Új privát üzeneted érkezett!

Csilla,melyik turiban voltal ujpesten? en ott laktam :wink:

Netti
Kép
maumau

mármint hogyhogy kigurult???

KépKép

Kép
hase

az...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hase 2009.11.19 00:35-kor.

KépKép

Kép
hase

a rendorseggel szemben, egy szoli es egy kozert kozott van anyumeknak egy nagy turi,csak azert kerdeztem :wink: elol extra darab aru hatul meg kilos :)

hat gurult... tudod,fordult egymas utan :D hasrol hatra hatrol hasra :lol: ezt kb 3-4x kellett megtennie.

Netti
Kép
maumau

úú bakker 10 óra? na algopirin, fejés, vasalás. Jó éjt!!

KépKép

Kép
hase

Csilla!
Igen, tökre örülök, hogy valaki érti a next mániámat...... :lol: :lol:
Én tudom, hogy már-már nem normális, amit művelet ruhaügyileg, de nekem ez a hobbim, apa már elfogadta. :wink:
Meg amennyiért veszem a rucikat, annyiért ált. el is tudom adni, így csak visszaforgatom a pénzt folyamatosan :P

Én még soha nem voltam újpesten turiban, nagyon kiesik :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

mármint műveleK :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jesszus, de ügyes! Vicces is lehetett! :lol: Gergő még csak oldalra fordul magától, Boró meg már pörög, hihi.

Igen, rendőrséggel szemben vtam ma.

KépKép

Kép
hase

Hú, nekem meg hajat kell mosnom, már tegnap kellett volna, de elfelejtettem :oops:
Na lépek is :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, en egyelore nemtudom forgatni, nincs mit :lol: de egyszer majd lesz.. es ugy amugy tok jo h ha mar kinovi ezeket siman el lehet adni annyiert h kb kapsz helyette nagyobbat.. szoval tok jo :roll:
en nem hittem amugy h erre ennyire ra tudok kattani.. de ki kell jelentenem h szornyen ra lehet :lol:
es most is kellenek kardiganok,de minden szetthez kulon... passzoljon. kocsicipo is ugye.. kabi is......
a sapka is! mondjuk ilyen teren mindig maniakus voltam. ha barna a csizmam legyen a taskam is olyan.. :lol:
most kielem magam Borokan. :D
az ujpesti turijuk az egyik legjobb amugy. holnap benezek :D most anyuekhoz is erkezett 6db next harisnya, tok ujszeru.. nem bolyhik :) szoval egesz jo az aru :roll:

Netti
Kép
maumau

ebayen nem tudok regisztrálni... hiába nyomogatom mint egy megvedszekedett őrült a continue-t, nem csinál semmit.. a user ID-mnál meg csak pörög a töltés gomb...

emese1979

Csilla, akkor ott jartal :D

En is megyek, mert szinten hajmosas + vasalas :twisted:
es elotte meg megyek egy kort, hatha sanyit meglelem.. :(

Jo ejt !

Netti
Kép
maumau

Emese, felhasznalo neved nem foglalt? csekkold!

Netti
Kép
maumau

Emese! Szerintem igen, megint jön, de még nem látom sehol. Viszont dühösen tömköd befelé mindent a szájába, sír, ömlik a nyála, ráadásul az arca egyik oldala bepirosodott, és azt olvastam, hogy erre is jó a chamomilla.

Kép
Kép
g_reny

Szegeny Mira :( nem alszik meg??

Netti
Kép
maumau

Reni,
szegény Mira :( akkor lehet megindultak fent is a fogacskák.

Netti,
nem, szép zöld pipa figyel a bogika0521 mellett :) na majd holnap próbálkozom.
Drukk h Sanyesz előkerüljön.

emese1979

Rakok nektek Dundikát :lol: :lol: :
Kép Kép Pihiszék+tornázó, duplán nyomja :-)

Kép
Kép
g_reny

Alszik ám már. :) Viszont háromszor ébredt fel amióta elaltattam. Remélem a köv. ébredés már csak reggel lesz.

Kép
Kép
g_reny

Reni,
nagyon szép rugija van Mirának!! Kiváncsi vagyok, hogy fog változni majd, most nem nagyon hasonlít Aminára :) :)
Hogy szoktadilyenkor visszaltatni?

emese1979

Jajj nagyon szep a leanyzo es milyen csinos :) hat igen.. dupla elvezet :D

Netti
Kép
maumau

Reni,
cuki Mira nagyon :) látom, három a kislány :) mutatja is a kis mancsocskájával :)

emese1979

Nos a rugi az Next. :lol: :lol: Azért ilyen szép. Olyan hippis. :D
Cicivel alszik vissza. Mindig. Ahányszor felébred.

Kép
Kép
g_reny

Tényleg hármat mutat, de akkor valakit kihagyott. Vagy a macskát, vagy az anyját. :P

Kép
Kép
g_reny

reméljük a macsekot :)
pont magyaráztál Neki valamit? Bogi akkor szokott tátott szájjal bámulni :)

emese1979

Emese! Szerintem nem fog hasonlítani Aminára, mert Amina tiszta apja, Mira meg inkább rám hasonlít. Azt néztem, hogy nem sikerült még mosolygós képet csinálnunk róla, pedig akkor látszik legjobban a hasonlóság, de dobok egy képet magamról, ha jól tudom 9 hónapos voltam kb. Aztán kiderül, hogy szerintetek hasonlít e az anyjára. :D
Kép Én vagyok :-)

Kép
Kép
g_reny

Hát persze, dumáltam neki, hogy vigyorogjon, de csak bámult. :)

Kép
Kép
g_reny

Reny!
Drukk, hogy hamar túl legyetek a fogacska kibújásán!
Édi Míra nagyon, a rugit rögtön kiszúrtam :wink: :D

Netti!
Én a fiúk cuccait forgatom egyelőre vissza......Lénáé még csak itt áll zsákokban......
Jaj, igen azt én is úgy szeretem, ha cipő, kabi, sapi passzol :P
Apa mindig kérdezi, hogy minek a fiúknak fejenként kb.15 átmeneti kabát? Hát ezért :lol: :lol: :lol:

Én nem vasalom ki a hajam, majd holnap, ma már semmi kedvem hozzá :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
Látom nagyon várjátok a képeket a tegnapi taliról, akkor én felteszem azt a párat, amit készítettem.. Annus bőszen fotózott, úgyhogy folyt köv.:)
Barbi kezében Anikó és Szofi csemetéje van a képen...
Nagyon jó időnk volt, végig kint tudtunk lenni a szabadban.:) Marcit sem kellet ringatni.:)

Anikó, várom a privit a bszámlaszámmal!

Zsüci, Kalloni, kár, hogy nem sikerült eljutnotok... Na majd legközelebb:)
Szofi, 1 képet tettem fel a smikről, szerintem ez lett a legjobb, remélem te is erre gondoltál...

Jó éjt...
vanni

Jó reggelt,

alszik még mindenki? :)

Reni,
Míra nagyon szép és nagyon nagyon tetszik a rugija :)

Álmos csak fél7kor kelt, orrszívásra, visszaaludt, én meg nem tudok, pedig kéne :) szóval már jobban van. Viszont nekem annyira bedurrant a torkom, hogy alig bírok nyelni :? ide oda fertőzzük egymást...

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok, jó reggelt!

Örülök, hogy jól telt a tali, az a pizza nagyon étvágygerjesztő a képen. :D A smink is szép, látom, a babák is jól érezték magunkat. :D

Mi ismét jól aludtunk, csak fél 3-kor kelt és most reggel fél 7-kor. Persze én jó zombi anya módjára fél 2-kor azt hallucináltam, hogy sír, és felkeltem. Persze békésen aludt. :lol:

Tegnap voltunk az Auchanban, habtapit akartam venni. Azt olvastam, hogy az állatos nem jó, mert túl apró darabokra szedhető szét, és azt lenyelheti a baba. Erre persze, csak állatos volt. :? Így inkább kihagytam, vettem helyette cukrászsütit. :lol:
Nézegettem a kisharisnyákat, de én úgy látom, hogy a 0-6 hónapos mintha nagy lenne. Nem mertem megvenni, aztán lehet, hogy inkább bababoltban kéne nézelődnöm, ott hátha nincs elszámozva. A kocsicipővel is meggyűlt a bajom, csak néztem nagyokat, hogy 17-es, mivan? :shock: :lol: Miért nem tudnak emberi számokat adni a babacipőknek?

Reny! Nagyon tetszik a rugi, ami Mirán van. Szerintem hasonlít rád. :D

Na, megyek, Babóka sír.
Réka

rekap

Jó reggelt!
Isten éltessen Esztó!!!!!!3 nagy fülhúzás ment tőlünk meg Rikitől egy nagy heeeeeeöööööhhhööö!! :lol:
Voltam tegnap buliban, jó későn jöttem haza fél 1-kor. :oops: Pedig olyan fergetegesen nem éreztem magam. Egyfelől bennem volt, hogy ez talán így az utolsó buli a társasággal.Aztán az is, hogy aznap elkezdődött, és két kollégát elküldtek. Meg beleszívtam egy szivarba kettőt, és attól is lelkifurdalásom lett.Összességében elvoltam azért, de olyan nem igazi volt.Mintha nem tartoznék oda.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Reni!!!!!!!! Mira tiszta anyja :D

Barbi, hol tartotok ennyi ruhat??? :D

Eszto, BOLDOG SZULCSINAPOT :P

Niki, hat igen, ez normalis h ugy erezted magad, hiszen mar nem vagy benne ugy mint eddig.. :wink:

Netti
Kép
maumau

Köszi csajok :)

Esztó
Kép
sz.eszter

http://cgi.ebay.co.uk/Next-2-piece-outf ... 286.c0.m14

ezt ki nézte ki magának? van szilvink? :oops: látom megkérdezte hogy szállít e Mo.-ra... :wink:

Kép
Kép
mniki84

http://cgi.ebay.co.uk/PRETTY-PINK-GREEN ... 286.c0.m14

ááááááááá :lol: :lol: :lol:

na most azonnal csinálok egy acc-ot.

Kép
Kép
mniki84

amúgy jóreggelt :oops:

übercar éjszakánk volt..2kor-5kor szopi, de 5 után vidáman kurjongatott Liló..aztán most meg alszik...űberfasza :roll:

Kép blá
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mniki84 2009.10.03 07:48-kor.

Kép
Kép
mniki84

Hi-hi szerintem is tiszta anyja. :lol:

Ma megyünk az állatkertbe!!!

Kép
Kép
g_reny

Jó reggelt!

Esttó,
nagyon boldogságos szülinapot!!!

Kutyafüle,
ismerős... engem a melóhelyi pletyikkel zargatnak néha, de már szemernyit sem tud érdekelni... most fontosabb dolgok vannak az életemben :) :wink:

Netti,
Sanyi?

Reni,
sztm hasonlít Rád Mira. Bár Amina is, a szeme, arcformája szerintem a Tied.

K*csög ebayre nem tudok regelni... nem tudok rányomni a registerre. Már próbáltam a .com-on is, ott sem. Majd ha a férjemnek sikerül kijózanodnia, megnézetem vele, nincs-e valami letiltva a gépen, és azért nem...

emese1979

és immáron a legmütyürebb fórumbaba hónapjai is 4-essel kezdődnek...juppiájé

Kép

Kép
Kép
mniki84

Emese! Férjed megint bulizott? K.O.?

Nekünk sem volt túl jó és pihentető éjszakánk. Fél 3-kor kelt, aztán fél 6-kor, és azóta ébren van. Én meg fél 1-kor feküdtem. Hát nem sokat aludtam. :?

Kép
Kép
g_reny

Valaki rendelt már Brendonból neten vagy telefonon?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lilinek Boldog 4 Hónapot!!! :lol:

Kép
Kép
g_reny

Kutyafüle! Én még nem.

Kép
Kép
g_reny

Nekem a .com-on sikerült. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Reni,
ja. Ő két hetente kb. eljár... fél1-kor már itthon volt, de azért elég cefreszaga van, persze meg van sértődve, h elfordulok tőle és nem akarom szagolni...de leglább már nem cigizik, és azzal nem keveredik a bűz. :)

emese1979

Ok,nekem ezzel a paypallal vagy mivel lesznek gondjaim. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lilkonak boldogsagosat 8)

Niki, elvileg mindegy hol regelsz, a tobbin is hasznalhatod :wink:

nahhh mi is indulunk lassan, egesz napos joves menes lesz, koltekezek kicsit :roll:

Sanyika sehol sehol..... pedig ejjel siri csend volt es voltam kint, kiabaltam h sanyi........ szeretnek a szomszedok mostanaban :roll:
igazabol nemtudok mit tenni mar..vagy haza jon vagy nem :(
tudjatok mar nem marad bent a hazban,inkabb sir egesz ejjel es nem hagy senkit aludni,ugy rakattant az udvarra.. :(

Netti
Kép
maumau

Lilinek és Esztónak sok boldogságot!

Kutyafüle, hát én már több mint 3 éve itthon vagyok, a munkatársaim már nem is hiányoznak....

Na, reggelre majdnem megfagytunk, és nálunk nem is lesz fűtés egyhamar, most vált le a társasház a távfűtésről, most csinálják a kazánt....Mikor lesz ebből meleg???

Na, mit érdemes venni?Fűtőszálas hősugárzót vagy olajradiátort?????
zili

reszkess íbéj...niki regelt... :twisted: :twisted: muháháh

Kép
Kép
mniki84

my first LAPTETŰŰ! :D

netti noch ein kvescsön: - mennyi lehet a ptk? csak mert oké hogy pl 3 fontért megnyerem aaaazzzz 900 ft…de akkor már nem olyan szupi ha a ptk meg 3000 ft-ra jön ki, vagy hogy van ez? hú denem vágom..hmmm :?:

Kép
Kép
mniki84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?