Új privát üzeneted érkezett!

Köszi! 8)

Kaandi: anyum kérte hogy videózzam le a cumiberakást, mert szerinte milyen nagyon ügyi.. Nem tudom, már régóta ez megy én már megszoktam. De az az elégedett hang amit a videón ad. :D:D:D

Julcsi: bajunk már most is van vele, de kösz a biztatást a jövőre vonatkozóan is. :D:wink:

Kivagyok én már ezzel a fogzással... Az elsőnél szorulása volt, most meg megy a hasa. Szó szerint erre minden SZ.RT rá lehet fogni... :roll:


Most garázdálkodok, mert aztán lelépek mára, soka dolog. Szóval ha már laptető :roll: :D :
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.10.02 10:16-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


LKVerus: Tesóm végső esetben, mikor a Kiscsaj semmi áron nem akart tápot enni, álometetést csinált és úgy benyelte Adél.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ómáááár! Efét megzabálom! Annyira jó feje van! :D Most na, szó szerint!
(Nekem már az efféle brümmögéstől feláll a szőr a hátamon... Nem Efe brümitől, remélem sejted... :) Először nagyon viccesnek találtam én is, de a tegnapi kajáink közben folyamatosan csinálta... Először röhögtem, majd védekező állásba helyezkedtem, aztán elkeseredtem, mert folyamatosan feleannyi kaja ment bele, mert kiköpködte a többit. És a végén már kiabáltam, hogy NEM, NEM, de lecarta.... Szóval én utálom már a brümmögést... :( ) Ráadásul előtte 20 percig a szőlőcskéjét készítettem elő... :(

Verus:
én olvastam olyanokról, akik a gyümölcsöt tápiban adják vagy valami ilyesmi. Sajna pontosan nem tudom, hogyan kell, de esetleg... (Pedig a hideg kaja jó ötlet volt...)
Legalább volt otthon csoki! Ennyi gyerek mellett még ezt is értékelni kell! :)

Zsuzsi: szegény Léna! Egyedül tényleg nem lehetett egyszerű... De hurráesküvő!! Léna is partyarc lesz?

Zéti annyira édes! Meg Oliavatar is!

ladmon
 
 

 
 

videó is szuper Elif! én meg a kis agyammal, rájöttem, hogy a telcsimen van videófelvétel, HAGGAL!!!, csak nincs a telcsim, és a szám.gáp közt semmi lehetőségem az összeköttetésre....nah, majd apa hazajön, átpakolom az ő telcsijébe a memóriakártyát, az övéről felmegy a régi gépre(mer csak ott van motorolaprogija) onnan átrakom Cdre, és már itten is van! Szóval felvettem Vinci örömsikoltozását, nevetéssel :) édes....
ez az álometetés nemrossz, este bevetem! Köszi Julcsi! Remélem sikerül :) Azér jó lenne, ha enne tápot na! Mégicsak sok tápanyag van benne, ami kell!Amúgy tök jól van, tök vidám, és kiegyensúlyozott, nem úgy mint én :( Rámférne már egy mozi...stb...de amióta felkeleget éjjel, nem merem senkire se hagyni, főleg nem apa hugára, ő lenne az egyetlen, aki még esetleg vigyázna rá mostanság....de ő annyira nem egy ygerekszerető nőszemély....legalábbis ha már nyűgös, vagy sír, akkor nem kell neki.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 ++++++ Bebének! Jobban van Bebe?

Zetibebi, Zsu83, Budabo Csináltunk képeket a mintaliról csak az az én gépemen van. Majd délután töltök fel.

Zetibebi de édes ez a kép Zétiről!!!

Andabella torka nem piros? Nálunk is ez volt a helyzet... 3 napig lázasok voltunk.... :roll: Jobbulást Mesinek!

Nilabali érezd jól magad a testvérednél! csináljatok sok képet!

Pandusika Boldog hófordulót Hannának!

Budabo remélem eza fejelés csak a tegnapé... nem lehet kellemes... :? Köszi jól aludtunk! 9 órakor kelt fel a fiam. Már akartam kérdezni, hogy a cumit miért kell elvenni Fügétől amikor elalszik?

Zsancy Boldog névnapot Petrának!

Babanyul akor ti is nagyon megszenvedtetek a fogacskával! Nekünk még nincs fogacskánk... :roll: Nagyon helyes Szoni!

Lkverus jaj te szegény... Vinci kaja sztrájkol??? :shock:

Elif nagyon édes Efe!! Az a cumis kép :shock: meg kell zabálni!!! Örülök, hogy sikerült visszacsinálni a tv-t... úgy látom a fiad műszaki beállítottságú lesz.... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jaj Bogi: azt akartam írni, hogy az én fejemben úgy áll össze a kaja, hogy a sárgarépa, a cékla meg a krumpli mindig az alap, ehhez jönnek az sallangok, mint cukkini, borsó, fehérrépa, brokkoli ilyenek... Plusz a husi. Ebből lesz: répa-cukkini-husi, meg cékla-tök-husi stb ételek.
A sütőtök nekem is olyan magában való. Azt csak husival adom.
De ki találta ki, hogy a sütőtököt egyszerűbb párolni, mint sütni??? Nem is az elkészítése, de őszültem, míg meghámoztam!!! Viszont így meg legalább volt főzőlé hígítani! És így is nyamnyammmmfinom... :)

ladmon
 
 


óóóóó, Ladmon,ezen mink már túlvagyunk, vagyis a kajabrümmögésen....Vinci csinálta, én is kiabáltam már, hogy NEM NEM NEM,aztán felálltam, hogy akkor nincs több kaja...el is mentem a konyhába, a gyerek meg csak nézett, hogy most mi van, neki kaja kell, miért nem adok, és abbahgyta,na azóta ha brümmög, felállok, már tudja, hogy jobb ha eszik rendesen, vagy nincs foly.köv.... :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye:várom a képeket. Zsu gyanus...hol lehet. Nila csavizik az okés. Szóval én nem szeretem ha ott van, mert régebben fordítva nyomta a szájába, jó nem fér bele, de rám a frászt hozta. Napközben sem cumizunk, alváshoz vetem be. Most megyünk levegőzni kicsit.

Kép
budabo
 
 


De azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a cumival megfojthatja magát?? :D

ladmon
 
 


Sziasztok!

Hát az éjszakánk úgy alakult, hogy rendesen 8-kor elaludt, de most nem aludt 3-ig, hanem 11-kor felkelt...kapott enni, peluscsere, altatás...velem nem akart aludni a nagyágyban, aztán 10 perc járkálás, kiságyban aludt 5 percet, majd kb. 20 perc járkálás, és nagy nehezen elaludt a mellkasomon..ez fél 1-ig tartott, én 1/4 2-kor tudtam ledőlni, majd 3-kor ébredt, de végüll 3/4 6-kor kelt...

Millye: nem tudom hogy piros-e a torka, szerintem az ínye van megdagadva..

Szerintem a foga lehet, de nem tudom, hogy jól látom-e az ínyét, rakok fel képet, szerintetek ez már meg van dagadva alul?

Kép

Vera: kitartás, én nem tudom mit csinálnék, ha nem akarna tápit enni, talán tényleg azt adném, amit szeret:) ++

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


tudom ám helyesírni, szóval "végül" 8)

Annyira nem látni az ínyét, vagy igen?

Kép
Kép
andabella
 
 


Ó Verus, ezt nem mertem, mert így is örülök, ha kaja megy bele... Nem mindenki rendelkezik olyan haspókbenővel, mint Vinci (mint Vinci alapesetben... nem a tápnemevős Vinci-esetben :) )

Andabella: én nem látok semmit... De Mesi az cuki! :)

ladmon
 
 


Na, annak örömére, hogy hamarosan utazunk, sikerült összeszednem valami kórságot... :x remélem nem influenza és azt is, hogy nem fogom Kismanót megfertőzni.... :( nátha, köhögés, fejfájás... lázam szerencsére még nincs....

Verus: valóban szép kis meglepi, amit kaptam... :D sajnálom, ha negatív gondolatokat keltettem vele... De nálatok Apa biztos másban nagyon szuper... mindenkinek megvan a jó, meg a rossz oldala... :)
Sajnálom a rossz hangulatot... :( Szerintem próbáld meg azt, hogy egyszerűen nem kap mást... A barátnőm (aki mellesleg gyerekdoki) a teát nem tudta megitatni a babájával és aztán megunta és nem kapott mást. Egy idő után megitta... Nálunk meg pont fordítva van... a tápszeren kívül mást nem iszik, néha egy kis vizet pohárból. De már kb. 4-féle cumisüveggel és itatópohárral próbálkoztam és semmi...
Egyébként az álometetés nálunk is beválik... Hanna pl. tegnap délután 2 után már semmit nem akart enni... ezért este 10-kor álmában tudtuk csak megetetni...

Elif: megnéztem Efe videót... nagyon ügyes... :D hát most már annyi jót olvastam és hallottam a török konyháról, hogy biztos sokmindent ki fogunk próbálni... :D

Zsancy: boldog névnapot Lulunak! :D

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
:D

Bocsi, hogy most a többire nem reagálok, de szétmegy a náthától a fejem, úgyhogy megyek és inhalálok egyet....

:roll:

Panna
pandusika
 
 


Budabo aha így már érte, hogy miért nem hagyod nála a cumit! de szerintem nem lenne semmi gond mert nem tudja lenyelni.... nekem is gyanús Zsu... de lehet, hogy otthon van apa és elmentek valahova... Jól teszed, hogy kimész levegőzni mert csodálatos idő van. Én majd csak később viszem ki mert sárgarépát főzők és nem szeretném elfelejteni, hogy feltettem... ma megint megpróbálom a sárgarépát hátha... :roll:

Andabella nem lehetett valami egyszerű az éjszaka... de gondolom amit kijöna fogacska akkor már jobb lesz! Én ilyen távolságból nem tudom, hogy megvan-e dagadva az ínye... viszont nagyon édes Mesi azt meg tudom állapítani!!!

Pandusika jobbulást neked!!! ++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Hannának boldog hófordulót, Petráknak boldog névnapot kívánunk!
kreiszi
 
 


ladmon:nemnem, de nagyon öklendezett tőle ahogy visszafele bután nyomta be és ezért nem szeretem. Jól van na, néha vannak hüle dolgaim.

millye:próbálkozz, vmire rá fog kapni, ha nem most majd később. Itt is szép idő van, csak fújdogál a szél és ettől csípős.

Kép
budabo
 
 


Mesinek már megint 38 a láza.
Asszem délután benézünk a gyerekdokihoz:(

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella: Nyugodj meg, feltehetően csak egy kis vírus, csak az ember úgy meg tud tőle ijedni. 4 óránként adhatsz neki lázcsillapítót, de nem is muszáj, 38 az nem magas láz...

Pandus: Gyógyulj meg hamar, mert még rengeteg mindnt be kell szerzned a kirándulásra! :wink: Jobbulást!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 



Kép
budabo
 
 


Efe bizonyám egy ARC :D nagyon édes, látom, neki is majdnemhogy vörösödik a feje, úgy erőlködik a berregéshez - Adri is így nyomja :lol: ma sajnos rájött, hogy ez kaja közben is jó móka :?
Látom, Ladmon, megint ugyanazzal bajlódunk :lol: (no adott helyzetben én se röhögtem, náluk is ment a NEM, de tojik a fejemre...)
Ja kérem, nálunk az itthagylak és nincs kaja nem megoldás, mert oké hogy már tátog a kanál láttán, de azért nem borul ki, ha nem kell főzizni :roll:

Julcsi, nem, szerencsére csak míg még ébren voltunk, utána szépen végigaludta az éjszakát. Hétvégén veszek brokkolit. Gabonapép helyreteszi? Most vettem kölespépet, azzal tervezem majd adni a gyümölcsöt, hogy azzal az étkezéssel is majd később ki tudjunk váltani egy szopit, de jó lenne, ha működne, mint kakijavító! :roll:

Andabella, jaja, szerintem is gyerekdoki... remélem, azt mondja, minden rendben!

Panna, jobbulást!

Füge de édes :D Az a tekintet, mikor a másik baba elveszi tőle a játékot :D nagyon édi :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Kép
Kép
Kép

Kép
kangu
 
 


Ez az! :D Végre Hunor :D

Andabella ne izgulj :) Szerintem ha csak láza van akkor ne vidd, én legalábbis nem vinném, mert könnyen elkapja a többi gyerektől a bacit. Inkább hívd ki.

Egész friss képek. Szereti a borsót (is) :)
Kép Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 12:51-kor.
Vendég
 


Megnéztem a videókat, Efe csúcs ahogy tiszta erőből berreg :D
Füginek meg azt néztem hogy milyen szép a profilja, tök szép arcéle van :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Köszi csajok a vizes hsz-okat.
Elif, Bogi: tündériek a gyekőcik a videókon! Megzabizom őket.
Nila: nagggyon jó, nagyon jót röhögtem, és milyen igaz.
Bogi: a szuszifej továbbra is nagy kedvencem.
Esztike de édes, kis huncutka.
Gabi: szia, de jó, h jöttél! Édes Szoni! Lehet, h a böngésződ a gond. Nekem pl. az elkészített vonalzók nem törlődtek, amikor maxtonon keresztül léptem be, viszont az explorernél nem volt gond.
Panna: gyors gyógyulást kívánok!
Verus: sajnálom a kajasztrájkot, egyéb ötletem nekem sincs, mint amiket a lányok már írtak.
Zéti és Oli cukipofa.
Julcsi: örülök, h szépen gyógyulsz. Marci nagyon ügyi, jövő héten már járni fog?
Lénácska gyógyulj meg gyorsan, Mesi is!
kreiszi
 
 


Nemnem Kreiszi, jövő héten Adrika fog járni, utána Barbi és Hanna, esetleg Füge, mi csak olyan 4-5 hónap múlva következünk majd. :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ez asz Oli tiszta Anyukája... :) Jól járt!
gyönyörűek ezek a szemek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ok, megnéztem a videót, lehet, hogy Füge fog járni jövő héten... :D :shock:

Nekünk gabonapép, kölespép nagyon bevált, tele van rosttal, szóval hátha Nálatok is, Eszter!

Hunorvigyor haláli! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Anyukája??? :D Julcsi rajtad rózsaszín szemüveg volt mikor a képemet nézted :D (a némettanárom mondogatta ezt mindig, "na jóóó, felteszem a rózsaszín szemüvegemet, legyen egy kettes :lol: :lol: )
De azért ari vagy :) (bár anyát választhatott volna jobbat is :oops: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Pedig de!!!! Ragaszkodom hozzá, gyönyörűséges Kisfiú, és tiszta Anyukája!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


stelly:köszi, én is nevettem Fügén, hogy nézte Csillát...A berregés nálunk is megy néha, van időszak amikor naponta mosom a széket.

zetibebi: jaj de helyes Oli!!!!!!

kreiszi,julcsi:köszi, azért nem a jövő héten, de egyszercsak. A távirányító, mobiltelefon,kamera és fényképezőgép látványa és estleges esély hogy megfoghatja hatalmas ösztönző erővel bír :D

Én is hülye kérdés - csak amilyet szoktam - szóval tegnap kaptam mildipépet, de ez már gluténos szerintetek lehet?

Kép
budabo
 
 


Hunor nagyon sármos kishapsi :D

Olibetyár is micsoda kis mosolyi :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ismétcsak köszi! :) Ígérem a kövi videó majd csak akkor jön ha Efemászni kezd. :D

Oli és Hunor eszméletlen helyes pasik!!! Efe üzeni nekik hogy agyőgyőeddababa avuvú (konkrétan) :lol:

Bogi: épp írni akartam, hogy Fügenézhetnékem van :D. ééééédesek a videók! Füge egy bombacsajszi!

Megvan a kedvenc kajánk: cékla-alma-krumpli. Imént csúszott le belőle unszolás nélkül 220 ml :shock:, nekem nem is hagyott :(, pedig én is imádom. És még evett volna ha van, durva. Eddigi max ebédmennyiség 160 ml volt, rekord megdöntve. :D

Millye:
a zsebes tartó amit régebben varrtam Efének.
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Julcsi: :lol: Igen, Füge is belehúzott
Hunor cuki kis vigyori.
Zvera: ugyan már, ne légy ilyen kishitű! Jó anya vagy és kész. Kellene nekem abból a rózsaszín szemüvegből egy tucat jövő májusra, osztogatnám a bizottságnak, mint a cukorkát. :lol:
Bogi: én óvatoskodó vagyok, na jó becari paraanyu :oops: , szal én még kerülöm a glutént.
kreiszi
 
 


Budabo evett a sárgarépából jupppiii akkor az a dolog nyitja, hogy nem szabad pürésíteni neki.... :roll: De édesen kacag Füge! Milyen ügyesen lépeget :shock: lassan elindul... látom a távirányító neki is tetszik! A tejbepépet nem is tudom... először adj neki kicsit... de talán a glutén miatt nem kéne... olyan bizonytalan vagyok.... egyébként van aki azt mondja, hogy minimálisat adhatsz neki 7 hónapos kor felett van aki meg azt mondja, hogy kerüld amíg lehet... volt/van gluténérzékeny a családodban?

Zetibebi de cukorborsó Oli borsós arca :D

Babanyul szerintem az éjszakai kelések a fogától vannak... de azért annyira nem vészes.. remélem igazad lesz és kibújik a fogacskánk! Én sem tudom nagyon számontartani a hófordulókat de van egy táblázat és abban szoktam meglesni.... :roll:

Elif nagyon nagyon ügyi vagy, hogy ilyet varrtál!!! Köszi, hogy nem felejtetted el!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Tesóm szerint Bogi -bár nyilván a gyermekorvos álláspontja is csak egy álláspont, sőt biztos vagyok benne, hogy lenne gyermekorvos, aki mást mondana-, a glutént már nyugodtan elkezdheted.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi,kreiszi,millye:köszi, azt gondoltam ki hogy van még málnás azt megkapja, és pár hét múlva megpróbálom.

millye:ügyes vagy!!! látod látod rájösz a titkokra

elif:hozzál csak bátran videót én szeretem nézni! nem kell megvárni hogy másszon.

zsu,nilababa?

Kép
budabo
 
 


szióka!

megjöttünk,nagyon jó volt,képeket majd hozok!

most csak átfutottam amit írtatok-nem volt kevés-és remélem,hogy Vinyóazóta már evett tápot és verus nem tépte ki a haját,és Efetényleg haláli,a grimaszkirály nevet rá találták ki,és éljen hogy Andrisevett répát, ésSzoniirtó cuki,pannaneked jobbulást++++,Mesinekszintúgy,remélem már jobban van,Léna is gyógyuljon meg,hadd menjen nyugdíjba az orrszívó,Hunor vigyora díjnyertes,Oli és Zéti pedig gyönyörűek.megyek fürdetni,ha apa nem nyúlj le a gépet akkor jövök!

Kép
nilabali
 
 


na,gyermek alszik,apa lelépett,enyém a gép!

sok képet nem csináltunk,de dobok párat:

Kép Leon,hihetetlen szemekkel és angyalhajjal
Kép a különbség már nem is akkora a két fiú között,jövőre ilyenformák lesznek a mieink is!
Kép kedvenc keresztfiam,Patrik és Bazsi,imádják egymást
Kép egy kupac gyerek...
Kép szuszifej
Kép

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!
Háát nem tudom magam utolérni olvasásban...még 5 oldal van de nem adom fel...ma pl lett volna időm de net nem volt... :shock:

Millye Andrisa nagyon édes ,barátságos,nyelvöltögetős, beszélő (tényleg mondja,hogy innniiiiii)csak Muki még mindig féltékeny :oops: :shock: .Zsó meg sok-sokkoló volt mert kimaradt a déli alvás:oops:


Képek -videók nagyon jók!

Láttam babanyul is előkerült !Hurráá...

Kép
zümis
 
 


nilababa:tök jók a képek, szuszifej király!!!

zümis: kitartás, utolérsz. Jól vagytok?

zsu:????????????

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem olvasok vissza, ma pihiztem, mert lebetegedtem mégjobban! :? Reggelre annyira fájt a torkom, hogy el kellett menni a fül-orr-gégészetre, kaptam bogyót amit a szoptatás alatt is lehet szedni! Bár ezt nagyon szerettem volna elkerülni! :(

Bebe szerencsére jól van, még egy minimális orrfolyása van, ma beszéltem a doktornénivel, azt mondta, hogy a fogzástól is lehet orrfolyás! :shock:
zsu83
 
 


bogi: :D

zsu:gyógyulj meg hamar++++++++++!szerencsére Bebe jól van!

zümis:írhatnál magtokról,mindig csak bejelentkezel...!

Kép
nilabali
 
 


zsu:jobbulást neked!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Kép
budabo
 
 


Sziaszok!

Délután már 38,7 volt, voltunk a gyerekorvosnál. Kicsit piros a torka, de a láz nem biztos, hogy attól van, lehet hogy a foga miatt.
Lázcsillapítást írtak elő + cebion cseppet. Szegénykém olyan kis bágyadt volt egész nap, olyan szomorúak voltak a szemei. Most elaludt már, remélem alszik egy nagyot:)

Köszi mindenkinek az aggódást:)

JÓ éjt, Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Nagyon édes minden gyerkőc :)

Enyém gyerek:
Kép

Áldott jó gyermek:
Kép

Nem röhögni :D
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hel29
 
 


hel:tiéd gyerek sem megy a szomszédba egy kis huncutságért :lol: !nagyon édik az összevissza fogacskák!jobbak már az éjszakáitok?

Kép
nilabali
 
 


Nila: dehogy jobbak :? Ma 8-kor aludt el, már egy ébredésen (és persze üvöltésen) túl vagyunk :? Mi lesz még reggelig..........

Kép

Kép
hel29
 
 


bogi:köszi jól de kopp-kopp :wink: hétfőn még kontroll a drnéninél .
apa is elég normális :shock: egész héten nem kritizálta a főztömet...
De viszont tegnap előtt hisztizett mert én vezettem nem engedtem át neki...rohamot kapott :oops: :roll: Látni kellett volna!!!
Vagy csak azért nem mert rosszalkodni (vagy csak azért adja a jó pofit mert itt van millye Andrása:wink: )

Muki rendbe jött hála...nagyon érdeklődő lett...mászik ezerrel,eszik szinte mindent de még a gyümi a legkedvesebb naa meg a cici...:oops:

nila :Bocsi...most a Te kedvedért pótoltam 1 kicsit...

Mesinek gyors gyógyulást!!

Igen orrfolyást és hasmenést,piros popot is "csinálhat" a fogzás!

jó éjt...

Kép
zümis
 
 


bogi:most néztem meg a videókat,Füge annyira édi,és hogy növöget a haja,nekem kedvencem az utolsó,ahogy néz tényleg a ksilányra,amiért elvette a játékot,nagyon aranyos,legszivesebben magamhoz öleltem volna! :D

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?