Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Katám, látom!!! Drukk+++++++++++++++

Én sem tudtam aludni, és most még idegesebb vagyok mint voltam! A ma reggeli tesztem határozottan erősebb mint a tegnap reggeli, kb olyan a második csík mint a tegnap du-i, nagyon-nagyon félek, hogy még mindig a 7 nappal ezelőtti félampulla Pregnyl szórakozik velem!:-((((

Dezsikém, gyere a hírekkel!!!!
Vendég

Tücsi! 7 nappal ezelőtti nem erősödne, hanem halványodna, nem???!!!!
babszi

Babszi, de mi van ha csak azért erősödött mert a tegnapi pisinek nem volt olyan erős a koncentrációja mint a ma reggelinek?
Vendég

Szerintem ez nem játszik bele!!! a hcg napról napra több. Mikor is kellene pontosan tesztelned???
babszi

Húúúúúúú mekkora hal:) Nahát belluska büszke lehet apukádra:)
És az a gyémánt kislány:) Olyan édesen áll a kis szája, egyem meg:):)
Nagyon aranyos:)
beus84

Babszika, hogy mikor kellen, a fene se tudja, ma vagyok ET+9, azaz a 12-ik DPO-on, csütörtökön nem kéne megjönni a mensimnek...
Vendég

sziasztok!

Kata!
látom! anno cleary blue nekem is ilyesmi volt!!! nagyon bíztató.

nekem a mai negának látszik. ha nagyon meresztem a szemem, akkor oda tudok képzelni egy + csíkot. de fotón nem látszik.

Gabó!
nagyon drága vagy! köszönöm a képet! hasonlónak örülnék....

Tücsi!
képet!!!
dezsina

Sziasztok!

Dezsi, Tücsi, Kata!
Nagyon drukkolok mindnyájatoknak, hogy ezek a vonalkák egyre erősebbek legyenek! 8)

Babszi!
Neked meg kitartás a tesztelésig! :wink: Nagyon szorítok neked! :D

Én ma megyek UH-ra az intézetbe, péntek estére ugyanis megjött piri! :D
hbzs

Jöttem ismeretlenül drukkolni Tücsinek és Dezsinának!
Hajrá csajok!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot!

skrisz72

Dezsikém, én is mondanám, hogy képet!!! :lol: :lol: Gyere a beültisbe, oda raktam fel!;-)

Krissz olyan édes vagy!! :D
Vendég

Tücsi,
szerintem sem erősödne a szuri hatására a hcg-d. :lol:

Dezsina,
nagyon drukkolok, hogy holnap is legyen vonalkád! :lol:

Köszi Csajok, de az enyém nagyon halványka az életben. Utánaolvastam a Clearblue tesztnek és egy csomó embernek volt hasonló és nem volt baba. Ma akarok venni olyan kis csík teszteket, de egyesével becsomagolva elég drága a gyógyszertárban. Nem tudjátok hol lehet úgy kapni, hogy mondjuk 10 db van egy dobozban?

i.kata

Tücsi,
megnéztem a tesztedet (ha már lusta voltál nekünk is megmutatni :lol: ) és tök jól látszik, nagyon erős :lol: Mennyi egység szurit kaptál?

i.kata

Kata!
Vitani-ba lehet kapni Bp. XV. nézd meg a neten a címet.

Skrisz!
drága vagy! :D
dezsina

Csajok!
Összekulcsolva a kezeim továbbra is értetek! :P
Szerintem egy nap tesztelési szünet rátok férne! 8) :lol: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++

Beus,Babszi!
:lol: :lol: :lol: Katám kicsit kómás a képen,még a haja sincs megcsinálva(akkor ébredt)! :lol: Most Sülysápon voltak,de szoktak Csömörre is járni.Igazából nem mindig egy helyre mennek!

Babszi!
+++++++++++++++++++++++Drukk.......... :!: :!: :!: :!:
Pihengess,lazíts,szuper lesz minden meglátod!

Skrisz!
Nagyon gyönyörű a kislányod!!!!!!!!

Hbzs!
Nagyon szorítok mára,majd gyere mesélni!Remélem jó hírekkel jössz!

Kismamiknak!
Pocak simik! :P

phpBB: Kép
belluska

Zsuzsi, régen írtál, veled mi van??? Bújik már a baba, vagy várat még magára? Hogy érzed magad/érzitek magatokat??

Belluska, minden szavad köszi!!!

Kata, én itt a neten rendeltem a fogamzás főtopikban az elején van tesztes topik, abban esthajnalcsillagot kell "keresni". Vuduzott tesztjei vannak, 10-es erősségüek. De hogy mikor jutnál hozzá, nemtom, hamar föladja, legalább szünetelsz a teszteléssel kicsit :)
Nagyon bízom benne, hogy mind a hármótoknak sikerült, és két hét múlva csak nevettek azon mennyit teszteltetek, hogyan izgultatok :):):)

Hbzs, uhus beszámolót kérek!! - mit figyeltek, hogyan volt, min mulattak a dokik éppen :) ...
babszi

Katám, az 5000-es pregnyl felét kaptam, akkor gondolom az 2500-nek számít?! :oops: :roll:

Belluska, 1 nap szüneeeet? Alig várom a du. 3 órát amikor tegnap tesztelte, mert ma is akkor akarok! :P :oops:
Vendég

Tücsi,
ezt találtam:
[quote]A írta: hivatalos verzió a "mikor teszteljek először, ha hcg tartalmú injekciót kaptam" kérdésre az, hogy 14 napot tanácsos várni a 10000 IU-s Pregnyl-t követően, 10 napot az 5000-res után, 7 napot a 2500-as után.

Szóval neked már nem a szuritól ilyen erős, az tuti :wink:

Dezsina,
köszi, megnéztem térképen, mindjárt öltözöm és indulok is :lol: Közben csináltam egy 25-öst, de ez is olyan halvány, hogy képen nem látszik. :roll:

i.kata

Kata!
sok sikert!!!!

azt hiszem nekem nem sikerült... :cry: :cry: :cry:

Belluska!
nekem is úgy kell visszatartanom magam, hogy nehogy kimenjek egyet tesztelni.... :?
dezsina

Kata!
hívd fel őket, hogy van e készleten... nehogy lesre fuss
dezsina

Sziasztok

Dezsike
határozottan látszik az eddigi teszteken, kérünk a mairól is képet! Nagyon szorítok Nektek!!! +++++++++++++

Tücsi
én is megnéztem a másik topikban a csíkos fotót :D úgy tudom hogy a HCG a mensi elmaradása után naponta megduplázódik, ezért van hogy először nagyon halvány a teszt és utána szinte napról napra erősödik. +++++++++++++

Katám
+++++++++++++ Drukkhegyek mennek Nektek is!!

Hbzs
várunk a hírekkel :D

Babszi
hogy bírod a fekvést? :D Jóbarátok összes megtekintése ebben az időszakban ajánlott :D

Szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!!!
Mintha itt lennél velem. Na mit gondolsz mi van a lejátszóban????? :) :) :)
Magát a fekvést nehezen bírom, mert nem vagyok egy otthon ülős, főleg fekvős típus, de a párom nagyon kedvesen és nagyon határozottan mindig ágyba utasít. A héten viszont feloldja az ágyzárat, és szabadon fog engedni majd. Persze mindent a csemetékért, csak ... tudod ... nyűglődöm ezerrel. Viszont van időm olvasni végre, amit imádok, így kb. 5-6 nap alatt elolvasok egy 700 oldalas izgalmas regényt - mi a csudát csinálok jövő héten? :) Megveszem a folytatását :)
babszi

Ja, és lógok ezerrel a babaneten, hogy tudjam mi van a többiekkel - nagyon nagyon drukkolok nekik, és nagyon együtt érzek velük!!!!
babszi

Babszi!
neked is drukkolunk ám :!: :D csak most tesztőrület van.... :x

Fitie!
este lesz kép, ha hazérek beszkennelem újra a maival :? csak hát a mai inkább nega lett :( vagyis olyan mint a tegnap reggeli. :cry:
dezsina

Dezsi, egy percig nem aggódom, hogy elfelejtetek :) Nagyon drukkolok mindenkinek, és nagyon várom a fejleményeket!!!!!!!!!!! És köszönöm, hogy azért ezt megírtad nekem :) :) :)
babszi

Babszi,
ne rólunk vegyél példát a teszteléssel kapcsolatban!

Dezsina,
elmentem, de nem volt 10-es, viszont vettem 25-ösöket, de amit megcsináltam az negatív. Mostmár biztos vagyok benne, hogy nálam volt egy pár napos terhesség, de vége is szakadt.

i.kata

Sziasztok!
Nekem elég sz@r hétvégém volt. Ez a nátha kikészített.... tegnapre még a fülem is megfájdult. Szerencsére mára sokkal jobban vagyok. Ma ismét kiakasztott az én kedves körzetisem. Bementem hozzá pisis beutalóért, és mondtam neki, hogy nézzen már rá a torkomra, hogy tudjam, hogy mi a helyet vele? Erre másfél méterről bele világított a torkomba, majd közölte, hogy piros. (Basszus, ezt én is tudtam eddig is.... ezért fáj)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Ha szkennelve ennyire látszanak a csíkok, az csak jelent valamit!

Kata!
Hány nappal vagy beülti után?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumikám,
ma vagyok ET+10-en, de tudod, blasztókat kaptam vissza. Szóval olyan, mintha peteéréstől számítva ma lennék 15. napon. a Múltkor ET+9-en simán pozitív volt este.

Zsuzska,
na, dokid nem okozott csalódást:-)
Jobbulást!

i.kata

Kata!
Azért csak látszik azon a teszten valami! Vv 4 nap múlva?

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi,
tudod, a Forgácsban nincs hcg vv. Szerintem a többin is egyértelműen látni kellene a csíkokat, ne csak a Clearblue-n. :roll:

i.kata

Meg még azon is gondolkodtam, hogy legutóbb két baba indult el, nem?

Bumi

bumi1979

Bumi,
de igen, de nem tudom miért, valahogy úgy érzem ennyi volt a fagyis próbálkozásunk. :oops:

i.kata

Hát nem tudom, én még nem adnám fel.Úgyhogy drukk továbbra is!

Bumi

bumi1979

Tücsi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi!
ölellek!!!!!
LEsz neked is gyereked!!!!!
én ugyan csak most jutottam el oda, hogy együtt vannak a tesztek, de én is látom legfelül a 2. csíkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kata!
Kitartást!!!!!! VEgyél másik tesztet is!!!!

Babszi!
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csatlakozom Katához... :cry: nekem tuti nem sikerült. csont nega lett a most ellőtt tesztem.
hát ennyi.
azért majd csüt csinálok egyet....
basszus.... jól kiestem. :evil:

azért Katának még szerintem lehet pozi. 25-ös teszt az nem a legjobb ilyen korai stádiumban. Megvárjuk a pénteket! Igaz?

Tücsikém!
Te vagy a befutó!!!! :D

Babszi!
utána Te jössz!!!! :wink:
dezsina

Zsuzska!
jobbulást! köszi a drukkot. azóta nega lett. :cry:
dezsina

Bumi, Dezsina,
persze, megvárom a pénteket, aztán meglátjuk. Mindenesetre edzem magam a gondolathoz, hogy ez most nem jött össze.

Zsuzska,
óóó, már vagy 5 félét próbáltam, néha voltak nagyon halvány csíkok, néha meg semmi.

i.kata

Sziasztok!Babszi,elvesztettem a fonalat,te hol tartasz most?Tücsi mindjárt rákeresek a tesztedre....Tücsi ez +++++++++++++++Kata,Dezsi ne tessék feladni a reményt....Hbzs,mi zujs?Zsuzskám szerintem váltsál házidokit sürgősen,én tuti azt tenném.Én viszont ma terhesrendelésen voltam,és ismét el vagyok ragadtatva a "dokinktól" :lol: Már nagyon vártam,hogy mehessek,mert tele voltam aggodalommal.Sűrűn görcsöl a hasam,olyan mensi szerűen,ezenkivül még mindig napi2x szer min.róka van :evil: Féltem,hogy Embikém nem fejlődik.De minden rendbe vele,már 4 cm!Kaptam beutalót a genetikai uhu-ra a jövő hétre,és még képet is kaptam Embikéről :wink: És fogytam,ami nekem nem túl nagy baj :lol: Úgy látszik ez a gyerkőc igy is elveszi,ami neki kell :lol:

salygabó

KAta!
Ismerős ..... velem ugyanígy volt!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó, nekem van időm, csüt-ön volt a beülti...
babszi

GAbó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Embike tuti tudja, mi a jó neki és elveszi Tőled!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,akkor most már fölkelhetsz,szépen nyugiban :lol: Engem is megviselt az ágyfogság anno,engem is Apa oda kötözött volna legszivesebben :wink: És hogy érzed magad?

salygabó

Fura - mint aki mindjárt 9 hónapos terhes :) :) :)

Neeem, de tényleg fura. A hasam alját érzem, és ha többet vagyok fent, akkor jobban érzem, ha fekszem, elnyugszik. Persze én is keresem magamon a klasszikus tüneteket, és én is idő előtt beképzelem magamnak :) Álmodozom ezerrel, de közben próbálom nem beleélni magam, mert félek az összeroppanástól. Türelmetlen vagyok, a napok csiga lassan mennek.

És várom a 7végi gesztenyeünnepet... csak jó idő legyen!!

Na meg pénteken mehetek ügyeket intézni - ugyebár mindent le kell cserélni a névváltozás miatt. Képzeljétek, a kerületi okm.irodába egyetlen időpontot jelzett az elektronikus mód, utána nov. végéig semmi. Ezt nem akarom elhinni. Mind1, elvileg ráérek.
babszi

Babszi,
érdemes felhívni az okmányirodát telefonon, mert lehet van még időpontjuk. Én nyáron egyik délelőtt mnetem a XI. ker. okmányirodába és már nem adott a gép a jogosítvány készítéshez számot. Szóltam az információnál, megkérdezték a kerületben lakom-e és mivel igen, ezért ők adtak külön. Ezzel akarják elkerülni, hogy más kerületből is átmenjenek ügyeket intézni.

i.kata

szereztem időpontot :) elvileg minden hivatalos papíromat el tudom egyben intézni

Kata, nem is hinnéd, de amikor negatívkodsz, a kutyusod nálam lefagy. Most vígan ugrál, de amikor írsz, meg se mozdul!! halál komolyan mondom!!
babszi

Babszi,
kutya önállósította volna magát :lol:

Belluska,
én is megnéztem Katát a hallal. :shock: Az a hal majdnem akkora mint a Kata :lol: Olyan édes, annyira bírom a kis fürtjeit :lol:

i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol: Hát még én hogy bírom a fürtjeit(ilyenről álmodtam pont)!
Kata azóta emlegeti,hogy mekkora fogai voltak a süllőnek!Szerintem kicsit félt tőle! :D
Nálam mindig ugrál a kutyus!Olyan cuki!

Zsuzskám!
Ez a doki!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: Az egyáltalán????? :lol: :wink:
A lényeg,hogy meggyógyuljál!Muszáj!!!!!!!!Kúráld magad!!!!!

Babszi!
Nem irigyellek az ügyintézés miatt! :? De legalább kimozdulsz! :D

belluska

Sziasztok!
Nekem nem jó híreim vannak. :( A tüszők még mindig ott vannak, s most már nincs tovább, műteni kell. Visszaküldtek az eredeti nőgyógyászomhoz, hogy beszéljem és csináltassam meg vele: ha tudja, pungálja meg, ha nem megy, akkor hiszteroszkópia. Este megyek is hozzá a rendelésére... (Azért nem ők csinálják, mert én anyagilag jobban járok. - Tanár Úr mondta is, hogy most maga ellen beszél...)
hbzs

Hbzs!
óóó! nagyon sajnálom! :x
gyere mielőbb a konkrétumokkal!
dezsina

Hbzs!
Nagyon sajnálom,hogy csak ez a módja maradt az eltávolításuknak! :cry: De utána szabad út lesz a babához meglátod!
Majd azért írd meg mit mondott a másik dokid!Puszillak!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?