Új privát üzeneted érkezett!

Babszi!
bizony kismami vagy!!!! :D Graulálok a három lurkóhoz :D Én úgy érzem, hogy sikerülni fog!
nagyon drukkolok! vigyázz magatokra!!!!! :wink:

Zsuzska! Gabó!
:D jól megbeszélitek itten a dolgokat :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Babszi!
Nagyon örülök a fantasztikus hírnek és annak is,hogy így döntöttél!
Kilenc hónap lesz az meglátod! :wink:
Minden szuperül alakult és szuperül kell végződnie is!
Nagy-nagy drukkok!!!!!!!!!!!!BABARAGACSOK!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

phpBB: Kép
belluska

Következő laptető Tücsié! :lol: :wink:

belluska

Babszi!
Elfelejtettem írni!Csak szépre és jóra gondolni,és a mindenkori hited kell a három picurkának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szót fogadni!!!!!!Minden rendben lesz!!! :P

belluska

Babszi!
Gratulálok a 3 szépséges babához! :D Nagyon drukkolok, hogy ahogy eddig is, ezután is minden a lehető legjobban alakuljon!!! :wink:
hbzs

Babszi,
gratulálok! Jajj, de jó lenne ha ikreid lennének :lol: :lol: :lol: Én nagyon szeretnék ikreket, de he nem ikrek lesznek, az sem baj. :lol:
Nekem megvannak a szokásos mensis görcseim, amik hétfőn jelentkeztek először. Remélem jót jelent, mert hasonló volt a februári babónknál is. :lol:

Csajok, én igazából most tettem magam túl a babánk elvesztésén. Most, hogy van megint 2 kis törpe a pocimban, akikre koncentrálnom kell. Előtte is úgy éreztem, hogy túlvagyok rajta, de ha megláttam az uh képeimet, tuti elbőgtem magam. Most nézegettem vasárnap megint, és szinte mosolyogtam, mint egy szép emléken. :oops: Ugye ez most nem morbid?! Végülis amíg minden rendben volt, addig nagyon szép volt.

i.kata

Kata!
Gondoltam,hogy most,hogy új remények vannak így könnyebb neked is!Én annyira szeretném ha ikreid lennének,NAGYON MEGÉRDEMELNÉTEK pároddal!De ha egy az sem rossz! :wink: Tanár úr szavai a fülemben csengnek,hogy az anyaméh egy egyszemélyes albérlet!De barátainknál sem volt semmi gond az ikrekkel és gyönyörűek,egészségesek a mai napig is!Olyan szépek!!!!!!
Jani mérges rám,mert képzeld én is őrzöm a szekrény mélyén az első beültis babánk uh. képét!Volt már hogy a kezembe került,de valahogy nem tudok megválni tőle,mármint,hogy kidobjam a képet! :cry: De ez rég volt és mint nálatok is Katám,most jönnek a mindent feledtető babucik és csupa boldogság lesz az életetek!TUTI!
Imádkozom továbbra is értetek! :P

belluska

Ja és miért lenne morbid,ne viccelj!Ez így van jól,a szép részét az emlékeknek mélyen őrizzük és jó rá visszagondolni!A sajnos rosszat pedig most van mi feledtesse!Mert kismami vagy Kata!

belluska

Sziasztok

Babszi!
Gratulálok!! Micsoda remek hírek :D Millió babaragacs Nektek!! ++++++++++ Remélem teljesül a vágyad és ikrek lesznek :D

Kata
szerintem nem morbid, elvégre tényleg egy szép és boldog időszak amíg tart.
Babaragacs Nektek is!!! és persze Dezsinek és Tücsinek is! +++++++++++++++++

Mi anyóséknál voltunk, lányok olyan ciki hogy Peti mindig sír amikor ott vagyunk. most már odáig fajult a helyzet hogy ordít torka szakadtából és ha berakom a babahordiba, akkor abbahagyja mert tudja hogy indulunk. olyan kellemetlen, mert anyósom szereti fogni de akkor is ordít, én pedig nem bírom hallgatni és előbb utóbb elveszem tőle :(

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
anyósallergiája van Tetikének? :lol:
Ne aggódj, biztos hogy csak érez valamit ott a lakásban. Ha mondjuk nálatok vennek anyósék, akkor is ordít?

Belluska,
olyan jó olvasni a soraidat :wink: :lol: Köszönöm szépen!

i.kata

Sikerült a pocakfotó Kép Mai fotó :-)))
Vendég

Kata!
:D :D :D

Fitie!
Hát nálatok még a jobbik eset van,hogy csak sír a kis Petike anyóséknál.Nálunk meg sem ismeri a gyerek,annyit jön hozzánk! :? :roll: Nem mintha bánnám!Pedig szeretem az embereket! :D Még jó,hogy párocskám nem rájuk ütött! :wink: :lol:

Krisztám!
CSODÁS A POCIFOTÓ!
Ennél helyesebb kismami már nem kell az tuti!Büszke lehetsz magadra!Olyan jó nézni a pocifotóitokat! :P Nekem már olyan rég volt és imádtam nagyon! :D

Köszönjük,hogy megosztottad velünk! :P

belluska

Lányok akinek kellene Utro, szívesen eladnám a 4 dobozomat, 1000 Ft/ doboz + ha postázni kell akkor a posta költség! Puszka!
Vendég

Tücsi,
majdnem letoltalak, hogy már megint feladtad és továbbadod a bogyóidat. Elfelejtettem, hogy már nem kell az utrót használnod a pattik miatt :oops: :oops:

Kriszta,
szuper csini kismami vagy :lol:

Ma végre láttam fügét a boltban, vettem is 4 darabot (ennyi volt az összes), megvacsiztam őket, erre anniyra felpuffadtam, mint egy lufi :evil: Szerencsére volt itthon Espumisan, az segített valamennyit. :roll:

i.kata

Sziasztok

Kriszta
Nagyon csini vagy :D Mikor lesz legközelebb UH? Olyan kíváncsi vagyok hogy ki lapul a pocakban :D

Kata
anyósallergia? :D :D ez jó!
legutóbb akkor voltak itt anyósék, amikor Peti 4 napos volt és hazajöttünk a kórházból. anyósom megfőzte az ebédet :lol: a férjem pedig elhozta őket kocsival. elég nehezen közlekednek már, úgyhogy inkább mi szoktunk menni hozzájuk.

Belluska
hát ez nagyon szomorú :( :? tényleg szerencse hogy a férjed nem rájuk hasonlít :) van több unoka is a családjukban? egy barátnőméknél van úgy, hogy az ő gyerekét le se sz...ja az anyós, bezzeg a sógornőjének a gyerekét elhalmozza mindennel. pedig hát azt gondolná az ember hogy unoka-unoka :roll:

szép napot mindenkinek :D
babaragacs akinek jár!! ;) +++++++++++

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok lányok.

Házitücsök köszönöm a válaszodat.:)

Zsuzsi annyira jó, hogy te már igy készen állsz, már olvasni is csodálatos, nem hogy várni hogy megérkezzen:)

Babszi annyira örülök a sikernek, szerintem ebből kilenc hónap lesz:)
Nem tudok mást mondani csak HAJRÁ HÁRMASFOGAT!!!!

Kriszta gyönyörű kismama vagy te is, nagyon örülünk a képnek:)
Irigylésre méltó a pocakod:):)

Kata, minden rendbe lesz, és hidd el , hogy nem morbid az hogy a képet nézegeted, én se tennék másképp a helyedbe.Teljesen meg tudlak érteni.

:wink:
beus84

Kata!
Nekem nem volt képem a pocaklakónkról, csak egy UH-s papír, hogy ép, szívműködés kimutatható, s ha kezembe kerül, én azt is szívesen (mosolygós-szomorkásan) nézegetem...

Kriszta!
Nagyon helyes pocid van! :wink:
A menyasszonyi csokrot nem tudod felrakni? (Ha jól emlékszem, korábban csak a szülőköszöntő képét tetted fel.)
hbzs

Sziasztok!

Fitie,
majd megszokja őket Petike, de addig tényleg elég ciki marad :roll: Dehát nem tudsz vele mit csinálni.

Hbzs,
nehezen döntöttem a Czifra és the Legend of Hungary között, de végül az utóbbi nyert.
Neked melyik tetszik?

i.kata

Sziasztok lányok!Ki kell hogy adjam a mérgem ma reggel,húúúú!Nemrég jött meg az sms a fizumról,azt hittem,agyérgörcsöt kapok!30 ezer ft!!!!!!!!!!!!!Szerintetek!Föl hivtam a fönökasszonyom,és azt mondta,ők időben küldték el a tp.papirom a központba bérszámfejteni,tehát ennyi...Nem kerestem mint közalkalmazott milliókat,dehát azért ez karcsú,nagyon karcsú....Apa már másodálláson töri a fejét....Amikor igy is alig van itthon...Mondjátok meg nem szemétség ez a kormányunktól???????????????????? :roll: :evil: :cry:

salygabó

Gabó,
ez tényleg elég durva. Most akkor ennyit fogsz kapni????

i.kata

Kata!
Hú, már megint lebuktam! Mint a múltkor, amikor az avataromat próbáltam ki néhány percre, és Dezsi észrevette - most meg te vetted észre a szavazásra buzdításomat, ami szintén 1-2 percig lehetett fent... :oops: :lol:

Akkor visszamásolom ide:

Más: Szavazzatok a legszebb repcsire a Malév repülőgépfestési pályázatán, ha szeretnétek 2 fős ingyen repülőjegyet nyerni. ( http://www.malev.hu/szavazas ) Egyik repülőgépüket akarják átfesteni olyanra, amely Magyarország értékeire hívja fel a figyelmet szerte a világban. Több mint 200 pályázatból eddig 20-at választott ki a zsűri, ezekből lehet a közönségdíjast kiválasztani. Kíváncsi vagyok nagyon, nektek melyik gép tetszik a legjobban! :wink: :lol:

Szóval, én azt hiszem, szintén a Legend of Hungary-ra adnám le... a szavazatomat, de többek szerint ez túl karácsonyos... :? Tetszik a Czifra is, meg mások is (eredeti kedvencem a Könnyűszél volt), de olyat nem találtam, hogy: Na, ez az! - Épp ezért kérdeztem meg a ti véleményeteket is... :wink: (Aztán meggondoltam... :oops: Majd - neked köszönhetően - ismét... :oops: :wink: :lol: )
hbzs

Gabó!
Ez hihetetlen! Bár augusztus 1-gyel 10%-kal csökkent az összeg mind betegszabadság (80-ról 70-re - az első 15 nap az évben), mind a táppénz esetén (70--ről 60-ra), de az rettenetes, ha ennyi maradt a végére. Nem lehet, hogy az előző hónapban már táppénzen voltál, de akkor még nem kezdték el levonni, s így az akkori levonást is most utólag vonták le a szeptemberi fizudból? (Ez esetben a következő hónaptól azért ennél a 30E Ft-nál valamennyivel többet kapnál...)
hbzs

Sziasztok

Gabó
ha nem minimálbéren voltál vagy nem 4/6 órában dolgozol, akkor nem lehet ennyi. a táppénzt az előző évi átlagkeresetből számítják, a számítás metódusa amit hbzs leírt. ha a tavalyi éved teljesen ledolgozott év volt és nem minimálbérrel vagy 4/6 órás munkaidővel vagy bejelentve akkor egyszerűen nem lehet ennyi. hívd fel a központban a bérszámfejtőket mert itt bizony valami bibi van. mióta vagy betegállományban? ha augusztu 1-et megelőzően akkor a módosítások sem vonatkoznak rád.

fitie

Hát Gabó ez nem semmi:(:( El is hiszem, hogy ideges vagy.
A kormány és az állam is ellenünk van:( Mondta a Forgács doki is, hogy elég lenne annyi pénz az intézetnek amennyit egy kormány fő végkielégítésként kap, és máris 2-szer annyi lombikot tudnának csinálni egy hónapba, mint most.

Szóval... ennyit róluk, de a segélyek , meg azok ...... a mocskok /értitek/ na azokra van pénz......
beus84

Szisztok!

Babszika!
Üdv Kismamink!!!!! Drukkhegyek és babaragacsok!!!!

Fitie!
Peti nagyon érezhet valamit!!!! Hiába szereti anyósod... amúgy nagyon tartok én is ettől, hiszen nem is nagyon hallotta anyósék hangját ez alatt a közel 9 hónap alatt.... egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztunk.

Kriszta!
Gyönyörű formás pocakod van!!!!!

Beus!
Köszike :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Gabó!
Fizu ismerős.... nekem is hol nettő 85 vagy 35 a fizum. Attól ffüggően, hogy ér be a táppénzes papírom.Most csak 35-öt kaptam :shock: :shock: :shock: :shock: De én 6órás vagyok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm a dícséreteket, másfél hét múlva megyünk majd uh ra. Már én is kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a drága.

Zsuzska
Neked is szép a pocid, jól vagytok? Mikor fogok én itt tartani?

Gabó én is betegállományban vagyok de ugye mi nem vagyunk tb kifizető hely így én 3 hónap múlva kapok csak valamit. Már több mint egy hónapja vagyok táppénzen de még nem kaptam semmit.

Belluska
Mi most kimegyünk a bababörzére, kiváncsi vagyok mi lesz kint.

Pocaksimi minden kismaminak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Boldog 17. hetet!!!! Úgy el fog repülni ez a maradék pár hét, hogy észre sem veszed majd!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Nekem is a Legend of Hungaryra esett a választásom! :D :wink:
De amúgy mind olyan szuper!

Fitie!
Sajnos párom és családjával érdekes a viszony éppen ezért nem is idegeskedem ezen!Gondolom az mindent elmond ha párom sem kívánkozik hozzájuk!Kata is csak a számítógépről,meg az esküvői videóról ismeri szinte a "mamit"!De egyébként nálunk volt kifejezettem olyan,hogy a gyerekek valakinél nyugtalanabbak voltak,lehet hogy anyósodnak nincsen valami jó kisugárzása! :roll: :lol: Barni múltkor apa focimeccsén már egészen féltékeny volt,mert egy Lili nevű kislány állandóan felkéredzkedett az ölembe,ő meg csak a gatyám szárát fogta!
Petikének millió pusza!!!!!!!Fogacska van már????

Krisztám!
Na,majd kíváncsi leszek tudtok e vásárolni valamit!Én kb. 3 terhesgatyót vettem ott és nem volt mindegy,mert a 10000ft körüli farmereket 4500ft-ért megvettem!Télire terhes kord gatyót nagyon jó áron vettem!Szóval én nem bántam meg!
Puszillak téged és családod!SIMI a kis csajszinak!!!!!!!!!! :P

Kata,Dezsi,Tücsi,Babszi!Sokat gondolok rátok!!!!!!!!
Millió babaragacs és drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Zsuzska!Simi! :P
Légzésfigyelőt vettetek?Bocsi,hogy ilyet kérdezek,de csak azért mert én nem tudtam volna nélküle létezni!

Gabó!
Nevetséges az összeg amit írtál,de ez tuti,hogy nem így van jól!Járj utána!
Simi és rókakoma űző,egyenesen a négy lánynak(mármint a rókakoma)!
:wink: :wink: :lol:

belluska

Fitie!
Meglestem Pepe új sapis képét az iwiwen,hát annyira pasis és gyönyörű kis srác!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

belluska

Belluska!
Nem, nem vettünk légzésfigyelőt. VAlahogy egyikünk sem akarta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!Sem mi,sem az ismerőseink nem egyből vettünk,csak pár nap múlva mikor hazamentünk,de nekünk volt hogy bejelzett és volt is alapja,sajnos!Nem tudom mi lett volna nélküle,valószínű magától vett volna levegőt a gyerek,de amikor mentünk a jelzésre akkor ki volt merevedve Katánk!Megráztam nagy ijedtségembe,de azért Barnikánál is párszor hallottuk a hangját és bizony mindannyiszor nem vett levegőt,pedig 15 másodperc után jelez be!
Nem rémisztgetésként szánom,csak én úgy érzem jó dolog!
Ne haragudjatok csajok,hogy ezt nem priviben írtam,de szerintem,mint leendő anyukáknak jó megfontolni!Főleg ha nem egy szobában van a baba a szülőkkel!Igaz mi az elején egy szobában voltunk mindkettővel!
Ja és ami furcsa,hogy én mindig azt hittem,hogy csak koraszülött babákhoz javasolják és Barni mivel 4,5kg felett született a zárójelentésünkben javasolva volt,hogy szerezzük be ha nincsen!
Na,bocsi,hogy hosszú lettem! :oops: :oops: :oops:

belluska

Sziasztok

Zsuzska
Neked most abszolút nem kell ilyeneken agyalnod :D Terhesen én elég gyakran voltam anyóséknál, hetente legalább egyszer és hát mivel anyóspajtás szeret beszélni, sokat hallotta a hangját a pocakban, most mégis idegenkedik tőle a gyerek. lehet azt érzi hogy pedagógus? ;)

Belluska
sajnálom hogy ilyen fura viszonyban vagytok a férjed családjával, de legalább Kata és Barnus kárpótolva van a másik nagymamával :D Édes lehetett Barnikád, elképzelem ahogy húzgálja a nacid szélét hogy rá is figyelj.
Képzeld a múltkor ennyire pasis létére mégis kislánynak nézte Petit egy néni, szerintem csak azért mert a sárga cumi volt a szájában. Fogacska még nincs de már alakul a dolog, a héten már tökélyre fejlesztette a nyálbubi-fújást a gyerek :D ez is egy jele a fogzásnak állítólag.

Nekünk is van légzésfigyelő és be is riasztott már, én is a híve vagyok. Belluska, ti hány hónapos korig használtátok?

fitie

Fitie!
Fogacskákat azért kérdeztem,mert mostanában mindenkitől azt hallom,hogy előbb jönnek jóval a fogak!Nálunk hat hónapos korunkig nem volt!De már Barninak is 18 van! :lol: 8) Remélem Petike sem fogja megszenvedni,mert mi azt megúsztuk elég jól!
Bubifújás nekünk is volt,de viszont nagy "nyálaskodás" nem!
Mi majdnem 8 hónapos korunkig használtuka figyelőt,mert még fél évesen is volt egy riasztás!De talán fél évnél tovább már nem kell szerintem!
Katánál csak 4 hónapos koráig használtuk,mert azóta a mi ágyikónkban alszik(első gyerek :lol: :lol: :lol: :oops: ),Barni a sajátjában alszik! :D
Ezt a talpig egyértelmű milyen nemű baba kérdést én is imádom!
:lol: :roll: :wink: Nálunk Katával jártam úgy,hogy fiúnak nézte egy néni,de leírom,hogy miben volt:Rózsaszín nadrág,rózsaszín póló,és rózsaszín kalap! :lol: És a kérdés:Kisfiú?De szerintem a néni nem láthatott jól szegény! :wink:

belluska

Tyúkanyóm,el sem tudom képzelni,hogy nem lehet téged szeretni,hogy nem lehet veled kijönni..Ezt értem anyós családra :twisted: Zsuzska te már szülési szabin vagy?MERT AZT TUDOD,HOGY 70%,elvileg?

salygabó

Gabó!
Na várjál!Anyósék engem szeretnek,még após is pedig őt már egyszer majdnem meg is "vertem" :oops: (nem vagyok ilyen vad csak ha róla van szó),de apósóm nem teljesen 100-as(szerencsére páromnak nem az édesapja) 8) !Szóval velem nincsen bajuk,csak nem tudják megérteni,hogy nekünk másak az "igényeink",az élethez való hozzáállásunk!Na jól kiteregettem a szennyest! :oops: :lol: 8)

Kismamik!
Fogadjunk sunnyogtok a tesztekkel! :lol: :wink: 8)
De már várom a jó híreket nagyon!Babaragacsok mennek!
Szép hétvégét! :P

belluska

Belluska,
miért sunnyognánk? :lol: :wink: Még nagyon korai tesztelni. 8)

i.kata

Kata!
Nálatok nem lehet tudni! :lol: :wink: :wink: :wink:
Tudod ,hogy szerintem is korai,de azért várom a meglepi fotókat!
De bízom benne valóban,hogy még vártok vele! :P 8)
Amúgy mizujs?Remélem továbbra is beszélsz az ikrekhez! :D :wink:

belluska

Belluska,
persze, folyamatosan szeretgetem őket :lol: Amúgy anyum ma reggel izgatottan hívott, hogy ne mit teszteltem? Szegény elszámolta magát egy héttel :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Hát igen szegény,ő is már izgul értetek és várja a jó hírt! :P
Anyum minden beültikor stresszelte magát!Képzelem anyudék is hogy fogják szeretni a picurokat!Várják biztos nagyon!

belluska

Kata, annyira aranyos lehet az anyukád:)
Az enyém is kíváncsi típusú és izgulós, már nagyon várja hogy elkezdjem...
beus84

Beus! Te iwiw képeidnél fedeztem fel azt a szuper nagy halat? Te párod is nagy pecás?? :) Az enyém elkötelezett híve minden víznek és halnak :) Szegény most hétvégén is majd' behorgászik, de nélkülem nem akar elmenni, hiába mondom neki :) Őriz engem, állandóan dirigál, hogy feküdjek, és a széltől is óv a drága :) De jövő hétvégén elvisz a gesztenyeünnepre - ha jól leszek, nem lesz semmi gond ... :)
babszi

babszi

sziasztok!
gyors bekukk... tegnap olyan fejgörcsöm volt, hogy ma folytatódik :evil: :evil: :evil:
Ez a szokásos mesi elötti fejőrület. már jönnek a mesi jelek. teszt már nega :cry: :cry: :cry:
még azért kivárom a csütörtököt. akkor kellene elöször tesztelni. Ma ET+9 vagyok :?
azért tegnap már nagyon sajnáltam magam, hogy nem sikerült most igy utoljára.... :x
dezsina

Babszi!
Apumék is nagy pecások,sőt én is az voltam :oops: :lol: ,de mióta babázok már nem járunk!Tíz évvel ezelőtt benne voltam barátnőmmel a horgászújságban :lol: :wink: !Kiskoromban horgászversenyen is részt vettem! :lol: Szeretem a csöndet a pecázáskor! :D
Mizujs?Pihengetsz?KISMAMI! :P

Beus!
Hamarosan érted is izgulhat a család!Aztán karácsonyra reméljük nagy lesz a boldogság! :P :wink:

Dezsi!
Tudom rossz lehet ezeket a tüneteket észlelni,de mit tudni mitől van!NE ADD FEL!!!!!!!A végsőkig bízunk!TUDOD!!!!!!!!!Puszillak!
+++++++++++++++++++++

Tücsi,Kata!
+++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak poci simi!

Wepe!
:D

belluska

Hűűű Belluska!!! Nem semmi vagy - horgász-csapat. Rám mindenki eddig ferdén nézett, mintha nő nem foghatna pecabotot a kezébe :) Én is horgászcsaládban nőttem fel, de a párom bolondított meg teljesen :)

Fexem. Elég unalmas feküdni. Olvasok - beszereztem izgalmas regényt, kikapcsolok pár órára. Vettem kézimunkát mondván végre van sok időm, de az ülést a babók nem nagyon csípik, mintha a méhem nyomódna, vagy nem is tudom milyen érzés. Most ágyaznak maguknak :) Izgalmas. De olyan lassan megy az időőő :( A várakozás a lehető legrosszabb ebben az egészben. Nem akarok nagyon rágörcsölni a dologra, de amíg nem mozdulhatok ki, addig azért nehezebb nem gondolni rá.

Kata? Tücsi? Dezsi, még van kis idő, azért bízni kell!!!!!!!!!!!
babszi

Babszi!
Tudom nehéz a várakozás!De megéri meglátod!
Én kb a beülti után 3-4 nappal már szinte egyáltalán nem sokat feküdtem,sétálgattunk,barátainkkal társas stb...!Csak lazán,de emelgetni tilos!
Millió babaragacs!!!!!!! :P
Ja és szép melengető időben menjél csak pecázni nyogodtan! :wink: :D

belluska

Belluska!!

Természetesen fexem szívesen, hiszen megéri, de közben azért panaszkodom, mert én nem vagyok fekvős típus. Hétfőtől én nem is leszek hajlandó feküdni, csak ha "baj" van, de az meg ugye nem lesz. :) Az ember mindig az édes semmmittevésről álmodik, de ha egyszer a nyakába szakad... akkor meg panaszkodik :)
Semmi komoly panasz :) Alig várom a jövő 7végét. Horgászni most nem, de majd biztosan megyünk.
babszi

Szisztok!
Ma lustizás van, szingli vagyok. Apa kirándulni ment. Én meg fent voltam már negyed 5-kor. Arra ébredtem, hogy nagyon nagyon fáj a torkom. És köhögök. Gyorsan kijötem a szobából, de addigra már szegény apa is felébredt. köhögtem negyed órát, aztán ittam egy nagy pohár teát, bekaptam egy bogyót és negyed hatkor vissza feküdtem alukálni. Sikerült is negyed 9-ig. Azóta folyamatosan köhögök, tisztul a torkom szerencsére. Bár a hangom elég vicces. Apa jókat szórakozik rajta. Azért már reggelitem, fürödtem, mostam egy adagot, mindjárt megyek terigetni, kifőztem a cumikat és az üvegeket is. Most meg itt fekszem a takaró alatt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Én nem is értem, hogy egy rózsaszínbe öltöztetett gyereket hogy lehet fiúnak nézni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Engem is annak néztek még általánosban. Aztán kaptam egy fülbevalót.... és még mindig sokszor néztek fiúnak :? :? :? :? :? :? :?

Gabó!
Nem mentem szülési szabira, mert ugyanannyot kapok ré, mintha maradok betegállományban.

Kata!
puszi az ikreknek!!!! Pocisimi!!

Babszi!
Pocaksimi!!!

Dezsi, Tücsi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Engem tegnap hatalmába kerített a nem sikerült érzés, és így egész éjszaka alig aludtam valamit, végül reggel kilenckor sokadik pisiből csináltam egy tesztet amin azonnal megjelent a 2-ik csík, ez szép és jó lenne ha nem kaptam volna 5 napja fél ampulla Pregnylt! Egyébként 25-ös érzékenységű a teszt, holnap is csinálok, akkor majd meglátjuk, hogy halványodik-e, de azért csodálkozom, hogy még mindig lászik a szuri is elég erős... :evil:

Dezsikém, te lombikoknál szoktál barnázni ? Csak azért kérdezem mert én akkor is szoktam, és ha te is és még nincs barna, akkor még van remény++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?