Új privát üzeneted érkezett!

Tenci
én vagyok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


de jóóóó-és már elment Bálint??? :roll: :D
hétfőtől bölcsi?te rendezed Balut egyedül vagy segít mami?

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Reggel 3/4 5kor indultak :cry:
én egyedül rendezek mindent ill próbálok :lol: :lol:
nálatok miújsáG?

emano/Andi
KépKép
emano
 
 

 
 

semmi extra-Mikey elment Mikivel munkát felmérni-Benedek rendezkedik udvarról bejöttünk-nagyon megy neki a fűtépés és két kézzel be a szájba :roll: :shock: most itt kavar-ami tök jó-parkettafényesítés megoldva :wink: :lol:
ebéd anyánál... 8) :wink: délután megyünk Szigetszentmiklósra egyik barátainkhoz.....
nálatok ebéd kész?-és mit főztél???
mikor jön meg Bálint?autóval mentek?? :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Bálinték csütörtök hajnalba jönnek..(hú de messze van), ja igen autóval, vmi kisteherautóval
tegnap főztem egész hétvégére :lol: (lebbencsleves, tarhonya+pöri)bár holnapra is kéne valamit csinálni, nekem ebédre :roll:

többiek merre????

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


ügyes csajszi vagy!!!akkor te is lazulsz picit.....Balu mit csinál??? :lol:
amúgy meg csütörtök észre sem veszed és már itt is van.....fantasztikus milyen gyorsan mennek a napok-hetek....nemsokára karácsony-törhetjük a fejünket milyen ajcsikat is vegyünk...remélem lesz jó kis havazás is!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Balu-verdákat néz, thomassal felváltva :oops: :roll: :twisted:
majd ha alszik akkor lazulok ám :lol: , bár vasalni kéne (deúúúúútálom)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok,

Tenci, hatalmas gratula tesódéknak!! kemény lesz két gyerekkel az elején, de biztos tök jó dolog ha ikrek. :lol:
ne is mond a karácsonyt. nem tudom hogy fogom megoldani az ajikat...költözés, meg két gyerek.

Judy, hát ezt már olvasod, de akkor is jó utat, és remélem nem vesztek össze pároddal a térkép miatt. ja és drukk, h Anna is jól viselje.

Andi, ilyenkor nem jön át anyósod segíteni? vagy inkább ne jöjjön? :shock: meló kemény?

Ancsa, mizujs?? jó vagytok

Steff, te ebay-elsz? tök jó. és sikerült elvinni a kabátot? tök cuki.

Kriszta, boldog szülinapot!!!!
snooopy
 
 


Orsi
felhívott szombaton, mit kell majd segíteni, míg Bálint nincs itthon..... :roll: 8) :shock:
meló kemény és nagyon sok!!!
ti jók???ház?
Jajj míg el nem felejtem, tesómnak a Munkás utcába ajánlotta szükséglakást (tudod anyué lakhatatlan), milyen környék, milyen az utca????ismered esetleg??jöhet emailbe is

karácsonyi ajándékok nálaunk már nagyjából megvannak :lol: :roll: bár előtte van még 3 születésnap 8)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Andi-nagyon előre vagy :wink: de bizti veszel még valamit-három szülinap??? 8) :lol: ötleteket kérünk... :roll: :lol: :lol: :wink:

ORSI-akkor már most kezdheted beszerezni a dolgokat... :wink: :wink: végül is már rutinból nyomod a vásárlást :wink: :wink: 8)
karira már új kecó-négytagú család-meg minden jóóóóóó :wink: :lol: jólvagytok???-most éppen hol? :roll: :wink:

na mi lépünk-mindenkinek jó étvágyat!!!!! :lol: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Andi, fogalmam sincs melyik az a munkás utca, de majd utánanézek. nem igazán ismerem az utcaneveket arra, pedig már két éve ott lakom. :roll:
köszi jól vagyunk.

Tenci, neked is. most épp anyáéknál, tegnap is itt. legalább nem kell főznöm. :lol:
Kolos állandóan a macskákat terrorizálja. az egyik jobban hagyja, h nyúzzák, mindig az ölébe kell tenni és simizi. nagyon édes.

ja Andi, tök jó az új avatar+vonalzó.
snooopy
 
 


Orsi
köszi :lol:
a Munkás utca 1-el kintebb tőletek a Rákóczi út felé(a Garay utca a folytatása)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


jaaa, azt tudom. nem rossz szerintem. olyan mint péterfy. semmi különös, magas házak, de inkább régebbi építésűek. ott szoktunk motorozni Kolossal, mert nincs nagy kocsiforgalom. :D
snooopy
 
 


Sziasztok!
Vagyok, zugolvasok, mert az írásig már nem jutok el.
Köszönöm a szülinapi megemlékezéseket, de innen már nem számoljuk!
Peti fogzik, a feneke tiszta seb, annyi könnyebbség van, hogy szól, ha betojt. Kb. 1 nap alatt lett nagyon ronda, anyós azt mondja tipikus fogzós kaka van (napi 3-4) és az savas és kimarja. Már kentem mindennel, most szomszédasszonytól kaptam Panthenolt, meg bioptron lámpát, ma azzal próbálkozunk. Pelenka levétel és szellőztetés nem jó buli, mert lepisilte az ülőgarnitúrát, amitől a férjem berágott. :roll:
Vezetés béna, ráadásul lezárták az oviútvonalamon a fele úttestet. ÁÁÁÁÁ!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Kriszta!

Iwiwről eltüntél?
:roll:

Bocsánat a késésért!
Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!
Hogy telt?

Kép

Sok puszi

Lara, Ancsa

ancsaboszi
 
 


Sziasztok kútvölgyis lányok! :)

Elnézést, hogy csak egy kérdéssel jövök, de nem tudjátok, hogy a 18. heti UH-ra milyen számon kell időpontot kérni?

Köszönöm! :)

biribon
 
 


Szia,

én tudom: 325-1306 :D
snooopy
 
 


Köszönöm Snoopy! :) 8)

biribon
 
 


Ancsa!
Nem, vagyok iwiwen.... :roll: :?:

Kép
Kép
kriszta36
 
 


jó estét
sehol senki :cry: :roll:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Szép jó estét!

Hol van mindenki?
Meg vagyunk, jól vagyunk.

Csak egy Uff-ra jöttem.
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina
 
 


Sziasztok!

Kriszta!

Sok boldog szülinapot! Innentől nem számoljuk?! :shock: :lol: Mé már 100 vagy?!?!?!?! :lol: :wink: 8)
Peti popsinak meg gyógyulgatást!!! Pedig, ha nem pelusban nyomná, akkor sokkal hamarabb rendbe jönne..... :roll: üzenem Apának! 8) Egyébként meg valahogy úgy is le kell szoktatni a pelusról. Egy kis baleset meg mindenkivel megtörténik. :roll: Vagy nálatok Apa sosem pisilt "rossz helyre"? Férfiak...... :twisted: :roll:
És Panka meg az ovi? Ő jól van nem beteg?

]Ren!

Sok boldog névnapot! Aztán gyere majd egy-két sorra, ha belőtted a gépet! :wink:

Vero!

Tök jó volt újra nyári képeket nézni ebben a hűvös időben! :wink: Tudom, írtam már, de Zsófi "bőrt" ....egyik nagyon jó barátunk BŐR-nek nevezi a Csajokat! :wink: :lol: 8) ........azokkal a lábakkal....mintha Jázt látnám! :wink: 8) Gondolom Laci és János között csak a magasság az eltérő....na jó, meg még egy-két dolog 8) :lol: :wink: .......de egyébként szerintem oldalról Ők is hasonlítanak! :wink: :lol: 8) Majd nézek képet!!!! :lol: :wink: 8)
Lányok jól vannak? Kezed?!?!?!?! :roll: És most látom csak, hogy naggggyon el vagyok maradva Neked egy levéllel. :shock: :oops: :roll: Héten megoldom.....

Tencikém!

Tegnap délután...... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8) Képzeld, végül is megvettük Adrinak azt a barna kis csizmát!!! :lol: 8) Anya győzött!!!!! (na ez csoda!!) :lol: :wink: 8) Apa itthon persze megkérdezte, hogy a gyerek ebben a csizmiben fog az udvaron játszani télen?!?! (de tetszett azért Neki, mondta nagyon nőcis!!! :wink: :lol: ) Na erre mondjuk tényleg nem gondoltam! :shock: :roll: Mindegy, majd kap egy "játszósat" is! Goretex-est, mint tavaly!!! 8)
Kati jól van? :wink: Ajánlom Neki, hogy no para, mert kap tőlem irgumburgum.....!!!!! :wink: :lol: 8)

Boszi!

Minden okés?

Orsi!

Nálatok? Kecó hogy áll? Tudom egy helyben :lol: , de csövezés megatöbbi?? :wink:
Kabátot sajnos nem took adni, mert nekem egyiknél sem volt olyan, amit össze tudtam volna csukni magamon a végén. :roll: De az autóban nem fáztam! :wink: 8) Ha meg kiszálltam arra a kis időre, míg átsétáltam vagy besétáltam oda, ahova mentem....nem fagytam meg. 8)

Vali!

Örülök, hogy jól vagytok! :wink: Utolértem magam én is :lol: de most megint három adag vasalásnál tartok! :shock: 8) Ez mondjuk a hétvégi roham műve volt!!! :wink:
De figyu! Ezt az ovis dolgot nem értem..... :roll: Vikó csak jövőre lesz 3 éves, nem? Akkor idén még nem is tudtad volna beíratni, mert csak abban az évben irathatod be, amelyikben a 3-at tölti. Legalább is nálunk így van! Vagy nálatok másképp van? :roll:
Tényleg Tenci! Ezt Tőled is mindig elfelejtem megkérdezni, hogy ez hogy van Nálatok(Ercsiben)/Mikey-nál? Mármint, hogy tudtad már beíratni idén oviba, ha még csak jövőre lesz 3 éves? :roll: Bár gondolom "milliomos falucskában" :lol: :wink: ez is műkszik!

Lányok!

Valszeg kicsit ritkábban fogok jönni mostanság. Nem tűnök el, de most úgy érzem, hogy Jáz többet érdemel belőlem!!! :oops: :roll: 8) Na meg a ház is! 8) Persze azért követem az eseményeket, de szerinte most "leszűkítem magam" heti egy-két jövésre! :oops: :roll: 8) Leginkább majd akkor tolom ide a képemet 8) , ha Jáz alszik, Adri meg oviban van. :roll: Remélem nem haragszotok meg rám! :roll: :oops:

Szép napot Mindenkinek! Pusszantások!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.10.06 11:33-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na megint vagyok! 8) Úgy látom Mindenki pang :wink: nem csak én! Ki is kell használni még ezt a jó időt! :wink: :lol:

Steff!

Neked akartam még....tesóddal kapcsolatban.
Nehéz ügy ez. :? Természetesen nem lehet meddő, hiszen írtad, hogy "x vetélése" volt. (megkérdezhetem, hogy ez az x mennyit jelent? :oops: ) De ha mással talán nem is, Veled meg a nőgyogyijával kellene, hogy beszéljen. Lehet több oka is annak, hogy nem marad állapotos. Nem biztos, hogy "testi" okai vannak, lehet, hogy "lelki"! Na ha most a lelki dolgokból adódhatnak testi dolgok is. Stressz, idegeskedés stb. De ha van egy jó nőgyógyásza és nem tud Neki mit mondani arra, hogy miért mennek el a babái, akkor ha "jól és tisztességesen" gondolkodna a dokija, akkor elküldené egy spec. (Dévai vagy Kaáli vagy másik) helyre, ahol ilyen dolgokkal foglalkoznak! Meg kéne Vele értetni, hogy ez NEM SZÉGYEN!!!!!
Barátnőm nővéréék...nem Tenci húgáról van szó!!!......11 évig :!: :!: próbálkoztak, mire összejött Nekik a gyerek! (Csajszik ma már 7 éves nagy iskolások! :wink: ) Se Zsuzsinál (így hívják barinőm tesóját) se a férjénél nem volt semmi "testi baj"!!!Teljesen rendben voltak a petevezetékei, a méhe, stb. férjének a "katonái száma és minősége" is kiváló volt. De sok volt a munka, a stressz, az idegeskedés, stbstbstb. Szóval nem egyszerű eset ez! Tudom. Meg nem is kevés lóvé! De szerintem megérné Neki/Nekik, ha "megnézetnék" magukat, hogy minden okés-e. Sokkal könnyebb lenne, ha tudnák, hogy mi a baj. Vagy hogy egyáltalán van-e. SAJNOS :!: :!: nem mindig elég az "akarás meg a jó időben csinálás" :oops: ahhoz, hogy Gyerek/Gyerekeink legyenek! :oops: :roll: "Fejemet a homokba dugom módszer meg nem igazán vezet sehova!"
Szóval tényleg minden beleszólás nélkül :oops: :roll: valakivel el kellene, hogy beszélgessen erről a dologról, hogy valaki/valakik megadják Neki a "kezdő lökést" ehhez. :roll: És gondolom, hogy nem lehet még olyan "öreg" , hiszen írtad hogy a húgod és még Te is csak 27 éves vagy! :wink: :lol: Szóval hajrá beszélgetés!!! Drukkolok Neked és Neki(k) is!!!

Andi!

Balu/Bálint...meggyógyultak már a fiúk teljesen? Pussz Nekik! :wink:

Mentem! Sziasztok! Szép napot! :wink: Napszemüveget se felejtsétek otthon! 8) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.10.06 11:48-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ja Tenci....megaTöbbiek! 8)

Csütörtökön megint ovibuli.....kezd tele lenni a .......! :roll: 8)

Vero!

Meg még Tőled akartam megkérdezni, hogy akkor Lányoknak....Katának meg Szofinak.....mikor és hol lesz szülinapi ovisbuli??? Sikerült kiválasztanod már a helyet? Nem eccerű az eset, gondolom. :roll: Majd írd meg légyszi, hogy melyik mellett döntöttél, okés? Köszi előre is!

Mentem. Hülyeségek miatt meg inkább nem panaszkodom...!!!! 8) :roll:

Judy már biztos Milánóban!!!!! Mia cara signora Judy! Sentirsi bene!!!!! :wink: :lol: 8)

I salvarlo! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na úgy látszik ma csak egyedül nyomom....lemaradásom behozva!!!! :wink: :lol: 8) Egy rossz szavatok sem lehet rám! :wink: :lol: 8)

Viszont most már tényleg mentem, mert Kiskisasszonykám felébred és kajaidő van!!!! :lol: :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Timi-látom nyomod....ha már itt vagy :lol: :lol: -tök jó volt tegnap összefutni,de Miki még most is azt mondja hogy ezt mi lebarteloltuk :roll: :lol: :lol: pedig neeeeem 8) :lol: szóval győztél csizma ügyben??,tényleg jó választás...... :wink: :lol:
oviba azért írattam be Mikeyt még májusba mivel ő ha kezdi februárba akkor az idei őszi turnusba tartozik-ha meg nem veszik be februárba akkor már most bizti helye van szeptembertől :roll: :lol: értve vagyok??? :wink: :lol: :wink: :lol:
balettcipőcske jó lett Adri barinőnek??? :roll: :lol: Adri is olyan balettos alkat....nem járatod valahová???? :roll: :lol:

VALENTINA-csak egy uff????? :roll: :D talán Viktor nem hagy???-akkor majd este??? :roll: :wink: :lol:

ANDI-férjmentes napjaitok??? :roll: munka ezerrel???Balu bölcsibe????

ORSI-ma délelőtt Bfokon voltam :lol: :D jólvagytok???kabátügy megoldodott??? :roll:

ANCSA- :?: :?: Zoo milyen volt?????meg amúgy is hogy vagytok??? :roll: :roll:

STEFF-ovi megkezdődött??pár sort ha írnál..... :roll: :roll:

VERÓ-veletek mi van-jössz még erre???? :roll: :wink: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


RENÁTA-BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


TIMI-milyen kis olasz tudásod van!!!! :roll: :lol: :lol: :wink: :wink: -akkor fordítanál???? :wink: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Timi!
még nem tudom, hogy mi hogy lesz! :oops: de majd szólok! az infókat meg köszi szépen még 1x
Lányok megvannak. Nagyok oviban. Katának ma van balettja. Szofinak az majd csütörtökön lesz. Novembertől lesz Katának angolja is. Plusz mind a kettőnek a rendes ovis torna, de mivel drága Katám kicsit hiper :oops: így neki lesz különtornája is. :lol:
Zsófi még csúnyán köhög. Kap rá Spiropent is. :cry: :cry: :cry:
Kezem megvan. Már úgy nézett ki, hogy eltűnik, de most visszajött az egész pukli. :oops: :oops: :oops: (Zsófi viszont még szopizik)
Ti jól vagytok? nem nagyon tudtam olvasgatni a fórumot. :oops:

Tenci!
ti hogy vagytok??? megy a gyerek keresés a labdák között??? :lol: :lol: :lol:


na jó! megyek a lányokért lassan. 16.45-kor van vége a balett :D (már órarendet kellett írnom, hisz minden nap van legalább egyiküknek valami :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok,

Timi, igen ház megvan még...sajna nem nagyon haladnak a dolgok. pedig nov elején jön a konyhabútor és addig elég sok meló lenne. :roll:
igazából már lesz*rom az egészet, kész ha kész lesz...úgy sem fogunk tudni beköltözni idén. most így látom, aztán lehet kellemes meglepetés ér. ki tudja. apa szerit egy tavaszi költözés is szép. :lol:

amúgy ma lenn voltunk mindannyian, szüleim is lejöttek megnézni a dolgot, legalább apa elmondta mi hogy kéne.

Szabi lenne maradt mert elég gázul érezte magát, alul-felül jött ki minden. én hazajöttem szüleimmel, mert állítólag van ilyen vírus a levegőben, és nem lenne jó ha KisKoli elkapná.

Tenci, én is bfokon mulatom az időt, holnapig biztos, ha erre jársz szólj! :D
kabát még nincs megoldva, sajna...de legvégső esetben hordom anyáét.

ja és Timi, jó neked más volt mert Adrit nem kellett játszótérre vinned, de Kolos kisebb, ő ha tehetné egész nap utcán lenne, és nézné a kocsikat :lol: szal' kell nekem a meleg, gombolható kabát. :wink:

Renáta, Boldog névnapot!!!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Reni: BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk

Tenci: Viktor nem igazán szereti, ha gép elött ülök :? olyan mint az apja :lol: . Persze az nem baj, ha apa ül a gép elött, csak ha én :evil:

Timi: Felén ez úgy ment, hogy aki 2004. Júniusa és 2007. Júniusa között született az be kellett íratni májusban az oviba,DE azt elfelejtették közölni, hogy az új ovi nincs még elkezdve se :twisted: :twisted: :twisted: Szóval 83 gyereket visszadobtak és mindenki csináljon a gyerekkel amit tud.... Egyszerű lett volna azt mondani, hogy a 2007-ben születetteket ne vigye senki beíratni, mert nem veszik fel. :shock: Röviden ennyi a sztori.

Voltunk ma vonatott nézni Viktorral és annyira tetszet neki, hogy haza se akart jönni :lol:
Persze ösz-visz 30 percet aludt és este 8-ra ki is dölt a drága.
Megyek elteszem magam holnapra.
Szép álmokat , jó éjt mindenkinek
V

valentina
 
 


Sziasztok,

hozzátok fordulok segítségért.
Boris lányom (16) barátnője kisbabát vár februárra. Nagyon nehéz helyzetben lévő fiatal lány - anyuka. Munkanélküli, iszonyú szegények. Nincsen neki várandós ruhája , csak nadrágot hord. És még a babának való holmikat sem fogja tudni beszerezni.
Ha tudtok segíteni, szóljatok nekem.
A kismama 160 cm magas, most 48 kiló, 27-es normál nadrágot szokott hordani, 75-ös melltartót - ezeket csak azért írom, hogy lássátok, mennyire törékeny alkat.
Szeretettel
nováky_rita
 
 


Sziasztok!
Renáta!
Boldog Névnapot!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Csak mondom: ma a hallban keresett egy kismama és hozott kismama-ruhákat ennek a Timinek.
Lányos zavaromban meg sem kérdeztem a nevét...azt sem tudom, hogy megköszöntem-e, de most köszönöm, hogy ilyen gyorsan rámozdult - és persze valóban még erre is járt.
Szeretettel
nováky_rita
 
 


Sziasztok!

Láttom mindenki kihasználja az ucsó jó időt :lol:

Borsa: Boldog II.-dik szülinapot Emmának

Dorka: Lettinek Boldog Első szülinapot

Banana: Zsófinak is Boldog szülinapot

Persze tudom nem jöttök felénk, de én gondoltam rátok.

Na jó megyek megcsinálom a képeket a kertről, amit igértem neked Ancsa.
Szép napot mindenkinek
V

valentina
 
 


tényleg szupi az idő...... :lol: :lol: :lol:

VALENTINA-várjuk fotókat :wink: nálunk épp a kert úgy néz ki mintha bombák robbantak volna-nagyon sok utifű volt benne ami elnyomta a rendes füvet-persze messziről tök szépnek nézett ki mert dús-na de...lassan fű sehol...úgyhogy feltöltés füvezés hengerezés :roll: :roll: egyébként Mikeynak tök jó akadály pálya-meg talán golfozni is lehetne :wink: lyukak már vannak :roll: :wink: :lol:
Viktor jól???-és te??? :lol: :D

TIMI-hogy telt mai napotok???-éjszakát nem is kérdezem :roll: :lol:
Adrienn jól van???--és Jázmin megette a telefonvezetéket???? :wink: :lol:

ANCSA-Zoo-s fotókat kérhetünk??? :roll:

ORSI-csak tegnap voltunk felétek-fibernetnél :roll: de te is állandóan ingázol---bírod még???miért is ne bírnád-igaz??? :wink: :lol: :lol: Kolos jól???gondolom egész nap kint.....mint Mikey :D 8)

VERÓ-órarend kész??,-melyik csaj jár balettra??? :roll: :D

ANDI-te csajszi elvesztél valahol???? :roll: :D :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tencikém
én nem vesztem el, tegnap nem voltam csak
valahogy nem érem magam utól , kevés a 24 óra :roll:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


sehol senki?????-ki merre???? :roll: :roll:

ANDI-szóval kevés a 24óra??? :roll: :lol:látom akkor ki is használod.... :wink: :lol: ma jön férjed???Balubölcsi még mindig gördülékeny??? :wink:

nos mikor jöttök csajok???? :roll: :roll:

talán már Judy is itthon....remélem szuperül éreztétek magatokat :D :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok,

na csak egy gyors uff, tegnap majdnem éjfélkor értünk haza, még rohan minden... majd még jövök, de még a bőröndöt pakolom kifelé és hol van még a mosás, vasalás :roll: Meg kerítést is kell festenem még ma, mert hétvégén füvesítés. Szóval jövök ha lesz pici időm, de egyenlőre azt se tudom, hol áll a fejem :roll:

Ren,

nagyon boldog névnapot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Szép napot!

én is itt :wink:

Tenci!
Katának kedden DU. Szofinak meg ma reggel volt balettja :lol: Órarend kész :D minden nap van valami: angol, balett, rendes ovis torna, különtorna :D csak győzzem követni :lol:
ti hogy vagytok? nyomod még a Leg Magic-et :D

Judy!
itthon vagytok már??? gyere 2 szór!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Szia Veró!!!

igen nyomom de már vissza kell vinnem mert kölcsönbe volt... :? majd szerválok egyet....nekem bejött :lol:

azta látom van programod.... :roll: :wink: nemsoká Zsófi is beáll a sorba...hogy álltok a léptekkel??? :roll: vagy már kilométerekben beszéljünk? 8) :lol: és fogyóprogi hogy áll??? :wink:
mi amúgy jól-köszi :wink: :D
most épp mossuk gőzborival Benedekszoba szőnyeget-amíg ilyen jó idő van...estére meg is szárad-persze Mikeyt már kétszer öltöztettem-nagyon élvezi-tényleg szupi,hogy ilyen jó idő van :lol: Benedek meg csak néz és természetesen ő is résztvenne a mókában.... :roll: :roll: -mondjuk ezt hangoztatja is... :wink: :lol:


JUDY-de jóóóóóó-majd gyere :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!
Tenci
bölcsi ma nagyon gázos volt, iszonyatosan sírt és szorította a nyakamat :cry: :cry: :cry:
Bálint 3/4 5-re ért haza.......
szőnyeget nekünk is kellene mosni, csak nincs mivel :lol: :lol: (kézzel és kefével nincs kedvem)

Judy
gyere majd mesélj...

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tenci!

:lol: :lol: :lol: látom jó kis progikat szervezel a srácoknak :lol: ha elfogyott az összes szőnyeg, jöhettek hozzánk is :lol: csak viccelek :lol:

Zsófi már kilóméterekben nyomja! azóta már nem is mászik :lol: itt totyog körülöttem folyton :D nagyon kis aranyos. Most épp idejött egy röpke kis bújásra = ráhajtotta a fejét a combomra. :D No de már el is szaladt! :lol: Azóta nem bír megállni :lol:
Viszont most jöhet neki több fog is egyszerre, mert már két napja nem alszunk. De mikor DU lefeküdnék én is, akkor is felkukorákol. :oops: Már tiszta zombi vagyok. Bezzeg éjjel köztünk nyomta! :D Férjem viszont már nehezményezte, hogy a lányoktól hozzám már nem is fér oda. :lol:

fogyi: -7 kiló volt tegnap :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Andi!
ez nem csak addig tart míg te el nem mész??? úgy 2 percig!!! vagy napközben is hiányol?? mit mondtak? :oops: :oops: :oops: ez olyan rossz!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Vero
nem hiányol, legalábbis nem mondták :lol:
fosós-hányós vírus van gondozónők között :oops:
:roll: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


na ideültem egy percre

Szóval az eleje nem jól indult, de aztán jól sikerült a kirándulás :) A kapkodásban sikerült a régi (kilyukasztott) útlevelemet bedobni a táskába és ez a horvát határon derült ki :oops: még szerencse, hogy kártyás személyim van és horvátországba és az únióba az is jó... :roll: de a navigálással nem volt probléma, és törpivel sem, jobban bírta az utat mint gondoltam :D Lényeg az volt, hogy a hordozható dvd-ben cserélgessem a meséket, de amíg van Tapsi Hapsi, Kisvakond, Süsü és vizipók, addig nagy baj nincs :D
Milánóban mázlink volt, sikerült bejutnunk az utolsó vacsora freskóhoz :D úgyhogy végre valami újat is láttam Milánóból, mert eddig már 3x voltam, de mindig csak a dóm, a Scala és a Sforza vár volt műsoron :roll:
Kedden Firenzében sétáltunk, az is kellemes volt :D Megnéztük Dávidot (persze csak a másolatot, mert Annával múzeumra esélyünk nincs, az eredeti meg ott van), meg a dómot, Ponte Vecchiót és sétáltunk picit. Meg kisasszony kergetett galambot a főtéren :D
Tegnap meg korán elindultunk haza, útközben bementünk Velencébe, mert úgy gondoltuk, hogy azt élvezni fogja. Így is volt - hajókázás, galambkergetés - ki is dőlt utána a kocsiban :D
Szóval nagyjából ennyi, fél 12-re estünk haza, persze törpi már 10-től szunyált a kocsiban, áttettem az ágyába és reggel 6-ig hangját se hallottuk. Azóta persze már szétszedte a lakást :D

Majd hozok képeket is, de asszem közben lejárt a mosógép... meg a galambkergetésről videó is van, de nem hiszem, nem tudom hogy tudnám belinkelni... feltölteni tuti nem, mert 96mega :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Judy!

Dejódejóóóóóóóóóóóóóó!!! Szuper lehetett!!!! :lol: :wink: Remélem helyettem is megbámultad :lol: :wink: 8) a jóóóóó olasz pasikat! :wink: :lol: Mossál vasaljál, aztán, ha meló vége és Anna is engedi, dobd le Magad a gép elé és pihenj, :wink: :lol: dobjál fel pár képet!

Andi! Vero!

Fiúk-Lányok jól vannak már?
Nálunk is az oviban elkezdődött a bárányhimlő :shock: , kötőhártya gyulladás, takonykór! :? (szomszédék ovijában meg a hányós-fosós! :shock: ) Adri tegnap óta itthon, de hálistennek Neki egyik sincs...Ő mindig kilóg a sorból 8)..... csak 39 fokos láza volt kedden délután, mikor hazaért az oviból, meg fájlalta a bal fülét. :? Doki bácsink kijött még aznap délután....nagyon szeretjük! :wink: .....de azt mondta semmi komoly. Kicsit piri a füle, de jövő 7en mehet már oviba, de azért holnap reggel még vigyem le, megnézi. Barihimlőre rákérdeztem Jáz miatt, de azt mondta, hogy mivel Adri oltva van és tavaly már átesett rajta, Ő nem hozhatja Neki haza. Barihimlő oltást viszont csak 15 hónapos kór után lehet oltani. Ja és természetesen Adri azóta sem volt lázas!..... koppkoppkopp....pörög ezerrel itthon :lol: csak amiatt van ki kicsit, hogy ma nem mehet zeneovira meg Réka szülinapi bulijára! :? :roll: De nagyon jó fej, megértette, hogy most nem mehet, nem hisztizik, viszont közölte, hogy Ő hétfőn megy oviba, ha törik ha szakad!!!! :lol: :wink: 8)

Orsi!

Igen, azt akartam is Neked írni, hogy Neked ugye meg tuti kell a kabát, mert Kolit muszáj levinni, csak közbezavart a telefon 8) és azt meg jól elfelejtettem hozzáírni. :roll: Egyébként nekem egy pufi dzsekim volt/van, amit a Lányokkal hordtam, de Adrinál már a 7. hónapnál nem nagyon bírtam összehúzni. :roll: Szóval ez nem egy "szép" kabát, hanem inkább sportos. :roll:
Szabi jól van már? És igen, egy tavaszi költözés is nagyon szép! :wink: :roll:

Vero!

Gratula a -7-hez!!!! És most végül is melyik fogyikúrát nyomod? A 90 naposat?
Angolra és balettra hova járnak a lányok? És a külön torna az nálatok mi?
Nálunk az oviban van egy héten kétszer a csoportjuknak torna órájuk...kedd/csüt.... ezen kívül délután a fiúk mehetnek focira, a lányok RSG-re, a zeneovi az úszás meg a sí oktatás az meg ugye az "uniszex" :wink: :lol: 8) foglalkozás. Nálatok mennyibe kerülnek a foglalkozások az oviban? Nálunk 3-5 ezer forint/hó.

Tenci!

Adri tök jól....gondolhatod, menne oviba!!! :lol: :wink: .....Jáz meg nem ette meg a vezetéket, csak kicsit "szopogatta/rágta" :lol: :wink: 8)
Doki bácsi megnézte Őt is, ha már itt volt, azt mondta, hogy minden okés Vele (huhh!!! :roll: ), szerinte a felső két foga 1 héten belül kint lesz...Jóisten szóljon Belőle!!!! 8) .......és hogy üzeni Apának, hogy a gyerekek 8 hós koruk körül "lestagnálnak súly ügyileg" :wink: :lol: úgy hogy ne várjon Tőle most 1-2 hónapig sok hízást!!! :lol: :wink: 8)
Ja, egyébként délután nem ugrotok be? Palacsintát sütök, ha Adrit lefektettem ebéd után! Uzsira!!! :lol: :wink: 8)

Kriszta!

Peti popsi hogy van? :roll:

Vali!

Te milyen rendi vagy! :wink: :lol: 8)
Ovis választ meg köszi! :wink: Nálunk ez úgy műkszik (Érden és a XI.kerületben is, mert ugye Adri oda jár oviba), hogy abban az év májusában lehet beíratni a gyerekeket oviba, amelyik évben töltik a 3-at! Szóval Jáz "hiába" lesz 2012. januárban 3 éves, nem írathatom be 2011. májusában csak 2012-ben. Mert ugye a hivatalos "tanévek"...oviban és suliban is....szeptemberben kezdődnek.

Na mentem ebédeltetni a Csajokat, aztán neki ugrok a palacsintának! :wink: 8)

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

Judy, de örülök, hogy jó volt. pároddal sikerült kicsit egymásra hangolódni? nem volt semmi konfliktus? Anna ezek szerint igazi "jógyerek", nem nyafizott az úton. :D

Timi, köszi, már jobban van Szabi. nem tudom mit kaphatott el.

Tenci, jaja. Kolos egész nap kinn. tegnap a kis talicskáját tologatta az utcán. édes volt :lol: meg a hinta a másik favorit. ha tehetné egész nap abban ülne, még az almát is ott ette meg. :lol:
szőnyegmosás? anyáék is szokták a kertben magasnyomású mosóval. Koli is élvezné biztos.
fibernetetek van? szüleimnek a tv az, de elég drága nem? tök röhej mert a szembe szomszédnak t-home-ja és nekünk azzal az indokkal nem lehetett az hogy nem tartozunk a körzetbe. jó mi?? akkor a szomszédnak hogyan kötötték be? :evil:

Vero, gratula az újabb leadott kilókhoz, aztán el ne fogyj!! :D Zsófi meg cuki lehet ahogy totyog a hurkás virgácsaival. nagyoknak meg jó sok programjuk van.

Andi, szegény Balu, meg Te. de már itthon Bálint. ő nem tudja bölcsibe vinni? engem mindig apa vitt, mert anya nem tudott ott hagyni ha sírtam. apa meg simán. :roll: :D
snooopy
 
 


Orsi
nem akartam, hogy Bálint vigye, mert ugye nem láttam szombat este óta :roll: :roll: de együtt megyünk érte :lol: :lol: lehet, hogy este lelépek, legyenek kettesbe :lol: :lol:
bár úgy folyik az orrom, tiszta piros ha 50 zsepit nem használtam el :evil: :evil:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


szőnyegek jöhetnek... :lol: :lol: :lol:

ANDI-akkor most mi van???-hol van aki imád bölcsibe menni Balu??? :roll: vagy talán sokat voltatok itthon??-ha nem hiányol azért olyan nagy baj nem lehet.. :roll: :D te mész érte???

VERÓ-jól nyomod te is :wink: :wink: ééééés Laci észreveszi a változást??? :roll: :wink: :D és úgy látom tud valamit Zsófesz-ha már köztetek nyomja-ráértek még kitesóval :wink: :lol: :lol: kampányol a fogyid mellett :wink: :lol: 8)

ORSI-talicska nálunk is nyerő-mamiknál is és itthon is... :wink: viszont hintába sosem ült meg-az olyan uncsi számára-bezzeg most hogy Benedeket hintáztatom ő is akar :roll: de ahogy beleül már jönne is ki-úgyhogy te is jobb lesz ha még egyet beszerzel-vagyis azt mondanám mindenből kettő legyen :roll: :lol: 8) :wink:
fibernet rendszer ki van építve akkor bármikor köthetsz szerződést....amúgy attól függ milyen csomagot választasz-úgy fizetsz...vannak olcsóbb ..de lóvés kategóriák is.. :roll: :D

TIMI-aranyos vagy de most nem élünk a meghívásodnak... :D egyébként épp tegnap készített anya is-én meg inkább paradicsomoskápit ettem :? :roll:
amúgy lefárasztanak csajaid??? :lol: :D :wink: -Jázfogaknak meg drukk!!!! :D

JUDY-látom nagyon szuperül sikerült a kiruccanás!!!! :wink: :lol: :lol: mondhatjuk mintha nászúton lettetek volna egy pici törpével??? :lol: :wink: 8) képeket várjuk!!!!

van valakinek emeletes ágya???lenne egy nagyon jó boltom-de nem tudom az én feltöltött gyerekemből mit hozna ki???jó áron,vadi újjonan venném kókuszmatracokkal az alsó része kétszemélyes....szóval tényleg szupi lenne......és tömör fa :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?