Új privát üzeneted érkezett!

Tinu,en arra gondoltam, h te szted nem fordulhat elo,h ha kesobb kezdi vki akkor problemasabb a kanalazas! en meg azt mondtam,h mindket esetre van biztosan pelda es ellen pelda :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Nézd! Nem fogom bizonygatni, hogy előbb leütöttem, és csak aztán láttam a linkedet. Nem érzem magam hibásnak, de ettől függetlenül felajámlottam, hogy ha kell,akkor átadom Neked!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tinu!
Kanalazás alatt speciel én a kanállal evést, illetve a kanal
azós kaják elfogadását értem.
Szerintem ha van olyan, hogy egy baba nem fogadja el a cumisüveget, akkor lehet olyan is hogy nehezen fogadja el a kanalat.
Ez nekem így absz. logikus.
Lili ált.szeret kanalazni. De rájöttem, hogy igenis függ a kajától (annak ízétől, állagától stb.).
Pl. leveket nem szeret annyira kanállal enni...azt inkább csőrösből, vagy cumiből, a pépeket érdekes módon viszont sokkal szebben és könnyebben lenyeli a kanálból, mint a keveket....pedig sztem az nehezebb lehet a folyékony tej és tápi után.... :roll:

Kép
mozza
 
 

 
 

Én nem hiszek abban, hogy bármi húúú mekkora változás lenne, ha egy baba betölti a 6 hetes, 6 hónapos, majd az egy éves kort. Teljesen mindegy 1-2 hét ide, vagy oda, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!
Persze nem azt mondom, hogy mindent jóval előbb kell adni, de pár nap nem számít igazából. Van aki kevésbé fejlett, az logikusan később, és van aki jobban, az előbb kaphat dolgokat!

Jaj képzeljétek! Pénteken elmentünk a házi dokihoz, hogy adjon beutalót a vesespecialistához. Az csak egy dolog, hogy 12-ig szólt a rendelési idő, ő meg 1/2 12-kor már elindult a dolgára, de közölte, hogy nem adhat nekünk ilyet, mert a Heim Pálban van gondozás alatt a gyerek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ti mikor kezdtétek el a csőrös pohárral való ismerkedést? Mert lassan meg akarom ismertetni vele Rikit.De pl a vizet utálja teát meg ilyesmit még nem mertem neki adni. :roll:
Trixi mondtam, hogy hagyjuk.Elhiszem.Csak télleg hülye szitu volt. Ennyi. Majd keresek más télit lesz még itt rengeteg. :wink:
Ez érdekes téma amúgy.Hogy érettnek mikor mondható valamire.Ugye a hasfájós babák itt is kaptak kanállal szirupot már egész korán.Így ők szokták azt is.És most gondolom a többieknek sincs gondjuk a kanállal, ahogy nekünk se. Ki tudja ezt. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti: én azt mondom, hogy lehet olyan gyerek, aki nehezen fogadja el a kanállal evést, és lehet az is, hogy ugyanez a gyerek később kezdte el a hozzátápit (mondjuk 6 hós kor után), de a kettő között nincs ok-okozati összefüggés.

Mozza: én valahogy úgy tudnám lefordítani, hogy ezek szerint azt gondolják valakik, hogy a gyerek ha túl sokáig szopik, akkor nem AKAR majd kanállal enni. Nem az, hogy nem tud, hanem nem akar, ugye?
Szerintem ez meredek következtetés: összehozni a kizárólagos szopi hosszát és azt, hogy egy gyerek akar-e újdonságot elfogadni, kipróbálni vagy sem. AZ újdonságkeresés amúgy velünkszületett tulajdonság, szerintem inkább ezzel lehet összefüggésben a kanál/új ízek elfogadása és nem a szoptatás idejével. Egy kevéssé újdonságkereső gyerek akkor is később fogja elfogadni az új módikat, új ízeket, ha korán kezdik szoktatni.
Na mindegy, megyek, Csongor nem akar elalduni, Tüci meg már mindjárt eldől... Nagyon "eccerű" ez a kétgyerekes altatás. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Én csőrösből már itattam Petyát, de csak sűrűbb itókával, mert a víz pl nagyon jön belőle, a gyümilevek meg kevésbé.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Niki!
Mi nem ettük csak a D vitamint kanálból, de sztem amilyen kis béna volt az elején, most ha izlik neki a kaja, akkor tök szívesen kanalazgatunk...jó lassan megnyammogunk egy gyümit. :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Sajnos nincsen trükköm a bal mellre. A hordozás hetén direkt emiatt sorba álltam a szoptatási tanácsadónál. Az volt a válasza, hogy gyakoribb, mint gondolnánk, és ha nem kell neki a bal, hagyjam. Állítólag egy mellből is lehet évekig szoptatni. :? :shock: Hát kösz, de én nem vagyok éppen az a kimondott tejcsarnok, minden csepp tejre szükségem van. :( Így hát utánaolvastam angol oldalakon, és ott ajánlják a fejést. Így szorgalmasan fejek, éjszaka is, és általában bal oldalon kezdem a szopit, csak akkor teszem át a jobb oldalra, ha már nagyon mérges. Nekem a kézi fejés sose ment, így kombinálok: az Aventes mellszívóval szívom, és közben a másik kezemmel nyomkorászom. :?
Most megyek fürdetni.

Réka

rekap
 
 


Csepel felől senki nem megy Annusékhoz kocsival, ugye? Csak bepróbálkoztam, hátha... :D
Annus, ha úgy ébred, hogy elérjük a 10.50-es buszt, akkor mennénk mi is Marcipánnal.
Apa megígérte, hogy bejön értünk munka után tütüvel. Ha megyünk, maradhatunk 5-ig? :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus!

Akkor Ti hozzánk nem is tudtok jönni???????? :( :( :(

Tényleg! Írjon aki jönne, hogy tudjam, kb hány embert valljak be Apának? ( a felét letagadom :lol: )

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


No megyek, mert Petya a korán elaludt, és gyanítom, hogy meglesz ennek a böjtje. :(
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Húú, ez a bal mell-jobb mell, nekem is a bal a rosszabb, de nem ennyivel... Szerintem amit Mozza csinál, az j ötlet! Én is szoktam ilyet, váltogatom szopi közben, és akkor azért mindig eszik abból is+ több inger... Mozza, mi az, hogy fáj a kézi fejés??? Szegényem, bizti, hogy jól csinálod? Mert én kézzel fejtem sokkal hatékonyabban, mint az iparival vagy a pumpással, és ha kellemes épp nem is volt, de sose fájt...???

Basszus, annyira reméletm, hogy ebből a kérdésemből nem lesz feszkó, de nem jött össze. Szerintem majd a dokinénivel beszélem meg.. :roll: Igaziból a másik dolog, amiért az 5 hós kóstoltatás megfordult a fejemben, az az volt, hogy észrevettem: Csani nagyon bámul, mikor eszek, és sokszor cuppog is. Ez lehet véletlen egybeesés, csak elgondolkodtam rajta, hogy nem lehet-e ez az érettség jele? De nem akarok türelmetlen lenni. Na majd valami történik!

Kipróbáltam a fürdetőkrémet a karjára, kivi vagyok reggelre mi lesz... Szorítsatok.

Én csőrösből nem akarom itatni. Szerintem, ha már fog külön inni, akkor egyből megpróbálom a poharat. Vagy ez nagyon merész? :lol:

Kutyafüle, szerintem vedd meg ami tetszik, és nem kerülsz ilyen helyzetbe! Amúgy is tök bosszantó, ha akárki leüti a cuccot az orrod elől, és csak el tudod dönteni, melyik a jó ár-érték arányban. Arról nem beszélve, hogy az is tök idegtépő (nekem volt ilyen), hogy valaki belinkelt valakinek valamit, én tök szívesen megvettem volna, de nem akartam tahó lenni, aztán mire kiderült, hogy annak nem is kell, akinek szánták, már egy harmadik vadidegen megvette... Na mindegy. Nem akartam belepofázni, de csak sikerült! Ami annyira tetszik, azt gyorsan üsd le, ha meg annyira nem, meg hezitálsz, akkor azért az egy nyilvános aukciós oldalon előfordul, hogy más gyorsabb...

Na jó, megyek szundikálni, és holnap valami csiniben megyünk a talira! Senki nem gondolta meg magát, akit kocsival vinnék szivesen? Gyöngyi? Bárki?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


En nem is tudok inni Boroka elott,mert uvolt ha meglatja h vmit a szamhoz veszek es o nem kap 8)
Almat is ugy ettem ma,h beleharaptam.. o szivta utana, aztan en haraptam :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi, persze, hogy hezitáltam,mert a méretekkel gondban vagyok, ugyanis én buta tudatlan anyukaként nem tudom mekkorát nő egy baba lába.Mikor megmondták, hogy ne izguljak mentem volna vissza.De nem volt már hova. De ez mindegy. A gatyóknál meg dönteni nem tudok.Szintén méretproblémám van. Sajna sokakkal ellentétben totál nem vagyok képben a gyerekekről, növekedési ütemről,stb. Véleményt kérek mindig,ezért is van a fórum.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hú, de érdekes témák voltak a hétvégén :D :D

Engem nem zavarnak a melegek, szoptató anyukák, pisilő gyerekek sem, mint ahogy az afro-amerikaiak, zsidók, fél lábúak, vagy mittudomén kik........ :lol: :lol:
Nem is értem, valaki hogy foglalkozhat ilyen dolgokkal. Olyan sokszínű a világ, annyiféle emberrel, hogy ezen az alapon minden zavarhatna, az utcára se tehetném a lábam, külföldről nem is beszélve..........
Egyet nem bírok, ha a hajléktalanok a kapualjunkba hugy...znak, sz...nak :evil: :evil: Na ezért ölni tudnék :evil:

Én szoptatok nyilvánosan, mondjuk a bankban, hatalmas tömegben eszembe nem jutna, de ha más teszi, egészségére, meg a babának is :wink:
Nyilvános helyen is szoktam pisiltetni a fiúkat, természetesen nem a járda közepére, de bokorban, tesco parkolóban, játszótéren előfordult már. Bilin életükben nem ültek, úgyhogy a papírbili kilőve....
Sőőőőőt, még meleg ismerőseim is vannak :wink:
Meg afro-amerikai is :wink:
A legjobb barátnőm meg zsidó :wink:
És akkor mi van :?: Nem ezek a lényeges dolgok az életben, olyan felesleges ezekre energiát pazarolni, sztem.

Netti!
Most újat mondok, ha megemlítem, hogy a nyuszis kantis naci 3-6, 6-9 és 9-12 hósban is megvan a hozzáillő body-val együtt :P :lol:
Tényleg nagggyon puha az anyaga :wink:
ja és ma ebay-en megnyertem egy olyan lila csíkos zoknis cipőt, vadi újat, mint amit belinkeltél, csak 1.99-ért. :wink:

Szofi!
Szerintem azért ne kezd el a hozzátápit, mert, félsz, hogy nem fogja a kanalat elfogadni.
Nálunk a cumisüveget nem fogadta el egyik sem, pontosabban Noel az anyatejet megitta belőle, Leon olyan 2-3 hónapig a tápszert is, Léna meg szintén csak az anyatejet hajlandó......
Csőrös bögre ment tök korántól, mivel nem volt más opció.
Csani is belejön majd a kanalazásba, ha itt lesz az ideje!

Mozza!
Én is voltam h&m-ben harisnyáért, meg zokniért, ill. egy csíkos sapit vettem Lénusnak, pink-rózsaszín-zöld, kicsi virággal.
Te miket vettél?

Mi ma hatalmasat kirándultunk fent a Hármasmatár-hegyen, Léna a hátamra volt kötve, 3 órát túráztunk!
Egész jól bírta, igaz a végén már olyan álmos volt, hogy előre kellett kötnöm, mert ment a hiszti. Aludni sokat nem tud benne, csak olyan 30-40 perceket, neki az meg kevés....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!! :lol: beszerzem 6-9be mindenkepp! nagyon szep :D talaltam hozza pulcsit is ami tok szep lenne vele.. :)
cipot en is vadaszok a jovo heten,olyan szeep,meg sok lilas rozsaszines rucink van, oo majdnem minden 8)
de jo neked h kirandultatok, en takaritottam vegig..

na :arrow:

jo ejt!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok.
Szofi, én a védőnő javaslatára Petuvel elkezdtem a kanalazást 5 hónapos kora körül, pont azér, mert azt mondta, ismertessem meg vele a kanalazást, hogy a szoptatás utáni átállás a kanálra zökkenőmentes legyen.Bálintnál ezt nem fogom csinálni.
'1, Peti azon nyomban abbahagyta a szopit, nem volt hajlandó szopni, csak hajnalban, félálomban, muszáj volt nagy léptekkel haladni a kanalas etetéssel-nem tudom, hogy ez teljes mértékben ö9sszefügg.-e, de gyanítom, nála igen.Pl a tesóm gyerekénél nem, ő 2,5 éves koráig szopizott még...
2., a gyerek így is úgy is kb.2 hétig ismerkedik a kanalas cuccal, ugyanis úgy vannak megszerkesztve, hogy reflexesen lökik ki a nyelvükkel a szilárdabb kaját a szájukból- szerintem innen ered a hiedelem, hogy szokni kell a kanalazást.Pedig szerintem nem a kanalat, hanem a kajaállagot kell megszokniuk.A szilárdabbat kanállal adjuk, ezért kötik össze a kanállal.A kanalazás-baj 1 éves kora körül jön, amikor majd ő akarja fogni, a levest meg leborítja, mert nem tudja a szája felé fordítani vízszintesen:)Ekkor jó a hajlított nyelű kanál, az olyan "kanyarodó".

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=2443

Na szóval én most Bálintnál nem adok semmit, amíg elég a tej.Ha elfogy, és nem eszik szilárdabbat, áthidalásként anyatejpótló 1-es tápszert fogok adni, de csak ha éhezne.
Egyszer próbáltam a barackot, köszönte, nem kéri.

Kinézi a falatot a szánkból, rárabolt az almacsutkára és szívta, meg főbenjáró bűnöm, chips-et ettem- nem a durvát, hanem olyan extrudált kukorica karikát, kapálózott felé, egyet elkapott, nyomta volna befelé:)

Én a Petivel tapasztaltak miatt nem adok most még semmit, lehet, hogy rosszul következtetek, de tény:Peti kapott kiegészítést, nem is szopott utána./de írtam, a tesóm kislánya meg simán szopott évekig)
zili
 
 


Petivel, azért, stb.Sok elütés, bocs.

Kép
Kép
zili
 
 


Na végül a macisat leütöttem.Télire még majd keresnem kell valamit, de addig is ez tökéletes lesz.Jó drága, de rettenet aranyos!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zili és , aki még evőeszközöket keres!

Nekünk Marcinál ilyen volt és jó áron, jó minőségű. Még most is megvan és Benji hasznosítja. Puha gumiszerű anyaga van és nagyon strapabíró. Mikor már Marcinak foga volt és harapta akkor sem ment szét soha és még csak nem is szakadt.

http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3308

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, ez nagyon jó, hogy nem a nyele kanyarodik, csak a feje.

Kép
Kép
zili
 
 


Zili
Még ilyenünk is van és ez is nagyon hasznos.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=3047

Kép
Kép
incike
 
 


Zili
Most már, hogy Marci nagyobb ilyen evőeszözkészlete van+van még 1 szettünk belőlle majd Benjinek.
http://konyhashow.eu/index.php?main_pag ... 867e0ae32c

Kép
Kép
incike
 
 


Mindenkinek jóéjjszakát kívánunk!

Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Na szép jó reggelt!

Tiszta kóma vagyok!!!Talisok,nézzétek el nekem 8) :lol: Izusnak már emgint a foga.Éjjel többször is kelt,2szer szopizott is,meg többször mellre tettem hátha megnygszik!Tiszta nyűgös...hajnali fél3tól 4 ig fenn volt...szegény apa :roll: :roll: Sehogy nem akart elaludni,csak nyávogott.Aztán beájul 4 után picivel,de 6 előtt fenn volt...ciciben szinte semmi nem volt neki,így hígabb tejpépet kapott! :lol: De nyűglődött tovább..megnézem mindjárt h bealudt e szegény.

Hát nem alszik,egyem is meg.Nekem még kaját kéne csinálni,igaz tegnap összedobtam egy salit,de még akarnék mást is.Sütni már tuti nem tudok....

Nóri!
Nektek gratula a foghoz!!!!!!Mázlista! :lol: :lol:


Kanál:előbb utóbb mindenki megtanulja a kanalazást!Én még nem láttam 30 évesen cumisüvegből evő embert :lol: :lol: No para ilyen hülyeségeken :) :)

Gyöngyi!
Persze h maradhattok!De dekkolhattok a kapualjban is ha gondolod!Amúgy akartam is mondani h reggel is behozhat a férjed,csak nem tudom merre dolgozk!Mi ugye már fenn vagyunk :wink: Max pizsibe nyitok ajtót,de az nem probléma,szép pizsim van :lol: :lol: Amúgy jöhetsz előbb is,ha van busz és eléritek!Lehet Szofi Csepelre át is tudna ugrani értetek,de nem csinálok fuvart neki:)

Réka!
Oké,téged is várlak!Gyertek csak!

Tinu!
Ti hogy álltok?Jöttök?

Na megpróbálom Izust elaltatni vhogy...... :(

annus11
 
 


Na megfejtettem a kanalazós sztorit!
Szóval Tinu azt mondja h szerinte nincs köze a kanalazni tudásnak ahhoz h ki meddig szoptat!
Netti meg azt mondja h mivel van akinél gondot jelent,van akinél nem,biztos van olyan akinél emiatt megy nehezen a kanalazás!

De mivel egyik sincs tudományosan alátámasztva,így nem lehet ok-okozati összefüggést felállítani egyik álláspontban sem!

De ha gondoljátok csináljunk egy topic statisztikát!És akkor kiderül h mondjuk 40 emberből ki mikor kezdte a kanalazást és kinél hogy fogadta el a gyerkőc! :wink: :lol: :lol:

Én amúgy amellett voksolok h ez megint babafüggő!!!!Mint ahogy minden más pl az alvásigény,a fogzási fájdalom :roll: ,a forgás,mászás stb.Mint ahogy egyéni az is h Iza kopaszodik 8) 8) De mért az én lányom???Úgy néz ki mint egy elmebeteg fizikus :?

annus11
 
 


Jó reggelt :)

Jaj, Barbi, mi is kirándultunk tegnap, én is a hátamon vittem Fruzsit, hazafele jól néztünk ki: Zsófi Apa nyakában aludt, Fruzsi az én hátamon :) Na de sebaj, fogyókúrűnak remek volt :lol:
Meg Tőled szerettem volna kérdezni, hogy csőrös poharat mikor kezdtetek hasznlni? Zsófi anno tök nehezen tanult meg belőle inni, Fruzsi meg ugye cumisüvegből nem tud, de abszolút nem, nem érti, mit akarok vele :lol: A sinlacot amúgy itatom vele, egyelőre pohárból, de ez csak itthon működik, mert még nem tökéletes a technikája :)

szofi: azért útközben jó ám néha a csőrös pohár :wink: Zsófinál anno úgy volt, hogy elérhető helyen volt neki csőröspohár vízzel, abóbl tudott inni egyedül, aztán egy éve korában cseréltem ki neki műanyagpohárra, aztán üvegre, most meg már iszik mindenből.
Vendég
 


Ja, hát a gyerekek kopaszodnak, enyém is, ne aggódj :) Majd kinő a haja ;)
Vendég
 


Jó reggelt!
Tegnap maminál voltunk,ma kb megyünk Ladányba!
Kanál téma,totál babafüggő.Meg h milyen a kedve épp.Hanna imád kanalazni,de ha nincs kedve,nem nyitja ki a száját.akaratos!
Izusnak sok haja lesz!Grétike 4-5 hósan tar kopasz volt!!!De annyira,h egyik este lefeküdt hajjal,reggel mind a párnán volt!Majd este dobok képet róla!
Most rohanok,még hajmosás,meg pakolás!
Szép napot,jó talit!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


joreggelt

Annus, en is ezt irtam h mindenre van pelda, szoval tok fugg a babotol, ja es Boro hatul kis korben kopasz lett. de nala nem feltuno, amugyis alig van haja :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!

Szofi, ha olvasod. Nagyon drága vagy és még egyszer köszönöm, hogy felajánlottad hogy kijössz értünk Szigetmikire, de arra jutottam, hogy megpróbálnánk Marcival ezt a tömegközlit. Egyrészt apa elvitte reggel az autósülést, másrészről előbb-utóbb meg kell tudnom, hogy kompatibilis-e a gyerekem a BKV-val, harmadrészről inkább kérek ilyen szívességet legközelebb, ha kiderült, hogy nem működik a dolog. Szóval érted, ez most a mi harcunk, mint Rambo-nak az észak-koreaiakkal :lol: Esetleg ha mindketten ott zokogunk Csepel közepén, akkor majd megkérlek, hogy ments meg minket.

Annus, köszi a lehetőséget, legközelebb reggel 7-kor ott leszünk :D

Na szorítsatok, hogy odaérjünk és ne őszüljek meg addig. Viszek almáspitét, de innivalót sajna nem tudok magammal cipelni. Majd iszom csapvizet :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jó reggelt!
Gyöngyi, hajrá!!!!!!Győzni fogtok!!!!Kocsival mentek, vagy hordozóban viszed magadon??
Rikinek is megritkult a haja a fülei mögött.De van még neki annyi, hogy ez nem is látszik. 8) Csak én analizálom állandóan szerencsétlen gyereket.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Gyöngyi, nagyon rossz ám a pesti víz!!!!!!! :wink:
Én a mai napig nem tudom meginni.Még rendes, jóízű levest sem lehet belőle főzni :shock: :shock: :shock: :shock:

Kopaszodás:Petinél fel sem tűnt, 2 éves koráig tök kopasz volt, szőke pihécskéi voltak mindig.De az se nagyon..Bálint meg "kifekszi" a haját, hátul van neki egy 4-5 centis tükörsima kopaszkör:))

Kép
Kép
zili
 
 


Ja, békávézás.Hát, azt hittem, gyerekkel nehéz, aztán most rájöttem, két gyerekkel a nehéz, eggyel nem is volt fárasztó.De csak utólag világosodtam meg...Nem tudok velük sehová menni, rójjuk az 500 méter sugarú körön belül az utunkat, gyalog.Úgyhogy hajrá Gyöngyi!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zili
 
 


Na hát ez az: én mondtam a hathetes kontrollon a dokimnak, hogy anno hogy odavoltam, hogy van egy gyerekem, kitölti a napomat. Pedig nemám, kettő tölti ki. De ha lesz egy harmadik, tuti azt mondom majd, hogy hát de ráértem, míg csak ketten voltak :lol:
Vendég
 


Panndi,eztutifixxx, h igy lesz :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki, Ergoban viszem, a babakocsinkkal max. egy kompon férnénk el :-)
Köszi a drukkokat.
Azt nem tudja valaki, hogy a HÉV-en is lehet jegyet venni, vagy keresnem kell egy jegyárusító ablakot?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na én megyek a Pólusba vásárolni a szomszéd csajszikkal, sok gyerekkel, izgi lesz :)

Lecseréltem a védőnői látogatást egy bevásárlókörútra 8)
Vendég
 


Panndi,a heten jo nektek vmikor? szerda csut pentek? :)
a csere tokeletes volt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi!
HÉVen is lehet jegyet venni!!!És várunk!!!!!Max küldjük a felmentő sereget!!!Inni meg adunk,na nem gondolod h csapvizet kapsz!!!! :lol: :lol: Az almáspite amúgy is jó "belépő" :lol: :lol:

Panndi :) :) :) ezt majd én is elmondom a 3.gyerkőcnél...

Iza nem alszik :roll:

Niki!
Hova mentek Pesten szerdán?Talizhatunk amúgy vhol!!!!De talit már nem vállalok be a hétre,mert másnap utazunk!De mondjuk egy westendes tali?Ott van baba mama szoba!Tök kulturált!Szóval lehet nyugisan etetni!!!Mikor is van stb!Na????És akkor akinek van kedve jön!

annus11
 
 


Jó reggelt,
jó témák voltak 7végén :)

Talisoknak jó talit. és sok képet kérünk.

Tinu,
jobban vagytok már?

Netti,
Sanyi még mindíg nincs meg?

Álmos már jobban van, azért még mindíg szívnom kell az orrát, még nem 100%. De én megint úgy visszaestem, hogy nagyon...annyira szarul vagyok. Nem tudom 4 hét alatt miért nem tudok kijönni ebből. Ha nem javulok a héten megint doki, pedig minden gyógyszert beszedtem.

Álmos, amióta beteg, napközben csak a kezemben hajlandó elaludni, és ha nem ringatom elég mély álomba, akkor 10 percenként felsír. Szombaton már én is sírtam, nagyon kiborított szegénykém, gondoltam hisztizik hagyom, majd elmúlik. Na ez a taktika nem jött be, úgy behergelte magát, hogy vörös volt a feje a sírástól. Másfél, két órán keresztül nyomta...már együtt sírtunk. Aztán elkezdtem szobáról szobára járkálni vele, és költöttem egy éneket :) erre be is aludt :)

Nyugtassatok meg, hogy el fog múlni ez :) vagy elromlott Álmos? :)
biztos benne van a pakliban a foga is...úgyhogy most hatványozva kapom vissza az elmúlt hónapok nyugalmát...:)

:arrow: kávé, aztán kotyvasztok valamit ebédre Álmosnak.

szép napot mindenkinek

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szisztok, jó reggelt!

Annus:
Sajnálom a nehéz éjszakádat, biztosan jó zombi lehetsz. :?
Most már biztosan késni fogunk, mert még hálóingben vagyok... :oops: Az éjszaka Babóka 4X kelt, én meg utána még fejtem is. Csoda történt, a fél 7-es kelése után visszaaludt, én is visszafeküdtem, gondoltam, alszik 10 percet, vagy annyit se. Hát aludt még 2 órát! :shock: :lol: Én meg persze nem ébredtem fel. Így most végre-végre kialudtam magam, viszont késni fogunk. :?
Én nem hozok házilag készített sütit, nem vagyok az a kimondott konyhatündér... :oops:

Eszter:
Álmosnak gyógyulást kívánok, és téged vigasztaljon a tudat, hogy éjszakázunk még páran. :?

Na, készülődöm, sziasztok:
Réka

rekap
 
 


Eszto, Almi bébi tuti nem romolhat el, a kis betegeseg es a foga zavar be neki! amint ezek elmulnak, biztos jobb lesz. Pont tegnap gondoltam rad,hogy lehettek. Voltam ma postan, jaj vagyis apa ment postara reggel, holnap holnap utan megerkezik biztos a cumooo :wink:

Niki hol vagy ?!?!?!?!?!

Netti
Kép
maumau
 
 


Réka,
én nem éjszakázok, hála a jó égnek, akkor alszik :)
Hogy bírod a 4x kelést? :shock:

Netti,
köszönjük a cuccot, majd csinálok fotót :)

az elöbb akartam pár képet tölteni,de elfelejtettem:

Kép Kép nem lehet elég korán kezdeni :) én is koccintani akarok anya egészségére :) Kép Kép Apa ölében már nem férünk el ennyien :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus, Csani egy órája kelt, viszont akkor Gyöngyiékért nem kell mennem, saccra 10:30 és 11:00 között érkezünk!
Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hali!
Húúúú, jó sokat termeltetek tegnap este óta... :roll:

Kanalazás:
Én speciel nem azért kezdtem el a kanalazást, mert paráztam, hogy Lili nem fogja elfogadni. Hanem azért mert ugye mi tápizunk is és előbb utóbb szeretnék egy teljes kaját kiváltani péppel. De nekünk ez elég lassan megy, nem eszik még meg 200akat a pépből, szóval én erre több hónapot adtam magunknak, hogy megtanulja Lili hogyan kell kanálból enni és hogy más állagú kaját hogy kell szépen lenyelnie.
Eleinte vagy 5-ször beköhögött a péptől, mert habzsolta és nagyon mohózott, a techinkája is olyan szopi-szerű volt....szóval mi lassacskán haladunk, de haladunk! :roll:
Ha lenne annyi tejem hogy bírjam Lili igényeit, akkor vsz. még csak pár kanál levet ennénk hébe-hóba....de sajna nincs, így szeretném 1-másfél hónap múlva beiktatni az egyszeri teljes pépes kajálást.
Valószínűségszámítás szerint biztos van azonban Netti és Tinu állásontjára is példa.
Egy a lényeg doki, mama és persze baba függő a dolog, absz. szem. szabott taktika kell sztem. :roll:
Szofi!
Helyes, kérdezd meg a dokit, hogy néha-néha próbálkozhattok e.
És szerintem simán tudják a babák már ilyen korban, hogy mikor eszel...és szerintem kívánják is....Lilinek beindul a nyála, ha eszem....
(most eszembe jutott a Túrórudi-Danonínó-t követelő bébi.... :? )Kézi fejés....egy szopi tanácsadótól tanultam.....de akkor is fáj.....estére már nagyon meggyötörtek a mellbimbik, na, akkor nekiállni még nyomkodni a tejleadópontokat, hogy beinduljon....szóval nekem az fáj.....de mindig is fájt, amikor a nő csinálta akkor is....vsz. nekem érzékenyebb . De a fejővel meg szinte semmi nem jön....nem elég erős....kézzel erősebben tudom csinálni....de még így sem tudom a mélyen lévőt kiüríteni..... :?
De ma pl. elég szépen evett reggel a balból is....na majd délután jön a nyafi-balcici bojkott.....jó lesz... :?

Barbi!
Lili kapott 2 sapit, az egyik hellokittys, a tetején egy pompom-mal, a másik egy törtfefér kötött, egy lilia masnival. Kapott még leggingseket (hellokittys, meg lili virágos), meg egy streccs-farmert, jaj, ez nagyon cukor, olyan mint egy leggings, de totál farmernak néz ki és ellasztikus, meg kapott bodykat 4-5 színben, a gatyókhoz ilőt, meg egy szürke nacit lili virág hímzéssel a szárán (ez kollekcióban volt, megkapta hozzá a felsőket, bodyt, meg pulcsit is).
Amire most a nyálam csorgatom:
ZARA, 3negyedes, vajszínű, masnis, karcsúsított, selyembéléses szövetkabát......ha lenne a méretemben simán hordanám én is.....annyira szép....de! 14 000Ft.....mintha felnőtt kabiról beszélnénk....vsz. vm. nagyi ha nem tud majd mit venni, megmutatom és talán akkor...... :roll:

Esztó!
:(
Hogy bírod? Szegény Álmos! :?

Panndi!Fruzsi hogy kajál? Mit eszik? Sinlacot is? Ez tápi helyett? Nagyon érdekelne! :roll:

Kép
mozza
 
 


Esztó!
Jaj, nagyon szépek vagytok! :D
Az utsó kép nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!
ja, már akartam kérdezni, az utsó képen a háttérben az a növény mi? És honnan?????
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szofi!
Nézem ma a mailem, ha jó lesz.....hétvégén benyomta az uncsit az outlook, nem archiváltam vagy 1/2évig.....ooops......most férjem informatikusa rendezi a leveleimet.....ha megvan a cuccos, akkor terítem is a szakmában! :wink: :roll:

Kép
mozza
 
 


Mozza, ne a mellbimbót "nyomkodd".Marmet módszerrel a "hátsó tej" is kiüríthető.És nem fáj.Küldjek linket?

Kép
Kép
zili
 
 


Mozza,
én elég szarul bírom, de sztem azért mert én is full beteg vagyok,kimerült és fáradt. de nyugtatom magam hogy lesz ez jobb is :)
megy pü... :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?