Új privát üzeneted érkezett!

Utálom a havim... annyira hangulatember vagyok ebben a pár napban hogy az hihetetlen már saját magam utálom....
Meg figyelmetlennek is érzem magam. Elfelejtek dolgokat, nem azt mondom amit gondolok... az agyam máshol jár.... Kicsit most kiakasztottam magam a sok agyalással biztos....

Na megyek festeni. Hozzáteszem semmi kedvem nincs hozzá....

Kép
Kép
arte
 
 


sziasztok lányok!
végre elment norbi dolgozni, hát kiidegelt rendesen. csak férfi ne legyen beteg! a "kisnorbi" azaz boti is hátárokat dögngetett. az orrszívó kész cirkusz. voltam eü-i barátnő talin, mindenki hozta a manókáját, hát végre én sem egyedül érkeztem. boti nagyon jól elvolt a gyerekekkel, szerintem nem lesz baj az ovival.
én annyit ettem, olyan kaják voltak, nofikám én is majdnem rosszul lettem. majd elkérem a pogi receptet, mert az volt a csúcs, brugonyás pogi, dióval a tetején. lányok, azt hiszem egy zsákkal megettem, tatár is volt, na az a kedvencem, koktélparival. a milánóit nem szeretem (kevés kaja van, de az pont az :lol: ) krumplit sem, de csirkemell, tatárral koktélparival, aztán meg csodálkoztam, hogy hányingerem van. ja és az egyik lánynak cukrászdája van, hát gondolhatjátok, hogy volt pár süti. nyami :lol:
de én csak ámulok, hogy mi megy a külvilágban. csajok a plasztikai sebészet ma már mindennapos. 5ünk közül 3-man mesterséges megtermékenyítéssel lettünk babásak, nekik köszönhetem v dokit, ő ajánlotta. de ,hogy mindenki átesett plasztikán ezen csodálkoztam. haslfelvarrás, zsírleszívás, mellplasztika. állítólag a zsírleszívás a leghúzósabb, felér 6 szüléssel. bébisíntér, bejárónő is szintén megszokott, pedig van aki maradt az eü-ben, de jól keres, mert sok a maszek beteg. hát én csak pillangóztam. de ugyan olyan "hülyék" maradtak , a szó jó értelmében, szétröhögtem rajtuk az agyam, már eü-ben is egy jó kis piálós, bulizós, röhögős banda voltunk, most minden maradt ugyanolyan ezen a téren, a piázást kivéve. ott kezdődött , hogy 11-re volt megbeszélva a tali, de boti természetesen 4 órát aludt délelőtt, én meg nem keltettem fel, naná, hogy induláskor nagy trotyi, hát az ajtóból vissza kellett jönni, mert folyt a szép csilli villi ruháján a kaka, utána laza mozdulattal rámböffentette a spenótot, de én spenót színüben voltam, tehát ez nem lehetett volna gond, de lehajoltam a cipőjét feladni és a ku... a szük gatyám végigszakadt a combomon. nem volt száraz gatya, ami jó lett volna rám, mivel azt várom, hogy belefogyjak a régibe, na azt várhatom egyenlőre, jó kis leginget felvettem gatya helyett, azt indultam. a 0-ás végig bedugulva, szóval 3-ra oda is értem, de mire mindenki plasztikáját végighallgattam, meg edzésprogramját (egyik sem tudott rajtam kívül szekrényt ugrani anno) addigra vége is lett. ezek a hülyék meg mire odaértem és minden hajszálam égnek állt, közölték, hogy olyan pontos vagyok, hogy órát lehetne hozzám igazítani. ezen röhögtem fél órát. hát ennyi volt a tali, ha nem velem történt volna meg el sem hiszem.

arte!
én is a kivizsgálást javaslom, de remélhetőleg csak a stresszes életmód az oka, ami most veled van, elég megterhelő.

lesza!
tényleg a szülőnek néha nehezebb az elválás, mint a gyerkőcöknek. ő ezt fogja megszokni, de undorítónak tartom ezt nálatok, hogy ilyen embertelenek. gyereknek anyja mellett a helye. ezért érzéketlenek az északiak, mert nem kaptak eleget az anyjukból. de nálatok ez nem lesz gond. áki tuti hall, csak szelektíven, amit akar, majd később ez erősödni fog. akkor még jobban szelektlál, kis okos. :lol:

nofi!
veled ámodtam, hogy beszélek hozzád a kocsiban és ahogy hátrafordultam a gyerekülésben ott ült melletted egy göndör hajú kislány, fekete haj, fekete szem. szóval már annyira foglalkoztatad a babásodásod, hogy ezzel álmodtam. ha most nem vagy babás, az csoda, az egész hangulatod és minden arról tanuskodik, hogy babás vagy. egy nő akkor szárnyal ennyire.

szilvi!
remélem a sok praktika most már sikerrel jár, aztán te következel grácussal és artéval.

lányok van kismamánk!!! bibócska, kíváncsi leszek, hogy ki lesz párod, mindig párosával vagyunk kismamik. angyal, swidi, luca volt a kivétel, ők 3-ast alkottak.

vasi!
a lányod tiszta anyja, mármint a melinda, le sem tagadhatod! nagyon csinosak, gratulálok. tényleg, miért csak most látom őket? eddig nem raktál fel képet róluk ugye?

daniella!
alexa nagyon édi, világosan látszik, hogy most már tisza apucija, ő is csupaszem. kajával, hogy álltok?

petrám!
ovi? meggyógyultatoK?

grácus!
uradat mikor is mütik? izgul? ő is igazi pasi, elhagyja magát?

boti még taknyos egy kicsit, de csajok, már nincs gyomorgöcsöm egy kis náthától, lazulok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Bibócska szerintem is nagyon jól látszanak. Pihenj sokat, most az a lényeg. Vigyázz a benn lakókra. Minden rendben lesz, tuti!!!!!!

Arte sajnálom, hogy követtél engem.

Daniella olyan édes ez a kis csajszi!!

Nofi nagyon szorítok++++++++++++++++++++

Lesza neked nagyon sok kitartást kívánok, hogy könnyebben átvészeld, hogy a bölcsiben hagyod a kis babócát.

Etna drága, mondd mit is csinálnál most, ha jó gyerek lenne Boti??? Szerintem "unatkoznál". El tudlak benneteket képzelni, és olyankor jókat derülök.

Zsuzsa drukkolok neked is nagyon.

Csajok szorítsatok ma este megyek a dokihoz!

Puszika
szilvi09
 
 

 
 

ez a mult heti baráti találkozón készült képek, ahol a legkedvesebb játéka egy sörösüveg volt. a harisnya a botié, ezt árulják fiú harisnya gyanánt. a masni a lényeg! Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Arte sajnálom a mensit!! :cry:

Etna nagyon aranyos Boti! És az a masnis harisnya is aranyos :lol:
November 12-én műtik még nem izgul de majd fog! Hát Ő is igazi pasi ha hőemelkedése van már nem lehet kirobbantani az ágyból de még felébreszteni sem!

Szerdán 15-kor megyek tesztet írni drukkoljatok lécci!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


sziasztok lányok...
mindenkinek kívánok szép napot és jó hetet....
köszönöm a gratukat hát bízom benne én is hogy minden rendben lesz..minden vágyam hogy anya legyek és remélem a mostani esélyemtől nem foszt meg a sors...
de tényleg nagyon sokat pihenek és nagyon odafigyelek magamra.ma is már elsétáltam a házidokimhoz de már itthon vagyok és azóta szintén fekszem...
tegnap nem én takarítottam a fürdőt nekem csak annyi dolgom volt hogy a cukorborsó férjecskémet kicsit irányítsam:-)
nagyon édes ember bár kiváncsi vagyok meddig tart a lelkesedése?? és még a wc.-t is kitakarította kívül-belül.
és aztán a követ is felmosta.szóval annyira büszke voltam rá.
most ő is nagyon másképp áll a dolgokhoz ugyanúgy mint én.
nem győzi minden alkalommal elmondani vigyázzak magamra pihenjek..bár már főzök de tényleg csak olyan kajákat amiket nagyon egyszerű elkészíteni és el is mosogatok de mostanában tényleg nem csinálok mást ezen kívűl.
holnap megyünk infúzióra mert valóban a doki beváltotta ígéretét és másképp áll a mostani lombikhoz mint először.
minden úgy zajlott mint első alkalommal ugyanazok a gyogyik és szurik mert hát azt mondta a baj nem itt kezdődött.
amúgy megint 5 petesejtecském lett és a végére megint 3 maradt.
szinte ugyanaz a forgató könyv mint először.
de most mindhármat visszakértem.6,6,7 sejtesen.úgy voltam vele nagyon min. esélye van annak hogy mindhárom baba megtapadjon szóval nem féltem hogy három babám lesz.
de a stori ott kezdödik hogy megbeszéltük lalómmal az első két-három körben nem vállalunk be két babánál többet.
de engem nagyon megijesztett vagy elkeserített a biológus nő.
azt mondta kicsit gyengébbek ezek a sejtecskék(mármint lalié múltkor még steril I-ben voltunk most már II-ben)gondolom ez nem a javulást jeleni..na szóval megkérdezte telefonba mennyit kérünk vissza mondtam neki kettőről volt szó..de aztán elgondolkodtam rajta hogy ha gyengébbek akkor végülis nem sok esély van arra hogy megtapadjanak akkor meg inkább bennem vesszen kárba mint a kukában az egy kis manócska.mert mi van ha pont az az egy a befutó amit eldobunk magunktól..
szóval megbeszéltük és azt mondtuk a beültinél kérjük mindhármat....és most 3 naposan katuk vissza őket nem 5 mint először...
ez volt pénteken szombaton a párom uncsija férjhez ment hát mi nem mentünk..lali elment az esküvőre de ennyi én betarottam a pihenés szigorú szabályát.amit azóta is követek:-)
de teltek a napok és nem éreztem a jeleket mint az elsőnél...
bár már a várakozási idő alatt is kaptam az infúziót magnéziumot és fehérjét.és akkor a doki azt mondta a 13.napon csinálni fogunk hcg.ha megtapadtak a babák már ki kell mutatni.
voltam ám izgalomban rendesen.
csináltam magamnak megint tesztet a 11.napon és halványan ott ficergett a második csíkocska.nagyon meglepődtem mert nem erre számítottam.és már nagyon beleéltem magam a sikertelnségbe.
és azután a vv.is pozitív lett.most 295,3 hcg.-t mértek nálam.
hát boldogságunk határtalan volt és el is bőgtem magam amikor a doki megmondta mi a szitu.
úgy hogy most még mindig kapok infúziót hogy hátha megelőzhetjük a bajt és többször kell mennem uh.-ra is.
hát röviden ennyi a mostani történet...és valóban nem hittem volna hogy másodjára is sikerülni fog...de sikerült és remélem most minden rendben lesz!!!
na búcsúzom is már így is elég sokat írtam..
de azért tök büszke vagyok magamra..sikerült a képet feltenni..hi-hi
na tényleg megyek
puszi
bibócska
 
 


Sziasztok!

Etna, jót nevettem ismét a sztoridon. Nem semmi egy nő vagy, komolyan. Az egész történetet láttam magam előtt és nagyon jót derültem. Gondolom te akkor nem annyira, de most már te is nevetsz magadon. Ha a pasik betegek akkor mind ilyen, neked meg kettő van, nem irigyellek. Melinda tényleg rám hasonlít, de nagyon. Még a természete is, ami néha idegesít mert én is idegesítő vagyok. Boti egyre aranyosabb. Nekem is tetszik a harisnya, de azért a masnik tényleg nevetségesek.

Arte, nagyon izgága vagy és ezért jön meg állandóan. Sokkal többet kellene pihenned és lazítanod, akkor meg lenne az eredménye.

Grácus, szerdán nagyon szorítok. Biztosan sikerül csak próbálj nem izgulni. Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg.

Bibocska, tényleg nagyon cukorborsó a férjed. Ezt a takarítást majd én is megkövetelem ha végre lombikozok, mert tényleg nagyon kell vigyázni. Szerintem nálunk is így lesz, de majd meglátjuk. Nagyon köszönjük a történetet, látod soha nem egyformán történnek a dolgok és mégis sikerül. Most már erősebbek mint amikor beültették őket, de azért pihengessél és csak laza mozgást végezzél. Nagyon örülök nektek. Majd a legközelebbi fotót is tedd fel, kíváncsiak vagyunk nagyon.

Mindenkinek szép napot kívánok, én mindjárt megyek dolgozni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Mára végeztünk a festéssel anyukámmal. Ha ma délután megszáradnak akkor holnap lesz az utolsó nap deszkafestésből, ha nem akkor meg szerdán...

Bíbócska: vigyázz magadra. Most kényeztetheted magad 1000el... Minden meg fog neked csinálni a Drága Párod :D

Grácus: megy a drukk majd 1000el ügyes légy ám! Amúgy tudni lehet előre h milyen jellegű teszt lesz?

Vasikáé: tudod én mindig is pörögtem ezerrel...lehet h tornáznom kellene h a felesleges energiámat levezessem.... Tudod most kicsit nekikeseredtem, de úgy vagyok vele h most annyira leköt minket ez a ház dolog h csoda lenne ha sikerülne a babásodás. De azért próbálkozunk mindenképp. Meg most derüljön ki minden, mint majd hosszú várakozás után.

Etna: veled mik történnek!!! :D Ez a nagyfiú meg csak nő.... A harisnyát többet rá ne add.... még a végén valami baja lesz :roll:

Angyal, Petra, Luca, Kiru, Laar????

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Lányok...

Bibócska, nagyon büszke vagyok rád, hogy tényleg pihensz, és vigyázol magatokra. :-) A férjed előtt le a kalappal, nem sok pasi csinál ilyeneket. Pihenj sokat, és minden rendben lesz.

Etnám, csúcs egy csaj vagy. :-) Boti harisa "isteni". Fiúknak miért csinálnak ilyeneket? Aztán csodálkozunk, hogy később babákkal játszanak, aztán jön a pszichomókus, mert "a gyerek furán viselkedik".
Jót álmodtál, nekem annyiban volt más, hogy szöszi volt a kislány, de a többi stimmelt. :-) Remélem bejön az álmunk. :-)

Még 6 nap a tesztig. Nemrég olvastam, hogy a haspuffadás is tünet lehet, és az, ha nem tudom behúzni, mert a méh vérbősége nem engedi. Már annyi jelem van, hogy az csak na. A cicim is viszket meg fájdogál oldalt, meg kényelmetlen a bájfék is.

Laar, szívem, írj majd ha vannak újabb hírek. Imádkozom apósodért.

Arte, PIHENJ TÖBBET!!!!

Grácus, egy szerelvénnyel szerdára. Drukkolok. De milyen vizsgához is???? ;-)

Szilvi, mesélj majd, mi volt dokinál?

Daniellla, annyira cukorfalat a képen Lexi. :-) Huncut kislány, a szemén látszik. :-) Komolyan fel kell majd készülnötök az udvarlók hadára. :-)

Petrám, merre vagy? Kornélod és Flóra baba hogy vannak? És te, meggyógyultál már?

Bocsánat, ha valakinek nem írtam, most ennyi időm volt.

Megyek vásárolni, puszilok mindenkit, - ahogy régen is - pocin kívül és belül: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza Tatabányáról, voltunk anyukáméknál, olyan jó volt :)
Még nem olvastam vissza, csak gyorsan a képeket nézegettem meg!

Nofi! Így utólag boldog 2 csíkos születésnapot kívánok! Köszi, hogy bejelöltél iwiw-en, nagyon jók a képeid :)

Bibocska! Örülök, hogy előkerültél! Gratulálok az ikrekhez:) Nagyon vigyázz magadra! Végre van köztünk ismét egy kismami!
Általában egyszerre 2-3 egyidős kismami volt közöttünk... várjuk a többieket is a jó hírrel!

Etna! Látod, tök felesleges volt Botinak azt a sok játékot megvenni :) Cukorfalat kishapsi! Cuki a masni...

Zsuzsa! Köszi a képet a lányokról, asszem kb. velem egyidősek kép alapján :)

Daniella! Lexinek nagyon édes a pancsis képe:)

Na, lépek is, mert ezer dolgom van. Apát megkértem, hogy csináljon valami kaját, mire haza jövünk, hogy ne kelljen főznöm, vagy boltba mennem. Ő ma dolgozik! Erre hazaérek: Itt várt a tv tetején pénz, és a pizzás szórólap... köszi apa, fincsit főztél

Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Ja, még amit elfelejtettem!

kb. 2 hete nem alszunk esténként, és remélem ma hajnalban rájöttem miért! Ákos utálja a hálózsákot. De anélkül meg mindig tiszta hideg keze-lába, mert lerúgja a takaróját! Már óránként sírt fel szegényem, látszólag ok nélkül, reggel fél 5-kor leszedtem a hálózsákot róla, mert átpelusoztam, és utána nem adtam vissza rá, olyan hulla voltam. Ezután 8-ig aludt!!! Remélem ma fog aludni rendesen, ha nem adom rá!

Ja a 4-es libero most nagyon jó :) Se pisi se kaki nem jön ki belőle! Köszi az ötletet Petra! És a kiszacsis lila tescos is jó, belül a szélein 2 védőhártya van, ami segít, hogy ne jöjjön ki semmi! Most 2-t is találtunk :) Azért estére a liberot kapja, abba több anyag fér!

Múlt szerdán voltunk tanácsadáson, Ákos 7540g és 66,5 cm. 3,5 cm-t nőtt, és 900g-ot hízott ebben a hónapban!

Na, mostmár tényleg megyek, majd ha tudok még jövök!

kiru84
 
 


Teszt írás lesz ilyen IQ jelegű operátornak (gyártássori összeszerelő)

Zsuzsa Philipshez van most felvétel és oda megyek írni tesztett!!

Köszi mindenkinek aki drukkol!! :lol:

Puszika!!

Kép
grácus
 
 


Jó estét!

ÉN is csak gyorsan bekukkantottam, átfutottam az írásokat. A képek nagyon tuti, Alexa gyönyörű szemei mindig elvarázsolnak, Boti csibész arca, a harisnyája... hát édes nagyon. Bibócska ikrei, annyira jól látszanak a képen. Mindig feldobnak ezek a fotók, ma rám is fért :( Hülye napunk volt:
Kezdődött az egész azzal, hogy délelőtt bevásároltunk, vettem husit a sparban, hazajövök, meg akarom csinálni, tiszta büdi volt :( jól felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen szemetek, ezt eladni... visszamentem, kicserélték. Közben Tamás itthon aludt, mami vigyázott rá. Mire hazaértem, felébredt, mászik oda hozzám, mondom maminak milyen melegnek érzem a fejét. Ő is érezte, csak nem akart egyszerre ezzel fogadni. Onnantól kezdve nekiállt sírni Tamás, nem tudtam megbékíteni, megmértem a lázát, Csajok 40 fokos láza volt :o majdnem elájultam. Kaptam magunkat, irány a doki. (persze adtam neki kúpot, amitől jobban lett) Dokibácsi semmit nem talált, azt mondja van ilyen vírus, ami hirtelen magas lázat okoz, lehet most lemegy és ennyi volt, de lehet még két napig lázas. Ha csüt-ig nem megy le neki, akkor vigyem vissza. Írt fel kúpot (nem germicid, ezt lehet adni nurofen mellett is), adjak neki háromszor nurofent, ha felmegy a láza, akkor kúpot is. Így állunk most. Hazajöttünk dokitól, azóta semmi baja, a kedve is jó, nyolckor már aludt, nem is lázas. Remélem ennyivel megúsztuk.
Egyébként voltunk múlt héten UH-n, még mindig tágulat van neki a veséjében és a vesevezeték is tágabb, viszont az aljáról a szűkület elmúlt - ez mindenképpen jó. Három hónap múlva ismét UH.

Csajok most nem nagyon tudok írni mindenkinek, hulla vagyok, szar egy napunk volt :( tele idegeskedéssel. Egyetlen jó dolog történt, hogy unokatesóm adott öt zsák ruhát, úgyhogy egy darabig el vagyunk látva :) Egyébként ETNÁM én aggódom Tamás miatt hogy lesz majd el gyerekekkel, mert ahogy most észreveszem, nem nagyon bírja őket. Voltunk barátnőmnél, ott sem kapkodott a kissrácért (jó, minden játékot lenyúlt tőle, amit a kezébe fogott), unokatesómnál is inkább hozzám bújt, mint elmenjen játszani a gyerekkel, úgyhogy nem tudom. Megint iszonyat anyás lett, pedig már jobb volt a helyzet. Nem tudom a szobában egyedül hagyni, nem játszik el, csak ha én is ott ülök mellette. Tiszta téboly... Na megyek alukálni, holnap jövök, remélem nyugisabb napunk lesz. Jó éjt, puszi Mindenkinek! NOFI megy a drukk ezerrel! Arte, Szilvi fel a fejjel!

Kép

Kép
luca81
 
 


Jó reggelt Lányok!

Este letettem Ákost 8-kor aludni, nem is volt gond, de fél 11-kor megint elkezdett ordítani, ez tartott 11-ig, utána 1-kor kelt enni, aztán 5-kor, és most már ébren van, de nagyon ügyesen eljátszik. Azt mondta az apja, hogy ez a rendszeres ordítás, minidg uan abban az időben, hasfájás, olvasta valahol. Tb-n mikor megetettem, még rátettem neki, ezért ordított egész este szegény pici drágám :( Meg hálózsák sem volt, tudott rendesen kalimpálni.
na, megpróbálok visszaolvasni, most van egy kis időm rá talán.

Luca! Nagyon örülök, hogy a szűkület elmúlt Tamásnál, ez nagyon jó hír :D annak viszont nem hogy belázasodott szegénykém :cry: Remélem már jobban van!

Etna! Dőltem a röhögéstől a sztoridon :) gondolom így utólag te is! Jó ilyeneket olvasni, tudom mire kell felkészülnöm! Örülök, hogy Boti ilyen jól elvolt más gyerekekkel!

Arte! Sajnálom, hogy nem sikerült :( De lehet hogy tényleg többet kellene pihenned!

Grácus! Szerdán megy a drukk!

Szilvi! Mi volt a dokinál?

Bibocska! Teljesen igazad volt szerintem, hogy mind a 3 babót visszakérted! Nem lehet tudni, hogy melyik nem maradt meg, de remélem ezt a 2-t, még minimum 7,5 hónapig növesztgeted szépen! Pihenj csak sokat, Lajosod amilyen drága, majd megcsinál szépen mindent helyetted!

Nofi! Haspuffadás nekem is volt, onnan gondoltam, hogy tuti baba van! Olyan biztató jeleid vannak :) Nagyon izgulok érted! Nagyon várjuk a jó hírt!

Megpróbálom az előző oldalt is elolvasni, remélem Ákos még hagyja!
Puszika

kiru84
 
 


Petrám! Jól elkéstem vele, de annál boldogabb névnapot kívánok! Voltatok a móri bornapokon?

Lesza! Sajnálom, hogy ott kellett hagynod Ákost a bölcsiben :( Abból jobb talán ilyen pici korban, hogy nem 3-4 évesen kell először oviban hagyni, amikor neki sokkal nehezebb. Sok erőt kívánok neked hozzá!

Na, most megyek, mert lassan megéhezik Ákosom! Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Ja, még kimaradt
Laar! Láttam az új képeiteket iwiw-en, nagyon jók :) Tündéri Mírácska!

kiru84
 
 


Sziasztok!

Kiru, nagyon sajnálom hogy ilyen kis huncut Ákos éjjel. Az este már azt hittem hogy sikerült rájönnöd a bibire, és ma olvasom hogy mégsem. Lassan olyan leszel te is mint Etna mert nem tudsz pihenni. Próbálkozzatok, hátha rájöttök mi lehet a gond. Nappal jól elvan? Lehet hogy csak anya hiánya van. A fiúk ilyen anyásak.

Etna, sajnálom hogy Boti ismét beteg. Jobbulást nektek. Ma délután hívlak hogy mit beszéltem V-vel.

Luca, örülök hogy Tamásnak nincs komoly baja. Nem értek hozzá, de ha jól vettem ki a szavaidból akkor egyenlőre oké minden. A lázat sajnálom, remélem nem lesz több ilyen. A gyerekeknél szokott ilyen lenni, de szerintem nem 40 fokos. Erikám volt és még mindig ilyen, hogy ha beteg akkor egy pillanat alatt 40 fokos lesz a láza és nem lehet semmivel sem lehúzni csak hideg borogatással.

Grácus, nem rossz a Philips csak kicsit kicsi a fizu, de jobb mint a semmi. Nagyon szorítok neked holnap. Egy nagy kalappal.

Angyalkám, hol vagy? Megint nagyon eltűntél.

Petra, rajtad annyira nem csodálkozom, de néha írhatnál valamit.

Többieket is nagyon ölelem, megyek V dokihoz, mindjárt indulok. Este leírom hogy mit beszéltem vele.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Nofi nagyon drukkolok!!!! Jaj, ez annyira izgi!!!!

Grácus szorítok holnap!!!

Luca sajnálom szegény Tamást. Reméljük nem lesz ilyen többet. Tényleg nem volt egy jó napod tegnap!!!

Zsuzsa remélem szerencsével jársz a dokinál.

Etna remélem a csodaszerek tényleg segíteni fognak!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tegnapi vizsgálatot túléltem. A doki mindent rendben talált. Vittem neki a hőgörbémet is! Peteérés bizonyítottan van. Tegnap a ciklus 12. napja volt, és a méh nyálkahártya vastagsága 6 mm, és bal oldalon egy 15 mm domináns tüszőm van. Azt mondta, ez nagyon jó, ebből lehet valami, ha mától ezerrel akciózunk. Ilyen eredményekkel szerinte teljesen felesleges hormonlabort csinálni. Azt mondja, valószínű az időzítéssel van gond, és az én görcsös akarásommal. Hát bízom benne, hogy "összetalálkoznak" ebben a hónapban. Ha mégsem sikerül, és megjön, DE NEM JÖN MEG!!!!!akkor felírta a clostilbegyt tablettát, hogy az besegít egy kicsit. Volt aki szedte köztetek????????
Hát ennyi röviden. Örülök, hogy nem talált semmi problémát, viszont az a szó hogy türelem, már a biztosítékot is kiveri nálam, ezt neki is mondtam. Azt mondta a férjemnek sem kell vizsgálat, hisz akkor az előző babám sem jött volna össze. Szóval most örülök, viszont marad a várakozás, amit már gyűlölök. De nem adom fel!!!!!! :!:

Puszi
szilvi09
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi mindenkinek a "jobbulást" :)
Az éjszakánk király volt, este 8-tól 7-ig aludtunk. Reggel mértem a lázát, 38,5 volt popsiban, most is mértem, szintén annyi... ez nem vészes. Csak az a baj, hogy nurofen mellett ennyi. (pedig az elvileg lázcsillapító) Dokibácsi azt mondta, 39 alatt nem kell kúp. Remélem ennél nem lesz több. A kedve tök jó, semmi nem látszik rajta, csak a láz a kis szemén. Meg többet alszik. Nagyon bízom benne, hogy elmúlik legkésőbb holnap estig, ha nem, akkor csütörtökön ismét doki. Szorítsatok!

Vasi!
Én is gondolok Rád délután, remélem jó híreket hozol este!

Szilvi!
örülök, hogy minden rendben, és hogy pozitív vagy! Drukkolok nagyon nektek!

Kiru!
Ákosom tisztára olyan, mint Tamás volt... meg Boti is. Ezek a fiúk úgy látszik ilyenek, ahogy itt Flórát és Alexát elnézem, tized annyi gond sincs velük. Remélem jobbak lesznek az éjszakák hamarosan. Tamás imádta a hálózsákot szerencsére, nem volt vele gond. Most még nem adtam rá, meleg van a szobájában és neki is mindig melege van (akárcsak az anyjának :D) Szuper, hogy a pelus dolog megoldódott, hatalmas legény Ákos, már simán kell neki a 4-es méret. Puszi nektek!

Most mennem kell, mert Tamásom már nyügi, aludni akar megint szerintem. Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Szilvi!!

Én szedtem 6 hónapig! Kérdezz nyugodtan ha tudok válaszolok!! :wink:

Kép
grácus
 
 


Szóljatok ám ha zavar a vonalzóm akkor ide nem rakom ki!!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Én szedtem a clostyt egyszer és utánna megfogant Amélia és az iker tesója is, csak ő felszivodott valamiért. Szerintem jó gyógyszer. Nem akarok pimasz lenni de remélem tudod a pózokat is hogy mi kell ahhoz hogy "minden" bent is maradjon, érted mire gondolok, és nem akarlak megbántani vele, remélem nem haragszol meg érte. Nekem anno a dokim mondta hogy mit kell ilyenkor csinálni a siker érdekében.
Puszi. Sok sikert.

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Nikoletta: milyen pózokat ajánlott az orvosod?

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!
csak gyors bekukk...
megy ezerrel a meló a háznál, ha így haladunk előbb költözünk mint kari...sajnos, az örömben van szomorúság is, apósomnak szombaton infarktusa volt, azt mondta tegnap a doki h elég súlyos, szerencsére időben jött a mentő, és gyorsan meg is katéterezték, raktak be neki 3 csövet, oda ahol voltak az elzáródások.
Szerencsére jól van, ma végre már felkelhetett..nagyon aggódtunk érte, meg persze még mindig, úgy néz ki hétvégén jöhet haza.

Arte, Szilvi sajnálom..de majd higgyétek jön az a manó..amikor nem is számítanátok rá..

Mírácska tegnap fürcsi után kétszer is hasra fordult egyedül, nagyon ügyes, nagyon nagy baba dumál már napok óta be sem áll a szája..és sokat sokat mosolyog..imádnivaló..
holnap megyünk oltásra remélem nem felejtjük el.
próbálkozom mindenféle teával de grimaszol és nem kell neki, vettem gyümölcslevet az sem..nem tom mi lesz így velünk..

Etna!
Botinak nem rossz az ízlése..én is szeretem a sört:)

Nofi!
köszönöm..és megy továbbra is a drukk neked

most lépek, hulla vok..

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok, megjöttem!

A doki azt mondta hogy decemberben lesz valami. Az engedélyeket várják és talán decemberre lesz meg. Időpontot mondtam neki de csak meglepődött hogy miért nem kapok időpontot. Ennyi. Legalábbis egyenlőre. Mondta hogy majd telefonáljak két-három hét múlva, lehet hogy majd mond valamit.

Grácus, szerintem senkit sem zavar a vonalzód. Kicsit szívszaggató, de nem zavaró. Te így gyászolsz. Puszillak és holnap gondolok rád.

Luca, sajnálom hogy Tamás még mindig lázas. Reméljük hogy hamar elmúlik neki. Én a helyedben nem hagynám 38 fölé menni a hőnek mert utána nagyon nem lehet lehúzni. Én még soha egyik orvostól sem hallottam 39-et. Vigyázz rá. Talán este a fürcsi után lejjebb megy.

Laar, Mirácska tényleg nagyon ügyes. És persze nagyon aranyos lehet ahogy mosolyog és grimaszol meg dumcsizik.

Arte, Szilvi, szerintem a gyertya póz kell ide. Legalábbis párna a fenék alá akciózás után. Hajrá!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Emlékeztek még rám? Jól eltűntetek a női portálról...
Úgy látom, nagyjából jól vagytok, szépen növögettek.
Mi is jól vagyunk, Zsombi ugye már 8 hónapos, még mindig csak szopizik, enni most kezdünk, de az még nagyon kis mennyiség. De ennyit kér. Szépen nő, jó ideje mászik, áll, két foga van. Még mindig hordozom a kendőben, még mindig imádjuk. Netünk sajnos nincs otthon, de járunk szoptatós anya csoportban (onnan tudom, hogy az anyatej 1 éves korig elegendő és nem szükséges előbb mást adni neki, csak, ha kéi), meg járunk hordozós klubba, meg hangicsálóra, Dávidot hordjuk oviba, szóval eltelnek a napjaink. Nem tudom mit írjak még. Örülök, hogy rátok találtam és olvashattam rólatok.
Jó egészséget kívánunk mindenkinek!!!! Puszi
lilatündér
 
 


Arte

Zsuzsa jól mondja hogy akció után a gyertya póz és a fenék alá párna. Akciózni pedig ugy hogy a nő 4kézláb és a pasi hátulról akciózik :D . Remélem nem voltam senki számára tolakodó. A doki mondta hogy igy elönyösebb a dolog. :lol:
Puszi

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Ja és még az hogy a reggeli sex az igazi :oops:

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Teszek fel pár képet. Remélem nem fog senkit zavarni.Elöször egypár kép abból az időkből amikor megszületett az Ami(10nappal utánna készültek)A másik meg a mostani, összehasomlitás miatt csak.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok!

Laar: nagyon jól haladtok akkor a lakkal :D Apósodnak jobbulásT!!

Niki: ezeket a trükköket mi is alkalmazzuk folyamatosan.... Ami mennyi időre született? Mi történt, h előbb meglett? CSak mert én nem ismerem a sztorid.

Vasi: ez most jó hírnek számít?

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Jó estét!

Tamásomnak megint felment a láza, 39,3 volt fürcsi előtt, de a kúp levette neki, most szundít. Amúgy is jó a kedve, remélem nagyon hamar elmúlik, mert kezdek egyre idegesebb lenni... mindenféle rémtörténet eszembe jut ilyenkor, tudom hülyeség, de ez van :(

Vasi!
ÉN sem igazán tudom, hogy most ez jó hír-e, vagy sem. Akkor a Kaáli végleg hanyagolva?

Niki!
Köszi a képeket Amiról, édes kicsi lány, mennyit harcolt és milyen ügyes volt. Valóságos csoda Ő, annyit imádkoztunk érte mi is. Egyébként Tamásom is ebben a pózban fogant :D Puszi nektek!

Kép

Kép
luca81
 
 


egy megható cikk:

[url]http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/tragikus_szules_gyorben_az_edesapa_neveli_az_anya_nelkul_maradt_ikreket/2118600/

le a kalappal az apuka előtt.

Petrám Te amúgy merre vagy? Nálatok nem volt ilyen hirtelen láz, és semmi más tünet? Vagy valakinél nem fordult elő? meddig tart ez még?? [/url]

Kép

Kép
luca81
 
 


Arte

Megpróbálom röviden. Nos az afp magas lett, elküldtek genetikára ott az javasolták hogy csináltassunk amniócentézist(magzatvizvételt), szerencsére nem volt semmi baja Aminak.Csakhogy mivel elöl tapadó méhlepényem volt ezért az orvos átszúrta azt ez volt a 20.héten. Aztán a 28.héten elkezdtem vérezni bementem a fogadott dokimhoz aki másnap felküldött pécsre a klinikára, megvizsgáltak és már mondta is az Arany doki(a legjobb doki itt pécsen) hogy azzonnali császár mert már sorvad el a baba, de igy van még esély az életben maradásra. Magas volt a vérnyőmásom is azis rátett egy lapáttal a dologra. De teljes mértékben orvosi hiba miatt kellett igy történni mindennek.Mivel iker terhesség volt és azt nem vették figyelembe. Hozzá teszem a saját dokim végig követte uh-al a terhességet és soha semmit nem látott ami gyanús lett volna.
Szóval mióta én ide járok közétek sokmindent tanultam töletek, és soha az életben nem engedném az amniót, csakis abban az esetben ha minden vizsgálat azt mutatja baj van!!! Még akkor is meggondolnám!!!
Na most jó hosszú lettem mégis. Bocsi.
Puszi

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


szép reggelt kislányok...
hhúú niki hát meg kell hagyni nagyon szép kiscsaj lett ami..gyönyörű na igen azt mondják az a magzatvíz vizsgálat piszkosul veszélyes dolog...
de neked erős kiscsajod van.

vasikám én le vagyok maradva..hogy állsz a menettel mármint lombik dologban?mikor mész megint vagy egyáltalán mi újság nálad ilyen szinten?

etna petra luca laar és a többiek mennyit fejlődtek a gyerkőceitek mióta nem láttam és olvastam a fejlődésüket.gyönyörűek..
jaj remélem az isten megsegít és jövöre már én is karomaban tarthatom a kicsimet/kicsikéimet.most sikerülnie kell.
jut eszembe tudom még korai a kérdés de etna te mikor gondoltad a kistesóért menni?persze még boti 1 éves lesz de mondtad hogy vannak fagyi babóitok.mikorra tervezitek a kistesót?

virágáról nem tudtok semmit??ő nem jött ide?remélem jól van és már biztosan nagy pocikája alakul:-)

én jól vagyok.tegnap megkaptam a babaragacsomat infúzió formájában.uh majd pénteken ismét.addig pihi ezerrel.
feszülgetek alul tegnap este óta de remélem csak a méhem kezd nőni és nincs más baj.
nem egyfolytában érzem csak egy kis ideig aztán elmúlik újrakezdi..
szóval ennyi van velem már várom a pénteket...
puszi mindenkinek..
bibócska
 
 


Sziasztok!

Niki!

A mai napig könnybe lábad a szemem, mikor meglátom a kicsi Amit az inkubátorban..Nagyon nehéz lehetett nektek az az időszak..gondolom soha de soha nem tudjátok elfelejteni..de gyönyörű a kis csaj és nagyon ügyes..semmi nem látszik abból ami történt.
Sajnos a doki hibázott, pedig tudta h elől van a lepényed..szörnyű..és mások szenvednek mindig.
De nem szabad visszanéznetek, csak előre..

sok sok puszi nektek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok...

Niki, hihetetlen, hogy az orvosok hibájából szegény kicsiteknek ennyi szenvedésen kellett átmennie. De az a fontos, hogy Amélia erős kislány, és küzdött keményen. :-) Az élet csodája, hogy annyi megpróbáltatás után, egy életerős, mosolygós kislányotok van. :-)

Lilatündér, de jó, hogy megtaláltál minket. :-) Tessék gyorsan visszaolvasni, és aztán sűrűn írkálni, mint régen. :-)

Szilvi, én nagyon rövid ideig szedtem a Clostyt (semmit nem használt), cisztát okozhat, és ha a hormonjaid rendben vannak, szerintem nem lenne fontos szedned. De én nem vagyok orvos, csak laikusként mondom.

Lucám, jobbulást Tamásodnak, reméljük gyorsan túl lesz ezen a lázon. Természetes az aggódásod, mert annyi mindent hall az ember, és nem tudja eldönteni, mi lenne a legjobb.

Vasi-Zsuzsi, ez most jó hír? Istenemre, többször is elolvastam a hsz-edet, de nem értem. Mi lesz decemberben? És mit fog mondani? Az mindenesetre jó hírnek tudható be - gondolom - hogy normális volt, és segítőkész. :-)

Laar, szívem, apósodnak továbbra is jobbulást. Nem monták, mitől alakult ki az infarktus?
Mírácska biztos nagyon édes lehet, ahogy trécsel, meg forgolódik. :-) Ügyes kislányod van. :-) Puszi neki. :-)

Grácus, persze, hogy nem zavar a vonalzó. Viszont - és ezért ne haragudj meg rám kérlek, nekem is ezt ajánlották - el kell tudni engedni a kis lelkét a babának ahhoz, hogy egy másik kis lélek el tudjon indulni feléd. Kemény és fájdalmas dolog, de használ. Nekem azt javasolták, hogy gyújtsak meg egy fehér gyertyát, és engedjem el a kicsit. Beszéljek hozzá, és mondjam el, amit érzek. Így tettem, és megkönnyebbülem. Puszillak...

Kiru, nagyon eltűntél, Petrám, te is, Etna, detto...

Arte, nálad mi a helyzet? Kicsit vidámabban látod már az életet?

Mivel sztem már sokat írtam, csak címszavakban rólam:
ma vagyok a 31. cnapon. Tegnap vettem tesztet, amit 4 nap múlva csinálok meg. Szintén tegnap napközben egy kis barnás valami volt pipilés után, egyszer, és azóta semmi. Érzem a hasamat alul, kis szúrkálásokat, viszketnek oldalt a melleim, és Sada szerint kicsit keményebbek is lettek. :-) Most már én is izgulok kicsit, mert eddig soha nem tapasztaltam a ciklusaim során ilyen barnázgatást, a mostaniban meg ez már a 2. Az első kb. a 16. cnapon volt. Majd kiderül, nem igaz?

Most megyek, így is hosszúra nyúltam, puszilok mindenkit: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Nofi: megy az izgulás ezerrel érted! Csak kihúzol minket a slamasztikából és te leszel a második :lol: Ezeken a napokon én nagyon hangulatember vagyok és ilyenkor nem elég h a környezetem kikészítem értsd.: azUram, de magamat se bírom elviselni. Most kicsit már jobb nemsokára vége ennek a pár napnak aztán nem lesz gond :roll:

Niki: ez a történet nagyon durva. Kicsit meg is ijesztettél vele... De aza alényeg h neketek ott van a kis Drága és növöget és okosodik, ügyeskedik :lol:

Grácus: a te vonalzód történetét elmondanád? Csak, mert ezt sem ismerem. Annyira gáz, hogy nem vagyok teljesen képben.... Bocsika! Mikor tudod meg a munkahelyi teszt eredményét, meg h felvettek-e? Megy a drukk neked is.

Végeztünk a lakkozással....Végre.... De most mit fogok csinálni???? nem pakolászhatok a fiúk helyett.... Na mind1 majdcsak lesz valami kis meló! Úgy döntöttem centit fogok vágni a tervezett költözés dátumáig.... ami december 19. Ja és a lényeget elfelejtettem mondani!! Találtam egy új nődokit! Kicsit fiatal, de mindenki csak jót mondd róla! Hétfőn 17.30ra megyünk hozzá azUrammal. Kiváncsi vagyok mit mond! Adjatok tanácsot, hogy miket kérdezzek meg Tőle mindenképp ha nem mondaná magától, meg milyen vizsgálatokat kérjünk!! Előre is köszi!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Na ellevelezem magammal :lol: :wink:

Grácus: hogy sikerült a a felvételi?

Bíbócska: te meg csak pihengess!!

Holnap jönnek a banktól és kapjuk a következő adag pénzt. Kiváncsi leszek hány százalékot állapítanak meg! Úgyhogy drukkoljatok!

Na pusszantás!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajszik!

Húúú....én is jól eltűntem a napokban, folyton szerettem volna jönni közétek, de aztán mindig volt mit csinálni és gyorsan elmentek a napok. Napközben meg sokat sétálunk Alexával babakocsival a városban az egyik barátnőmmel együtt, akivel egy napon szültünk, neki is kislánya van. Itt van a házimunka is, szóval gyorsan elmegy az idő.

Nofikám: Rengeteget jársz a fejemben, úgy izgulok érted, hogy azt el sem tudom mondani!!!!!!!! Ezek szerint akkor 11-én tesztelsz? Szerintem tutira babó van a pocakodban!!!!!!

Luca: Szegény Tamásom, sajnálom, hogy beteg lett a drága! Elhiszem, hogy aggódsz miatta, remélem, semmi komoly és gyorsan túl lesztek a dolgon. Adsz neki C-vitamint? Szerintem az biztosan jó lehet! Örülök, hogy ilyen ügyesen átalussza az éjszakákat! Lehet abban valami, amit írtál, hogy a kiscsajszikkal kevesebb gond van, mint a fiúkkal, mármint, hogy jobban alszanak éjszaka. Etéren mi is nagyon szerencsések vagyunk, kiváncsi vagyok, meddig lesz ez így.....

Etna: Jópofa lehetett ez a találkozó, vicces volt, ahogy leírtad, Mindig olyan jót derülök a soraidon. :D Szerintem sokkal könnyebb úgy elviselni az élet nehézségeit, ha van humora az embernek!

Kiru: Sajnálom a nehéz iccakákat! :( Akkor mégsem a hálózsák lehetett a ludas Ákosnál? Alexa hálózsákban alszik, de őt szerencsére nem zavarja. Én nem is teszek rá takarót. Mivel külön szobában van tőlünk és nem látom éjjel, félek, hogy a fejére húzná a takarót, én ilyen kis parázós vagyok :D , szóval nálunk emiatt van a hálózsák inkább. Van vastag, vékony, rövid és hosszú ujjú is, szerintem praktikus dolog.

Niki: Hatalmas csoda, ahogy Amélia küzdött az életéért és hogy egy ilyen csodaszép kiscsajszi lett belőle. Büszkék lehettek rá és persze magatokra is, nehéz és hosszú út áll mögöttetek, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Az amniót én sem engedném meg semmiképp! Tudod, nekem meg alacsony lett az afp-m, de mondtam, hogy a hasba szúrást semmiképp sem engedem meg. Inkább elmentem a Hajdu Krisztinához. És milyen jól tettem, hiszen Alexa makkegészséges!

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Csak röviden írom le mert már nagyon késő van, most jöttem melóból. Nem túl jó híreket kaptam mert december az messze van főleg ahhoz képest mióta várunk és az sem biztos. Időpontot ma is próbáltam Győrbe, de most sem sikerült. V doki sem mondta hogy elintézi csak annyit mondott hogy hivatkozhatok rá. Én hivatkoznák csak be sem tudok jutni. Most legalább egy nagyon kedves csajjal beszéltem, és képzeljétek elmagyarázta nekem hogy milyen vizsgálati eredményekre van szükség, azok legyenek meg és azt is elmondta hogy miért ilyen nehéz időpontot kapni hozzá. Azért mert a doki csak egy hónapra engedélyezi az időpontot és ugye nagyon sokan szeretnének hozzá bekerülni. Én próbálkozok és ha nem sikerül akkor megvárjuk a decembert. Ennyi.

Grácus,sikerült a teszt?

Bibocska, pihizz.

Arte, tök jó hogy ilyen közel már a költözésetek.

Niki, bakker, mindig megríkatsz. De, nem zavar. Imádom a kislányod. Nagyon erős, nagyon szép és nagyon okos. Egy igazi kis csaj.

Nofi, három nap múlva rajtad a fórum szeme. Egyébként minden nap többször is megcsinálom azt az agykontroll féleséget amit múltkor leírtál nekünk és fantasztikusan érzem magam. A legfontosabb hogy lefekvés előtt megcsinálom és csudi jót alszom. Legalább 10 órát nyomom a párnám. Ébredés és mosakodás után is megcsinálom és utána is nagyon jól érzem magam. Köszike.

Többiek, ölelés, pusszantás és most megyek lefeküdni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Arte: Nagyon sajnálom a mensit! :( :( Kivizsgálásokkal kapcsolatban hogy döntöttetek???

Szilvi: Ez szuper, hogy minden rendben volt a vizsgálatokon!!! Ha tutira van pé-d és szépen érnek a tüszőid, akkor baj nem lehet. Képzeld, én anno majdnem szedtem a clostyt, fel is írták, de mielőtt elkezdtem volna szedni, spontán teherbe estem. Remélem, hogy te is így leszel majd! Amúgy én is jókat hallottam róla, de azt tudnod kell, hogy ha szeded, uh-val kell, hogy figyelemmel kísérje a dokid a tüszőérésedet, mert egyszerre több is megérhet és ha az mind megtermékenyül, az nem jó. Szóval, csak orvosi kontrollal szabad szedni. Meg cisztásodást is okozhat, ezért is kell figyelni, hogy mit okoz a szervezetedben. De a babásodásban sokat segít, a barátnőm is ennek segítségével esett annó teherbe.

Etna: Neked akartam még, hogy Boti hihetetlenül édes a képeken!!! Ht-val úgy állunk, hogy egyenlőre a gyümik mennek még nagy részben, kedvencek az alma, őszi és sárgabarack, banános dolgok. Sütőtöktől sajnos ökölődött, 2x is próbáltuk. Rizspép nem jött be neki. Alma-áfonya ízlett. Alma-krumplival is csúszott. Próbálkozunk tovább, már egyre ügyesebb.

Bibócska: Pihengess sokat, mennek a drukkok, hogy tapadjanak meg jól a manócskák! ++++++

Lilatündér: Hát persze, hogy emlékszünk rád! Jó, hogy jöttél egy kicsit, írhatnál gyakrabban is! Az szuper, hogy még mindig tudod szoptatni Zsombit, sőt, hogy az anyatej a fő tápláléka! Nagyon ügyes, hogy már áll a drága! Tehetnél fel róla képeket!

Vasikáé: Nagyon szépek, csinosak a lányaid, dekoratív csajszik! Mindegyik kapcsolatban él? Akkor decemberben úgy néz ki, hogy végre elindulhattok a kismamiság felé vezető csodaszép úton?

Petra, Angyalom: Nagyon eltűntetek. Mi újság veletek, hogy vagytok?

Laar: Jó munkát kívánok nektek a házzal kapcsolatos teendőkhöz! De izgi, nemsokára költöztök??? Lécci tegyél fel ide is Mírácskáról friss képeket!!!

Csajok, most megyek, mert már hullafáradt vagyok. Millió pussz mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok,

En eppen kezdek teljesen szetcsuszni.

Igaz csak hetfon es szerdan dolgoztam eddig, de estetere nagyon elfardtam. Akos is a bolcsiben, nagyon sok ij dologgal talalkozik es eppen csak piheg este.

Eleg jol birja mondjuk meg kell szoknia, hogy nem o a vilag kozepe es mas gyerekek is vannak. De belejon,
Holnap nem megy, mert Arjan es Akos is kezd megfazni igy utasitottam Arjant, hogy maradjon itthon vele, amig en dolgozom.

A lakast takraitani nem tudtam, mert Akos kedden szeret ehsegben volt es nem tudtam letenni.

Ma pedig megyek mert a doki felteszi a spiralom utana mennem kell Akossal oltasra es a varoshazara es boltba :S Jaj de jo faradtak leszunk megint.

Este ha Akos elaladut visszaolvasok es irok.

Nofi? veled mi ujsag?

Kép
lesza
 
 


Jó reggelt csajok!!

MEGGYÓGYULT az én Drágám, nagyon-nagyon ügyesen és gyorsan átvészeli ezek a hülye betegségeket. Tegnap már nem volt láza, egész nap jól volt, viszont éjjel kétszer is kelt. Szerintem nagyon meleg volt neki: 26 fok :oops: kicsit eltúloztuk a meleget, 21-22 fokban sokkal jobban alszik.

Daniella!
Jó mozgalmas napjaitok vannak, de nem baj, így a jó. Mi is sokat megyünk, Tamás imád csavarogni, itthon sokszor unja a magát. Ma is megyünk Győrbe, visszük megint a mamit a kezével :( - még mindig azzal kell hurcolni, az már sosem lesz a régi sajnos.

Nofikám!
ezerrel megy a drukk, annyira izgulok érted. Szerintem Te leszel Bíbocska "párja". Nem is értem hogy bírod eddig a teszttel, én tutira nem bírnám. Már csak három nap??? Azon nyomban tessék ám megírni a fejleményeket, de 100%, hogy ++++++ lesz!

Lesza!
Annyira sajnálom hogy fáradt vagy, meg is értem, nem lehet könnyű. Elhiszem, hogy a kis Drágának szeretet éhsége van, alig tud Veled lenni, ha dolgozol. És azért az anyukája nagyon fontos ilyen pici korban, azt mondják egészen másfél-két éves korig. De Ákos nagyon ügyes baba és jól beilleszkedett a bölcsibe, sokkal könnyebb lesz vele szerintem, Te pl. nem fogsz azzal küzdeni, hogy nem játszik majd el maga, ha nem vagy ott mellette. ÉN megőrülök néha ettől, most megint állandóan rajtam lógna, öt percre nem tudom egyedül hagyni. Most is egyfolytában itt húzogatja a gatyámat, csodálom, hogy még nem sír :( - már nem kell sok hozzá :)

Etnám!
Ha minden jól megy, ma indul útjára a csomi :)

Megyek, mert még össze kell készülnöm, mindjárt indulunk győrbe.
Bíbocska, ha lesznek újabb képek, várjuk őket! Sok-sok babaragacsot küldünk mi is! Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Csajok!

Niki persze, hogy nem sértődöm meg. Minden tanácsra vevő vagyok. Persze ezeket nekem is elmondta, és alkalmazzuk is, kivéve a gyertya, mivel arról már sokat hallottam, hogy nem jó, hiszen a kiskatonák neki ütköznek a méh falának, és onnan nem tudnak visszafordulni, tehát ez nem vezet célra, nem jutnak fel. Ezt a dokim is megerősítette, mert vettem a bátorságot, és megkérdeztem.
Nagyon nehéz időszakon mentetek végig, és csodállak érte, főleg a kis manót, hogy ennyit küzdött, egy barom hibája miatt. De a lényeg az, hogy megérte, és itt van nektek, és gyönyörű, és nyoma sincs a megpróbáltatásainak.

Zsuzsa kitartás, csak ezt tudom mondani, és meg lesz a várt eredménye, egy pocaklakó személyében.

Daniella én is azt szeretném, hogy ne is kelljen kiváltanom a receptet, szépen eltettem, hogy ne legyen rá szükségem. Követni akarom a példádat!!!!!!!!

Arte gondolok rátok hétfőn. Én minden kérdésemet leírtam, és ott megkérdeztem. Vittem a ciklusos papíromat, amin mindent jelöltem. (Akciót is) A férjem velem is ott volt, de nem jött be, mivel a dokim nem szereti, ha a férj a vizsgálat alatt benn tartózkodik. Uh alatt szereti, ha ott van, és neki is megmutatja a dolgokat ( 2 képernyő van, egyiket Te látod, a másikat Ők ) de amíg vizsgál, addig kiküldi, így nem láttam értelmét.
Merj bátran kérdezni. Én azért írtam le, mert baromira izgulós vagyok, és féltem, hogy valamit elfelejtek megkérdezni. Többen is tanácsolták, és bevált.

Nofi nagyon szorítok!!!!!!!! Én nem tudnék várni addig, az tuti!!!! Irigylem a türelmedet.

Grácus tudsz már valamit a felvételivel kapcsolatban??? Gondoltam Rád.

Puszika mindenkinek.
szilvi09
 
 


Sziasztok Csajok!

Még élünk, csak a napok bizonyulnak túl rövidnek mostanság... Egyszerűen nem jutok semminek sem a végére! Most is már a háznál kellene adnom a sütésnek, mert délután már itthon lesz a Kornélka és mellette nem egyszerű sütni, főleg nem tortát!! Azt pedig nem szeretném, ha tudná, hogy most én tortát sütök, mert él-hal a tortákért, és ez még nem az ővé. Az ővé 2 hét múlva fog majd készülni... Már alig várom, hogy kész legyen. Kiváncsi vagyok, hogyan birokozom meg a halacska tortával... Úgy szeretném, ha sikerülne, és még fincsi is lenne!!

Lucám! Nálunk is volt hirtelen láz a Flóránál, és csak egy napig tartott. A popojában mértem higanyossal 38,8 volt. (tehát elvileg az 38,3) Nem volt olyan magas mint nálatok! De nagyon örülök, hogy mára már minden a legnagyobb rendben van. Az anya függés meglesz még jó darabig, ha bekerül az oviba még jobban... A Kornélka is mindig mondja, hogy hiányzunk neki. Én is és az apja is. Nehéz időszak ez nekik, de az önállósághoz sajnos elengedhetetlen. De azért lesz majd olyan is, hogy eljátszik majd egyedül is, de azt sajnos tanítani kell nekik, mert maguktól nem tudnak... Valahol ezt olvastam. Kitartás! És amennyit időt tudsz fordíts arra, hogy tanítod egyedül játszani, és biztasd... Nekem az ovónő mondta, hogy bíztatni kell a gyereket, mert nincs önbizalma és tényleg nincs, aztán ha valami biztatásra sikerül olyan boldog tud lenni, hogy csak na!!

Nofi!! Sokat gondolok én is rád!! Annyira bízom benne, hogy sikerült!! Mit bízom!! TUDOM!!!! Várjuk az eredményt!!

Daniella! Neked mindig elfelejtem írni, hogy még nem raktuk lejjebb a kiságyat, mivel még ülni sem tudunk, így nem tartottam fontosnak. A Kornélkánál ilyenkor már lent volt. Majd ha már stabilan ülünk lejjebb tesszük. A hozzátápinál mi is még csak gyümizünk. Ma akarom megpróbálni a sütőtököt. Tegnap vettem egyet. Majd kiderül, hogyan komáljuk, de gyümiben nálunk csak a körte megy... A banán és az alma nem jött be. De majd még próbálom, majd, csak előbb a körtét kell odaadnom, nehogy ránk rohadjon az a rengeteg finom körte. Tegnap voltunk tanácsadáson, de majdnem elfelejtettem. REggel gondoltam megnézem mikor is kell vinni, hát majdnem leestem a székről mikor láttam, hogy 7-én 13 órára. Na szép, gondoltam mehetek busszal, és még főznöm is kellett. Így tegnap besem kapcsoltam a gépet, csak délután... A mérteketek fejből nem tudom, majd este megírom. Ti naponta hányszor esztek mást a tejcin kívül? Mi még mindig csak egyszer.

Bibocska! Szívből gratulálok a babókhoz!! Nagyon ügyes leszel és végig pihizel!! Szerencsére ebben a párod is partner!! Biztosan minden a legnagyobb rendben lesz. Főleg, hogy a dokid is tanult, sajnos a te károdon az előző esetből és jobban oda figyel rátok!! És kérlek, hogy ne gondolj semmi rosszra mert az nem tesz jót. El kell magad határozni, hogy minden renden lesz és úgy is lesz! Én tudom!! (tudom én is hogy mit élsz át és Laar is, nekünk sikerült gondolj erre!) Puszi és simi a babóknak!!

Szilvi! A Clostit én is szedtem, de csak azért, hogy megjöjjön a mensim. Nem a babásodásért. Remélem, hogy neked sem lesz rá szükséged, mint Daniellának. És ha sikerül, neked is csak azt tudom tanácsolni mint Bibocskának, hogy tudd hogy minden rendben lesz és ez lebegjen a szemed előtt, ne aggódj semmi miatt, csak pozitivan!!

Arte!! Biztosan rendben lesz minden a háznál! Nálunk szerencsére egyszer volt értékbecslő, amikor a szocpolhoz akartunk hozzájutni. Akkor már 80%-nál jártunk. ha esetleg érdekel akkor előkeresem neked, hogy mi hány százalék!! Munka ügyben valami fejlemény?? Abban hogy mit kérdezz a dokitól sajnos nem tudok segíteni, ezt neked kell tudni. Remélem, hogy megleszel elégedve a dokinővel és eredmény is hamar lesz!!

Zsuzsa! Sajnálom, hogy nincs fejlemény, vagyis az hogy ennyire távol van még az idő! Remélem, hogy azért bejuttok a Kaáliba és sikerrel is jártok!!

LilatündéR! Üdv újra itt! Remélem, hogy azért most már néha sűrűbben jössz! Mondom, ezt én aki alig jön... :D Örülök, hogy jól vagytok. Tegyél fel a fiúról majd képet!!

Lesza! SAjnálom a fáradtságot, de egy baba mellett nem könnyű dolgozni. Elhiszem, hogy leszívja minden erődet! Sajnálom, hogy a fiúk kezdenek megfázni! Reméljük hamar átvészelik!! Jobblást nekik! Ügyes a te kis Ákosod!!

Kiru! Örülök, hogy ti is megvagytok, már kezdtem azt hinni, hogy elvesztetek!! Sajnálom, hogy nem jók az éjszakák. Erre sajnos nincs bevált módszer. Mindenkinél más a gond. A Kornélka állandóan szomjas volt, és azért kellt. NÉha még most is. Igaz most az orra dugul el állandóan és sokszor arra ébredek, hogy úgy köhög majd megfullad szegényem. Ezért minden este kap kálciumot. Nem lehet, hogy nagyon meleg van nálatok??

Niki! Összeszorult a szívem, amikor Ami képeit láttam, de amit a szülinapos képet megláttam, felvidultam. Én is csak azt tudom mondani amit a csajok is! Hogy igazi kis hős, és persze előttettek is le a kalappal!! De tényleg!! Ti vagytok maga a csoda!! Mit tud újabban a kicsi lány??

Grácus! Mi volt tegnap?! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a teszt és felvegyenek!! A nagynéném is a Philipsnél dolgozik. Lehet, hogy kevés a pénz, de én úgy tudom rengeteg kedvezményt kapnak az általuk gyártott műszaki cikkekre. Akkor most a baba dolog pihen?? Remélem, újjult erővel sikerül majd elsőre!!

Etnám! Hogy vannak a fiúk?? MEggyógyultak már?? Szerintem sincs annál rosszabb, ha egy pasi beteg!! Az én drágám is szereti magát elhagyni, szerintem még rá is játszik néha!! :D A találkozó nagy élmény lehetett! Az ajtóból kilépés nem egyszerű egy manóval, mert mindig történik valami, lassan már nem veszed ám fel!!

Laar! Örülök, hogy haladtok a házzal!! Nagyon ügyesek vagytok! Sajnálom aposod! Remélem, hamar helyre jön. Az én nevelőapukám is kapott infarktust, néhány nappal az autóbalesetem után, amikor a Kornélkával voltam babás. Ő mostmár jól van. Nem kell apósodnak füredre menni? A n.apumnak kellett 1 hónapra! Hogy van Míra?? Ő sem hajlandó folyadékot inni?? Az én Flórám sem fogad el semmit, se tea, se vz, se gyümilé, csak a cici!! :)

Remélem, hogy senkit sem felejtettem ki!! Ha ige bocsi, de mennem kell, mert nem leszek kész, mire a manóért kell mennem. ha lesz időm jövök! A bornapról annyit, hogy elment! tömeg volt mint mindig, és minden rohadt drága volt!
Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!!
Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


hú csajok, lemaradtam!

tündér!
nagyon örülünk neked, még mindig csak szopi, szuper! képet raksz fel?

bibócska!
testvésr?! :lol: egyenlőre nyugalmat akarok!!!!!!! majd meglátod, főleg duplán, az lesz az utolsó gondolatod, hogy tesó. boti nehéz gyerek, majd, ha kipihentem és leválik rólam egy kicsit, de azért persze aviccet félre téve, kb 3 éves koráig mindenképp, mivel 35 év felett leszek addigra. de ez még sok dologtól függ. amit leírtál tünet tök normális, főleg ikreknél, lesz majd még húzósabb hasfeszülés, mikor duplázzák magukat a 10. hét körül. mi az a babaragacs?

vasi!
én értem a hozzászólásod, az a lényeg, luca hátha segíthet, szupi a csajszi, meglátod.

nofi!
én nem izgulok, mert tuti baba van a dologban, a tünetek egyértelmüek. vigyázz ám magadra.

grácus!
én is csatlkoznék nofihoz, el kell engedni a kisangyalodat, ha látod a vonalzódat mindig eszedbe jut. kemény gyász, de lépj túl, nézz előre!! ku..a nehéz a leendő kisbabád miatt meg kell tenni. neked is javaslom dr raffai jenő írásait a baba és kismama magazinokban, valamit a lelki köldökzsinór c könyvet. óriási károkat okoz az el nem engedtt picurka, kineziológus segített nekem a feldolgozásban.

arte és szilvi!
drágáim, remélem nem haragszotok meg rám, imádlak titeket, drukkolok értetek, de beleestetek abba a gödörbe, ahonnan nagyon nehéz visszajönni, számoltok, ciklustnéztek, pózokat kerestek. ez mind görcsöt okoz, nagyon ingoványos az út, párkapcsolatra vigyázni, mert tönkre mehet! nem bántás tapasztalat! én nem tudom, hogy hogy lehet nem görcsölni, de én is görcsöltem, talán laar okosabbat tud írni, nála jött össze mira váratlanul. utálom magam, hogy ezt írom, mert én is hihetetlennek tartottam, de a manók döntenek a jövetelük idejéről, úgy segítenék lányok, nagyon együtt érzek veletek. remélem arte nálad sem találnak semmi komolyat, mert a mesterséges megtermékenyítés nem egy leányálom és a terhesség sem ugyanaz, mint spontán módon. szilvikém egyértelmü nálad, hogy nincs gond, ha nincs anatómia ok, akkor pszichés és az sokkal nehezebb. azért az uradat küld el vizsgálatra, a nőgyógyász nem meddőségi szakember. én is voltam terhes az uramtól és sajnos többszőr el is vetéltem, jobb tisztán látni.

lucám!
köszi a csomagot, örülök, hogy a kis drága jobban van.

laar!
jobbulást apósodnak! örülök, hogy haladtok.

lesza!
használj ki minden időt ákossal, szard le a takarítást! kicsi drága, persze, hogy rajtad lód, hiányzol ám neki. szemetek, hogy ilyen törvények vannak.

kiru!
ez még csak a kezdet :lol: infacol? ha esetleg hasfájós, akkor az tuti, cseripárna? de szerintem csak jössz luca és utánam :lol: azért pihizz, később sem lesz jobb :wink:

daniella!
nem jön be a kiscsajnak a sütőtök? :lol: nem baj, lényeg, hogy gyarapodjon szépen a kis csupaszem. neki is hatalmas szemei vannak és olyan okosan néz. tesót mikorra tervezitek? mi kb egyidősen szültünk, a többiek a "lányaink" lehetnének. :lol:

niki!
én mindenkinek a te eseteddel jövök, hogy ne engedjék a hasbasz
rást, de sajnos még sok nőnek megcsinálják, én megtiltanám. lényeg, hogy szupi a kiscsaj. mikor kezdett forogni, felállni, stb. ákos miatt kérdezem, ti melyik korát nézik a valóst vagy, hogy mennyi idős lenne? ákos 7 hós, de csak 4 lenne, most kezd oldalra forudulni, de még nem nagyon mozog, szerinted ez normális? aminál ez hogy volt?

megyek, mert viszem anyut a szemészetre, boti persze alszik, mikor nem kéne! csók lányok, remélem senkit nem bántottam meg!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!!

Meg volt a tesz írás olyan ovis szint volt :lol: kb. 1 hét múlva értesítenek, hogy sikerült-e és akkor még interjú meg orvosi is lesz!!

Meg voltam rákszűrésen is 2-3 hét múlva lesz meg az eredmény! Mindent rendben talált! Már hiányolt azt hitte, hogy elmentunk Budapestre mondtam neki, hogy mi van és mondta, hogy ha sikerül elhelyezkednem akkor vár minket és inszemel folytatjuk!! :D

Nofi drukk! Nem haragszok már elengedtem csak az emlékét őrzőm a szívemben és a vonalzóval!! :(

Niki Amélia egy kis Hős!! Még mindig össze szorul a szívem ha az inkubátoros képeket látom!!

Luca örülök, hogy Tamás már jobban van!!

Arte röviden a történet: 18 hetes terhes voltam már, nagyon beteg volt és nem is fejlődőtt rendesen 12 hetesnek megfelelő méretei voltak csak! :cry: 6 hétel kisebb volt a koránál szerencsére nem kellet megszülnöm! Nyitott volt a hasfala a belek a magzatvízben ábrázolodtak nem volt koponyatetője a szabad agyálomány a magzat vízben úszott! De még élt vert a szíve! :cry:

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


petrám!
örülök, hogy jól vagytok, kinek sütsz? nem értem, hogy van ennyi energiád, szedsz valamit? :lol: a tortát fényképezd le és várjuk a receptet. csók

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


grácus!
ez szörnyü, nagyon sajnálom, sok sok erőt a következő babához, aki egészséges lesz! hidd el, hogy ezt a sebet a pici babád fogja begyógyítani, én sem gondolok már annyit az ikrekre, annyi idősen kellett megszülnöm őket, mint amennyi a te babucid volt, csak nekem kinyílt a méhszájam, nem betegek voltak. szuper csaj vagy, hogy így tartod magad!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Grácus, jól elbőgtem magam. Szerintem még nem engedted el. Én sokszor azt hiszem ennyi idős fejjel hogy megnyugodtam és hidd el, soha nem nyugszunk bele a veszteségekbe. Mindig csak úgy hisszük hogy igen, és mégsem. Én ilyen borzalmat még nem is hallottam. Tudnod kell hogy nem veled volt a probléma és ahogy a lányok mondják nem baj ha sokat gondolsz rá, de úgy gondolj rá hogy jól van a mennyországban. Gyújts gyertyát és lásd őt olyannak amilyennek szeretted volna látni. Így könnyebb lesz.
A philipshez sok sikert kívánok és remélem nem bántottalak meg. Ölellek.

Etna, hát persze hogy te meg értettél hiszen neked már el mondtam hogy mit beszéltem a dokival és az előzményeket is tudtad. A többiek nem értették mert annyira nem voltak képbe.

Petra, nagyon örülök hogy végre jelentkeztél, tényleg nagyon sok az energiád, én is irigyellek. Csak így tovább.

Luca, örülök hogy Tamásod jobban van. Tényleg nagyon ügyes.

Többieket is ölelem, vigyázzatok magatokra és a kis csöppségekre.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: