Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

NNNa, látod Nitacska! Nem volt érdemes izgulni, ügyes voltál!
Az UH-ra telefonon kell időpontot kérni a kórházba kb. 1-2 héttel előtte, és hat hetesen érdemes vinni: vagyis amikor a babó 4 hetes lesz, akkor hívd a zárójelentésen lévő számot időpontért.
A csípővizsgálatot pedig majd a gyerekorvos elmondja, kit, hogyan kell hívnod. Az UH-ra és a csípővizsgálatra is kell beutaló: kérd a körzeti gyerekorvosotoktól majd.
Az első oltásra pedig majd 2 hónaposan kell vinni.
Elvileg egy hónaposan is kellett volna vinni a védőnőhöz és dokinőhöz sima vizsgálatra, de én nem vittem, mert nem tudtam, hogy kell, aztán utólag mondták, hogy vártak. :wink: 8)

Mi már rendbe jöttünk!

Dóri: gyógyulgass mihamarabb!!

Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nitácska, még egyszer gratulálok! Ügyik voltatok! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Eszti köszi az infókat!!!!!!!!!!!!
Dóri köszi neked is a gratut!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Jó éjt!

Akik rég nem voltak, jól vagytok???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Mindig mondtam Nektek: az asszonyok a szülésre vannak kitalálva. Ha hagyjuk "dolgozni" a természetet, nem avatkozunk be, ha nem muszáj (persze a muszáj az nagy Úr), akkor megy az szépen magától is. És ha magától megy, akkor a fájdalom is elviselhető. A jó szülésznő attól jó, hogy érti a természetes folyamatokat, és nem avatkozik be, ha nem kell. Egyebekben meg csak bátorítani és megnyugtatni kell a vajúdó kismamát, érzi Ő, hogy mikor mi a tennivalója. Nitácska rettegett a szüléstől, de az hogy kimehetett a kórházból, az hogy mindig tudta, mi következik, megadta Neki a biztonságérzetet, és a végén is, mivel rábíztam, hogy a saját ütemében nyomjon és szüljön, tökéletesen csinálta. (csak kicsit féloldalasan, amit most sem értek, de Neki így jött be: kanyarban nyomott :wink: :wink: :wink: , figurásan) Mindenesetre, jöhet máskor is!!! :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Hát, ezt jó volt olvasni! :) Remélem, lehet vmi hasonlóban még részem! Én nem félek/féltem a szüléstől, kíváncsi voltam. Azért persze egy bizonyos idő után már nehezen viseltem a vajúdást... :oops: Másodszor meg a szükség nagy úr volt... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
Ildi rég nevettem ilyen jót!!!!!a könnyem folyt a nevetéstől!!!!!!

egyébként én se értem hogy mért csak féloldalasan tudtam nyomni......egyenesen valamiért nem ment..... :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :P

néha előkerülök én is.. :oops: :lol: de azért mindig olvaslak benneteket.. :lol: :lol:

Etelka: mikor megláttam a vonalzódat, majdnem elájultam.. :shock: :lol: már lassan te is a végét járod.. :lol: :lol: jó a pocis fotó.. :wink: :lol:

Dóri: remélem már jobban van a füled.. 8) a fiúk jól vannak??

Ildi: kanyarban nyomni.. :lol: ez nagyon jóóó.. :lol: :lol:

Nitacska: nagyon szép szülésed volt.. :P látod, kár volt rettegned, szuper voltál.. :lol:

Eszty: sok puszi.. :lol: nagyon szép Danó manó továbbra is és hihetetlenül gyorsan fejlődik.. :lol:

Beagle: puszi.. :wink:

rólunk: nálunk is zajlik az élet, a fiúk egyre csibészebbek.. :lol: Ákos továbbra is mindent csinál Matyi után, de már olyan sebességgel, hogy lassan sprinterré avanzsálok.. :lol: :lol: már mindent meg tudok Ákossal beszélni, mert mindent megért, és mindent meg is értet velünk.. :lol: minden nap megtanul egy új szót, ami megtetszik neki.. :lol: már egész komoly tudománya van "beszéd" terén.. :lol: :lol: Matyi is egész nap beszél, be nem áll a szája.. :lol: :lol: de olyanokat mond, hogy dőlök a röhögéstől.. :lol: néha jó kis balhét csap, vagy éppen átmegy kezelhetetlenbe, de alapjáraton nagyon könnyű dolgom van vele, nagyon okos gyerkőc.. :lol: :lol: Ákos már egy kicsit keményebb dió, rendesen elvonul duzzogni, ha úgy érzi csorba esett a büszkeségén.. :lol: csücsörít a szájával, látványosan elvonul, majd hátat fordít nekem, és onnan kiabálja, hogy NEM.. :lol: nagy koponya ő is..:lol: ja, és Matyi már próbálkozik a vers mondással, annyira édes, ahogy koncentrál és próbálja utánam mondani.. :lol: ja, és minden nap természet filmet néz, de nagyon komolyan figyel minden pillanatára és olyan édeseket kombinál.. :lol: ma például a jeges medvékről néztünk egy filmet, mikor megkérdezte, hogy mit eszik a maci.. 8) mondom neki, hogy halat, meg fókát, erre ő: "neeem, füvet eszik".. :) (még nem tudja elfogadni, hogy az egyik állat megeszi a másikat.. nagy állat barát..) erre én, hogy "ott nincs fű, csak rengeteg jég és víz".. 8) próbálta emészteni a hallottakat, majd a következő pillanatban jéghegyeket mutattak, amire rá is kérdezett, hogy mi az.. :) mondom neki, hogy "na látod, azon a jéghegyen él a maci, ott tényleg nincs fű", mire Matyi kis gondolkodás után: " de, a nagy jéghegy mögött van".. :lol: :lol: nagyon jókat szoktunk beszélgetni.. :lol: :lol:

ja, és hoztam egy videót Ákosról, ahogy a papucsomban flangál.. :P

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=57884

igyekszem sűrűbben jönni.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Jaaaaj, de édesek a fiúk, Morca!!! Olyan okosak! Nagyon húzza fel Matyi Ákost! Tök jó, már előre örülök, hogy az a sok energia, odafigyelés, amit Orsiba "fektettem", mennyire meg fogja könnyíteni a dolgomat Danóval, aki majd sokat fog tanulni tőle. :wink:

Etelka: tényleg nem sok van már neked sem! Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy jöttél a hírrel, hogy pocaklakó van nálatok is. :D

Hogy bírjátok ezeket a frontokat? Danci elég nyüszi, Orsira is néha rájön a dilihopp, meg a derekam az már leszakad. Valahogy Orsival jobban bírtam a ringatást, sétálgatást. Most alig megy az ágyba berakás egy fél órás altatás után. Félek is néha, hogy leejtem. Valamit kéne csinálnom, de nem tudom mit. Időm és alkalmam sincs masszázsra járkálni, és semmi egyébre. Csak reménykedhetem benne, hogy csak jobb lesz. Tesókám sokat segít nekem, csomószor ő ringatja el nagy pocakkal, de már ő is elég nehezen viseli magát szegény. Már nagyon kicsi van hátra neki.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen velük is majd!

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti tesód mikorra van kiírva?
Morca nagyon helyesek a fiuk!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lett itthon netünk :) Úgyhogy most már tudok jobban írni :)

Nitácska, tök jó a történeted!!! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült, nagyon ügyesek voltatok!!! :)

Ildinek meg pláne sok-sok gratula!!!!!

Morca, jó újra látni :) :) Nagyon helyesek a fiaid!!! És ahogy Ákos botladozik a papucsban :D :D Matyi meg már olyan okos nagyfiú!!!!

Eszty, remélem, hamarosan jobb lesz a hátad-derekad!!! Esetleg egy házhoz járós masszőr? Vagy ez sem megoldható Danó mellett? :) Már ő is olyan nagy... pedig még csak most örültünk, hogy megszületett :) :lol: igen, igen, nagyon szalad az idő... És nagyon szurkolunk a tesódnak is!!!

Dóri, biztos ügyes leszel, ha eljön az idő még egyszer!! :) Tuti... :)

Beagle, Neked is üdv ismét itt :) igen, már hiányoltalak, rég láttalak Titeket!!! Remélem, jól telik a 2 hét 8)

Mindjárt be is töltjük a számomra bűvös 30. hetet.... Nem tudnám megmondani miért, de valahogy nálam ez olyan bűvös hét.... :lol: Ráadásul most itthonról dolgozhatok :) ez a betegséges időszak begyűrűzik mindenhová, és hát nekem meg olyan a munkám, hogy itthonról is lehet :)
Ha előkerül a pakolásból a fényképezőnk, akkor csinálok most már megint pocakfotót :) hétfőn már 29 hetesek leszünk :) Ja, és 17-én megyünk a Bababörzére, és csinálnak 4D-s ultrahangot! :) Már nagyon várom!!! Lassan nekiállhatunk vásárolni is :) Olyan jó lesz :) :) :) De azért hoztam egy képet, az egyik nagymama vett egy édes kisnadrágot bodyval a Bébinek :) :lol:
Kép annyira, de annyira tetszik nekem :) olyan kis édes lesz a manón!!! :lol: :lol:

Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon gyorsan telnek a hetek, hónapok. De jó olvasgatni, hogy ennyi gyerkőc születik mostanság :D.

Etelka nagyon aranyos az a kis ruci :D Nagyon csini lesz benne a manó :D Különben mit dolgozol és hol, amit otthonról is el tudsz végezni? Gondolom lapitopiról...

Eszty vigyázz a derekadra, próbálj meg egy kicsit a kemény padlón feküdni, ha tudsz. Nekem az jót tett. Kicsit megnyugodva olvastalak, hogy ringatni kell az elalváshoz Danót. Mikor lehet erről leszoktatni őket?

Morca nagyon vagány fiaid vannak :D:D:D Mindig olyan jó történeteket hozol róluk. Nem unalmas mellettük az élet. Matyi nem jár még oviba? És meddig szeretnél otthon maradni velük?

Velünk általában minden rendben. Dóri mostanság az alvással küszködik. Este lerakom, aztán fél óra, óra múlva felsír, nyüszög. Aztán 10 percen belül ismét alszik. Ha szerencsém van, átalussza az éjszakát, ha nem, akkor 3-4 óra fele felébred. És a cicimet már teljesen kirágta. Az egyiken hólyag is nőtt. Most kenegetem sudocrem-mel. Napközbeni alvással semmi gond nincs, bár ma ráfanyarodtam a cumira. Nem igazán vagyok híve, de már annyira fájt a cicim, hogy kénytelen voltam azt a szájába nyomni. Először kilökdöste, de végül nagyon jót aludt vele. És most lelkiismeretfurdalásom van miatta. Nem tudom, mi a jobb, mivel eddig csak úgy aludt, ha ott voltam mellette és a szájában a cici. De erre már nem nagyon van időm, nem tudok semmit itthon csinálni, a cumi viszont elég jól helyettesít. Ti hogy álltok a cumi kérdéssel?

Zdori hogy vagy? Meggyógyult már a füled?

Jó éjt:D

Kép
plutonella
 
 


Sziasztok!

Milyen kis vidám lett mindenki, mióta utoljára írtam! Nagyon örülök!!! :)

Eszty, a hátaddal csak annyit tehetsz, hogy megpróbálod kevesebbet kézben tartani a kislurkót. Erre nincs mód? Nagyon nem szereti, ha nem fogod? Mert pl. le is telepedhesz mellé, ha belerakod mondjuk egy mózeskosárba, és simizheted, meg mittomén. Csak ne terheld a gerinced... :roll:

Nitácska! Hogy van jelenlegi legifjabb topikbabánk?

Plutonella, köszi szépen a kérdést, már egész jól van a füle, számomra tünetmentes, de változatlanul ott a seb a dobhártyámon. Minden nap kisebb, szóval haladunk, csak mindenképp meg kell gyógyulnia, hogy ne gyulladjon be. Így változatlanul rohangálok a világ végére... :)

Etelka! Nagyon remélem én is. :) Nem kívánok könnyebbet, ügyesebbet, mint Samuval, csak normál úton jöhetne majd!...
Ó, az a bűvös 30. hét tényleg mindjárt itt van! :) Talán azért bűvös neked, mert akkor már nagyon egyértelműen látszik a vége. Már nem kell ugrania az első számjegynek feltétlenül. :)
Nagyn vagány a ruci! :)

Morca! 2 kislegényed nagyon édes lehet! :) Duzzogó Ákos... :) MIket mond már?
Nálunk a srácok jól vannak, nagyon aranyosak. :)

Eszty, nagyon szép Danó! És tényleg nagyon jó lesz, hogy Orsi majd egy csomó mindenre megtanítja! :)

Na, megyek, mára van még dolog sajnos...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a sok jó tanácsot!
Az alltatás valamikor hamar megy, van amikor nem is kell ringatnom, de van, hogy elég soká tart, legalább is az én hátamnak biztosan. Orsi végigsírta az első 2 hónapot, így rengeteget ringattam, viszont ahogy elmúlt a hasfájás, nem igényelte, kevesebbet volt kézben. Most Danó kezdte jobban igényelni, pedig már lassan 3 hónapos. meglátjuk, mi lesz, hogy bírom. Az nem elég neki, ha mellé fekszem, a mozgás kell neki.

Tesókám okt. 10-re van kiírva, de szerintem a hétvégén a telihold előhoz valamit.

Lenne egy kérdésem: nincs véletlenül kölcsönbe (természetesen bérleti díjért) valaskinek légzésfigyelője, amit nélkülözni tudna pár hétig?


Előre is nagyon köszi!

Puszi mindenkinek és kitartás!!!
Ezek a frontok eléggé megviselik a babókat, de engem is. :cry:

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok! :P

Eszty: valóban megéri a sok belefektetett energiát ebből a szempontból is.. 8) de a kis huncutok a dacosság, és az ellenkezés tudományát is hamarabb elsajátítják.. :wink: :lol: :lol:
húú, a frontok minket is megviselnek (engem is.. :? ).. :roll: a hátam/derekam nekem is nagyon fáj, gyakorlatilag már nem tudok végig feküdni egy éjszakát.. :? pedig én már nem is ringatom egyik fiamat sem, viszont Ákos kedvenc játéka, hogy a kezemben tartom, és közben "dekázok" egy labdával.. :lol: ezen nagyon jókat röhög.. :lol: Matyival meg cselezünk mint a nagyok.. :lol: rendesen sprintelnem kell, ha utol akarom érni.. :lol: :lol:
ja, és Matyi tegnap megint hozta a formáját.. :lol: mentünk haza és a zöldséges mellett mentünk el.. mondja nekem Matyi, hogy menjünk be, vegyünk valamit.. mondom neki, hogy nem kell semmit vennünk, mert minden van otthon, amire szükségünk van, de ő csak nem akart engedni nekem.. 8) egy darabig alkudoztunk, és már kezdett sírásra görbülni a szája, mikor kérdeztem tőle, hogy mit szeretnél venni, minden van ami kell.. 8) erre elgondolkozott, majd hozzám bújt és azt mondta, hogy "anya, meggyőzted Matyit".. :P :P :P

Etelka: tényleg nagyon cuki az a kis ruha.. :wink: :lol: :lol:

Plutonella: hát tényleg nem unatkozunk az biztos.. :wink: :lol: sokat nevetünk, játszunk, időnként balhézunk, majd kibékülünk és újra rosszalkodunk, zajlik az élet nálunk rendesen.. :wink: 8) :lol:
Matyi bár már mehetett volna oviba, egyáltalán nem akartam még beadni.. 8) persze szem előtt tartom az ő igényeit is, meg is kérdeztem tőle, hogy akar-e menni, voltunk is megnézni, de azt mondta, hogy csak akkor megy, ha én is megyek vele..:lol: Ákossal amúgy is itthon lennék, jó helyen van ő itthon velünk.. 8) közösségbe járunk rendszeresen, mindig velük foglalkozunk, sokat játszunk, lovagolni járunk, (télen elszeretném vinni korcsolyázni is), játszóterezünk, biciklizünk, úgyhogy jó helyen van velünk.. :P arról nem beszélve, hogy nem szeretném, hogy haza hozzon mindenféle nyavalyát Ákosnak, még kicsi ahhoz.. 8) addig szeretnék velük itthon maradni, ameddig csak lehet, de utána is itthon fogok dolgozni, úgyhogy túl nagy változás nem lesz.. 8) :lol:
ami a ringatást illeti, én mindkét fiamat ringattam alvásnál amíg pici voltak.. :lol: vannak ilyen gyerekek, akik csak így tudna elaludni.. 8) gondolj bele, hogy milyen gyorsan fejlődnek, mennyi inger éri őket folyamatosan és vannak babák, akiknek szükségük van a ringatásra ahhoz, hogy eltudjanak lazulni az alváshoz.. 8) ne aggódj, folyamatosan változnak, ahogy fejlődnek és változnak az igényeik is.. :lol: figyeld Dóridat és próbálkozz folyamatosan, (de finoman) más elalvási módszerekkel és egyszer csak nyitottá válik valamelyikre, mert egyszerűen megérik rá.. 8) :wink:
ami a cumit illeti, ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert nincs miért..8) ezt az utat én is végig jártam Matyival, de Ákosnál már sokkal rugalmasabb voltam.. 8) jó dolog a szopizás, de csak addig, amíg mindkettőtöknek jó.. 8) szerintem nem gond, ha cumizik egy kicsit, a cicid sebesre rágása helyett cumizhat nyugodtan, nem teszel neki rosszat vele... 8) mi csak (el)alváshoz használjuk.. :wink: (bár ha Ákos nagyon nyűgös, azért szoktam engedni.. :lol: )
ja, és tutira ez a frontos idő zavarja Dórit is.. :?

Zdori: örülök, hogy jobban van a füled.. 8) aztaaaa... most látom, hogy Danód már 5 hónapos.. :shock: :lol: nem semmi, hogy megy az idő.. 8) hát igen duzzogó Ákosunk nem egyszerű eset.. :lol: :lol: jól meg is szoktam érte csikizni.. :lol: :lol: miket mond?? íme:
reccs..(ezt egy mondókából:P ), hapci (ami néha hapca:P ), hess (amikor a legyeket zavarja:P ), baba, papa, mama ( anyukámat teljesen tudatosan mamának hívja:P ), apa (néha :P ), ató (ez az autó, és akkor mondja, mikor kiabálom a bicikliző Matyi után, hogy autóóóó, ilyenkor előredől a babakocsiban és ő is kiabálja Matyinak :P ), kaka (ezt a kakasra mondja, mikor hallja, hogy kukorékol :P ), bumm (mikor eldob valamit :P ), hoppá, nem (ez megy a legjobban :P) és néha már sikerül az anya is :P.. :P :P ja, és utánozza a bárány, a medve, a paci, a cica, a kutya, az oroszlán és a motor hangját.. :P :P :P nagy dumagép lesz ő is az biztos.. :lol: :lol:

Anhel: mi újság van veletek?? asszem Ákost is sikerült végérvényesen "elrontanom" ló ügyben.. 8) már balhézik, hogy ő is felakar ülni, mikor Matyi lovagol.. :lol: mindig felültetem, mikor Matyi leszáll, és tegnap is olyan önelégülten vigyorgott, meg simogatta, mikor meg le akartuk venni, megfeszítette magát és irtó mérges arcot vágott.. :lol: :lol: mondta is Zsolti bácsi, hogy nagyon profik lesznek.. :lol: :lol:

most megyek, mert valamelyik fiam mocorog..

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: én szívesen odaadnám, de most Dóriék használják.. 8) remélem tudtok szerezni valahonnan.. :wink: 8)

a frontok engem is nagyon megviselnek, kitartás.. :wink: 8)

Beagle: este írok privit.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri köszi jól van az ifjabb topikbaba!!!!sokat alszik hála égnek!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jajj Morca annyira édes szövegeket tud mondani Matyi!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: ne haragudj, lemaradtál, mikor napközben írtam..:oops: persze nem direkt, csak el kellett rohannom a géptől, mert Ákos felébredt és hívott magához.. 8)
én is akartam kérdezni, hogy hogy vagytok, és Máté hogy érzi magát.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Szia Morca!!!!!
sajna apival nem vagyunk jóba.....sokat sírok.Máté ugan olyan hisztis......de mégis egy fokkal jobb már!!!!!
oviba végre elkezdett főtt ételt enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: mi baj apival?? :shock: :( Máté egyre jobban lesz.. :wink: kitartás.. 8)

sok puszi

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca a lényeg hogy semmit se segít!!!
én ma elhatározta szarok a házimunkára,nem tetszik neki mi van meg csinája.......szeretnék pihenni!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: pedig most igazán nagy szükséged lenne a segítségére.. :( jut eszembe, a pihiszék, még mindig nem jutott el hozzád.. :roll: valahogy meg kellene oldani, nem.. :roll: :?:

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska: ja, és a házimunka megvár.. :wink: most törődj a fiaiddal és magaddal.. :wink: 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca közbe lett pihiszékünk...drága nagyikám vett a dédunokájának!!!! :lol:
majd segít mert látni fogja hogy szarok mindenre a gyerekeken kívűl...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Morca: nagyon édesek ezek a fiúk! Beléjük fogok zúgni! :wink: :roll:
Micsoda szövege van Matyinak! :P
Köszi azért a légzésfigyelőt. Eddig még semmit nem sikerült találnom. Ami hivatalos bérlési lehetőség van, ott horibilis kaúciót kérnek: ha lenne annyi, akkor vennének! :cry:
Remélem, találok valamit.

Lányok: kitartás!!!

Nitacska: hagyj neki egy kis időt! A férfiak mindig későn érnek mindenben. :wink: Hozzá kell szoknia az új helyzethez, megtalálnia benne a helyét. A könnyekkel meg főleg nem tudnak mit kezdeni, sőt, csak leblokkolnak. Sírdogáld ki magad, elmúlik majd, a hormonok teszik, de ne kösd sose semmi konkrét okhoz. Én ezt most Danival tudtam meg: a szülés után pár nappal rámjött ez a sírhatnék, pedig nekem semmi okom nem volt rá! Úgyhogy ez ténylg független minden valós dologtól, és elmúlik, ha nem húzod magadra még jobban, hozzákötve valamihez. Fel a fejjel, könnyebb lesz majd, és légy türelemmel!

Etelka: vigyázz magadra és a nagy pocakra!!!

ZDori: veletek mi újság?

Tesóka még egyben! :wink: Talán a telihold holnap! :roll:

Én ma nagyon ramatyul voltam, olyan influenzásszerűen (láz, végtagfájdalmak). Tesókám etette, altatta Dancit, így pár órát tudtam pihenni, és délutánra sokkal jobban lettem. Most érzem, kezdek kicsit melegedni megint. Le is fekszem lassan.

Mindenki vigyázzon magára!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti próbálok jobb kedvre derűlni..de api kihozza ezt belőlem.....remélem 1-2 hét és elmulik teljesen!!!!!
tesódra sokat gondolok ha esetleg csuklik!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a kérdéseket, jól vagyunk. :) Fülemmel még rohangálni kell változatlanul, de majdcsak helyrejön... :roll: Amúgy minden rendben, remélem. Ma reggelre Dani csurom takony volt, de azóta semmi baja... Hát, nem tudom, remélem, ennyi volt... Holnap nehéz nap lesz, rossz lenne, ha lebetegedne... :roll: A másik, hogy mind a két fiút halálra csípkedik az itthon tanyázó szúnyogok éjjel. Mit tegyek? Kenjem-fújjam be őket szúnyogriasztóval? Mint nyáron, este, szabadtéren? Olyan fura lenne... De csurom csípés mind a kettő, ahol kilógnak a zsákjukból...

Légzésfigyelő: ha nem jó tesódéknak az ő ajánlatuk sem (mi tőlük béreltük, majd vettük meg a babamérleget, nagyon rendesek és kedvesek), akkor még Morcáék légzésfigyelőjéről is beszélhetünk, mert nem akarok a kivételezett lenni... :) Ha meg jó ez nekik, akkor örülök. :) http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10931585

Megyek, mert a változatosság kedvéért sok még a teendő... Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, Nitácska, fel a fejjel, Apának biztos nehéz, hogy új a helyzet, lehet, nem tudja, mit kéne csinálnia. Higgadtan nem tudsz vele beszélni, hogy nagy szükséged lenne a segítségére???
Kitartás!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Köszi, Dóri! De ha használjátok még, márpedig igen, akkor semmiképpen nem hozzuk el tőletek!
Felhívom ma a számot, amit küldtél! Köszi szépen!!!

Mindenkinek puszi!

Kitartás!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Dóri mondom neki hogy mit kéne segíteni........ma legalább felöltöztette a Mátét.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, Nitácska, akkor szépen, lassan majdcsak alakul Apa!!!

Eszty, ha nem jön nektek össze a linken keresztül, szólj, mert biztos tudjuk nélkülözni már, Danó nagyfiú lett... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


tegnap kibékültünk!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tesó éjféltől a szülőszobán van, sok komplikációval és sorbanállással talán este 8 körül császározzák, de rendben vannak, csak vannak veszélyesebb esetek, akiket előre vesznek. Szegények már hullák!Ildi mellettük van.

Ezek a hírek egyelőre!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


hu Eszti és mért csaszizzák?
megy a drukk!!!!!!!!!!!!
most eszembe jutott amikor én szültem Ildivel!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tegnap este 21óra után pár perccel megszületett Tesóka Botija!
3750 gr és 51 cm.
Mindketten jól vannak!
Remélem, ez most is így van, de este óta nincsenek híreim.

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszty, ez SZUPER!!! GRATULÁLUNK a kis Druszánknak!!! :) És örülünk, hogy épek, egészségesek!!!! Nagyon jó hírrel indult a mai napom :) :) :)

Nitácska, nagyon édesek a képek!!! Még, még, még kérünk, csak kicsit nagyobbakat is!!! :) :) :) és örülök, hogy kibékültetek!!!!

Dóri, megoldódott a szúnyog-gond??? Nekünk otthon olyan Vape van, amit konnektorba kell bedugni, és attól jól elmentek a szúnyogok, egész nyáron nem volt egy sem. Sztem érdemes kipróbálni.

Morca, ezek a srácok.... haláli édesek!!!! Ahogyan meggyőzted.... :lol: :lol: :lol: :lol: annyira zabálni valóak, ahogy csak mondja, mondja, mondja.... :) kész

Plutonella, egy informatikai cégnél dolgozom, és igen, notiról nyomom itthon :D ölben, betakarózva, melegítőben, meleg teával, tv mellett.... hmmmm isteni jó érzés.... elemezni bárhol lehet :lol: :lol: és szerencsére a főnökeim is nagyon jó fejek, hogy inkább hazaküldtek, minthogy betegek legyünk! Bár fáj a torkom kicsit, de iszogatok meleg kamilla teát :) remélem, hamarosan jobb lesz :)

Rólunk most nincs semmi új info, itthon vagyok, dolgozok, semmi extra... de azért olvasgatok ám minden nap :) Mindenkit!!!! :)
Ja, majd elfelejtettem.. van új :D kaptunk a barátnőmtől egy Bambi-s kifogót, és mikor mondtam a férjemnek nézett rám nagy bambán, hogy az meg mi a szösz :lol: :lol: :lol:
Manócskánk meg nagyon jól van, néha olyanokat mocorog meg bököd, hogy csak úgy hullámzik a hasam... olyan jókat kacagok rajta :)

Mindenkinek szép napot!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Eszti sok boldogságot a hugodéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etelka majd hozz pocifotót!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty, nagyon sok szerettel gratulálok hugiéknak! Majd mesélsz bővebben? Légzésfigyelővel mizujs?

Nitácska, örülök, hogy kibékültetek! :)

Szúnyogokat kipusztítottam... Magukra vonták egy anyuka haragját... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok! Szegény Esztytesó nagyon megszenvedett az Ő Botondjáért.Le a kalappal előtte. De mindketten egészségesek, csak Judit (és én is,) nagyon elfáradtunk. De a kisbaba gyönyörű, a fáradtság meg majd elmúlik!!!!!!!
bábaildi
 
 


Esztitesó minden elismerésem!!!!!!!!!!
a lényeg hogy jól vannak és egészségesek!!!!!!!
most kipihenik magukat!!!!!!!
Ildi te is szusszanj egy jó nagyot!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Köszönjük a gratulációkat, és Ildinek a sok segítséget.
Részleteket majd később, még személyesen nem tudtambeszélni Tesókával.
Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Ok, ok, várjuk a részleteket. :wink:

Ildi, pihenj! :)

Na, megyek én is.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Barnika ma 3 hetes!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszti várjuk nagyon a részleteket!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


De akkor a vonalzódon miért 23 napos????

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Ildi, ismét minden tisztelet!!!! :) Már várom, hogy mikor mehetünk szülőszobalátogatásra :))))))))))))))))))

Eszty, a tesódnak gratula, és jó pihenést!!!! :) Jó egészséget kismamának és kisbabának egyaránt :))))

Nitácska, máris 3 hetes??? te jó ég... :) Már milyen nagy legény!!!

Dóri, nekem is egy nappal el van csúszva a vonalzó.... pedig jó dátumot írtam be neki... és mégis... :roll: nem tudom miért... de ne higgyétek el amit mond... :lol: egy nappal előrébb járunk :D:D:D:D

Szép estét!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Na, de azért boldog 3 hetességet! :)

Etelka, akkor már nagyon öregek vagytok, ha még egy nap van pluszban! :) DE: mindjárt tényleg eléritek a bűvös 30 hetet!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, csak nem mindig van időm írni is!

Eszty, nagy gratula a tesódnak, Botinak és persze Ildinek! Sok tejcit és mihamarabbi felépülést neki!

Sógornőm is ma szült (másik kórházban). Megérkezett Dóri unokatesója! :)
Valami fornthatás van lányok?
Ildi, az normális, hogy némi irigységgel vegyes tolófájásom (esküszöm olyan érzésem volt) ma délután, annyira átéreztem a szülést? :D Bár nem sokat tudtam róluk, csak amennyit a sógorom a maga módján tolmácsolni bírt. Hülyén írtam, nem a tolófájást irigyeltem, hanem azt az eufórikus és meghitt pillanatot, amikor először az emberlányára teszik a babát, amikor Te rámfektetted Dórit. Na, azt nagyon. És ami utána jött a gyerekágyon.
Persze már nagylány, egyre több örömünk van benne, jár, szalad, humora van, édes, de nekem mégis úgy hiányzik egy kis újszülött baba tehetetlen kis meleg testének az érintése... :oops: :)

Nitácska, már 3 hetes a nagylegény?! :D Majd mindig tegyél be képeket, hogy követhessük a fejlődését.

Etelka, már most izgulok érted! :)

Kép
anhel
 
 


Na, Anhel, most jól láthat mindenki, hogy írtál! :lol: :lol: :lol: Gratulálok unokatesóhoz! :) Ismerős érzéseket írtál le, már Danó is akkora!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Tesóka már sokkal jobban van. Már nagyon jönne haza. Én is nehezen bírtam az utolsó napot, mehetnékem volt, a belső folyosón járkáltam fel, s alá. :-)

Tesóka sebe gyógyulgat, Botika szépen szopizik, lassan beindul majd a tejci is. Itthon is már minden készen áll a fogadásukra.
Köldökzsinórtekeredés, szűk medence, hátul megrepedt burok: minden vokt már szegénynek. És ráadásul reggeltől be volt kötve neko ocitocin, mert akkor még úgy volt, mégis sikerül hüvelyi úton. És ez bekötve maradt majdnem este hatig. Úgyhogy a vajúdásból kijutott neki bőven. A végén már remegett, annyira nem volt ereje, fázott is. Sajnos csak épp a császár előtt kötötték be neki az érzéstelenítést. De azóta egyre jobban vannak, és mindketten egészségesek, rendben vannak. És csak ez a lényeg!
Azért kellett egyébként ilyen rengeteget várni, mert három nagyon súlyos esetet is behoztak aznap, és mivel egy műtő van, sorbanállás volt, sürgősség szerint. :cry:
Nagy erőpróba volt ez. Ildi is jól kifáradt. Nagyon jó, hogy ő legalább ott volt. Zaklattam is egyszer-kétszer telefonon szegényt, hátha tud valami pontosabbat.
Ildi: kipihented magad azóta? Köszi a segítséget, amit Jutkának adsz azóta is!

Légzésfigyelőért ma megyünk, az is meglesz! Jó volt a link ZDori, köszi!

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?