tuti meggondolnám a nála szülést!
védőnő: nekem semmi vizet nem zavar. jónást egyszer nézte itthon, és kb az utcán szoktunk összefutni.

mamacka: én is olyasmi vagyok mint te: 166 cm és 61 kg a nagyon vékony. ( ez 36os ruhaméret. nehezek a csontjaim ez van :)) a régi versenysúlyom az 58 kiló volt.

KépKépKép
dongó
 
 


Sziasztok, ma van lomtalanítás, szegény apa már másfél órája a padláson kukkol... én meg itt ülök.....
gyerekek meg ugrálnak körbe, mikor apa valami kacatot ledob, hogy kidobjuk:
- EZT NEEEEEEEEEEEEEE! EZT NE DOBJUK KIIIIIIII! EZT SEM!!!!
így érdekes lesz.... ha semmit nem akarnak hagyni...
Összehúzódás: húzódik a hasad alja, és kb fél percig is eltarthat, amíg érzed. Attól függ, mennyire erősen. És olyankor keménynek érzed a hasadat. Olyan feszítő érzés. A nyilallás az tök más.
Vendég
 


mamacka: én is olyasmi vagyok mint te: 166 cm és 61 kg a nagyon vékony. ( ez 36os ruhaméret. nehezek a csontjaim ez van Smile) a régi versenysúlyom az 58 kiló volt.


Sajnos most rajtam van vagy tíz kiló plussz :(

Első szülés után tök szépen lefogytam, most nem volt lelkierőm, inkább gömbölyödök! :) :) )

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


barbi,
7,5-8 dioptriág, ha nem volt még műtve a szemed, akkor szülhetsz természetesen.

biribon,
hihetetlen, hogy 20. héten milyen pici volt a hasad és mi lett belőle a végére!!! Mennyit nőtt hirtelen, és mégsem csíkosodott ki! :D


szilvi,
én kentem mint a güzü anno a pocakomat napi 2x. Most lustább vagyok sajna ezen a téren. :oops: + életem legjobb formáját hotam, amikor terhes lettem (esküvőn) így jó alapról indultam. De félek, ha a pocakom most így folytatja, nem fogom megúszni. :?

málna,
nem nekünk nincs baba-mama ágyunk. Mi bölcsőt vettünk a családi ágy mellé.

Védőnő,
nekem anyám helyett anyám! :D Volt, hogy naponta hívogattam, ha kértem minden nap jött, ha nem kértem, nem jött. Egy tündér! Ilyet kívánok mindenkinek!!

detty,
a "tampon hüvelyi szülés után" - puszta gondolata is fájt!!! :shock: :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


dongó,
nem vagyok kövér, de vékony sem. Amolyan sportosan robosztus. :D 180 cm.hez voltam csúcsformámban 65 kg, de az full izom. Most olyan 74-75 lehetek kb.

mamacka,
óóóó jót röhögtem a tanári sztoridon... Hát igen, sajna extra szar volt szerintem a tanári kar.
Azt rühelltem a suliban, hogy ha elkönyveltek valakit valamilyennek, akkor abból képtelenség volt kitörni.
Én azért a "módosabb szülők gyerekei" tábort gyarapítottam, de rohadtul nem kivételeztek velem. Sőt!!! Nem hagytak élni és hülyére szivattak. Volt, hogy 3 egymást követő órán is feleltettek 7. ben, mondván, most már a következőre tuti nem készülök , mert nem számítok rá. Így is lett! 2db 4-es után "végre " kaptam egy 1-est.
Na itt telt be a pohár!! Olyan villámgyorsan távoztam, hogy kedden még odajártam, szerdán már az alsó Dianába. :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Biribon! Mamacka!
Szépek a pocakok! :)

Vadszi!
Köszi az infókat!
A baktérium nekem 1151 volt, meg több érték magasabb a kelleténél, de valószínűleg valami fertőzéses nyavalyától van. Pár hete volt is egy kellemetlen, viszketéses mizériám, ami folyással párosult, elég rossz volt. Valószínű emiatt változtak el ennyire az eredmények. Most Betadin kúpos kúrát kell csinálnom, remélhetőleg utána jók lesznek az eredmények. Szerdán lesz újabb vizeletvizsgálat, remélem rendben lesz addigra minden.

Barbi!
Nekem is -3,5-ös a szemüvegem, és nekem eddig nem mondták, hogy akadály lenne. Viszont nekem még cilinderes is a szemüveg, majd még nekem is utána kell kérdeznem a dokinál, hogy nem lesz-e akadály. Szerintem Te is kérdezz rá majd a dokidnál!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


mamacka írta:Sajnos most rajtam van vagy tíz kiló plussz :(



én plusz 3- ról indultam most. na de majd a 3 gyerek lefogyaszt, nem? :wink:

honey: 180 cm és 65 kiló az brutál jó!

KépKépKép
dongó
 
 


dizzy: előző terhességeimnél én is csináltam betadinos kúrát, rendbe is hozott.

KépKépKép
dongó
 
 


dongo,
de látványra többnek néztem ki ám, mert erős csontú vagyok nagyon!

nem akarok belevaúúú.... de a betadine jód tartalmú, nem? Én úgy tudom az terhesség alatt szigorúan tilos.
De aztán persze ezt is lehet dokija válogatja...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


na a súlytémába beszállok
lehet próbálni überelni:
170cm 47kg-ról indultam, most ruhában 50
legmagasabb:52kg volt(2006), persze akkor is minden plusz csak izomban
képtelen vagyok zsírt felszedni
ellenben zseniálisan tudok fogyni...szerintem csontból is
ha elérem a 60kg-ot a 9 hónap végére, akkor nem is tudom.... akkor a lottót is megnyerem

ezt a méhösszehúzódást nem teljesen értem

jajj ne ijesztgessetek
még sokat fog nőni a cici?
már lassan elég lesz nekem
ok most 70A de az előbb taglalt méretekhez elég is
már most is kapom a bókokat a barátoktól

Kép
yilonne
 
 


sziasztok!

Tegnap dokinál minden rendben volt. Hematóma már egészen kicsi (de még ott van :( )Babuc jól van, a nemét még mindig nem tudjuk :)

súly téma: 170 cm és 48 kg jelenleg (ruhában, cipőben, védőnőnél mérve, merthogy nekünk nincs itthon felnőtt mérlegünk) De ez totál alkati kérdés, anyum is elég vékony.

yilonne :)
szülés után tejbelövelléskor még nagyobb lesz a cickó. És én pont 60 kg-al mentem szülni anno Nándival...
Méhösszehúzódás: nehéz is elmondani, de amint lesz, tudni fogod, hogy ez az.

andrea :)
én dokit váltanék, ha ennyire nem figyel rád!!!

védőnőnk: nagyon kedves, rendes. Sztem csak úgy beállítani nagyon illetlenség. Mi van, ha NAGYON rosszkor jön? Ez annyira fura nekem, hogy ennyire nem körültekintő valaki...

Na, pusz mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


yilonne :)
kérdezted korábban, de én még nem voltam 18 hetes uh-n a Fehérvárin, régebben a Bártfaiban csinálták. Ugyanazok csinálják, mint az összes többi uh-t, gondolom attól függ, ki fogsz ki.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Hogy én is csatlakozzam a "súlyos" témához: Én 58-59 kg voltam a terhesség előtt, most 61 vagyok a 163 centimhez. Tavaly ősszel csináltuk végig a párommal a 90 napos szétválasztó diétát, így sikerült lefogynom 67 kg-ról 59-re. A plusz kilókat a fogamzásgátló kb 5 évnyi szedésének köszönhettem, és nagyon örülök, hogy most nem a 67-re jönnek fel a terhességi kilók.

Egyébként nekem az a bajom, hogy ha fogyok, a combom, fenekem nagyon vékony lesz. Elég erős csontozatom van egyébként nekem is, inkább a felsőtestem erősebb, és szerencsére a fogyás nem nagyon látszott meg a cicijeimen.

Viszont a csíkokat szerintem én sem fogom megúszni, mert ahogy híztam is meglátszik kicsit a fenekemen, csípőmön.

Szerintetek mivel érdemes kenegetni megelőzésképpen a hasunkat? Elég valami hidratáló vagy valami spéci krém kell?

Kép
aniko20
 
 


Tavaly ősszel csináltuk végig a párommal a 90 napos szétválasztó diétát,

Én is ezzel fogytam le szülés után 11 kilót!
Amúgy én is erős csontú vagyok. A csuklóm is tök széles.
Na jó a tíz kilóval azért felfelé kerekítettem én is mert ha a 63 kilót veszem alapul akkor csak hat kiló plusszal kezdtem. 69-ről. Most nem tudom mennyi vagyok.

Honey
Érdekes ez a jódot ne dolog, ugyanis a Gravidát nekem azért ajánlotta a doki felváltva az Elevittel mert abban van jód is míg az Elevitben nincs.

Én sajnos randán kirepedtem, de mikor már szépen feszült nekem tetszett a repedt pocakom is olyan volt mint egy túlérett gyümölcs.
Apa szülinapjára készítettem egy pocakos sorozatot magunkról mindjárt előkeresem.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Aniko
Krémnek az a jó amiben mandulaolaj vagy búzacsíraolaj van, Vagy csak akár tisztán az olaj!

Ha olcsót akarsz a Nívea testápolóban van mandulaolaj, vagy van a Nívea babaolaj amiben meg búzacsíraolaj van (én ezt szeretem olyan jó az illata) illetve a dm-ben lehet kapni spéci kencét ami nem olyan drága.
Van több spéci kence is, de szerintem a drágább sem tud többet!

És ne végezz nagy pocakkal erőteljes, lendületes mozgást. Én csak pár héttel a szülés előtt repedtem ki, ugyanis férjem elvitt egy farsangi bálba és jól megpörgetett. Nagyon élveztem, a hasam csak úgy röpült utánam, de sajnos másnapra megjelent egy csík és onnan már nem volt megállás. :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


jajj ne ijesztgessetek
még sokat fog nőni a cici?


Ez teljesen egyén függő. Van akinek tök pici marad mgis rengeteg a teje.

Nekem brutál nagy lesz, nagyon nem szeretem... előre köszön helyettem az utcán. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nos Andorral 34 hetesen
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az alma eredetileg csak azért kellett, hogy legyen mire fókuszálnom a beállításnál mivel magam fotóztam, de aztán megtetszett, és belekomponáltam! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Védőnő: Nekem nagyon rendes, nálunk a terhesgondozásra nem lehet menni 7 napnál régebbi védőnős adatokkal, tehát nálunk csak akkor kell menni, amikor terhesgondozásra mész.
Amúgy nálunk is kijön házhoz, de majd csak február végén a szülés előtt, hogy fel vagyunk-e készülve az új lakó fogadására.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Van egy ilyen is
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Én még nem is voltam a védőnőnél az első találkán kívül de akkor még csak épp teszteltem. Kiskönyvem sincs. :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nekem pocakos képem még nincs, de rólunk itt vannak fent képek, a tavalyi esküvőnkről:

http://szabiesandris.oneday.hu/

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi
Szépek voltatok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Aniko, találtam Békéscsabán egy kismama boltot, azt szeretném kérdezni tőled, hogy te ismered-e, mert két hét múlva megyünk oda, és még mindig csak egy C&A nadrágot sikerült beszereznem, jó lenne ott valamit vásárolni.

BIMA divatház
Békéscsaba, Andrássy út 32.
A Csaba Centerrel szemben.
Van weblapjuk is: http://www.bima.hu

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Köszönöm Mamacka, neked pedig szépek a pocakfotóid!! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Mamacka: annyira jók a képek, nagyon szépek!! Tényleg te csináltad? Nagyon ügyes vagy.

Védőnő: nekem azt mondta, hogy 6 hetente kell menni, egyszer majd ki is jön, de mikor nem tudom... Amúgy fiatal, kedves, egyáltalán nem tolakodó.

Szóval tegnap dokinál voltam, sajna nem derült ki a pocaklakó neme, az viszont igen, hogy nekem valóban alul tapadt meg a méhlepény, úgyhogy nagyon kell majd figyelni, hogy feltornássza-e magát. :-(

Kicsit sok volt nekem a tegnapi nap. Egy kollégám a szomszédos irodában rosszul lett, egyszer csak iszonyatos kiáltást hallotunk és összeesett, hívtunk mentőt. A rohammentő Erzsébetről Csepelre több mint fél óra alatt ért oda. Sokan voltunk körülötte, de mégis a tehetetlenségtől bőgtem. Szerencsére mire kiért a mentő már jobban lett, most kórházban van, de borzalmas volt a várakozás. Utána a doki közölte a fenti jó hírt, aztán még a parkolóban sikerült nekitolatnom egy autónak... Szóval bocs hogy ezzel traktállak titeket, de muszály volt kiírnom magamból.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Sziasztok!
nem haragudjatok, de épp felujítunk és minden össze vissza van!bugyit nem találok! :lol:
Gratula a jó eredményekhez!És a szépen növekvő pocakokhoz!
Nekem védőnőhöz minden vizsgálat után mennem kell!szóval havonta!De mivel első baba és itthon vagyok (nem dolgozom mert ahogy befejeztem a sulit terhes lettem!már szakmaizni velem jött a kis töki!) Ugy hogy nekem nem nagy dolog!
bettiny22
 
 


Mamacka! Nagyon jók a képek, igazán művésziek! Én is szeretek fotózni, és most is készülök, hogy csinálok/csinálunk majd.

Szabccsi! Tudom, hogy van egy ilyen üzlet Csabán, a Csaba Centerrel szemben van, de bent sajnos még nem voltam. Egyszer arra sétáltunk, és megnéztük a kirakatot, épp zárva volt. Nagyon csinos ruhák voltak kirakva, de ár nélkül. Gyerekruhák is vannak, azoknak kint volt az áruk is, ha jól emlékszem elég húzósak voltak.
Egyébként a Luther utcán is van egy kismama bolt, az optikai szaküzlet mellett, de ott sem voltam még. Én is csak a C&A-ban nézegettem a ruhákat, de végül nem vettem semmit, sokalltam az árakat. Végül neten rendeltem a monamamától.

Kép
aniko20
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: