Új privát üzeneted érkezett!

tegnap gesztenyét gyűjtöttünk :lol:

Kép Kép Kép
Vendég
 


Szilcsi
Jobbulást nektek :)

Boni
de rég szedtem gesztenyét..... :) Emlékszem még ovis voltam vagy ált. isk. alsós és kis figurákat csináltunk belőle.
Jó egy kicsit nosztalgiázni :lol:

Tegnap este úgy beájultam, hogy már nem is jutottam gépközelbe :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello!

Boni enyim gyerkőcök a mai napig gyűjtik! csak tudnám minek! nem csinálnak belőle semmit, de már tele van a szobájuk lassan! :roll:

Princzike hogy vagy? Már csak 4 nap valamilyen érzések?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 

 
 

Klarissza
Talán most kezd egy kicsit érzéken lenni a mellem.
De már nem tudom, hogy miben higgyek..... Múltkor is volt ilyen, de aztán semmi sem volt :(

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike: hőmérőőőőőő :) az a tuti

klara: állítólag a gesztenye begyűjti a helységben a negatív energiákat, gyerekszobában rossz álmok ellen használják. Én erről még nem hallottam, csak a múltkor a mamám is hozott egy kupaccal :)

köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltatok.
Még van bő 2 hetem eldönteni, hogy szeretném-e az injekció kúrát. Amit észrevettem, ha menni kell valahova, bank, orvos stb és többet állok, akkor naponta 5x is keményedek, ha fekszem, akkor csak 1x-2x, de Levente még majd csak most kezd el nőni..
stephie
 
 


Stephie
Vigyázz ám magatokra. Ha viszont fekve jobb a helyzet, akkor szerintem pihizz sokat egész nap és ne mászkálj. :)
Szép név a Levente :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike drukkolok

Stephie Levinek még hosszú benntmaradást! :wink:

Újdonsült mamik remélem jól vagytok!

többiek?
Vendég
 


Jó reggelt!

Stephie, pihizz sokat, én bevállalnám az injekciót.

Boni, nagyon jók a képek, Zsigi nagyon megnőtt, férfias lett. :D

Princzike, érzések???? Remélem mutizol nekünk egy zebrát!

Surmi, eltűntél, mizu?

Mátéinknak utólagosan nagyon Boldog Névnapot!Kicsit érthetően lemaradtam!!! :lol:


Mi jól vagyunk! Éjszakáink eddig pompásak.10-től 5-ig szunya van. Remélem nagyon nem fog romlani! Szóval eddig pihent vagyok! Szopival akadtak gondok, vagyis az én cicijeim nem bírták a strapát, de úgynéz ki kezd rendeződni! Fiam tegnap bevágott 150ml-t, 4-kor este fél 8-kor meg a másik 100-at. Szóval kezd megjönni az étvágya.

Kép
kata05
 
 


sziasztok lányok!

kata: én vettem bimbóvédőt és bekentem anyatejjel amíg berepedezett a cicim, illetve magának a bibmibnek is a legjobb az anyatej, nekem legalább is mindkét lánynál bevált
stephie
 
 


Stephie, ilyet még a csecsemősök sem láttak, ugyanis bimbóvédővel szoptatok+garmastannal kenem, és bitangul kiszívta a cicim. De már javul azért.

Kép
kata05
 
 


Kata
A kis vasgyúró Lőrinc baba :lol:
Hát nem is tudom. Nem nagyon reménykedem, bár most 1-2 napja eléggé fájnak a cicijeim, bár múltkor is volt ilyen tünet és még sem volt semmi :(. Inkább most nem kiabálnám el.
Zebrásat egyenlőre csak LH tesztet tudok mutizni :)
Remélem hétvégén tudok nektek HCG zebrát is produkálni :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Jó reggelt!

Mivel ma én voltam az első koránkelő, így megérdemeltek tőlem egy meglepit, amit még én sem nagyon tudok elhinni, így inkább teszek fel képeket és kérem a véleményeket :lol:

Kép

Teszek fel egy második képet is, mert erre tettem egy kis kontrasztot, hátha látszik belőle valami fényképen, mert szabad szemmel sem nagyon látható:
Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike, ezt vártam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi az hogy nem látszik, nem kell ide kontraszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Kép
kata05
 
 


Princzike JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Nagyon-nagyon sok boldog órákat, napokat, hónapokat kívánok neked a továbbiakban :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Jó reggelt!

PRINCZIKE: MICSODA HÍREK :lol: még jó, hogy benéztem, így nem maradtam le róla :lol: szerintem is szuperül látszik az a csík :-D

Kata: azta, micsoda étvágya van Lőrincnek :-D Bendegúz ennyi idős korában ennek töredékét szopizta (szerintem még most is) mondjuk ő éjjel is kel 2-3-szor :-)
nem bánnám, ha ő is többet enne az esti szopinál, és akkor jobb lenne az éjszaka...
Sajnálom a cici-strapát :-( az elején nekem is sebes volt, de rendbejött.

Boni: nagyon édesek a képek Zsigiről :-D kis gesztenyeszemű :wink:

Stephie: napi 5 keményedés is normális még. Nekem kb 24 hetesen volt, hogy napi 10-et vagy többet számoltam. Amúgy árban hogy néz ki ez a szuri, amit kapnál?

Szilcsi: meggyógyultatok?

Nálunk minden oké, kedden volt itt a gyerekorvos. Bendegúz szépen fejlődik :-)
a dokinéni szerint ennyi idősen, este 10-től reggel 5-ig át kellene aludnia az éjszakát :roll: nem tudom, mit kellene csinálnom, hogy ez megtörténjen, mert ugye kényszeríteni nem tudom, hogy többet egyen lefekvés előtt...dokinéni azt mondja, éjjel ha ébred, adjak neki vizet :roll: próbáltam, kiköpte...nem lehet átvágni :-)

Egy kép a kis sajtkukacról :-) (itt épp nem sajtkukac :-)

Kép

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Köszönöm lányok! Teljesen könybe lábadt a szemem. Még most is alig merem elhinni, így több, mint 2 év után :roll: :lol:

Szezsó
Nagyon szép Bende :)
Szerintem nem jó ötlet a víz. Nekem anyukám azt mondta, hogy amikor kicsi voltam, akkor ugyanezt mondta neki a doki néni, vagy védőnő passz, de teját adjon nekem. Mondjuk meg is ittam, de 2 óra múlva ugyanúgy üvöltöttem. Ezt anyu bírta pár napig vagy egy hétig és utána mondta, hogy toll a fülébe a nőnek, ő már pedig engem megszoptat. Na nem is volt 2 óránként felébredés éjszaka. Igaz megkapta a magáét, de kit érdekel :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike: ez egyértelmű zebra :) :) hatalmas gratula

szezso: kösz, hogy megnyugtattál, én nem emlékszem, hogy az előző terhességeknél amikor befektetett az orvos akkor mennyi volt a napi keményedések száma, csak arra emlékszem, hogy 26 hetesen már el volt simulva a méhszáj a sok keményedéstől. 16-án kell mennem a dokihoz és akkor kiderül, hogy most hogy állunk
A szuri azt hiszem azt mondta, hogy 6-os kiszerelésben van és 10 ezer körül lesz. Hát nem olcsó, de ha ezzel kivédhetem a hetekig kórházban fekvést, akkor belevágunk
Bendegúz jól látom szopipárnát használ? Kaptam én is egyet ajándékba, de egyenlőre, csak alváshoz használom a térdem alá. A kiságyba is be szoktad tenni megtámasztónak éjszakára, vagy csak ilyen napközbeni szunyókáláshoz?
stephie
 
 


Sziasztok!

Előkerültem gyorsan ismét! Betegek vagyunk, voltunk! Először Apa, majd Máté, mostanság én! De lassan mindenki kifelé megy belőle! (DE nagyon ...ar volt!) :twisted:

Gyorsan reagálok és össze-vissza bocsika!

Szezso! UTÁLOM ezt az át kellene aludnia az éjszakát, meg este 10-től reggel 5-ig szöveget! Máté még most sem! De egy-két ébredés teával megoldható! De nálatok! :shock: ÁÁÁ kizárt! Ameddig van tejcsi hajrá szerintem! Én mindig kikaptam védőnőtől, gyerekorvostól, hogy még mindig felkel éjszaka, de ha nekünk így vált be, akkor nem mindegy nekik? Persze utána kiakadtak a napi 7-8 étkezésen, mert 5 kajálásnak elég kell lennie, egyszerre egyen többet, meg blablabla.... Ezeket szépen meghallgattam aztán kész! Ahogy nektek jó, csak úgy! :wink:

Princzike! Simán látszik az első képen is! :wink: SZUROK és halk hurrá! :lol: :wink:

Szopipárna! Mi még mindig használjuk kipárnázásra, rajta pihenésre, hol én, hol Máté! :lol:

Boni! Még mindig oda vagyok, hogy Zsiga milyen nagy! :shock: :shock: :shock: Simán 2 évesnek mondanám! :lol:

Kata! Jó, hogy ilyen ügyesen megy a szopi, csak így tovább! :lol: :wink: Én is csak anyatejet kentem, ha éreztem, hogy nem bírja a strapát a cici!

Zsu? Jól vagytok? Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet 2 gyerekkel? :oops: Most hogy mindenki beteg volt, rájöttem, hogy ha még itt lenne még egy bébi biztos kész lennék teljesen! :oops:

Erről meg még eszembe jut Klarissza, hogy ő meg 3-al! ááá hihetetlen!

Stephie! Drukkolok, hogy tudj pihizni és minden okés legyen! Hát tényleg nem olcsó a szuri! :shock:

Kép
bettike
Eger
 
 


NA úgy látom ennyi, mert jön az orszi-porszi (már ő megy érte), ebéd, játék, alvás (remélem) :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Princzike éljen éljen látszik látszik, enyim is majdnem pont egy éve volt ilyen kis halovány :lol: drukkolok., hogy minden rendben legyen, de miért ne?

Szezsó védőnéni ááá Zsigi még most sem alussza át az éjszakát. csak nagy ritkán.. szóval ez gyerekfüggő

az sem igaz, hoyg ha vizet adok neki, akkor majd jól beduzzogja magát és fel sem kel.. mert ő felkel a vízért is(amit 11hósan adtam neki éjjel)

ő ilyen ez van... kipróbáltam én már mindent de az én gesztenyém nem halandó hagyni éjjel anyát!

:lol: nálunk egyébként Zoé kivételével mindenkinek ilyen gesztenye szeme van, és már tudom is miért, mert a nagypapám édesanyjának a családjában generációról generációra öröklődik a gesztenyeszem :lol: de apa mégsem gesztenye szemű, neki világosabb, bár mama azt mondja neki is sötét volt.. de emlékszem nagypapám világos hajához a majdnem fekete szem... 8)
Vendég
 


Bettike
Jobbulást nektek. REmélem most már mindjárt túl lesztek a betegeskedésen :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Hellóka!

Bettike hát igen mi is most voltunk betegek Ákosom hozta haza, Mátyás 3 hétig volt beteg, Zsoltikám 2 hétig, Ákos 3 napig, Én két napig, Apa meg már húzza egy hete! Utáltam főleg a nem annyira gyógyulókat 2 heti antibiotikumos kúra, de a legrosszabb a láz, róka koma és az orrfolyás volt nem alvással keverve! Úgyhogy hiába én voltam legkevésbé beteg szerintem én purcantam ki legjobban! (ápolásba):lol:

Szezso ényim gyerek amikor a legtöbbet evet az volt 130 ml! És a mai napig ha az éjszakai szopikat számolom akkor napi 5-ször szopizik és 5-ször eszik! Éjszaka a vizet csak akkor fogadja el ha már végképp nem jön a ciciből egy korty sem:oops: Ja és mégsem igen hízik!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Klarissza
Szegénykéim. Annyira szeretek minden évszakot, még az őszt is, de már megint annyian betegek. Ez mindig úgy lelomboz :(

Viszont más téma...
Hoztam nektek ma reggeli teszteket:

Kép

Ezt pedig tegnap vettem, de ezen is látszik:
Kép

Szerintem erősödött tegnap óta :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike, gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy örülök!!

Bettike, jobbulást! Remélem lassan meggyógyultok!

Szezso, enyém gyerek ma reggel is bevágott 130-at. De tegnap este negyed 9-től hajnal 4-ig aludt. utána szopi és szunya 7-ig!! :lol: Tudja hogy az anyja nem bírja az éjszakázást. Egy hét alatt egyszer kelt hajnal 1-kor szopizni, de a többi éjszakát átaludta, eddig.....
Gyönyörű Bendi!!!! A haja csúcs!!!

Kép
kata05
 
 


Princzike
ez aztán a fantasztikus hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D nagyon szép zebrák :D

Szezso
víz éjszakára? :shock: 2 hónapos korig Máté 3 óránként kelt, de nekem ilyen hülyeséget se doki se védőnő nem mondott. Ciciztünk :P Anyunak anno mondták a teát, de hát ugyanaz volt, mint amit Princzike írt, nem jött be, cicizni kellet, ő is letojta mit mondnaka, nem nekik kellett utána felkelni 1 óra múlva megint. Máté meg 2 hete elromlott :lol: aludt ő 9-6-ig, aztán most változóan felkel. Volt hogy, 5-ig alukált, az szuper még, aztán fél4- kor párszor, most 3 napig 1 körül kért cicit, ma meg 3 előtt ébredt cicizni. Ez van, pár perc cici, és alszik tovább.
Alvóbaba nagyon édes, megpuszilgatnám :P

Kata
cici első héten nekem is gáz volt, bőgés is volt, mikor azt láttam vért szopizik :? de azóta minden rendben, mellbimbóvédőt azóta elő se vettem. Húúú, van huzatja, mint uncsitesónak :wink: :lol: Máté eleinte 80 körül evett, aztán 100

Bettike
jobbulást a családnak

Boni
Zsigi már milyen nagyfiú :D úgy nőnek ezek a lurkók, mint a bolondgomba

Stephie
ha kell a szuri, akkor hát kell, a lényeg, hogy sokáig odabenn maradjon a picúrka

Kép
gaby25
 
 


Princike gyönyörűűűűűűséges! beindult indul nálam a nosztalgiahangulat! :lol:

Szezsó Bendi gyerek hajasbaba! és olyan szép!

Mindenkinek cuppantás!

BEttike jobban vagytok?
Vendég
 


Princzi! GRATULÁLOK!!!! :mrgreen:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Princzike gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szezso, Bendi nagyon tündéri!!! Van ám ott is tokakezdemény! :lol:

Boni, fiad is édes! Nosztalgia belőlem is előjött a gesztenye szedés láttán.

Átaludt éjszaka: Álom-álom-édes álom: de valahol tudják a babók, hogy mit kell tenniük. Állítólag az éjszakai szopi és fejés duplán tejserkentőhatású. Na ettől függetlenül én irigykedem azokra akiknek a babúja átalussza az iccakát. Bendő már csak egyszer kel.

Gabi, igen Lőrincnek is akkora a huzata, mint Bendének. Ő urasága volt már, hogy egy ciciből benyomott 300!!!!ml-t. Nem véletlenül 8 kiló.:oops:

Bettike, nekem az lenne most már a furi, ha egy gyerkőcöm lenne. Engem annyian riogattak, hogy kis korkülönbség így meg úgy. Szerintem annyira, de annyira ideális ez a pont két év. Persze olykor-olykor nehéz, mert a dackorszakba előbb léptünk be, de alapjába véve imádom, hogy két gyerkőcöm van! :lol:

kispiskóta
 
 


Hoztam pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kispiskóta
 
 


zsú
mennyit????? :shock: úristen, kis zabagép, nem fáj tőle a pocija? KÉpen is látszik, hogy nem éhezik :lol: Hát nem semmi, akkor már Máté súlyú, szerdán volt 7940 gramm, és 65 cm

Kép
gaby25
 
 


Jó reggelt!

Princzike: nagyon szépen erősödik a teszted :-D uh vagy ilyesmi mikor lesz?

Zsu: a Bendő nagyon találó becenév :lol: Marciról nagyon jó az olvasós kép, hiába, nem lehet elég korán elkezdeni :-D
Bende micsoda kis gömbölyű :-D cukipofák :-D
(tök jó a játszószőnyegetek, hol lehet ilyet szerezni?)

Klarissza: meggyógyultatok mindannyian? Nem irigyellek, 4 pasit kell ápolnod...bár nem tudom, hogy ők a nagyon szenvedős fajtába tartoznak-e :-)

Boni: érdekes ez a szemszín dolog. Én meg voltam győződve, hogy Bendinek kék szeme és szőke haja lesz. A hajából még lehet szőke, de szerintem már most is inkább barna a szeme. (amúgy alapból én is inkább szőkés vagyok, és mindkét ágon több a kékszemű, szőke)

Kata: cicid javul?

Gaby: szép súlya van Máténak is :-D Ti hogy bírjátok a cipelgetést? Vagy nem nagyon kell?

Köszi a reagálásokat az éjszakázásra. Igazából a dokinéni nem erőltette, azt mondta, ha akarok, szoptathatok igény szerint, nem szól bele. Csak ezzel a képtelen ötletével nem tudtam mit kezdeni, hogy adjak neki vizet. :roll:

Bettike: meggyógyultatok remélem! :-) ja, és BOLDOG SZÜLINAPOT! :-D

Tegnap este történelmet írtunk, Bendegúz nem ordította végig a fürdést. :-D sőt, mintha élvezte volna :-D persze azért a törölközőbe sikerült belepisilni :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso, cicimbe szombaton sikerült mellgyuszit kreálni 39 fokos lázzal, na azóta még jobban szenvedek....nekem horror ez a szoptatás. :( Pedig tej van.

Kép
kata05
 
 


Kata: basszus...szegény :cry: remélem hamar rendbejössz...a szoptatáson kívül még mi segít??? Lázad még van?

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


nem tüntem el.

ma voltunk a BMC-be spermavizsgálaton.
nem lett belőle semmi , oda többet nem mehetünk. életem egyik legmegalázom élménye volt, köszönhetem a férjemnek :cry: :evil:

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


Kata
óóó szegéynkém, hát elején nekem bibis volt, de hálistennek gyulladás nem volt. Remélem gyorsan rendbejössz, és élmény lesz a szoptatás.

Szezso
dehogynem kell cipelgetni :lol: kicsit sincs ám elkényeztetve a segge :lol: hát nekem jobb csuklóm most fáj :? lehet a sok fejéstől is, mostanában nem fejtem, de megint kéne vacsira kis plussz tejcsi, hátha akkor nem ébreszt fel éjfélkor :roll:

Surmi
óóóó, mi történt ? :shock:

Kép
gaby25
 
 


cipő téma:
ti milyen cipőt használtok? ajánlották a pediped-et, és nagyon tetszik, anyós említette a siestát, de furi nekem, hogy bébinek harántemelést tesznek bele :shock:

Kép
gaby25
 
 


most nem vagyok toppon lelkileg. majd ha lenyugodtam, elmesélek mindent.

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


(((((((((((((((Surmi))))))))))))))))

KAta homeos bogyót nme ajánlottak a mellgyulladásra?

3 fajta van:

APIS MELLIFICA 15 ch 2-4*5glyó ha a melly lpiros, fáéjdalommal égő

BElladonna ch 2-4*5 golyó ha lkáz is társul hozzá minden tünetre hat egyszerre

Bryona 9ch 2-4*5 golyó ha a szoptatás fájdalmas és szomjúságérzet is párosul..

én a Belladonnát kipróbálnám a helyedben. barátnőmnek az segített.
puszi

Gaby sima kocsicipőnk volt ennyi idősen.. semmi extra..

ZSu hú már 8 kg a kis vasgyúró? :lol: :shock: Zoé 6 kg

Szezsó jaj de megnyunyiznám Bendét! :lol:
Vendég
 


Surmi, akár priviben is megírhatod de nagyon kiváncsi vagyok mi történhetett. :( Simi-simi.

Boni, bryonat szedem már vasárnap óta, és megindította a tejet ahol szerintünk el volt dugulva. Most már a szopi sem fáj annyira. Nagyon jó homeós. Meg van valami kenőcs az is tuti.

Szezso, láz már szombat éjjel elmúlt( délben kezdödött). A cici fájdalom volt a borzalmas, és amikor hugi kimasszírozta, nyögtem a fájdalomtól de muszáj volt.

Princzike, többi teszt????? Nem hiszem hogy nem teszteltél!

Tegnap volt "mütyürnél" dokinéni. Most orrszívunk mert szörcsög, bár találni nem talált semmit, amitől lehetne.
És ne vessetek meg de most indultam meg az anyaság útján. :oops: Nekem ehhez kellett 2 hét. :oops:
Ma jön hozzánk az egyik kolleganőm, annyira örülök, és végre mehetünk sétálni is!

Kép
kata05
 
 


Jó reggelt!

Surmi: sejtem, mi lehetett, ha van erőd, írd majd meg :-(

Gaby: milyen mellszívód van, hogy fájhat tőle a csuklód?

Boni: ha megnyunyiznád Bendit, biztos fintorogna egy sort :lol: ha puszit adunk neki, elhúzza a száját :lol:

Kata: akkor javulsz ezek szerint :-) Bendi is szörcsög kicsit, néha mi is porszívózunk :-)
Az anyaság dolog nálam is így működött, a császár miatt úgy éreztem, hogy valahogy nem volt meg az átmenet a pocakos és az anyai énem közt. Hazajöttem a kórházból, és szinte fájt, hogy láttam a kismami ruháimat meg az egyéb dolgaimat a lakásban úgy, ahogy aznap hagytam, amikor bementünk a kórházba. Fel kellett dolgozni...Szükségem volt 1-2 hétre, mire úgy tudtam csinálni a bébi körüli dolgokat, hogy nemcsak kötelességnek láttam őket :oops:
Jó sétát :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Boni
ok, most még nekünk is kocsicpőnk van :wink: én későbbre gondoltam :P

Szezso
madela mellszívó, jobb kézzel kell huzogatni és hát amúgy is szar a csuklóm, anno postakönyvírástól ínhüvelygyulladásom is volt, igaz az máshol fájt :? amikor kevés volt a tejcsi, sokat fejtem, azért gondoltam, hogy az nem tett jót neki.
Én még szülés után megszokásból simiztem a pocimat :lol:

Kata
örülök, hogy jobb a helyzet

Kép
gaby25
 
 


Máté úgy elromlott, hogy 3. napja már éjfélkor felkel :? pedig tegnap még kapott vacsira pluszban 100 fagyasztott tejcsit is, gondoltam hátha kevés a vacsi, de így is felkelt. Remélem azért hamarosan újra jó alvó lesz éjszaka

Kép
gaby25
 
 


Zsú
Nagyon szépek vagytok :)
:shock: :shock: mennyi :shock: :shock: 300ml :shock: :shock:
Az igen! Jó a gyerek huzata :)

Kata
Te szegény :( Remélem hamar rendbe jössz! :roll:
De teszteltem, mindjárt megmutizom :)

Surmi
Mi történt, hogy ennyire gáz volt :shock: Elmeséled? Ha nem olyan nagyon kellemetlen, hogy elmondd nekünk. Gyere öntsd ki a szívedet... meghallgatunk .. :)

Szóval a képek:
Kép

És... 15-én kell menni UH-ra. Ha jól számoltam, akkor leszünk 5 hetesek és 5 naposak. Remélem akkor már szívhangot is fogunk hallani :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Gaby azt nem írtad,hogy későbbre :wink: ráérsz még ezen agyalni :lol:

no kezdődik.Zsiga pont ennyi idős volt, amikor elromlott.. először csak egyszer kelt, aztán egyre többször és nem azért mert éhes volt, hanem mert én kellettem neki ... azóta is felkel éjszaka.

Princike juj de szép! lehet nem lesz még szívhang :wink: ez változó.nekem 6+2-n volt pulzálás
Vendég
 


Boni
Nektek mikor kellett UH-ra menni először? Volt akkor már szívhang, vagy egy hét múlva vissza kéretett a doki?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike 6+2- n voltam először dec-19.án, ugye nov. 19.én volt. akkor csak a szikhólyagot láttuk, nem volt pulzálás. Aztán január 2-án voltam az 8+3 talán? akkor már volt pulzálás :lol:
Vendég
 


Aha :oops: :lol:
Bocsi, egy kicsit még nagyon járatlan vagyok a témában, csak azt tudom, amiket olvasgatok.
Egyenlőre még az is elég nehéz, hogy ne mondjam el otthon szüleimnek, főleg anyukámnak.
A nagy tervem az, hogy pont november végén van nagyim névnapja, és hát kb akkor töltöm majd be a 12-ik hetet, így meglepinek kap mejd tőlünk egy kis gyerekcipőcskét. Remélem kap majd levegőt :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello

Princzike: nálunk 6+2-n volt szívhang :-) lehet, nálatok lesz már korábban is, de ne éld bele magad, és főleg ne keseredj el, ha még nem lesz :wink:

Gaby: nekem is Medela van. Annyit még nem fejtem vele, hogy fájjon :-) de én bal kézzel is tudom használni...

Na, repülök tovább.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Princzike, én 6+0 voltam akkor még nem volt szívhang.

Szerdán elkapott még egy mellgyulladás ugyanabban a ciciben csak most felül, és majdnem 40 fokos lázzal. Így tegnap már a kórházat is megjártuk. Most antibiotikumot szedek, és ha szombatig nem múlik, akkor irány vissza a kórházba és egy sebész megnézi hogy mi a bibi. Teljesen legyengít ez a láz, már lassan semmire nincs energiám, a fájdalomról meg ne is beszéljünk.

Kép
kata05
 
 


Hello

Kata nagyon-nagyon sajnálom sajna nekem is volt középső gyerekemmel ilyen brutál mellgyuszi, hát nekem csak a maszírozógép segített! Nagyon fájt, de utána szinte egyből jobb volt na akkor kezdtem fejni nekem többé ne legyen ilyen. Amikor egyikből szopizott a másikat fejtem és még éjszaka is felkeltem fejni. Szerencsére csak fél év múlva gyulladt be legközelebb (nem ébredtem fel és reggelre bedurrant a hónom alatt volt a csomó hát az is nagyon tud fájni. a lázról már nem is beszélve. :cry: Jobbulást nektek!

Princzike szép tesztek drukk, hogy már legyen szívhang, nekem 6+4-en volt, de én előtte nem voltam dokinál!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?