Niki! Tudom, ez most nagyon naívan hangzik, de nem lehet, hogy csak azért nézegette, mert kiakadt, hogy ilyenek is vannak, és felkeltette a kíváncsiságát a megrökönyödés? Persze, így nem is ismerve az oldalakat... Csak próbálok vmi más perspektívát mutatni, hátha nem eszik olyan forrón a kását, de te meg ne kerülgessed azt a kását, hanem beszélj vele, amikor tudsz. Ha gondolod, nekem is jöhet mail,
zdori@citromail.hu
Sztem tényleg nem kéne aggódnod, szép vagy, kicsiLili meg nagyon drága közös kincsetek. Ha így is ekkora gond lenne, nagyon nem érteném...
Annus, már én is úgy örültem...
Amúgy magam is már napok óta gondolkodom 1 teszten, mert zsibbad a kezem, mint Danóval. Időnként. De nincs hányinger. Ezért nem tartom semennyire valószínűnek. (Bár volt 1 kérdéses kaland... Egy szakadás... Majd megyünk reklamálni...
. Azért gondolom, egy fecske nem csinál nyarat...) Nekem is fura időnként, mindig várom is, hogy akkor most majd már biztos megjön. De nem. Hihetetlen számomra. Samuval ilyenkor már túl voltunk a többediken is. Btw, kinek hogy van ez? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, csak fel szeretném mérni, ugye simán belefér, hogy a szopi miatt nem jött még meg?
De látom, nem csak nekem fordult meg a fejemben a téma...
Panndi, nálatok "semmi"?
Foghoz gratulálok, Nozavi!
Tali megint jó lehetett! Én holnap túl leszek az időszak legnehezebb napján, és talán már fel tudom venni a pörgős fonalat veletek is. Hátha akkor már a tali is összejön, szeretném. De holnap keresztszülők leszünk, meg most egy csomó program volt teganp-ma, meg holnap még megyek fülészhez megint.
Nagyon husi kicsi lányod, Reny!
Anita, nem vagy rossz anya, nekem Samuval volt pici szájpenész, aztán szépen elmúlt. Előfordul, sztem nem akkor baj, ha átesnek ilyesmiken. Tanul a szervezetük. Ez még nem egy akkora betegség!
Inci! Mi van a sapival? Csak 1 a gond, én nem tudok elmenni érte. Ha esetleg úgy jó, hogy lecsapom neked, de te mész majd érte, akkor írj, leütöm neked.
Na, nem tudom, mit akartam még. Mindenki aludjon jól, jó éjt!