Új privát üzeneted érkezett!

Benedek-de halvány lila gőzöm sincs.
Vendég
 


Borcsa

Kép
benta
 
 


Tipp: Rafael

Nálunk mindjárt kész az ebéd. Végül zöldségleves és hagymás rostélyos lesz. :)
Meg valami almás - diós sütit is szeretnék, de még receptet kell keresnem!

Délután sétálunk egy nagyot ezen a szép napsütéses szombaton!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 

 
 

Sziasztok!
Csak néhány szóra van időm. Látom, nem csak mi szenvedünk fogacskákkal... pár napja még az ügyeletes orvost is ki kellett hívnom, mert szegénykémnek még a szája is teljesen elkékült a sírástól. Az Osanit nem használt, még a Dentinox sem... Szerencsére azóta nem volt nagy gond, de sokkal nyűgösebb Beni, mint máskor. Nekem is iszonyúan fáj a fejem mostanában, nem csodálom, hogy ő sincs topon. (Banyoszka: ;). Egyre jobb a helyzet!)

Bevásárlás: én elviszem Benit, szerencsére élvezi a lődörgést. Tegnap is együtt voltunk vásárolni, nagyon klassz volt. Az viszont nem, hogy nem kaptam szinte semmit, amit akartam. Pl.: fa kockát, pici gumilabdát...
Valaki csinálja az Anya, taníts engem feladatsorait? Mit gondoltok, beválik? Én csinálom Benivel, és valami lehet benne, mert egyáltalán nem unatkozik. Mindig feltalálja magát a járókában, a kiságyban, sőt, a szőnyegen is. Szinte sosem sír, csak ha vmi fáj... Ezért is voltam annyira megijedve, amikor a foga miatt sírt. Sokat énekel, egyre többet magyaráz, és tündéri... viszont ebben a hónapban valahogy nem nagyon akar hízni... még mindig csak 7,5 kg. Jövő héten megyünk szurira megint, majd megkérdezem, de remélem, ez nem baj. Eszik rendesen, és vidám is, úgyhogy gondolom baj nem lehet.

Vigyázzatok Magatokra!

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Sziasztok!
Amíg várom,hogy Niki ébredjen, gondoltam gyorsan bekukkantok. Aztán megyünk vásárolni,mert a nagyok minden őszi cuccukat kinőtték :?

Heni:Örülök,hogy alakulnak a dolgaid! Így tovább! A fejem nekem is napok óta sokat fáj,már nagyon unom!!! :evil:
Beni súlya miatt ne aggódj,Niki még mindig csak5630 gr, pedig ha jól emlékszem,csak 200 gr-al volt kisebb születésekor,mint Benito.

Noémi: Majd tegyél fel légyszi fotót az új babakocsiról és Áronról . :)

Sosi:Nagyon tetszik az asztalod! :!:

Nekem most a hétvégén szerencsére nem kell főznöm :lol:
Tegnap anyukám csomagolt egy jó nagy adag zöldséglevest husival és szalontüdőt,(imádom!), ma meg anyósomnál volt a férjem reggel segíteni, és Ő is csomagolt egy csomó kaját! Kaptunk székelykáposztát (na ebből tuti nem eszek) , csirkehúslevest, rántott csirkecombot és palacsintát :D

Nikinek úgy ízlik a Dologél, hogy mikor leteszem aludni,már nyitja a száját, mikor meglátja a tubust a kezembe, és vigyorogva szopogatja le az ujjamat,miután bekentem az ínyét.
Na eldugulok, mert sok lesz belőlem :)

Banyoszka
banyoszka
 
 


Egy bizonytalan tipp: Borcsa

Preta, sajnálom a törölközőket :( Dühítő lehetett.

Majd megpróbálok feltenni képet a pelenkázó módszeremről. :wink:

Megyek, mert nagyon szipog Zéti. Asszem porszívózunk egyet.

KépKép
süni76
 
 


Helló!

Ezt találtam a fogzásról:

http://www.kismamablog.hu/fogzas.pdf

Jó sok homeopátiás szert ajánl a tüneteknek megfelelően!

Mi csináljuk az Anya taníts engem!-et, de nem úgy ahogy a könyvben le van írva.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tipp: Borcsa

Ez a fogzàsrol szolo cikk nagyon részletes, szinte mindegyik rànk illik olykor-olykor :( Màr elöre félek!

Ma nem volt hajlando hàromszor se enni Rafael, szerintem egész éjjel etetni fogok... :? Nem csoda, ma egész nap màr az uj keroban voltunk, butort összeszerelni, edényeket pakolni - Rafi nem gyözött csodàlkozni, hol van. Pedig màr az uj àgyàban akartam lefektetni, de ott is csak bàmészkodott, enni meg végképp nem akart.
Kivàncsi vagyok, mi lesz, ha màr ott is alszunk. A hàloszobànk elég zsufolt lett, szoval nincs mese, külön gyerekszoba lesz - ide meg àgy nem férne be nekem. Remélem vesszük az akadàlyt.

Heni, 7,5 kg??? Hàt hova nöjjön még Benito? azért ilyen ütembe nem fejlödhet, mint eddig, mert kinö a kisàgybol! Sajnàlom, hogy igy küzd a fogàval Végülis akkor mi vàlt be nektek?

Banyoszka, ez a Dologél gyogynövényes? Jo lehet, ahogy Niki nyalakodik! Rafi mikor kicsi volt, szerette a hasfàjàs elleni szirupot. Most egy honap alteltével megint elkezdtük, nem gyöz fintorogni. Megvàltozott volna az izlése??

Lànyok, honnan lehet tudni, hogy a babànak "enyhe hasmenése" van? Addig eljutottam, hogy meg tudom különböztetni a tàpos kakit az anyatejestöl, de mind elég higocska, most akkor mi van? A doki is mondta, figyeljem, hàtha virusos hasmenése van - figyelem én, de mit làssak??
preta
 
 


Jó estét!

Mai tippem: Borcsa.
Bár eléggé bizonytalan vagyok ebben. Lehet,hogy biztosabban felismerném, ha a múltkor sikerül velük találkoznom.

Nálunk ma nyugi volt.Zalán szépen eljátszott magának az utazóágyban. Én is próbálkozom az Anya taníts engemmel, de nem veszem szó szerint. Egyébként egy csomó olyan dolgot ír le, amit szerintem sokan könyv nélkül is csinálunk. Én legalább is úgy vagyok vele,hogy mindent megmutatok Zalánnak. Ha valami van nálam, neki is oda adom tapogatásra. Persze szigorú felügyelettel. Táncolni én is szoktam itthon magamba, akkor vele miért ne tenném. A mondókák, dalok, az összebújás egyértelműek. És még lehetne folytatni a sort. Persze nem azt akarom mondani,hogy nincsenek jó ötletek az ilyen könyvekben.És megerősítésnek is jó,hogy nem csinálok hülyeséget.

Ma megmértem. Szombatonként egyébként is szoktam, de ma voltunk 3 hónaposak. 6560g, és 65cm. Kicsit aggódom is, mert a héten nem hízott egy grammot sem.
Szerintetek ez baj? Írtam már,hogy mostanában nem eszik túl jól, meg hányni is szokott, de kakis, pisis pelusa van elég. Meg azt mondta a védőnő,ha kevés neki a kaja, akkor zöldet kakilna. Így próbálom magam nyugtatni.

Lys, szerintem ha a kiürül Lorka szervezetéből, ami bántja el kell múlnia a kiütéseknek. Ha nem, én megmutatnám dokinak. Nem emlékszel,hogy mit ehettél, amit nem szoktál.

Megyek elteszem magam holnapra.
Nyugodt,hosszú éjszakát kívánok mindenkinek.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Tipp : Noe

Majd jovok meg,
Agi

KépKép
lys
 
 


Sziasztok!
9-kor felteszem a részeredményt.Remélem most nem lesz elszámolás. :lol: A biztonság kedvéért átszámolom 2-szer. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Jó reggelt!

Nálunk már a 2. éjszaka telt úgy, hogy Áron 6 óta fel-felébredt.
De csak kicsit, nyögdécselt, visszadugtam a cumit és aludt tovább. De ezt vagy 4-5* eljátszotta.

Két dologra gondoltam: 1.) foga
2.) szilárd kaja: Ugye most már uzsira és tízóraira is szilárd kaját kap. Ez azt jelenti, hogy pl. megeszik valami gyümölcsöt, és megiszik hozzá minimum 150 ml gyümölcslevet. De pl. tegnap tízóraira vagy 200 ml gyümölcslé egy egy bő fél adag hipp tejpép volt a menü (ez a fél adag kb. 90 gr. kaját jelent)
Uzsira sárgarépával próbálkoztunk, de kijött a végén...egy kis táppal együtt. (azért gondolom maradt is bent, csak olyan soknak tűnt)
A tápok így alakultak (reggel - délben - este) 150 - 210 - 270 (ezek a víz mennyiségek, több lesz belőlük a porral együtt)
Szóval ezek után szerintetek lehet éhes a maga kis 8 kilójával?!

Az arca is tök piros, és meleg. De szerintem láza nincs. És persze jön nyál dögivel...és a keze is állandóan a szájában van.

Van valakinek ötlete?
:?: :?: :?:

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Kép

Ilyen piros az arca (kissé homályos a kép, de gondolom látjátok)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Zsu, én is úgy használom a könyvet, ahogy Te. Ellenőrzés képen, illetve ötleteket merítek belőle.
De még kicsinek tartom ahhoz, hogy minden nap órarend szerűen gyakoroljunk. Én inkább olyan játékosan oldom ezt meg.
A masszázzsal is így vagyok, mivel Áron röhög közben!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


6.Zéti,7.Lorka,8.Marcell,9.Lilien,10.Borcsa

AMADEA:1+1=2
BANYOSZKA:2+2+2+1=7
BEGANE:0
BENTA:1+1=2
BVIGH:1+1=2
COSMOPOLITA:2+2+1+1+1=7
CSILLAGTÁNCOS:1
KFNOÉMI:1+1=2
KISSMANÓ:1
LYS:1
MNIKI84:0
MONCSY78:1+1=2
PRETA:1
PUSZEDLI24:1
SOSI:1+1=2
SÜNI76:1+1+1=3
TABATI:1+1=2

Kép
kata840725
 
 


Noémi!

Nem lehet,hogy a nyáltól van?Dominak is volt hasonló,én Gabi lanolinos krémmel kentem naponta 3-szor,2 nap után elmult.

Kép
kata840725
 
 


Jó reggelt!
Preta, tetszett, amikor írtad, hogy "Rafi amikor kicsi volt" :D De tényleg, most már olyan nagyfiúk, igaz?? :wink:
A hasmenést szerintem a széklet gyakoriságán láthatod. Tény, hogy minden székletük híg...

Noémi, látszik, hogy piros az arca. Nekem nincs ötletem, mitől lehet. Esetleg nem adtál most neki valami újat, ami allergiás reakciót válthatott ki?

Hízás, növekedés: Nekem azt mondta a védőnő, hogy nem kell minden héten meghíznia az adagját. Lesznek olyan időszakok, amikor nem híznak. Már Zéti sem hízik olyan ütemben, mint eleinte. Az nagyon durva volt. Sokszor az előírt dupláját mutatta a mérleg. Akkor sokkal több tápot adtam neki. De hát akkor reklamálta, most meg nem.

Tánc: Egyik nap nagyon vicces volt. Zétit kaja után betettem a pihiszékébe és elkezdtem előtte fejni. Háttérből szólt a zene. Én ott táncoltam előtte, ő nagyokat vigyorgott, aztán pár perc múlva vettem észre, hogy anyukám is végigasszisztálta vigyorogva az egész műsorszámot :D Szereztem nekik egy jó napot.

Tegnap a babamasszázson tanultakat csináltam vele. Imád pucérkodni. A végére mondjuk már unta egy picit, de azért így is megvolt a 30 perc.

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!


:D Rég aludtam ilyen jót! :D Persze Noé kelt éjjel, de mégis, órára ébredtünk, pedig én mindig előbb fentvagyok már. Noé még mindig alszik. :shock:

Noémi!

Szerintem a foga miatt lehet, írom én, mint első gyerekes anyuka...csak az arcpírból gondolom. Szerintem ha valamire allergiás lenne, akkor kiütései lennének nem arcpír.

Az éjszakai ébredéseken, nyüszögéseken már én is sokat gondolkoztam... :roll: És a kérdésre kérdéssel válaszolok. :lol: Mikor áll át egy gyerek szervezete arra, hogy vacsira egyen kevesebbet. Csak mert látom Áron is, ahogy jön az este, egyre többet eszik. Én is lefekvés előtt pótlok neki plusz lefejt tejjel, mert úgy jelzi, hogy még éhes. De nekem az a gyanúm, hogy csak hozzászokott már ahhoz, hogy ilyenkor jól meg van tömve...gondoltam szépen lassan csökkentem a lefejt adagját és egyszer csak elhagyom a pótlást éjszakára. Eleinte talán sűrűbben fog ébredni, de aki elejétől csak szoptat, nem ad pótlást éjszakára, csak mert akkor kevesebb a tej....Én meg igen.
Egy szó mint száz, gyanúm, hogy Noé bármennyit megenne (persze azért nem kipukkadásig, csak többet, mint ami elég neki) Nem lehet, hogy Áron is így van ezzel?

No, jól elfilozofálgattam így vasárnap reggel... :lol:

Süni!

Hűha! :shock: Zéti 30 percig bír nyugton maradni? :lol: Én a lábát szoktam, utána a hasát, de a hasáná ficereg, hogy csinálhatnánk már valami mást is. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja!

Noémi!

És a filozofálgatásból lehagytam az uccsó mondatot. :lol: Szóval nem lehet, hogy épp azért nyüszög mert tele a pocak és nem azért mert éhes?? :?

Kép
Kép
tabati
 
 


Tegnap mi is elkezdtük a barackot, ízlett Petrának. Remélem, meghozza ma a kakit, mert most megint szenvedés van... vagyis Ő csak pénteken volt nyűgös, de engem zavar. Ráadásul délután elmegyünk szülinapozni (étterembe) és nagyon nem szeretném, ha ott tenné tele a pelust, mert akkor az teljes ruhacsere lesz :?

Süni: jó lehetett a tánc :lol: Anyud nem mondott semmit?

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Anyu csak mosolygott a táncon :D Én meg "összeszidtam" Zétit, hogy miért nem szólt :D

Na, megyek, viszem sétálni, mert már nyűglődik. Tippet majd később.

KépKép
süni76
 
 


Kata: én óvnék. Marcellt én találtam ki elsőnek szerintem és Lilit is (és előzőleg van 2pontom Emma miatt). De azért még átnézem újra.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Jó reggelt!

Noémi,
ugye nem panaszkodni akarsz avval, hogy az éjszakát átalvó gyereked 6 után izébizé? Mert akkor irgum-burgum! Mi megint 3 óránként keltünk, nem értem :roll:

Semmi, de semmi összefüggés B.-nél a kaja és az alvás között, amikor alig vacsorázik, akkor is simán alszik 7-8 órát utána, tegnap jót evett este, mégis kelt éjjel.

Banyoszka,
remélem Niki nem szórakoztatott ma éjjel.

Nekünk ma fura a vasárnap, a nagyok kirándulnak Bp-en az isivel. De meglepinek 3-kor eléjük megyünk, irány a Csokolédázó! Máté holnap lesz 7 (!!!) éves, és ez lesz a meglepetés. A kirándulást elhalasztjuk.

Tegnapról maradt ebéd, ma nem főzök. Csirke raguleves, sült tarja, tepsis krumpli, kovászos uborka.

Áron arca: a tejpép HA? Ha nem, akkor az esetleg lehet a bűnös. Esetleg a foga. És nem adnék neki gyümölcslevet, tejpéppel semmi képpen. Igyon utána vizet, a gyümölcspép után meg minek, abban is van lé. Lehet, a sok gy. sav kicsapja. Popsija nem piros? /Mindez szigorúan az én véleményem, csak azért mertem leírni, mert kérdezted. Egyet megfogadtam az első gyereknél, sose szólok bele senki gyereknevelésébe, mert én nem bírom, ha más teszi ezt velem./

Nagyon jó bébikaja-akció a bookline-on!
De érdemes előtte számolgatni, mert alapból drágább néha a bolti árnál. Könyveket is rendelek, így együtt megéri nekem.

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!page.action?id=4653&PageStart=0&pageLength=10&sortBy=no

Köszönöm a kedves együtt érző, biztató szavaitokat, most már jobban érzem magam! Nekem olyan jó, hogy itt megértő fülekre találok, azt hiszem, kicsit magányos vagyok mostanság.

Persze ez így nem igaz, mert folyton tele a ház gyerekekkel, de értitek. A barátnőim dolgoznak, nagy gyerekesek, teljesen más jellegű problémákkal. Anyut, tesómat leköti a saját élethelyzetük, a férj dolgozik. A nagyokkal tele voltam hasonló, kisbabát nevelő barátnőkkel, ismerősökkel, most IRL ilyen nincs. Ti vagytok a babás virtuális barátnőim :) !

Érlelődik bennem egy találka gondolata. Amíg jó idő van, egy közös piknik? Komolyan gondolom!

Javaslatom:

Kopaszi-gát, SZ-CS-P, déli órákban.

Könnyű megközelíteni, ingyenes a parkolás. Nos? Izgulok, mit válaszoltok!

Benta

Kép
benta
 
 


A link rossz, szokás szerint, de azért kimásolva meg lehet nézni.

Kép
benta
 
 


Kép

Kép
kata840725
 
 


Tipp: Raffael
cosmopolita
 
 


Kép

Kép
kata840725
 
 


Rafael

Zsu



Kép
bvigh
 
 


ZALÁN,DOMINIK,NIKI,BENEDEK,RAFAEL,NÁNDI,NOÉ,BENJÁMIN, KARCSIKA

Kép
kata840725
 
 


Kata: nekem volt 3pontom az előző körből, most eltaláltam mindet (nem kis kutatómunkával 8) ) és kétszer voltam első (Lilien és Marcell). Ez így szerintem 10pont. De ellenőrizd kérlek, vagy ha valaki másképpen látja, szóljon :wink:

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


.... bocsi, ez már nem aktuális :lol:
cosmopolita
 
 


Sziasztok!

Noemi!

Lorkanak is ilyen az arca, meg vorosebb, mint Arone. O csak szopizik, en is a tejfeherjere gondoltam, bar a nyal is bejatszhat, egesz nap ott a keze.
En egy kis mandulaolajat kentem ra, remelem jol tettem, szaraz is.

Agi

KépKép
lys
 
 


Cosmopolita:ez a 2.kör részeredménye.Az összesítés a végén lesz táblázatban.

Kép
kata840725
 
 


Kata: elnézést!!!! Visszavonom, köszi (mint valami nagyon komoly verseny, nézzük, hogy megvan e minden pont :D ). Elkapott a versenyszellem.

Benta: köszi a linket, meg is nézem. Láttad, hogy lesz hétfőtől törzsvásárlói kártya a bookline-on? Plusz kedvezmény jár.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Cosmo,
jó, h. mondod, nem láttam, de így megvárom a rendeléssel a holnapot!

Kép
benta
 
 


Cosmo!Oké. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Kata: nekem erlőbb már volt 3 pontom. Ez hogy csökk
ent most egyre?

:shock: :)

Tutira Dávidra tippelnk, de ő ,most nincs, így Rafael. És megyek, m Borcsa üvöltve követelia kajcsit. Izé... most ugrik be, hogy mintha Zsu nagyhajú Zalánról számolt volna be.... módosítanék rá, ha nem gond, de ha nem lehet, akkor marag az első.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagtancos 2009.10.04 20:59-kor.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!

Sajna haldoklik a gépünk, már az én felhasználói fiókomból be sem bírtam jelentkezni :( :( :(
Amíg még valamennyire megy,jövök, de lehet,hogy el fogok tűnni egy pár napig :(
De ha jó lesz a gép,majd jövök,max lemaradok a játékban.

Mai tippem Rafael,bári gazából nekem Dávidra hasonlít :D

Benta, nekem a talira csak délutáni időpont lenne jó, dél körülre nem tudok menni sajna... Pedig a Kopaszi-gát jó hely nagyon!

Noémi, Szerintem próbáld meg a popsikenőccsel kenegetni Áron arcocskáját, hátha elég az is, és egyenlőre szerintem kicsit "fogd visszább" a kajákat,adj Neki inkább tápit, és meglátod,mit változik a bőre. De én sem beleszólásból írtam! :)

Szép vasárnapot Nektek, ha tudok,még jövök!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Csillag!

Neked is leírom:ez a 2.kör részeredménye.Az összesítés a végén lesz. :D

Kép
kata840725
 
 


Ja,majdnem elfelejtettem.Én biztos nem tudok menni a talira.Nekünk Pest igencsak messze van.

Kép
kata840725
 
 


Rafael

majdnem megijedtem én is, h mi ez az egy pont, de sejtettem, h részeredmény.
Vendég
 


Talit meglátom, de nem tudom hol van a Kopaszi gát, de gondolom a világ másik végén... bkv-val milyen megközelíteni? Amúgy ha nem hétvége hanem inkább hétköznap reggel, kora délután akkor okés. Mostanában próbálom magam edzeni, hogy kevesebbet stresszeljek, ha Noé sír miközben közlekedünk...Jövőhéten megyek ide-oda, és hétvégén anyuékhoz is. Meglátjuk...

Kép
Kép
tabati
 
 


Banyoszka,
hátha még benézel, mennyi az a du.?

Tabati,
itt meg tudod nézni:

http://www.obol.hu/

A Kapcsolat menü alján van térkép, útvonalat is tudsz tervezni.

Kép
benta
 
 


Benta: én gyalogos vagyok és a babakocsit meg se próbálom feltenni a BKV-ra, úgyhogy én nem tudok menni (amíg mózesben nyomulunk).

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Sziasztok!

Noémi, köszi a linket! Hogy csinálod Áronnal a programot? Én is eltérek néhány dologban... sztem ez a foglalkozás, amit leírnak, kevés nekik. Beni legalábbis biztos, hogy többet igényel. Imádja, ha olvasok neki, szívesen nézegeti a leporellókat és a zene a mindene. :):)

Petra, végülis az Osanitot szedjük naponta kb 2 óránként, így a nagy sírások legalább nincsenek. A Dentinox gélt csak akkor, ha már nagy a nyűg, de így sincs sírás. Viszont még mindig nem bújt ki egyik fogacska sem, csak eléggé duzzadt Beni ínye.

Benta drága, nagyon örülnék egy randinak, de nekünk sajna messze vagytok. Pár napja voltam Benivel az Auchanban, ami tőlünk kb 30 km-re van. Hazafelé már annyira álmos volt, hogy még az autó hangja is zavarta, úgyhogy volt egy kis sírás... Hiába álltam meg egy kis cicire. :( [/b]

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat!

Akkor lehet vagy a kaja vagy a foga...még mindig!

Egyébként még ami fura, hogy ahol piros, ott meleg a kis arcocskája is. Ezért gondolom inkább, hogy az a foga...

folyt köv. kész az ebéd!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

A mai tippem Zalán (Csak, hogy ne legyen Rafael :wink: , mert igazából fogalmam sincs...)

Tegnap este nagy pocifájás volt nálunk, még az ügyeletet is felhívtam, de ők se tudtak okosabbat mondani, csak, hogy próbálkozzak tovább a szélcsővel...szegény Nóri úgy ordított :( , úgy sajnáltam...nálunk még nem volt ilyen hasfájás...

Talira sajnos nem tudunk menni...Szegedről még kicsit messze van, de ha Nóri nagyobb lesz, én meg rutinosabb vezető, akkor lehet, hogy a következőre megpróbálunk feljutni :wink:

Noémi!
Nórinak is pirosabb+melegebb a kis pofija, én is a fogára fogom. Milyen a pír felett a bőr tapintása? Érdes vagy feltűnően sima vagy olyan, mint máskor?

KépKép
amadea
 
 


Hihetetlenül 1 húron pendülnek a dedek, du. Benjámin is piros arcocskával ébredt. Nálunk tuti, hogy fog.

Akkora jó napunk volt! Csak babáztunk a férjjel, és 3-ra odamentünk a nagyokhoz, akik jól meglepődtek. És elindultunk a csokoládézó felé, de ők nem tudták az úti célt. Máté ugrált örömében, amikor odaértünk :lol: Senki nem volt, csak mi, és B. is jól tűrte. Fantasztikus délután volt!

Benta

Kép
benta
 
 


Csak most tudtam jönni, mert közben megebédeltünk, és elmentünk sétálni.
Ma aktív napunk volt: ablakpucolás, függönymosás, porszívózás, felmosás, a szokásos mosás...

Amadea, ugyan olyan sima a bőre mint máskor...csak a pirosság új. Ennyire piros csak most a napokban. Akkor ez a foga szerinted is?

Benta, én benne vagyok egy taliban! Nekem az időpont is jó, ha előre 1-2 héttel megbeszéljük, én tudok alkalmazkodni!
Szerintem Tökmagnak is lenne kedve - majd beszélek vele, mert mi tudnánk együtt menni.

Egyébként a tápszerünk HA - mást még nem is evett, csak hypoallergnént. Nem hiszem, hogy a hozzátápi lenne a gond, de azért a biztonság kedvéért ma nem adtam neki levet, csak vizet.
Arra gondolok, hogy akkor máshol is lenne "tünet" nem csak a pofiján!
Egyébként Benta, azért kérdeztem, hogy ötleteket adjatok. Én nem sértődöm meg! :)

Mennem kell!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Tipp : Rafael

Benta!

En is szivesen jovok! :D Ugye 2-es villamossal tudok menni?
Ez ott a MUPA kornyeken van?
A delelott nekunk jobb lenne, mert Lorka del korul alszik mindig egy nagyot, es ez csak az agyban sikerul. Viszont, ha mindenkinek inkabb a del korul a jo, akkor nem gond.

Mi felvittuk ma a gyerkocoket a Gellert hegyre, nagyon elveztek a kilatast es persze a nagy csuszdas jatszoteret. :)
Lorka mar nem volt ilyen lelkes, dehat neki kell alkalmazkodni. :?
Anyukam fozott fini ebedet, kaptunk is egy nagy adag nyamit, holnap sem fozok! :)

Agi

KépKép
lys
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?